2010. 03. 01.
Gá, gá, ollálá (hétfő / kedd / szerda / csütörtök)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁRCIUS 1.:
MUFFOLD A KÜSZÖBMAJMOLDÁT

Szabad-e bejönni ide...várjunk csak, most nem az az ünnep van...
Íme eljöve március első napja, véget ért a téli olimpia, ennek örömére fél tízkor egy Összefoglaló a záróünnepélyről az M1-en. Úgyis nézni fogjátok, ahogy tegnap is néztétek, pedig direkte nem ajánlottam. Ilyenek a bevésődött reflexek... Nyolckor egy vallási vígjáték a Cinemax-on: az áruházi melósnak látomása támad és isteni küldetése lesz, felesége azt hiszi hogy megőrült, ő pedig csak annyit tud mondani: Te jó Isten! 20:30-kor jókora (11 évnyi) késéssel és iszonyat magyar címmel (Majmold a muffot, eredetiben Smack the Pony) hoz el nekünk egy nemtipikus női vígjátéksorozatot az HBO Comedy. Nézném, ha fognám.

Mindennapi sorozatunk rovat:
RTL Klub, 21:20: Dr. Csont: Keserédes ünnep - Who killed the Télapó?
, avagy mikulástetemet találnak az ünnepből kiábrándult nyomozók, és beletörik a bicskájuk. Mármint nem magába a halottba, hanem a köré tekeredő ügybe. Negyed tizenegykor ugyanott kémek a Babaházban, vagyis van közüttünk egy elvtárs, aki nem elvtárs, Echo elvtárs(nő). Más szóval valaki beépült a luxus-biorobotok közé, Echo meg lebuktatja. Spoiler vagy nem, marhaság.

Nem ajánlott rovat:
Este hétkor
újra indul a TV2-n a MrÉsMrs (ezt a helyesírást, bazmeg!), amiben ilyen úgynevezett sztár,- meg celebpárok láthatóak. Kerüld. Messzire. Tényleg.

Rovat, tudodkiről:
Lady Gaga melle fenyegeti az USA erkölcsiségét
- A micsodája fenyeget mit? Két nemlétező dolog egymás ellen, ez aztán a fikánok harca! Kapcsolódó hír a quart.hu-ról, amin jót röhögtem: "Rettenetes dolog történt Lady GaGával Liverpoolban: identitásválsága lett! Ezt olyan nehezen viselte, hogy kibérelt három lakosztályt is a legdrágább liverpooli szállodában, és ezekben rejtőzött el, nehogy nehogy bárki is meglássa az identitásválsága idején." - Szerintem egyszerűen csak belenézett a tükörbe, és megijedt magától :DDD "Mint egy név nélkül nyilatkozó forrás elmondta, Lady GaGa olyan fokú identitásválságban szenvedett, hogy egyáltalán nem érezte magát GaGának, ezért nem akarta, hogy bárki is meglássa ebben az állapotban." - Magyarra fordítva: elmúlt a drog hatása, és nem volt kéznél friss adag. Ilyen állapotban én se mutatkoznék szívesen! "A Daily Mail ettől függetlenül arról számolt be, hogy a Brit díjkiosztón hordott "felháborító" GaGa-kosztüm speciális madárijesztő készítésére ihletett egy angol farmert. Nigel Britten menyasszonyával nézte a gálát, és arról dumáltak, hogy mennyire vicces és félelmetes a ruha és a paróka; az okos leány mondta, hogy egy ilyen madárijesztőt kéne készíteni, amit persze viccnek szánt, Nigel azonban arra jött rá, hogy valójában ez tök jó ötlet. A lap képeket is közölt róla." - Ez milyen már, szegény csaj órákat tököl az aktuális ruhával meg az imágóval, erre egy egyszerű farmer semmi perc alatt kiparodizálja... Szerintem már csak ezért is érdemes volt bohócot csinálnia magából: megreformálta a madárijesztő-designt :DDDD Plusz, mije is nem volt az Ózban a Madárijesztőnek?...na ugye.


"Even better than the real thing"

Hírmagyarázás:
Valódi szexuális aktusokkal provokálnak a művészfilmesek: "Összegyűjtöttük a leghíresebb művészfilmeket, amiben a pornográfiával mutatják be a kapcsolatokat." - Avagy miért maradok még mindig a pornónál, ha sekszuálist akarok látni. Egy ilyen művészfilmet megnézel, örökre oda a vágy meg ami vele jár(na). Persze az is lehet hogy pont ezért csinálják ezek a lila drogos művészek...
Katy Perryéktől és Damu Rolandéktól lesz hangos az idei esküvői szezon: "Várható celeblagzik idén nyáron bel- és külföldön." - Én aszittem Katy Perry leszbi, még egy dalt is írt erről! Damu Roland meg attól tartok még Perry szintjét se éri el hírnév szintjén, lásd a következőt:
Damu és menyasszonya levetkőzött a TV2-nek - Sztárok meg celebek, basszus...vetkőznek...miért is nem vagyok meglepve? Dolgozni még egyik se dolgozott egy percet se!

KEDD, MÁRCIUS 2.:
FRANKENSTEIN KOPOG,
A BARBA-KLÁN TOPOG

A látszat csal, ez a jelenet pedig NEM a táncművészes filmből van.
A sikersztorihoz néha nem kellenek szuperhősök, csak egy hétköznapi, elégedetlen fickó, aki életét (kép)regénybe önti (Robert Crumb ihletésére, akihez szoros barátság fűzte hősünket), miközben "életét olvasással, írással és dzsesszlemezek hallgatásával tölti". Jó vagy rossz hogy akkoriban nem volt net, és nem voltak blogok, de akkor se biztos hogy Harvey Pekar tévésblogot indított volna. Vice verza, az se valószínű, hogy a Dobozból valaha film legyen, és ha igen, azt tuti nem 14:20-kor adná a retekklub. Pedig én is szeretek olvasni meg jazzlemezeket hallgatni, de a hasonlóság itt véget is ér :( 15:55-kor a magasművészetre gerjedők nézzenek a Duna TV-re, ahol Gaál Mariann koreográfiája alá Gryllus Samu zenéje adja az alapot a Barbakán című nem történelmi, hanem kapcsolatokkal kapcsolatos táncfilmben. Film+, 0:40: Frankenstein játékai - Mit tehet egy szegény lány, akinek ilyen-olyan okok miatt kimaradt a kapcsolatteremtés, és se férfiakkal, se nőkkel nincs szerencséje, egyetlen barátja pedig egy egy porcelánbaba volt? Csinál magának egy partnert mindenféle használaton kívüli testrészekből. Illetve 2002-ben ez még jó megoldásnak tűnt volna, ma már egy rakás pénzért összedobnak neki egy realdoll-t! A TV2-n jellemzően rohadt későre (1:55) teszik a Valaki kopog című, három részből álló, de egyetlen Török Sándor-regényre épülő opust, mely Fischer Gábor, Pálfi György és Török Ferenc, vagyis a Simó-osztály rendezőinek kisfilmjeit takarja.

Hírmagyarázás:
A Fidesz újra bevezetné a buktatást - Úgy legyen :) "Az alsótagozatosokat Magyar Bálint reformja óta nem lehet osztályismétlésre kötelezni." - Mi lett volna következő reform, eltörölni az osztályzatokat? Hozzák csak vissza a buktatást meg a többit!
Áprilistól retteghetnek az átverős cégek - A fityfenét, biztos találnak valami kiskaput :(((
Szili: Gyurcsány ne kerteljen: "Ha tudja, hogy MSZP-s szivárogtatta ki az őszödi felvételt, nevezze meg az illetőt." - Jaja, a krumplileves legyen krumplileves, kádár is megaszonta :DDD
Jó poénnak tartották a zaklatást a tűzoltók: "Nem a mostani az első eset, egyes tűzoltók egymás nemi szervét fogdosták a zuhanyzóban." - Lehetne lejjebb is, például ha melegpornót forgattak volna. Magyarország, én most keresek egy jó erős faágat!


SZERDA, MÁRCIUS 3.:
GERONTOALKIMIZMUS

Akárhogy is fáj, az alkimista is lehet sztár.
Jobb később, mint soha, vagyis mivel a helyi kocsma lassan zár (vagy csak engem tesznek ki már hét órakor? Hát nem vagyok elég jó vendég nekik? A pénzemet persze elfogadják!), szóval itt a kultúraosztás ideje. Minden néző az M1 új, nagy költségvetésű sorozatára tapassza látószerveit fél tíztől, mely láthatólag a mostani ezohullámot meglovagolva készült, a címe: Géniusz, az alkimista. Kicsit óvakodom tőle, mert Stohl András mellett Alföldi Róbert is szerepel benne, meg kicsit gyanús az hogy lassan mindenhol összeesküvések, alkimisták meg templomosok hemzsegnek. Ez olyan mint az ellenállók, MOST mindenki annak vallja magát, meg "ismer" egyet. Egy összeesküvéselmélet van csak itten, az hogy a Géniusz véletlenül a kulturális fővárosban, Pécsett játszódik...ugyanott fél 22:25-kor ismereterjesztés: Gorontalo: Elrejtett éden, de csak addig az, amíg az ilyen sorozatok fel nem hívják rá a gazdag gecik figyelmét, aztán ezzel is az lesz mint Korfuval! Nem baj, mi egyszerű emberek úgyis értékeljük a szépet és a jót, meg pénzünk se lesz sose, hát legalább a képernyőn át hadd lássunk világot, és nyugodtan alhatunk, mert nem fogunk odamenni hogy szörföljünk meg a yahctunk olaját beleengedjük a tengerbe. Tegnap Gryllus Samu zenélt, ma kedvelt célpontom, Gryllus Dorka vendégeskedik az M2 Zárórájában tíz után öt perccel. Ugyanott 23:50-től egy régi szép Fred Astaire-film: Második lehetőség, hát még ha ismétlés lenne, tőlem akkor is kapna, akár harmadik lehetőséget is! Most kiderül, hogy a hip-hopos táncpárbajoknak a film hőskorában is megvolt az előzménye!
Végre egyszer a retekklub is valami nézhetőt ismétel, 21:20-tól Full Monty: Alul Semmi. Pár középkorú fizikai munkás a munkahely megszűnése után sztriptízelni kezd. Ez két dolgoz igazol újra, egyrészt hogy nem csak a húsz éveseké a világ: idősebbek is elkezdhetik, másrészt ebből következően, hogy a lenyugvó napnak is van ereje!
 

CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 4.:
VODAHALOM

..az él,-és tűzvonalban.

Ajánlott rovat:
Kilenckor Sidney Lumet feszült krimije a Cinemax-on, a börtönből szabadult rabló, Duke Anderson (Sir Sean Connery) új balhéba kezd, közben forognak a magnószalagok, ugyanis tudtukon kívül az egész társaságot bemikrofonozták. Ugyanakkor adják a Dunán a Gengsztereket, csak itt különleges rendőrök kerülnek rendőrkézre egy félresikerült akció során. "Az igazi feladat csak most kezdődik: szó szerint belülről kell lebuktatni az alvilággal paktáló rendőröket." Ez kéne nálunk is! Maga a film nem akkora nagy eresztés, (francia, belga, akció, vagyis nem is lehet az), de Anne Parillaud (az eredeti Nikita!!!) miatt érdemes adni neki egy esélyt. Tízkor magyar áldoku a Duna II. Autonómián egy világvégét váró magyar közösségről, akik a pannonhalmi apátság mellett élnek. Pannon halom, osztjónapot. M1, 22:25: Oscar Peterson, az élő legenda - a minap jazzlemezeket halglató embereket emlegettem, erre ma ezzel kedveskednek. Ezt már szeretem! Ugyanott 23:55-kor a Teadélután ismétlése a két Nádassal (György és Zoltán). Lesznek még más vendégek is, de azok nem annyira érdekesek. Ó mily csodás teazsúr!

Kerülendő rovat:
TV2, 21:15: Cool túra - ismétlés, szar, védd meg tőle a gyerekeidet!
RTL Klub, 21:20: Gálvölgyi-show - avagy hamarosan újra tényleg ellenzéki lesz a humor :DD Ugyanott tíztől újabb adag erőltetett poénkodás a Kész Átverésben.

Hírmagyarázás:
Meteoritszerű kődarabot találtak a kertben: "A vasárnap éjszakai jelenség után Szabolcsban leltek rá, szakértők szerint inkább obszidián lehet." - Szín az űrből, Lovecraft, prófétaság!!!
Kommandósnak öltözött diákok rontottak be a pécsi egyetem előadójába - Nagyon vicces, basszátok meg. Ki kéne rúgni az összeset aki ilyesmivel poénpodik. Vagy látogatóra elvinni ahhoz az őrülthöz, aki az Alléban akart tömegmészárolni. Kegyelet basszus, ez nektek tényleg csak egy szó, ennyire nincs bennetek semmi szív meg emberiesség?
Belefulladt az önkielégítésbe BBC műsorvezetője - Először azt hittem hogy lecidázta magát és félrenyelt, azért "fulladt bele", de aztán megnéztem és látám, hogy dehogy, pedig ez még a jobbik eset lett volna :SSS Szánalmas celebek, a sima seksz meg a mezei farokverés már nem elég nekik. Nem baj, hulljon a férgese.
Megvan a tökéletes feleség képlete - ...az ember reménykedne, erre: "A boldog házasság titka az öt év korkülönbség." - ...de csak a "brit tudósok" (mégis ki más?) szerint.
Akciós fogászati kezelésekkel csábítják hozzánk a németeket: "Feleannyit kell fizetni a kezelésért Magyarországon." - Ja, de olyan is lesz a végeredmény... :DDD
Miért van mellük a na’viknak?: "Nem a szoptatás miatt, hanem mert jól néz ki, nagyjából ez James Cameron válasza." - ...és ez az egyetlen jó dolog, ami ehhez a filmhez köthető. AZ EGYETLEN.
Comment blog: Visszatér a Győzike show: - Mit vétett ez a szerencsétlen kis ország, és sokat szenvedett népe, hogy ezzel sújtják?! Ott tartok hogy vonjanak le a fizetésemből és utalják neki vagy valamelyik bodzaszedőnek, csak ne kelljen ilyeneket főoldalon olvasnom, nemhogy a műsorajánlóban! "Koporsóárusként ismerhetjük meg a zebracsíkos ruházati cikkek nagy barátját tavasszal." - Basszus ne csak árulja, hanem feküdjön végre bele valamelyikbe, és nem azért, hogy ezzel is demonstrálja, mennyire a vérünket szívja, hanem maradjon is benne. Tényleg iszonyat fárasztó még a reklámja is.
Mandiner blog: Mesterházy repülő cirkusza - Ezért a címért már érdemes volt bekapcsolni ma a gépet :DDD Őszintén irigy vagyok a postolóra, hogy ez nem nekem jutott először eszembe. Hangosan felröhögtem, basszus, ez úgy telitalálat, ahogy van.
MESTERHÁZY REPÜLŐ CIRKUSZA :DDDD



Kulcsszavak: Lady Gaga

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés