2010. 10. 11.
Tán a gát nem szakad tovább (okt. 11-12-13-14.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, OKTÓBER 11.

Semmi sztorizás, vágjunk a közepébe: kilenckor humánus dokumentumfilm a Dunán egy humanitárius katasztrófa közelében járó helyről, a gázai menekülttáborokból, ahol egy fiatal pszichológus járja a sátrakat és kunyhókat, hogy egy kis lelket öntsön az ott lakókba. A címe A fiatal Freud Gázában, és kifejezetten ajánlott, hogy ne csak azt az oldalát lássuk a helyzetnek, amit a média sulykol - és most nem a politikai, hanem az emberi oldalára gondolok. Ugyanabban az időpontban szintén egészségügyi film a Filmmúzeumon, egy ókori figurát ültettek át a hatvanas évekbe Új Gilgames címmel, Szemes Mihály rendezésében. A rákkal küzdő néprajztudós számot vet életével, de egy későn jött szerelem ráébreszti arra hogy korai lenne még a leszámolás meg a leltározás. Komoly, de ajánlott, Darvas Iván és Domján Edit miatt is. A Cinemax 2-n a bohócok mellett a másik nagy félelemfaktor, a gyilkos Babák kapnak szót (és ölési lehetőséget) hajnali három előtt öt perccel. Végezetül az erre kíváncsiakkal közlöm, hogy a Vacsoracsata mai részében az Animal Cannibals fog főzőcskézni (retekklub, hét óra, és kihagyom, bár ha tényleg kannibálok lennének, akkor volnának tippjeim, kit főzzenek meg).

Hírmagyarázás:
Gálvölgyi is eltűnt a Heti Hetesből: "Gálvölgyi János és Farkasházy Tivadar sem látható ma az RTL Klub Heti Hetes műsorában, miután a főszerkesztő Bajor mellett őket cserélte le, hogy helyet adjon a fiatal tehetségeknek." - FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP
Rekord: 107 éve bírja szex nélkül - ...és most már végig bírni is fogja. Lehet nekem is ez kéne, és akkor én is addig élhetnék. Mondjuk elég üres élet lenne az...:((
Bajor Imrét a tartozásai tették tönkre - Hiába, az alkohol öl, butít és nyomorba dönt. A zártkörű éttermek azok meg aztán főleg...
Andy Vajna elhozta az év villantását: "Rengeteg rajongó, fotós, néhány világsztár, villantás, politikusok. Hollywoodi módra nyitott meg a Nobu." - ...vigyázó szemetek Bajor Imrére vessétek. Az év villantása egy fenét. Inkább egy szomorú látlelet a magyar celebilágról. A Nap kommentje:

2010.10.10 23:53:18 queensryche
Ilyenkor a pofám leszakad. Van néhány ember, közszereplő, akik kivételesen azok közé tartoznak, akiket - egyrészt eredményeik, másrészt az általam valamennyire megismert emberi vonásaik és megnyilvánulásaik alapján tisztelek, becsülök - aztán látok egy ilyen képet, és pontosan tudom, hogy ő is pontosan tudja, hogy qrvára nem kéne...bár lehet, hogy nem érzi, mivel képmutató és seggnyaló emberek veszik körül, nincs, akik egy 'bazmeg andy, figyelj már...' kezdetű jó megyar mondattal felhívná a figyelmét ara, hogy értjük mi azt, hogy faszagyerek, de ez így nem jó. (értsd: szőke kurva)



KEDD, OKTÓBER 12.:
JÁROMNEGYED LÁBNYOM

Pusszantlak, drágám! Joanna Lumley is örökéletű lett, és irtózik a napfénytől!
A jóság este kezdődik ma is: a Filmmúzeum egy régi Cukor-filmet ad kilenckor, Katherine Hepburn mint elkényeztetett, újraházasodás előtt álló botrányhősnő (szép mai szóval: celeb), aki újra fellángol a régi pasija iránt. A Philadelphiai történet mindenképpen ajánlott, a színészek által szerethetővé varázsolt figurákat tessenek összevetni az Andy Vajna tegnapi megnyitóján összesereglett lényekkel. Hát igen, hol van itt egy Cary Grant... Kis színes: Traci Lords (ex-)pornószínésznő a Hepburn alakította karakterről (Tracy Lord) vette a művésznevét. Az M1-en fél tizenkettőkor kis doksi a gyűjtőszenvedélyről a Szellem a palackból... aktuális részében, a téma Korenchy Gábor és az ő zenélő szerkezetei, mindenféle mechanikus meg elektronikus ketyere, hosszú évek alatt összeszedve. Ajánlott. Nagyon későre, hajnali háromnegyed háromra tettek a Cartoon Network / TCM-en egy Hammer horrort Christopher Lee-vel és Joanna Lumley-val, a címe Drakula sátáni ünnepe, és igazi családi szórakozás lesz, bár Lee bácsi itt már láthatóan unja a vérszívást (nem véletlen hogy ez az utolsó klasszikus vámpírszerepe) - viszont kapunk egy kis aktuálpolitikát, Drakula itt mint dúsgazdag gyáros tér vissza, tömeggyilkos vegyifegyverrel (bubópestis), amit magán is ki akar próbálni, hátha így megtöri az örök élet átkát. Ajánlott, vedd fel és úgy nézd, ha nem tudsz fennmaradni addig.

Hírmagyarázás:
Gyurcsány: tényleg vége a jogállamnak - Lárifári!! El lehet menni kéremszépen, itt lehet bennünket hagyni! Tessék, lehet menni!!! Muhaha.
Power Pointban adta elő, milyen volt a szex 13 férfival - Na, a két ellenpont. A tegnapi néni 107 éves és még sose sekszelt, ez a csaj meg fiatal, de már végigment rajta a fél iskola, és én valahogy egyiket se tudom sajnálni. Itt is igaz a mondás, hogy a kurva az aki mindenkivel lefekszik csak veled nem, a powerpointos ribanc feltűnően csak a sportoló tenyészbikák közül válogatott, egy "hétköznapi" ember sincs a tesztalanyok között, szóval még ha oda járnék iskolába, én akkor is tuti kimaradtam volna a szórásból. De miután olvastam hogy seksz közben folyton be volt baszva, de annyira hogy egyszer még a havibaja is megjött dugás közben és csupa vér lett a lepedő, én ezt valahogy nem érzem nagy veszteségnek. Hagyjuk is meg az ilyen nőstényeket az erre éhes szuperembereknek meg a mosógépüknek! ^^
Gesztesi Károly kolléganőjével jött össze - Mint a powerpointos csajnál. Lassan nem az lesz a téma hogy kivel "jött össze", hanem hogy kivel nem. Mert ha jól értem most ezzel jár, de a tegnap kicsinált étterem-megnyitóra a régi feleségével ment el. Magas nekem ez a celeblét, na.
Bajor Imre alkohollal oldotta a feszültséget: „Senki ne képzelje, hogy a Nagymező utcában részegen fetrengtem a pocsolyákban. Erről szó sincs, csak állandóan kellett a pia feszültségoldónak”. - Fáj az igazság, de valakinek csak ki kell mondania: MINDEN ALKESZ EZZEL VÉDEKEZIK. "Kellett" a reggeli egy pohár sör hogy jól induljon a nap, aztán a munkahelyen is lecsúszik ez-az, ha csúnyán néz a főnök, este meg a vacsorához persze hogy borocska dukál, elvalvás előtt meg valami jó kis házipálesz, mert úgy könnyebben jön az álom...ezért vagyunk az alkoholisták országa bazmeg! Hej, el is szomorodtam...főúr, még egyet! "A színészt egy hete szakorvos kezeli, és összeomlásáért részben a Kicsihuszár étterem csődje a felelős." - Hát ez óriási, tisztára mint az iszapömlésnél, mindig más a felelős. Iszik "feszültségoldásnak", nem ért az éttermekhez de azért belevág, nyolckor kidobja a fizetővendéget hogy csak a művészek egyenek-igyanak (akár hitelbe is), és perszehogy csődbe megy. De áááá, nem ő a felelős, hanem a válság, a csőd, meg főleg az alkohol... Hadd mondjak valamit: az alkohol nem ártalmas. Nézd meg, leteszem ide. Csinál valamit? Megüt, megharap, megkarmol? Odaugrik, aztán tökönrúg? Ugyan, a pia nem árt senkinek. Az alkoholista, az viszont igen! Az egy rakás szar! Egy nagy rakás szar. Megyek is hugyálni.


SZERDA, OKTÓBER 13.:
V’OSLOOBAN

Basszus, ez a faszi mindig feltámad?! Legutóbb Egyiptomban láttam...
Sűrű este: 21:20-kor a Múmia sztárja, Arnold Vosloo mint a Vatikán ellen merényletet elkövetni akaró terrorista a retekklubbon, de szerencsére ott van egy egykori katona, aki most mint szolgálja az Opus Dei érdekeit. Úgy látszik ez a hét a biológiai hadviselés jegyében telik, itt is vírust akarnak a hívőkre szabadítani. Német akciófilm, szóval sokat ne várj a világmegmentésen túl… Majdnem ugyanakkor (21:35) több okból is többismeretlenes thriller az M1-n. Először is a színészek is azok, másrészt meg a filmbeli házaspár nőtagjának is van egy sokáig ismeretlenségben rejtőző gyereke egy korai kapcsolatából, ám a kölyök feltűnik és ezzel a nő mostani gyereke és férje is új kihívások elé néz…mi is lehetne akár az édesgyerekünk is ennyi idő meg örökbefogadás után, mint Idegen közöttünk? A Dunán egy idősödő költő lelki és valósidejű utazása szülőfalujába, anyja temetésére és a régi emlékek közé kilenc előtt öt perccel. Élcelődhetnék a címén (A tojás), de csakazértse: aki komoly szórakozásra vágyik és nyitott az önmarcangolásra, annak ajánlott.
 
Ismétlés rovat:
Cinemax, 20:00: Ifjú Einstein – Egy filmben a nyolcvanas évek vígjátékainak összes ismertetőjegye: a brutális hajak, az önjelölt színész-rendező-komikusok, és a rettegés a tudománytól.
Filmmúzeum, 0:15: Havanna - …avagy amikor Kuba még a szerencsejátékosok játszótere volt. Ezt nézd meg, és rögtön Fidelnek fogsz drukkolni….NEM.
 
Hírmagyarázás:
Nektek is feltűnt, egyszeriben mennyi vörösiszap-szakértő lett az indexen? Kezdve tótavével, aki arról beszélt, mekkora alu-nagyhatalom vagyunk, ezért ne öntsük ki az iszappal együtt a gyereket (nagyon poénos, főleg a halott kisgyerek szülei értékelhetik), folytatva azokon akik hisztiztek hogy mekkorát sérült a jogállam azzal, hogy lecsukták az egyik főmuftit. Nos, örülhetnek a jogféltők:
Egyre ködösebb, ki felelt a gát épségéért: „A baj oka a hatáskörök rossz kiosztása, állítja Illés Zoltán államtitkár. A települések jegyzői is képbe kerültek, de nem voltak képben.”
Szabadlábon a Mal Zrt. vezére
Tolnay: A Mal nem felelős a katasztrófáért
…remélem egyszer majd rájuk is ömlik ebből a vörös dzsuvából. Komolyan, ennek az oszágnak semekkora tragédia nem elég az önvizsgálathoz.
Szakított a nemet váltott magyar házaspár - …kellett ez az operáció :DDD Marhák.
Orális szexet határátlépésért cserébe: „Jordán Adélnak semmi se drága azért, hogy kijusson Amerikába. Itt a Kolorado Kid-jelenet.” – Én akartam szeretni ezt a filmet. Jordán Adélt eddig is szerettem. De amit láttam, az elriasztott. Értem hogy mit akart Vágvölgyi, de ne adja az ég, hogy az egész ilyen legyen…ja, és persze nap kommentje:
 
TCM
Végre egy film, aminél a Vuk 2 jobb. Nehéz volt hölgyeim és uraim, de megcsináltuk!
 
Orbán Viktor bejelentéseket tesz - Akkor én mindjárt át is kapcsolok valahova, ezeknek a bejelentéseknek nem szokott jó vége lenni...
Kétezerért árulják a mobiltelefonos Jolie-képeket az iskolások a Rózsák terén – Ilyenkor mélyen belenézek a poharam aljába, és elgondolkodok, hogy tulajdonképp milyen országban is élek. "A színésznő a VII. kerületben forgat rajongóhadban, az aláírása mintha egy űrlényé lenne." – Csak semmi feltételes mód! A pária rajongókhoz képest ő tényleg egy űrlény. Erről szól a sztárlét. Elfelejtjük, mert el akarjuk felejteni, hogy Angelina Jolie is ugyanolyan büdöset szarik. Sőt, még annál is büdösebbet. De persze a rajongók még azért is pénzt adnának ki. BIRKÁK.
Pornó, Coelho, női magazinok: anyátokat!: „A hüvelyi orgazmusról szóló tündérmesék sok nő életét tönkreteszik. Mira most revansot vett, sűrű anyázások közepette küldi el a francba a pornót, Coelhot, a női magazinokat és az ostoba barátnőket.” – Abszolút igaza van! Borat is egyetért vele abban, hogy a női orgazmus csupán feminista mítosz! A cikket olvasván nem csak ez bizonyosodik be, hanem az is, hogy ezt még megfogalmazni se tudja normálisan az illető. Be is másolom ide elrettentő példának: "Nagyon, nagyon mérgesek vagyunk. A pinám és én nagyon mérgesek vagyunk, mert úgy érezzük, hogy át lettünk verve" - szémolt be érzéseiről a Pinablogon. "Kedves erotikus filmek. Kedves Paulo Coelho. Kedves pornó. Kedves női magazinok, kedves férfiak, kedves ostoba barátnők. A kurva anyátokat.” Kedves posztíró, neked is hasonló jókat!
Egésség!!!
 


CSÜTÖRTÖK, OKTÓBER 14.:
EGYSZER VOLT ÓZDON LYUK

A Duna 2. Autonómia visszavezet bennünket az egyszerű életbe negyed kilenckor egy juhász mindennapjairól szóló szimpatikus kis doksival: Van gondolatom, sajátom - avagy "it is by will alone I set my mind in motion", ahogy a Frank Herbertnek tulajdonított (de valójában Davd Lynch által a Dűne-filmbe beírt) mondás tartja. TV2, 21:20: Szemtelen szemtanúk - Tommy Lee Jones a cheerleadercsapat több mint testőre, akinek elvileg meg kéne akadályoznia, hogy eltegyék láb alól a lányokat, akik gyilkosság szemtanúi. Ám hiába az edzőruha meg az elhivatottság, nem sokon múlik hogy ő végezze be a piszkos munkát - védencei ugyanis az agyára mennek. Megértem. Fél tíz előtt öt perccel a könnyű klasszikusok kedvelői kapcsoljanak (mecccsoda alliteráció!) az M2-re, Offenbach Italomániájára, a múlt héten már említett Rost Andreával. Mikor én iskolás voltam, nem volt eldöntött, hogy most akkor Offenbach-ot a "nagyok" közé soroljuk-e vagy sem - pedig akkor már jócskán túl voltunk a rock und roll-forradalmon, tehát elvárható lett volna, hogy az összes klasszikus zenei ág egyesüljön a közös ellenséggel szemben... Hajnali fél kettő előtt tíz perccel François Ozon legkevésbé felhasználóbarát oldalát mutatja felénk - de inkább az alfelét. Hogy egy művészfilm mennyire durva, azt a címéből is sejthetjük: minél "populárisabb", annál durvább a látvány, így a Szappanoperett elé se ültessük le idős rokonainkat: Ozon családvíziója explicit seksz-szel, nemiszervekkel és vérfertővel teljes, ha van valami deviancia ami nem kerül itt bemutatásra, azt még nem találták ki. Faszság, ne nézd, a Filmmúzeum meg szégyellje magát hogy levetíti.

Hírmagyarázás:
Angelina Jolie zöld fák elé szórt műhavat: "Rendezés közben autogramot osztott, Pitt csak integetett. A bámészkodók széttörtek egy díszletet." - Ahogy tegnap is mondtam volt: BIRKA NÉP!!!!!!!
c:c: 18+ Megdugták a füves mutert: "Ez történik akkor, amikor egy jó karban lévő 46 éves MILF egyedül megy kocsmázni." - Nem. Ez történik akkor ha valaki úgy bebasz-betép, hogy azt se tudja, hol van!
Mindenkit meglepett Orbán - Engem nem, én mást csináltam a meglepődés helyett ^^
Élete végéig börtönben marad a gyálaréti családirtó: "2005-ben a nagymamáját, három évvel később az élettársát és közös gyermeküket ölte meg." - Egyet nem értek: hogyhogy egyáltalán újra ölhetett? Miért nem varrták be az első után egy életre?!
Az én Belgrádomat jöttél rombolni?: "Sztár lett egy rendőr Szerbiában, mert egy huligánt ököl helyett egy drámai kérdéssel tett helyre." - Respekt. Ezt kéne itthon is, és akkor senki se sünözne!
Állatorvos nyúlta le Ausztráliától legkedveltebb pornósztárját: "Akkora volt a szerelem első látásra, hogy Monica Mayhem bejelentette: visszavonult és férjhez ment." - Képzelem mit művelhet vele a pali...állatorvos, értitek...amúgy max. 2 év, és a férj fogja visszalökdösni a kamerák elé pénzt keresni! Ne feledjétek, ÉN MEGMONDTAM!!!





Kulcsszavak: vörösiszap

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés