2009. 10. 10.
Gyurcsóxombat - Vasazóspárna
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nem véletlenül hívnak Mágikus Bertalannak, napi kapcsolatban állok a szellemvilággal, belátok a fejetekbe is, még most is. Érzem az érzéseiteket, fájom a fájdalmaitokat, és tudom az okát is. Megnéztétek tegnap a Rekviemet, mi? Az elemzésem ellenére? Most meg itt vagytok, és várjátok hogy feldobjam a hangulatot? A vasárnapi poénokat ne lőjem le előre?
 
SZOMBAT, OKTÓBER 10.:
A VÖRÖS ZSARU MEGHASADT

Kilenckor a Filmmúzeumon egy újabb Agatha Christie-adaptáció, Miss Marple szerepében az angyali Angela Lansbury (aki még élemedett kora ellenére is szavazatokat kapott 13-15 éve egy angol zenei szaklap szexszimbólum-összeállításán), valamint ott van még Geraldine Chaplin, Kim Novak és hazánk fia, Tony Curtis. A kristálytükör meghasadt, de a 21:05-kor az M1-en kezdődő ismételt Bujtor-tribute, a Hamis a baba. mellett még így is ez a másik tuti befutó a családosoknak. Én ezt még moziban láttam, true-e vagyok? Nem, csak egy vén fasz!
Kilenckor a hihetetlen karakterek karneválja kezdődik a retekklubbon, először Harrison Fordot kéne PC-zseni Neónak néznünk a Tűzfalban, majd rögtön utána kifejezetten Gonosz szándékkal adnak le egy filmet (mintha nem lenne amúgyis nyilvánvaló!), pontosan tizenegykor, Lou Diamond Phillips színésznek hiszi magát, de miért kell minket ezzel büntetni? Az igaztalanul megvádolt rendőr sztorija is ezeréves, de ő még ezt se tudja rendesen kitölteni. A TV2-n háromnegyed tíz előtt öt perccel (az annyi mint 21:40, de ugye mennyire másként hat betűvel leírva!) egy igazi Vörös zsarut ismételnek, a peresztrojka és az amerikai-orosz egymásra találás nevében. Utána 23:40-kor ugyaott Még mindig lakótársat keresünk - ismétlés, faszság. Az ingyenélő Erasmus-diákok kalandjait még Ódrytatu se menti, sőt. Egy, csak egy filmet tudok nektek nyugodt szívvel ajánlani, ez pedig ugyancsak ismétlés, ráadásul a Viasat3-on, vagyis gagyi (de legalább szórakoztató) horrorra van kilátás, és tényleg: fél tizenegykor Arachnophobia!
Megpróbálok mindent, jöjjön most akkor egy kis freestyle hírmagyarázás!
Székely Tamás beoltatja magát és családját: "A H1N1 elleni magyar vakcina olcsó, ezért a rémhírterjesztés mögött gazdasági érdekek állhatnak." - Duna II. Autionómia, 22:45: Beavatás: Utunk az Antikrisztushoz. Erről jut eszembe, itt az új Lars Von Trier film, az Antikrisztus, amiben ugyan premier plánban mutanak faszt meg pinát meg gyerekcsinálást is, de meg ne nézzétek, mert a megcsinált gyerek meghal, a férfi faszát szétcsapkodja az őrült feleség, aztán kiveri belőle a véres gecit, satöbbi, magyarul a Trier-forrás kiszáradt, maradt az öncélú sokkolás. Lesz belőle PC-s játék is, mert mivel is játsszanak a kicsi gyerekek, ha nem egy ilyen alaptörténetű filmből készült gamával! LOL! Szerintem ilyen ügyességi játék lesz, a feleséget kell irányítanunk, és a férj faszát kell csapdosnunk...ehh, kinek akarok hazudni, úgyis megnézitek, és úgyis idejöttök vigasztalódni meg csöcsöket nézegetni!
New York-i tudósítóját is hazahívja az MTV: "Bombera Krisztinát már nem tudják finanszírozni." - Film+, 22:50: Követségi hadszíntér. Max. címében illik hozzá, de abban nagyon :D Terroristás-atomfegyveres felejthetőség. Bombera Krisztinát meg valahogy nem tudom sajnálni, én is szeretnék folyton külföldön tartózkodó tudósító lenni, mondjuk valami cunamimentes tengerparti vidéken. Napi egy bejelentkezés, utána koktélok meg laza erkölcső fűszoknyás csajok...
 
 
VASÁRNAP, OKTÓBER 1.:
VIOLENT HEDGEHOG

Nyolckor az M1-en Zorán koncert. Ha a szüleid nézik, tegyél fel valamit fejhallgatón, ha ilyesfajta zenére vágysz, ott van Cohen bácsi, nem kell nekünk az ócsított magyar kiadása!
Ugyanott negyed tizenegykor Kultúrház, benne szó lesz Amerigo Tot-ról, és sajnos a nemjuci zenekarról is. Most komolyan: ha nem juci, akkor mi?
Elmaradtak barátai Horn Gyula mellől: "Kizárólag családja látogatja az egykori miniszterelnököt." - Mit is kell ilyenkor mondani...ja igen: "NA ÉS???"
10 éves a tévés kukkolás: „A Big Brother és a többi reality világszerte alapjaiban változtatta meg a televíziózásról kialakult képet.” KÖSZÖNJÜK EMESE! Köszönjük a drogfüggő és gyereket vállaló párkányi évit, a fingós okit, a médiában dolgozni akaró zsanett(ek)et, köszönjük a degenerált celebeket! Milyen műsor is mehetne ehhez, mint a Szemtelen szemtanúk a TV2-n, nyolc óra ötkor! Cheerleaderek a tanúvédelmi program szárnyai alatt!
Az algák érdemlik a Nobel-békedíjat – ezek szerint az USA elnöke is az? LOL! Ha csak címében is, de ide kapcsolódik tizenegykor a Viasat3-on a Sötét angyal. A hasonlóság itt véget is ér, a főszereplő egy agyvadász földönkívülit üldöz, aki NEM érdemel Nobel-békedíjat….
Megérkezett Budapestre a Romamenet: „6-700-an gyűltek össze a Hősök terén, innen indulnak a Sándor-palotához.” – tedd akkor ezt akár King, akár Gandhi, de még akár Farrakhan vonulásaihoz, és nem kell magyaráznom a különbséget. Ajtót-ablakot bezárni, utcára ki nem menni, különben nekünk is jut Egy lövés a fejbe, öt a testbe! Ha mindenképp erre vágyunk, 23:10-kor kapcsoljunk a Filmmúzeumra!
Verekedés lett a sünözésből: "Soron kívüli vizsgálatot rendelt el Budapest rendőrfőkapitánya, miután feljelentés érkezett, hogy egy rendőr megvert három fiatalt a Nagymező utcában. A fiatalok bűne az volt, hogy sünt kiáltottak a rendőrök láttán." - M1, 23:25: Az erőszakos zsaru. Takeshit imádni kell, de ettől a filmjétől nem voltam elájulva. Értékeltem a nüanszokat (ördögmaszk az ajtón, mindjárt Kitano első jelenésénél), de túl erőszakos, ráadásul feleslegesen, ha nagyon bunkó lennék (és hát az vagyok), azt mondhatnám rá: túl japán. A sünözésről meg…hülye volt az is aki heccelte a rendőrt, de elvileg nem kapnak kiképzés arra, hogy pont ilyen esetekben üssenek?
Bűzlik Debrecen: "A titokzatos bűzért senki nem vállal felelősséget. Most az állattartókat és a trágyázókat vizsgálják." – pedig egyértelmű, mi is lehetne ez más, mint A SHIT-ek bosszúja, amit nyolckor adnak a retekklubbon!
Bírósági úton raknák ki Kolompár Orbánt: „Az Országos Cigány Önkormányzat feloszlatása helyett a tagok inkább megbuktatják az elnököt.” - TV2, 22:05: A Keresztapa 2. Hehehe, ez de illik ide!
 





bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés