2009. 11. 16.
Mindenkinek halálplázát (hétfőkeddszerdacsütörtök)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, NOVEMBER 16.:
TÉVÉZNI, TÉVÉZNI, TÉVÉZNI

Rovat, a tudodmilyen:
Tegnapról egy szó/hír: Sajóbábony. Keressetek rá szépen, ha nem tudjátok miről van szó :( Ami igazán durva: le van zárva egy falu, többszörös ostromgyűrű, és egyik tévéadó se szakítja meg az adását, de még egy rendkívüli hírt se eresztenek a futó műsorok alá. Komolyan, széthullhat minden, de a cirkusznak mennie kell...:( Nem hiszed? Nézzük a félig kapcsolódó híreket. Ha például a jelenkori Magyarország egy jellemző képét akarjuk látni, nézzünk rá a Budai Skála helyén épült Allee plázára: "A Bercsényi utcai bejárat előtt felállított színpadon közben zavartalanul zajlik a megnyitóünnepség, az énekesek folyamatos műsorral ,,kápráztatják el" a nézelődőket. Az épületkomplexum Október 23. utcai oldalán közben folyik a mentés, folyamatosan hoznak ki újabb embereket a mentők, akik a kipufogógázoktól lettek rosszul." Magyarország, 2009. No comment, illetve egy mégis, máshonnan.
Vásárlás macht három!

OM NOM NOM!!!!!!!!!!!!!!444 négy négy IV.

Kolompár bíróság elé áll: "Egyesítették Kolompár Orbán ügyeit, még az idén lehet elsőfokú ítélet." - FAP FAP FAP!!!!!

Ismét tankolhatnak a romák Jászalsószentgyörgyön: "A benzinkút üzemeltetője megállapodott a kisebbségi vezetőkkel, és leszedte a tiltó feliratot." - nézzük a folytatást, mert amikor reggel a Petőfin bemondták, kiestem az ágyból, annyira nem hittem el: "A dokumentum lényege, hogy az érintett roma vezetők személyesen igyekeznek jobb belátásra bírni azokat a - benzinkút-tulajdonos szerint roma - autósokat, akik tankolás után rendszeresen fizetés nélkül távoznak a töltőállomásról." Nem. Ilyen nincs. "Jobb belátásra bírni"? "Személyesen"? A "rendszeresen fizetés nélkül távozókat"? Mivel kommentálni ezt még mindig nem tudom, nézzük a körítést. Terel az index, mert "a benzinkút-tulajdonos szerint roma" egyénekről beszél, ugyanakkor viszont mit kezdenének a roma vezetők az esetleges nem roma nemfizetőkkel? Megint egy hír, ami másutt előbb volt kint, mint itt.

Horthy feltámadt: "Egy férfit látunk fehér lovon, régies egyenruhában a belváros felé lovagolni a buszsávban. A paripa nagyokat nyerít, útját egészséges méretű lócitromok jelzik. Az emberek nem értik, mi van." - közeleg a Végítélet órája, mi lenne! Az Apokalipszis lovasai közül az egyik! Vagy geszti újabb gerillamarketingje. Vagy valakik tényleg így ünneplik a fehérlovas bevonulás évfordulóját. Sajátságos, mindenesetre.

Fiala János egy gyáva hedonista: "A könyveket író műsorvezető saját maga szerint gyáva, hedonista, sznob, akcionista és monomániás." - Gratulálok, végre egyszer kimondtad az igazat, ha már a műsoraidban kibaszod azokat, akik megteszik. Az olvasókhoz: meg ne vegyétek a könyvét, vagy ha igen, csak vécépapírnak használjátok!!!!

Agymunkára vágyóknak a Dunát lesz érdemes nézni kb. fél kilenctől, amikoris Amerikai veterán autókat mutatnak Kubában, majd 21:20-tól Kosáry Domokos olvasónaplója. Utána 22:05-kor Václav Hável polgártárs "politikai és hétköznapi drámái". Hátbizony, ebből nekünk is jut mostanában! Kilenckor egy ismétlés az M2-n, amiről egyszer már elmondtam azt, amit most is el fogok. Adott egy élete delén túllevő nő, családi válsággal és lelki problémákkal súlyosbítva. Ő ekkor úgy dönt, hogy a saját kezébe veszi az irányítást, változtat, és ezért Önkéntes mentősnek áll, mert így úgy érzi, értelme van az életének. Hát ilyen filmet is csak Amerikában forgatnak, gyerekek! Egy hétig dolgozna a hölgy valamelyik kórházban, pont fordítva történne: nem látná az élet értelmét, és nyakába zuhanna millió pszichés zavar. Fél tizenegy előtt öt perccel bebizonyosodik, hogy a rendőr is ember, és ezt nem más, mint Paul Sauvage, az érzelmes zsaru mutatja meg nekünk az M1-en, aki egy bűnöző lányába szerelmes. Az igazi főszereplő lehet hogy nem is Paul, hanem a csajszi, mert rá nagyobb teher nehezedik, az apja és a szerelme között kell döntenie... Háromnegyed tizenegykor David Carradine-re emlékezünk a Film+2-vel egy szürreális horroral, ahol a több életnyi kemény vérszívástól kimerült vámpírok nyugdíjába rondít bele Van Helsing leszármazottja, pedig a szipolyoknak még saját napfányvédő krémjük is van! Egyet magyarázzon meg valaki, ha ezek elvileg örökéletűek, akkor minek vonulnak vissza? Mindegy, A víz nem válik vérré, a napi betevőért nyugdíjasként nekik is meg kell küzdeni! Éljen az egyenlő teherviselés!

Nem véletlenül teszik 0:50-re, a Szabadnak születtek egy lángoszlop, egy égő felkiáltójel a mai fiataloknak! A bűnös TV2 adja le, de éjjelre teszik, csak hogy a figyelmeztető társadalmi üzenet minél kevesebb emberhez jusson el! "Mire is vágynak leginkább a fiatalok a középiskola után? Hát persze, hogy arra, hogy végre szabadon, szülői és tanári kötöttségek nélkül éljék az életüket. Tom kimaradt az iskolából, míg a haverja, Bill nem túl jól ugyan, de leérettségizett. Most pedig a két barát úgy dönt, hogy közösen bérelnek lakást és belekezdenek az örömmámorral teli nagybetűs életbe. Ám a srácok rövidesen csalódva tapasztalják, hogy a suli utáni élet szinte nem áll másból, mint a kifizetetlen számlákból, a nagybevásárlásokból, a takarításból, szóval az unalmas hétköznapi dolgokból." Ezért azt mondom mindenkinek, amit a kipreparált vlagyimir iljics is: TANULNI, TANULNI, TANULNI!!!


KEDD, NOVEMBER 17.:
NAPI 300, ÉS A DOKTOR ALMA


Hej, drága jó Frédi bátyánk de megöregedett!
A legendás karmait is levágatta :(

Kadhafi: Jézus dublőrét feszítették meg: "A líbiai vezető száz fiatal lánynak tartott fejtágítót a kereszténységről és az iszlámról Rómában." - Mint a térítő graffitire ("Krisztus él!") adott, falra írt válasz: "Azt a szerencsétlent meg megölték?!" Kadhafi meg ne magyarázzon olyasmiről amiről gőze nincs. Ha egy keresztény pap vagy egy politikus kezdené kóstolgatni az iszlámot, az másnap a levegőbe repülne.

Nyolckor ismétlésgyanús Bosszútörténet az HBO-n. Öreg emberkerülő kutyáját megölik, ő pedig -látva a rendőrség tétlenségét- maga veszi kezébe az ügyet. Robert Englund mellékszerekben! Ugyanakkor ugyanolyan (= ismétlésgyanús) filmdráma a Cinemax-on, Gary Oldman és Dennis Hopper főszereplésével, ez utóbbi már megint bekerült a Vietnam-témába, bár itt nem maga a háború, inkább az utóhatása van a középpontban. Az Oldman alakította veterán öngyilkossági kísérlete miatt elmegyógyintézetbe kerül, itt viszont újra harcba kezd, a betegek emberségesebb ellátásáért. Van-e kiút A téboly börtönéből? Fél kilenckor a folyton a saját seggét nyaló Peter Greenaway önsajnáltatása, Az építész hasa. Ezt még az MGM-es szinkron se tudja a rendezőnél jobban elbaszni :DDDD
TV2, 21:20: A kalandor - akciófilm Van Damme-mal, spirituális maszlag körítéssel. Mintha az átlag néző azért nézné!
Film+, 21:15: Késő bosszú - Sylvester Stallone és Anthony Quinn egy akcióvígjátékban. Ismétlésgyanús, a történet mindenképpen (egyszeri leány rájön hogy apja maffiózó, halála után nekiáll megbosszulni, közben beleszeret bűntársába, stb.).

Mel Gibson seggdugasz volt James Bondnak - Sőt, nem csak annak: ő úgy általában véve egy seggdugasz.

22:25-kor az M1-en újabb rész Maupassant történeteiből. Ezúttal a porosz katonákkal szembenálló, csak horgászni akaró Két jó barát esete van soron. Ajánlott, ahogy Maupassant életműve is. Olvassatok is, ne csak tévézzetek! Bár a megélhetési bűnözést sokan kunce "ciános" gáborhoz kötik, a magjait már 20 éve elvetették a Kicsi, de nagyon erős című magyar szociokrimiben. Bogár Pál ráérez a betörések ízére, meg "jó céllal" csinálja (család támogatása, miegymás). És hogy miért emlegetem a megélhetési bűnözést? "Bogár életelve: nekik is joguk van jól élni, s ezt munkából lehetetlen biztosítani." Ezt én is tudom, de mégse késelek meg senkit! Na jó, elég a prédikációból, aki kíváncsi erre a Grunwalsky-filmre, az éjjel tizenegy előtt öt perccel kapcsoljon a Dunára.

Párt talált a naponta 300-szor elélvező nő: "A 43 éves brit nő betegsége miatt már egy rezgő telefontól is elélvez. Most napi tízszer szexelnek." - Leírva jól hangzik, de nem bírnánk a tempót, még ha szép is lenne a csaj. Dehát nem az :( Egyébként ezek:
-miből élnek, ha gyakorlatilag egész nap kefélnek? („24 órán keresztül képes vagyok csinálni, és ő is. (...) Naponta legalább tízszer szeretkezünk”)
-UGYE NEM FOGNAK MÉG SZAPORODNI IS???
 
SZERDA, NOVEMBER 18.:
-DÖGUNALOM?
-JELEN!

Ezt a fos időjárást már megint! És ahogy a reggeli napfény első ígéretei nappali sötétségbe torkollnak, úgy borul be a kultúrának is. Ha rám hallgattok, maradtok az Odaátnál (Viasat3) és a Harper szigetnél (TV2).
 
Ismétléses szar rovat:
RTL KLub, 21:20: A Halál a Ragadozó ellen - két bukdácsoló szériát és kiöregedett szörnyet összeeresztenek. Az eredmény mégsem siker, hanem közös bukás.
Duna, 23:35: Lótuszevők - szerelmesélős kanadai filmdráma az idősödő családos tanítóról és az új tanársegéd képében érkező érzéki kísértésről. Tényleg inkább a növényevés, mint ez még egyszer!
Negyed tízkor a Film+-on olyasmi, amit le se merek írni, csak kopipasztézom: Rendőrakadémia 5.: Irány Miami Beach.
 
Nem ismétlés, de attól még szar rovat:
Film+2, 22:45: Céltalan aranyifjak - mint a címe! Miért kéne sajnálnom a juppikölyköt, aki a depresszióból a drog karmának ölelésébe veti magát, és a vad buli közben a köcsöggyerek miatt meghal egy csaj? Sajnálat, ezeknek? Engem se tutujgatott senki, mégis kiképződtem! Éberség! (A film vágója mellesleg a magyar származású és nevű Gabor Szitanyi.)
Az ördög kétszer is jelen van ma este! Először az M2-n az Ördögi bosszúban kilenckor, ahol egy árván maradt csaj halott apja testvérét hibáztatja annak öngyilkosságáért, benyalja magát a családjukba, és az internet segítségével próbál bosszút állni azokon, akiken élősködik. Fél egykor pedig Az ördög lovagjában egy kicsit hasonló bosszútörténet, itt is egy csaj akar bosszút állni beépüléssel, csak ő a testvérei gyilkosain. A kezdést már mondtam, a csatorna pedig a TV2!
 
Magyarázzuk a híreket rovat:
Elfogatóparancs a Fidesz volt VII. kerületi alelnöke ellen: "Az ügyészek Czibula Csabát kerestetik, aki Hunvaldék letartóztatása után Mexikóba szökött." - APA KEZDŐŐDIK!!!
Iskolásokkal takaríttatott az MSZP a VIII. kerületben: "A kirendelt gimnazistáknak egyenpólóban kellett várni a kampányfotózásra érkező minisztert." - Tudod mikor kezdődik! AMikor ÉN akarom!!!
Roman Polanski szabadlábra kerülhet: "Alpesi házát ajánlotta fel óvadékul a rendező, aki elfogadja a házi őrizetet és a megfigyelést is." - Pénzért mindent, basszátokmeg.
Lovasi András Nicole Kidmanról álmodik: "A zenész első főszerepével bővült az Indavideo filmtára. Az első hét mérlege 175 ezer kattintás." - Egy, a kattintás ingyen van, tehát az esetleges filmje attól még bukna. Kettő, Nicole Kidman nekem csak rémálmaimban szokott előjönni! Szciento-szivolák utamból kotródj!
Guantánamót nem zárják be határidőre: "Obama először ismerte el, hogy nem tudják januárban felszámolni a fogolytábort." - Béke-Nobel díj. Nem adják csak úgy, ugye :DDDD
Obama nem az elnökségtől öregszik: "Szerinte ősz hajszálai a korral járnak." - A fenti hír ismeretében ezt megkérdőjelezném :DDD
Hány embernek hiányzik majd a Bumeráng?: "Tényleg 3 millióan ébredtek Bochkor Gáborra? Tényleg már csak falun hallgatták a Danubiust?" - Faszomat érdekli, amikor végre megszűnnek! Hagyjatok már ezzel a hülyeséggel. FAP, FAP, FAP.
 

CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 19.:
MINKET MINDIG CSAK SZIVATNAK

A tegnapi két nézhető műsorból csak egy lett, az Odaáttal nem tudom mi történt, a Harper-sziget egyre jobb, csak kár hogy olyan rohadt későre tették.
 
Hírmagyarázás rovat:
 
Édeshármas-házipornó került elő a volt Miss Universe-versenyzőről: "A 2008-as Miss Trinidad és Tobago a pasijával és egy japán barátnőjével szexel a felvételen, amit egy szervizbe adott laptopon felejtettek." - Eddig is sejteni lehetett, hogy az énekeseket (lásd Gary Glitter ugyanígy kirobbant pedo-botránya) és a szépségkirálynőket, valamint az indexeseket se kifejezetten az eszükért szeretjük (minap volt ugyanez a Subbán), de sebaj, akár médiahack, akár nem, az elit hülyesége a nép nyeresége! Serious fapping ensues.
Tovább burjánzik az SZDSZ: "Ungár Klára és Sértő-Radics István új baloldali pártot alakítottak Szema néven." - "Burjánzik"! Már az index is ezt mondja? Hát akkor én már csak egy kólát kérek :D Ez milyen név már, Sértő-Radics! Radics Béla és Sértő Kálmán rokona lenne talán? A párt nevéről is vannak asszociációim :DDD
Csajokéspasik: Öngyilkos lettem miatta: "Amint újra együtt voltunk, rögtön meg is csaltam." - Gyerekek, lehet megnyugodni: nem csak élet, de még seksz is van a halál után! IT'S OFFICIAL!

Kilenckor a Dunán
életrajzi film Teréz anyáról, A szegények szolgálójáról. Nem dokumentumfilm, és kétrészes. Ezt kéne vetíteni a maunikasó helyett a sok ökörnek! Ugyanabban az időpontban az M2-n egy félreértés miatt férje meggyilkolásával vádolt nő 8 év után ki akarja deríteni az igazat, ám az akkori tettes újra ölni akar, "és ismét őt szemelte ki Bűnbaknak." Nem is tudom. Egyrészt ismétlésgyanús, másrészt nincsenek benne húzónevek, harmadrészt kell-e nekem a más problémája? A Filmmúzeum a mi megmentőnk! Kilenckor mindjárt Robert De Niro-val és Jeremy Irons-szal kezdenek, akik a Misszióban mutatnak jó katolikus példát nekünk. Utána két nagyon nagy magyar Színészportréja, előbb 23:10-kor Tolnay Klári, majd 23:25-től Őze Lajos. Művészfilmbuzik sorakozó: a szokásos időben (22:25) jelentkezik a Hajónapló, ezúttal Bodzsár Márk rendezésével. A Levegőt venni hőse "újgazdag üzletember", aki "versenyez önmagával, korával és férfiasságával." Na ez utóbbi kemény lehet, nem cserélnék vele :DDD
 
Ismétléséses szar rovat:
TV2, 21:25: A csajom apja ideges - kezdve azzal, hogy ez az Apádra ütök meg a többi hasonló okosság láma koppintása, folytatva a nyáladzó Ashton Kutcherrel, ez a film nagyjából MINDEN, amitől az igénytelen romantikarajongók magukhoz nyúlnak, és amitől az épeszű emberek a borotvapenge meg a kötél után kezdenek kutatni. Csak bátraknak!
Film+, 23:00: Dr. Halál - Ide most jöhetne egy csúnyarasszista dalszöveg valakik kedvenc fogászáról, de mivel gyerekek is olvashatják, inkább nem. Gyerekeknek egyébként magát a filmet se ajánlom, mert ha megnézik, többet az életben nem mennek fogorvoshoz, pedig az fontos! Figyelem! Egyetek sok gyümölcsöt (vegyetek példát Terence Hill-ről, aki megaszondta hogy minden nap egy alma és a doktor alma), minimum két fogmosás, jó hosszan, és ne igyatok mindig kólát, mert rontja a fogatokat, felpuffadtok tőle, és koboldok nőnek a testnyílásaitokba.
A Film2-n fél kilenckor PiROSSZka: A jó, a rossz, a farkas, MEGAnagyi - na ettől is jó messzire elzárni a gyerekeket! A rossz, a még rosszabb, és az übergagyi tipikus esete. Olvassatok inkább, akár fiatalok akár idősek vagytok! Ha van poronty a háznál, akkor ideje felolvasni neki, ahelyett hogy lerakjátok a tévé / lejátszó elé!
Lágerrádió, ritmusdáridó rovat:
A stúdióban aludtak a Class FM-nél - LOL, may I say. Ígéretes kezdés!
Szétesett a Danubius: "A végjátékban foglalt jelzést sugárzott a rádió." - Eszerint téves kapcsolás volt az utóbbi nemtomhány év?
A Sláger legjobban sikerült műsora: "Nem a búcsú, csak az utolsó tíz másodperc." - Nem is az utolsó tíz másodperc, hanem az a gyönyörű csönd utána...ami sajnos nem tartott sokáig.
A Sláger és a Danubius utolsó mondatai: "Ha lemaradt róla, meghallgathatja az utolsó perceket." - Mi az hogy meghallgatom, erre fogom verni két hétig!
Kétezren virrasztottak a Danubius előtt: "A Sláger székházánal viszont csak húszan." - Hát akkor ennyit a forradalomról. :DDD
A pia a legjobb orvosság: "Boros tizenegyre már olyan volt, mint aki körül már felmosnak egy szilveszteri buli utáni hajnalon." - Remélem erről is van hangfelvétel! Hehehe.
Érzelgős zene áthallásokkal a Slágeren / Sírva vigad, vígan sír a Danubius - Szar nekik, én csak vigadok. De komolyan, a vezető hírportálon nem számolnak be azonnal a nagykátai meg sajóbábonyi esetről, de ez a két kommersz izé ennyi főoldalas hírt kap? Minek? Csak ezeket kellett volna betenni (na MOST takarjátok el a kiskorúak szemét):



R.I.P. sLÁGERRÁDIÓ & Danubius
Rossz emléketek szívünkben él!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés