2010. 01. 29.
Három éjjel, három nap, nem elég a háremnak (péntek / szombat / vasárnap)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
...és elérkeztünk a péntekhez, szerencsés emberek számára ez az utolsó munkanap, a nem oly' szerencsések szombaton is dolgoznak, a még kevésbé sorskegyeltek vasárnap is.
Akármilyen hihetetlen, de a legrosszabb dolga mégis azoknak van, akik a hét összes napján pihennek. Persze közülük is csak azoknak, akik akarnak dolgozni, mert vannak, akik tök jól elélnek a semmittevéssel, és fel nem tudják fogni, miért van szükség a munkára...

PÉNTEK, JANUÁR 29.:
AZ OLAJ ROMÁNCA

Két film is mintegy célzottan a fekete aranyról szól a mai napon, először is RTL Klub, 14:40: Dallas: A Ewingok háborúja - megint egy szép hosszú tévéfilm a júing-eposzból. Az emberek valahogy sose unják meg ezt a huzavonát az örök vesztes Barnes-szal, az örök geci Jockey-val, a geil Bobbyval és Samanthával. Akkor már inkább Karl May hasonló, de kicsit pozitívabb sablonfigurái, amint ugyanazért küzdenek, és tessék, jön Az olajherceg a TV2-re 11:40-kor, hogy elvegye a szegény indiánok földjét, és a még szegényebb telepeseket is átverje. Ám ott terem Old Surehand és rézbőrű társa, Winnetou, és megoldják az ügyet mint Stefan Derrick és Harry Klein. Karly May mellett a másik nagy kitalátor, Daniel Defoe is befigyel fél tízkor a Robinson Crusoe kalandos élete képében az M1-en, sajna ez a 97-es verzió, ahol Pierce Brosnan játssza a főszereplőt. Fehér ember vízzel győz, a szigeten meg kézzel nőz! Régi dicsőségünkről illik megemlékezni, jelesül arról, hogy 1919. január 29-én egy maroknyi magyar POLGÁR (a szó legnemesebb értelmében) elkergette Balassagyarmatról a megszálló cseheket. Nem fogom bő lére ereszteni, ezek az emberek hősök voltak, akik az akkori kormány meghunyászkodásával szembementek. Fél tizenegykor a Dunán megismerhetjük A legbátrabb város történetét. Tízkor az HBO-n egy nagyot szóló horror ([Rec]) gány amerikai feldolgozása (Karantén). Fosatós, persze, de nézd inkább az eredetit.

Hírmagyarázás:
Pavlik Tünde kisugárzása nagyon nagy
- Nem a kisugárzása az, hanem a csöcsei, drágaságom. "A mosolya szép, csak a stílusa nem jön be mindenkinek. A Playboy címlaplánya, mint kiderült visszavonul, mármint, ami a táncot illeti." - Voksán Virág reloaded?...reménykedjünk!
Gáspár Győző újra adóslistára került - Mint fentebb. Reménykedjünk hogy lesz következménye. Mert ugye ha a kétgyerekes, munkából élő szerencsétlen magyar melósra lesújt a bank ökle, akkor kétszer olyan erősen csapjon oda egy médiaSTÁRra, aki ország-világ előtt játssza az eszét.
Lebukott a káromkodó buszsofőr: "Egy lerobbant buszt vontattak, a sofőr közben szidta az utasokat és a BKV-t, és mindezt fel is vette." - ...és győzike helyére újabb fényes csillag vándorol a magyar glóbusz egére :DDD
Ma süthet ki utoljára a nap: "Pénteken nem, de utána folyamatosan fog esni a hó. Nagyon hideg is lesz, és a szél is fújni fog." - Hurrá, jön a 30 nap éjszaka! Lesznek vámpírok is? Remélem, mert akkor lesz mire vadászni!
Soros felnégyelné a nagybankokat - Azok meg ugyanezt tennék. Vele :DDD

Éberség!!! / kampányrovat:
Már nincs tartalék az idei költségvetésben
- Vagyis elmarad a kötelező leves,-és konzervosztás? :DDD "Palócz Éva szerint a vagyonadó eltörlése miatt kieső ötvenmilliárdos rést nem lehet betömni." - Már hogyne lehetne, lemondtok a fizetésetekről 1 hónapig, meg visszaveszitek a sikerdíjakat-végkielégítéseket. Meglássátok annyi pénz lesz itt, csak győzzétek számolni! :DDD
Tóta W.: Szabadíts meg a gonosztól: "Sokan vágynak egy jó kis diktatúrára, aztán néznének hülyén, ha megkapnák." - Oké, akkor már megvan a piros pendrive is. Hajrá Árpi, húzzál bele!!!
Pettkónak hiányozni fog a csokizás: "Sok képviselő kényszerül elhagyni a politikát. Katona Kálmán be is vallotta, hogy nem érdekli a parlament." - Ó te szegény, nem érdekel az amiért megválasztottak, de a fizetés az igen?... Nem baj, ők se érdekelnek már minket. Szerencsére már nem kell sokat unatkozniuk a többieknek sem :)))


SZOMBAT, JANUÁR 30.:
HOVÁ MENJEK MA,
DISZKÓBA VAGY TEMPLOMBA?
 
A szombat a bulizás és a tánc ideje, és így is lenne, ha nem esett volna félméternyi hó a nyakunkba. Így én egy programot ajánlok nektek tiszta szívvel, azt amit én is fogok tenni: otthon ledobom magam az ágyra, előkapok egy igazi oldschool horrorfilmet (The Innocents, The Haunting, Legend of Hell House vagy bármi ilyesmi amiben nem tocsog a vér, de nyomasztó), kitöltök egy jó pohár bort, lábat fel, és irány a szórakozás. Aki nem olyan szerencsés, hogy ilyen jó filmek lapulnak a polcán, annak a következő lehetőségek vannak nyitva:
TV2, 19:35: Kleopátra – Mindig mondom, hogy be kell tiltani a feldolgozásokat. Leonor Varela nem egy ifjúkori Liz Taylor, Billy Zane-t sose tudtam komolyan venni, pedig a történet ezer éve ugyanaz.
M1, 22:30: Tökéletes szerelem – Ilyen természetesen nincs, még az ilyen című filmekben sem, nemhogy az életben, ráadásul Catherine Breillat neve olyan ismerősen cseng, és mintha kellemetlen emlékek is járnának mellé, és tényleg, neki köszönhetjük a Románcot meg a Pokol anatómiáját is. Szóval a Tökéletes szerelem romantikus dráma besorolása ne tévesszen meg senkit, lesz itt gyilkolás meg egyéb beteg franciaságok. Kihagyni!!!
Viasat3, 23:55: Az utolsó belövés – Ez viszont pont a kellő pillanatban vígjáték, a kellő időben dráma. Milyen nehéz lehet két drogosnak a megtisztulás (amit egy közös barátjuk túladagolása után határoznak el), mikor se a társadalom, se a régi dílerek nem hisznek bennük? A válasz: nagyon hehéz. Ismétlés, meg 2Pac is szerepel benne, de ennek ellenére ajánlom. 21:20-kor művészkedés az M2-n: Csou Jü vonata a gyönyörű Gong Li-vel. Ez is romantikus dráma, ne nem a Breillat-féle, bár sokszögileg bonyolultabb. Egyszeri porcelánfestő belezúg egy költőbe, de az nem viszonozza érzelmeit, még akkor se mikor a csaj hetente kétszer elvonatozik hozzá. Az egyik ilyen úton találkozik egy állatorvossal, akivel elkezdődik valami…ha van esze, hagyja az élhetetlen lila költőt, és a boldogságot választja. Persze, kinek mi a boldogság. Végezetül egy kis horror (azon kívül amit én fogok nézni, ugye). Freddy Krueger bácsi HIVei a Cinemax 2-n követhetik példaképük munkásságát féléjfél előtt öt perccel, folytatódik a Rémálom az Elm utcában az ötödik rész, benne Az álomgyerek. Marhaság, de legalább szórakoztató. Meg hentelős ÉS borzongató egyben.
 
Hírmagyarázás:
Robert Downey Jr. gyereket csinál a következő Holmesból - Inkább ez mint hogy gyereket csináljon neki :DDD
Dühített, ahogy Cozma táncol: "N. Győző állítja: nem tudta, hogy meghalt valaki." – Gyerekek, itt valami nem stimmel! Hát a haverja szerint „Csúnyán nézett Marian Cozma, emiatt robbant ki a végzetes verekedés” De tegyük fel hogy """igazat""" mondanak, akkor most ha valaki csúnyán néz vagy táncol, akkor a megoldás az hogy halálra késelem? o_O A következő hír szerint van ahol igen:
Halálos tömegverekedés Borsodban: "Hangácson botokkal és karókkal esett egymásnak két banda. Ketten meghaltak." – A fenti cikk ismeretében azt mondom: KEVÉS.
 



VASÁRNAP, JANUÁR 31.:
A VIKINGEK HIÚSÁG-MÁGIÁJA

Önfarkába harap a hétpikkelyű kígyó, visszatértünk a hét kezdetéhez. Mi változott? Holnap megint mehetünk dolgozni, a szombat éjszaka már csak egy kósza másnaposság formájában teszi tiszteletét a kevsébé óvatos duhajoknál. Mi marad nekünk, mint készülni a hétkezdésre, én is azt fogom tenni, mivel igen kevés az ami ajánlható, és az ismétlési arány száz százalék. Aki nagyon kíváncsi, az kattintson ide a hét alaptémáját és képeit szolgáltató film tribute-jéhez, de mindeki olvasson tovább...
 
Ismétlés, nézhető:
M1, 21:00: Egy maréknyi dollárért - Leone klasszikusa. Amerikás bosszúfilm olasz módra.
TV2, 21:50: Négy tesó - Négy örökbefogadott gyerek bosszúja anyjukért. Amerikás bosszúfilm. Éppenhogy és nagy jóiundulattal nézhető.
Viasat3, 21:35: Hiúságok máglyája - Tom Wolfe meséje egy olyan emberről, akivel bármelyikünk szívesen cserélne: gazdag, nagyjából érzelemmentes, megkap mindent és mindenkit. Nem is kell több :)
 
Ismétlés, nem nézhető:
RTL Klub, 20:00: Csonthülye - Újabb állomás Leon Schuster mélyrepülésében. Családi film, vagyis kerüld, mint ördög a szenteltvizet.
HBO, 20:00: Hancock - Emberközeli fekete alkesz szuperhős mindennapjai. Családi film, és azzal ugye tudod mit kell tenned.
TV2, 20:00: A Sherwoodi erdő titka - Sokadik bőr. Unalom. Sorry.
 
Kifejezetten ajánlott rovat:
A legjobb dolog ami az utóbbi időben történt, az a Film+ debütálása volt. Zsékategóriás mesterművek, melyek nevelve szórakoztatnak és szórakoztatva nevelnek, ez kell nekünk egy ilyen havas-behúzódós napon! Fél tizenegykor például fény derül A vikingek titkára, vagyishogy a szarvas emberek köztünk járnak, kísértenek, és a nekik nem tetszőket legyilkolásszák. :) Nagyon helyes, mi pedig élvezkedhetünk, ahogy a Gyilkos kobold 4. részén is: a zöld geci már az űrben is jelen van, képzeld el hogy örökölsz egy földet a Titán felszínén, amit valamelyik hülye rokonod vett meg még az űrkorszak kezdetén, először örülsz mert aranyat rejt, aztán kiderül hogy az ásvánkincshez egy ír (!!!!!) bevándorló is tartozik, aki nekiáll mészárolni. Ráadásul kiderül, hogy a Shop Stop 2.-ből ismert puncikoboldnak van valóságalapja, itt egy pasi gatyájából mászik elő a családi ékszerek őrzésére is figyelmet fordító nyolcadik ír utas. Mindez sajna csak 0.10-től látható, remélem fogják még adni valamikor.
 
Hírmagyarázás:
Magyarország menő - de mitől lett az?: „Egyre népszerűbbek vagyunk külföldön, ha hiszünk az utazási magazinok, honlapok listáinak - utánajártunk, hogy igaz-e, és mi lehet az oka.” - Egyszerű, mások nyomorában mindig könnyű nyaralni, és nálunk vannak a legolcsóbb kurvák, a legromosabb romkocsmák, na meg a legkorruptabb politikusok.
Kalinák: Van videófelvétel Dunaszerdahelyről, de nem éles a kép: „Nem mondott le a szlovák belügyminiszter, aki a dunaszerdahelyi rendőrattakot jogszerűnek tartja, Malina Hedvig megverését pedig nem ismeri el.” - Na majd áprilistól :DDD
Legyen ön egy divatmárka segge! - Inkább maradok az a seggfej aki mindig is voltam, hátha így is népszerű leszek!
Baráti tűzben meghalt több afgán katona: „A NATO tévedésből még a légierőt is bevetette szövetségesei ellen. Kabul vizsgálatot követel.” - Megelőző csapásra fognak hivatkozni szerintem.





bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés