2010. 01. 25.
Ahány nap, annyi feladat (hétfő / kedd / szerda / csütörtök)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JANUÁR 25.
MEGINT KITÖRT A HÉT FŐGÖRCS

A hétfők arra jók, hogy visszatérünk a valóságba, a hétvégi lazulás után szembesülünk a tényekkel. Szálljunk magunkba, pihentessük a győzelmi rovatot amíg újra lesz apropója, ne fényezzük magunkat a végtelenségig, vessük inkább szemünket a nyomorúságos felhozatalra!

Duna 2. Autonómia, 20:00: Csodabogarak - Előítéleteloszlatás a dadogásról. Nem csak az érintetteknek ajánlott, hanem annak a sok bunkó faszkalapnak is, aki iskolás korában baszogatta az ebben szenvedő osztálytársait.
M1, 21:30: Az utolsó hívás - életrajzi dráma F. Scott Fitzgeraldról, írói válság plusz második világháború, komolykodás. Hogy Jeremy Irons és Sissy Spacek mit keres benne, azt értem, Neve Campbellt már kevésbé, bár OK, ha csak a rémiszgetős horrorokban meg a leszbismáros vadvágyas izékben domborítana, akkor az volna a bajom.
Duna, 22:40: Henryk Slawik, a lengyel Wallenberg - Manapság szezonja van a nácivadász filmeknek, akár Tarantino legutóbbi mellélövésére gondolunk, akár egyéb kooperatív országok utólagos történelemszépítési kísérleteire. Henryk Slawik esete azonban más és komoly alapja is van, ráadásul magyar vonatkozása is id. Antall József személyében.

Hírmagyarázás:
Comment blog: 300 gladiátor a római szoftpornóban:
"A Spartacus új tévés feldolgozása szilikonmellekkel, fazonra nyírt fanszőrzettel és hektoliternyi művérrel pótolja a forgatókönyvet." - Végre, végre, VÉGRE valaki gondolt a hozzám hasonló egyszerű lelkekre is. A Gladiátort Russel Crowe vágta tönkre, a 300-at a hermafrodita kinézetű perzsák. Talán itt a lényegre koncentrálnak, az olyan apróságokat, mint a pírszinges szilikonmellek meg a trimmelt szőrzet elnézzük, végtére is ezért szenvedtük át magunkat a nyolcvanas éveken!
Elkaptak egy álmozdonyvezetőt: "A férfinek csak egyenruhája volt, jogosítványa nem, mégis többször szállított utasokat." - És az a félelmetes, hogy még így is jobban végezte a munkáját, mint a hivatalos masiniszták :DDD Képzeljétek el ugyanezt mondjuk Japánban, Kózsó Jamamotó megélhetési hátmasszőr egy másnapos reggelen kitalálja hogy akkor innentől ő fogja vezetni a Narutó Express-t. Mennyi az esélye annak, hogy ezt meg is tudja valósítani, huzamosabb időn át? Basszus, ilyen nincs, csak nálunk. Abszurdisztán, én így szeretlek!
Tokió vasúthálózata nyálkagombából: "Japán kutatók szerint az élőlény szerveződéséből tanulhatnának a közlekedésmérnökök." - Inkább tőlünk tanuljanak, itt nálunk annyi nyálkás gomba meg moszat tenyészik a közlekedés vezető helyein, hogy ihaj!
Megint tévedtek az ENSZ klímaszakértői?: "A Sunday Times szerint megalapozatlan, hogy a klímaváltozás fokozza a természeti katasztrófákat." - Írjuk ezt is Szalainé számlájához, ennyi pénzért az a legkevesebb hogy ezt is magára vállalja!
Maffiakézben az orosz kaviárkereskedelem - Ez is hír? Mi az ami Oroszországban NINCS maffiakézen, inkább azt mondjátok meg!
"Harapj belém, mert szétfeszít a fájdalom lent!" - Arra még mindig nem a harapás a megoldás, hanem egy jó kis hashajtó. Vagy egy végbélkúp.
Bin Laden vállalta a karácsonyi merényletet - Hát ja, valamit akart adni a keresztény világnak karácsonyra, és ő csak ehhez ért :DDD "A terroristavezér újabb amerikai támadásokkal fenyegetőzik. Már ha ő beszél a felvételen." - Ha meg nem, akkor lesz ürügy a szabadságjogok további nyirbálására. Éberség!
Befogott orral, halkan anyázva: "A liberális szavazók még soha nem voltak ekkora szarban. Mégis muszáj lesz elmenniük választani." - A három kívánság az igenis három kívánság, hajolj csak szépen előre, Jótündér!!! :DDDDDDDDD
Tarantino kosztümös filmet rendez: "A rendező középkori Angliában játszódó filmre készül, Helen Mirrent már megkörnyékezte." - Ez semmi, mi itt a PRAE-nél megelőztünk mindenkit, mert már tudjuk a címét is: Spanyolcsizmaszorítóban, és arról fog szólni, hogy a francia forradalom idején a Napkirály kivégzett udvarhölgyei egy fekete, monarchiapárti (és nem mellesleg Haitiről származó) szolgáló parancsára zombiként kikelnek a sírból, hogy prostituáltnak álcázva magukat belülről kezdjék bomlasztani a forradalmi baloldalt, jó mély harapásokkal ahogy kell, Mária Antoinette menekülő dédunokája meg kap egy órát, amit az egyik élőhalott udvarhölgy a fenekében csempészett ki, úgy hogy közben másodszor is meghalt, de egy, a mellébe szúrt rozsdás beöntésadagolótól ismételten új életre támadt fel. Minden jó ha a vége jó: a Bastille-t újra felépítik és az egész lázongó csürhét bekasztlizzák, a guillotint viszont megtartja a Napkirály, aki egyben maja uralkodó is lesz innentől, és a párizsi piramis aljában emberáldozatot mutatnak be, amit minden napfordulókor megismételnek majd. Hogy mi köze ennek Angliához? Perszehogy semmi, de mit lehessen elvárni egy amerikai rendezőtől hogy megkülönböztesse egymástól ezeket az országokat (főleg ha az európai történelmet se ismeri, lásd 2. VH), úgyis csak akkor járnak erre amikor mennek Bagdadot bombázni és le kell szállniuk tankolni!

KEDD, JANUÁR 26.:
MILTON PARADICSOMA

Kedd, kedd. Kezdünk magunkhoz térni, elkezdjük összerendezni a tennivalókat. Duzzadunk a kávétól, cigitől és az energiaitaltól, tudjuk hogy ez a hét más lesz, elkezdünk megváltozni, és lesz erőnk végigvinni amit elhatároztunk. Ezzel én is így vagyok, és most lehetőségem is lesz rá, mert Hála a jó égnek, kicsit lejjebb ment a látogatottság, vagyis végre elengedhetem magam szövegileg. Összesen két, azaz két darab ajánlható műsor lesz ma, és mindkettő a TV2-n. Először egy hűdefriss (2010-es!) thriller (Kettős azonosság) Val Kilmerrel 21:20-tól, aki itt egy orvost alakít (mintha rászabták volna ezt a szakmát, LOL), aki beleüti az orrát egy üldözősdibe, természetesen egy nő miatt. Ugyanazon a csatornán (a nyomorult rali miatt sajnos nagyon későn, fél egykor) egy kis Borsmenta görög-magyar koprodukcióban, hogy ízesebb legyen az életünk/ételünk. Nehéz leírni olyan dolgokat hogy felnőtté válás meg életbölcselet meg emberi hang, főleg nekem, de a Borsmentával érdemes próbát tenni, és akár visszarepülni abba az időbe, amikor még nem tett minket tök cinikussá a világ és annak folyása.

Éberség!!! / kampányrovat:
A Startlap.hu hírek: Cigánygyűlölő antikommunisták a fiatalok
- Múlt héten az indexen, most Vásárhelyi Márián van a pontgyűjtés sora. Olcsó poén lenne elsütni hogy a tapasztalat tette ilyenné ezeket a csúnya fiatalokat, de hidd el, ez a hír még ennyit sem ér. Elkezdtem olvasni, aztán hagytam a francba. A szokásos rettegő, mindent relativizáló hozzáállás. Nézzünk át az Indexre, hátha van valami más, ezeken már nevetni se lehet, annyira szánalmasak.

Hírmagyarázás rovat:
Óvodásoké a legjobb érintőkijelző:
"A kakaóbiztos számítógépek új generációja asztalba van beépítve, és akár húsz ujjal is irányítható." - Ez aztán nagyon kell, főleg most.
Válnak a hattyúk: "Sarindi Sarinddal, Saruni Surunével jött össze. Padlót fogtak a hattyúkutatók." - A hattyúk az állatvilág celebjei: első pillantásra hófehérek, királyiak és méltóságteljesek, szemben mondjuk egy keverék kutyával, aztán ha közelebbről megfigyeled őket, rájössz mennyire gusztustalan szokásaik vannak. Ráadásul én a celebek nagy részét is állatnak tartom. Továbbgondolva mindezt azon kapom magam, hogy nem érdekel se a hattyúk, se állatemberi megfelelőik, például Angelina Jolie és Brad Pitt válása. Még valami eszembe jutott egy kárörvendő mosoly kíséretében, éspedig az hogy Jolie biztos egy Szivola, mert nézzétek meg a tinilányok bálványát, Pitt bácsit, kétszer olyan sebességgel öregszik amióta ezzel a jeges műnővel jár. A szakállával meg mi van, az most ott jégcsap vagy csak folyton csöpög az orra? :D
Egész Európa House doktort nézi - Kivéve engem, mert én még mindig oldszkúl horrorfilmeket és ugyanolyan pornóoldalakat. A modorom meg már House előtt is olyan volt, mint az övé, ha egyszer családot akarok alapítani, beperelem az alkotókat, és lesz sok pénzem családi farmra. Persze nem Magyarországon, mert:
Százszor lopott egy 14 éves miskolci fiú: "Legutóbb egy családi házba tört be társával, a tulajdonos is otthon volt, értékeket nem találtak." - Puhultok, gyerekek, gyengék vagytok mint a Béres csepp! Már meg se ölitek a tulajt? Sehol egy kis késelés, lincselés, fejre ugrálás, torokelvágás? Ejnye-ejnye!!! :DDD Vegyetek példát a hírportálról, amely olyan szép tárgyilagosan leírja, hogy "értéket nem találtak", és fussatok neki mégegyszer.
Megint megszállták a BKV székházát: "Reggel óta házkutatást tartanak a BRFK nyomozói az Akácfa utcában. Újabb őrizetbevétel várható." - APA KEZDŐŐŐDIIIIK!!! Hej de jókat fogunk mi még szórakozni!
Nyers hús egy celldömölki babakocsiban: "Megbolondultak az emberek, abszurdabbnál abszurdabb esetekhez vonultak ki a rendőrök." - Majd megtudjuk az igazságot 28 nap múlva :DD
Pákó négy év alatt négy autót tört össze: "Az énekes imádja a sebességet. Eddig kétmillió forint értékben rombolt." - A szar popzenét gyártó gagyisztároknál (akik egyébként NEM "énekesek") ez valami betegség lehet, lásd császár előd. Börtönbe vele, mielőtt valami nagyobb bajt csinál ő is.
MCDC: A szűz lány őszintén sikít - Remélem te is úgy fogsz majd. A BÖRTÖNBEN!!!
Nagy bajban van a Vidám Park: "Elképzelhető, hogy tavasszal nem nyit ki a félmilliárdos adóssággal küzdő intézmény." - Semmi pánik, áprilistól úgyis meg lehet majd nyitni a Szocialista Szellem Vasútját. Lesz benne láncrázogatás, meg huhogó botoxmúmiák... Tódulni fog a nép!
Melyik pornós csaj szerepel 50 Cent videoklipjében? - Daisy Marie, és elsőre kitaláltam, wiki, google, és anélkül, hogy előtte láttam volna a videót magát. Yessss! Amúgy Daisy még a legjobb az egész klipben, szerintem a mai rap 90%-a úgy szar ahogy van. Ez is az. Pedig nem mai, hanem 2005-ös. Látom a Velvet is naprakész.
Sigourney Weaver 60 évesen lesz sztriptíztáncosnő: "A 60 éves színésznőnek titkos projektben egy idősödő sztriptíztáncosnőt kell alakítania." - NYOLCADIK UTAS AZ ANÁL!!! Do not want!!!

Velvet/A nap blogja: Az álló farok szép, vonzó, de nem punci - Az egy dolog, hogy ezt a fost (mert igenis az) Index főoldalról el lehet érni egyetlen kattintással, ami igazán gyomormosogató, az a téma: '"Amikor még csak vágytam rá, aztán később, mikor tervezgettem és naponta többször el is képzeltem, hogyan és mint lesz, azt hittem, mikor túl leszek rajta úgy fogom érezni, valami nagyon nagy tettet vittem véghez és mérhetetlenül büszke leszek magamra. Nem így lett" - írta internetes naplójában ttl, akinek pár héttel ezelőtt még csak elképzelései, vágyai voltak egy férfi péniszéről, mára viszont már tisztában van azzal, hogy milyen érzés közelebbi kapcsolatba kerülni egy férfi nemi szervvel. Férfiként, állítása szerint heteroszexuális férfiként."' Nézzük először a tálalást, ami olyan szép ravasz, hogy az egyszeri ember szinte szubhumán létformának érzi magát tőle, ha még nem voltak homokos vágyai. "Tisztában lenni" azzal, hogy milyen egy másik férfi nemi szerve, bazmeg, ez fáj. Mintha kötelező lenne! Forog a gyomrom, pedig a java még hátravan a munkámnak, a blogíró kivesézése, aki 30-as férfi, házasember (!!!), és akkor már sejtjük is, hogy miért fogyatkozik a magyar népesség, hát azért mert gyerekvállalás és nevelés helyett a fene nagy jólétben inkább kísérletezik az, aki lefektethetné a jövő alapjait. Kedves TTL, úgy érzem hogy el kell mondanom valamit: te NEM vagy heteroszexuális, kb. onnantól kezdve hogy "vágytál" egy másik pasi farkára. A folytatásból mindez méginkább egyértelmű, aláhúztam a fontosabbakat: "Elmondhatatlanul elégedett voltam, könnyű léptekkel haladtam az utcán, vagy inkább lebegtem tova, és közben teljesen olyan érzésem volt, mintha mindenki engem nézne, de nem csak egyszerűen néznének, hanem tudnák is, ott megy az az ember, aki megtette, aki először volt nővel/aki először vett a szájába egy farkat, és ezért őszintén csodálnának. Több volt ez, mint büszkeség, akkor azt éreztem, ha ezt megtettem, minden másra is képes vagyok, bárkit és bárhogy és bármikor, csak akarnom kell." Én is "akarok" valamit, visszatartani a tegnapi vacsorát, ami meg szintén akar valamit: feljönni a gyomromból és a klaviatúrán landolni. Puff, megtette, most lemosom, majd utána folytatom, pill.

Visszajöttem, kezdjük. Ennél buzisabb dolgot mint hogy könnyű léptekkel haladtál az utcán meg tovalebegtél, én még életemben nem olvastam leírva (és itt kérnék elnézést a normális melegektől, mert rájuk a mondandóm nem vonatkozik). Szóval, kedves TTL, az emberek nem "csodáltak" téged, ugyanis van millió egyéb bajuk (tudod: válság, böszmeség, államadósság, tartozások) azon kívül hogy a sekszuális horizontjukat szélesítsék, és hogy pont a te bámulásoddal tegyék ezt. Még ha meg is érezték volna a (száj)szagodon, hogy valaki épp most ürítette beléd a patront, akkor se "csodáltak" volna, hanem hánytak volna egy szép nagyot (ahogyan én is tettem), és nem mutogattak volna rád, max. elrettentő példaként. Mindezeken kívül, kedves TTL, hasogat egy csúnya megérzés, ami azt súgja, hogy hamarosan csatlakozni fogsz a sablon partibúzák népes táborához, hogy aztán 45 évesen, lehasznált testtel, szopóráncokkal teleszántott arccal várd a következő áldozatodat egy olyan klasszikus, nyolckerbeli, barnás-hugyos férfivécében. Én kérek elnézést, köszöntem!

SZERDA, JANUÁR 27.:
TANÁRTALANSÁG ÉS BOKAVIADAL

Ha angolul írnám a címeket, lehetne élcelődni az HBO-n nyolckor vetített Boldogító talánnal, az eredeti címe ugyanis csak kicsit tér el a nemrég leadott Men of Honorral: Made of Honor. Joe Queenan egyszer hosszú cikket szentelt a hasonsló történetű-címú halivudi filmeknek, ha kicsit később írta volna meg, ez is bekerülhetett volna, annak ellenére hogy romantikus film, és olyasmiről szól, ami elvileg nem is létezik, mármint a férfi-női barátságról. És hogy mennyire nem létezik: a szívtipró férfi és hölgybarátjának szexmentes barátsága addig tart, amig utóbbi el nem utazik, a hülye pasi meg rá nem jön, hogy szerelmes a nőbe. Az viszont úgy tér vissza az utazásról, hogy megtalálta az igazit. És a pasas, ez a fél világot végigkettyintő alfahím szarvasmarha mit csinál, nem a kicsapongásokban vigasztalódik, hanem elkezdi a normális nő (akit Michelle Monaghan játszik) élete szerelmét elüldözni. A VII. Olivér története kísértetiesen emlékeztet kis hazánk helyzetére, akármennyire is Szerb Antal emlékére adják le (hiszen az ő írásából készült): "Egy király puccsal megdönti saját hatalmát. (...) Megszabadul országától, a csőd szélén álló Alturiától, az uralkodás felelősségétől." Szép is lenne, ha nem zavarna be a szebbik nem. Jöhet a felelősségrevonás, avagy mit csinált felséged háromtól ötig nyolc éven át :D Hely: Duna TV, időpont: este nyolc. Fél tízkor egy többszörösen megcsavart filmdráma az M1-en Agnieszka Hollandtól Solomon Perel életéből: Európa, Európa. A lengyel és ráadásul zsidó Perel folyamatosan váltogatta identitását, minden volt, orosz úttörő éppúgy mint árva német gyerek. Így került a Hitlerjugendbe, és így talált rá a szerelem egy meggyőződéses NSDAP-hívő leányzóban. Nem bírom az izgalmakat, kihagyom. Múlt héten azon sírtam, hogy 4 részt leforgattak a Hegylakóból, de basszus, itt az ötödik rész is ma 21:20-kor. Értem, nagyonis megértem a retekklubbot hogy a Film+ babérjaira tör, de ahhoz minőségi rossz filmeket kell leadni! Anthony Quinn mint kégett Bikaviador éjfél előtt tíz perccel az M2-n. Hát igen, aki életét a ringben és szarvas állatokat mészárolva öl, attól még az se lenne meglepő, ha vegetáriánus lenne a végére :DDD Quinn bácsi (és persze a tartalma!) miatt aki tudja, nézze, aki meg nem, annak itt van megint egy fotó Michelle Monaghan-ről:

Büntess büntess büntess!
 
Hírmagyarázás:
Pornót forgató stábra csaptak le Újpesten - ...és még kapcsolódik is a fenti fotóhoz, eszem megáll. "A szereplők egy része nem egyezett bele mindenbe a szado-mazo filmben. Egyikőjük állítólag rendőr." - A Zsanett-ügy után én még ezen se lepődnék meg. ÉBERSÉG!!!!!!
Őrizetbe vették Antal Attilát: "A nullszaldós BKV-t ígérő volt vezérigazgatót hűtlen kezeléssel gyanúsítják, előzetesbe kerülhet." - Szép lassan hullanak ki a csontvázak a szekrényből, és mennek a hűvösre a jómunkásemberek. Apa, kezdődik!
Nem orra ütök, csak gyomorra megyek: "Erdei Zsolt elnézést kért autóstársától, ideges volt, fenyegetett, de ütni nem lett volna képes." - Na most aztán nagyon megnyugodtunk, mondhatom. Persze ebből is celebhír lesz. Szánalomország.
Párizs büntetné a burkát: "Az utcán sétálhat egy arcát elfedő muszlim nő, de buszra már nem ülhet, kórházba nem mehet." - NAGYON HELYES, akinek meg nem tetszik, menjen haza.
 
 
 


CSÜTÖRTÖK, JANUÁR 28.:
NEM VAGYUNK MOTIVÁLTAK

Csütörtökön már készülünk a péntekre és a hétvégére, a remény és a hét eleji kávék tartanak minket mozgásban. Tudjuk hogy csak 1-2 nap és lazulhatunk kicsit. Nem sokat, de a semminél az is több.

Ahogy azt megszokhattuk, fél tízkor az M1-en ismét Hajónapló, ezúttal az SZDSZ kampányszövegére hajazó címmel (Te országod), a szabadmadarak meg ugye a Bibliából vették át. Ez a mi országunk egy (tehát nem huszonhárommillió!!!) román bevándorló család csalódásáról szól, akik a tejjel-mézzel folyó Kánaán helyett azzal szembesülnek, hogy az élet Magyarországon is 20 óra munkából és 4 óra pihenésből, valamint nulla óra szórakozásból áll. Naiv gyermekek, hát mindenütt ugyanazt a szart rágjuk! Buster Keaton-klasszikus az M2-n, de rohadt későn (23:50). Mai vígjátékokra kíváncsiak messze menjenek tőleg, az ízléses emberek meg üljenek le elé, totál összkomfort lesz: Szalon, hálószoba és fürdő. Megint egy régi film, de nem vígjáték, inkább történelmi (Café Moszkva). 1933-ban készült, a második világháború küszöbén, de az elsőben játszódik. Szerelemben, hábrúban mindent szabad, kivéve beleesni az elleségbe, na itt pont az történik, amikor az egyszer győztes, másodszorra vesztes oldalon harcoló magyar tisztbe belezúg egy orosz tábornok felesége. Csortos Gyulával, emberi időpontban (este kilenc), emberi csatornán (Filmmúzeum) vagyis ajánlott. Örök hála a Film+-nak, ma sem maradunk borzongás nélkül! Kilenc után tíz perccel elszabadul a magát Isten Kezének képzelő sorozatgyilkos (ennek ellenére is csak Isten Haragja a címe, fene se ismeri ki magát!). Isten keze mindent lát, ne lopd el a léniát!

Nézhetletlen rovat:
TV2, 21:20: Nyerj egy randit Tad Hamiltonnal!
- Na ezt messzire elkerülni. Mozibuzi (vagy mozileszbi?) kiscsaj élete találkozása kedvenc sármőr filmszínészével (leszbikusság kilőve?...), miközben egy egyszeri köryékbeli srác őszintén szerelmes belé...lassan mondom, hogy megértsétek: KERÜLNI.

Hírmagyarázás:
"Nem mondok le":
"Barack Obamától elnöksége újradefiniálását várták, ehhez képest ő váratlanul lemondását emlegette." - Az ilyen A kérdésre adott B válaszról valahogy mindig a régi vicc jut eszembe (aki akar, majd rákeres, nem polkorrekt): "MILYEN TYÚKOT?!"
Felvidék blog: Az első m.gyar, aki lemászott a fáról: "M.gyarellenes vagyok. Anyám kún volt, apám félig székely... Mea culpa." - Öcsém, te nem magyarellenes vagy, csak simán segg hülye. Milyen nyelven is írod a blogodat?... Na ugye. Egyes, leülhetsz.
Vízszintesen esik a hó Budapesten - Most megnyugodtam, aszittem én rúgtam be annyira, hogy kilencven fokban elfordult velem a világ :)
Nem szabadulhatunk a Facebooktól: "A közösségi portál elért egy kritikus tömeget, többet veszítenek, akik kimaradnak - állítja egy piackutató." - Nekem nincs sok vesztenivalóm, eddig is megvoltam nélküle (ahogy IWIW nélkül is), talán ezután is megleszek valahogy. Ha meg nem, akkor regelek, ki nem szarja le?
Sétálót ölt egy spanyol öngyilkosjelölt: "Egy 80 éves nyugdíjas nő meghalt, amikor rázuhant a 19 éves depressziós lány." - A depresszióján ez az eset se sokat javíthatott, van egy olyan érzésem :D Érted, meg akar halni, és akkor valaki mást öl meg a hülyéje :DDD Marad a kötél vagy a méreg, milyen kár hogy a börtönben egyikhez se fog hozzájutni :DD Életre ítélte magát az öngyilokkal, de milyen életre!
Angelina Jolie videóval emlékszik elhunyt anyjára - Azzal emlékezhetne meg a legjobban, ha egy hétig nem terjesztené magáról ezeket a propagandahíreket.
Steiner Kristóf meleg férfiként háromszor veszthette el a szüzességét: EZT ÍGY HOGY? Bevarratta a száját vagy a fenekét, vagy mi? Ne is fárasszatok a válasszal, ma még enni akarok!
Segítség, cicifüggő a gyerekem! - Örülj neki, legalább ő elkerüli Steiner Kristóf sorsát :D A cicifüggőség meg nem csak gyerekeknél áll fenn, van az a mondás, hogy a női mell olyan mint a villanyvasút, alapvetően gyerekeknek készült, de mégis a felnőttek játszanak vele a legtöbbet.

Éberség!!! / kampányrovat:
Képviselő Funky: Havas az MDF-re szavaz: "Létezik ennél rosszabb reklám a politikában?" - Nem, tényleg nem :D Ha ez komoly és nem ellenoldalról fizetett propaganda, akkor vagy becélozták az egy százalékot, vagy tényleg elment mindenki esze.



bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés