2009. 10. 15.
Move over and let me pass, or I'm gonna be pulling these Hush Puppies out of your muthafuckin' ass!!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
PÉNTEK, OKTÓBER 16.:
DOLEMITE IS MY NAME,
AND FUCKIN' UP MUTHAFUCKAS IS MY GAME!

Hűen a PRAEhistorikus hagyományokhoz, ismét egy tematikus adás következik a Hülyítődobozban, hírolvasással megszakítva. A Pedolanski-ügyben összehívott válságstábunk tagjai: az egyik oldalon Whoopi Goldberg afro-amerikai színésznő, világmegváltó ember,-és pedofiljogi aktivista , aki mellékállásban youtube-camwhore is, a másikon a fekete Torrente, Dolemite, alias Rudy Ray Moore!
Whoopi Goldberg: Interpellálni szeretnék...
Dolemite: ...azt én is, vákuumfejű. Két egész hete már, hogy nem interpelláltam egy jót.
Whoopi Goldberg: ...és egyúttal tiltakozni is az ellen, hogy a fekete társadalom eme szégyenfoltjával hoznak össze egy asztalhoz. Nem tudom egy ilyen nívós irodalmi lap mint a PRAE hogy engedheti meg magának ezt az interjút, egyáltalán ezt az egész tévéajánlót, ami a Völkischer Beobachter legrosszabb pillanatait idézi, ez egész Európa szégyenfoltja, dehát tőletek magyaroktól ennyi telik, pedig még egy videót is küldtem nektek, hogy a skinheadek és a melegek kart karba öltve menjenek felvonulni, és ássák el a csatabárdot, ehelyett mindig csak az erőszak...és még az egészségügyi reformot is megfúrtátok, hálátlan banda. Előre figyelmeztetek mindenit, hogy ez egy politikailag inkorrekt ajánló lesz...
Dolemite: ...rajtam aztán nem fog múlni, balloncsöcsű!
Whoopi Goldberg: ...és megnyugtatnék mindenkit, hogy Moore természetesen csak egy szerepet játszik. Sejtem egyébként az interjúkészítő szándékait, meg azt is hogy hova vezet ez az egész! Kár hogy nincsenek nálatok olajmezők, elvinnénk hozzátok a demokráciát!

A békedíjas háborúja: "A Nobel-békedíjas Barack Obama a héten újabb katonákat küld Afganisztánba. A vietnami fiaskó megismétlődésétől félnek hivatalnokai." - Hehehe. A politikus az mind ilyen, ha mond valamit, vagy állítanak róla valamit, annak mindig az ellenkezője az igaz!

Elkészült a WTC-romokból épült hadihajó: "A USS New York-ba 7,5 tonna, a Világkereskedelmi Központ romjaiból származó acélt építettek be." - ...és most elmennek vele a háborúba, és a csúnya arabok ezt is tönkre fogják vágni. Hát érdemes volt?


M1, 22:20: Narancsvidék

Whoopi Goldberg: Természetesen ez a film a feketék kizsákmányolásáról szól. A gazdag fehérek egyetemen tanulnak, írni akarnak, és elfelejtik hogy kiknek a vérét szívták, kikből gazdagodtak meg.
Dolemite: Yo, szerintem meg a fűről szól, és jól teszi. A narkó és az irodalom kapcsolatáról! Én fekete szívem teljes erejével elítélem a kábszert, hallgassatok rám testvérek, kevés elbaszottabb dolog van annál, én csak tudom, fél Comptont elláttam vele. Volt ott minden bazmeg, hernyó, kokó, a teljes hetvenes évekbeli árukészlet. A diszkó aranykora, öcsém! Whoopi, te meg ne legyél már olyan fapicsa, itt egy rakéta, gyújtsd be, aztán lesz chill és mosolygás!

Náci kerti törpéket állítottak ki: "1250 törpe lendíti karját Hitler-üdvözlésre Bajorországban. Este rendőrök védik őket." - nem tudom feltűnt-e valakinek, de ezek a törpék RÁADÁSUL MÉG FEKETÉK IS!!! Harlem Fekete Fűrere, irgalmazz!!!!

M1, 23:55: Kalef: A Moszkva téri galeri

Whoopi Goldberg: Ez a film a feketék kizsákmányolásáról szól, arról az ördögi körről, amibe a kirekesztő fehér többségi társadalom löki őket. Én maximálisan elítélek mindenfajta erőszakot, tehát a bandázást is meg a nemit is, kivéve persze ha gazdag rendezők követik el fehérbőrű kiskorúak sérelmére. A Kalef szereplői ugyan magyarok, de hippik, és mivel a hippi a fehér néger, ezért ők is négerek, tehát amikor a rendőrök verték őket, akkor az egész fekete társadalomra zuhogtak a botütések, Martin Luther Kingtől Rodney Kingen át egészen Mike Tysonig.

Mr. Dolemite, nem szeretne ehhez hozzátenni valamit?

Dolemite: Baszottul, hogy DE, mivelhogy
Dolemite is my name, and fuckin' up muthafuckas is my game. Fehérekből én eddig csak rendőrökkel találkoztam, egyszer az egyiket fejbe is kúrtam egy zsák kokóval, drága mulatság volt de a látvány megérte! Ez a Kalefes társaság szimpinek tűnik, főleg hogy ők is balhéztak a zsarukkal, ha meg még fehér négerek is, akkor én ezennel testvéreimmé fogadom őket, tolok is egy oridzsinál rímet:
Kell egy galeri, megmondták már régen,
volt egy nekünk is, lenn a Moszkva téren.
Csupa tökös legény, csupa bögyös maca,
seksz, drog és rakenroll, a beat-es urak arca!
Kalefnak hívták, film is van már végre,
És ez itten nekije a második része!
Szabadság, szerelem, szép is lett volna,
ha nem születtek volna pont egy rossz korba.
Vége lett a bulinak, mert az ávéhások
bevitték a bandát, de mindig jönnek mások!
Ez itt a tanulság, vésd eszedbe, gyökér,
a rock katonái harcolnak a sörér'.
Betiltani lehet, a törvények hagyják,
de a legkitartóbbak új néven folytatják!
Mi is így csináltuk L.A.-ben a hetvenes években. Dope-dealing, gang-banging, graffitizés, diszkó és funky, a vérünkben a ritmus és a kemi-kibaszott-káliák. A jardbördszök minden hétvégén kiszálltak a hattyúkkal, de a black community szart az egészre, egy egész kerületet nem lehet lecsukni, nem igaz? Drop your weight on it, white boy!

Hivatalos: eladták a Borsodi Sörgyárat: "A vevő, egy kockázatitőke-társaság, 2,2 milliárd $-t fizetett a Borsodit is magába foglaló csoportért." - Fekete nap ez, gyerekek, csak annyit mondok, fekete nap! És nem a darkvéves-dedindzsúnos értelemben! :(((

Viasat3, 21:00: Mátrix

Dolemite: Szeretem a kúrós-verekedős filmeket, főleg amikben verekednek is, de az én kung-fu style-omnak nyomába se érnek a fiúk-lányok. Mocskos fantáziámat pedig ez a Trinity nevű cave bitch már régóta izgatja, nem egyszer felcsavartam volna a bedpostra, hogyazkurvaélet! Lehetett volna ebből ilyen hardcore hip-hopot is csinálni, aszongya:
Morpheus és Neo a pornóbárban ül,
fent a rúdon meg Trinity pörög ám veszettül.
Jót szívnak a dzsóból, nézik a szkrínszévert,
a Windowson futkosó zöldbetűs izéket.
Megszólal a fehér főnök: mondd már te Morpheus,
mivel keverted, hogy most nem üt be a cucc?
A múltkori fullos, lájtos volt és tiszta,
de trip nélkül hogy jutunk most be a Mátrixba?
Zavart érzek az erőben, drága jó barátom,
kilenckor jelenésünk van a Viasat3-on!
Aszondja erre a tükörszemű néger:
Megbolondítottam egy kis áfonyalével!
De ott leszünk, ne aggódj fiam, csóró móré,
Még ha jön is Smith ügynök, meg a VPOP!
Utunkat Zionba nem állják el sünök,
Én az anyád Keanu-jára ezért megesküszök!
...és végül hepiend, mer' winfos helyett átállnak Linuxra, és Trinityt is jól megtolják elölről-hátulról, hedgehog style. Damn, man, mindjárt én is megfojtom Whoopi-t az anakondámmal!
Whoopi Goldberg: Elhatárolódok, és követelem a PRAE szerkesztőségét hogy kövesse a példámat, különben meztelen videót küldök nekik. Szerintem ez a film a feketék felemelkedéséről szól, egy új polgárjogi vezető születéséről. Neo mellékszereplő, a hangsúly Morpheuson van, ezt minden épeszű ember beláthatja, aki nem, az meg egyszerűen hülye.

M2, 21:55: Éva drága

Dolemite: Ilyen amikor a nő használja ki a férfit, my niggaz. Szomorú látvány ez, testvérek! Soha de soha ne hagyjátok! A nőnek mindig fel kell néznie az urára. Egyszer-kétszer odacsapsz a sétapálcával és meg van oldva. (Olvassa a szinopszist.) Tessék, megmondtam. Elkényeztetett ribi kiesik a jóból, és megtanul értékelni egy családos apát, akit a nője otthagyott, a lánya meg le se szarja, de a pénze azért kell neki is. Látjátok bradörök, a férfi mindig előbbre való, a nő meg mind ribanc! Az egyetlen szitu amikor öt lépéssel a hím előtt járhat a nőstény, az akkor van amikor aknamezőn halad át a család Palesztina felé vagy az afgán határon. És milyen jó, hogy az iszlám megengedélyezi a tömbnejűséget, mert ha az egyik ho' teret veszít, lehet előreküldeni a következőt! Though!
Whoopi Goldberg: Én ezt most azonnali hatállyal jelentem az emberjogi bizottságnak Strassbourgba. Garantálom, hogy ennek következménye lesz.
Dolemite: Remélem is, dagadt ribanc, de ne reméld hogy a kedvedre teszek, komolyabb bútordarab vagy te annál. Egy blowjob azért még ugye belefér?

Zuschlag-per: kihallgatják Gyurcsányt: "A bíróság helyt adott az ügyészi indítványnak, így Gyurcsány Ferenc mellett Mesterházy Attila, Szilvásy György és Jánosi György is tanúskodni fog." - FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP.
...és még egyszer: FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP!!!

HBO2, 22:00: Kupilesen: Gyere el a buliba!

Dolemite: Hát az szájbavert rohadtélet, hogy ez a film az előzővel ellentétben már végre a nők kihasználásáról szól, de basszátok meg, sajna nem eléggé. Még szerencse hogy itt vagyok nektek én, a Diszkó Keresztapa, és elmondom a frankót. A legősibb foglalkozás természetesen a kurváké vagy a striciké, lehet persze vitatkozni itt is mint a tyúk meg a tojás esetében, de nem érdemes. Az én kung-fu ringyóim is megérik a pénzüket, helytállnak az ágyban meg a csatatéren is. Ahogy a narkó és a művészet között is van kapcsolat, ugyanúgy a kurválkodás is kapcsolódik hozzá! Írtam is erről egy reppet.
Minden pimp ass nigga figyeljen most jól rám,
ha már egyszer gépnél ültök, s nem az ELTÉn, órán.
Elmondom most néktek annak történetét,
hogyan kezdték írni az utca költészetét.
Ős Mac Daddy Villon a reppesek szentje,
ki ghettós életét rímbe nekünk szedte.
MC Falu-Dee Dzsí remixelte újra,
hogy Magyarországon is minden gyerek fújja
Big Ass Margó és a francőz költő rimáncát,
megismervén így az élet durva arcát.
Bowie és Lou Reed, bár mindketten bicepszek,
az út vadabb oldalán éltek nem egy percet.
Warhol műterme, Lőwy társasága,
megannyi szabados strigó bárcasága.
Mondhat ki mit akar, beszélnek a tények:
a bordélyházban igenis létezik költészet!
A seksz-csaták zajában sem hallgatnak a múzsák,
sőt egy ötezresért a te nótafád is fújják!
Ma már más a helyzet ebben is, csak nézek mik vannak az Interneten, nekünk még Ron Jeremy és John Holmes fenekét kellett néznünk, és hozzáképzelni a többit. Most meg ez a Patti Kaplan vagy Kati Paplan még életrajzi filmet is forgat a kurvákról...
Visszatérve a reppemre, az ilyen bicepszuális falrengető izélések eredménye általában a szerelemgyerek, vagyis az Örömkölyök. Fél kilenckor az HBO Comedyn is pont egy ilyen kis faszkalap sztoriját adják, aki azonban szégyent hoz a családra, mert hímringyóként akarja előteremteni a sulira valót. Érdekes, hogy a kurvákkal meg alapból a melegekkel semmi bajom, de egy ilyen selyemfiútól még én is hupililát hányok. Az alapanyaggal van a baj, ha az én modzsómból származott volna, nem menne ilyen tévutakra. Biztos a megcsinálásánál lett valami elkúrva, nem kicsit, nagyon, mert mindent azért csak nem lehet már a liberálisokra fogni!
Whoopi Goldberg: Rudy, éppen hogy te hozol szégyent ránk! A gyerekek kiteljesedését nem szabad meggátolni, szerintem öt éves korukban el kell kezdeni a szexuális nevelést, és ebben segíthetne az én drága Roman barátom, meg a NAMBLA is! Ez a te Dolemite-act-ed meg már a hetvenes években is egy szar poén volt, de ezzel a kijelentéseddel végképp egy platformra helyezted magadat a magyar szélsőjobboldallal, pedig még megfordíthattuk volna az interjú menetét!
Dolemite: Az attól függ, mutha, milyen irányú közlekedés van Éhesországban, és hány sávos az az autópálya. Mit lehet tudni erről a szélső jobboldali sávról?
Whoopi Goldberg: A tótavé szerint Árpádszínű, és egyenlőre még csak barikádakat emelnek a neten meg a valóságban is, meg pusztítják a füvet.
Dolemite: What the hell, akkor egy platformon is vagyok velük, a bárányokat fürdetni kell, mert büdösek mint a szar ami kijön belőlük, a füvet meg én is ott pusztítom ahol csak érem. Badd aaass mutha-k ezek a magyar gyerekek, egyre jobban tetszenek nekem. Inkább ők mint egy se férfi, se nő feka, aki meghízott mint a kibaszott mesebeli béka, telepakolta a fejét feminizmussal és ráadásul még héber művésznevet is vett fel, csak azért hogy jobban feküdjön Hollywoodban! Én bezzeg saját magam finanszíroztam a műveimet, soha nem alkudtam meg, beszóltam mindenkinek, de még ennek ellenére is kult lettem, még a fehérek között is, mert az őszinteséget mindenki becsüli! (Whoopi kirohan az ajtón, én meg kihasználom az alkalmat és mutatok Dolemite-nak egy képet a Pa Dö Dő-ről, megnézi, elsápad) Basszájba, ez valami betegség, ami ezt csinálja a nőkkel Whoopi-val meg velük is? Nagyon rideg. Folytassuk később az interjút, erre innom kell valamit, méghozzá sürgősen, addigra talán lehiggad a ribanc is. Egy üveg Dom Perignon rendel, a számlát a szerkesztőségbe kérjük!




SZOMBAT, OKTÓBER 17.:
IT'S LIKE THE BATH TUB SAID TO THE TOILET:
I GET JUST AS MUCH ASS AS YOU GET,
BUT I DON'T HAVE TO PUT UP WITH ALL THE SHIT!
 
Dolemite: A-yo, mofos, a poliphajú szörnyeteg még nem jött vissza, thank fuck hogy nekem bőven van mondandóm. Szegény Whoopinak elég nagy baj az is, hogy olyan, amilyen, dehogy akarom én őt bántani, csak mindig ránézek, és viccelnem kell vele, hát az bassza a fejemhez az első baltát, aki képes megállni viszolygás és röhögőgörcs nélkül. Láttam a videóit is, amit nektek küldött, meg a Polanskisat is, szerintem totál be volt tépve. Hogy megváltoztak az idők, mi, kis faszrágó küszöbmajmok! A mi időnkben még volt stíl, toltuk a cuccot is, de tudtuk hol a határ! Akkor nem volt olyan aki annyira a drog hatása alá került volna, hogy a kinézetét is tönkrevágja. Most nézzetek rá Whoopi-ra, mi ez a pulikutya / felmosórongy-frizura, meg ezek a kibaszott abroszruhák? Ez nőies? Még valami, én szeretem ha egy nőn fogás van, de hogy ezek alatt a rojtok alatt mi lehet, abba bele se merek gondolni! Meg értitek, elment halivúdba, és elhitte hogy színésznő, meg hogy neki küldetése van. Ugyanazt játssza minden filmben, a kinézete miatt nem is csinálhatna mást. De hát én is ismétlem magamat, ezt teszi az az átkozott alkohol. Na mindegy, nézzük azt amiért végül is itt vagyok...
 
HBO, 20:00: Across The Universe: Csak a szerelem kell
 
Dolemite: A Beatles, baszod. Fehér gyerekek feketepétert játszanak. Jobban csinálják mint a Rolling Stones, akik ellopták az öreg bluesmanek manírjait és kifehérítették. Most ugyanez van a reppel is, belenéztem valami zenecsatornába, hát ekkora szájonfosást rég láttam, ötvenkilós hipószínű hülyegyerekek freestyle-oznak a kamera előtt, Höre hozzájuk képest egy 2Pac. Akarod tudni milyen a freestyle? Az amikor adott témára rögtönzöl valami faszságot, például így:
A hippi-korszak filmre véve
Nagyobb buli, mint átélve.
Jude, hey, fent ül a fán,
Lucy meg Jude gyémántfaszán.
Sünök jőnek, kopogtatnak,
Tonfával a fejre hatnak,
Vietnam, Altamont, egyedem-begyedem,
Nixon könnygáz-fingja száll az Egyetem-hegyen.
Hőseink majd évek múltán újra találkoznak,
Eltelt biz' az idő, ezt-azt összehoztak.
A vége borítékolható, bár nem vagyok látnok:
Felidéznek szép időket, de kölykeik már punkok!
Azért azt nem értem, hogy a magyar címben az Across The Universe-t és az All You Need Is Love-ot hogy hozták össze. Lesz az HBO Comedyn is a Borat ezredszerre. Imádom azt a filmet, még egész idézeteket is tudok belőle! (Az ajtón épp belépni készülő Whoopi-hoz fordul) MOSOLYOGJ, MUFFOCSKA! (Whoopi újra kirohan.) Ez mindig beválik. Basszamegaló, ettől a Domtól elkap a freestyle szelleme, gyerekek!
A Film+-on ugyanaz, ami volt múlt héten,
ez pedig rájuk nézve azért jó nagy szégyen.
Fél kilenckor kitárul Roman Birodalma,
Talán Jacko hív minket újra Neverland-ra?
Nem, mert csak a címe az ami hasonlít,
Ha látni akarod, nézd az HBO Comedyt.
 
Nem kapnak prémiumot az APEH-esek: "A szakszervezeti vezető szerint az adóhatóságnál így „elpattanhat egy húr”." - Nálam már ezer éve elpattant az a húr, kár hogy senkit se érdekel. Az APEHesek baja is csak azért tölti el rettegéssel az egyszerű népet, mert van egy sejtése, honnan akarják majd ezt a prémiumot bepótolni. Annál is inkább, mert:
Kevesebbet kaszált idén az adóhivatal: "Az új cégek és a tb-járulékok ellenőrzésére, meg a vagyonosodási vizsgálatokra koncentrál az APEH." - a Magyarok Istene legyen irgalmas hozzánk, gyerekek!
 
Cinemax, 20:00: Fuss, dagi, fuss!
 
Dolemite: Thandie Newton, man, hot ass ethnic chick, lemme put it down jus' like dat, nekem szabad mondanom ilyeneket. A fehér haverja meg lehet hogy egy fat ass lúzer, de legalább ízlése van. Mutassatok már nekem egy bármilyen sikerfilmet, ahol Siouxsie and the Banshees-pólóban tolja valaki! Si Pegget kedvelem, szigorúan hetero módon, azóta figyelem a kölyök pályafutását, hogy scratchelni hallottam a Shaun of the Dead-ben. Itt a fotón keményen edz és nyomja a szteroidokat, hogy futóversenyen győzzön, és visszanyerje a volt csaja szerelmét. Dolemite's on yer side, fel a fejjel, kid!
 
Marad a hardverkánaán a közhivatalokban?: "Legalább 128 milliárd forint ment el állami komputerek vásárlására, de azt nem lehet tudni, hogy ebből az irdatlan pénzből végül is hány gépet vettek." - Mennyi de mennyi lélegeztetőgépet meg inkubátort lehetett volna ebből venni, nemigaz? Mutyiland reloaded.
 
Cinemax 2, 20:00: Memphis Belle
 
Dolemite: Történelem? I don’t give a shit about it, man. Itt van ez a második világháborús film, mi a fasz közöm van ehhez? Azt mondják, a vietnami háború arról szólt, hogy a fehér ember elküldi a feketét meghalni azért a földért, amit a rézbőrűtől rabolt el, és ez szerintem nem csak a vietnamira igaz, na mindegy, én a make love, not war híve vagyok, original soul brother loverman.
43-ban, yo, Bréma fölött
A 22-es csapdája röghöz kötött
24 berepülés mind kevés:
Hátra van az utolsó bevetés
Fegyvergyár a célpont, rossz ómen-
Nade hol van már a tavalyi Hóden?
 
2,8 tonna kokaint fogtak szerb és amerikai ügynökök az Atlanti-óceánon: "Az utcán ez a mennyiség kétszázötvenmillió eurót ér." - Ahogy Dolemite mondaná: "there goes Christmas...:((("
 
Hallmark, 23:00: Veszélyes szívverés
 
Dolemite: Újabb film a nőkkel járó veszélyekről. A legfontosabbakat (gyerektartás, STD) egy óvszerrel kivédheted, de
ha agyilag nincs set-upolva a nő,
akkor ligirilejtő és figirifelejtő,
mint itt a főszereplő,
aki a haverja szívrohama után nyomoz,
nem sokat szaroz'
eljut egy teniszklubba,
és belezúg egy zavart elméjű ho'-ba, yo!
A szívverés meg akkor veszélyes, ha nincs. Járjatok sűrűn ellenőrzésekre, hogy csökkentsétek a kockázatot! Végszükség esetén nőknek mammográfiai vizsgálatot is vállalok. Sőt, hírmagyarázást is, adj csak ide egyet…
 
Többen is feljelentették a Hal a tortánt: "A panaszok szerint nem lenne szabad bűnözőket mutogatni egy tv-műsorban. Az ORTT vizsgálódik." - Már miért ne lehetne? Miért ne lehetne császár előd főzőcskézése közben a Cop Killert bekeverni, miért ne lehetne bűnözőket, prostituáltakat, celebeket sztárrá és követendő példává tenni és főműsoridőben nyomatni? Sőt! Követelek egy könnyed főzőcskés beszélgetőműsort Pénzes Heni, Szögi Lajos és pesterzsébeti áldozat gyilkosaival is!!! Mégis mit képzel ez a sok kibaszott néző? Véleményük mer lenni? Úgy fognak járni mint szerencsétlen Tóth Vera, yo:
Majd viszontperlik őket, meg kapnak egy lófejet!
Ez Magyarország, bébi, itt mindent lehet!
Az előbb mutogattad a nézettséget, szerintem ezt a két Dani közül csinálja valamelyik, nem létezik hogy napi ezer ember kíváncsi volna erre. Bazmeg annyian olvasnak, hogy elszégyellem magam, a fénykoromban nem látták ennyien a filmjeimet. Na jó, kerítsd elő Whoopi-t, vagy sír vagy tol valamit, de tuti hogy a vécében lapít. Úgy illene, hogy együtt fejezzük be ezt az ajánlót, én Óz, a nagy varázsló, ő meg a keleti boszorkány…hadd jusson neki is a lámpafényből…sőt, neked is: legyen tiéd az utolsó hír a mai napra!
 
Hajdú Péter smárolás közben nem nyáladzik: Én viszont, a Velvetnek hála, most már evés közben is hányok. Köszönöm Velvet, holnap folytatjuk!

 
VASÁRNAP, OKTÓBER 18.:
YEAH, I'M SO BAD, I KICK MY OWN ASS TWICE A DAY!
 
Whoopi Goldberg: Visszajöttem, de csak mert azt mondták, sokan látogatják ezt a blogot. Ez nem azt jelenti, hogy feladtam volna az elveimet vagy a véleményemet, még mindig a harmadik birodalom szellemét érzem lebegni az interjú felett, de hátha valami épeszű rendező felfigyel arra mit itt nyilatkozgatok, és betesz valami normális filmbe, mert az utóbbi időkben nem vagyok elkényeztetve jó szerepekkel. Feladatom tehát az, hogy a Demokrácia Hangját képviseljem, és belülről rohasszam a PRAE portálját, csillogva, mint egy gyöngy a magyar kortárs irodalom és blogszféra forrongó bélsarában.
Dolemite: A nagy lófaszt! Whoopi bazmeg, te olyan vagy mint egy elrettentő példa. Semmi lazulás, se egy kis horizontális tangó, csak prédikálsz, mint egy élő lelkiismeret...rádférne egy kiadós kufircolás, az helyretolná az agyad.
 
Ne veszekedjetek bazmeg, tessenek inkább felváltva műsort ajánlani, hogy minden jó legyen a végére!

M1, 20:00: Zoltán Erika koncert
 
Whoopi Goldberg: Igazad van. Végre valami zene! Mindig is jó fülem volt a muzsikához. A nyolcvanas évek az alfa és az omega, és amint hallottam, Zoltán Erika a magyar Madonna. Nem tudom ő is csinált-e olyan blaszfém színpadi show-kat mint a Material Girl, de nagyon remélem. Az ilyen előadóknak korszakai vannak, ahogy Madonnának is, úgy nyilván magyar kiadásának is. Nem tudom mit várjak tőle, sejtésem sincs hogy ez a koncert a magyar Madonna melyik érájából származik, de remélem így vasárnap estére valami jó botrányos kalózfelvétel lesz! Igenis tájékozott vagyok Hungary-ből, a rossz nyelvekkel ellentétben nem csak egy marék tablettáért vállaltam a jutúb-üzenetet. Zoltán Erikát is ismerem, még a betiltott korszakából. Először a Kopasz kutya című ipari-indusztriál filmben tűnt fel, majd Metál Lédi néven alkotott, hogy végül saját neve alatt érett produkciót hozzon össze, és tánciskolát meg kiadót alapítson. Jól tudom?

Ööö...majdnem. Mindegy.

 
M1, 23:20: A meztelenség dicsérete

 Dolemite: Yo-yo, ez nekem való téma. A pornográfia szerintem támogatandó, különösen az etnik és a big tit speciálok, meg ezek keverékei, mivel...Edward Weston? Charis Wilson? Kik ezek?
 
Róluk szól ez a dokumentumfilm, ahogy az az alcímből is kiderül (Charis Wilson és Edward Weston hagyatéka). Az egyik egy híres fotóművész, a másik meg...
 
Dolemite: ...a bitch-e, mert egy tisztességes pimp nem lehet meg anélkül. Ahogy Rátkay Endre se, akivel a Dunán foglalkoznak 22:50-től. Rá sok mindent mondtak, mindjárt a vizsgaműve miatt népellenségnek kiáltották ki a kommunista diktatúrában. Így maradt neki a zárt körnek alkotás, a múzsák, akikről már beszéltem, és néha a köz elismerése... Az Egyetemes színjáték kulisszái mögé sose fogunk belátni, na. De megfesthetjük a díszleteit!

 
TV2, 20:05: Csillagpor
 
Whoopi Goldberg: Ez egy igazi gyerekfilm, ami elé leülhet mindenki. A kölykök csak a színes-szagos számítógép-grafikát látják, a felnőttek meg értékelni fogják a szabadkőműves utalásokat...
Dolemite: ...én is tudnám értékelni, már ha nekem lenne családom, feleség, gyerek, kutya... Mindegy, már az is elég, hogy minden fellépésem után került az ágyba valami nőféleség, gyerekeim is vannak, csak kicsit szétszórva élnek az USA-ban, általában nem is sejtik hogy tőlem származnak...a csillagporról meg mi más jutna eszembe:
Talpra fel, party-emberek,
 Csillagosok, dílerek
 Nagy munka vár ma reátok,
 Infiltráljuk a világot!
 Aki ezt a filmet megcsinálta,
 Az is jól be lehetett állva!
 Robert DeNiro mit is kereshetne benne,
Jól el volt eresztve a fizetési csekkje.
A bűnös életből bőven jut még mára,
 Elég csak ránézni a Keresztapára!
Fél tizenegykor a TV2 adja,
 És ez a trilógia harmadik darabja!
 
Hétfőn üzemkezdettől él a vasutassztrájk: "Ennek időpontja területenként eltérő, ezért 0 és 6 óra között kezdődik a munkabeszüntetés." - Mi az, akkora ország lettünk az uniós csatlakozással, hogy már itt is időzónák vannak? Mi ez a lazsálás, kartársak, hogy megyénként változik az üzemkezdés??? ÉBERSÉG!!!!!
 
RTL Klub, 20:30: Nemzetbiztonság Bt.

Dolemite: Bár az előbbi ajánlóba beleszóltam, de ez a mostani megint az enyém, yo:
 Szolgálunk és őrző-védünk,
 Bár már nincsen se jelvényünk,
 Se jelvény, se azonosító,
 Számlánk majd állja a biztosító.
 Martin Lawrence ott folytatja,
 Ahol a Nekünk nyolc-cal abbahagyta,
 Kirúgott rendőrként rúg labdába,
 Itt és most épp Steve Zahn a társa.
 Zsaruból szekuritis, ó igen,
 Nem csak Amerikában van ám ilyen!
 Éhesországak is van hasonló cége,
 Huncut, kinek az In-Kal jut eszébe...
Whoopi Goldberg: Kivételesen aktuális ez a raped Rudy, jövő héten ugyanis valami évforduló lesz a magyaroknál, én pedig megint megkérnék mindenkit, hogy tartózkodjon az erőszaktól, és kézenfogva, nárciszt vagy szipuszacskót szagolva békében sétáljon polgártársaival!
 
Leszúrta terhes lányát egy jordán férfi: "Kardjával meggyilkolta, mert az orvosnál kiderült, hogy már esküvő előtt teherbe esett." - Tudom, erre szokták azt mondani, hogy ez csak egy eset, nem ez az általános. De ilyenből egy is túlsok, bassza meg!
 
 
Viasat3, 22:35: Végső állomás
 
Dolemite: Ez az, amikor a hülyegyerek összevissza flessel, és mindig mindent előre lát, a Zord Kaszás meg ott lohol az ő és a haverjai nyomában? Én mindig a halálnak drukkolok. De ha nem így lenne, akkor is csak azt mondanám, hogy:
 Nagy kérdés: áldás vagy átok
 Az, hogyha a jövőt előre látod.
 A katasztrófától bár megmenekülsz,
 De az FBI látókörébe kerülsz,
 Sokan nem tudják mire vélni,
Hogy' lehet minden szart túlélni.
 Pedig orruk előtt a megoldás,
 Előre vetíti a folytatás:
 Az út végén nem vár halál,
 A végső állomás még mindig az ANÁL!
 Fél tízkor romák Kifulladásig,
 Legalábbis a rendező, Tony Gatliff,
 A Dunán találkozhat aki akar, vele,
 Nekem mára nem kell újabb toleranciamese,
 Még akkor se, ha épp francia road movie,
 Sok-sok ingyenélő, tolvaj művész tulok:
 Gólyafiókák ezek? Dehogy, inkább kakukkok!
 
M2, 21:00: Szabadíts meg a gonosztól

Whoopi Goldberg: Ellenpontozni szeretném Moore úr fenti fejtegetését, ami már-már Fekete Pákó Bombagyáras szereplését idézi, és ehhez Sándor Pál filmjét hívom segítségül. Nagyszerű bemutatása a magyarbűnözésnek ez a film! A második világháború kellős közepén egy ruhatárosnő fia ellop egy kabátot, hogy imádata tárgyára költhesse a pénzt...
Dolemite: ..akit Fussbaumnak hívnak, te meg felvetted a Goldberg nevet, úgyhogy kuss legyen. Elmondom, ÉN mit látok benne:
 Sándor Pál óta semmi se változott
 Lent is, fönt is ugyanazok,
 Úgy a jelenben, mint a múltban,
 Kabátlopás a háborúban,
 Egy az ima, jóban-rosszban:
 Mehet mindenki, kezdve Oszkótól:
 Akárki, de mentsen meg minket a Bokrostól!
 
 
Rob Zombie átváltozott Jancsó Miklóssá: "A rocksztár művészfilmet csinált a Halloweenből: véres belezés helyett csak lovat és nőt láthatunk." - Mégha dugna benne a nő meg a ló, akkor se lenne kunszt, az már inkább érdekelne, ha Jancsó forgatna egy jó kis csöcsös-belezős horrorfilmet 8)))) Nekem csákányt adott kezembe az Úr Pesten, Utolsó Vacsora a Zord Kaszással, Kelj fel komám, itt a holtak hajnala...
 
 
Cinemax, 21:40: Eper és vér

Dolemite: Már megint a hatvanas évek, testvérek, mint tegnap a bítölszöknél! Nem fogok még egyszer rímelni egyetlen patkányleves-zabáló kedvéért se, a szerelmes-forradalmas filmekből is elegem van. Apáitok is ezt nézték, miközben titeket összehoztak, a tükörbe nézve eldönthetitek, milyen eredménnyel. Valami felszabadító, véres-gyilkolós-izélős filmet tegyetek be a barátnőtökkel, és a gyerekeitekre akkor jobb jövő vár. Akinek nincs csaja, az is inkább mást nézzen, mint ezt...
Whoopi Goldberg: ...milyen kár, hogy nem adják a Zongoristát, vagy valami más érzelmes-gyerekcsinálós Polanski-művet.
 
Pár ajánlóval korábban volt a Keserű méz, annyi bőven elég is volt belőle. Polanski -és ez az összes, magát rendkívüli zseninek tartó rendezőre, így Lars von Trierre is igaz- akkor jó, ha nem tud arról, hogy ő jó. Onnantól kezdve, hogy kikiáltja magát zseninek mint Trier, vagy a színészeit leckézteti meg a saját látásmódját erőlteti a nézőre, mint R.P., onnantól vége a dalnak. Polanski akkor csinált jó filmeket, amikor még nem volt "A" Polanski. És egyáltalán, mitől jobb egy híresség, mint bárki más? Miért kéne minden hétre berakni egy filmet a pedofil lengyeltől?
 
Whoopi Goldberg: Mert így lehetne felhívni a figyelmet az igazságtalanságra. Így lehetne párbeszéd, a fajok közötti összeütközések így lehetnének elkerülhetők...
 
Már bocs hogy elveszem a kenyeredet, de párbeszéd nem lehet addig, amíg mindenki anyázik a szereplők közül. Te a nemi erőszakot relativizálod, a széljobb Polanski származásán meg a te neveden élcelődik, erre persze lehet őket lenácizni, és így tovább, az egyszeri ember meg, mint én vagy Dolemite, mindössze annyit lát, hogy ha valaki híres, akkor annak mindent szabad, és a fél celebvilág kiáll mellette. Tök mindegy hogy most lefogják vagy átadják, a szomorú az, hogy te és még sok más ember is, olyanok akikre eddig felnéztünk többen is, azt bizonygatják, hogy mekkora tehetség. Mintha ez felmentené bármi alól is! És pont ezért vagyunk rosszul a Hal a tortán e heti teljesítményétől is, a sok poén között elvész a lényeg, hogy ezek elkövettek valamit. Bazmeg, akit Polanski megerőszakolt, lassan az kér bocsánatot az egészért, nem ciki ez egy kicsit rátok nézve?
 
Whoopi Goldberg: (sírva fakad) Meggyőztél, kicsi magyar. Bocsánatot kérek mindenkitől, akit megbántottam, belátom, tévedtem. Holnap megyek a NAMBLA elé tüntetni, és viszek magammal mindenkit, akit korábban Roman mellé állítottam! Legyen ez a végszó! (Általános meghatottság, píszfíling, Dolemite csak rázza a fejét)
Dolemite: Basszamegaló, ez rosszabb mint a South Park csárli menzonos részének befejezése, és ezt tudjátok tik is, merthogy nem vagytok azért egészen hülyék. Soha nem lesz változás, muthafuckaz, mert pénzzel igenis minden megvehető és megúszható. Mikor fog a halivúdi elit mondjuk az amstetteni rém esetleges jó tulajdonságairól értekezni? Na ugye, hogy soha, verjem a foguk közé. Az egyszeri embernek meg mi marad? Mi más, minthogy a saját igazságát ismételgesse, vagy boldog befejezést hazudjon, akár egy ilyen blogon is, de attól az még nem lesz valóság. Igazságnak igazság, de mindig van az a pénz, amiért minden száj befogható vagy beverhető, és minden áldozat relativizálható. Minden történelmet a győztesek meg a gazdagok írnak, és nincs más, még ha ötven év múltán el is kapják őket valahogy. Persze, mindettől függetlenül a pedofil, az az emberiség szemete, a legalja mindennek. Felvidításképp megmondjam, mit csináltunk mi ott L.A.-ben az effajta no business patkányokkal? A helyi hentes kimiskárolta, aztán meg mehetett a börtönbe, ahol kislányt csináltak belőle. És akármit is mond ez az Aranyhegyű nő-izé, nem volt ebben semmiféle racial slur, fekete-fehér, muszlim-keresztény, mind egyformán utálta ezeket a csótányzabáló anyabaszókat. Együtt vertük össze az ilyet, aztán ha már velük végeztünk, csak akkor vertük össze egymást is. A közös ellenfél ellen össze kell fognunk, bőrszínre való tekintet nélkül, és csak utána egymásnak esni! Legyen EZ a végszó! I'm out! Peace, fuckaz.
 
 
Kórházba szállították Roman Polanskit: "Ügyvédje szerint nem különösebben súlyos az állapota."
 
Dolemite: Ó bazmeg, és máris kezdődik a színjáték. Lehet tippelni, mivel fogja megúszni: rák vagy agylágyulás. Én most lépek és tépek, szevasztok.




bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés