2009. 12. 18.
Forgalmazochisták a hóesésben (péntekszombatvasárnap)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
PÉNTEK, DECEMBER 18.:
CSOPORTSZEX, TÜNDÉREKKEL

Neki hagynám hogy kiraboljon!!!
 
 Szilágyi Tibor, egy fenét, Szilágyi István művéből készült a Csoportkép tündérekről, mely egy valós eseményen alapul, egy időben (a fényképészet elején) még kunszt volt természetfelettit fotózni és ezzel trükközni. A Templeton lányok is ezt tették, be is hülyítettek vele pár embert, Conan Doyle-t is, meg filmünk hősét, egy kiábrándult és az élet által megtiport fotóst is. Kilenckor a Filmmúzeumon!
 
Nem tudom mi a Rabló menyasszony, de a címe tetszik, és gyakran fedi is a valóságot, meg az alapkép is innen van, szóval aki fogja a Cinemax2-t, az tegyen vele egy próbát 23:10-kor. Amúgy ilyen nyomozós - igaztalanul vádolt rendőrös. Szerintem. A mezei Cinemaxon is valami hasonló, csak tíz után öt perccel, amikoris John Leguizamo kezd el nyomozni egy köcsög bankrabló ellen, aki majdnem megölte munka közben (pénzszállítóként dolgozik). Egy ilyen utánajáráshoz nem kell Különleges indíték, megy az magától is! A sajátmagát fényező közszereplő mindig olyan fura és posztmodern látvány, Mihail Gorbacsov meg már életében is eléggé az volt, most ráadásul kiderül hogy ő egy romantikus politikus is egyben, nulla óra tízkor az M1-en. Maximális panteonépítés, gondolom a csernobili baleset és utórengései nem nagyon lesznek említve. Erős gyomrúaknak vagy fogyókúrázóknak ajánlom.
 
Ismétlés rovat:
Ismét egy bokszfilm (mert már tegnap is volt egy), ezúttal is visszatérő idősebb pasi: A remény bajnokát ismétli a Viasat3 kilenctől, aktuális, mert megint válság van, világraszóló, Russell Crowe azt csinálja amihez ért (üt-ver), de én csak röhögök rajta, az eredeti címe ugyanis Cinderella Man, vagyis Hamupipőke Férfi. De miért? Éjfélkor le kell vennie a bűvös bokszkesztyűt, vagy mi? GHEY!!!  K-horror (k, mint koreai) az HBO-n 21:20-kor. A tengeri szörny feljön az algák közül és Gazdatestet keres, talál egy kislányt, a család pedig a szörnyet akarja megtalálni, hogy kiontsa a belét (utána pedig a darabjaiból szép forgalmat csináljanak a büféjükben).  TV2, 21:25: Bad Boys: Mire jók a rosszfiúk? – Martin Lawrence és Will Smith eljátsszák azt amit mindig szoktak, vagyis nincs jó zsaru meg rossz zsaru, két rossz zsaru van csak! Fokozottan kihagyható. Cronenberg a Pók hálójában 22:20-kor. Kis esti elmegyógy az M1-en!
 

 SZOMBAT, DECEMBER 19.:
A FAGYÖNGY CSÓKRA KÖTELEZ
 
…és ez néha kényelmetlen tud lenni
(ja, és FAP!)
Kigyönyörködtétek magatokat a fenti képben? Akkor komolykodjunk is kicsit egy Csehov-átgyúrással, egyenest Izlandról. A Fehér nászéjszaka az Ivanov újraértelmezése, kevéssé ismert szereplőkkel, de épp ezért ajánlom a hozzám hasonló sznoboknak nyolckor a Cinemax-on.
M1, 21:05: Rózsaszín sajt – még mindig hálás és könnyű dolog a magyar filmeken élcelődni, főleg a kamaszkorral kapcsolatos vígjátékokon, de hát ha nem adunk nekik esélyt, lehet hogy sose nőnek föl a külföldhöz, azt pedig hiába várjuk hogy a mai korszak is kitermelje azokat a jellegzetesen hungarikum vígjátékokat, mint a Tizedes vagy a Tanú. Így hát marad a szitokszóvá avanzsált „közönségfilm” műfaja (férfivá érés és egyéb tinitémák, ügyesen adagolva, hogy felnőttek is fogyaszthassák), amit a Rózsaszín sajt egy fokkal jobban old meg, mint mondjuk a Tibor vagyok, de hódítani akarok, de nekem még így is -ahogy Maude Lebowski mondaná- erősen vaginális. A később sajna az altáji (nem földrajzi értelemben) humor felé fordult Leon Schuster egy 23 évvel ezelőtti dobása 21:40-kor, de sajna csak a Film+2-n, amiben mezei járókelők esnek a humor áldozatául, pedig Leon profi, és Biztos csak viccel, ez pedig egyből a második rész. Nincsen szombat Film+ és horror nélkül most se: 22:50-től a Patkányok elszabadulnak és harapással fertőznek. Az ÁNTSZ ajánlásával! Ugyanez a Filmmúzeumon a Gyilkos bálna, de ez már a most következő rovat tárgya, éspedig:

Ismétlések:
TV2, 19:35: Segítség, elraboltam magam! – Alicia Silverstone mindig magát alakítja, itt is. Elkényeztetett látszatlázadó milliomoscsemete úgy tesz mintha elrabolták volna, hátha az apja így végre felfigyel rá. Az apa helyében én nem tenném, inkább örülnék, hogy egy kolonccal kevesebb a nyakamon.
TV2, 21:35: Ütközetben eltűnt 2. – Chuck Norris, de hanyadszorra. Elég volt, hagyjátok ki ti is.
RTL Klub, 22:25: A falu – Shyamalanról mindig ugyanazt tudom elmondani, próbálom hát változatosan: értelmetlen történések, logikátlanság, bolhából elefántot csinálás és ellenszenves messianizmus („mondanivaló” über alles). Aki ezeket szereti, az a Falut is szeretni fogja.
Háromnegyed tízkor a Viasat3-on megint megtudjuk, milyen a Tökéletes világ. Szerintem a Kevin Costner-mentes és a big tit porn-ban gazdag, ellentétben azzal amit itt látunk (és ami ha jól sejtem a Kennedy-gyilkosság egy újabb verizója, Costnerrel mint gyerekrabló főgonosszal). El kell mondanom, hogy egy tökéletes világban nem történhetne meg, hogy John Waters remekművét, a Hajlakkot kiherélik és travoltásítják, ahogy azt az HBO Comedy teszi kilenckor, de hogy ne csak a panaszkodás legyen, zárásul egy kis klasszikus blackploitation a Cartoon Network / TCM-on 22:40-kor, ez a Cleopatra Jones Tamara Dobsonnal (a mai kezdőképen ő látható egy idősödő színesbőrű Pedobear-el). B-kategóriás élvezet, de nem is akar több lenni, hála az égnek.
 
Hírmagyarázás:
Dukai Regina koszosnak érzi magát a turkálóktól: - Ó ez de jó lesz, szinte erekcióm van ettől a rohadt újgazdag mentalitástól. Mennyire legyek szemét? Kezdjük mondjuk alapfokon. Lehet hogy Dukainak meg a többi hivatásból szép embernek derogál meg mocskos egy ilyen hely, de ha mondjuk a lentről indulás után nem csak Dubaiban mozognának akkor tudnák hogy az ország dolgozó és fizetésből élő felének nincs pénze drága cuccokra, nagy márkákra. Bizony mennyire undorító a szegénység, be kéne tiltani, le kéne váltani ezt a hálátlan népet, meg ott volt az a másik, aki nem akarta a gyerekeit a szegények játszóterére engedni. Komolyan, kéne egy ország ahol csak gazdagok élnek (a csóró melós persze tartsa el őket, de ne mutatkozzon az utcán!) A cikkben csak úgy hemzsegnek az idézésért kiáltó szövegek, például: "Utána úgy érzem, hogy koszos vagyok, száz ember megfogdosta azokat a ruhákat" - Miért, és mi van azokkal a nőkkel akiket száz hapsi végigfogdosott? Ugyan ki ne lenne a százegyedik, persze védőruhában? :DDDD A higiéniás részéről meg annyit hogy eleve kimosva kerülnek a turiba a cuccok, hogy honnan tudom, na mégis tippeljetek. Végül pedig nézzük meg ezt a fotót, amin F.nr.z kiemelése látható, és megfigyelhetjük a királynői nevű Regina szinte freudi módon érvényre jutó tisztaságmániáját:

Foto: Index, screenshot / kiemelés: F.nr.z
 
Négy órát bírt a kielégítetlen Szűz Máriás őriásplakát (sic! LOL): „Az óriásplakát mindössze négy óráig bírta a nyilvánosságot, ezután valaki lemázolta barna festékkel. Éles kritikával illette az anglikánokat a katolikus egyház is.” – Nagyon helyes, úgy is kell. Az anglikán egyház ne gesztisedjen el, főleg ne karácsonykor! Éberség!!!

 
VASÁRNAP, DECEMBER 20.:
IDŐBEN SZOLGÁLJ, IDŐBEN VÉDJ!

Ez a post is prófétikusra sikerült, mit ne mondjak. Hóesés, elakadás, a világ szeme rajtunk, de ettől az én dolgom csak még nehezebb lesz, mert a műsorok közül nehéz a Doboz kritikus olvasótáborának megfelelőt ajánlani.
 
Megint Kevin Costner, ezúttal az HBO-n mint Mr. Brooks, a Jekyll/Hyde típusú sorozatgyilkos, aki családapaság mellett néha öldököl. Legutóbbi akciója után nem csak a rendőrség, hanem egy beteg rajongó is kergeti...nyolckor. A keresztény értékrendnek egyedül a Filmmúzeum adja meg a magáét a The Greatest Story Ever Told-dal (A világ legszebb története: A Biblia). A kilenckor kezdődő opusban Telly Savalas alakítja Pilátust, Charlton Heston meg Keresztelő Szent Jánost, Jézusra viszont egy valamivel kisebb név jutott: Max von Sydow. Nyugalom, ettől még filmtörténeti klasszikus (vagyis nem csak hívőknek ajánlott, például Scorsese sok utalással élt rá az Utolsó megkísértésben). Fél tízkor egész más húrokat penget a Film+ a Kommandóbázis második részével, hadügyi összefonódások, belső vizsgálat, kevés agyalással de annál több lövöldözéssel. Tízkor a TV2-n az Időzsaru szolgál és véd minket jelenben és múltban, ebben a második részben egy kollégája különvéleményétől, aki elhatározza hogy ő is utazik egyet, és megöli Hitlert. Persze elkapják, de megszökik és most már az idő rendőreit akarja kiiktatni. Hát, így megy ez, ha Versenyben vagyunk az idővel. Utána ugyanott fél tizenkettőkor Zeffirellitől a Napfivér, Holdnővér - a műsorrendből is látható, hogy a kertévéknél a nézettség a keresztényi értékek előtt van, karácsony ide vagy oda! ÉBERSÉG!!!
 
23:40-kor zene és szerelem a Dunán Quay-fivérek felfogásában (nekik jó pár elvontságot köszönhetünk): a Földrengések zongorahangolója egy távoli kastélyba érkezik zeneautomatákat hangolni egy őrült doktorhoz, aki egy operaénekesnőt tart fogságban. A szerelem megjósolható, az ifjú hangoló megpróbálja megmenteni az énekesnőt...mindez bábokkal, élő szereplőkkel és stop-motion technikával.
 
Tizenegy előtt öt perccel megint Kultúrház az M1-en. A témákból:
-A magyar filmkísérletező radikálisai a Kádár-korszak szellemi homokozójában. - emiatt tettem be az ajánlóba egyedül. De tényleg. Meg azért hogy a többihez szemét kommenteket fűzhessek :D
-4szer temették el, de a feje csak utoljára került a teste mellé. Hová tűnt Haydn koponyája? - Kádár János ellopta, aztán tőle is elvették :DDDDDD Amúgy nem 4szer, hanem négyszer, basszus. :grammarnazi:
-A rendezett élet és a háborgó lélek párhuzamos története. - avagy a boldog emberekből lesznek a nyugtalan kísértetek!
-Kupidó, ahol a bujaság kötelező. Felnőtt mese a swinger klubbok perverz élvezeteiről. - hej, Winkler Nórát én is elvinném egy ilyen klubba, de inkább valami hotelbe, egyrészt mert közös nőnek izé...túrós a háta, másrészt meg kettesben is pont elég perverz élvezetet lehet összehozni! Nóra hívj fel!!!! MOST!!!!!!!!! Utána ugyanott Alice vándorlásai a városokban a nagy utaztatótól, Wim Wenderstől 0:05-től. Alizt anyja a New York-i repülőtéren hagyja egy német újságíróval, aki szerencsére nem pedobear, és együtt indulnak vissza Európába a kislány nagyanyjához. Kiemelten ajánlott.
 
Ismétlés rovat:
Johnny Depp mint Michael Jackson nyolckor a retekklubbon az eredetilg más hangulatú Charlie és a csokigyárban Tim Burton újabb félresikerütl feldolgozásában (Majmok bolygója, anyone?). Nézd meg az eredetit, de inkább még azt se.
 

Kulcsszavak: Dukai Regina

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés