2010. 05. 31.
Májúnius (hétfő / kedd / szerda / csütörtök / péntek)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁJUS 31.:
A LEGJOBB LEBUJ UTROLLSÓ DOBÁSA

Szelíd autósok, útban Nashville felé
Nyolckor egy jó régi, régi jó Clint Eastwood-film a Dunán, ahol hősünk nemcsak egy Lebujzenész szerepét játssza, de rendezi és producerálja is. A címszereplő egy halálos beteg kocsmazenész, aki az égi deszkák előtt még Nashville-ben is szeretné megmutatni, mit tud. Road movie countryzenével és emberi időpontban - természetesen ajánlott! Ugyanabban az időpontban egy majdnem ugyanolyan sztori a Cinemaxon, csak épp zenész helyett kosárlabdaedző, a tét itt is A legjobb dobás, és itt is nagyon nagy név, kettő is: Gene Hackman és Dennis Hopper (RIP). Megint azt kell mondanom amit tegnap, szerencsére a legjobb jeleneteit összegyűjtötte az Index a Hírmagyarázásban:
Dennis Hopper volt a leggonoszabb: "Szelíd motorosok, Kék bársony, Apokalipszis most, Féktelenül. Még aranymálnás alakítása is remek volt. Nagy jelenetek egy nagyon nagy színésztől." - Végignézni. MINDET. Utána a teljes filmeket is! Ja, és olvassátok el Roger Ebert nekrológját.
Demcsák Zsuzsát kifárasztotta a vérfertőzés-riport - Másokat meg a vérfertőzés fáraszt ki....vagy az ilyen hírek. Vagy az olyanok, hogy:
Börtönben marad az Olaszországban letartóztatott magyar pornós - Nagyon helyes, innen üzenem hogy felőlem nyugodtan vihetik a többit is, a börtönben majd jó szolgálatot tesznek a raboknak, a mi pofánk meg nem fog égni miattuk.
Betévedt exszépségkirálynő, kivillanó mellszőrzetek a Fashion Awards-gálán: Elsőre frankón betépett szexszépségkirálynőnek olvastam...:DDD "A magyar divat Oscarjának nevezett eseményen a celebek elvétve öltöztek az alkalomhoz illően." - és olyan is, mint minden ami "magyar", vagyis kicsit savanyú, kicsit sárga, de a miénk: hónaljaszagú, olcsó, némi proli kivagyisággal telítve. "A magyar divat Oscarja", basszus. Az ilyen díjakat tűzzel-vassal tiltani kellene.
Gáspár Győző fiúzenekarral tér vissza a zeneiparba: "A showman a Győzi Boyzban három fiúval énekel és rappel a gyerekeknek az elfogadásról." - Ne! KÖNYÖRGÖM, NE! Inkább késeljen meg, ha a pénzemet akarja, de ne alapítson "fiúzenekart" és főleg NE ÉNEKELJEN!
Fizetésemelést kért II. Erzsébet királynő: "Majdnem a dupláját költi el az államtól kapott évi 7,9 millió fontnak. Az összeget 20 éve emelték utoljára." - Nekem semmi bajom a monarchia visszaállításával, de az első reakcióm az volt hogy MIVAAAAAAAN?! Évi nyolcmillió font nem elég neki, simán elkölti a dupláját?! Örüljön hogy nem történt vele az ami a többi királyi családdal Európa-szerte! Ehelyett fizetésemelés, meg az Elizabeth ismétlése még a magyar tévéken is?! Inkább a hercegfiak seggére verjen párat, hogy nevelődjenek!
Miniszterfelismerő teszt: "Felismerné, ha szembejönne önnel az utcán Fazekas Sándor, Fellegi Tamás vagy Réthelyi Miklós?" - Nem, én még mindig azt szeretném, ha Gianna Michaels jönne velem szembe az utcán, őt egész biztosan felismerném (és nem mellesleg, én szavaztam!). Továbbmegyek: Michaels kisasszonyt még a lakásomba is behívnám, ellentétben a politikusokkal, akik folyton jöttek, kopogtattak és valami cédulát kértek tőlem!
Megnyerte a választást az izlandi viccpárt: "A Legjobb Párt fél éve poénból indult, most nekik lesz a legtöbb képviselőjük a reykjaviki önkormányzatban." - Lehet hogy az izlandiak egy alkoholista népség az Európát hamuval beterítő Björk-gejzír árnyékában, de a legnehezebb időkben is jó döntést tudnak hozni. Most komolyan, mind tudjuk hogy nehéz gazdasági helyzetben vannak, kitörnek a vulkánjaik, és a politikusaik ugyanolyan korruptak mint mindenhol másutt. Minderre csak egy értelmes válasz adható: a legértelmetlenebb, vagyis egy viccpárt megválasztása. És igen, ha lenne ilyen nálunk, én is arra szavaznék (főleg ha Gianna Michaels is képviselő lenne, értitek a célzást, egy postban immár másodszorra is).


KEDD, JÚNIUS 1.:
HÁT MA AZTÁN TÉNYLEG SEMMI NEM LESZ MA.

A legjobb program mára.

A nem olyan jó program:
Nyolckor
bányászdráma (JÓ SZERENCSÉT!) a Dunán a cucializmus utolsó évtizedéből (1982), a címe is árulkodó (Vörös föld). A nép egyszerű bányászhőse -hála malacai felszíni túrásainak- bauxitra bukkan, "a bányaüzem illetékes vezetői azonban nem reagálnak a felfedezésre, mert a Tudományos Kutató Tröszttel nincs egyetértés." Ó azok a régi idők, amikor ez még (film)téma lehetett, én még emlékszem rájuk...aztán egyszercsak jött a rendszerváltás, és megoldotta azt a kérdést, hogy termeljünk vagy bányásszunk-e. Tízkor az HBO-n megint egy ókori római sorozat Spartacus: Vér és homok címmel, és ez a kezdő epizód. A történelmi hűséget ne itt keresd, a kikapcsolódást is csak mértékkel. Éjjel háromnegyed tizenkettőkor orosz krimisorozat az M2-n, ismétlésgyanús: A fehér ruhás hölgy (szintén első rész). Kényszerházasság régi titkokkal és utánuk való nyomozással, szerintem kihagyhatod.

A legjobb program:
A retekklubbon
Angie Everhart vetkőzik A szexi szemtanúban, remélem nem a vágott verzót fogják leadni, ha már 0:10-kor vetítik, kapjunk is valamit a pénzünkért meg az időnkért! A történet ígéretes, van benne a "saját dokumentumfilmjéhez" (!) anyagot gyűjtő prostituált, aki ezért minden aktusát felveszi, ám pechére pont egy bérgyilkos rendeli ki magához, van a prostinak egy barátnője, és van egy jószívű felügyelő, aki védelmezni hivatott a két lányt a csúnya gyilkos bácsitól. Ha korábban adnák, én nézném, akár háttértévézésként is.

Hírmagyarázás:
Demszky: Egyszerű nyugdíjas leszek:
Hogy nem szakad rá a plafon! "Egyszerű nyugdíjas", azt mondja! A horvátországi luxusvillájából luxuskocsival hazautazó főpolgármester és az "egyszerű", minimálnyugdíjas lét! Eszem-faszom megáll! "A főpolgármestert nem rázza a szirénafrász. Politikai felelősséget érez, de nem bánt meg semmit." - Akkor jó, én se fogom megbánni ha netalán börtönbe kerül. Ott majd énekelheti Edith Piaffal szólván, hogy "je ne regrette rien"...:DDD
Talán mégis Stohlé lehet az X-Faktor - ...demszky meg "egyszerű nyugdíjas". Így megy ez, ahogy Vonnegut bácsi mondaná.
Rabkórházba vitetnék Horváth Évát: "Hagyó egykori sajtósának papírja van arról, hogy daganatos, és ettől fáj a feje." - Miért ne lehetne igaza, az a másik szoci meg az OPNI-ban bújkált! Aztán a hírtévések lebuktatták, erre a kormány a bosszúból felszámolta a Lipótot!!! Így megy ez!!
Clint Eastwood 80: "Már a Dollár-trilógiával és a Piszkos Harryvel sztár lett, majd Oscar-halmozó rendezőként született újjá. Melyik a kedvenc Clint Eastwood-filmünk?" - Az EGYETLEN értelmes cikk ma egy nagyon nagy emberről. Az egyetlen értelmes hozzászólás pedig a Lángoló Gitárok mai postjához született:
Kopasz kutya: "A Stooges előadta Londonban a teljes Raw Power lemezt, Iggy Pop pedig a seggét mutogatta." Nézzük a szöveget (javítás nélküli átemelés, vesszőhibákkal-mindennel): "A hírek szerint legendás, Suicide tölti be a bemelegítő szerepet, akik „egyenesen New Yorkból érkeztek, hogy első LP-jüket adják elő” nekünk. Legenda ide- vagy oda, amit a színpadon látok, inkább szánalmas. Egy totyogó öregember torzított hangon énekel-üvölt, közben pedig remegő kézzel cigizik. Ez pedig itt ugyebár elvileg tilos, (mármint a cigizés, nem a totyogás) ez a nagy rebellis magatartás, egy reszketeg vénembertől inkább megmosolyogtató, mint eredeti. (...) A zenét, egy másik, kicsit jobb kondiban lévő, öregember szolgáltatja az elektromos kütyüivel, amikre rátenyerelve, könyökölve, csapkodva hoz létre fülsüketítő zajokat. A teljesen sötét színpadkép leglátványosabb eleme, a dj kéken világító napszemüvege. Velem ellentétben, az időközben megtelt teremben, a közönségnek amúgy tetszik a dolog." - Ilyenkor érzem a zene hatalmát: a Suicide ugyanazt váltja ki a szalonpunkokból mint majdnem negyven (!) évvel ezelőtt, és úgy hogy ugyanazt csinálják amit anno :DDD Nade jön Iggy és a Stooges: "A számok nem teljesen albumsorrendben következnek, hiszen annak nyitódala, a többek között a Red Hot Chilli Peppers által is feldolgozott Seek and Destroy csak a második." Na és erre jött a nap legjobb hozzászólása, le is mentettem, hátha törölnék, tessék:

istenhátmögött 2010.06.01. 09:37:57
seek and destroy... remelem sajat penzen jutottal ki es nem az index fizette ki az utat
szal ilyen hozzaallassal tenyleg csak azt tudom mondani, hogy probalj meg lehajolni es bakapni a lompost es hosszasan izlelgessed
jah es search and destroy
tod mint a pistolstol a god bless the queen
vagy a ramonestol a coldwar bop
vagy a uk substol a peacehead
vagy a clashtol a boston calling
mind tok jo szam halgass bele azokba is

...így kell ezt csinálni!!!!!! :DDDDD


SZERDA, JÚNIUS 2.:
NYOLCKOR NYOLC HELYEN

Tudom, mit fogsz ma este csinálni.

Nyolckor a nyolcvanéves Clint Eastwood előtt tisztelegnek élete és filmjei felidézésével a Duna TV-n. Kifejezetten ajánlott, még akkor is ha készültekor a Mester még nem volt nyolcvanéves, épp "csak" befejezte az Iwo Jimás opusát. Eastwood olyan mint a jó bor, a korral egyre csak érik és komolyodik, pedig ő is megtehetné azt amit Stallone vagy Schwarzenegger, de nem, túllépett a pisztolyos ember szerepén, és akkor a legkreatívabb, amikor más színészek-rendezők már a nyugdíjaséveiket élvezik. Ha már szóbakerült a lenyugvó nap ereje, a Film+-on meg Wes Craven újjászületését, a Sikolyt ismétlik 22:40-kor, előtte ugyanott meg a 90-es évek horrorjainak közepesen sikerült paródiáját (A báránysültek hallgatnak, 21:10).

Hát igen, azokon a napokon én is sikol(y)tani tudnék.
De legalábbis sírni.

Nem ajánlott rovat:
M1, 21:30: Rekviem egy álomért - Már kiveséztem, ismétlés a tudás anyja. Mangakedvelők óvakodjanak a 22:40-kor az HBO-n sugárzott Vér: Az utolsó vámpír című... Hmmm... Feldolgozástól, ami egy nagyon jó (de sajnos túl rövid) rajzfilm loprodukciós átirata. Nézzétek meg inkább az eredetit, érdemes! Tudom hogy vannak akik kifejezetten utálják ha kimondom azt a szót hogy toleranciamese, de a Meghasonlásra nincs jobb jelző: egy derék családapa 25 év házasélet után rájön hogy "ő valójában mindig is nőként szeretett volna élni", ezért akár az apjától kapott családi ékszerektől is megszabadulna. Elég húsbavágó téma annak ellenére hogy állítólag vígjáték, bár ha Jessica Lange mellett kéne negyedszázadot lehúznom, lehet hogy én is inkább az átoperálást választanám. Egy jó azért még így is van benne: éjjel negyed tizenkettőkor adják, természetesen a retekklubon, így igen könnyen elkerülhetjük. Ugyanott 21:20-kor ródmúvis tinivígjáték, eredeti történet (a Cool túra című hasonló alkotásból kiokoskodva, csak itt kompromittáló videokazi helyett egy sekszéhes producertől kell megmenteni a [most épp] exbarátnőt), eredeti cím (Hé haver, hol a kocsim? -> Hé haver, nyomd a verdát), eredeti szereplők (lúzer főhős és ugyanolyan barátai, útközben hozzájuk csapódó stopposcsajok), és ha kihagyod, te vagy a legeredetibb.

Hírmagyarázás:
Mindenki hazudott a román kampányban:
"A közlekedési miniszter öszinteségi rohamában bevallotta, egyetlen párt se merte vállalni a valóságot." - Őszinteségi rohama??? Egy politikusnak?! Ilyen nincs, biztos csak ivott előtte, nemkicsit, sokat!
Őrök és poloskák követik a külföldieket Észak-Koreában - Az egész cikket idézhetném, de minek, olvassátok el. 1984 2010-ben. Kemény.
Comment:com: Edit asszony nem kap műsort: "Benkő majdnem felesége óvatlanul elment Hajdú Péterhez a Tv2-be. Az RTL büntet." - Késő, ez a vonat már elment. Az egész benkő-izét nem lett volna szabad műsorba önteni!
Stohl András átvette a Gundel-díjat - GRATULÁLUNK, KEDVES ANDRÁS! Tiszta szívből! Őszintén! De tényleg! Egy hónap nem telt el, és már tisztára vagy mosva! Csak gratulálni tudunk! "Korábban arról számoltak be a lapok, hogy kicsi a valószínűsége annak, hogy Sthl András átveszi a Magyar Oszkárnak is nevezett Gundel-díjat, ám a színész mégis megjelent a nyilvános rendezvényen." - Sthl András, Magyar Oszkár, basszus. Plusz: már megint egy magyar Oscar-díj? Mintha tegnap vagy tegnapelőtt is adtak volna át ilyet, nem? Látjátok, milyen jól megy nekünk? Még az amcsiknak is csak évi egy Oscar-díj jut, nálunk bezzeg naponta osztogatják! Hol itt a válság, hol itt az árvíz?
Lányáért küzd a 12 éves korában részegen teherbe esett brit tinédzser - Elvenni tőle. Ideális elrettentő példa.
18+: Minden idők legkreatívabb kajapornója - Hányás 1. Elfelejtették megemlíteni a címben, hogy ez max. melegpornó lehet :SSSSSSSS
A celebek csupasz mellekkel ünneplik a jó időt a világ napos oldalán: "2010. nyarának nagy reménységei egy cikkben." - Hányás 2. Ha rákattintasz, egy életre megundorodsz a seksztől. Pár név a pucérkodók közül: Katie Price (Jordan, amúgy echte üresfejű page 3 girl), Naomi Campbell (fekete szupermodell...csontollekció), Lily Allen (inkább énekeljen mint pucérkodjon, pedig azt se csinálja jól), Pamela Anderson (no comment), Sharon Stone (no comment), Amy Winehouse (no comment, rajta még a szilikon se segít).


CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 3.:
ISMÉTLÉSEK, FOLYTASSÁTOK

(Megint) az egyetlen értelmes program. Ma estére.
Nyolckor folytatódik az M1-en a Hogy volt, avagy "miért illették hazánkat a legvidámabb barack jelzővel." A mostani epizód a magyar tévés személyiségekről készült paródiákkal foglalkozik. Amikor először láttam Gálvölgyit és Kernt humoristaként, olyan akartam lenni mint ők. Aztán felnőttem, és ma is olyan akarok lenni, mint ők - voltak. RÉGEN. És el akarom kerülni hogy olyan legyek amilyenek most! Ugyanabban az időpontban az HBO-n a Puskás Hungary-t ismétlik, pont ahogy a TV2-n fél tíz előtt öt perccel is megint felmerül a nagy kérdés: Minden pasi disznó? Asszem erre már válaszoltam egyszer azzal, hogy én biztos az vagyok, de messze nem annyira, mint a főhős, aki ABC-ben haladva akar csajokat megfektetni, és az X-nél megreked, mivel szerelmes lesz. Érted, az ABC végén áll meg, és elkezd érzelmeskedni, ahelyett hogy már az A betűnél belefutna az I-be, a D-be és az S-be. És hogy miért van itt a film ha lehet hogy ismétlés, hát mert megint ízes gyümölcs termett a kommentfán:

andras123 | Válasz | Előzmény (Rahar) máj. 19. 22:06 | 21/21
Minek kell így irni hogy nekem nagyon nem tetszik eza film?Mérnem lehet ugyirni nekem nem tetszik a film ennyi.Akki olvassa először azthiszi hogy azlesz a modnat vége nekem nagyon tetszik,nekem nagyon,-nemtetszik.Ahogy elnéztema fórumokon sok fa...lap így ir.Amugy a film egy rakás sz.r


22:35-kor a Film+2-n másságfilm a Szivárvány minden színében: biszexuális leány előbb a tanárnőjével kavar, majd megállapodni látszik egy katonatiszt oldalán. A vér persze nem válik vízzé, és ő is elindul önmaga keresésére. A sekszuális magáratalálás írójának, D. H. Lawrence-nek az ő tollából, Ken Russell rendezésében, vagyis nem csak a téma, de az eredete és a megvalósítása miatt is ajánlott, persze nem a megrögzött homofóboknak. Azonban ők se mehetnek el Maria Grazia Cucinotta bájai mellett szó nélkül, amivel a Duna kárpótol minket mindenért 19:50-kor. Az olasz szépség itt a bevándorló férje után megy Amerikába gyerekestül, csakhogy a pasinak már ott is van valakije. Bánatában teleshop-eladó lesz, pedig a férj tudhatná, hogy Egy nejnél jobb a kettő, és jobb ma egy ismétlés, mint holnap két másik, ahol még bombanők sincsenek. Az HBO Comedy-n nem árulnak zsákbamacskát: a Totál káosz pont annak tűnik, ami a címe, igyekeztek mindent (lövöldözés, rablás, verekedés, "vad szex" és "szelíd gyilkossági kísérlet") és mindenkit ("neurotikus maffiózó, az ő szép, szőke és szeretetre vágyó felesége, valamint morcos lánya; néhány orosz fegyverkereskedő, egy szelíd csavargó, aki egy tölgyfán lakik, egy szexmániás rendőr, néhány szexmániás gimnazista, két szuperelegáns FBI ügynök és egy neurotikus teknősbéka") belezsúfolni, és mint ilyenkor mindig, a kevesebb talán több lett volna, bár akkor látszana az alaptörténet sematikussága (csempészett atombomba, amiről senki se tud). Kilenckor kezdik, és perszehogy sztárparádé is van hozzá: Rene Russo, Johnny Knoxville, Dennis Farina, Janeane Garofalo, Zooey Deschanel és Tim Allen. Mi persze átlátunk a szitán és a sztárparádén is!

Hírmagyarázás:
Kiszel Tünde az utcán látta hányni Mary Zsuzsit
- Lehet azért hányt mert meglátta őt :DDD
Nkuya Sonia melleivel lepte meg Haddawayt - Inkább engem lepjen meg vele 8) És ne papírformában, ahogy hedüvéjjel tette!
Maria: Holokauszt cikiző hirdetés: "Legközelebb Krisztus mennybemenetele lesz az olcsó repülés példája a fapados légitársaságnál?" - ...avagy mi van akkor, ha valakinek mindenről AZ jut eszébe. Van egy (valóban hülye) reklám, ahol egy rakás üres cipő IS van a képen. Bloggerünk erről egyből arra asszociál, hogy ezzel a mi rakparti emlékművünket gyalázzák, és direkte. Nem tudom mit mondjak, ez már a hülyeségnek egy kommentálhatatlan mélysége. Ilyenkor érzem azt, hogy jobb lenne megszüntetni az egész netet, ide egy epic facepalm már nem elég.
Megszabadították páncéljától a teknőcfiút: "A páncélszerű képződményt kétórás műtéttel távolították el egy nyolcéves kínai fiú hátáról." - Na és milyen képet mellékel a Velvet ehhez az egyébként elég komor cikkhez? Eltaláltátok, tini nindzsa teknőcöset. Gratula a szerkesztőknek. Érdekes hogy a kommentek között szinte szó szerint megjelentek ugyanazok amik itt is a Varg cikk kapcsán, vagyis a keresztényeknek köszönhetjük a Taigetosz megszüntetését, a gyengék pusztuljanak, satöbbi. Szomorú. Szerencsére a velvet kommentelői megteszik helyettem is a válaszadást.
A francia Marie Claire pucér modellel tiszteleg a telt női formák előtt: "A V magazin után a francia Marie Claire is bevállalta, hogy levetkőztet egy méretesebb modellt." - ...miután emberek milliónak az életét tették tönkre az anorexiás szépségideál reklámozásával.


PÉNTEK, JÚNIUS 4.
GERLE SZÁLLT A KASTÉLY TORNYÁRA


J-pop leánykérés metrosekszuális módra

21:20-kor (valószínüleg a Trianon-emléknap alkalmából) Sütő András Balkáni gerle című darabját adja a Duna TV. Jó történet (házasság, élet,-és nemzetkérdések), nagy színészek (Sinkovits Imre, Moór Marianna, Agárdy Gábor) - nem cifrázom: kifejezetten ajánlott, ahogy az M2-n tízkor adott Te, aki élsz is, ami egy svéd vígjáték hasonló kérdésekkel (az élet, a világmindenség meg minden), egyenlő arányban adagolva a komolykodást és a komédiát. Ti, akik (még) éltek, nézzétek meg! Vissza 21:20-ra, amikoris a Viasat3 a mostani (mindenkori) focilázat meglovagolva adja a Góóól!-t, a bevándorló srác útját a kispadtól a nagypályáig (Newcastle United). Sok focista adja benne ömagát, tehát nem a sekszésnyújork közönségét vették célba a készítők...
...és akkor vissza az Erdélyi kastélyba is fél tízkor egy újabb házasság erejéig az M1-en, csak hogy lássuk, a nemesek nem csak sanyargatták az alattvalóikat, hanem helytálltak, úgy a család, mint a munkahelyteremtés élén. Ajánlott ez is, főleg mert ebben is nagy nevek vannak (Páger Antal, Gózon Gyula).

Hírmagyarázás:
BREAKING NEWS: Kelly Brook júliusban csak egy magazinban meztelenkedik:
"A harmincéves modell legközelebb a Playboyban vetkőzik, félmillió dollárt kap érte." - A NAP HÍRE!!! Persze a magyar Playboy ezt gondolom nem fogja lehozni :( "Brook nem állt meg a modellkedésnél, vágyott a vászonra, de valójában sosem sikerült neki: néha persze megdobják kisebb szerepekkel – vagy ha nem, akkor is törekszik rá, hogy így tegyenek –, idén például a Piranha 3D-ben lesz látható." - Kelly Brook mellei térhatásban? Már most látatlanban megjósolom, hogy számomra EZ lesz az évtized 3D-s filmje és nem az Avatar! 8)))
...és akkor megint egy komment:

2010.06.04 09:03:45harrold
szertszanaszéjjelsunáznám mint vaddisznógépbaromállat!!! áááááááááá!!!!!!!

Csatlakozom :)

Vizsgálóbizottság elé idézik Gyurcsányt: "A volt kormányfő mellett Gergényit, Benét, Petréteit, Kondorosit, Suchot és Rudit is meghallgatnák." - APAAA KEZDŐŐDIIIK!!
Felszámolnák a Népszavát: "A napilap kiadója 22,6 millió forinttal tartozik a nyomdai munkáért a Magyar Közlönykiadónak." - Most túl egyszerű lenne azt írni amit eggyel feljebb, ezért azt írom, hogy PEZSGŐT MINDENKINEK! Még az egykori előfizetőknek is! :DDD Én pedig lassan lehúzhatom a rolót, de tényleg. Küldetés teljesítve, irány a pihenés, vagy inkább az aktív pihenés, mert:
Anyáék bulizni mennek este: "A Stargarden az időseknek akarja megmutatni, hogy negyven, sőt ötven felett is van még élet. És buli." - És lesz pogó, crowdsurfing meg stagediving is? :D Plusz: Ákos is a fellépők között, hát basszus azért ennyire nem "öreg" az ő rajongótábora!






bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés