2009. 11. 06.
Novemb...Szeptember végén (péntekszombatvasárnap)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
PÉNTEK, NOVEMBER 6.:
HIHETETLEN, DE MÉG CSAK SZEPTEMBER VAN!!!!

Lincshangulat volt a nagykátai rendőrkapitányság előtt: "Szeptember végén rokonok gyűltek a rendőrség elé, fenyegetőztek, dörömböltek. Erősítést kellett kérni." - Még ilyet, indexről kell megtudnom, hogy még szeptember van! A hír nagyon friss!!!! Olyannyira, hogy még a retekklub meg a TV2 se hozta le, de még a Népszabi se ír róla!! Segítsd hát a szegény hírportálok munkáját, add tovább a Vastagbőrös linket!

Nézzük mi az amiben up to date az index, ha már az nem hír, hogy egy rendőrséget megtámadtak: Jó ötlet volt eltörölni a 13. havi nyugdíjat: Ez igen! ÉLJEN AZ ELFOGULATLAN ÚJSÁGÍRÁS! Pulitzer-díj, nagyszínpad!!! ÉBERSÉG!!!!

Viasat3, 21:00: Frequency - avagy halálra hangolva. Egyszeri tűzoltó egy rádió segítségével megbabrálja a múltat, csakhogy ennek eredményeképp már a jövő sem lesz a régi...

Kiirtottak egy családot egy tompai tanyán: "A halott férfit a házban, feleségét és lányát egy kocsi csomagtartójában találták meg." - ezt nem tudom kommentálni. Iszonyat. Nézzük, hátha az ajánlással több szerencsém lesz...

...hát nem, mert jó filmek helyett ismét itt a Tizenhárom című pedofilm, ezerszer kicsináltam már...M1, 22:20, de csak kicsit vársz (úgy 22:55-ig), és a Filmmúzeumon megnézheted a Shop-Show-t, az is ismétlés, de mennyivel vidámabb!
Még egy újrázás, ezúttal az M2-n, ahol tíztől a Graffiti fiúk című propagandafilmet vetítik (milyen kúl dolog tönkrevágni az adófizetők pénzéből fenntartott mett, stb.). Kezét levágni a taggelőknek!

Jackson nem molesztált, csak a farkát mutogatta: igaz, vagy sem? Sekszy, vagy nem?

Sokan mondhatjuk őszintén, tiszta szívvel hogy Állat vagyok, így én is, de velem/velünk ellentétben Ingrid Newkirk, a harcos állatvédő ezt szó szerint érti, ezért alapította a PETA-t, ami minden eszközzel harcol az állatok jogaiért. Fura dolog, mert én szimpatizálok vele, és rosszul vagyok állatot kínoznak, de a húsevésre arra szükségem van, szóval a disznót meg a tyúkot és a halat azt is sajnálom, de annyira nem, hogy ne enném meg, ha elém kerül valami finomság formájában. "Az állatokkal való szolidaritás jegyében Ingrid azt szeretné, ha a halála után ugyanúgy megennék, feldolgoznák a testét, ahogyan azt a védenceivel teszik."
Megnéztem, a hölgy még él, én akkor megyek is ebédelni mielőtt emberdarabokat tennének a szendvicsembe, és így betű szerint lehetne venni a szendvicsemberséget. Tíz órakor aki fogja az HBO-t, azért kapcsoljon rá!

A nászéjszakán derült ki: allergiás férje spermájára: nofene, és ezt így hogy? Le akarta nyelni, és megdagadt a nyelve? Vagy a bőrére került, és kiütései lettek?

Kabay Barna nem csak rettenetes közönségfilmeket tud ám csinálni! Az M1-en egy idei dokumentumfilmjét adják, sajnos csak 0:10-től. A téma kényes (az ÁVH és a katolikus egyház kapcsolata, összefonódások és ellentétek), a műfaj sorozat, a címe: Hitvallók és ügynökök. Szintén egyház, szintén sötét üzelmek, és még az időpont is hasonló: negyed egy. A Peronne családot kiirtó bíboros ellen az egyetlen túlélő bosszút esküszik. Ő Blanche, a bosszúálló angyal, aki amilyen szép, olyan halálos (és tényleg, a főszereplő csaj Lou Doillon, aki Jane Birkin lánya, amilyen fiatal, olyannira hűen lépett anyja nyomdokaiba, lásd nyitókép), döglenek utána a férfiak, többen akarják vízszintesben látni, csak nem mindenki élve. "Ahogy a bíboros mondja: "Nem lesz könnyű végigcsinálni a business-t."" Ez olyan amerikai, nem? :D Ráadásul a hóhért KKK (Káosz? LOL) kapitánynak hívják, gondolom lovon közlekedik, meg van csuklyája is, hófehér...meglátjuk, de a TV2-n.

Döbbenet: A Tokio Hotel Európa legjobb együttese - már attól függ, melyik Európáé, mert hogy az enyimé nem, az biztos!
Kiszel Tünde csak a poén kedvéért pörgött a rúdon - akkor valaki mondja már meg neki, hogy kurvára nem vicces. Egyrészt mert nem néz ki jól, tehát nem izgató, másrészt meg olyan ciki amikor egy famewhore próbál viccelni az igazi whore-okkal.


SZOMBAT, NOVEMBER 7.:
HALÁLUGRÁS A KLASTROMTORONYBÓL

Ugye milyen jó, hogy vége a hetvenes éveknek?
 
Áááá. BKV mondjon le. Na mindegy, ideértünk, tegyük a dolgunkat, barátaim, ahogy az ex-min. eln. mondaná. A Dunán fél kilenckor egy Jane Austen-adaptáció, a szerzőtől elvárható sémák mentén: szerelem, szép lánnyá serdülő rút kiskacsa, régi épületek...már a címéből kitalálsz mindent: A klastrom titka. Van még kérdés?
Fél tízkor a TV2-n Wesley Snipes egy korai szerepében. Köztudott, hogy a valósággal nem sok érintőpontja van Hollywood forgatókönyveinek, de a Halálugrásban még magukat is alulmúlják. Álljatok meg egy percre és gondoljátok meg, proletárok: mennyi az esély arra, hogy valakik rendszeresen repülőgépről, ejtőernyővel támadjanak mindenféle rendőri/katonai objektumokat, és NE szedje le őket elspőre az Air Force One? Naugyehogy.
A franciák nagyon próbálkoznak, ezúttal például tíz után öt perccel, az RTL Klubbal, és a repülős akciófilm műfajával, á la Top Gun. Nóném színészek alakítják a Vadászpilótákat, akik egy ellopott gép visszaszerzése közben nemzetközi tenoristákkal akasztják össze a bajszukat.
 Megint a forgatókönyvek közhelyeiről pár szó. Hogy a kínai negyedet messzire kerülni kell, azt már tudjuk a filmekből, de ki az a hülye, aki ezek után még a (Négy) Tigris barlangjába menvén házhoz jön a lófaszért a Veszélyes Bangkokba? Ki más, mint a bambafejű Nicholas Cage! "Joe profi bérgyilkos." LOL. Cage? Mint bérgyilkos? Ennyire hülyének néztek minket? És igen: "Legújabb küldetése Bangkokba hívja, ahol kíméletlen hősünk megismerkedik egy fiatal tolvajfiúval és egy süket lánnyal. Az előbbit megtanítja mestersége fortélyaira, az utóbbiba beleszeret." Na megint mellé, mert a valóságban ez fordítva történne Nick mesterrel :D Oké, nem ekézem tovább. Aki még ezek után is kíváncsi rá, azt várja a Film+ 22:10-től, a többiek keressenek máshol. Az egyik lehetőség, hogy fél tizenkettőkor rázzunk, ne keverjünk egy koktélt, és kapcsoljunk a TV2-re, ahol James Bond-nak egy luvnyát küldenek Oroszországból szeretettel, Sean Connerynak pedig fel kell kötnie a gatyát (lásd mai fotónkat), és ellen kell állnia, valamint a Lektor nevű kódfejtőre kellene koncentrálnia. Szerintem megint megy a farka után, és két legyet üt egy csapásra: megizéli a csajt, és megszerzi a Lektort is, hogy elvigye oda, ahol igazán nagy szükség van rá: az Index szerkesztőségébe. Végezetül pedig jöjjön egy kis késő esti szórakozás az M1-en a felnőtteknek háromnegyed egykor, ha már a mulerúzsba nincs pénzük eljutni: Revue déja vu, hogy legalább a tévé előtt úgy mulathassunk, mint a dzsentrik!
 
Ismétlés rovat:
TV2, 19:35: Krokodil Dundee - a pre-Steve Irwin tökös ausztrál kalandjai a nagyvárossal és a fenékmosóval.
Filmmúzeum, 21:00: Egy kis kiruccanás - Funes bácsi vígjátéka. Az első ajánlók közé is bekerült kb. egy éve, a német katona képe ki is került a fejlécbe...
TCM, 21:00: Beetlejuice - klasszikus Burton-film.
HBO Comedy, 21:00: Az elveszett frigyláda fosztogatói - Harrison Ford az Ahnenerbe ellen, akik a Führer parancsára a zsidók kegytárgyát próbálják kiásni. Éberség!
M1, 22:05: Megy a gőzös - magyar """közönségfilm""" az egy szerepet erőltető Koltai Róberttel és a mindig felfele bukó Hajós Andrással, L.L. Junior zenéjével. Nem lehet elég messze elkerülni.
Viasat3, 22:45: 12 majom - Terry Gilliam még épeszű korszakában.
 
Hírmagyarázó rovat:
Allah akbar kiáltással nyitott tüzet a texasi ámokfutó pszichiáter őrnagy - Mint fentebb. Van még kérdés?


VASÁRNAP, NOVEMBER 8.:
PRÁNA JÓZSEF, AVAGY AZ IDŐUTAZÁS VÉGE

Ay Carramba, BKV mondjon le. Mindegy, próbáljuk meg a lehetetlentm, mentsük meg az olvasó estéjét! Kezdjük a könnyű dolgokkal.
 
Benkő utazik az időben - mondom én hogy még csak szeptember van! :D
Igazi novemberi idő lesz a jövő héten: Ideje lenne basszus, mivel elvileg az a hónap van. Ez olyan, mintha december közepén valaki azt mondaná, hogy "jövő héten téli időjárás lesz". Mégis milyen legyen, basszus?
Politikus is lehet a futballsztárból - Miért pont az ne lehetne? Hiszen ahhoz még érettségi se kell! LOL!
 
 Nyolctól az egész család a retekklubbon fogja lesni a denevérember arcképét kölyökdenevér korából. Batman! Kezdődik!!!!!!!! A berlini fal leomlására emlékeztetnek minket azonos időpontban, kilenckor. A Duna egy szimpla filmmel, mely természetesen akkor játszódik, Mikor a Fal leomlott, Az M2 azonban ugyanakkor az Örökké Bűnös Németek közhelyeit próbálja erősíteni egy elnagyolt, általánosító és közhelyes művel: Ámen. Kerüld. 22:50-től a pre-James Bond Pierce Brosnan a posztkomcsi Christopher Lee ellen a Halálvonaton. Miért, ha a Viasat leadhatja a Pénzvonatot, miért pont a Halálvonat lenne kivétel? Akár a mi MÁV-vonalainkon is játszódhatna! Ikszdé!
 
Steven Tylert kirúgták az Aerosmithből: "Az énekes 40 év után hagyta ott a zenekart, ha Joe Perry gitáros igazat beszél." - Hahaha, nem vesszük be. Kispályások ezek az amcsi zenészek a mi lágerrádiósainkhoz képest!
Kiadják a Lolita írójának kiadatlan regényét: "Nabokov Lauráját 30 évig egy svájci széfben őrizték." - Kezdődik a polanski-business.
Óriásmecset épül Marseille-ben: "A város lakóinak negyede muzulmán, eddig mégis üres raktárakban imádkoztak." - Ó, hogy sajnálom szegényeket. Adjuk át nekik inkább a keresztény templomokat, hadd lássa mindenki, hol tartunk valójában.
 
Ismétlés rovat:
Film+, 21:00: Sin City - hátha még nem látta mindenki. Ne értsd félre, nem rossz, csak sokadszorra nem akkora élmény. Tarantinót meg valaki kiseprűzhetné Halivúdból, tököm tele vele, mindent az ő nevével adnak el, pedig ő maga már egy étvizede nem csinált semmi értelmeset.
Az AXN a tiniket és a perverzeket célozza be a Veszedelmes viszonyok amerikanizációjával, Kegyetlen Játékok tíztől. Negyed tizenegykor a TV2-n Rambo első vérig, ez az eredeti címe is (First Blood), gondolom azért nem ezt adták neki a magyar forgalmazók, nehogy az akkori tinifilmmel keverjék a szülők s gyerekek. Utána (éjféltől) ugyanott Greenaway gasztro-agymenése, A szakács, a tolvaj, a feleség és a szeretője. Mit keres ez a film itt?
 
Füstölt egy metrószerelvény a Deák téren: - ...de csak mert ég a BKV-sok keze alatt a munka!
 

Steiner Kristóf: A gumimatrac én vagyok - Van egy nagyon csúnya és kirekesztő vicc az agyamban, de nem írom be, csak azért se. Oké, ércsük, kristóf azért volt most jelent, mert kiadták az új könyvét, és...tudom, a viccet akarjátok. Szóval tessék, párna helyére képzeljetek gumimatracot, és mindjárt érteni fogjátok:
 
-Uram! Uram jöjjön gyorsan!! A katonák dugják a párnát!!!
-Dehogy megyek, és akkor mi van???
-De jöjjön!!!!!
A parancsnok elindul a katonák felé. Sorba állitja őket és megkérdezi:
- Na, álljon elő aki megdugta a párnát!
Mindenki előáll kivéve egy embert. Ehhez odamegy a parancsnok:
-Maga jó katona. Mi a neve?
-Párna József.



bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés