2011. 03. 21.
Donnie Sarko (márc. 21-22-23-24.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁRCIUS 21.:
FÉNY, KORDÁBAN
 
Egy képben minden. Kép pedig innen.
Mit néztem tegnap mi helyett rovat: Az Űrgolyhókat, reménykedve abban hogy egyszer talán az Avatarból is csinálnak hasonlót, mondjuk egy újkori Mel Brooks, aki olyan vicces lesz mint elődje volt a fénykorában… Addig is:
M1, 21:40: Szülőföld – Pacifista, New York-ban élő ex-pat izraeli srác és muszlim lány Rómeó és Júlia-története, az ilyenkor szokásos családi-vallási ellentétekkel (leginkább a lány oldaláról), amiből leszűrhetjük hogy egy keményvonalas imám legalább annyira be tud zavarni mint egy dühös családapa. Nem móka és még kevésbé kacagás, drámakedvelőknek ajánlott, másnak nemigen.
Cinemax, 21:50: Gyönyörű – Mindig mondom, hogyha egy filmnek direkte tzukiságos címe van, akkor ottan nyugodt szórakozás biztosan nem lesz, és milyen igaz: itt egy, a fotózásnak és plátói szerelmének élő srácot használ ki az érzelmeinél fogva a platói szerelem trágya. A kölyök „régi kamerájának lencséjén keresztül látja ezt a világot, benne a gyönyörű lánnyal, a fiatalság és a szexualitás veszélyes kombinációjával”. Na mit mondtam… Elvileg a kertvárosok sötét titkaiba és eltűnő fiatalok rejtélyeibe kellene beavatódnunk, azonban mindez inkább stílusgyakorlat, mintsem a nagy elődök (Amerikai szépség, Kék Bársony) továbbfejlesztése a [SPOILER!] Donnie Darko-effektussal. Kár, mert különben technikás és látványos. Tizenegykor szerelmes-szakítósság a Cartoon Network / TCM-en, magányos asszony útkeresése az embere szakítása után. Beletelik egy kis időbe, de talpraáll, és akkor megint egy tanulság: lehet hogy Az egyes magányos szám, de egy biztos: az első. Mondom:
ELSŐ!!!!!444 négy
 
Ajánlott rovat:
Tegnap ismételték a Filmmúzeumon az Éjszakai rohanást, ma kilenckor azonban nem a rettenetes (és sajna De Niro-mentes) folytatásait adják ugyanott, hanem egy azoknál is gyengébb variácóját ugyanennek, David Hasselhoffal és az ördögöt is a pokolba űző Linda Blairrel. Az Óvatlan fejvadászok gyenge, nem is, harmatgyenge, de csak akciófilmnek. Mint vígjáték, tökéletesen működik, és úgy is kell nézni, lehetőleg két-három sör után (vagy közben elfogyasztva). Kiemelten ajánlott!
 
Ismeretterjesztő rovat:
Duna 2. Autonómia, 20:35: Vászonra sikoltott fájdalom - Oláh Mara roma festőnő munkái és viszontagságos élete. Lehet hogy ismétlés, de akkor is ide vele!
Discovery Channel , 21:30: Stan Lee bemutatja: Szupermenek a valóságban – Mi, hétköznapi emberek könnyen viccelődünk azzal hogy „a falra mászunk” valami idegesítő dologtól, elviccelődünk az olyan szavakon, mint „fekvőrendőr” (de legalább nem csinálunk belőle szkeccset egy humoros műsorban, mint asszem a Hónaljmirigy vagy talán Maksa Zoltán), de mi van ha valaki tényleg futkos mint pók a falon (ráadásul a falon teszi), vagy ha valaki annyira a munka élharcosa, hogy IRL fekvőrendőrként is aláfekszik a követelményeknek? Ma este megtudjuk.
M1, 23:20: Tizenkét kőmíves – A Műegyetemen tanító Pálfy Sándor munkásságát és közhasznú épületeit (irodák, sportlétesítmények, etc.) mutatják be. Ajánlott.
 
Nem ajánlott rovat:
Megfigyelhető egy tendencia a rajzfilmek terén, éspedig az hogy eltűnik a határ a gyerek,-és felnőttrajzfilmek között. Mindez pedig a Cartoon Network / TCM-en futó, már a címével is riogató Nyomi szerencsétlen utazásai miatt jutott eszembe, melynek magyar címe nem véletlenül utal a Stroszekre (Bruno vándorlásai): ez a vegyes technikás sorozat nem is lehetne messzebb a Kockásfülű Nyúltól vagy Mézgáéktól vagy akár a hasonló külföldi alkotásoktól is, annál közelebb van Herzog érvágásához. A kifejezetten morbid karakterek, az egyes epizódokon belül is váltakozó animációs stílusok lehetnének akár egy igen-igen rosszul sikerült LSD-trip eredményei is, de nem azok: ez elvileg egy gyerekműsor (bár a Lazy Townt is annak szánták). Nem tudom megítélni hogy mennyire találta meg a célközönségét, részemről megteszem a magamét: 20:40-kor nehogy odaengedd a gyereket elé, és te is csak elrettentésként nézz bele (de szigorúan vacsora előtt).
 
Kishírek a nagyvilágból:
Atomkatasztrófa már nem lesz: "Lehetnek még robbanások, radiokatív szivárgás, de a legrosszabbon már túlvagyunk, vélték az oroszok." - Ajjaj. Ha ők ezt mondják, az pont az ellenkezőjét jelenti...
Kényes a helyzet a fukusimai erőműben: "Van remény az atomkatasztrófa elkerülésére, a japánok kitartanak, de a pánik bármikor kitörhet." - …és tessék… :((((((((
Raffael beismerte, hogy hasba szúrt valakit: "Ijedtében szúrt meg a Patrióta lokál előtt egy berobbanó alakot, aki Marian Cozma is lehetett." – Ez jó! Megijedt, ezért megszúrta! Nagyon sok ijedős ember rohangál akkor a nyolcadik kerületben… Nem tudom, ha engem megijesztenek, én futok, nem kést húzok és szurkálok. Főleg mert nem is hordok magamnál, dehát ahány ház, annyi szokás.
Hírcsárda: Pszichológiai teszthez kötnék a kommentelést: "A kormány célja a trollok kizárása az internetről." – Nana, csak óvatosan az ilyen viccekkel, a Hírcsárda egyik hírét már vették komolyan, még a végén ezt is megcsinálják!
Comment: Nem elég erotikus a melegpár: "Az osztrák tévé táncos vetélkedőjének férfi táncosai Niki Lauda szerint unalmasak voltak." - Ő már csak tudja :DDD
Oláh Ibolyának ételre is alig van pénze - Nekem is, pedig én dolgozok, de legalább nem megyek szalámit lopni, mint a bakács. Mondanám hogy Ibolya új száma jó, de előbb tudni szeretném hogy feltüntették-e a CD-n hogy ez valójában egy..."feldolgozás".
 
2011.03.21 09:42:56 Peter__Blau
Nem akarok rosszindulatú lenni, de Oláh Ibolya mindig éhezik és folyamatosan anyagi gondjai vannak évek óta. Egyetlen más volt megasztárosról nem hallani ilyesmit. Nem lehet, hogy OI-val van valami baj?
 
Telefonálni bunkóság és a divatból is kiment - Viszont a seksztelefon és a telefonos zaklatás is bunkóság - viszont sose megy ki a divatból :)
Hűha: Lady Gaga nem mos arcot lefekvés előttEZ EGY HÍR?! Lassan tényleg csak a kommentekért fogok velvetre járni:
 
2011.03.20 18:19:54 Kiskræpæk
hugyozás után azér lehúzza a vizet a slozin ?
 
 
2011.03.20 20:16:27 L.mebáj T.boy
Na és a seggét megmossa este?
vagy nyalatja a személyzettel?
 
Melleiket adták Japánért az ukrán nők - képek - Adják inkább nekem, a halottakat nem hozzák vissza a pucérkodással. Ooops, megnéztem. DO NOT WANT, ne adják nekem, de a japánoknak se, van nekik elég bajuk!
Akikben megvolt, és akikben nem a glamúr: "A Glamour-gála legjobban és legrosszabban öltözött vendégei között Janicsák Veca és Lilu. Plusz még egyszer megnézzük Sarka Kata mellét." – Engem meg egyszer se érdekel! DO NOT FUCKING WANT!!!!!!!
Szexéhes modell várja kint Alekoszt - Egyetlen kérdés: ha a villában nem tudott se nővel se férfivel összejönni, akkor MINEK??"Nem titok: le fogok csapni rá. Most végre megismerheti, hogy milyen is egy igazi nő. Alekosznak nem mindennapi meglepetésekben lesz része; a hasát étellel-itallal kényeztetem majd, a borokat ráadásul az ország első borkirálynője, Götz Mária Ildikó szolgálja majd fel. Természetesen egy bulira is számíthat, amely során megismerheti majd az édesapámat is, akit Vőfély Bandi néven ismer az ország. Ha pedig a hasa kielégült, jöhet a többi is" - Gondolom a házasság meg az élethosszig tartó robotolás, ha már egyszer a papa Vőfély Bandi néven nyomul... Nap kommentje:
 
2011.03.21 11:42:58 R. Daneel Olivaw
Alekoszra feni a fogát... ízlések és pofonok... én spec a böllérkést fenem erre a faszlyukra... ;)
 

 
KEDD, MÁRCIUS 22.:
RISKANÁLLAL MÚLTBA HULLVA


Tudom, régi, de attól még jó...
Hejj, hogy szalad az idő a Búfelejtőben, főleg ha előkerülnek az örök témák...de gondolom ide nem a kocsmafilozófiáért jártok, úgyhogy:

Nem ajánlott rovat:

HBO, 22:20: Spartacus: Az aréna istenei
– A helyszínelős ökörség után a Róma sikerén felbuzulva az álomgyár átírja az ókor történelmét is, most épp a gladiátoros izé prequelje debütál kis hazánkban. Álljunk meg egy szóra, bár semmi bajom Amerikával: hogy is van az hogy bármilyen „külföldi” filmet csak remake-ben lehet náluk forgalmazni, de mindez nem zavarja Hollywoodot hogy az öreg kontinens történetét a maga szája íze szerint vigye színre (bár tagadhatatlan a hasonlóság a két dekadens világhatalom, Amerika és Róma közt). Mint az Avatárral: tökmindegy, mit nézel helyette. Ha az akcióért kapcsolnál rá? Chuck Norris (vagy ha ragaszkodsz a Colosseum idejéhez: Ben Hur). Dekadencia? Fellini Satyriconja. Seksz? Tudod hol találod (ha már a hitvesi ágyban nem). Egyszóval: bármit, csak ezt ne.
 
Ismétlés rovat:
Már rég adták le a nosztaliga-ellenes Pleasantville-t – most fél kilenckor újra rákerül a sor az MGM-en. Az idilli tévésorozatba kerülő mai gyerekek történetének felmelegítéséhez ideális alapot szolgáltat egy ötpeces interjú a főszereplő Reese Witherspoonnal ugyanott 20:25-kor.
Filmbox Extra, 21:00: A pankrátor – Aronofsky külön útjai eddig tartottak, azaz a proto-Charlie Sheen Mickey Rourke mennybemenesztéséig (figyeljetek a vallásos utalásokra, ha rákapcsoltok). Annyit azért el kell ismernem a Dühöngő bika-áthallások ellenére is, hogy a Pankrátor nem az a súlyosan kerülendő kategória, mint volt szintén tőle a Rekviem vagy az a mostani rettenet, mi is a címe, ja igen, Fekete hattyú. Talán Marisa Tomei miatt érdemes. Na jó, nézzünk mást is... Mi lenne jobb ürügy a kapcsolatok elmélyítéséhez, mint egy közösen elásott nemierőszakoló holtteste? Így van ezzel a Hulla a múltban két kívülálló hőse is, főleg a leányzó, aki önvédelemből ugyan, de leszúrta a gecit, így az eminens csaj az osztály rosszát kéri fel Viktor, a takarító szerepére. Tíztől a Cinemaxon.
 
Ismétlés, de ajánlott rovat:
Filmmúzeum, 21:00: Másnap reggel – Sidney Lumet Hé haver, hol a kocsim-víziója jóval azelőttről hogy az eredetit megcsinálták volna, és nagyobb nevekkel: Jande Fondával és Jeff Bridgesszel. A Fonda által játszott csaj „egy átmulatott éjszaka után egy ismeretlen férfi ágyában ébred (…) nem tudja, hogy került oda, és azt sem, mi történt az ágyban. Pedig jó lenne, ha tudná, ugyanis a mellette fekvő férfi halott.” – Hát én se tudom mi történt, de ez alapján jó nagy buli lehetett :)))))
Film+, 23:15: A cápa visszavág – Tudjátok mennyire szeretem a természetet, és azt is ha a jó győz. A rendszeres olvasók azzal is tisztában vannak, hogy Lou Diamond Phillipset nem szeretem, ahogy azt se ha rapperek színészkednek. Mindez a csillagok szerencsés együttállását eredményezi egy békés folyóban ahol van aki energiaforrásokat keres, van aki pénzt, a szerencsétlen cápa meg csak élni szeretne a családjával nyugodtan, ezért kénytelen felvenni a harcot a betolakodókkal. Ismételnek ők is, hát én is magamat: GO CÁPA GO!!!!!!!!!4 Lezárásnak meg legyen mondjuk 23:20-kor a Zegzugos történetek egy régebbi része a szegedi Stefániáról (és az ottani egykori pezsgő életről) az M1-en.
 
Kishírek a nagyvilágból:
Miért nem repülnek a gépeink Líbiába?: "Négyes metrónyi pénzt költöttünk a Gripenekre, a külügy szerint mégsem alkalmasak külföldi bevetésre. Politikusainkat kérdeztük, miért." - Még jó hogy nem mennek! Pont elég katonánk van Afganisztánban meg Irakban...
Gyurcsány Ferenc kutathatóvá tenné Schmitt Pál múltját - Én is. DE AZ ÖVÉT IS!
Hírcsárda: Újra divat a gyerekházasság: "Lázár János fia Boldizsár eljegyezte Fásy Ádám lányát, Zsülikét." - Most nem mondom azt mint tegnap (vigyázzunk mert még megcsinálják), mivel van ahol ez a szokás még most is dívik.
Mindenkit legyőzött a féllábú birkózó: "Athony Robles idén veretlen, a döntőben 7-1-re verte a címvédőt az amerikai főiskolás bajnokságon."RESPEKT.
Pucér Eva Greennel jön az új csöcsös sorozat - Gryllus Dorka reloaded. Tudnak ezek a "színésznők" valami mást is mint vetkőzni? "A Starz kábelcsatorna nagyot kaszált azzal, hogy csinált egy jó véres, jó sok meztelenséges sorozatot Spartacus és úgy általában a római kori ármánykodás történetéből, amiben Xena, vagyis Lucy Lawless mellei voltak az egyik fő reklámpotenciál. Most itt a csatorna újabb sorozata, amíg készül a Spartacus következő évada. A címe Camelot, április elsején indul majd, ebben az Álmodozók és Mennyei királyság sztárja, Eva Green lesz a nagy nevű, meztelen híresség." - Megint csak azt kell mondjam, hogy én megmondtam, itt egy újabb sorozat olyanoktól akiknek fingjuk sincs a történelemről. Ismét egy Év kommentje candidate:
 
2011.03.22 07:27:37 Anthony-Mourinho a király-
LOL bazmeg. Aszongya: "az erotikus tartalom sajnos nem érhető el Magyarországon kívülről. Köszönjük a megértést, boldog társas kapcsolatot kívánunk."
Hát kedves index, tudjátok mit? Az előítéletes kurva anyátokat!
 
Szatír támadt a 13 éves Liptai Claudiára - Mikor? Most? Vagy csak most jutott eszébe? :D
 
2011.03.22 08:04:32 Sеntа
celebeknél alap... vmi durvábbal kellene előállni, ez már nem üt
 
2011.03.22 09:12:54 queensryche
Szerencsétlen szatír. Biztos szar napja volt, elnézem neki, hogy hibázott.
 
2011.03.22 09:54:28 vernarancs
Nem is 13 eves a Liptai. Tudjatok am mikor hiszem el!
 
…ésssss...a Nap kommentje:
 
2011.03.22 12:01:03 int10ha
Még csak 20 éves kisgyerek voltam, mikor egyszer csak a tévében megjelent Beleznay Endre és Liptai Claudia. Borzalmasan erőltetett, kissé sem humoros jeleneteket adtak elő. Nagyon megijedtem. Hirtelen nem tudtam mit csináljak. Aztán sikítottam és a távirányító egy határozott csapásával elijesztettem őket.
Ezután órákig zokogtam és csak ezután tudtam elmondani anyukámnak mi is történt pontosan. Ma is összeszorul a gyomrom ha rá gondolok. Asszem el kéne mennem egy pszichológushoz.
 
Comment:com: Magyarországra jön a Titanic: "Tengerünk nincs, de azért itt forgatják a tengerjáróról szóló brit tévésorozatot." - Könyörgöm ne! Mi jöhet még? Itt forgatják az Avatar-sorozatot is, ha lesz?!
Bakács Tibor befejezi médiás pályafutását - Drága ex-settenkedő tibi bácsi, ne beszéljen róla, inkább csinálja!!! „Befejeztem a pályafutásom a médiában” - mondta a Borsnak az újságíró. Bakács Tibor jelenleg csak a Hócipő munkatársa, egyszer talán még a Klubrádióhoz is visszatérhet - de nem most, 1 hónaposra tervezett felfüggesztése lejártakor." - Érdekes. Ezek szerint a Hócipő nem számít újságnak és médiának. Magam is így gondolom! :DDDDDD
 
2011.03.22 09:34:40 OOOracle
A Kékfény című műsorban még nagy jövője van, mikor lesz még olyan idős, mint "repülős Gizi"?

2011.03.22 09:43:22 Johnny Favorite®
Repülős Gizi analógiáján kéne neki valamilyen bűnözői gúnynév, pl Teszkós Tibi vagy Zsákos Tibó
 
Ufók rabolták el a Van Halen volt énekesét - Hamar elengedték. Biztos énekelt nekik... :DD
Négy évet kapott a zsaroló zrínyis rektor: "Szabó János az utolsó szó jogán azt állította, nyelvi nehézségek miatt értették félre." - Nem azért, de lázár jános is erre hivatkozott, oszt' neki se hitték el...:D
 
 
SZERDA, MÁRCIUS 23.:
FELSZÍNI FILMZSEMLE

Farkasember-bemutató. Vagy fordítva.
Ismétlések és B-kategóriás darabok domainálják az estét, ezek közül még Wes Craven Ginger Snaps-utánérzése (Elátkozottak) érdemel figyelmet (szintén farkasemberesdi, szintén testvérek, csak épp fiú és lány, és szintén harapás + átalakulás). Christina Ricci miatt fogjuk rá hogy ajánlott, de azért valahol szomorú, hogy egy régen úttörő rendező már nem diktálja a trendet hanem alkalmazkodik hozzá (Film+, 21:10). Kétszer is találkozhatunk Salma Hayekkel, és mindkét eset erősen voltmár-kategória: először fél tíz előtt öt perccel a retekklubbon egy kényszeresküvős vígjátékban (Bolond szél fúj), ahol az egyéjszakás kalandból terhesség lesz, majd fél tizenegykor a mexikói festőnő, Frida Kahlo életéről szóló drámában a Filmbox HD-n. Hajnali fél egykor újabb kamikazemisszió a Discovery Channelen: a Futballhuligánok egy öngyilkos hajlamokkal megvert riportert, Danny Dyert kísér körbe a fontosabb angol ultrák között. Ami számára átok, az nekünk áldás: kockázat nélkül találkozhatunk a Bushwackers-szel de főleg az ICF-fel – utóbbiak esetében egy IRL találkozást nem biztos hogy megúsznánk csonttörés nélkül (plusz egy névjegykártyával a zsebünkben, ők ugyanis előszeretettel hagynak maguk után „Gratulálunk, találkoztál az ICF-fel” feliratú „üdvözlőlapot”). Mindenkinek ajánlott aki sokszor látta a Futball faktort, és azt gondolja hogy befogadnák maguk közé. Egy dolog filmet nézni róla, a valóság az nagyon más.
 
Respekt Lengyelország rovat:
Hivatalosan is ma van a lengyel-magyar barátság napja, ennek örömére kapunk pár klasszikust, az egyikkel pedig választ is a kérdésre: van rosszabb a megszállóknál? Igen, a (leendő) felszabadítók, amennyiben tömegsírba lövetnek. Háromnegyed tízkor Andrzej Wajda a kamera erejével szolgáltat igazságot a Katynban meggyilkoltaknak (köztük édesapjának is). Istennek hála hogy voltak a változások, és -bár a nyolcvanon túl- a lengyel rendezőzseni elmondhatta ezt a történetet. Ismétlés, de ajánlott, mindenkinek irány az M1 aki nosztalgiázik a szovjet éra után. Kicsit kapcsolódó téma az M2-őn 23:10-kor egy másik lengyel nagyságról, Krzysztof Kieslowskiról a Még élekkel – bár ő már sajnos nem él, de a róla készült doksi velünk marad, ahogy a filmjei is, például az ugyanott fél tízkor adott Három szín, ami a francia trikolór és a forradalom hármas krédóját kapcsolta trilógiává, ma a szabadsággal, vagyis a Kékkel kezdünk. Ez is voltmár korábban, és ez is ajánlott.
 
Kishírek a nagyvilágból:
70 millió forint folyt ki a Moképtől: "A szerződéses partnerek között olyan céget is találtak, amely az igazgató lakásába volt bejelentve." – LOL. Van egy érzésem hogy az ifjabb Koltai lebukása csak a kezdet volt. Engem nem zavar, legalább megtisztul a filmszakma ^^
Tarr Béla távol marad a filmszemlétől: "Nem szeretne részt venni annak megünneplésében, hogy a filmszakma egy éve leállt."Butthurt much?, ahogy a civilizált angol geek mondaná. Nem tudom sajnálni, kapott már így is pont elég támogatást a régi dicsőségek miatt...
Elsüllyedhet a Titanic: „A Mediawave-vel és a szemlével ellentétben a Nefmi sem tudja támogatni, derült ki 2 héttel a fesztivál előtt.” – …és akkor ide kérem szépen átutalni Tarr Béla és a szemle összes támogatását. Tegnap volt hogy „jön a Titanic”, mármint a sorozat, na ahelyett inkább meg kéne tartani azt a Titanicot ami hazai, és már évek óta megy!
Valkó Eszter fölött elszállt az idő – Hát ha csak felette szállt volna el az még hagyján, de már felettem is itt köröznek a keselyűk!
Közlekedési baleset miatt ítélték el Schmitt Pált 1964-ben: „A friss jogsis Schmitt megcsúszott a vizes keramiton, egy másik kocsi utasa megsérült. 4 hónapot kapott, 3 évre felfüggesztve.” – Na álljunk meg egy szóra. Az nem zavar ha a helyesírási hibái meg a mostani hülyeségei miatt ekézik, de egy kis híján ötven évvel ezelőtti balesetnek még a Tegnapi Újság rovatban se lenne helye. Frissjogsis volt, vizes úton ment, nem halt meg senki, lépjünk tovább, mielőtt az lenne a következő címlaphír hogy a bölcsiben nem ette meg a spenótot…
Cc: Nem volt politikai szándéka a TV2-nek: „Rényi Ádám, a 40 milliós játszma főszerkesztője az aktualitás miatt választotta a Schmitt-idézetet.” – Na, errről beszélek. Ez is túlzás persze, de legalább idén történt.
3D-ben büntetnek a Hupikék törpikék: „Fantasy környezet helyett New Yorkban szórják a béna szóvicceket. Elkészült a szinkronos trailer.” – Kihagyom, szivassanak mást, és akkor jöjjön egy béna képvicc:
 
 
CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 24.:
(ismét) CSAK IDŐRENDBEN!

Story4, 20:00: A Vatikán ügynöke – Múlt héten kihagytam, most azonban nem fogom. A vaskezű szájberinkvizítor újra gyilkossági ügyben nyomoz, az áldozat nő, a temetési mód sajátos (arc letakarva, köröm rövidre vágva, a kézben dió és kenyér). Nálunk is kéne ilyen, vagy még ilyenebb, mármint vallásos különleges ügynök, nem rituális gyilkosság!
Duna 2. Autonómia, 20:25: Síró ponyva – Nem az azonos nevű tehergépkocsi-burkolóanyagot gyártó cégről szóló doksi, hanem költészet, női, és Tóth Krisztináé. Versfilm, filmvers – egyremegy, rövid (fél óra) és ajánlott.
Hálózat TV, 21:00: Breakheart-szoros – Western-krimi Charles Bronsonnal, aki itt banditának álcázza magát, hogy nyugodtan követhessen egy különös vonatot, és rajtaüthessen az aranycsempészeken. Mérsékelten ajánlott.
M1, 21:40: Nehéz kesztyűk – Papp Laci alakítja a vele azonos keresztnevű bokszolót ebben az 57-es sportos drámában. A valósággal való további egyezések nem biztos hogy a véletlen művei. Voltmár.
FEM3, 22:00: Anakonda 2.: A véres orchidea – Huncut, akinek mindenről az jut az eszébe, márpedig az Indexeseknek még egy virágkiállításról is: Sharon bibét villantott: „Szirmokból formált pornográfia és a viktoriánus elitizmus nyomai fogadtak minket a Papp László Sportarénában megrendezett Orchidea Show-n.”Sunázzák a méhek! A film még ennyire se approválandó, azon túl hogy ismétlés is: a sztori szerint van egy különleges virág ami mindent gyógyít (de tényleg!), ám ez a növény (most kapaszkodj) az ottani anakondák fő tápláléka. Vegetáriánus óriáskígyó, az, basszus. Lónyi állatokat fojtanak és esznek meg, de áttérnek a virágzabálásra. Arcpálma a köbön.
 
Kishírek a nagyvilágból:
Kiszivárogtak Berlusconi orgiájának képei – Odakattintottam, remélve hogy lesznek POLITIKUSOK ÉS NEMI SZERVEK, hát kérem ez lófasz, pár elmosódott kép 1-2 ordas luvnyáról (ha tényleg ezeket kúrogatja a kopasz olasz, akkor nem irigylem, nekem még viagrával se menne), a többi kép meg a bútorokról készült…Nap kommentje:
 
2011.03.23 17:10:58 Secnir
végignéztem az orgiát.
háááát.
azt a részt, ahol az üveges rész fekszik a kétajtóson, arra bármelyik bútorasztalos elélvez.
 
A fűszálakat is százmilliókra bírságoljuk: „A környezetvédelem, vízügy pénzének felét elvették, a bérek fizetésével is gondok vannak. Illés Zoltán, aki büszke arra, hogy van, ahol már nem telefonálnak a dolgozók, bírságolással oldaná meg a problémákat.” – De gondolom itt is csak azt, akit nem félnek megbüntetni, ha annyira bírságolni akarnának és főleg igazságosan, akkor a Mal Zrt.-vel kezdenék. De az ugye szent tehén.
Pornó a moziban, de nem a pornómoziban: „Az igényes pornófilm leginkább azzal magyarázható, hogy nem obszcén és semmiképp sem gusztustalan, ha az ember objektív szemmel akarja megmagyarázni az igényességet e műfajban. Hogy létezik a pornónak is művészi ága, jól tudni az Elemi ösztön, a Kilenc dal, a Szerető, a Shortbus filmek óta, bár ezek nem kifejezetten pornográf alkotásként készültek.”Egy: az Elemi Ösztön és a Szerető nem pornó. Kettő: a Shortbus, a Kilenc dal meg a többi kurvára nem igényes és főleg nem pornó. Viszont legalább obszcén, gusztustalan és még szar is.
 
2011.03.23 11:31:09 guLi
ha ez a művészi pornó 2011-ben, vágjatok majd le a körtefáról.
 
2011.03.23 11:57:06 Majdénmegmondom
Se a művészethez, se a pornóhoz nincs köze egyiknek sem.



 
EGÉSSÉG!
 
 
 
 
 
Kulcsszavak: lázár jános

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés