2011. 01. 24.
Viking Leaking (jan. 24-25-26-27.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JANUÁR 24.:
KÖTVEN ÉVE5 G0LEM

Utolsó kém, előre fuss!
Nyolckor Emir Kusturicát láthatjuk rendhagyó helyen, a kamera előtt a Cinemaxon, mint Az utolsó, kiábrándult ruszki kémet, aki a cucializmus ellen fordul, és egyszemélyes wiki leaking-be kezd. Sólyom és a nepper Oroszországban, Clint Mansell zenéjével. Kilenckor hasonló téma a Filmmúzeumon, csak a jövőbeli Amerikából, és nem egy kém, hanem egy Bérgyilkos lázadásával, akit Golemnek hívnak (nem vicc!), és a lázadása se merő jótékonykodásból történik, épp ellenkezőleg. Kicsit b-kategória-hangulató sci-fi-s kergetőzés, magyar vonatozása is van, Sandor Stern rendezte. Háromnegyed tizenkettőig váratja A Rolling Stones rajongóit a Spektrum, ekkor kezdik ugyanis a róluk szóló doksit. Én mindig is Beatles-párti voltam, a Kövek valahogy elgurultak mellettem, és bár egy-két bestofjuk megvan, azért a kilencvenes évektől már nem igazán tudtak megérinteni. Általában minden túl hosszú életű zenekarral így vagyok. Szerintem legyen inkább csak 4-5 lemez, de abban benne legyen a lényeg. Igen, egy-két saját kedvencemmel is így vagyok, és nem veszek tőlük semmit már egy ideje… Az ajánló is provokál, aszongya: „A "csúcson kell abbahagyni" kifejezés náluk is sok kérdést felvet, de mi van akkor, ha egy együttes folyamatosan a csúcson van?” – általában az van ilyenkor, hogy az illető zenekarnak nincs önkritikája, és a rajongóinak se. Jó dolog hogy a Stones 50 éve nyomja, elismerem, de ami fontos volt, azt 85-is megcsinálták.
 
Ismétlés rovat:
Film+2, 21:10: A Vándorló palota – Miyazaki mintha nem tudna rossz filmet csinálni – egy általában lesajnált stílust, a mangát emeli művészi szintre. Lám, a Palotát is sokadjára adják, én mégse tudom megállni hogy betegyem. Családbarát történet (féltékeny boszorkány által elátkozott leányzó, aki pont annak a varázslónak a címbeli mozgócélpontjában kap állást, aki miatt az átok sújtja), tökéletesen kivitelezve, mentesen az általában az ehhez a stílushoz kapcsolt kilengésektől.
TV2, 1:05: Négykezes géppisztolyra – Ahogy az általuk megformált gengszterek (Lansky, Siegel és Luciano) átveszik a stafétabotot az öregektől, pont úgy (bár kevesebb erőszakkal) adják át a régi színésznagyságok (F. Murray Abraham, Anthony Quinn) a terepet az itt feltörő ifjú tehetségeknek, akik közül Christian Slater vitte a legtöbbre. Bár már elegünk lehet a gengszterfilmekből (plusz az a korzós izé is asszem ma lesz), de Koltai Lajos operatőrködése miatt aki még nem látta, az nézze meg.
 
Hírmagyar:
Megszületett Doutzen Kroes gyereke - Nem ismerem. A gyerekét sem. Nem is baj.
Öten erőszakolták meg a kamasz VV Ginát - VOLTMÁÁÁÁÁR!!!!! Vagy az a másik izé volt?...
 
 
2011.01.24 11:32:26 Stipistopi
"Öten erőszakolták meg VV Ginát"
Má eszt is? Arról írjatok, akit még nem...

2011.01.24 09:42:58 vernarancs
Es annyira megrazo volt az eroszakolas, hogy elment kurvanak ahol tovabbi vadidegen emberekkel lehet szexelni.

2011.01.24 11:16:48 Csakhogytudja
Én akkor fogom elkezdeni nézni ezt a sorozatot, ha fémrácsokkal zárják le és oroszlánokat eresztenek be.
Az lenne csak a való világ meg vacsoracsata kombóban.
Egy kis afrikai feelingel. :D

 
Aki rendszeres olvasó, az tudja hogy ezt az gladiátorosdit én már MEGMONDTAM ELŐRE!
Cirkuszt, kenyeret,
oroszlánnak celebet!
VV Szandika anyja Jehova tanúja - Asszem ez sokmindent megmagyaráz. Sőt, mindent. „Sokszor vívódtam, hogy nézzem vagy ne a nézzem a műsort, mert olyan érzésem van, mintha egy modern kori arénában ülnék. Persze itt a lét a tét, és az én kis gladiátorom is ott küzd, hogy is tudnám figyelmen kívül hagyni?” - A lét a tét, mondja a jehovista, úgy látszik Mammont is erősen tiszteli… Ami a többit illeti, hát persze, egy merő ketrecharc a Villában a Zélet, az erősebb fennmaradása, tisztára mint az őserdőben!!!!44 És az ő kis gladiátora csak küzd és küzd és birkózik férfiakkal-nőkkel, mindenkivel, mindig, mindenhol, a paplan alatt, a földön, a konyhában...:DDDD

KEDD, JANUÁR 25.:
KÖZÖSEN EGY MÁSRA NÉZVE

Engedj be!
Amerikába nem csak Kindertojást, de Mortadellát se szabad behozni, a vámhivatal szigora lesújt a szerelmesekre is, dehát ez így van rendjén. Én ugyan nem tudom mi az a mortadella, de az biztos hogy el lehet benne rejteni egy csőbombát vagy 5-6 tonna heroint, tehát fel kell lépni ellene és betiltani, még akkor is ha egy Sophia Loren-formátumú nőszemély próbálja becsempészni élete (leendő ?) párjának. A Filmmúzeumon pont ez történik: az elválni Amerikába emigrált pasija után rohan egy olasz asszonyság, de persze úgy jár mint az a pasas, aki a reptéren volt kénytelen élni :D Mindez kilenckor, Loren mellett Danny DeVitóval, aki nem maradhat ki semmilyen olaszos filmből. Ugyanabban az időpontban egy elég másféle Makk Károly-film egy újságírónőről, aki nem elég hogy a zöldhatáron akart az épülő szocializmusból menekülni, de még leszbikus is (ne feledjük, ez nem igazán volt divat a keleti blokkban az ötvenes években), és végül (az objektív írások mellett, ami szintén nem volt akkoriban divat) ez okozza vesztét. Megint egy alkalom amikor sajnálom hogy nem fogom a Duna 2. Autonómiát, hát az Egymásra nézve már a zenéje (Dés László - Másik János, éssss: Giorgio Moroder) miatt is ajánlott! Kapcsolódó vicc a kapcsolódó fórumból (a film alatt nem fogsz sokat nevetni, csak azért):

Béciman | Válasz 2010. okt. 11. 12:21 | 5/19

Amerikai kisvárosban egy bárban idősebb férfi farmernadrágban, cowboy-kalappal, bőrdzsekiben nézeget egy nagyon szexis fiatal nőt, aki meg is szólítja:
- Ugyebár ön egy igazi cowboy?
Mire a válasz:
- Igen, azt hiszem... egész nap a farmon a lovakkal foglalkozom, kerítést javítok, teheneket terelgetek... tehát azt hiszem, cowboy vagyok.. És ön?
Mire a fiatal nő:
- Én leszbikus vagyok. Egész nap a nőkre gondolok, reggel ébredéskor, zuhanyozás közben, munka közben.. mindig.
Egy idő után érkezik egy házaspár, ránéznek a férfire és megkérdik ők is:
- Ön ugye cowboy?
Mire a férfi nagyon-nagyon gondterhelten:
- Nem, most jöttem rá, hogy leszbikus vagyok.


Nem igazán ajánlott rovat:
Film+, 21:10: Szerva itt, pofon ott - Szürreális szarrágás a kínai asztalitenisz-maffia körül. A történet is büntető (életre-halálra játszott illegális asztalitenisz-meccsek, ez fájdalmas), de az igazi szomorúság mégiscsak Christopher Walken ittléte. Óvatosan vele.

Hírmagyar:
Patkány futott el a Downing street 10. előtt milliók szeme láttára: "A brit miniszterelnöki hivatal előtt egy patkány jelent meg és ezt több millió tévénéző látta - közölte hétfőn az AFP." - Nem patkány volt az, hanem valamelyik ottani politikus, azok ugyanis csak nappal öltenek emberi formát, ez meg annyira rohant a sajtótájékoztatóra, hogy még nem volt ideje átalakulni. Vigyázni kell nagyon, mert ha egy ilyen megharap, akkor te is erre a sorsra jutsz!!!!!4 Nem csoda, hogy a hivatal macskáját, Humphrey-t épp "az 1997-ben hivatalba lévő munkáspárti kormányfő, Tony Blair küldte nyugdíjba. A brit sajtó azt rebesgette, hogy felesége, Cherie követelésére. Humphrey arról is híres volt, hogy neve rajta volt az állami alkalmazottak fizetési listáján, évi 100 fontos bérrel." Száz font évente, ez semmi ahhoz képest hogy ezeket a szörnyetegeket távol tartotta a békés emberektől. Éberség minden fronton, ismeretlen patkányt ne szoktass magadhoz!!!!
Tökéletes romantikus vakáció szexbabákkal: "Mai galériánkkal bepillantást nyerhetnek olvasóink az 57 éves Dave Hockey romantikus fotóalbumába. A kétgyerekes, házas, 57 éves férfi az élethű szexbabák fanatikusa, és úgy tűnik, nyaralni az utóbbi időben inkább a műanyagból készült bábukkal jár felesége helyett." - Tudjátok, először le akartam ugatni hogy mekkora perverz meg zseb-Hockey így meg úgy, de aztán belegondoltam. 57 év, két gyerek, valószínüleg egyetlen házasság... Ennyi év és ilyen családi állapotok után én is inkább egy sekszbabát vinnék el magammal nyaralni. Nem beszél, nem fogyaszt, jól néz ki, nem fáj a feje és nem mond nemet :D Ettől függetlenül a Nap kommentje a másik oldal felé billenti a mérleget:

2011.01.25 09:29:09 horkinca
Remélem, a feleségének van annyi esze, hogy valódi faszikkal dugatja magát, amíg az idióta férje a tengerparton riogatja a többi nyaralót a "barátnőivel".


VV Ginát szűznek hazudta stricije - U-NA-LOOOOOOM!!!!!!! - "Elbúcsúzhattam az egyetemről szőtt álmaimtól. A húgom még kisiskolás volt, anyu minimálbérből élt, apu elvonón. Nem volt más választásom, nekem kellett dolgozni. (...) Anyunak azt mondtam, hogy pultos vagyok, de valójában táncoltam. (...) Azt mondták, hogy ha akarok, elég csak táncolni, kicsit vetkőzni vagy félre is mehetek, akkor privátban kellett sztriptízelni. (...) Egyetlen este alatt negyvenezer forintot kerestem, ami még napjainkban is jó pénz, nemhogy közel tíz éve. De én többre vágytam." - Na látjátok, itt kezdődik a baj. Tisztára mint egy hatvanas évekbeli felvilágosítófilmben... "Láttam a kolléganőimet, akiken fürtökben lógott az arany, a legdrágább ruhákban jártak, felvetette őket a pénz. Egy nap félrehívtam az étteremtulajdonosát, hogy mit kellene tennem, hogy én is ilyen jól keressek. Erre ő elmondta, hogy azok a lányok elmennek az ügyfelekkel. Nem sokat gondolkoztam. A főnököm igazán jó üzletet csinált: szűz lányként adott el az első kuncsaftomnak, aki egy kétméteres színes bőrű amerikai katona volt, egy azok közül, akik Taszáron állomásoztak abban az időben. Végigbőgtem az aktust" - számolt be az első bevetésről Szendrey Georgina. " - Szeretnék szimpátiát mutatni, de úgy hogy naponta a pofámba tolják, úgy nem tudok mondani csak ennyit: te szegény lány! Nem ismered a mondást arról hogy aki kurvának megy, az mit ne csináljon? Te szegény lány, először azt mondod hogy még egyetemre se tudtál menni, és el kellett tartanod a családodat, utána meg aranyékszer meg drága ruha? Én meg higgyem el mindezt?!

2011.01.25 10:35:58 beszólhatok?
aha
az a katona meg észre se vette, hogy nem szűz a csaj. Miután egy csomót fizetett érte. Csendben hagyta magát átkúrni a palánkon.
Ja.
Én meg elhiszem.
aha


Két hónap alatt összeomlottak a villalakók: "Totális háborút indítottak egymás ellen a játékosok. A sírógörcsöt kapott Szandikát négyen fogták le. Laci pszichésen, Alekosz kreatívan támad." - Nű, a végén még tényleg ketrecharc lesz, és érdemes lesz nézni! Haha, nehogy bevegyétek amit mondok. Az igazi valóvilágban is szép hagyománya van egymás pszichés tönkretételének, vagyis ha ilyen furkálásokat meg aljaskodást akartok látni akkor egyszerűen csak körülnéztek a környezetetekben... Egy jó van a cikkben, a kommentelők, leginkább a tiszteletbeli élmunkás troll, Ötdiplomás.

2011.01.25 09:44:08 newcy67
Kezdődik az irányított "Legyek ura" a Csőszkunyhóban.


Kilakoltatják Berlusconi szexpartnereit - Hajjaj, kurva világ ez, gyerekek! Nem baj, tőlem kérhetnek menedékjogot, csak aztán főzzenek is... ^^
Russel Crowe mindenkit kiütött: "17 ezren látták itthon A következő három napot. Az Üvegtigris 3 csak harmadik tudott lenni." - ÉDES FASZOM!!! "harmadik tudott lenni". Kazinczy meg Kölcsey forognak a sírjukban.


SZERDA, JANUÁR 26.
KŐKEMÉNY MINNESOTA REYKJAVIK

Vért inni és félni hagyni
A mai nap a kényszervállalkozóké lesz: nyolckor egy visszaeső alkoholcsempész kalandjai a Cinemaxon, aki a Reykjavik-Rotterdam tengelyen működik, majd hajnali negyed kettőkor ugyanez a Zuhanórerpülés Németországban és keménydrogokkal a TV2-n egy Kőkemény drámában, amiben egy kamasz kiskölyök suli melletti terítésre kényszerül. A könnyű pénz jól is jön, csak aztán ahogy lenni szokott, visszanyal a fagyi…mindez kicsit jobban megcsinálva, mint az imént hivatkozott magyar filmben.
Hálózat TV, 23:00: A galamb röpte – Még mindig a kényszervállkozás és a régi tettek árnyékai: a szellemileg is szőke ex-kémnőt kísérti a múltja, „amikor egy földalatti kémszervezet tagjaként, szex közben titkokat tudott meg partnereitől.” - Seksz közben??? Titkokat? Ilyen testtel?! Ne röhögtessetek!! Lesz még ezen kívül kilenckor a Duna 2.-őn a Tűzvonalban aktuális része, sokat sejtető címmel (Szolgálunk és félünk). Próbáltam okos és pozitív lenni, de nem nagyon ment. Hogy tudnék komolyan venni egy sorozatot, ahol úgy hívják a filmbeli szereplőket, hogyaszongya: „Mészáros László bérgyilkos” (nomen est omen :D), „Papa, az alvilág doyene”, „Herceg”, „Angyalarcú Lucky”, „Vidocq ezredes”… Áh, nem folytatom. Egyszer, talán próbát teszek vele, de az tuti nem ma lesz.
 
Ismétlés rovat:
Film+, 21:10: Darkness: A rettegés háza – koprodukciós spanyol-amcsi horror a MásVilág (aminek ugye van egy eredetije is) és a Faun labirintusa nyomán Anna Paquinnal és Lena Olinnal. Nem tudom hogy adódik, de ezekbe az elátkozott házakba mindig egész családok költöznek be, a szelleműzés meg a gyerekekre hárul…
Duna, 22:50: Titkos társaságok: Szabadkőművesek – Szinte minden amit tudni lehet róluk. Ha még ennél is kíváncsibb vagy, személyesen kell hamar megöregedned – vagy a kíváncsiságtól, vagy attól az időtől, amíg végigjárod a lépcsőzetes hierarchiát :DD
 
Hírmagyar:
Cc: A TV2-t hidegen hagyják a terroristák: „A havazás is fontosabb volt a moszkvai robbantásnál.” – Hja kérem, amikor valóságsók meg hóesések vannak, nem érünk rá ilyesmikkel foglalkozni ^^
Kate Hudson a mélytorkozó pornólegenda: „Linda Lovelace-t alakítja, férje, aki pornózásra kényszerítette és hipnotizálta, James Franco lesz.”- Miért nem inkább Franco Nero? Ő is olyan derelyesen tud nézni… :DD
Levizelte a könyvborítóján Borges sírját: „Nagy írónak tartja a chilei Eduardo Labarca Jorge Luis Borgest, de mint embert, megveti.” – Ebben hasonlítok Labarcára: én is nagy (blog)író vagyok (LOL), és emberként megvetem. Mármint a vizelős bárcásbácsit, nem Borgest, őt szeretem.
Betelt az internet: „Az ip-címek kiosztásával foglalkozó szervezet, az IANA kifogyott a címtartományokból.” – REMEK! Most már csak az óvodák, iskolák és gimnáziumok tanulóitól kell megvonni a hozzászólás, honlapszerkesztés és blogolás lehetőségét, és lesz itt rend meg új netcímek…
A férfiak többsége megkóstolja saját ejakulátumát - Úgy érzem magam mint a cowboy a minapi viccben: immár hivatalosan is kisebbség vagyok.

 
2011.01.24 17:18:36 nrataw
Ha véletlen látok némi értelmet valahol elég feljönnöm velvetre (Y)
Szerencsére én megint a "kisebb" csoportba tartozom. Már ha tényleg a normális a kisebbség, és ezt a tesztet nem csak a Velvet szerkesztői között végezték el.


2011.01.24 18:43:53 Pharocq Alfőmérnök
Mi zöldek vagyunk, bio anyagot nem dobunk.
Így aztán ebből van a majonéz.
Minden vendég dícséri!

 
Sorra esnek teherbe a celebek - :feltartja a kezét: Nem én voltam!
Bezárják a kispostákat Csehországban: "Bevezetik a mozgó postát, elbocsátanak kétezer postai dolgozót, így készülnek a postaliberalizációra." - Valaki szóljon már nekik hogy mi ezen már átestünk és megszívtuk! Hihetetlen bazmeg, 2010, internet, és ilyen lassan terjed a lényeges infó...
A britek roszabbul élnek, mint öt éve: "Amire kilencven éve nem volt példa: a brit életszínvonal hat évvel korábbi szintre esett." - Megint valami, amit mi már előbb megcsináltunk, mert IGEN, MEGCSINÁLTUK!!!!!!!!
Kormos Anett átlendíti közönségét a szexen - Engem nem kell. Csak ránézek, és átlendül minden gondolatom valami egész másba…
Nap izéje: Boldogságügyi biztost a kormányba!: "A brit miniszterelnök boldogságügyi kormánybiztosa szerint a politikának az is feladata, hogy boldoggá tegye a polgárokat." - Na végre, valaki rájött. Újabb húsz év és arra is rájönnek hogy a nép számára a boldogság egyenlő a kevesebb politikussal, nem azzal hogy erre is külön posztot-állást találnak…
Zsombor 11 074 szerelmeslevelet küldött: "Vicces, meghökkentő és néha szomorú rekordok a legnagyobb magyar társkeresőtől." - Inkább szomorú ÉS vicces, de inkább szomorú. Szomorú a a promócikk, szomorú az hogy (csak keresztnévvel, de) kiadják a felhasználók adatait. De legalább már tudom hova NE regisztráljak :DDD
 
2011.01.26 10:03:34 SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK! Ábrahám
Mindeniknek csak a baszáson jár az esze,ahelyett hogy dolgoznának! Léhűtő banda.
 
VV Gina: Sztárokkal, politikusokkal is lefeküdtem - AZT MONDD INKÁBB HOGY KIVEL NEM!! A végén még külön rovatot kap ez a szerencsétlen… „Óriási különbség volt, ahogy az amerikaiak és a magyarok bántak velem. Az amerikai katonák soha nem bántottak. (...) „Nem undorító, büdös férfiakat kell elképzelni, hanem magas, izmos, jó illatú fickókat, némelyik olyan jóképű volt, mintha a Top Gunból jött volna. Noha azt mondják, a prostituáltak nem csókolóznak, én megtettem, és nem okozott különösebb nehézséget. Az első kuncsaftom, egy magas, színes bőrű fiú később állandó partnerem lett, érzelmileg is közel kerültünk egymáshoz. Az mondta, csak vele legyek, segít mindenben, ki akart emelni. Noha kuncsaftként járt hozzám, különb ember volt, és különb kapcsolatunk volt, mint korábban olyan férfiakkal, akik nem fizettek, viszont állítólag szerettek” - Tegnap mintha azt olvastam volna hogy végigbőgte az aktust! Na jó, ennyi hazugság után vissza a hagyományos módszerekhez: belépsz, nem olvasod el, kommentálsz valamui bunkóságot, kilépsz. Például így:

2011.01.26 10:12:25 Oleg Gontar
A tegnapi cikkben, meg slejm szeru toroknyalat oklendezett es sirt mikozben a szinesboru taszari katona magaeva tette.
Inkabb Ice-T Coco twitteret radarozzatok, mint ezt a csuf kurvat, aki most fasz helyett a 4 napos szerepleset akarja meglovagolni.

Szerk.: közben lezárták a kommentelést :((
Köz-zöld: Tinédzser írók a West Balkánról: "A West Balkános tragédia szerintük szüleik hibája és bármelyik klubban megtörténhetett volna." - Ajjajj, szárnyait bontogatja az új értelmiség. Hadd mondjak valamit, ami a most fiataloknak talán újdonság lesz! Mindannyian átestünk a kamaszkoron, bizony még azok is akik most szülőkként aggódnak a gyerekeikért. Mindannyian írtunk hülye verseket, naplót, bármit ami akkor fontosnak tűnt, de így 15-20 év távlatából már nem győzzük rejtegetni. Egy jó volt, hogy akkor még nem volt internet, blogok, semmi ilyen faszság, nem került az egész világ elé. Most még az általános iskolai szintet se kell megütnie valakinek ahhoz hogy "író", "publicista" vagy valami hasonló médiaszemét lehessen. Persze hogy szerintük "a szülők hibája", a gyereket erről lehet felismerni, hogy nem tudja megítélni a dolgokat. Ha a szülő ott volna vele mindig, mindenkor, és nem tudna szórakozni, akkor meg az volna "a szülő hibája". Ennyit akartam elmondani, jöjjön a Nap kommentje:

Terézágyú 2011.01.26. 10:27:47
"Fiatal újságíró-jelöltjük nemrég azt a feladatot kapta, hogy írja meg véleményét a West Balkánban történt tragédiáról. A fiatal lány ... profi újságírókat megszégyenítő pártatlansággal foglalta össze a történteket."
Pártatlanság?? Hol?
"Látja és átlátja, hogy kortársai mind áldozatok-a pénzt és a profit oltárán. "
Tehát a fiatalok pusztán áldozatok. Aha.
Megérti, hogy miért járnak diszkóba, valahol ki kell adniuk magukból a hétközben felhalmozódott feszültséget, az iskola és a vizsgák miatti szorongásokat."
A fiatalokat tehát megérti, a feszültségek, meg a szorongások az iskola miatt vannak.
"Osztálytársai heti rendszerességgel "csinálnak hülyeségeket", isznak és drogoznak, teszik kockára életüket. A nagy kérdés, hol vannak ilyenkor a szülők? A fiatal zsurnaliszta is az ő felelősségüket hangsúlyozza."
Aha. Tehát mindenki felelős, a "profitvilág", az iskola, a szülők - de a diákok nem...
Tényleg nagyon pártatlan ez a diákújságíró. "Mindenki hibás, csak mi nem. Mi áldozatok vagyunk." Aha.
 

CSÜTÖRTÖK, JANUÁR 27.:
LEGENDÁK ÉS TÖRTÉNELMEK

Kicsit több életet gyerekek, nem a mónikasóban vagytok!

Ajánlott rovat:
Duna, 15:10: Tűzpiros legenda: Ferrari - Kaptunk már hasonló közlekedési dokumentumfilmeket Olaszországból, legutóbb például a Lambretta motorról. Annak kicsit szomorkás lett a vége, ez nem mondható el viszont a lóvasutas lovasautós családról, akik sikert sikerre halmoznak. Arra jó ez a film, hogy addig is amíg beülünk egy luxusjárművükbe, van mire folyatnunk a nyálunkat a TV előtt.

TV2, 21:20: Gyerekek vagy egyebek - Eredeti francia címén A hold z ágy másik oldala, és erről van szó: egy unatkozó házaspár felcseréli a szerepeket, de szerencsére nem a házastársi, csak a háztartási viszonyok terén: képletesen szólva a nő kezdi el hordani a nadrágot, vagyis ő keres, a férj meg otthon van a srácokkal, de persze végül minden megindul a visszarendeződés útján, a férfiuralom helyreáll, a feministák visszavonulnak, satöbbi.... Pont ezért az összhatás a még mindig gyönyörű Sophie Marceau ellenére is felemás - akár Amerikában is leforgathatták volna, és ez nem jó jel, főleg ha azt vesszük hogy éveken át jó milyen híre volt a francia vígjátékoknak. Kicsit hasonló, és ugyanolyan Kínos közösködés lesz fél kilenctől az HBO Comedy-n, ezt is húzónevekkel (Nastassja Kinski, Timothy Dalton) próbálják feldobni. Itt nem egy fiatal család, hanem két idősebb, egymástól teljesen különböző habitussal rendelkező família ütközik össze nyaralás közben. Egy fokkal ajánlottabb, mint a Marceau-s film, de a magyar címért attól még faszkorbács járna.

Történelem rovat:
A theresienstadti, elsősorban a külvilág számára létrehozott patyomkin-koncentrációs táborral kétszer is foglalkoznak ma (tegnap is volt róla műsor, csak sajnos későn kapcsoltam). Fél tíz előtt öt perccel kezdik a Duna 2. Autonómián a Mintatábort, ami az ide került művészek életét a történelem szempontjából mutatja be, majd a sima Dunán a tábor színháza kerül előtérbe 22:20-kor, két túlélő visszaemlékezései segítségével (16. zsoltár: Volt egyszer egy színház).

Hírmagyar:
VV Kristóf nem akarja tudni, milyen politikusokkal feküdt le a felesége: "VV Gina férje állítja, mindent tud az asszony múltjáról, de vannak dolgok, amikre nem kíváncsi." - Nem vagy ezzel egyedül, haver! MI SE VAGYUNK RÁ KÍVÁNCSIAK! Lehet fogadást kötni, mikor zárják le a kommentelést...vagy lehet hogy nem is ezt a hírt fogják zárolni?
Elton Johnt nem érdekli, hogy fia meleg lesz-e vagy sem - Nem is az ő fia, a szó szoros értelmében, mivel béranya hordta ki.

2011.01.27 09:37:32 Bob herceg
asszem, ma ez a poszt lesz lezárva.


A jobb lábra varrták a sérült bal lábfejet: "A kínai férfi sérült lábfejét amputálás helyett átműtötték az egészségesre." - Hol itt a gond? Mert ha mondjuk két ballába lenne, ez tényleg durva volna: nem elég hogy ferde szemmel néz a világra, de folyton bal lábbal kelne fel, és a cipővásárlás is probléma volna. Így meg maradhat minden a régiben, csak fordítva kel felhúznia a cipőit! ...már ha jól értem a cikket...
A valaha látott legtávolabbi galaxist fedezték fel csillagászok: "13,2 milliárd fényévnyire van tőlünk, a fény akkor indult el onnét, amikor a világegyetem bébi volt." - Akkor most kéne elindítanunk oda egy űrhajót, mert mire odaérne, egy überfejlett civilizációt találnánk. Bár lehet hogy a Földön maradók meg közben kihalnának. Sőt, az űrhajó utasai is, hacsak nem nemzedékeken keresztül örökítenék át a feladatokat...hát igen, komoly problémák ezek.
Ellentmondóan vallottak az öcsödi gyanusítottak: "Csak abban értenek egyet, hogy áldozatuk nem szenvedett sokat." - Ennek a címlapon kéne lennie, nem alul eldugva. De ha már így megtaláltam, olvassunk is bele: "A két férfi beismerő vallomást tett a rendőrségen, ám vallomásaik csupán egyetlen pontban azonosak: áldozatuk gyorsan meghalt és egyikük szerint sem szenvedett sokat. A házkutatás során a rendőrök egyébként a kemencétől elkezdve a trágyadombig szinte mindenhol találtak emberi maradványokat." - Olvassuk el még egyszer, és értelmezzük: "emberi maradványok mindenhol". És ezt most tegyük össze azzal, hogy "nem szenvedtek sokat". A jó édes anyját az ilyeneknek, Texasban egyből menne nekik a méreginjekció, dehát mi ugye nem egy olyan párszáz éves ország vagyunk mint Amerika, hanem egy ezeréves, civilizált állam...
Bíróság elé állítják Biszku Bélát: "Vádat emelt az ügyészség az egykori 56-os belügyminiszter ellen, mert egy tévéadásban elbagatellizálta a rezsim bűneit." - Örülünk, Vincent? Ha igen, nem sokáig: "Fogsz te még egy nagyot csodálkozni, Pelikán!"
Visszataszítóvá sminkelték Will Smith lányát - Hmmm...biztos hogy direkte? És biztos hogy csak smink volt?
Sarka Kata 85 pontos felvételit írt - ...a TV2 Akadémián, tegyük hozzá. Nap kommentje:

2011.01.26 18:28:20 Bgs
1) Hol volt a mohacsi csata?
a) Parassapuszta
b) Waterloo
c) Mohacs

2) Ki volt az alabbiak kozul hires, kozepkori magyar nevtelen iro?
a) Orkeny Istvan (az egyperces)
b) Anonymous
c) Rejto Jeno

3) Az alabbiak kozul melyik megye szekhely:
a) Debrecen
b) Duna
c) Dunaplaza

4) Valassza ki a helyes egyenletet:
a) 1*1=1+1
b) 2*2=2+2
c) 3*3=3+3

Bonusz: Melyik valasz a helyes?
a) A c.
b) A b.
c) Az a.





Kulcsszavak: éberség, biszku béla

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés