2011. 01. 31.
...s hintó vagyok. (jan. 31.-feb.1-2-3.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JANUÁR 31.:
ÉN A KROKODILOKKAL VAGYOK

Extrémvizisí-versenyző az egykori börtönszigetről
Kilenckor egy horrornak hirdetett ausztrál akció-kalandfilm a Hálózaton, ahol egy Krokodilvadász és egy bennszülött próbálják eldönteni hogy mi legyen a helyieket előszeretettel pusztító hüllővel, pontosabban megoldás-e, hogy "semleges területre" viszik az állatot. Megsúgom, nem ez, és mint mindig, én most is a krokodilnak drukkolok ^^ Ugyanabban az időpontban többnevű akciózás (Erőszakkal, mostani címe: Ütőerő) a Filmmúzeumon, Richard Gere-rel mint rendőrrel, aki társaival elfeledett ügyet elevenít fel, mikor egy pancser bűnözőnél megtalálják mindazt a drogot, amit elvileg évekkel ezelőtt bizonyítékként zároltak. Bezzeg ha elfogyasztották volna, mindez nem történt volna meg! A Film+2-őn Miyazaki 92-es alkotását, a Porco Rosso-t ismétlik 21:10-kor. A németeknek volt Vörös Bárójuk, az olaszoknak meg Vörös Disznójuk, aki pont az ellenkezőjét csinálta annak amit a Báró, vagyis védte a Zembereket, főleg azokat akik tengerhajóztak, disznóvá pedig egy régi (légi) ütközet során változott. Ajánlott mindenkinek aki még nem találkozott vele. Végezetül legyen egy sötét hangulatú dráma ejféltől Lengyelországból a Duna TV-n, egy kórházi dolgozóról aki belezúg egy ápolónőbe és üldözi a szerelmével. Be is viszik a rendőrök ahogy kell, pedig nem akar mást, mint Négy éjszakát Annával. Csak azt tudom mondani amit a rendőrök és a drog esetében: ha megkapta volna, akkor hamar letudhatnánk a letudandókat. Így viszont kapunk másfél órát, ami kb. a kétszeresének tűnik. Csak kitartóknak.
 
Hírmagyar:
Pakisztán megduplázta nukleáris arzenálját: "Már száznál is több atombombájuk van." – Én nem aggódok, miért is tenném!
Apám Li Kang! - kiáltotta a részeg gázoló: "A 23 éves kínai két lányt ütött el, otthagyta őket főrendőr apja nevét kiabálva. Hat évet kapott." - Hét év börtön még akkor is ha fejes a papa?! El vannak maradva ezek a kínaiak a szocializmusukkal! Nálunk kitüntetnék a csajt, és saját műsora is lehetne, utána meg könyvet is írhatna az élményeiről.
Egykor mindenki szerelmes volt belé: "Nem volt működési engedélye, de nem is akart működni. 25 év után fennállása negyedik és valószínűleg utolsó koncertjét adta a Trabant zenekar." - Én állandóan ekézem Bede Mártont, de néha sajnos el kell ismernem hogy igaza van, például abban amit az URH Szigetes koncertjéről írt: "Sok dolgot nem tud a magyar ember normálisan megoldani, és most már világos, hogy ezen hiányzó képességek közt van az "egykori legenda méltó feltámasztása"." - ...és sajnos úgy néz ki, minél nagyobb egy legenda, annál lehetetlenebb tisztességgel feltámasztani. A koncertről és a kikerült videókról egészen eltérő véleményeket lehet találni, az igazság (mint mindig) valahol a kettő között van:
 
2011.01.31 10:22:20 realgreen
Ha szépen akarsz emlékezni , soha ne nézd meg újra azt ahol jól érezted magad.
Ne keresd újra az úttörőtábort ,ahol 1978-ban először pettingeltél az NDK-s pajtásnőkkel, mert romos, összedőlt csak csalódást okoz.
Ne keresd a volt KISZ-tábort Kiskunfélegyházán, ahol olyan jót buliztunk 3.gimi után. Megyszűnt ,lebontották, libákat tartanak, ahol egykor hatalmasakat buliztál, most térdig ér a libaszar...
Ne halgass EDDÁT, 1983-ban felbomlott, azóta csak próbálkozik.
Ne olvass Karl May-t, főleg ne Coelho után.
Ne csodálkozz, hogy így néz ki Marietta, nézz a tükörbe, mit látsz?
Akkor is amatőrök voltak, mitől lennének ma jobbak?
Aki számított ma is időszerű, az ős Kontroll, URH, CPG, Bizottság.
Akit akkor nem bírtam, egyre jobban becsülöm mint pl. Zorán, Máté Péter, Pink Floyd stb.
Az idő eldönti ki mire való
 
Hozzátenném a magam véleményét: nem biztos hogy Index főoldalra kellett volna ezt rakni, a Trabant a maga idejében a rétegzenén belül is rétegzene volt (bár nekem nem jött be, ahogy az Eszkimó asszony se), tehát aki kereste, az találta meg, így, videóformában viszont mindenkihez eljutott – és szomorú arra gondolni, hogy Marietta ennyi év távollét után ennyi mocskolódást olvashatott, még akkor is, ha Bede jól mondta, hogy "ha már egy egykori legenda a tiszteletkör mellett dönt, sokféle utat választhat. Egyetlen dolgot tilos: úgy csinálni, mintha semmi nem változott volna.” Mondjuk nekem néha az az érzésem, hogy itt tényleg nem változott semmi a hetvenes-nyolcvanas évek óta. : (((
Nem családon belüli erőszak, Kinect: "Míg a Nintendo hadonászós konzoljánál a tévék törtek, addig a Microsoft új fejlesztése a lepofozott gyerekek és macskák számát növeli." - Ilyen az igazi akciójáték: aktív szórakozás az egész család és a házikedvencek részére is!
Leminősítette Egyiptomot a Moody's: "Eddig is bóvliban voltak, további leminősítés várható." - Ebben az a jó, hogy lassan mi is megelőzzük őket. De miért is ne, tüntetők nálunk is vannak, múmiák úgyszintén, már csak a piramisok hiányoznak!
Comment:com: A zavargások és a média: "Egyiptom lekapcsolta az internetet, de a felhasználók eszén nem tud túljárni." - Még csak 2011 eleje van, de már megszületett egy reménybeli befutó a következő évi best of-ra. Az év (eddigi) kommentjét egy magyar kommentelő idézte be:
 
Link Elek 2011.01.31. 09:53:48
A friend in Cairo: "The government can take away my freedom, but if they take away my internet porn, they're going down."
 
Iránban betiltották a szívecskéket: "A nemkívánatos nyugati befolyásra hivatkozva Iránban betiltották a Valentin-nap népszerűsítését." - Ezzel még úgy-ahogy egyet tudok érteni...
Halálbüntetés jár a pornóért Iránban - EZZEL VISZONT NEM!!!! "Az iráni hatóságok halálra ítéltek vasárnap két embert, mert pornóoldalakat üzemeltettek az iszlám köztársaságban - közölte az IRNA iráni hírügynökség, az ország ügyészségére hivatkozva. Közben az iráni külügyminisztérium behívatta Hollandia nagykövetét, miután a holland külügyminiszter "barbár államként" jellemezte Iránt egy holland-iráni kettős állampolgár felakasztása miatt." - Emlékezzetek az év kommentjére pár sorral följebb! Éljünk szabadságjogainkkal! Tudjátok is szerintem, mi jön most:
FAKOFF VAN CENZORKÁIM!!!!!!
Százezer fájlcserélőt perelnek az USA-ban: "Támadásba lendült a pornóipar, több tízmillió dolláros bevételre számítanak a felhasználók elleni perekből." – Bár a letöltés ugye lopás, az meg csúnya dolog, de mi azért csak folytassuk tovább a virtuális szabadságharcot az iménti kép szellemében:

 
 

KEDD, FEBRUÁR 1.:
ADDAMS PAPA FELESÉGE


Újrázások helyett még mindig inkább ez a verzió!
Az HBO Comedy az Addams Family ismétléseivel próbálja a sötétebb lelkűeket is a képernyő elé csábítani, előbb az originál verzióval 20:25-től, amiben a legnagyobb vonzerő Christina Ricci, mert bár itt még erősen gyerek, de a későbbi elborultságok összes ismertetőjegye megvan benne. Utána ugyanott a második rész tíztől, kevesebb poénnal és gyengébb zenével. A többi csatorna se jobb, szemét és voltmárságok mindenütt. Egyetlen igazán ajánlott dolog lesz ma, az is a Filmmúzeumon, mégpedig A pap felesége című olasz vígjáték. Sophia Loren játssza az összetört szívű háziasszonyt, a reverenda alatt pedig egy bizonyos Marcello Mastroianni próbál ellenállni a csábításnak, sejthetően nem sok sikerrel: a telefonos tanácsodásnak hamarost randevúzás lesz a vége, kezdés kilenckor.

Kinek a pap, kinek a felesége. De ki kicsoda ezen a képen?

Hírmagyar:
Gyülekeznek Kairó központjában: "A hadsereg a keddre tervezett egymilliós tüntetés előtt bejelentette, hogy nem bántja a tüntetőket." - Megnyugtató. Aztán úgy járnak mint nálunk az 56-os tüntetők, hogy a saját parlamentjükről lőnek beléjük...:(((
A gond, hogy 30 év múlva még élni fogunk: "A sorban állók jobban bíznak magukban, mint az állami gondoskodásban." - Na, na, nem kell ennyire optimistának lenni! Plusz 30 év, na persze!
Nem kell az Időkerék az országnak: "Viszi a pénzt, nincs kulturális értéke, ezért a vagyonkezelő nem fordította át az EU-csatlakozás alkalmából 2004-ben felállított Időkereket." - Szerintem ez így jó ahogy van. Tökéletesen szimbolizálja hazánkat, meg helyzetét az Unióban :DDD Nem baj, valaki ezért is fölvett pármilliárdot.
New Yorkban szpottolta olvasónk Russell Brandet és Katy Perryt - Simán úgy olvastam először, hogy New Yorkban szopatta őket. Azt azért megnéztem volna! :DD
Topless fotózta magát a tükörben Rihanna - ...persze úgy hogy semmi se látsszon a """lényegből""". Ettől független gáz. A zenéje is meg ő is.
Jerzy nem merte megdugni Gigit - Én se merném.
18+: Charlie Sheen pornós háreme - Csak ismételni tudom magamat: ennyi pénzért már normális nőket is összeszedhetett volna, ezekhez persze hogy kell a kokó meg a pia, hát józanon még a kettőhúsz se baszná meg őket! Nap kommentje:

2011.02.01 06:00:22 parnalarva
Eleg retardalt ez a Charlie gyerek. A tomerdek penze es ismertsege reven a vilag legjobb noit kaphatna meg es nem ilyen repedtsarku ocska ribancokat kene kurogatnia. En ezekbe meg penzert sem tennem a farkam akiket elotte tobb szazan mocskoltak. Mondjuk ilyen eloelettel meg vsz mar a jo nok nem engedik hogy charlie belejuk tegye a farkat. Ki tudja miket szedett ossze ezektol. Egyreszt irigylem a lehetosegei miatt, masreszt meg szanalmas mennyire nem tud vele elni.


Kegyetlen huskymészárlás Kanadában: "Száz, a téli olimpia idején élményutazásokon használt, felesleges szánhúzó kutyát öltek meg." - Valami nagyon el lehet cseszve ott Északon. Nem elég a Dire Straits-szám cenzúrázása, most még ez is?...
Anikó kitakarva szopta Olivér tőgyét: "A villában beöltözős játékot játszottak, VV Anikó kicsit zavarba hozta játékostársát." - BELÉPSZ, KOMMENTÁLSZ, NEM OLVASOD, KILÉPSZ.
Elhunyt a világ legidősebb asszonya: "Alig 3 hónapig viselhette a titulust. Tavaly novemberig egy francia apáca volt a legidősebb nő." - Megint egy cím aminek nem biztos hogy örülnék...és ha igen, akkor se sokáig.
A SAG-gála legszexibb ruhája a legrondább: "Paz de la Huerta ezúttal nem részegségével, hanem ruhájával és sminkjével okozott meghökkenést." - Én eddig azt hittem hogy a sekszység és a rondaság kizárja egymást...nos, még mindig így van, mert a testhezálló ruha önmagában nem sekszys, ha a benne levő tartalom bűnronda.


 
SZERDA, FEBRUÁR 2.:
KLAUDIA, A TROLL

...annak a bizonyos medvének az ajánlásával...
Akik fogják a Cinemaxot, azoknak ma nagyon jó lesz: nyolctól Kenneth Grahame meseklasszikusának átértelmezését láthatják a Monty Python-csoport tagjaival (Eric Idle, Terry Jones, John Cleese, Michael Palin) a fontosabb szerepekben és a rendezői székben is (ismét Terry Jones) – rajtuk kívül még Martin Fry-ra érdemes figyelni. A Szél lengeti a fűzfákat eme feldolgozása a Békavári uraság címet viseli, vagyis a zöld kétéltű és a nyakán élősködő menyétek lesznek a középpontban (ahogy a Münchausen báró kalandjait is más szempontból mutatta be egy másik ex-Python Terry, Gilliam – valamennyire érthető, hisz’ az egész könyvet nem lehet szöveghűen elmesélni egyetlen film keretein belül). A Wind in the Willows-ról még azt szokás elmondani hogy nem egyszerű gyerekkönyv, inkább a kamaszkor felé lépdelők tudják értékelni, meg az örök gyerekek, Syd Barrett-re például olyan nagy hatást gyakorolt, hogy a Pink Floyd első lemezének a címét is az egyik fejezetből vette. Erősen gyanús hogy voltmár, és ajánlottam is már vagy ezt vagy egy másik változatát, mégis ajánlott. Még mind Cinemax, ahol az Utolsó felvonást a halál játssza 21:25-kor Brittany Murphy (RIP) és Thora Birch fülébe egy ilyenkor szokásos ósdi házban, ahol a kötelező zajok és felfedezések várnak arra, aki hajlandó kutatni utánuk. Különösen kedves szívemnek, mivel az egyik itt játszó színészt Claudia Troll-nak hívják! 21:40-től orosz akciófilm az M1-en, ahol egy médiageci próbál korunk Moszkvájában Összeomlás nélkül eljutni asszonyához és megszületni készülő gyermekéhez, hiába. 20 hamvadó cigarettavég kíséri útját (kivéve persze az aluljárókban, mert ott tilos a dohányzás). Filmes szempontból megnyugtató látni, hogy az oroszok se tudtak mit kezdeni a demokráciával – most vígjáték legyen vagy akció, legyen benne szponzor vagy sem, satöbbi… Eric Roberts egyre inkább hasonlít a testvérére, és ez az ő fizikumával elég elborzasztó. A Gyémántok erejét is ő húzza lefelé éjjel fél tizenkettőkor a retekklubbon: az akció (fegyver + seksz) se képes háttérbe szorítani az asszociációkat eme kép láttán:
 
Ismétlés rovat:
Film+, 21:10: Silent Hill: A halott városVoltmár, mondtam már, elmondom újra: a francia film néha feltámadni látszik, aztán marad minden a régiben, általában akkor amikor a Nagy Lehetőség kopogtat. Pitof nagyot dobott a steampunk Vidocq-kal, Jeunet és Caro a stúdiós miniuniverzumokban játszódó alkotásaikkal, és Christophe Gans is ügyesen vegyítette az akciót, a valós és fiktív történelmet meg a videoklipes megoldásokat a Farkasok szövetségével, aminek legfőbb gyengéje a hossza, legnagyobb erénye meg a hangulata volt. A folytatást ismerjük: Jeunet és Caro hol együtt, hol külön-külön alkotnak, néha tűrhetőt / jót (Amelie csodálatos élete), néha meg egyértelműen csapnivalót (az Alien akárhanyadik része), Pitof óriásit bukott a Macskanővel, és a régiek közül is egyedül Besson tudott úgy-ahogy megmaradni Halivúdban (cserébe kiölte magából a maradék tehetséget is). Gans felemás horrorjáték-adaptációja egyvalamire példa: egy FPS megfilmesítése is lehet nehéz feladat, nem elég ha szintről szintre haladunk, mint a játékban. Lehetett volna jó, de sajnos nem lett. Atmoszférában nagyon erős (a kihalt város, amiről lehetetlen nem Pripjatyra asszociálni), viszont két óra még ebből is több mint sok, ilyen forgatókönyv mellett meg főleg.
 
Hírmagyar:
VV Zsófi a villára fogja a leszbicsókot – A helyében én is arra fognám :DDD „A Való Világ Naivája szerint a bezártság és a játék heve okozta a leszbikus orgiát.” – 1.: A naivát kisbetűvel írjuk, és csak színészekre alkalmazzuk. 2.: Csak az tér le a heteró Sekszualitás bölcsen kitaposott Ösvényéről, akiben megvan rá a Hajlandóság!!!44 Hát ne fogjunk már mindent a valóvillára! Vévézsófi!!!!4 Vállald be hogy biseksz vagy oszt jónapot!
Volt-e olyan, hogy Gyurcsány-korszak? – MI AZ, HOGY!! NAGYONIS!!!!! - „Mi volt az évtized belpolitikai eseménye? Mi lesz vastagbetűs a történelemkönyvekben: a tévéostrom, a Magyar Gárda vagy a kétharmados győzelem?” – Jó kérdés. Egyet jegyezz meg, Winston: a történelemkönyvekben csak az lesz benne, amit MI akarunk!!!!!4444
Tóta W. Magyar Ellenállók és Antifaszisták: „1% iratkozott ki a nemzetből. Egyiptomban 1 % éppen elkergeti a fáraót.” – Szép, szép, de minden forradalom után jön az ébredés:
Már nincs karneváli hangulat: „Már Mubarak mellett is tüntetnek, az ellenzéket megosztotta Mubarak beszéde. Vannak elégedettek, de sokan az elnök azonnali távozását követelik.” – …és ne feledjük el a nálunk lezajlott médiatörvényes tüntetést se a Ferit visszasíró kardoshorváthjánossal.
Bolgár Görgy nem dzsemmel tovább: „Az ATV a negyvenes tévénézőket akarja megfogni, ehhez Németh Péter és Dési János sem kell.” – Nem tudom őket sajnálni. Bolgár majd ír egy újabb erotikus regényt :DDD
Hamlet a bíróságon: „Mel Gibson szerint bűnös volt a dán királyfi, az esküdtek nem tudtak dönteni.” – Szerintem meg Mel Gibson a bűnös, mert megerőszakolta Shakespeare művét a saját szereplésével.
Eltitkolták a mohi erőmű tüzét: „Az eset még novemberben történt, vizsgálat indult.” – Én megértem őket! Hát ott volt a vörösiszap-baleset is, nem akartak egy fakkba kerülni az ottani vétkesekkel. Abszolút érthető!!!
Hologramnő segít a brit reptereken:"Luton és Manchester repterén virtuális dolgozók segítenek az utazóknak." - SUNÁZNÁM!!!!!!!!!!!!
 



CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 3.:
AMIKOR AZ EMIGRÁNS DIKTÁL

Kép forrása: maszol.ro

Ajánlott rovat:
Fél tízkor egy angol természetfilm-sorozat kezdő része lesz a Spektrumon, mivel úgyis nyakunkon a világvége. Naponta dőlnek meg az időjárás-rekordok, télen süt a nap, nyáron havazik és fordítva - eddig az ember uralkodott, de az anyatermészet benyújtja a számlát: ilyen Amikor a Föld diktál, mi meg csak kapkodjuk a fejünket. A kezdés is in medias res sikerül: ma megtudjuk, hogyan és miért (ne) éljünk vulkán közelében. 22:20-kor kapcsoljunk a Duna TV-re, ahol Magyarország talán utolsó polgár-írójáról, Márai Sándorról és feleségéről, Loláról láthatunk egy játékfilmet (Az emigráns: Minden másképp van), a Naplók alapján. Aki minimálisan is érdeklődik hazája irodalma iránt, az ismeri a nevét, jobb esetben a műveit is. A Napló vége annyiban más, hogy nagyon szomorú. Nem sokon múlt, hogy Márai megérje a rendszerváltást - persze ki tudja, mit szólt volna hozzá. Maradnak a szavai, mint mindenki után.

Hírmagyar:
Mégis átnevezhetik a Moszkva teret: "Tarlós mindenkit megért és a "legpolitikusabb" döntést hozza majd. Széll Kálmán jöhet vissza." - Újabb 50 év, amíg Budapest lakossága megszokja ezt a váltást is.
Bencsik: Nem volt váratlan az áramdrágítás - Nem hát. Sőt, annyira hiányzott pont most, hogy épp kérni akartuk :DDD
A németeknek nagyon fáj, amit csinálunk - Hát még nekünk...
Subba: Jacko él!: "Nem halt meg, csak egy komolyabb átalakító műtét után Brazíliában taxisofőrködik." - Egy valamit bizonyít ez a videó: bárki lehet michaeljackson, csupán megfelelő hype kell hozzá.
Kukoricalavina indulhat Magyarországra - Inkább ez mint egy olyan hóesés mint ami Amerikán végigsöpört!
Autózz: Önkéntes rendőr miatt kaptam bírságot - Hol itt a probléma?! Látszik hogy az önkéntes rendőr komolyabban veszi a munkáját mint a valódi! :D
Recorder: Vén rapkecskék is megnyalják: "Egy igen termékeny, 24 éves fehér lány Eminem, Dr. Dre, Jay-Z és Diddy új, titkos múzsája." - ...és úgy hívják, hogy Kati. Vagy Zsuzsi. Vagy Gina :DD Mert gondolom ezeket szokták nyalogatni...
Gyógyszer hatására kezdett pasizni egy nős francia férfi: "Parkinson-kórra kapott gyógyszer miatt állítólag szélsőségesen megváltozott a viselkedése." - OK, akkor innentől semmi mediko-kemikália, sör is csak néha...
Szilveszterkor robbantottak volna: "A véletlenül felrobbant kaukázusi nő a Vörös téren ünneplő tömegben akart merényletet elkövetni." - A barom állatja.
Súlyos állapotban került kórházba egy kéregető másfél éves gyereke: "A másfél éves kislány lázas, korához képest alultáplált, végtagjai pedig kihűltek. Budapesten került kórházba." - Baromállat 2. Kommentálni természetesen nem lehet.
8 éveseknek való szépítőszereket dobott piacra a Wal-Mart - PEDOBEAR APPROVES!!
"Eddig Mary-Kate és Ashley Olsen termékeit árulták, de azok inkább a 14 évesnél idősebb lányoknak szólnak. A cég fiatalítani akart." - Na ezt kéne sürgősen betiltani, a gyerekszépségversenyekkel együtt!! Olvassátok: "A termékcsaládnak 69 [sic!] tagja lesz majd, a különféle krémektől kezdve, a rúzson át a pirosítókig. A termékek nevei a szlenget követik, az angol SMS-szleng rövidítéseit felhasználva. Az arclemosónak például T2G lesz a neve, vagyis Time to Go (ideje indulni). A pirosítót QTPI néven kell keresni, aminek Cutie Pie (Cukipofa) a feloldása. A termékek nem lesznek kifjezetten drágák, négy és hat dollár (800-1200 forint) között mozog majd az áruk." - Basszus, ha ebből nem lesz önálló South Park-epizód, akkor semmiből.

2011.02.02 10:23:50 Petar Crni Poparan
az anyátok méhében sminkeltek volna ki benneteket, Velvet


Rihanna most szado-mazóban nyomul: "Pisilő médiablogger, szájpecek, és falhoz kötött újságírók a legújabb Rihanna klipben, amit máris több országban betiltottak." - Régóta fogalmazódik bennem hogy a fekete zene (vissza)fejlődősét és előadóinak bukását elemezzem, de asszem most érett meg rá az idő. Nézzétek meg a mostani rappereket, énekesnőket, és vessétek össze őket a régebbiekkel. Mivel Rihonyát és a "hangját" orrba-szájba dicsérik mennyire jó, meg a szövegei, meg a zene alatta. Tegyük oda akkor mondjuk Aretha Franklin vagy Tina Turner mellé, nekik ugyanis tényleg van hangjuk. Tina Turnernek évekbe telt, de megszabadult az őt bántalmazó férjtől. Rihonya viszonya Chris Brown-nal eléggé jól dokumentált, ahogy az is ahogy összeverte - ehhez képest most a durva sekszről ír egy dalt, amit nem kezdek elemezni, ugyanis fos. Tényleg és nagyon. Tedd oda most az S&M szövegét Aretha Franklin Respect-je mellé, hogy lásd meddig süllyedt ez a mocsadék popbiznisz. Nem érdemes hallgatni ezeket. Két kategória van a mostani könnyűzene nagy részére: selejt és selejtebb.
Tila Tequila most kiszivárgott leszbikus hármasszex videója miatt dühös: "Tila Tequila kész a bíróságon érvényesíteni a jogait." - Ne légy ideges, Tila! A világon senkit sem érdekel, még ingyen sem! Nap kommentje:

2011.02.03 08:27:04 Equinoxe
Megfontoltan, Platon-olvasás közben szarom le.







bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés