2010. 10. 01.
The first of October (okt. 1-2-3)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
PÉNTEK, OKTÓBER 1.:
ELMEGYEK POSTÁSNAK
aztán going postal leszek

Diamonds are forever, literally
Október első napja minimális vörösödéssel érkezett el, és megjött vele a jóság is:
fél kilenckor egy politikai jobbrakarlengetésektől sem mentes életút A kivételes Karajan jóvoltából az M2-n, a legendás karmester azon kevesek közé tartozik, akiknek nem ment rá a karrierje arra hogy túl közel állt a Führerhez. Fél tizenegykor egész másfajta élvezet a Viasat3-on, nem szellemileg magas, csak mint a pláza ahol játszódik, és ahol Rémület lesz minden szinten, gátszakadásból (nem olyanból!) kifolyólag, és mert a víz kiönti az arra ólálkodó gyilkosbácsit is. És most jön a lényeg:

Kiemelten ajánlott irodalmi adaptációk rovat:
Terry Pratchett-rajongók figyelem! Az HBO most kezdődő sorozata, A Postamester nem elég hogy a mester művéből készült, de ő maga is feltűnik benne postásként, a neki állást adó hivatal új vezetője pedig egy szó szerinti akasztófavirág, akinek ez az utolsó lehetősége rájönni, hogy az élet nem csak bűnözésből áll, hanem munkából és szerelemből is. Huncut aki párhuzamot vél felfedezni a magyar postai bezárásokkal és újranyitásokkal. Ma van az első rész, úgyhogy 21:20-kor irány a fotel, és ki se másszunk belőle, mert 22:30-kor egy Lovecraft halála után August Derleth által befejezett novella, A bezárt szoba feldolgozása lesz a Cartoon Network / TCM műsorán, Oliver Reed mellékszereplésével. Megtekintése után ötször is meggondoljuk, vegyünk-e nyaralót Dunwichben.


 
SZOMBAT, SZEPTEMBER 2.:
VAN AKI VALAKI, ÉS VAN AKI NEM AZ

...és ők valakik voltak...:((
Amióta először hallottam (és nem hittem el) a hírt, azóta motoszkál a fejemben egy gondolat: Tony Curtis halála kellett ahhoz hogy ráébredjünk, mi minden hiányzik a mai moziból – elég megnéznetek a Van, aki forrón szereti-t, amivel az M1 emlékezik kilenctől a színészlegendára (gyengébbek és bulvárfejűek kedvéért: igen, Ő színészlegenda, Bajor Imre meg nem az). Íme egy film, amit még az utolsó mondatával sem lehet spoilerezni: bár „senki sem tökéletes”, de a Some Like It Hot az – a sztori, a szereposztás, a forgatókönyv egy percre sem hagyott minket unatkozni az elmúlt ötven évben, és az elkövetkezendő ötvenben se fog, külön dicsőség hogy magyar vonatkozása is van. Tony Curtis helyettünk is belenyúlt a tutiba már sok évtizeddel ezelőtt, a siker mindkét oldalát megjárta, és mindeközben mégiscsak egy pozitív országimázst adott nekünk (és persze reményt meg felejthetetlen filmeket). THANK YOU MR. CURTIS AND GOD BLESS YOU.
 
Ha mindenképp a kertévék körül kell somfordálnod, a TV2-re ne kapcsolj egész 22:10-ig, akkor ugyanis egy Arthur király idejében játszódó szörnyes jó-kontra-rossz fantáziafilmet adnak, a címe Merlin: Titkok könyve (és hogy előtte miért ne kapcsolj oda, hát mert Megasztár lesz).
Hajnali fél kettőkor szintén szörnyülködés a Film+-on Klaus Kinskivel, aki itt Norman Bates után náci háborús bűnös apja nyomdokaiba is belelép: immár nem csak sekszy lányokra vadászik, hanem nácivadászokra is. A horror házában garantáltan nem tudni ki üldöz kit, viszont Kinski karakterének sikerült a lehető leghülyébb „német” nevet megtalálni: Dr. Karl Gunther. Vissza a kertévékhez: a retekklubb küzd, mint dísznő a jégen, de még így is csak hülye ismétlésekre futja nekik: kilenctől a brúszviliszes-exzsarus Túszjátszma, majd negyed tizenkettőtől Az ördögűző, de abból is a Kezdet. Kihagyható mindkettő!
 
Hírmagyarázás:
Hazajönnek a magyar Himalája-expedíciók: "Tragédia sem Erőss Zsolttal, sem Klein Dáviddal nem történt, de nem látnak esélyt az időjárás javulására."Velük nem is történt tragédia, csak az egyik serpájukkal. Meg legutóbb az egyikük lábával.
Két hét múlva felhozhatják a bányászokat: "Remekül haladnak a mentési munkák Chilében." - Ők legalább nem saját akaratukból mentek oda :(
LG: Habkönnyű magenta leszbicsók: "Katy Perry Budapesten leforgatta új klipjét, utána eljátszotta összes slágerét, majd hazament." - Interjút adni viszont nem akart. Nem baj, vannak még jelöltjeim.
Katy Perry pöcsmutogatásról, sok szexről és berúgásról énekelt a kislányoknak: "A szülők önfeledten tapsoltak a budapesti koncerten." - …avagy egy hír kétféleképpen. Meglep, hogy ez a keményebb kritika pont a velveten jelent meg, az enyhébb pedig a Lángoló Gitárokon. A hülye szülők és a méghülyébb tinik meg annak is tapsoltak volna hogyha részegen tántorgott volna összevissza és egy hangot nem énekelt volna. Végülis csak az tette volna amiről énekel :DDDD

 
VASÁRNAP, OKTÓBER 3.:
MORÁLIS HARCOM

A Magyar Sütipárt motivátora
A mai főműsor természetesen az Önkormányzati választás lesz, az összes csatornán azt nyomják este nyolctól, abszolút kihagyható, ahol meg nem, ott kis megszakításokkal ismétléseket adnak ugyanakkor, a retekklubb például az Ocean's Thirteen-t. Ugyanott fél tizenegytől végre őszintén röhöghetünk a Heti Hetesen, és ehhez még oda se kell kapcsolnunk…:DDD Kilenckor egy olyan csatorna süllyed elképzelhetetlenül mélyre, mint a Filmmúzeum: értem én hogy ez a harc lett a végső, de azért mégse kéne a Mortal Kombattal büntetni a szavazókat!!! Hova lett a minőség, gyerekek?! Az M1-en még hajnali negyed egykor is Korai még a konty – Talán Nina Dobrev távoli rokona Dobrev Klárának, talán nem, de mivel ez ilyen távkapcsolatos-egyetemremenős-romantikus vígjáték, én kihagyom.

Hírmagyarázás:
Igyekeztem a kampánycsend végéhez időzíteni, tessék:
Az őszödi beszéd szól az urnába dobott magnóról: „Magnót dobtak Terézváros 23. választókörzetében az egyik urnába. A magnó folyamatosan játssza Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét. Mivel a törvény tiltja, hogy az urnát este 7-ig kinyissák, egy vastag anyaggal takarták le a dobozt, hogy tompítsák a felvétel hangját. Az eset miatt feljelentést tettek. (atv.hu)” – Ilyenkor érzem hogy mégis maradt valami leleményesség a magyarokban. Konkrétan felröhögtem a hír hallatán.
Gyermek esett az urnába – Most is. Komolyan, mi van a levegőben választások idején? Bár végülis mindannyian urnába kerülünk előbb-utóbb, de minek így sietni? :DD
Infographics: A tökéletes pénisz paraméterei - DO NOT WANT!!! Muszáj ezt így este vacsora előtt?
Dukai Regina, Labancz Lilla és Kis Hegedüs Réka is járt a bajszos nők celebpartiján: "Milyen lenne Erdélyi Mónika, Dundika vagy Tóth Gabi, ha bajszos lenne? Most kiderül. Heti trend." - Mint fentebb. És akkor csodálkoznak hogy fogy a magyar. Ezekre én még bajusz nélkül se vagyok kíváncsi!
Kína áldását adta Kim Dzsongünre: "Peking megerősíti és minden területen kiszélesíti
a kapcsolatait az új észak-koreai vezetéssel." - Muhaha, mernék csak nem áldásukat adni...
Most ennyi, holnap már a választási eredmények ismeretében folytatjuk tovább!
 



bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés