2011. 04. 04.
Első, emellett (április 4-5-6-7.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, ÁPRILIS 4.:
MEGHALT A KIRÁLYNÉ, UTÁNUNK A VÍZÖZÖN

Szexuális Zaklatás Panda Ne Pereskedj Pingvin
Remélem a minapi háromnapos beszéd méltó megünneplése volt fennállásunknak, de most félre a hülyéskedéssel, programajánlás is serious business. Duna TV, 21:00: A halott királyné – Kicsit lassú tempóban megvalósuló érzelmi-politikai érdekütközés Portugáliából. Hiába hogy a helyi királyfi már nős és a gyerek is útban van, még az is hiába hogy a királynak is szimpatikus, itt (is) sajnos első a diplomácia. Bár nincsenek nagy nevek a stáblistán, ennek ellenére nagyon szép és korhű darab, nyilván nem az akciófilmek kedvelőinek… 21:20-kor még mindig romantikázás - a mai a nap (és az HBO) a nőknek kedvez, pedig nincs nőnap, egy filmben a két fő sármőr, Robert Pattinson és Pierce Brosnan, Pattinson mint balhés kamaszkölyök, aki egy, a rendőrségen tett látogatás alkalmával elkezd kikezdeni az egyik zsaru lányával. Érzelmek és családi tragédiák, melyeket a felszólítás ellenére (Emlékezz rám) mindenki kitörölne a saját életéből, a képernyőn viszont szívesen fogadja. Ugyanabban az időpontban nyilvánvalóvá válik hogy a Cool TV nagyon ért hozzá hogy mikor mit kell leadni, itt van a friss japán tragédia meg ilyen-olyan hozományai, erre előállnak a Vízözön ismétlésével. Mondjuk még jó hogy nem a kolontári katasztrófa vagy a korábbi árvizek idején adták, ahhoz több köze van (gátszakadás, város elárasztása). Itt is vannak akik zavarosban halásznak és a káoszt kihasználva rabolgatnak, és itt is van aki védi a törvényt, de ettől ez még az alsó kategóriákba esik. Talán nem kéne ennyire szigorúnak lennem, de ez van, sose szerettem a krimi-akció-katasztófa keveréket… Ami azonban igazán ajánlott, az az HBO Comedy-n tízkor kezdődő Hantahíradó, ami pár héten belül sokadszorra is a tévések világába ránt minket, és aminek fő vonzereje az önmagát és korábbi szerepeit karikírozó Steven Seagal, akit itt egy fiktív akciófilmmel tolnak be a médiagecik egy munkamániás hírolvasó műsorába. A humor forrása természetesen az illető válaszcsapása, én meg lemaradok róla, mert nem fogom…: (
 
Kis hírek a nagyvilágból:
5 nyersanyag, ami előbb elfogy, mint az olaj: "Mindenki az olaj, a gáz, a szén miatt aggódik, pedig hélium-, plutónium-, foszfor- és vízválság fenyegeti a világot. És a tequiláról még nem is beszéltünk."VÉGRE AZ INDEX IS A LÉNYEGRŐL BESZÉL! Vigyázzunk alkoholforrásainkra!!!
Maffiózók Középföldén: "Középkori intrikák látványos díszletek közt. A Trónok harcának sorozatváltozata rengeteg pénzbe került." – Tudjátok mit mondok arról amikor ilyen amerikai stílussal próbálnak hozzáállni ezeréves történelmekhez…mondom, tudjátok, ezért asszem nem is kell újra elmondanom.
Willow Smith rövid, de frizuradús karrierje: "Will Smith 10 éves lánya rekordsebességgel váltogatja frizuráit. Cipőfűzőt, neont, műcopfot ide!" - Aztán úgy jár ő is mint Taylor Momsen meg Macaulay Culkin. Meg kéne tiltani a gyerekek médiába engedését, a gyerekszépségversenyek rendezőit pedig…hoppá, ezt is mondtam. Mindegy, napalmot rájuk sokadjára is, három a magyar igazság.
Recorder: Állatként üvölteni jó - MI AZ HOGY! NAGYONIS!!!!! Nem is olvasom tovább, és nem csak azért mert nem vagyok Arcade Fire-rajongó, hanem mert én is üvöltök egyet. FŐÚR, MÉG EGYET UGYANEBBŐL!!!!
Félelmetes T. rex-rokont találtak Kínában: "Kínából rendre kerülnek elő a Tyrannosaurus rex eddig ismeretlen rokonainak maradványai. A közelmúltban egy igazi óriás került napvilágra." – Szerintem mesterségesen gyártották, mert régészeti leletekben is meg akarnak előzni minket. ÉBERSÉG!!!
Szabó Erika szexi fotói szexik – Ja, Longcat meg long. Elég már a forced meme-áradásból!
- „Az Üvegtigris 3-ban alakított szerepéhez készítettek róla erotikus fotókat. Az aktnak ígért képek egyikén haloványan átsejlik egy mellbimbó.” – Üvegtigris 3?! Nincs több kérdésem, sunázza aki akarja, mert én nem fogom!
 
 
KEDD, ÁPRILIS 5.:
JETT LAGGED

Scissor Sisters
Most jut eszembe, a tegnapot nekünk még ünnepelnünk kellett. Nem baj, annál nagyobb lelkesedéssel szarhatom le most elszabadúlásunk ünnepét, és nektek is ezt ajánlom. Meg az alábbi rovatot:
 
Ajánlott rovat:
M1, 21:40: T.Ú.K. - Tanár úr kérem! – Igen, ebből volt nemrég az a korhatáros baromkodás, természetesen az agydaganatos-műtétes jelenet miatt, de nem ezért van itt, hanem mert kíváncsi vagyok, ma mit tudnak kihozni a koponya körüli utazás és a gyermeki énnel való írói találkozás kettősségéből. OK hogy nincs benne egy Latinovits, se egy Ruttkai, de adjunk neki esélyt!
HBO, 23:20: A rocker csajok – Valaha rég egy messzi-messzi zenei korszakban született egy igazi rockhimnusz, még mielőtt Britney Spears meggyalázta volna. Igen, ez volt az I Love Rock And Roll, és az előadójába mindenki szerelmes volt. Joan Jettnek hívták, és csupacsaj zenekara, a Runaways alternatívát kínált úgy a diszkódívákra (Donna Summer) mint a populáris nyúvév énekesnőkre (Blondie), hogy az egyszerű, kihipózott popsztárokról ne is beszéljünk. A Runaways nyomán sok-sok hasonló csajbanda vette nyakába a gitárt és vele a világot (GoGo’s), néhol hasonló utóélettel (Belinda Carlisle szólókarrierje, hogy az előző példánál maradjunk). Jett mellett Lita Ford is a Runaways-ból indult, de Joan flegmás-dögös vokálja volt AZ etalon a maga idejében. Nem is tudok róluk semmi negatívat mondani (kivéve azt hogy Courtney Love is rájuk hivatkozik), ez az életrajzi film is egész korrektül sikerült, zene, dögös rockercsajok, mi kell még?
 
Amit mindenki nézni fog rovat:
TV2, 20:25: Bajnokok Ligája: Real Madrid CF-Tottenham Hotspur FC – Ez legalább foci, nem is hibáztatok senkit aki idekapcsol. Ellentétben a másik fő ellenségemmel:
 
Nem ajánlott rovat:
RTL Klub, 0:00 : Róma – Ennyire vagyunk birkába tartva: az HBO-n lefutott történelemátírásokat már a kertévéken is óccsósítva adják. Ha jól tudom ez az amiben folyton kúrnak meg kardoznak, én azért csak kihagyom.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Éden Nikol állítja: nem pornózott, és máshogy néz ki: "Alteregója azonban remekül szórakozik, ha vibrátor akad a kezébe, és egyéb gazságokra is képes." – Én hiszek neki, nekem is van egy ilyen alteregóm, bár szerencsére nem ilyen disznóságokat csinál. Szóval az én hasonmásom általában a második felesnél szokott megjelenni, és azzal szórakozik hogy teljesen ismeretlen zenéket kér a szórakoróhelyek szelektoraitól, ha nem hajlandóak leadni akkor meg elkezdi elénekelni őket. Szóval mondom, én megértem ha valakinek „van” egy vadidegen ikertestvére, mindannyiunknak ki kell engedni néha a gőzt… :DDD
Pornózott Dávid Ferenc mentő-szóvivő – Ugyan már, ki nem pornózott manapság? Ez egy nemzeti sport, élen járunk benne, lassan már kötelező lesz meztelen meg dugós képeket feltölteni faszbúkra-iwiwre. Ez a NÉP kor szava, engedjük hátt a fijjatalokat kitombolni magukat, ez a fickó meg, amíg nem a betegeket izéli, addig felőlem azt csinált tíz éve amit akart.
Zimány Linda kiakadt a pornósok kiakadásán – …és még mindig ugyanaz a lemez, csak itt az egyik nagyobb erkölcsbajnok mint a másik. Az egyik (állítólag) milliós értékű kutyát vesz / kap, a másik meg fel van rajta háborodva. Valahol gyönyörűen tükrözi ez mindazt, ami most rossz ebben az országban.
Éden Szandra tagadja az ujjazást – Én is tagadnám a helyében. Mondjuk én nem elszenvedni szoktam 8DDDD
Ördög Nóra száján kicsúszott egy segg – Úúúúúúú, ez nagyon magas labda, egyből három dolog jutott róla eszembe:
1. Hát ez nehéz szülés lehetett!
2. Kicsúszott??? Egész biztos nem a szája volt az? :DD
3. És még rólam mondják folyton hogy segget csinálok a szájamból… :DDD
Sok vagy kevés 2 év 4 hónap letöltendő Stohlnak? – Kevés, gyerekek, nagyon kevés… : (
Horváth Éva tízévente vetkőzik a Playboyban – Ennek örülök, mert a mostaniról is lemaradok, a következőnél meg annyira ronda lesz, hogy még a Playboyba se fog kelleni, pedig oda lassan már lasszóval fogják a nőket.
Zoltán Erika koncertjén Hajdú Péter is fellépne – Nem kommentálom, még nem is fogtam fel teljesen. Talán nem is baj. Egésség!
Két túró rudi miatt halt meg a nyugdíjas: „80 forintnyi nyalánkságot rejtett el a voronyezsi asszony, amikor megállították, szívrohamot kapott.” – Ehhez képest bakács olcsón megúszta, pedig ő nem nyolcvan forint értékben lopott. A túrórudit meg még mindig egybe írják, de hát ugye ez az Index…
Kerékagy: A rendőrök jóváhagyták az első utolsó CM útvonalát: „Nagy cikázás lesz a belvárosban, még aluljárón is átbújtatják a népet.” – Gyerekek, megint próféta voltam! Hát a minap viccelődtem azzal hogy betiltani a CM-et, és erre tessék, ez az „első utolsó” CM! Csak nehogy ezzel is úgy járjunk mint a Kispál feloszlásával, hogy tízmillió „utolsó” koncert…
 
 
SZERDA, ÁPRILIS 6.:
FUNK A POTENTÁT

A kép nem a Taxidermiából, és nem is az Anatómia 2.-ből van.
 
Ajánlott rovat:
Kezdjük lazán: kilenckor Richard Linklater bécsi egyéjszakása a Filmmúzeumon Julie Delpy és Ethan Hawke között, akik itt az együtt utazástól jutnak el hosszú beszélgetésig, a szerelemig és végül a kényszerű elválásig, Mielőtt felkel a Nap. Az Elveszett jelentéssel ellentétben ennek értelme is van. Legutóbb a Komfortos mennyországban láthattuk Saoirse Ronant, ma 21:10-kor pedig a nemrég szülinapos szabadulóművészről, Harry Houdiniről, a halál mágusáról szóló érzelmes-kalandos drámában. A fakírt itt egy helyi ügyeskedő (Catherine Zeta-Jones) zárja az érzelmei börtönébe ahelyett hogy ígérete szerint kapcsolatba lépne halott anyjával. Korrekt kis múltbautazás, csak egy bajom van, igen, eltaláltad: egy olyan csatorna (Film+2) adja, amit én nem fogok. Mindegy, a lényeg hogy ha Ronan nem lép a szokásos gyerekszínészi útra (culkin / momsen és a többiek), akkor szép jövő áll előtte. FEM3, 22:00: Torta – Guy Ritchie-s drogfutár az életéért fut jópár extasytablettával a hóna alatt. Mint minden ilyen, a drogot és terjesztőit nem egyértelműen negatív színben ábrázoló alkotás, ez is mérsékelten ajánlott – azonban Lisa Gerrard zenéje / hangja (és Sienna Miller) egy fokkal feljebb emeli.
 
Nem ajánlott rovat:
Fél tíz előtt öt perccel egy B-kategóriás baromság a retekklubbon. Nem azért békat, mert egyetlen húzónév sincs benne (persze azért is), hanem mert a sztorit nem csak filmekben (Kegyetlen játékok) hanem sorozatokban is csontszárazra fejték, így azoknak mondom fel, akik esetleg tényleg tegnap születtek: adott egy igazi pinabubus, aki naplót vezet hódításairól, ám egyszercsak kiderül, hogy neki is vannak érzelmei, éspedig azáltal hogy az Igaz Szerelem beköltözöik a szomszédba egy gyönyörű nő személyében – így szakad vége az Agglegényörömöknek. Ugyanott féléjfélkor egy nagyon gyenge német horror, ami ráadásul már a második részénél tart, és ez is a szokásos közhelyekre (veérszomjas, embereken kísérletező orvosok) alapoz. Az Anatómia 2. miatt még kamaszkorunk álmai, Heike Makatsch és Franka Potente ellenére se érdemes fentmaradni.
 
Ismétlés, de ajánlott:
Kilenckor tőle szokatlan módon minőséget ad a Hálózat TV, mégpedig Fellini mester Édes életét. Az olasz rendezőkirály mindig jót csinált, amikor meg a léha figurák üres életét mutatta be, akkor meg főleg – ennélfogva akárcsak a Bikaborjak, úgy ez is aktuálisabb (főleg itt nálunk) mint valaha.
 
Barkácstibor besurranó rovat:
A hús elcsábított: „Bakácsot ötvenezer forintra büntette a Pest Megyei Bíróság. Settenkedő örökre kiszáll a médiából.” – Egy jellemző szöveg: "Ehhez a videóhoz nem lehet hozzászólni."
Bakács Tibor helyett anyja fizetheti az 50 ezret – Nem meglepő, annak tükrében meg főleg hogy a felesége tartja el :DDD Lesülne a bőr a képemről ennek a fickónak a helyében.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Kanadából is felvették a segélyt: „37 családról derült ki, jogtalanul kaptak támogatást.” – Minden rasszistának elmondták a hazájukat, de a pénzünk az persze nem volt büdös nekik?! Visszamenőleg elvenni mindtől, mint Angliában.
Hallucinogén gomba a békési termesztőnél: „Egy teljes ház helyiségei voltak a kábítószer termesztésére kialakítva.” – Most miért ne?! Alkalmazkodni kell, ha már a sima mezőgazdaságból nem lehet megélni! Vegyél hazait!!! ÉBERSÉG!!!!!!444 négy
A tinédzser Bódi Sylviről aktfotók szivárogtak ki – Véletlenül. Húsz év után. Nyilván. Feltűnés nélkül kapcsoljunk is el innen.
Edvin Martonék tovább szaporodnak – A népesség meg tovább fogy. E hír tükrében érthető is, eggyel több eltartandó celeb…
Így nem lesz ráncos a két melle között – Hát azt hiszem ez engem nem érint…
India világbajnok, vetkőzik a helyi Larissa: „Larissa Riquelme vetkőzött, bár hazája nem nyert futball-vb-t, Poonam Pandey kedvencei krikettesek.” – Nahh, végre valami jó hír. Megyek is fotókat keresgélni erről a gyanús nevű leányzóról, viszlát holnap kábé ugyanekkor 8)
 
 
CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 7.:
TALÁN A SERTÉSTELEPEN

Apa és fia. És pont fordítva, mint ahogy gondolnád.
Kezdem ismét elveszteni a türelmemet. Mindenütt ismétlés és biztosra menés, visszasírjuk mi még akár a tegnapi napot is! A Cinemax 2-őn egymás után két film, aminek nem sok köze van egymáshoz, ezek közül a tízkor kezdődő Talán az ajánlottabb (Jean-Paul Belmondo miatt is), ebben egy kicsit Karácsonyi Énekes sztorival próbálják rábeszélni a tétova főhőst (és vele minket is) a gyerekvállalásra, azóta már tudjuk, milyen eredménnyel. : ( Előtte más, hasonló címmel: a Mindenképp talán mindenképp ismétlés, és egy apa meséli el benne leányának a kapcsolatait – az éppen véget érő házassága előtt. Clint Mansell zenéje és Rachel Weisz jelenléte miatt esetleg érdemes már nyolckor idekapcsolni. Ugyanebben az időben emberjogi krimi a sima Cinemaxon Sidney Poitier főszereplésével, aki itt egy álruhás nyomozót alakít, amint egy helyi építész halálát próbálja felderíteni, pontosabban azt, hogy van-e összefüggés a gyilkosság és aközött hogy az áldozat által épített gyárban feketék dolgoztak volna. Az eredeti címe, mint egy Sandra-szám (In The Heat Of The Night), a magyar meg a félreérthető Forró éjszakában. Tizenegykor egy doku-horror az HBO-n, amiből kiderül, hogy Amerikában még a vágásra szánt sertések jogaiért is küzdenek (és itt ne a Négy Mancs-szerű faszságokra gondoljunk). A Halál a sertéstelepen a húsipar legsötétebb árnyoldalát festi elénk többek közt rejtett kamerás felvételekkel. Nehogy leültesd elé a gyereket, mert a vegává válás a legenyhébb lehetséges következmény ami a megtekintésével jár.
 
Ismétlés rovat:
TV2, 21:25: Bridget Jones naplója – Hihetetlen, több mint egy évtized telt el nem csak a könyv, de a belőle készült film óta is. Ha másra nem, arra jók az ilyen időmúlások, hogy el lehet dönteni, mennyire volt zsákutca az azóta megtett út, és bizony elvált a szar a májtól: míg a Bridget Jones a maga nemében egy szerethető vígjáték, sajnos voltak akik komolyan vették (ahogy a Seksz és Nyújorkot is), ergo itt nálunk is lett egy rakás gazdag, bulis, szabadon pasizó, ennek ellenére állandóan rinyáló és alapvetően boldogtalan nő, aki gyereket még/már nem akar, a „női szerepet” elutasítja, viszont jobbat még mindig nem tud, úgyhogy pszichológushoz jár, mert nem képes elfogadni hogy Mr. Big csak a képernyőn létezik úgy rönézellernek, mint SJP-nek.
 
Kishírek a nagyvilágból:
Recorder: A 69 éves Paul Simon újra zenél: "A magyar zsidó származású gitáros, a Simon & Garfunkel duó egykori tagja erős lemezt készített." - Az alcím igazi ideális trollcsapda, most majd az is odamegy fröcsögni aki egy akkordot nem hallott tőle...
Pucér programozónőket keres egy brit webfejlesztő cég: "Fontos, hogy az állásra pályázó szakmailag jó legyen, és szeressen meztelenül dolgozni a világon egyedülálló naturista munkahelyen." – Peeersze : ))) Én is ezt mondanám, meg kikötném hogy csak D+ mellbőségű jelentkezőket várok :DDD Hülye angolok, angol hülyék!
Betöltötték a világ második legjobb állását: "A hivatalos világutazó fél évig egzotikus utakon vehet részt, az első hétfőn indul a Karib-tengeren." – Mi lehet az első legjobb állás? Csak azt ne mondják hogy Bill Gates-nek lenni!
Vert, ölt, majd magára gyújtotta a házat: "Vejét megverte, majd élettársát megölte, és hogy végezzen magával, felgyújtotta házát egy hetvenöt éves férfi csütörtök délelőtt Diósdon." - Hiába, tiszta munkát szeret végezni a bácsi ^^ Majd a böriben gondolkodhat, megérte-e.
Elhunyt Komlós Juci: "A nemzet színésze kedden hunyt el, 93 évet élt. Játszott színházban és filmekben, a nagyközönség főként a Szomszédok című tv-sorozatból ismerte." - 93 év nagyon szép idő, és rengeteget köszönhetünk neki (nem csak a Szomszédokat, bár a plebsnek kétségkívül ez ugrik be róla elsőnek). Nem az a baj, hogy elmennek közülünk a nagyok, hanem az hogy nincs helyettük senki! :(( Csak az ilyen szemetek:
Éden Szandra kielégítette Éden Krisztiánt: "Éden Szandra korábban Levivel, most a hétfőn beköltöző Krisztiánnal ment rá az örömszerzésre." - Hejj de szép is ez! Egy nagy család! Mindnek Éden a vezetékneve, mindegyik beköltözik, és mindegyik kúr a másikkal!
Kurvázáson kapták Obama jóbarátját: "Bobby Titcomb és három társa hétfő éjjel egy honolului kereszteződésben leszólított egy prostituáltat, a hawaii rendőrség lecsapott rájuk." - Kimossák, sőt, siker lesz, mint csárlisín. Főleg mert a neve is jó: titcomb, azaz csöcsfésű :DDD
Kovi a neve miatt alkalmazná VV Gigit - Nahát, azt hittem Kovi már visszavonult, legutóbb is telesírta a médiát azzal hogy nem mennek a filmjei. Szóval még aktív, és egy valóságsós ribivel újítana. Újabb nyomós érv a magyar pornó ellen.
Gránát vitte el egy gyerek kezét: "Gizában egy gránáttal szórakoztak a kicsik." - Hát mit mondjak, nem voltak túl okosak, de cserébe legalább egy maradandó élménnyel gazdagodtak. :((
Nincs elég pénze? Csináljon magának! - Ez nekem is megfordult a fejemben, de az én időmben még hamisításnak hívták és büntették is. "Az egész úgy indul, hogy fizessünk be 100 eurót. Kékfrank után jöhet a tallér, de a rendszer rizikós." - Magyarul: PIRAMISJÁTÉK. Kihagyom. Kékfrankosból meg maximum borért vagyok hajlandó fizetni, de 100 euró azért is túlzás!
Fluor Tomi 17 évesen vesztette el a szüzességét - Ez már több információ mint amire szükségünk van :SSSS Na mindegy, Nap kommentje:

2011.04.07 18:14:05 LAVÓRVAGÁNY
Akkor ismerte meg espét? :D
 
Az új alkotmány ellen vonultak: "A Szema a Dohány utcai zsinagógánál tiltakozott." - Tök jó hogy éltek alkotmányos jogaikkal, meg tudom hogy le van zárva a Kossuth tér, de miért pont a zsinagógánál tüntettek? Tudtommal nem ott ülésezik a kormány!
Nem kell esküt tenni az új alkotmányra: "Sem a képviselőknek, sem a közszolgáknak nem kell majd új esküt tenniük." - Ugyan, miért is kellene:
A képviselőkre nem vonatkozik a 98 százalékos különadó: "Az indoklás szerint munkaviszonyuk speciális." - Ugyan, mutassanak csak egy dolgot ami ugyanúgy vonatkozik rájuk mint a nemspeciális egyszerű emberekre!
250 tanár állása szűnik meg Pécsett: "Kevés a gyerek, főként a nyugdíjas korú pedagógusokat küldik el." – Na, rájuk viszont minden vonatkozik, nincs kibúvó : ((( Magyarország, ÉN ÍGY SZERETLEK én most leiszom magam : (((
 



bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés