2010. 03. 08.
Ott a hó, harcosok. (hétfő / kedd / szerda / csütörtök)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁRCIUS 8.:
ÉLJENEK A NŐK

...merthogy nőnap van, és bár ez egy szocialista indíttatású ünnep, de még mindig jobb, mint a Valentin-nap, ami egy kapitalista, ördögi dolog. Szóval éljen a szebbik nem, még akkor is ha egyes tagjai néha eléggé össze tudják zavarni az ember életét.

14:20-tól két egymást kizáró dolog a retekklubbon egyazon filmben, sőt filmcímben: A tao harcosai. A kínaiak és az amerikaiak néha igenis össze tudnak fogni, például ha csinálni akarnak egy ilyen Végtelen történet-szerű akciófilmet. Bónusz: kiderül, honnan vette Cameron bácsi azokat a lila izéket:

...vagy ez most a Szentivánéji álomból van? Vagy Mathew Barney egy filmjéből?
Kilenc óra húszkor ugyanott Mindenki sáros (a halott motokrosszosok különösen), de Dr. Csont (még mindig) sármos, és a motoros végleges konzerválódása előtt megoldja a rejtélyt. Utána még mindig ugyanott negyed tizenegytől a Dollhouse-ban tetőzik a skizofrénia. Echo agyába betöltik egy halott csaj emlékeit, és így, álnéven tér vissza a Babaházba. Kihagyom, van nekem saját skizofréniám...vagy ez is valaki másé? 21:10-kor a Dawn of the Dead után megint egy horroklasszikus folytatása a Film+-on, a későbbi Bridget Jones-szal, Renée Zellwegerrel a főszerepben. Addig is amíg a bridzsitzsónszból nem csinálnak zombis-mészáros verziót, kénytelenek vagyunk beérni A texasi láncfűrészes gyilkos visszatérésével!

Hírmagyarázás:
A bombaszakértők verték a 3D idegeneket:
"A Bombák földje uralta az Oscart, de jutott Sandra Bullocknak, Jeff Bridgesnek és az Upnak is. Az Avatar veszített a fontos kategóriákban." - 4 GRAET JUSTICE, még akkor is, ha ez az egész csak arról szól, hogy a 3D-hippimaszlagot legyőzi a doksis-hazafias maszlag. De azért jó látni, hogy a biztosra menő rendezőbácsit a saját exe ütötte el az újabb Oscar-esőtől. Remélem levonja a tanulságot és abbahagyja a filmezést!
Zimány Linda hozzámenne pókerkirályához - Ugyan ki nem menne hozzá ennyi pénzért! :DDD "Kaló Dénes nem nyilatkozik az ügyről és kikéri magának, hogy celebnek minősítjük, így tőle nem hallhatjuk, hogy még idén elveszi Zimányt." - Vagyis: IGEN. Ez a póker, ez az új népbetegség, mert:
Háromszázötvenmilliót nyertem, utolsó vasig elköltöm: - Ebül szerzett jószág ebül vész el. Aztán megy ő is a híd alá, mint a lottómilliomos :DDDDDDD


KEDD, MÁRCIUS 9.:
SVARCI, AGGYAL

Jó reggelt, hát mit mondjak, a tegnapi láncfűrészes film után kezdem érteni, hogy Renée Zellweger miért hízott meg és nyergelt át a romantikus komédiákra.

20:25-kor úgyis leültök a TV2 elé a Bajnokok Ligáját nézni, akár ajánlom, akár nem, kedvezzünk tehát a nép szavának és legyen meg a mindennapi futball! Akiknek már a magyar foci egy életre elvette a kedvét bármilyen labdajátéktól, azoknak legyen fél kilenckor egy peches producer és a belőle megélni akaró randiguru DJ kalandjai az M1-en. Amúgy is nagy divatja van manapság a csajfelszedési tanfolyamoknak, tessék egy kis ellenreklám nekik A svájci angyal képében, már csak azért is, mert az Alpok országából nem sűrűn jutnak el hozzánk filmek, vígjátékok meg még annyira sem! A történelmet a győztesek írják, mondtam volt legutóbb, és most tűnt fel, hogy a történelem megintcsak engem igazol: tízkor egy, A Szaddám-klánról szóló angol-amerikai sorozat aktuális része az HBO-n. Oké, Szaddam tényleg egy korrupt szemét volt, de attól még ez a sorozat úgy elfogult/részrehajló, ahogy van. Sorry. Helyette nézzétek A diktátor ismétlését a Filmmúzeumon kilenckor! A szlovákok most csináltak egy filmet Báthory Erzsébetről, a retekklub pedig a XXI. században ezt igyekszik meglovagolni 23:20-kor, meg a mostani vámpír-reneszánszot. Hogy ki is volt Báthory Erzsébet valójában, arról nem egy kereskedelmi tévéből fogtok tájékozódni. Ovassatok utána, könyvekben, ha annyira érdekel. Éjfél előtt tíz perccel egy 1981-es román filmdráma az M2-n, ami ugyanarra a sorsa jutott, mint nálunk a Tanú, vagyis betiltotta az aktuális rendszer, akik értették a humort és az utalásokat, csak éppen nem szerették őket. Miért húzzák a harangokat?, teszi fel a kérdést az író I. L. Caragiale és a rendező Lucian Pintilie, ám a csócseszku-éra inkább a templom,-és falurombolásban jeleskedett. Akit csak egy kicsit is érdekel a rendszerrel való művészi szembenállás, az nézze. Ajánlott.

Hírmagyarázás:
Tegnap direkte nem raktam be a bíróság nőnapi ajándékát, na majd most: E. Zsanettet továbbra sem erőszakolták meg: "A hétfői ítélethirdetésen a bíróság arra jutott: nem nemi erőszak történt, csak valami hasonló." - Köszönjük meg nekik, meg az Indexnek is a címadást. :( Nőnapra, főoldalon. Így kell ezt! Nézzünk át a startlapra, hátha...
Hármasszex a színpadon? Robotokkal csinálja a fiatal énekesnő!: "Rihanna nem szívbajos. A fiatal énekesnő legutóbbi fellépésén két robotfiúnak kellett magát, az egyiket pedig meg is csókolta. Rossz kislány!" - LédiGyagya, a stílusteremtő. Rihonya pedig az, ami a nevéből következik.

Régen más volt minden rovat:
Nyolc után öt perccel Dajka Margit és Fekete macskája fekete-fehérben egy ismétlésgyanús tévéfilmben a Dunán. Az egyszeri és egyszerű, szeretetreméltó kis öregasszonyhoz két bodzaszed... uborkatolv...megélhet...bűnöző tör be. Mondanom se kell, hogy ma hogy végződne egy ilyen eset (és persze tévéjáték se lenne belőle). De ne is mondjuk, inkább nézzük meg például a Vastagbőrön. Elolvastátok? Hozzáfűzni nem tudok most semmit, azaz eredetileg írtam egy jó csúnya szöveget, de rájöttem hogy mások káromkodás nélkül elmondták nagyjából ugyanazt, úgyhogy részemről csak annyi, hogy
GRATULÁLOK BÓDIS KRISZTA,
BÜSZKE LEHETSZ MAGADRA!


SZERDA, MÁRCIUS 10.:
KUTTYA SZÍV IWIW

Még egy sört, b+!!!
Még mindig az esküm hatása alatt állok, és nem ajánlok ismétléseket, ezért a mai adag jó rövid lesz (megint), viszont kaptok annyi hírmagyarázást, hogy csak győzzétek. Először Jack London idejébe teleportál minket a retekklub már délután negyed háromkor. Az Aranyásók élete Alaszkában maga volt a kín és szenvedés a hirtelen meggazdagodás (soha be nem teljesülő) ígéretével, mi persze kényelmes fotelből láthatjuk mindennapi küszködéseiket... Valamivel később, nyolckor Bulgakov egy, a Mester és Margaritához képest kevéssé ismert műve a Dunán. Mi történik ha kutyába emberszívet ültetnek, hát mi más, átalakul, akárcsak Gregor Samsa, csak az ellenkező irányba. A Kutyaszív minisorozat-feldolgozása ugyanannak az embernek a keze alól került ki, aki a Mester...-t is sikerrel adaptálta hasonló műfajban, szóval ajánlott. Lesz még egyértelmű ismétlés, abból is az ezredik (Nyerő páros, kit érdekel hol és mikor) meg a csak ötszázadik (M2, 23:50: Ölj meg, zsaru!, Boguslaw Lindával mint a rendért élő rendőrrel, Piszkos Harry büszke lenne rá). Kihagyható mindkettő.

Vígjáték kilenckor rovat:
Az HBO Comedy-n az átlátszó hátsójú női farmer feltalálását követhetjük nyomon, én is csak annyit mondok: Ez igen!, még akkor is ha ismétlés. A Filmmúzeumon megint Louis De Funes bohóckodik nekünk, szigorúan jó értelemben véve, még akkor is ha itt egy öntelt hajógyár-mágnást alakít, aki először kirúgja a cég versenygyőztes eszét, majd minden eszközzel megpróbálja visszacsalogatni. Felmondtam, jöjjön vissza!

Hírmagyarázás:
Közértbe mentek a Zsanett-ügy vádlottjai:
"A két rendőr ellen vádat emeltek, mert egy órára magára hagytak egy tanúvédelem alatt álló férfit." - Egy óra az hányszor 25 perc?... Lehet hogy nem is a közértbe mentek?...:DDD
Alice Angliában is kinyírta az Avatart: "Cameron mozija tíz hét után a második helyre szorult. Az Alice Csodaoországban premierje az Avatar rekordját is megdöntötte." - Avagy a kisebb rossz győz a nagyobb felett, merthogy amennyire CGI-s az új Tim Burton, annyire lélektelen :(((
Gyurcsány Ferenc országértékelőt tart - Mi van, most akkor mégis ő a miniszterelnők? Valaki magyarázza már el mi van most!
Török Gábor elemez: Miért jön elő Gyurcsány? - ...és én még ezt is elolvastam, de még mindig nem tudom hogy meddig tart az a rohadt tél!!! Keressünk is más szórakozást:
Segít karcsúnak maradni egy pohár bor: "Könnyebben tartják meg egészséges testsúlyukat azok a nők, akik naponta egy-két pohár vörösbort, sört vagy röviditalt elfogyasztanak, mint azok, akik egyáltalán nem isznak alkoholt - közölték hétfőn amerikai kutatók." - ...avagy amcsik is lehetnek brit tudósok. Mindegy, ezen ne múljon, én megiszom azt a sört vagy bort, ha ez az ára a karcsúságnak, még akkor is ha nem vagyok nő, és akkor is ha már erősen kezd sörhasam lenni. Én a tudománynak hiszek, és nem a tényeknek, tegyétek azt tik is! Éberség!!!
Ábel Anita mostanra lett képernyőképes - Ezek szerint a Szomszédokban még nem volt az? Most lett oda a teljes kamaszkorom és a fél ország legszebb évei! "Másfél éve, a Szombat esti lázban csak a mellei rohangáltak a színpadon. Ma már készen áll." - Miért, mit csináltak a melleivel? És ha nem csináltak velük semmit, mik ezek a lila kis tappancsok? 8)))

FAP FAP FAP FAP FAP
Gáspár Bea meztelenül, a Playboyban, videó, mellei, CKM: "A Google keresési javaslatai szerint a magyar celebnőkben a pucérkodásuk a legérdekesebb." - Nem, már megint a rossz oldalról közelítik meg a dolgot. A magyar celebnőkben az lenne érdekes, ha nem pucérkodnának, lásd még a postás meg a kutya esetét. De mint mindjárt kiderül, a testükből élőknek is vannak érzelmei:
Judy Nero perli a TV2-t: "A TV2 Mokka című műsorban történtek miatt ügyvédhez fordult Judy Nero, alias Faragó Judit. A pánikbeteg expornós szerint az emberi méltóságát ásta alá a két műsorvezető élő adásban, és a becsületsértés minden formáját kimerítették. Szerinte ugyanis teljesen más témával kezdtek el foglalkozni, mint amit előzetesen megbeszéltek. "Azért egy kis idézet a beszélgetésből, illetve Kárász Úr nekem szánt tanácsaiból: Javaslom! Vegyél egy füzetet meg egy tollat, és abba írj naplót! Liptai művésznő reakciója: Főleg betegen!" - írta Faragó a blogjában a sérelmeit." Most nézzük meg a blogbejegyzés folytatását: "Ha ma ismét kórházba kerülnék, akkor köszönjük meg azoknak akik ma ezt meg merték tenni! Judy Nero 11 éve létezik! A sok újonc szerkesztő közül, még sokan iskolába jártak amikor már komoly helyeken szerepletem és léptem fel...ez a tisztelet ma!" Gyerekek, ez kurva nagy, hangosan röhögök, főleg ezzel a helyesírással, de nézzetek rá az egész blogra, mert végig ilyen, asszem megvan az új szórakozásom..."ez a tisztelet ma", ha ezt komolyan mondta, akkor ez az év vicce idáig! "A sok újonc szerkesztő közül, még sokan iskolába jártak amikor már komoly helyeken szerepletem és léptem fel...": DDD Magyarra fordítva: már akkor javában terpesztettem, amikor te még csak iskolába jártál. Nagyon jó! "hozzátette, Kárász Róbert az okoskodása mellett odaböföghette volna neki, hogy boldog nőnapot." - Nőnapot? Na én most mentem le egy üveg sörért, természetesen szigorúan a tudomány nevében, és nem azért, mert különben valami igen csúnyát írnék. Gondolkodásért egyenlőre még nem lehet perelni, úgyhogy ti is csak képzeljétek el, mit írnék ide:
_____, _ __ _________?! __ ______________!!!! _ _____: __ _________!!!!
Egésség!


CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 11.:
NÉGYESRETRÓ

Gyenge, gyenge, gyenge, lassan nem is kell sztrájkolnom, a tévék magukat döntik be :DDD
Duna, 21:00: A spártai - semmi köze a 300-hoz, hacsak annyi nem, hogy egy titkosügynök egymaga száll szembe egy kurvafuttató hálózattal, ami az amerikai elnök lányát is munkába állította. Bunkóság volt tőlük, de legalább így dolgozik valamit, ha mást nem, a testével...még mindig az alvilágnál maradva, tízkor az HBO2-n Plutónium, ahol a sugárzást kapott atomerőmű-dolgozó végső kétségbeesésében a címbeli anyagot próbálja elpasszolni a gengsztereknek. Baromság. Az ötlet is meg a film is. Örök megmentőnk, a Film+ kicsit összezavarodott, és minket is összezavar, csupa voltmárgyanús és hasonló történetű horrort adnak, először az Élve eltemetve című izét amit már ajánlottam egyszer, vagyis ismétlés, majd utána 22:50-től a Fekete karácsonyt. Mindkettőben fiatal egyetemistákat irtogatnak nyugtalan lelkek, szóval aki biztosra szeret menni, az nézze! Michelle Trachtenberg a Fekete karácsonyon kívül szerepel ma még az Eurotúrában is, ami annyira régi, hogy Pedobear-es képet is fabrikáltam hozzá egyszer. Viszont milyen kár hogy nem fogom a Film+2-t, mert egy erősen approválandó filmet adnak este tíz után öt perccel. Az eredeti címe annyira üt, hogy nem is merték átültetni egy az egyben magyarra (The Boy Who Loved Trolls - A fiú, aki trollokat szeretett / Szerette a trollokat), így lett belőle A troll és a kisfiú. Ettől függetlenül erről a képről tényleg csak Pedobear hiányzik:
Amúgy meg mese/kalandfilm, ahol egy kiskölyök megment egy trollt azzal hogy hisz benne. Kicsit betegnek tűnik, szóval ajánlott. És higgyetek bennem, mer' megmentetek vele! :D

Ismétlés, de nézhető rovat:
Fél tizenegy előtt öt perccel
egy kis Retrózás, ezúttal a Balaton körül és az M1-en, Papp Gábor Zsigmond válogatásában. Azoknak, aki kimaradtak a cucializmusból, meg azoknak is akik nem, de csak a szépre-jóra akarnak emlékezni. Még mindig, az elmúlt nyolc év ellenére is. Majd biztos abból is lesz ilyen válogatás, Bajnai-retró, mittudomén...

Ismétlés, de enyhén gáz:
Délelőtt fél tizenkettő után öt perccel
újra leadják a TV2-n Sly Stallone rendezését (Frank Stallone meg énekel benne, hiába, az olaszok legendásan családcentrikusak), az Életben maradni-t. Mindig elmondom, hogy Tony Manero már a Szombat esti láz alapjául szolgáló történetben is biszexuális volt, csak a diszkólázban akkora üzlet volt, hogy a filmbe ez már nem került be (ahogy a Hair-be se a csoportseksz-jelenetek :(((((((((((( )

Atomot rá rovat:
HBO Comedy, 21:00: High School Musical 3.: Végzősök
- Pedobear kedvenc filmje már a harmadik résznél tart. Ha nem muszáj, ne ültesd le elé a gyerekedet (ha nézi, akkor többet kéne vele foglalkoznod), aki pedig felnőttként rajong érte, az sürgősen adja fel magát a legközelebbi rendőrörsön. Vagy csinálja azt, amit hírrovatunk legelső szereplője:

Hírmagyarázás:
Szerelmi bánatában kiherélte magát egy román férfi:
"A labilis idegzetű férfit neje és szeretője is elhagyta. Kollégái vették észre, hogy valami nincs rendben vele." - Ebben tényleg csak az az egy jó van, hogy ő már nem szaporodik. Szánalom. Most már a matyizás se marad neki...
Bajnait tanúként hallgatták meg Sukoróról:
"Az ügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt nyomoz." - Na akkor már kezdem érteni miért Gyurcsány évértékelt :DDD APA KEZDŐŐDIK!!!!!!!
Majka műveltebb a csajánál - Ez is hír, basszus? Kérem a következőt!
Menő vagy ciki a rendőrök új ruhája? - A bedemarcit kérdezzétek vagy valamelyik geil sztájlisztot, amúgy se a ruha teszi az embert!
Randishow-t indít az RTL Klub: "Nem kalandorokat, párkapcsolatra vágyókat vár a csatorna a showműsorba." - HÁT PERSZE....
Gyászoló férjekkel szexelt a norfolki nővér: "Kirúgták a kórházból a nővért, aki rákos haldoklókat ápolt, majd felszedte özvegyen maradt férjeiket." - Lehet hogy csak természetben akarta kárpótolni őket :DDD
Chuck Norris 70 éves és nagyon kemény - Technovikingnek erről más a véleménye.
Gyakori a herpesz az amerikaiaknál: "A nemi betegséget a fekete nők fele hordozza." - Tiltsuk be a herpeszt, mer' rasszista. Amúgy meg perszehogy blokkolnám így is, imádom a fekete csajokat, a herpesszel meg majd kezd valamit a modern orvostudomány 8))) Kapcsolódó hír, hogy
A hét bloggere: Nosferato bevallja: "Léteznek blog groupie-k, testközelből megismert egy-kettőt." - Elolvastam. Reménykedem 8)))
Nyertes vagy lúzer a vetkőző színésznő? - Nem, csak nem feltétlenül színésznő, hanem """színésznő""". "Rosszat tett Xantus Barbarának, hogy ő vetkőzött elsőként? Kevésbé érdekes Gregor Antigonéként, amiért már kétszer volt Playboy-címlaplány?" - Gregor mint Antigoné??? Menjetek a fenébe.



Kulcsszavak: Bódis Kriszta, judy nero

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés