2011. 02. 28.
The first of March (feb. 28-márc. 1-2-3.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, FEBRUÁR 28.:
DZSÓ KÖLÖKK...

...iszik az áldozatai egészségre. Nemes szokás!
Ajánlott rovat:
Tízkor egy régi western Elmore Leonard forgatókönyvével és Lalo Schifrin zenéjével a Viasat6-on (hé mi van, osztódnak a csatornák?), Joe Kidd szerepében Clint Eastwood-dal, mint újra munkába álló fejvadásszal, aki egy igaztalan földszerzési háborúban (először) a rossz oldalra áll… 23:10-kor félóra hagyományápolás az M1-en Jankovics Tiborral, a Tizenkét kőmíves egyikével, akinek legalább egy szállodájában talán mindenki megfordult már, de csak mint vendég, mivel szerencsére ma már nem kell senkit befalazni ahhoz hogy egy-egy épület elkészüljön! : )
Kihagyható rovat:
Nyolckor Tom Cruise és Nicole Kidman mint Túl az Óperencián szerencsét próbáló és rajtavesztő szerelmespár – a gazdag lány és az ökléből élő (LOL) parasztfiú (LOL!!!) szerelme addig tart, ameddig az utóbbi veretlensége: nem sokáig. 22:40-kor mélydepresszió a Dunán egy szabadtéri indiai krematóriumban (folyóparton, hol másutt). Az Isten gyermekeinek szereplőit az utca nevelte, megélhetésük az elégetett holttestekből van (a vízbe szórt hamvakból kimentett értékek képében). „Az élet és a halál, a szent és a profán szorosan összefonódik a tiszta szívű, piszkos kezű kis bölcs zsiványok napjaiban.” – Kihagyható.
Hajnali fél egykor Deep Impact-utánérzés Angliából a TV2-őn, még a címe is hasonló (Comet Impact), itt most nem meteor, hanem egy Száguldó üstökös elől kell menekíteni a népeket. Abszolút kihagyható, a hajnali időpont is erre bátorít minket (ahogy az ismétlésgyanússág is).
 
Kishírek a nagyvilágból:
Veréssel fenyegetik Bakács Tibort: "Hozzászokott már a veréshez a Fradi-meccsek miatt." - Nem szokásom kárörvendeni (nem a fenét!), de hangosan röhögni sem. Most azonban hangosan, tele szájjal, kárörvendően röhögök :DDD "Nem gondoltam volna, hogy ekkora botrányt kavar az ügy, és hogy ennyire népszerű vagyok. Nagyon csúnyán elküldenek a picsába, minden szinten." - Kedves besurranó tibor, ha "a picsába" küldenek telefonon, az NEM a "népszerűség" mutatója! "Rendszeresen fenyegetnek veréssel, de nem félek. Ugyanúgy kimegyek az utcára, ahogy eddig is" - magyarázta Bakács a Blikknek azután, hogy egy szélsőjobboldali oldal megosztotta a telefonszámát." - Azt kell mondjam: megérdemelte. Ez a legjobb: "Hozzászoktam már a veréshez. Régebben nagyon sokszor elkalapáltak a Fradi-meccseken."
 
2011.02.27 11:27:11 Rodzservoterz
Még csak nem is fradista? Kilövési engedély megadva.
 
De mégsem ez, hanem ez a Nap kommentje:
 
2011.02.28 08:51:26 Balt
Csak összeáll a nagy triumvir a sajtó-/népszabadságért: Dopeman, Sickratman, Kleptoman.
 
Tíz hónap börtön a hanyag szülőknek: "Negyedszerre ítéltek el a sajókazai házaspárt, mert gyermekeiket nem járatták iskolába." - Nem baj, majd lesznek újabb gyerekeik, azokért megint mehetnek nyaralni...
Balogh Edina bátyja kolbászát hirdeti – Amennyiben nem „úgy” kell érteni, adja oda bakácsnak!!!!!!
Menő vagy ciki az anyatejfagyi? - Egyik sem. Szimpán csak hányinger, ha felnőtt fogyasztja... :SSS
Varánusz: A lányok teste: biológiai vagyon: "SkiccPali ezúttal a Veszprém megyeieket kápráztatta el ékesszólásával." - Abszolút igaza van, és ugyan ki nincs a befektetés pártján?! :D Nade vigyük végig a logikát. Amennyiben tényleg biológiai vagyonnak fogható fel, úgy kijelenthetjük, hogy az alsóbb néposztályok számára ebből is kevesebb és kevésbé jó jut. Amúgy meg sunáznám (na nem őt, hanem a biológiai vagyont). Éberség, bajtársak!!!!!4
Jennifer Anistont végre nézik a mozikban: "Adam Sandlerrel fut jól a Kellékfeleségben, Nicolas Cages meg 3D-ben bukott." - Cage bukott? Van igazság! EGÉSSÉG!!!!!!!

 
KEDD, MÁRCIUS 1.:
BELENYALÓVILÁG

Itt tényleg a lét a tét.
Akár ne is olvassatok tovább, semmi ajánlható nincsen. Aki mégis belevág, annak csak az Ismétlés rovat jut. Szomorú aktualitása van a Dunán 20:40-kor adott Gázolás címének, mivel pont a mostani balesetekhez időzítette a véletlen: volt az a marha külföldön aki bogárhátúval ment bele az ottani kritikálmesszbe, itt nálunk meg az a másik aki „csak” elaludt a volánnál és beleszaladt a buszmegállóban várakozókba. A filmnek magának legalább annyi köze van a korhoz, amiben készült (a gázolást elkövető csajszi „rejtett, a letűnt világhoz kötődő élete, értékrendje”), mint a bírósági drámához, ami elvileg a műfaja lenne. Korrekt darab, de sajnos csak ennyi. Kilenckor önfeledt szórakozás a Hálózat TV-n Lorenzo Lamasszal a Halál álarca alatt, amint átoperált képpel és új személyazonossággal indul megbosszulni régi ábrázatának elvesztését. Az Ál/Arc-hoz kapcsolt elgondolkodtatás itt minimális, a cél elég tétel, az eszköz szentesítve. 21:20-kor hasonló akció, csak kicsit sötétebben és Christian Slaterrel: az Árnyék nélkül 2. részét adja a TV2, vagyis a láthatatlan és nem is tükröződő, viszont szép lassan megbolonduló gazfickót, akit üldöz a kormány, az őt életben tartó tudós és még egy nyomozó is, aki maga is beveszi az eltüntetőszert a cél érdekében. Mi a tanulság? Hát hogy lesz harmadik rész is! Mára viszont nem lesz több, és ezek se ajánlhatóak, tehát csináljatok valami mást a tévézés helyett. Én pld. a hírekbe menekülök:
 
Kishírek a nagyvilágból:
Fellegi Tamás szerint Peking nem veszi meg a magyar államadósságot: "Mr. China soha nem is mondott ilyet, kereskedelmi hídfőállás viszont még lehet Magyarországból." – Mindig is azok voltunk, hol a török, hol a ruszkik miatt…
Rendőrállam lesz Peking - Úgy látszik tanultak a mostani arab lázongásokból :D "Behálózza a rendőrség a belvárost, az üzleti negyedeket és a nagyobb csomópontokat." - ...és ilyenkor milyen jó hogy nem fizetik ki helyettünk az államadósságot, mert esetleg ez lenne az ára.
Beindult a cukorturizmus: "A szlovák cukor kilója akár 70 forinttal is olcsóbb lehet a magyarnál." - Tessenek emlékezni arra amikor uniós támogatással zárták be a cukorgyárakat, osztjónapot. Annyit és annyian fogunk járni Szlovákiában, hogy lassan már felvehetjük az állampolgárságot is.
Megérkezett Budapestre Keanu Reeves: "Két hónapig forgatják a rákospalotai stúdióban a 47 Ronint a Mátrix-trilógia bőrkabátos főszereplőjével." - Gondolom a sok birka majd őt is fotózgatja mint Jolie-t, és ezresért adják-veszik a maroktelefonos képeket :DDDD
A bagoly túlélte, kórházban nyugtatózzák: "A labda véletlenül kiütötte, egy futballista direkt lerúgta Kolumbiában. Sokkos állapotban gyógyul. A kolumbiai Junior kabalabaglyát először labdával találták el, aztán szabályosan kirúgták a pályáról. Mégis él, nagyjából rendben is van: még a helyszínen sínbe tették a lábát, de valószínűleg nem tört el, egy állatkórházban gyógyul, nyugtatózzák, mert sokkos állapotba került." - Remélem azt a fasz focistát kirúgják, vagy egy falka feldühödött-kiéheztetett bagoly elé vetik :S "Elnézést kérek a szurkolóktól, nem akartam belerúgni, csak megnézni, tud-e még repülni" - pikírtkedett az agresszor Luis Moreno, akinek a "Gyilkos! Gyilkos! Gyilkos!" rigmust üvöltötték a nézők." - Oké, akkor ennek ismeretében vessék baglyok elé, lehetőleg nyilvánosan. Kurva anyját az ilyennek. Azt nem tudom hogy luis moreno jó focista-e, de hogy embernek egy darab szar, az most már biztos.
Ötéves gyerekét bezárva ment lopni: "Kozmetikai cikkeket lopott Pápán egy nő. Indulás előtt bezárta ötéves gyerekét budapesti lakásába." – Ezeknek most valami szezonja van? Múltkor is valamelyik halálra verte a gyerekét vagy mi…
Urbanista: Budapesti közterületet neveznek el Elvis Presley-ről: "Holnap jelenti be Tarlós a pontos helyszínt." – Szép, szép, de jó lenne valami aktuálisabb…
 
Kelly és a szexi dög 2011.03.01. 13:24:48
Nagyobbat szólna a Lady Gaga tér!
 
Négyszázmillió dolláros jachtot akart az afrikai diktátor fia - Megértem. Ha nekem is lenne afrikai diktátor apukám, én is jachtot kérnék tőle (meg egy háremet is hozzá, de szigorúan AIDS-menteset)! - "Az Egyenlítői-Guineát uraló diktátor fia háromszor annyit szánt a hajóra, mint amennyit egy évben oktatásra, egészségügyre költenek." - Miért is ne. Végülis még így is túl sokat költenek minden másra, a jacht fontosabb.
Szabó Dézi gyilkosai tagadnak: - Gondolom arra is megesküdtek hogy ott se voltak... "Több tucat késszúrással ölték meg a fiatal lányt 2008-ban. Nem derült ki, mi volt a vérengzés oka." - Ismerős helyzet, ezek a gyilkosok valahogy sose emlékeznek arra kit miért öltek meg. Nem baj, majd a börtönben lesz idejük kitalálni valamit.
Töredezett köröm lesz a divat nyáron - ...én meg ingyen összetöröm bárkinek ^^ Ha viszont divatosra töröm, onnantól már pénzt fogok érte kérni!
Villatáncverseny: VV Alekosz fejre ejtette Évát - Sokat nem ártott vele. Sőt, lehet hogy helyrerázta.
Csetneki Csilla a legszebb magyar siket lány - A kezdeményezés jó, a lányok gyönyörűek, de nem értem miért pont a "bizarr" kategóriába sorolja ezt a velvet (lásd a tageket). Az se egészen tiszta, minek külön szépségverseny, vagy ahogy a Nap kommentje kicsit egyszerűbben megfogalmazta:
 
2011.02.28 17:07:47 büdösmackó
e?
micsoda rasszizmus ez?!
nuna az nuna, még ha süket is!
 
SZERDA, MÁRCIUS 2.:
HÁREM A KIRÁLY

Testvéreim, ti valamit nagyon elnéztetek...
A Duna 2. Autonómián az egy időben nagyon divatos Jöttünk, láttunk, visszamennénk-sorozat sikerét meglovagolni kívánó Három királyokat láthatjuk 20:55-kor, ahol a lovag és szolgája helyett természetesen a bibliai csillagkövetők térnek vissza, amivel a készítők két legyet is üthettek egy csapásra: megnyerték maguknak múlt kontra jelen vígjátékokért lelkesedőket, valamint a végítéletet várokat is. Ilyen egy tökéletes árukapcsolás, és egy családbarát vígjáték. Még egy bibliai áthallásokkal ellátott vígjáték lesz ma az RTL Klubon, bár Ádám és Éva inkább csak nevükben utalnak arra a párra akiktől mindannyian eredünk, mert különben ízig-vérig mai fiatalok, egy különbséggel: csak a fiú gondol folyton a seksz-re a lánynak fontosabb az erkölcse – vagyis 21:25-kor egy újabb amerikai pitét / csajokacsúcsont kapunk (és ki lesz a kígyó? :D). Hát nem egy Jean Effel, mit ne mondjak, de a célközönségnek még ez is magas szint. Kilenckor ismétlésgyanús kalandfilm Sandokan régi rajongóinak a Hálózat TV-n (bár a jóval a sorozat elkészülte előtt, 1976-ban forgatták). A jellegzetes arcszőrzetű Kabid Bedi most Fekete kéz Kalózként próbálja megtalálni az egyenes gerinccel végigjárható egyenes utat a megtorlás (apja, majd testvére halála egy helyi hatalmasság parancsára) és az érzelmek (említett hatalmasság szépséges lánya) között. Ajánlott. Végezetül háromnegyed tizenegykor komoly dokumentumfilm a Dunán egy romániai elmegyógyintézet lakóiról, Ne érts félre, de... címmel. Minden önsajnáltató rinyagép nézze meg.
 
Nemzet, halál, rovat:
Úgy látszik a kasza (na nem az anyagi) árnyéka lengedezi be mostanában a műsortervet, 1:40-kor megint egy halálra (pontosabban túlvilági életre) készülő közösség mindennapjait láthatjuk, ezen a héten legalább másodjára, csak most az M1-en. A toraják azok Akiket bivalyok visznek a mennybe, arról nem szól a fáma hogy az ő hamvaikban is utcagyerekek kotorásznak-e, de ha igen, akkor nehéz dolguk lehet, mivel jó sok állati maradvány (leginkább a címbeli állaté) is jár egy-egy temetéssel. További gyanús elem, hogy a túlvilágot Pujának hívják (de legalább nem ly-nal írják). Vannak akiket bivalyok, vannak akiket kamerák kísérnek el az utolsó útra, bár az már egy elég Ferde forgatás lehet, és trényleg: a nyolckor kezdődő Cinemaxos vígjátékban egy sikertelen rendező utolsó kívánságát teljesíti az operatőre: egy olyan performanszot hoz össze neki, mint szegény Halász Péteré volt a Műcsarnokban. Remélem itt más lesz a végkifejlet…:///
 
Kis írek a nagyvilágból:
Elpusztult a bagoly: „A futballpályáról kirúgott állat nem élte túl a sokkot.”
Biztos ti is ismeritek azt az érzést, amikor vannak gondolatok, amik egyszerűen csak úgy kikívánkoznak az emberből – impressziók, meglátások, mély, őszinte fílingek, de hát ez természetes, emberek vagyunk, akiknek lelke is van. Az én lelkemből most éppen ez kívánkozik ki eme hír hallatán:
LUIS MORENO A KURVA ANYÁD!!!!

2011.03.02 13:13:33 gyagyás
Kolumbiában ettől kevesebbért is lőttek agyon focistát és hát ennél a szarházinál is eléggé rezeg a léc eléggé szarul aludhat mostanában :)


...úgy legyen. Remélem valaki felrúgja morenót is hogy megnézze, "tud-e repülni"!
comment:com: Farkasházytól kap munkát Bakács: „Bakács Tibor Lopakodó a Hócipőben fog publikálni, hogy fussa szalámira.” – Nagyon remélem hogy százalékarányban, vagyis az eladott példányokban megjelent cikkek után fog csak pénzt kapni :DD Nap kommentje:

Vincenzo90 2011.03.02. 14:34:42
Similis simili gaudet.
Vagy Simlis simili gauded...


Locsoló- és kukásautót vert dobra az FKF: "Az ajánlat szépséghibája: az összeset meg kell venni, vagy egyet sem. Ekéző célgép is van, bagóért." - Én erre az utóbbira licitálnék, ha lehetne csak egyet megvenni. Úgyis annyit ekézek mindenkit :DDD
Tc: Legyen ezer forint a benzin!: „Meg kellene végre hozni ezt a férfias döntést a heti emelések helyett. Nagyot változna a világ, imádnánk.”KÖNYÖRGÖM NE! Ne adjatok még ötleteket is nekik, bőven elég az ami most a nyakunkba szakad!
Keanu Reeves kocsija Pesten teleobjektívet gázolt – Én nem szeretem azt mondani hogy én megmondtam…de hát mit tegyünk: megmondtam, amúgy meg borítékolható volt hogy ez lesz.
Kállay-Saunders egy másik nő kezét fogdosta – Miért? Ő is nő????!! O_O
Scarlett Johansson Sean Penn ölébe dugta a lábát – Magyarul tökönrúgta. Óvatosan ezekkel a színésznőkkel!
Csalódás fogadta a reformbejelentést – Én nem csalódtam, sőt megkönnyebbültem, hogy csak ennyi lesz. Bár lehet a java még hátravan…
 
 
CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 3.:
SHO GUN


Az ott egy szamurájkard a kezedben, vagy csak örülsz hogy találkoztunk?
Hú, de belecsúsztam a sörözésbe o_O Kicsit későn jutott eszembe, hogy tegnap volt még Oscar-díjátadó-ismétlés is az HBO-n, de szerintem nem baj hogy nem ajánlottam. Biztonsági játszma volt abszolúte, semmi váratlan, a legjobb még Reznor szobrocskája volt – ki is tárgyaltuk egy jóbaráttal MSN-en hogy a legszebb az lett volna ha átveszi öltönyben-nyakkendőben, aztán ledobja a hacukát és lenyomja a Head Like a Hole-t úgy mint anno Woodstockban :DDDD

Kilenckor egy (há)borús dráma a Dunán egy fiatal abbáz gyerekről, aki anyjával együtt az ottani népirtás elől menekül, ám végül nem csak az otthagyott apa hiánya, hanem anyjának új pasija miatt is úgy dönt, hogy visszatér, akármi is várja őt a Túlparton. Nem azt mondom hogy nem ajánlott, hanem azt hogy leginkább az ilyen témákra fogékonyak nézzék. Ugyanakkor teljesen más (ismétlésgyanús vígjáték) az Universal Channelen, megint egy halálra készülő emberrel (Peter Falk) a középpontban, aki nem a korábban emlegetett Halász-performance-szal, hanem egy családújraegyesítéses bulival kíván búcsúzni az élettől (és a rokonaitól is, akinek az agyára megy). A Tuti kis öngyilkos bulit Columbo hadnagy mellett még Laura San Giacomo miatt is érdemes megnézni, pedig mondom, több mint biztos, hogy voltmár. Ami viszont ismétlés és kerülendő, az a retekklubon a Két túsz között Eddie Murphyvel fél tízkor, nem egy Beverly Hills-i zsaru, de nem is egy 48 óra, pedig erősen arra sémára épül.
 
Ajánlott rovat:
…és a befutó a Film+, akik egy harmincéves japán akciófilmmel boldogítanak minket háromnegyed tizenegykor. Az Öld meg a sógunt: A sógun nindzsái főleg azoknak kedvez, akik értékelik ha történet (nem repülő, hanem sima, de nagy értékű tőrök megszerzése) is van a kardozás (klánháború) mellé, valamint nem zavarja őket a mindenkor érvényesülő szabályrendszer és erkölcs (engem 20 éve meglepett hogy a legváratlanabb pillanatokban, egy küzdelem kellős közepén is biztosítják egymást a kölcsönös tiszteletről, még akkor is ha épp beleszaladnak a másik kardjába).
 
Kishírek a nagyvilágból:
Kelly Brook civilben is szívesen villant: "A modell-színésznő áttetsző cicanadrágja világosan megmutatta, hogy hord bugyit." - Én eddig azt hittem a villantás az amikor ténylegesen kilátszik egy-egy testrész, ettől függetlenül SUNÁZNÁM. "A magazinoknak és cégeknek rendre vetkőző 31 éves modell és színésznő a legújabb paparazzóképek szerint a fotóstúdiókon kívül sem rejtegeti adottságait. A minap olyan testre simuló cicanadrágban jelent meg Los Angeles utcáin, amelynek áttetsző anyaga miatt mindenki megállapíthatta, hogy Brook nem híve a franciabugyiknak. Több újság is apró kis divatbalesetként könyvelte el ezt a nem túl szerencsés ruhaválasztást, de bizonyára sokan vannak, akik nem bánják, hogy a híresség ilyen figyelmetlen volt." - Nemhogy nem bánnám, de ki is tüntetném érte. A csíkos felsőrészért meg különösen 8))))
 
2011.03.02 22:19:05 gigantikus kertitörpe
Azért a tevepatát is megkuksiznám ha nem takarná.
 
Havi kétmilliót is megkereshet Stohl – Nem baj, mi fizetjük a Nemzet Színházának alkalmazottait. TAPSOLJATOK BIRKÁK!!!! A jó hír az, hogy:
 
2011.03.03 07:56:06 Kiskræpæk
akkor most már nem kell cigit tarhálnia

Charlie Sheen megtartja a háremét - Helyesen: megtarta. Ugyanis amint elfogy a zsé és vele a kokó, a sok jóbarát és barátnő ott fogja hagyni, ő meg mehet a híd alá. "A színész két csajt - egy bikinimodellt és egy expornóst - költöztetett magához, akik egy szobában laknak, de külön ágyban alszanak, ő pedig estéről estére választhat, hogy melyikük ágyába bújik. Sheen szinte minden műsorban elmondja, hogy mennyire királyul érzi magát a bőrében, és amikor megkérdezték tőle, hogy milyen szóval írná le magát, annyit mondott: "grandiózus". A lányok még a gyereknevelésbe is besegítettek, míg a bíróság kedden el nem vette ikerfiait a színésztől." - Elvették tőle a gyerekeit? Képzelem mit csinálhatott gyereknevelés címén az a két ribanc :DDDDDD
Bree Olson, Charlie Sheen egyik pornósa visszavonul: "Bree Olson idén leszbikus hármasszexért kapott AVN-díjat. Visszavonul a színész miatt." - Magyarul: kiszipolyozza amíg lehet, aztán otthagyja, de addig minden idejét arra fogja áldozni hogy minél jobban levegye. Szutyok egy kurva, de legalább őszinte ^^
Rosario Dawson rámarkolt Paul Rudd farkára, aki Eva Mendest csöcsörészte: "Rosario Dawson a Spinédzserek óta kíváncsi Ruddra." – Helyet cserélnék ezzel a Rudd gyerekkel 8)
 
2011.03.02 17:26:42 púzókutya
Fantasztikus. Olyannyira, hogy most én is megfogom a faszom, ennek a hírnek a tiszteletére.
Aaaaaaaah.
 
Mégis, valahol szomorú hogy itt tartunk:
 
2011.03.03 06:54:24 munkamacskák gazdija
A mély mondanivalóval operáló mővészfilmekben már ma is élesben cumiznak a szinésznők.
Régebben arról beszéltek, hogy testszinü bugyiban megy a lamúr, ma meg arról, ha igazi az érzelem, igazi a könny, akkor legyen igazi a dugás is.
A fickó majd olyan feltétellel lesz főhős egy filmben, hogy ragaszkodik ehhez a csajhoz partnernőnek, oszt élesben farbadugaszolja:)
 
8 milliós vérdíjat tűztek ki a blackfordi hattyúgyilkosra - Legyen tíz, és akkor a baglyot is bosszulják meg!  - "Összesen 31 hattyút ölt meg valaki egy légpuskával, ami annyira felháborította Terry Pratchettet, hogy megduplázta az állatvédők kitűzött vérdíját." - RESPECT.
Britney megint visszatért és szajha: "Pár hete röppent fel a pletyka, hogy Mario Testino Britney Spearsről fotósorozatot készít, amely azt énekesnő új albuma, a Femme Fatale reklámanyagához kell. De mint kiderült mindenki tévedett, mert Spearst a V magazin címlapjára örökítette meg a híres fotós. Britney a képekről szerényen a következőket nyilatkozta: „A szajha visszatért, és jobb, mint valaha!” - Ebben mi a hír (azon kívül hogy idén is magas lesz az igénytelenségfaktor)? Egyik mai énekesnő szánalmasabb kurva mint a másik. Rihonyát kékre-zöldre veri a hapsija, erre ír egy szadomazo popszámot, Iksztina Gagilérát részeg vezetésért kapják el, miközben a gyerekei otthon várják a mamát (tényleg, Britneynek is van gyereke, ehhez képest itt szajházza magát). Lassan kénytelen leszek elismerni, hogy Gaga csinálja a legjobban…
Öt év után visszatérne a zenéhez Justin Timberlake: "A popsztárból filmsztárrá lett Timberlake utalt rá, hogy épp kifogyott a filmes munkákból, ezért úgy tervezi, hogy nyáron újra stúdióba vonul." – Na neeem, nem elég Britney, még ez is?! Csomagolom a bőröndöket, megyek valami lakatlan szigetre, ne várjatok vissza…:DDD
 
 
 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés