2010. 03. 19.
A berepülő tér UFOrmája (péntek / szombat / vasárnap)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
PÉNTEK, MÁRCIUS 19.:
A TÉVÉSEK ROBIN HOOD-JA

...approved. :)))))))))))))))
Basszus, hát nem múlik el egy hét se nyugodtan? Minden napra kell valami? Most itt vannak ezek a kémrepülők. Azaz épp ez a kérdés, voltak, nem voltak? Osztogatnak, fosztogatnak? Kommentáljam, ne kommentáljam? Minek?
Nyolc óra, HBO: Egy igaz történet Janosikról, a káeurópai Robin Hood-ról. Minden országnak van ilyen, de az ajánlóban fasza kis aktuálpolitika van: "Egyszerre romantikus és tragikus hős, ugyanakkor nagyon modern. Akár egy, az iraki háborúból visszatért amerikai fiú is lehetne, aki miután megtapasztalta a háború szörnyűségeit, a sivatagi országából hazatér a városi gettóba és egy banda vezetője lesz." HÁT PERSZE. Ugyanott tíz óra húsztól az Alien-t ismétlik. Este tíz előtt öt perccel norvég vígjáték az M2-n egy testvérpárról, akik egész életüket egy apró házban élik, és ebben a létben "az egyetlen rendkívüli esemény az volt, amikor Pa Svédországba utazott robogóján", és ez is még a második VH idején történt. "Ez a múlt köszönt be újra az életükbe, mikor Pa felnőtt fia beállít hozzájuk." Vagyis életében egyszer kimozdult, összejött valami csajjal, és ebből egyből, elsőre gyerek lett, aki felnőtt. Ekkora hülyeséget utoljára a Forrest Gump-ban akartak velem elhitetni, a Tojások méltó utódja is lehet az FG-nek, mert ezt is "az élet olyan mint a csokoládé"-szerű """igazságokkal""" próbálja meg eladni a rendező: "Ez a film különösen azok számára lesz érdekes, akik még soha nem töltöttek el egy hetet egy szobában..." - Vagyis kb. az emberiség nulla százalékának? "Pedig néhányan így élnek." - Néha én is ezt tenném, és bár megtehetném. "Ezt a filmet kétszer kell megnézni." - Sorry, de asszem én egyszer sem fogom, akkor már inkább a Filmmúzeum, ahol háromnegyed tizenegytől egy szomorúan aktuális vígjáték, amiben "egy autószerelőből lett papot választanak meg az egyház fejének. Az új pápának nem csupán a korrupcióval kell szembeszállnia, hanem a múltjával is", és ezért mondom hogy aktuális meg szomorú is, a közelmúltban újabb pedofilbotrányok derültek ki :(( Hát már soha nem fog helyreállni az RKE hitele?! Akkor tényleg jöjjön inkább a nép egyszerű fia, A tévedések pápája!

Hírmagyarázás:
Cosmopolitan.hu: Kapafogú a híresség - kit érdekel, míg ilyen gyönyörű a teste!
- És ezt így egy női magazinban. Gratula. Ugorjunk is az indexre...
Gyógyultnak érezte magát a tényői gyilkos: "A pszichológus azt mondja, nem volt oka rá, hogy kórházba küldje az apát." - Íme a rendbetett egészségügy, az egyik kórházból a másikba száguldó mentősökkel meg a szétvert OPNI-val. KÖSZÖNJÜK NÉKED HORVÁTH ÁGNES!
A Sátán parancsára ölte meg az anyját egy szombathelyi nő: "Egy pszichiátriai gyógykezelés alatt álló 57 éves nő több késszúrással megölte idős édesanyját." - Mint fentebb.
Fagyasztott csirkével vert eszméletlenre egy postást: "A jászberényi nőnek éppen ajánlott küldeményét kézbesítette a postás, mikor a címzett lecsapott." - Mint fentebb. Kezdek unatkozni.
A paráztatás hete - már aszittem, lesznek jó horrorfilmek, ehelyett az élet borzongat: "A Fidesz és az MSZP apokalipszissal ijesztgetett, az LMP és az MDF a kopogtatók leadásától ijedt meg, csak a Jobbik magabiztos. A DeDI elemzése." - TÉNYLEG kezdek unatkozni!
Nem erőszakolják meg Gryllus Dorkát: "Kaszás Géza az Igazából apát romantikusnak szánta: kamion sem gázolja el a főszereplőket." - Nahát! Tud ilyet is (mármint Dorka)? o_O
Kockahas: Jason Lewis ismét ágyba bújt - Az előbb kommentált az tényleg az volt, de ez most mitől hír? Én is minden este ágyba bújok, előtte olvasok egy kicsit. Igaz, nincs kockahasam... :DDDD
Sandra Bullock kihagyja a londoni premiert: "Romba dőlt házassága miatt mondta le a Blind Side bemutatóját. Férje pornóssal lépett félre." - Szar ügy. :(( Sandra, ha akarod, én szívesen megbüntetem a férjed pornós csaját! Sőt, nem csak ezt, hanem AZ ÖSZESET!!!!


SZOMBAT, MÁRCIUS 20.:
SÍRRABLÓK ÉS TOPORTYÁNOK

A tűzgyújtási tilalom betartásáért Rolex-órás dakota szellemek felelnek
Mint minden hétvégén, úgy most is ki van velünk babrálva, akármi érdekes van, az mind ilyen obskurus csatornákon. Aki példának okáért fogja a Cinemax 2-t, az egyből két ritkaságot is kap, először 22:05-kor William Friedkin viszonylag ritkán vetített és a maga idejében nagy botrányt kavart beépülős thrillerjét, a Portyánt, ahol egy rendőrnyomozó kénytelen beolvadni a nyújorki meleg közösségbe ahhoz, hogy elkapja az őket tizedelő sorozatgyilkost, majd háromnegyed tizenkettőkor egy feliratos kanadai horrort, ami a Sírrablók és temetőben pózolók elrettentésére szolgál majd, és egy indián temetőben játszódik. Az épp csak arra autózó Carrie (Daryl Hannah) kocsijába fogad egy hülye egyetemista csajt, aki a haverjaival merő véletlenségből épp a szent helyen táborozott, és arra jutottak, hogy vagy történelemhamisítás vagy hazajárás esete forog fenn, ugyanis "egy karcsontot találtak, rajta Rolex órával. Carrie rádöbben, hogy a véres történet vége nem sok jót tartogat számára." Hát ha nem szedi le a hulláról az órát és nem adja el jó pénzért, akkor tényleg, a halottak jóindulatát már mindenképp eljátszották, legalább anyagi hasznuk legyen, nemigaz? :D A Film+-on meg egész este horrorokat adnak, főleg ismételnek (Rajzás, Metamorfózis), de ezek közül egyedül A rettegés tornya lesz érdekes negyed tizenkettőkor.
 
Ismétlés rovat:
Tizenegykor a Robotzsaru 3. része a Viasat3-on, a retekklubbon fél tizenegytől a Penge 2. része, előtte ugyanott az első Harry Potter. Szintén ismétlésgyanús képregényadaptáció fél nyolc után öt perccel a TV2-n, két rész egyben: A fantom. Hagyd ki mindet.
 

VASÁRNAP, MÁRCIUS 21.:
A MÉDIUM ÜTKÖZŐI 8))))))))

Yo, Ludacris vagyok, és ma én helyettesítem Xzibitet a Pimp My Ride-ban.
Ma már jobb a helyzet, kezdjük a Magyarország története 28. részével, ami a 48-as szabadságharccal foglalkozik. 17:40-kor ezt nézze a gyerek az M1-en, ne a hülye rajzfilmeket / hájszkúlmizukelt / akármit. Egyszer az életben kibírja ő is! Ugyanott, de kilenckor az Ütközések a faji relációk brutális valóságával szembesít minket. Oda meg vissza van mindenki az ilyen filmekért, de ha Magyarországon leforgatna valaki csak hasonlót is, az onnantól akár el is hagyhatná az országot... :DDD Végezetül, a Hallmarkon nyolckor a Médium aktuális része. Címe: Apokalipszid, remélem a következő már Apokatasziló néven fog futni :DDDD
 
Jackie Chan rovat:
Egy férfi, két eset, egyazon időpontban (fél öt), és mindkettő ismétlés, és csak azért van itt, hogy illusztráljam a fő kertévék fantáziátlanságát. Először is ott van a TV2-n az Ikerhatás, ahol egy kis szerelmi szál lazítja a szigorú rendőrmunkát, a retekklubbon az Istenek fegyverzete ilyen proto-Diablo-s special item hunting.
 
Hírmagyarázás:
Sólyom megkegyelmezett a roma szülőknek: "A házaspárnak gyerekeik iskolakerülése miatt kellett volna börtönbe mennie." - …és megint nem változik semmi :(
Lángoló Gitárok: Lady Gaga a vaginájára kért aláírást - Ez olyan költői kérés lehetett, mert ami nincs, azt nem lehet aláírni!
Marketing blog: Hosszú combokkal a cigi ellen: "Te megdugnál egy álomtestű, gégerákos dívát?" - Mint a gép, bazmeg. MINT A GÉP!! A rák ugyanis nem nemi érintkezés útján terjed, nagyokosok!!!
Csiszár vagy Friderikusz menjen a Megasztár zsűrijébe?: "Esetleg Zséda vagy Bochkor Gábor? Szavazzon." - EGYIK SE!!! Menjenek inkább a bányába szenet lapátolni!
Szex közben Rácz Linda elhányta magát, Alexa Diamond mindent elfelejtett: "Benkő impotens volt, Jáksó szüzekbe botlott. Celebek legkínosabb ágyjelenetei." - Én meg akkor hányom el magam ha ezekről a nímandokról kell olvasnom. Szerencsére videó nincs, mert akkor még kasztrálnám is magam.
 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés