2009. 08. 28.
Mesterséges ünnepek
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
…a várban és máshol is. Néha tényleg az az érzésem, hogy Mária levette a kezét erről az országról, és helyette a bűn máriája, a geronazzo nyúlkál feléje a horror-körmeivel meg a kacsacsőrével. Sovány, sovány, sovány ez a szűk esztendő így kulturálisan. De nem kell sokáig várni, mindjárt itt az uborkaszezon vége. Talán akkor normális műsor lesz, nem ilyenek, hogyaszongya:
 
PÉNTEK, AUGUSZTUS 28.:
EGY MARÉK SÓLYOMÉRT

 A Film+-on negyed tíztől Ezüstsólyom Michelle Yeoh-val. Egy kis Eón Fuksz, Ultraviolet és némi Mátrix, kötelező keleti jócsajok, akció és pörgés. Péntek estére egy pofa sör mellé ideális. Háromnegyed tíztől viszont az M2-n egy klasszikust ismételnek, ez Sergio Leone Egy marék dinamitja, egy koldus és egy vegyiali akaratlanul is forradalmárok lesznek, pedig csak bankot akarnak robbantani… Tíztől a mentőorvosok nehéz életét csodálhatjuk a Dunán, Bárhol is vagyunk. No nem a válság meg a rendbetesszüka Zegésségügyet-kampány, hanem „csak” sima szerelmi dráma, kiégett kapcsolatok, miegyéb. Tíz óra öttől a Cinemaxon Éjszakai járat, voltmár és lesz is, orrba-szájba ismétlik mindenfelé…a buszsofőr és a vamp találkozása az élet boncasztalán, de nem ők halnak, csak mindenki más a környezetükben.
 
SZOMBAT, AUGUSZTUS 29.:
AZ ISMERETLEN KATONA DZSUNGELHÁBORÚJA
Nyolctól a TV2-n Junior, asszem ez az amiben Arnie terhes lesz. Kihagyom, én őt csak a lövöldözős vígjátékokban bírom. Az igazi terepe meg még mindig az akciófilm. Vagy a kormányzói szék, ami végülis ugyanazt jelenti ebben az operettvilágban. Ugyanott 22:10-től Túszharc, verekedés Russel Crowe-val a világ körül. Kihagyható ez is. Megintcsak ugyanott 0:35-ől Egy asszony illata, avagy hey man, smell my finger Al Pacino-val. Hogy mi a jobb, ez vagy az RTL Klub, mindenki döntse el: ott ugyanis Paul Hogannal kezdenek, aki újra hozza a krokodildandys figurát, csak ezúttal mint Jack, a villám, a vadnyugat leendő réme. Van egy segítője is, néma Bob, akarom mondani Cuba Gooding Jr. Fél nyolctól. Utána fél tíz után öt perccel A hálózat csapdájában vergődhet, aki akar. Háromnegyed tizenkettőkor a challenger appears a Viasat3-on, Dolph Lundgren a Dzsungelháborúban. Aki igazi szórakoztatást akar, az kapcsoljon a Dunára nyolckor, aholis Don Camillo lesz a Monsignore... de nem túlságosan, a főszerepben Fernandellel. Az alapul szolgáló könyvet Don Camillo kisvilágáról remélem mindenki olvasta! Az M2-n kilenctől újra beülhetünk Az ismeretlen katona sírjába, ezúttal Izlandon, ahol csak úgy eltűnnek az amerikai katonák. Ugyanakkor a Cartoon Network / TCM-en Vad Banda. Voltmár, de klasszikus, aki nem látta, nézze.
 
VASÁRNAP, AUGUSZTUS 30.:
BIZTOSRA ELMENTEK OTTHONRÓL

Igen, ez tényleg Cameron Diaz.
 A TV2-n nyolctól előre temetik Robert DeNirót, nyolctól az Apádra ütök, 21:50-től meg a Vejeddel csinálom ugyanazt. Ez utóbbiban még Barbara Streisand is szerepel, vagyis súlyosan kerülendő. 0:20-ig kell várnunk az értelmes műsorra, akkor kezdődik a Szédülés, jó sok reklámmal, de még így is Hitchcock bácsi rendezésében. Az RTL Klub is egész héten át raktározta a jóságot, hogy az utolsó nap ránkzúdítsa mindet. Nyolctól Harry Potter és az azkabani fogoly, háromnegyed tizenegytől Hideghegy. Biztosra menés ezerrel. A Viasat3-on hét óra ötkor Komputerkémek, ez is biztosra menés: tudván tudják hogy nem versenyezhetnek a nagy csatornákkal, leadnak egy bejáratott filmet. Ezt teszi az M2 is kilenctől, ők Maratonoznak életre-halálra. Szintén élet-halál, szintén ismétlés: 22:35-től a Cinemax-on Mechanikus narancs. A Cinemax 2-re csak azok kapcsoljanak, akik szeretnek valószerűtlen szitukra sznobulni, ismétléseket nézni és imádják Cameron Diaz-t még elcsúfított állapotában is. Igen, igen, igen, megérkezett újra a John Malkovich menet, naponta leadják (ma ha jól tudom épp fél tíztől), baromság, ne nézzétek. Ja, nyolctól az AXN-en még a Pókembert is leadják, hogy teljes legyen a kultúrcsernobil.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés