2010. 03. 12.
A bunkók védelmében (péntek / szombat / vasárnap)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
PÉNTEK, MÁRCIUS 12.:
ILYENEK A NŐK

Julianna Margulies a szecesszió védelmében!
Újra valami, ami akár rólam is szólhatna a címe alapján: Bunkó vagyok, így hódítok. Az HBO Comedyn 15:50-kor meglátjuk, másoknak hogy megy, ami nekem sehogy. Iskolás-kamaszos-szerelmes film, túl sokat ne várjunk tőle. Más. Alig egy-két hónapja kezdte sugározni a Hallmark A férjem védelmében című sorozatot. Megfogadtam, hogy nem teszem be a Dobozba, merthogy Hallmark, ergo ciki. Erre mi történik, átveszi a TV2, az első részt épp ma adják 22:20-kor, halmozottan hátrányos helyzetű főhőssel, aki nő is meg ügyvéd is, és még a múltját is tisztára kell mosnia. Nekem meg be kell írnom ide, mert már nem Hallmark, hanem TV2. A másik agyfasz mára az, hogyha nem folytatás, akkor ilyen leágazások születnek a sikeres filmekből, így a folyton megismételt ZseniKém két feltalálója is külön filmet kapott, A ZseniKém hősei elszabadultak! címmel, amit este hét előtt tíz perccel ad az HBO Comedy. Hogy mit gondolok a folytatásokról, azt már múlt héten elmondtam. Most azt képzeljük el, hogy a Szomszédokból Gábor Gábornak vagy Mágenheim dokinak önálló filmje/sorozata lesz. Hát ugyanilyen ez a film is, csak halivúdi léptékkel. De attól még nem lesz ajánlott.

Ismét, és?:
Szeretem a Film+-t, de most megint magukat ismétlik, először fél tíz után öt perccel a 13 kísértettel (még mindig a szilikoncsöcsös szellemcsaj miatt érdemes nézni elsősorban), majd utána 23:10-kor Az Átok.

Ismétlés, épphogy nézhető rovat:
Az M1-en fél tízkor Terry Gilliam féligsült Grimm-meséjét adják, amiből úgyis mindenki csak a néhai Heath Ledgerre vagy a csodatestű Monica Belluccira kíváncsi. Gilliam meg csinált már hasonlót a Münchausennel, abban kicsit több volt a lélek és kevesebb a technika.

Éberség!!! / kampányrovat:
Kuncze: Lát még SZDSZ-t? Mert én nem: "Kuncze Gábor már nem tagja az SZDSZ-nek." - Nem lesz elég ide a két üveg pezsgő, van egy olyan érzésem 8)))
Börtöntől félnek az állami cégvezérek - Nagyon helyes. A többit lásd eggyel feljebb.

Hírmagyarázás:
Lovasi András az új Koncz Zsuzsa: "Sírhatnak a gimis csajok és az álfiatal kandúrok: állítólag Kossuth-díjat kap, és elzoránosodik." - Elzoránosodik? MOST?! Hát már minimum tíz éve megtette!!!
Kanyargó lávacsatorna a Marson: "Lehet, hogy nem is a víz formálta a bolygót." - Nem lávacsatorna az, srácok, hanem a helyi négyesmetró, aminek a megépítésébe beledöglöttek a marslakók!
James Cameron mindenhonnan lopott: "Az Avatar annyira hasonlít egy kínai scifire, hogy 146 millió dollárt követelnek a rendezőtől." - Emlékezzetek: nemrég mindenki irigyelte, egekbe menesztette, megjósolták az Oscaros tarolást, mindent. Most meg valahogy senki se akar a rendező úr helyébe lenni.
Óriási illegális pálinkafőzőre leltek: "Egy kiskőrösi tanya udvarán egy 60 négyzetméteres épületben találták meg az ipari méretű főzőt." - Megvárhatták volna amíg a Fidesz legalizálja!!!
Molnár Anikó közölte, kiszáll a showbizniszből - Tette mindezt, mármint a közlést egy bulvároldalon. Köszönjük Emese Anikó!
Betiltanák a sót a New York-i éttermekben: "A törvényjavaslat szerint így kevesebb embert érintene a magas vérnyomás. A séfek háborognak." - Sőt, tiltsák be a vizet is, mert abba mennyien belefulladnak. Főleg a tengervízbe. Az ráadásul még sós is!
Fakanállal verték agyon a békési asszonyt: "Nyereségvágyból elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a rendőrség azt a fiatalembert, aki szerdára virradó éjszaka megölt egy idős nőt Békésen." - Emlékezzetek a legutóbbi bódiskrisztázásomra, és a belinkelt cikkre az agyonvert néniről. Ez ugyanolyan: "A gyilkos szerdára virradó éjszaka egy nagyméretű, úgynevezett zsírkeverő fakanállal bemászott az egyedül élő 87 éves asszony házába, őt korábbról személyesen is ismerte. Az idős nő felébredt, a rabló pedig a fakanállal ütlegelni kezdte. Az asszony a helyszínen életét vesztette. A gyilkos ezután megitta a házban talált alkoholt, egy pénztárcából 15 500 forintot vett magához, majd elmenekült. A férfi rövid időn belül a hatóság látómezejébe került, és a házkutatáskor megtalálták a véres cipőjét. A támadó már a rendőrségi meghallgatásán beismerte tettét. Mint mondta, a zsákmányolt pénzt játékgépekre költötte. A helyszíni szemlén előkerült a gyilkos eszköz is." - Köszönjük meg szépen azoknak, akiket illet.


SZOMBAT, MÁRCIUS 13.:
VÉSZJELEK A HO SI MINH BULVÁRON

Ho apó és tréfás rajongói (figyeld az ing gombolását!)
A Dunán fél nyolckor történelmi filmdrámA kényszerházasságokról és halott királynékról. Hiába hogy a királyfi már megnősült, ha a spanyol államérdek mást kíván, és senki sem számít a spanyol államérdekekre! 21:35-kor ugyanott a Lélek Boulevard vendégeként Dr. Hetesi Zsolt fest nekünk az átlagosnál is sötétebb jövőt. Fenntartható-e a fejlődés vagy nem? Az egyedüli ígéretességet az AXN Sci-Fi húzza el az orrunk előtt tizenegykor, mint mézesmadzagot. Ufók a tanyán, Vészjelek a mezőn. Állítólag horror, és reménykedjünk hogy jobb mint a Jelek, aminek a sztorija nagyon hasonlít hozzá! Fél egykor doksi az M1-en Ho apóról. A sztorit olvasva felmerül az emberben, hogy lehet hogy a kommunizmust eleve a keletiek számára találták ki, mert lám, Vietnamban ma is "szeretettel emlékeznek kedves elnökükről." Az addig oké is hogy elűzte a megszállókat, mint Fidel is a magáéit, de mit csinált helyette?! Megy tovább az ország Ho Si Minh útján...
És igen, mára ennyi a tévéből, ami még van, az mind ismétlés, szemét:
TV2, 19:35: Szüzet szüntess - SZAR 1.
Film+, 21:35: A Maszk 2.: A Maszk fia - gyenge, pedig az eredeti se volt túl jó.
TV2, 21:40: Amerikai pite 3.: Az esküvő - SZAR 2.
RTL Klub, 21:40: Vas - Naponta is le fogjátok adni, gyerekek?
Viasat3, 22:40: Robotzsaru 2. - SZAR 3.
M1, 22:30: Szigorúan piszkos ügyek 2.- Prequel, oké, akció, oké, de könyörgöm, hanyadszorra?! Sztrájkba lépek, hírmagyarázás csak holnap lesz!
 

VASÁRNAP, MÁRCIUS 14.:
MÉG EGY NAP HOLNAPIG

Spider troll
Spider troll
Does whatever a Spider troll does
Can he swing
From a web?
No he cant,
He's a troll.
Look out,
He's a Spider troll!!
 
Ha tegnap siránkoztam, mihez kezdjek ma? Remélem a hírekkel kárpótollak titeket, mert más nem nagyon jut a levesbe...:(
 
TV2, 20:05: A Spiderwick krónikák - Városbéli puhányok szembesülnek nagybátyjuk házával és az azt övező titokzatos történésekkel. Családbarát kalandfilm Mary-Louise Parkerrel és Nick Noltéval. A családokra számít a retekklub is a Narnia Krónikáinak ismétlésével este nyolckor, a Viasat3 pedig a kiherélt angol humor rajongóira és a tévével rendelkező stopposokra a Galaxis útikalauzzal (21:50), ami dettó voltmár, csúnyákat is írtam róla. Még több ismétlés: Az HBO-n nyolctól Shyamalan eseménytelen Eseménye Mark Wahlberggel mint biológiatanárral, a Filmmúzeumon kilenctől pedig Egy asszony illata. Csak aztán jól szellőztessetek ki utána! A fő hír tizenegy előtt tíz perccel lesz a Kultúrházban az M1-en, a fő téma természetesen a Skála Metróba költözött West Balkán, valamint a csapból is folyó Glenn Brown-kiállítás, na meg Tim Burton Alice-feldolgozása, ami szintén mindenütt szembejön.
 
Hírmagyarázás:
Cukiság: Sünitesók zuhanyoznak – Pedobear approválja, sőt a tűzoltók is!
A Mein Kampf nem szent szöveg: "A Nemzeti Színház nem mond semmit a fosós és selypítő Adolf Hitlerről, de nem is kell neki. Törőcsik Mari halálasszonyként is felejthetetlen." - Na, ha a Gecyért szaröntés járt, akkor ők mit fognak kapni ezért :DDDD
Chez DuBarry: Ráverték, perel: "A modellcsajnak nem tetszett, hogy egy filmben az ő képére onanizált az egyik szereplő."ÉBERSÉG!!! Innen már csak egy lépés a gondolatrendőrség!!!
Slota nem tudja a himnusz szövegét: „A Szlovák Nemzeti Párt himnuszt énekeltet a diákokkal, de a pártelnök még a szerzőt is keverte.” – Ez iszonyat nagy, annyira hogy csak egy perc után jutott eszembe: a milyen himnusz szövegét nem tudja?
Kommandó üldözi a graffitiseket: „Évente 4-5 milliárd forint kárt okoznak a falfirkálók, legalábbis a főváros és a rendőrség szerint.” – Ezekre, mármint a tegelő-grafitiző barmokra kéne ráengedni mindent, a gumilövedéktől kezdve a kardlapozásig. Ott volt az a köcsög, amelyik kisiklatta a 18-ast, aztán ment haza, mint aki jól végezte dolgát. Seggbekúrós börtönbe minddel!

 
Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés