2009. 12. 07.
Hallmarkos és Tusnádas (hétfőkeddszerdacsütörtök)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, DECEMBER 7.:
VOLT EGYSZER EGY MILFNYUGAT
...
...és volt egyszer egy rákosi / kádár-rendszer, volt egyszer egy könyv, ami frappánsan leírta azt (Kis magyar pornográfia) és Volt egyszer egy kiállítás erről, amiből botrány lett. Egy 2009-es dokumentumfilm emléket állít mindeme eseményeknek, ma lesz a Dunán az első része háromnegyed tízkor, ráadásul Wahorn András zenéjével. Ajánlott, ahogy előtte ugyanott kilenctől Kosáry Domokos olvasónaplójának mai epizódja is, ami 1956-ról fog szólni. A mai nap első MILF-filmje az M1-en látható 22:20-tól, az olasz csoda Ornella Muti (beszélő nevek FTW) főszereplésével, ez a Trilógia - Csodás páros. Nem mondhatnám hogy lelkesedek a romantikus / féltékenységes komédiákért, úgyhogy elnémítva fogom nézni, úgyis csak két oka van annak hogy leülök elé, tessék:
Mindenki a FlashForwardról beszél, a minap még MSN-en is ajánlotta valaki, úgyhogy egye fene, kilenckor átkapcsolok az AXN-re és belenézek, hátha jó lesz. Ha már sorozat, legalább valami értelmesség legyen, ne az anyátok közt / benkő-féle genny, amik menni fognak a retekklubbon (vagy a tévékettőn, tökmindegy), csak azért hogy az igazi értékre háromnegyed tizenkettőig kelljen várnunk. A várakozás tárgya lehet hogy voltmár-kategória, ennek ellenére itt a helye, mert Kari Wuhrer szerepel benne (leginkább a Sliders-ből lehet ismerős, szemfüleseknek még a Ford Fairlane Melodijaként is, feltűnt ezer B-kategóriás filmben). Itt egy tipikus végzet asszonya / MILF csábítót alakít, aki a seksz mellett a stekszre is éhezik, mindenféle csúnya manőverekkel próbál minél többet szerezni. Akár az életben is ilyen anyagias, akár nem, vele én is szívesen összegabalyodnék A vágy csapdájában, ahogy Ornella Mutival is!!! Itt a bizonyíték:

Hírmagyarázás:
Mészáros Dóra a kurvázás miatt csalódott Zana Józsefben
- Bagoly mondja, mondaná erre a medve.
Hernádi Judit melle a Csillag születik leglátványosabb eleme - Ki is nézem abból a műsorból, hogy ez benne a legjobb. Ezért tart itt ez az ország!!
Rettegj, Kína, jönnek a magyarok! - Javoll!!! Sőt: BORNEÓ ÉS CELEBESZ MAGYAR VOLT ÉS MAGYAR LESZ!! ÉBERSÉG!!!!!

KEDD, DECEMBER 8.:
TANÁR-DIÁK KÉT JÓ BARÁT

Mel Gibson legújabb filmje nyomokban bibliai, indián
és J-horror elemeket tartalmaz majd

Őrjítő ismétlésekkel sztrájkolhat az MTV: "A köztévében már most is több százan nem dolgoznak, mert nincs pénz műsorgyártásra." - Tényleg? ENNÉL is rosszabb lesz a műsor? Ne fenyegessetek már, mert elvisz a röhögőgörcs. De hogy lássátok mennyire jólelkű vagyok, szolidaritásból én is sztrájkolni fogok: csak big tit porn-t fogok kipostolni ide. :DDDD

Kedvezzünk a fociért lelkesedőknek: negyed kilenckor a TV2-n Bajnokok Ligája, én nézném, de a műsorvezetők-kommentátorok nevei elijesztenek: Hajdú B. István, Gundel Takács Gábor...ettől függetlenül az egész ország ezt fogja nézni, a Juventus játszik a Bayern München ellen!

Ingyen kurvázhatnak a klímacsúcson: "A koppenhágai városháza levélben küzd a prostitúció ellen, a bordélyok akcióznak a résztvevőknek." - Tudtam én hogy nem tévéajánlónak kellett volna mennem!

Fél kilenckor a Dunán nem szomorú, hanem Esős vasárnap, a hangulat a címbeli eltérés ellenére se fogja az egeket verdesni, maradjunk annyiban. Tanár-diák kapcsolat, drámák és félreértések a hatvanas évekből. Pedobear approves!

Mel Gibson kedvéért kiürítenek egy börtönt - Egy egész börtönt? Mi a francnak, amikor egy cella is elég lenne neki? :DDDDDDDDDDD

Az örök sóhaj: mi is lenne velünk akció nélkül nélkül! Sebaj és nó félelem, amíg van Film+! 19:50-kor lecsap az ausztál drogmaffiára Hurrikán Smith, mint a Katrina, utána negyed tízkor Van Damme bácsi A halál nyomában jár, vagyis nyomában nem nő fű és elszárad a virág. Végtelen bosszúállás, mint mindig. Nincs más mint a folytatás, a Trilógia is a második részéhez érkezett, romantika helyett borzongás, seksz helyett Menekülés, megint Ornella Muti és a többiek, a sztori überdrepresszív (drog, börtön, rendőrség elől való bujkálás). Mindez 22:20-kor az M1-en. És ha már folytatás:

Tim Burton is beszáll a vámpírbiszniszbe: "Johnny Depp-pel forgatja le a Dark Shadowst. Michael Bay a bugyireklámjába is tett robbanást." - Pénzért mindent. Íme így lesz a trendet diktálókból trendhopper.
Brad Pitt megint vérre szomjazik: "A színész cége az Alkonyatot gyártó stúdióval közösen vinné filmre Vlad Tepes karóba húzós éveit." - Francba már, valaki vessen már véget ennek. Elég volt a buzis vámpírokból meg az emós nyáladzásból!

Usual hírmagyarázás rovat:
Kirúgta a kiadója Marilyn Mansont
- először azt hittem ez kamu, de Istennek hála nem az! Végre! Ha visszanézünk erre az évre, ez a hír egyértelműen a pozitív irányba löki majd a mérleg nyelvét, a nyáltévék és nyálrádiók megszűnésével együtt. Pucér néniket nem kaptok, menzon is csak úgy fog bukni mint borosbocskor, átmegy egy másik kiadóhoz és csinálja ugyanazt tovább.
50 Cent duettezni szeretne Susan Boyle-lal - Áááá...ezt ne. Ez már annyira szürreális, hogy nagyon. Képzeljétek el a klipet: 50 Cent a striciszerkóban, Susan meg olyan aligruhában mint a rapklipekben a csajok...MINDENT, CSAK EZT NE!!!
Nincs az a válság, hogy ne LCD-t vegyünk: "Idén rövidebb a karácsonyi szezon, de több időt töltünk vásárlással és annak megtervezésével." - Birka népnek nincs hazája! Aki eladja a lelkét és elzálogosítja a házát egy rohadt tévéért, az nem is érdemel mást.

 
SZERDA, DECEMBER 9.:
A MODELLEK REINKARMÁLÓDNAK, UGYE?

Eredetiben....

...és a filmben
Kilenckor a Dunán megkísérlik kiMondani a mondhatatlant holokauszt-témában, Elie Wiesel az aki nem mondhatja el senkinek, elmondja hát mindenkinek, és úgy, hogy visszatér a helyszínre: Magyarországra. Záró fejezetéhez érkezett a Trilógia, most megtudhatjuk, mi vár hőseinkre (és talán ránk is?) Az élet után. Egy biztos: szenvedéseinknek vége szakad, hisz' ez a befejezés. Rekviem egy álomért-fíling, minimális életvidámság, óvatosan vele - az M1-en, 22:20-kor. A közelmúlt Zsigmond-kiállításához kapcsolódik ugyanott a Magyarország története-sorozat mai része, témája mi más is lehetne, mint Zsigmond, magyar király és német-római császár. Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve, ahogy egy másik uralkodónk mondta volt, egy baja van csak, hogy hajnali fél egykor adják! Sovány vigasz, hogy a vámpírbuzik is találnak benne maguknak valót, Zsigmond mellett ugyanis a fehérmájú Cillei Borbáláról és a rosszhírű Vlad Tepesről is szó esik. FÉL TIZENEGYKOR ANGELINA JOLIE LESZBISMÁRJA A RETEKKLUBBON!!! Jolie kisasszony itt egy valós (és rosszul végződő) modellkarriert (egész pontosan Gia Carangi-ét) játszik, a címe Kifutó a semmibe, de úgyis mindenki az aligruhás meg a smárolós jelenetek miatt fogja nézni, és nem én lennék én, ha nem tenném be ide ezt a képet:
Az alapul szolgáló alak, Gia Carangi amilyen magasra jutott (hírnév és ami ezzel jár), olyan csúnyán ért földet (hírnév és ami ezzel jár, plusz AIDS-hez köthető halál), ennek megfelelően a film se az a gyerekmese, dehát erről is beszélni kell :(
 
Ismétlés rovat:
Japánhorror-kedvelők! Címéhez méltón újra adják az HBO-n a Reinkarnációt háromnegyed tízkor. Kevésbé ütős mint e műfaj híresebb darabjai, de a nagyit azért ne ültessük le elé. Szomorú aktualitást ad neki a pécsi lövöldözős faszkalap :(

Szerk.: El ne felejtsétek: MA ESTE HARPER-SZIGET (TV2), remélhetőleg a befejező rész!


CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 10.:
MADISONNAK MEG KELL HALNIA

Invisible kecskeszex a teniszpályán

...hát nem hiszem el, hát egy fenét utolsó rész, ezek ott ölik majd egymást azon a rohadt szigeten még jövő héten is. Egy dolog lett számomra nyilvánvaló ebben a Harperes izében, éspedig hogy azzal a kiscsajjal kellett volna elkezdeni a hentelést, mint a Tanúban Pelikánnak a malaccal, csak most ma Dezső helyett Madisonnak kell meghalnia. Ennyire irritáló karakter Jockey Ewing óta nem volt magyar képernyőn, és persze ezeket sose találja el a baltás gyilkos. Oké, nyugodjunk le és ajánljuk az ajánlhatókat!
 
 
Romantikus vígjáték a barátnődnek 21:20-kor a TV2-n, esetleg még a sportrajongók is megkísérelhetnek belenézni, ugyanis Wimbledonban játszódik, és Szerva itt, szerelem ott. Úgy rémlik ajánlottam már, de elég régen ahhoz, hogy elkerülje az ismétlésrovatot, plusz ott van benne Kirsten Dunst is, szóval no panic, a sztori is elviselhető: egy leszállóágban levő és egy feltörekvő teniszcsillag szerelme, ami egyiküknek szárnyakat ad a pályán, a másiktól meg elveszi azokat, csak sajnos nem attól veszik el és nem az kapja, akinek kéne. Megint 22:20, megint M1 és megint Hajónapló, a mostani rész címe Baleset, eme bal eset a szerb határon történik, halálhörgés, siralom, asszem én kihagyom. Fél tizenegykor újabb tisztelgés Makk Károly előtt a Duna tévén, a rendező beszélgetőpartnere Xantus János, a 95-ös interjú címe: A kalap, a láb és az özvegy. Természetesen előtte (kilenckor) ugyanott egy film a Mestertől, a klasszikus Szerelem, melynek alapjául Déry műve szolgál, és parádés szereposztás kelti életre a politikai fogoly férj és őt hazaváró tanárnő feleségének történetét. Ismétlés, de érdemes.
Állítólag horror, de szar, ez a Hívatlanok, átlag házaspárhoz három eltévedt Halloween-maszkos ijesztgető kopogtat be, majd tartja őket rettegésben. Liv Tyler ellenére sem ajánlom, aki mégis szerencsét próbálna vele, annak irány az HBO este nyolckor. Utána ugyanott másfajta keménykedés: igen, igen, igen, mostanáig tartott amíg rájöttek éjcsbíóék hogy nekünk is van pornóiparunk, forgattak hát egy filmet a castingolás pápájáról, Pierre Woodman-ról. "A mozgalmas dokumentumfilmben a szexipar és Pierre "munkamódszerének" eddig rejtett működését ismerhetjük meg." HÁT PERSZE. Nem is írok erről többet, szánalom a köbön, és az is aki nézi. Tegyetek be valami épeszű pornót inkább, ha már mindenképp kell valami ürügy a pucér csajok bámulásához!

Ismétlés rovat:
Nyolckor a Cinemaxon
hógolyózápor a felszabadítókra: karácsony az Ardennekben 1944-ben Ethan Hawke-val, William Wharton művéből. Az időjárás felhős, de Éjfélre kitisztul.
Film+, 21:15: Az ördögűző: A kezdet - ...a Ford Fairlane rendezőjétől. Eszetek-faszotok meg fog állni. Az utóbbi nem biztos.

Hírmagyarázás:
Bajnai: nem lehet szavazatszerzésre használni az antifasizmust
- Hehehe, a lábszárcsontfájásom azt súgja, hogy ez egy kétpezsgős győzelem lesz :))) "A magyar-zsidó konferencián elítélte a szélsőségeket megtűrő jobboldalt, de a baloldalnak is odamondott." - Én most nem értek valamit, mi ez a magyar-zsidó konferencia? Mert ha mondjuk Gázában rendeznek hasonlót az arabokkal, azt megérteném, de itt, nálunk milyen konfliktus meg robbantgatás van? Naugye.

Kulcsár-ügy: az ügyészség börtönbe küldené Forró Tamást: "A fellebbviteli főügyész súlyosbítaná a brókerbotrány több szereplőjének büntetését." - SERIOUS FAPPING ENSUES!!!!!!



bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés