2011. 02. 26.
Last of February (feb. 26-27.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, FEBRUÁR 26.:
IGAZI SZÁLLÓMESE
 
Itt laknak a trollok tündérek
Jó estét. Korábban ajánlottam már a Csoportkép tündérekkel-t, most egy ugyanarról az esetről szóló Igazi tündérmesével is azt teszem. A háborúk és válságok idején köztudottan megnő az emberek csodavágya, az első világégéskor is így volt. Az M1-en kilenckor kezdődő film a későbbi okkult mániák (szellemfotó, ufók, satöbbi) előszeléről szól, amit két kislánynak köszönhetünk, akik állítólag a mesék tündéreit kapták lencsevégre. Az akkori felbolydulás a fotótechnika manipulálásának köszönhető - nem véletlen hogy még a nagy krimiírót, Sir Arthur Conan Doyle-t (Peter O'Toole) is behálózták a titokzatos fényképek. Mielőtt könnyen elintéznénk az egészet mint a régmúlt kórtünetét, ne feledjük hogy a mostani fotótechnika is ugyanúgy manipulálható, és bármiben hívőkből sincs hiány. Még egy krimiíró árnyéka vetül rá a mai napra, éspedig Agatha Christie-é, akiek Miss Marple-je most A Bertram Szállóban , az arisztokraták köreiben nyomoz nyolckor a Story4-en. Ugyanabban az időben még két másik lehetőség is van: az HBO-n részünk lehet 500 nap nyárban, ám itt a Summer egyben a főhős (ex-)csajának neve is, akit Zooey Deschanel alakít, és akiben ez az ötszáz nap nem hagyott komolyabb nyomot – ellentétben a faképnél hagyott sráccal, aki újra kezdené vele. Gyakori szitu. Még mindig nyolckor elmerülhetünk a Tintaszívben, ami egy kvázi-Végtelen történet, itt is megelevenednek az elmesélt-felolvasott könyvek, sőt az egyik (a címbeli) el is ragadja a mesemondó feleségét, majd évekkel később a könyv (pontosabban annak egyik negatív szereplője) a lányát is. Mindez a Cinemaxon. (Érdekességként megjegyezném, hogy ez a nyolc órai triplázás nem egyedülálló, a Nagymenőket ma kétszer is ismétlik, előbb kilenckor a Cartoon Network / TCM-en, majd háromnegyed tizenegykor az MGM-en.)
 
Kishírek a nagyvilágból:
Cameron Diaz imádja a pornót – Én is imádom őt . Így meg főleg: )
Pozsony megelőzte Bécset: "Budapestet pedig Bukarest, az egy főre jutó jövedelem szerinti uniós összehasonlításban." - Viszont Kairót szinte biztos hogy még most is megelőzzük!
New York Times: Hollywood kifehéredett: "Whoopi Goldberg szerint viszont nem baj, hogy idén nincs egyetlen fekete Oscar-jelölt sem." - Ugyanaz a szánalom, mint a Grammyknél: lassan már elnézést kell kérni ha van nem etnikum jelölt, meg ha véletlenül olyasvalaki kapja a díjat, aki tényleg zenét csinál…
Ketyeg a 100 milliárdos gyógyszerbomba - Ha ketyeg, hát ketyeg, na BUMM :DDD

 
VASÁRNAP, FEBRUÁR 27.:
ÁKOMBÁKOMGYÁR

Roló ver, Bétóven!

Ismétlés rovat:
Mintegy rendelésre, nyolc órakor befut mindaz ami a mindent bezabáló álomgyárból hátul, elhasználtan kijön, és még úgy-ahogy újrahasznosítható. Kezdjük a rosszakkal, és fokozatosan jussunk el az ajánlhatókig: a retekklub például a Tolvajtempóval büntet minket, sokadjára mondom hogy el kéne már felejteni Nicholas Cage-t bármilyen drámai vagy akciószerepben, egyszerűen nem áll jól neki, totál hiteltelen. Angelina Jolie-nak több mentsége is van arra hogy mindig megtalálják ezekkel (nőnek született, viszonylag szépnek), ahogy a minimális gesztusokra is (én se mimikáznék annyi botoxkezeléssel és egy ennyire feltöltött szájjal), de Cage…komolyan, ha nem férfiból lennne, feltenném a kérdést amit Hofi is: „Ezt vajon ki dugja?” Ugyanakkor a TV2 a Kapj el, ha tudsz!-ot adja, ami emlékezteti a hozzám hasonló verbális epeömlésben szenvedőket, hogy DiCapriónak sikerült az ami keveseknek, mármint túllépni a tinikedvencségen, és komolyan vehető színésszé válnia (a filmet jegyző Steven Spielberg viszont mintha pont az ellenkező irányba mozdult volna el). Még mindig ebben az időpontban, még mindig ismétlés, viszont végre valami tényleg (a magamfajta sznobok számára is) értékelhető a Duna TV-n, ahol Beethoven szerelmét ismerhetjük meg. A szereposztás telitalálat: a morózus zeneszerző-óriást Gary Oldman, a Halhatatlan kedvest pedig Isabella Rossellini játssza. Soha rosszabb Erdődy Annamáriát! Mint mondtam, fokozatosan jutunk el a rossztól a jóig, ergo a még mindig nyolckor adott Örkényi diófák egy katalán birtokon már az ajánlott kategóriába esik, persze szigorúan csak az ismétlések körében. Amint az sejthető, ez bizony doksi, éspedig Hegyeshalmy Johannáról, aki -dacára annak hogy nemesi családjával menekülni kényszerült- minden módon igyekezett szülőhazáját, azon belül is szűkebb pátriáját (Örkény) segíteni: miután visszaszerezte a régi birtokokat, azokat egy ottani iskola rendelkezésére bocsátotta, valamint a legjobb tanulók külföldi utazását támogatja. Pozitív példa a Duna 2. Autonómián! Ennyi mára a tévéműsor legjava, szigorúan idézőjelben, mivel mind voltmár – de ami nincs itt, azt nem véletlenül hagytam ki.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
LG: Kampány indult Üzbegisztánban a rock és a rap ellen – Üzbegisztán? Egész biztos nem Kazahsztán? :DD „Az említett zenei irányzatokat a szadizmussal, drogfüggőséggel és morális zülléssel azonosítja egy dokumentumfilm.” – Így is van, és pont ezért szeretjük őket!!!! Megyek is és leporolom a lemezeimet ^^
A jelképes koponyalékelés hungarikum volt: „A X. századi magyarok koponyamaradványain 12-13 százalékos gyakorisággal figyelhető meg.” – Megint egy hungarikum, aminek sajnos manapság nincsenek követői. Pedig volna akin lehetne, akár lobotómiával egybekötve!
A király beszéde sokba kerülhet a brit fogadóirodáknak: "Az amerikaiak szerint A közösségi háló lesz a nyerő." - Meg is érdemlik. A facebookot is meg azt is ha fogadnak és vesztenek. Birkák!
Város: Megérdemli Budapest a Dunát? - NEM. Követelem, hogy a Duna mondjon le, mert nem érdemeljük meg!!!
Hárommillióból újítanák fel VV Szandikát - Felújítani? Minek? Annyiért már egy új nőt is lehet kapni. Sőt, akár realdollt is! :DDDD
Összespermázta kolléganője vizét, míg feleségére gondolt – Basszus. Mentem hányni, utána folytatom. "Az amerikai férfi áldozata ízteszttel bizonyosodott meg arról, milyen csúful elbántak vele." – A hánytató hírhez hánytató Nap kommentje dukál:
 
2011.02.27 16:34:46 gumicicagumi
Mai menü: amerikai spermás víz magyar spermás gyrosszal.
 
Húsz lábon járó féreglábút fedeztek fel: „A hat centiméteres Diania cactiformis nevű őslényt vándorló kaktusznak nevezték el.” – Na jó, eddig tartott a türelmem és a gyomrom szakítópróbája. :SSS Mentem regenerálódni, szevasztok!
 

 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés