2010. 02. 19.
Völkischer Hülyítődoboz (péntek / szombat / vasárnap)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
FREITAG, FEBRUAR 19.:
FREITAGITAASCH

 
Einführung
Guten aben, kleine madchen und boys. Ich lenni Karl Hungus, der szakember, das diszpécser küldött to repairen der kábel. Ich olvastam e heti ajánló, und ich bin betroffen, mennyi entertete schauspieler und zene volt itt verfilmen. Gestern néztem ajánlott film, Haken-Hand teil Drei, und watching Tony Todd, folyton arra gondoltam, hogy JEDEN STUNDE UND JEDEN NACHT NUR ZU DENKEN, illetve dehogy, hanem arra, hogy itt az ideje egy echte hochdeutsch Empfehlungsbrief, hogy ne csak az kapitalische Verstopfung ömöljön rátok. Ich mindig is szerettem Olimpiaden, úgyhogy wir starten mit...
 
Triumph der Olimpiens-Teil:
Ab der M1, 21:30, some kleine Super-alpenschieling im Vancouver. Utána ebendort Eishockey, WeissenRussia gegen Schweden. Ich drukkiert für die Schwede, uns habt ein unfortunate relation mit Russia. Leni oder nem Leni, es ist NEIN Frage!
 
Geistesgegenwart:
Dolph Lundgren ist Übermensch, und sehen him in "Keleti Bosszú", ahol mint einstig Spetznaz-officier, nyugodtan él fizikai munkából. Komme une drugdealer, verkillen ihre feleség, és a mi Dolfink esküszik bosszú, Orientalische mode. Lehet hogy Wiederholung, de nézzétek For Great Justice at Viasat 3, 21:20!! Gleichen Zeit, oder TV2, meine favourite indián mondás: Éberség - ACH SO, very much!!!!!! Én immer ezt mondom, de niemals figyel rám. Schöne weisse madchen szerepelnek ebben a thrillerben, Hayden Christensen und Jessica Alba, mely foglalkozik mit dem altatási wachsamkeit. Eine mágnás fekszik Herzeleid-műtétre, amikor altatás közben éber marad, és rájön hogy orvosai élve akarják Bontzieren. Éberség menteni élet, mint látható. Tanulságos film, mit positiven Botschaft. REKOMMANDIERT!!!!! Ach so, Ich denken, wieder ein amerikanische feldolgozás, pedig eredeti lenni mennyivel sokkal jobb. War ein thai horror, amiben megerőszakolt és öngyilok fehérlány visszajár ferdeszemmel nézéssel kísérteni szemét boyfriend und ihr barátnőjének lebensraum, minimalische vér, minimalische belezés, és maximális befoschatás a képernyő előtt. Erre jönnek verdammte amerikaiak, akik csinálni scheisse feldolgozás, das ist unbekannt, ezt büntetni kellene, besonders mert ugyanaz a címe mint nemzetközische forgalmazásban az eredetinek: Shutter, ungarische barátainknak még azt is odaírták hogy Árnykép, és a HBO Blues csatornán adják nyolc órakor, warum, warum, musst die nézni das original, meine kameraden, a kapitalische feldolgozásokat meg sürgösschen vergessen!
 
Zeitungen:
Szeretője megfertőzésével vádolják a No Angels énekesét: "Nadja Benaissa a vád szerint 1999 óta tisztában volt azzal, hogy HIV-pozitív, ennek ellenére védekezés nélkül feküdt le férfiakkal anélkül, hogy közölte volna velük fertőzöttségét." - Hiába, diese girl már a zenekarában is egy no angel volt. Uns meg habt Marlene, a Kékangyal!
Bajnai szerint 2014 elejére lehet eurónk: "A miniszterelnök parlamenti országértékelés helyett a Népszabadságban elemzett." - Very luftig, 2014-ben ugyanis megint Wahlasztások lesznek (grundsatzlich!), tehát ob nyernek, ob nem, akár a mostani vagy az akkori választáson, így is úgyis gute jósolt. De csak für magának.
Lady Gaga a lába között is egy borotvált nő - Aszittem már a fussai között is van egy borotviert frau, de nem: "Az állandóan farokkal gyanúsított énekesnő a Brit Awards-on viselt dresszében terpesztett hatalmasat." - KEINE LUST, ahogy a Rammstein sagen! Keine lust!!!
Életfogytiglan a kiskőrösi gyilkosnak: "Dobos Sándor egy társával 2006-ban megerőszakolta és megölte a tizenöt éves M. Szabinát." - Wegnig, ich sage. Inkább a Mordstrafe!!
 
Mein Teil-teil:
Műfallosszal reklámozzák Alföldi Róbert új darabját - Ach so, neki allesről AZ jut a Verstandjába. Letette a Namekartenünket Horvátországban is. Say ihre Danke neki!
18+: Egy holland férfi fenekébe szorult a vibrátor - Sicherlich csak von ungefahr csúszott be oda. Oder verschlucken (szintén véletlenül). Das was eine gute Gelachte, jetzt pedig sagt some Original Hülyítődoboz:
Comedy Central, 23:00, A Sarah Silverman program - ó igen, ez az a műsor amit senki se mer nem érteni, amin még az is kényszeredetten nevet, akinek igazából a töke televan a főszereplővel. Nevetünk, amikor Sarah bedugja a fejét a sütőbe, nevetünk, amikor az idősotthon lakóinak azt énekli, hogy hamarosan mind meghalnak, nevetünk amikor meleg és túlsúlyos szomszédai szellentéseikkel majdnem megölik a kutyáját. Nevetünk, naná, merjünk csak nem nevetni, el leszünk mondva minden rasszista hímsovinisztának, ráadásul még nem menők is leszünk. Meg Sarah mekkora jó nő, és milyen bátor feminista. Lófaszt. Mint Lady Gaga: all style and no substance. Ahogy Gaga álcája alatt is van egy szép lassan elszáradó (nem mellesleg: tehetséges) zongorista/előadó, úgy Silvermannak is vannak jó ötletei, ám ez mindkettejüknél eltörpül a kétségbeesett, erőszakos közönségsiker-akarás mellett, melynek csak egy része a piszkos anyagiak, ám sokkal zavarbaejtőbb az ami a serpenyő maradék részében van, az attention whore-ságra épülő viselkedésük, ami néha szinte a személyiségzavar határát súrolja, és ez NEM függ attól hogy Silverman zsidó (ha elfelejtenénk, akkor is ötpercenként emlékeztet rá minket, ha nem szóban akkor ezer más módon) és hogy Gaga olasz (ő szerencsére nem tolja a pofánkba). Kőbányai János írt egy csúnya (és nem is egészen jogos) kritikát a HBB első lemezéről, aminek nagyjából hasonló volt a végkövetkeztetése, mint az én fejtegetésemnek: "Igen, sikerre, ünneplésre vágyik minden ember. Joga van ehhez mindenkinek, és mégis oly kevesek osztályrésze. Nem lehet mindenki sztár. Megértem ezt az irracionális, elkeseredett dühöt, misztikus erőt, amely csak a tömegekre átvitt hatásuk visszaverődésével nyerhet beteljesülést. Megértem, persze hogy megértem. De félek, nagyon félek tőle."
 
SAMSTAG, FEBRUAR 20.:
ONKEL SAM’S DAY

Nagyon is allestgut lett a tegnapi Ansprache, ezért ideje folytatni, és kezdeném újra azzal amivel körzlich: tél, Olimpia20:40-kor. Jagdikus sível futás, női szuper óriásműlesiklás, schie-ugrás, und még mindig az M1-en ég az olimpischen láng. A szikrák és a tűz világa oly vonzó, főleg ha egy egész város (oder még inkább ein whole fórum!) ist verflammen, és egy mad Reichverweser énekel hozzá, hárfát pengetve. Remélem a Szikravárosban lesz sok flémelés, szellemi vagy fizikai, és nem ilyen heripotteres-gyűrűkurós rettenet lesz, különben nem fogok verkapcsiert bei dem HBO at nyolc óra.
Museen der Filmen-teil:
Ahová lépek, ott fű nem terem - hiermit én is így voltam in mein prime years, a franciákhoz meg gefallig Erlebnis fűznek. Pierre Richard mint balfék Lehrer, aki összegabalyodik Jane Birkinnel, aki Serge Gainsbourg-nak és egy stöhnen chansonnak köszönheti a karrierjét, pedig voltak Serge-nek más lemezei is. Na, alles eins, c’est une Abschaum-luftig komődie kilenc o'clock órakor a Museum der Filmen-en! Ugyanott fél tizenegy után öt perccel Louis De Funes und ihre freunden láthatjuk Fennakadva a fán egy ünschön autóbaleset után. C’est une Wiederholung, de ebben a scheisse Zufuhrban üdítő kivétel. Még mindig hier, éjfél után öt perccel jönnek a geistern, Meg leszünk kísértve és ránk lesz hozva a Schreck, és nem Kate Beckinsale színészi qualitat-ja miatt, hanem mert a friedlos lelkekre elkezd vadászni egy idióta prof. és hasonló agykapacitású Gesellen.
 
Maestro! MUSIK!-Teil:
A Qualitons-band legutóbb mit Kovács Kati alkotott grosse en concert. Azt ugyan nem írják hogy a today hajnali 1:50-kor adott A38-as konzert most az a buli oder nichts, de ajánlott, ha mást nem, felvevésre. A jungokban is benne van der grúv generátor!
 
Wiederholung-teil:
TV2, 19:35: A fáraó bosszúja - Tesco-ökonomische Indiana Jones. Erste Dummheit.
RTL Klub, 19:30: Charlie angyalai – Also Dummheit, maradjunk a kékangyalnál! Daselbst 21:25-tól Ítéletnap, ami hoffentlich eljön előbb-utóbb a kertévékre is.
Viasat 3.: 22:55: Kísértethajó – Ich vermisch a másik szellemes-hajós izével. Dummheit ez is, bár a másikban több a blót, az javít valamit a Gesamtbild-en. Ezt meg még a vér (és Famke Janssen) se menti. Ugyanott 0:50-kor Columbo: Ölni már nincs idő - Micsoda Dummheit! Verkillen mindig van idő, és jederzeit van idő amit agyon lehet ütni ilyen merde filmekkel!
 
Wachsamkeit! / kampfányrovat:
Bemocskolták az MSZP oroszlányi irodáját: „Ürülék és Patkányirtás felirat került a falakra.” - A lényeg a clear und higienische kampány. Who has idő meg energia ilyesmikre, but really?
A választásokig bezárták az MDF budapesti választmányát: „Hatáskörét az országos választmány veszi át. Mindenkit kizárnak, aki a határozatok ellenében nyilvánosan megszólal.”  - Alles strikte in der name of demokrácia!! :DDD But, alas, ha kampfány közben zárják be, akkor with ennyi strength, akár für immer is bezárhatnak!
 
Zeitungen:
Újraélesztésre tanítják a svájci kurvákat – Ich always sagt, hogy hier Ich musst kivándorolnierien!
 
Greuel! Der Greuel!!!:
Tóth Gabi mellbimbója átütött a bőrruháján – Nein! Nein!! NEIN!!!!! Erbarmen, bitte!!!
Kiégette a retinákat Pamela Anderson: „A növekvő érdektelenség ellenére Richie Rich New York-i bemutatójára is meghívta új múzsáját.” - Richie Rich was eine gyerekfilm karakter, akinek ez a metrosexualische fashionista felvette name. Az echte celebek már túlvannak a sexualitat fogalmán. És also wir, ha too much időt nézzük őket.
 
SONNTAG, FEBRUAR 21.:
SUSAN SONTAG

Eljöve a letzte tag, gyerekek. Kilenc előtt öt perccel tadeln Olimpiád és még mindig a reichische kétfejű tévé first und bigger csatornáján. Lesz Orosz-Cseh Eishockey, akrobatische és alpen-Schieleés, Jay és Kettesbob...á propos, kettesbob, egyetlen calmischen rekommandiert motion picture van ma, az pedig az eredeti Shop Stop, és a Viasat3 adja 21:35-kor, a fontosabb szövegeket meg már úgyis tudjátok, az Olaf! METÁL!!!-tól a 37 schwanzenig, ha van somebody aki esetleg mégsem, az sürgössischen pótolja.
 
Viederholung of the Lords anf Kings:
HBO, 20:00: Az utca királyai - Keanu Reeves rendőrruhában bei dem streets of Los Angelesesch. Mostly für Fetischisten und Mátrix-buffs.
Filmmúzeum, 23:00: A hegyek ura – hat glück, ez nem az a rettenetes Neoton-number, hanem Steven Soderbergh alkotása about egy magárahagyott kleine hülyegyerek, aki a Weltkrise idején musst megtanulni eltartania selbs. És most figyelj, a vezetékneve az, hogy KURLANDER :DDD Hoch hoch hoch, és milyen lenne, ha a testéből volna kénytelen megélni, mehetne porn STÁR-nak, és name-t se kéne változtatnia! :DDD Miről is lehet kannt a gute filmet? Hát, hogy ótvar late adják! This is also TRVE for A 22-es csapdája ismétlésével is, was ist éjfél után öt perccel projizieren der TV2, ellenben szintén nekik Eddie Murphy most scheisse (és also ismétlés) filmjét (Norbit) has the guts már nyolckor leadni, és akkor még nem is sagt semmit a tízkor kezdődő blutvomitről, a Hajdú Péteres Frizbiről.
Deine Retekklub csak egy smallische áll jobban, már nyolckor kezdődik valami ami unbekannt hogy már a kampfány része oder not: Fedőneve: Takarító - VIIK-TOOOR, VIIIK-TOOOR, mint a Nikitában, de nem, hanem egy lúzer, aki véletlenül egy döglött FBI-os mellett ébred (musst die túl sokat látogatni Angyalbár oder Capella, hoch hoch!). Lesz üldözés meg Missverstandnis, és egy orientalische schönheit ist benne, Lucy Liu képében! After fél kilenc öt perccel, some Geistern-jager in the Viasat3, valaki ijessze már ezt a sok infrakamerás kamerádot halálra, hogy ne baszogassák a halottischeneket! Nyolckor a Cinemax2-n az azonos című darab (Nyolc). Nem ám 88 meg HH, akárhogy is szeretnétek, kleine hunczutok, hanem ugyanennyi regisseur-t felkértek hogy alkossanak a szegénység témájában nyolc kisfilmet a nagyvilágból. Akkor ez jetzt ilyen számmisztika, 888, nyolckor, a Nyolc című film, amiben nyolc kisfilm nyolc rendezőtől...ach so, megint nem kellett volna annyi Absinthe-ot innom und kevernem mit some Jagermeister, de miért ne?
 
Zeitungen:
Veres Mongóliába is magával vitte Dobolyit - Himmel, hogy nem tudtak ezek ott is maradni ha már egyszer went out, csakazértse fogok semmi böhse sagen, because...
Polanski lett a legjobb rendező Berlinben: "Az Arany Medvét egy török film kapta." - lehet mondani about más is! Polanski was kapott, if aranymedvét kapni türkische directeur? Goldene Pedobeart? :DDD
A filmtörténet 10 leghíresebb maszturbálása: "A Shortbusban akrobatikus mozdulatot tesz a főszereplő, a Melissa P.-ben pedig rúdmászás közben élvez el a kamaszlány. " - NEIIN!! Also, Index címlapon homoerotische selbst-sucking, illustrierte mit Foto (azóta dankeschön levették) gratulieren!!! NAPALM PLZ!
A nagy maszturbátortól Dalíig és Picassóig - Ezek is inkább ezt csinálták volna, ahelyett hogy kortárs festősködnek! Ez nem lenni kunst, de hagyjuk Indexen őket, hadd spielen mit themselves, én pedig visszabújok a bunkerembe, ach so, majd jövök ha újra szükség lesz moi. Gute nacht, meine freunde!!!



bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés