2011. 04. 08.
Éjtíz csájld (ápr. 8-9-10.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
PÉNTEK, ÁPRILIS 8.:
VISSZA A NYOLCANAS ÉVEKBE!

Jó estét kívánok, beállott a nemzethalál, senki se mer szembeszállni a mai "főműsorral". Haladjunk időrendben:
 
Nem ajánlott rovat:
Cinemax, 20:00: Agatha - Nem szar, de ismétlés, vagyis kihagyható.
Film+, 21:10: Rambo 2. - Nagyon jó akciófilm, azonban ismétlés, kihagyható.
M1, 21:40: Transylvania - Ismétlés és szar, annyiszor húztam le hogy már kívülről fújom: ez egy velejéig hazug alkotás, még Palya Bea se menti, Asia Argento meg az utóbbi idők legnagyobb tévedése, mármint az hogy ő színész(nő?)nek hiszti magát.
DunaTV, 22:00, Macska-jaj - Nem szar, de ismétlés, kihagyható.
HBO 2, 22:00: Spartacus: Az aréna istenei - Történelemhamisítós faszság, kihagyható.
FEM3, 22:00: World Trade Center - Nem szar, de ismétlés, a többit ki tudod találni.
M2, 22:05: Édes2kettes - Nem szar, de ismétlés, tovább is van, mondjam még?
Viasat3, 23:00: Édeshármas - Ismétlés és szar, nagyjából ugyanaz igaz rá mint a Transylvaniára. Ha igazi édeshármast akarsz, irány a szvingerklub (de semmi buzulás, buzulás az nuku!), egyébként meg a legközelebbi videotéka felső polca is your friend, akármelyiket választod, jó élmény lesz, és még a résztvevők "érzelmeit" se kell elviselned.
 
...és ezzel el is érkeztünk a főműsorhoz, ami a kiemelten kerülendő kategóriába esik: TV2, 21:20: A Nagy Duett - Ismét erőltetés (énekes sztárok az amatőrénekes sztárokkal), ismét lábszagú szórakoztatás (Megatánc, satöbbi), ismét egy műsor ami csodásan mutatja mi rossz a kertévékben és általában a magyar médiában. Beidézem a stáblistát. Műsorvezető: Liptai Claudia, Majka. Zsűri: Balázs Klári, Kasza Tibor, Dobrády Ákos. Szereplők: Till Attila, Tóth Gabi, Zana "Ganxsta" Zolee, Orosz Barbara, Bereczki Zoltán, Peller Mariann, Hajdú Péter, Zoltán Erika, Rákóczi Ferenc, Tóth Vera, Árpa Attila, Falusi Mariann, Molnár Ferenc Caramel, Trokán Nóra, Szekeres Adrien, Harsányi Levente, Iszak Eszter, Éder Krisztián, Zalatnay Sarolta, Gianni Annoni. Ennyit kell tudni erről is, meg azt hogy akármit nézel helyette, azzal jót teszel magadnak és a világnak is, és nyugodj meg, nem maradsz le semmiről, mert pont elég birka fog így is leülni elé.

Ajánlott rovat:
Viasat History, 22:00: Üdvözöljük a 80-as években - Az egyetlen jó műsör ma! Bár én a generációm (LOL) nagy részével együtt épp csak kibekkeltem valahogy a nyolcvanas éveket, a vége felé azért már a vasfüggönyön túlra is eljutott a jó. Micsoda zenék, micsoda hajak voltak azok! Bakelit, kultfilmek, amit akarsz. Nem mintha nosztalgiám lenne iránta, külföldön biztos nagyobb buli volt megélni, de én azért jóllaktam az ide potyogó morzsákból is. A lényeg hogy végre egy értelmes sorozat ennek is emléket állít, a mai rész a Rap, dance és graffiti háromságával foglalkozik, és nem kisebb személyiségek szólalnak meg benne mint Malcolm McLaren (RIP) és Afrika Bambaataa. Kiemelten ajánlott!
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Több halott a japán földrengésben: "Egy idős férfi sokkot kapott, egy nőnek a lélegeztetőgépe mondta fel a szolgálatot." - Én régen amikor mindenféle sokkoló dolgokkal találkoztam Japánból, akkor elsütöttem mindenféle csúnya viccet. Most viszont ki kell mondanom, hogy nem tudom mit vétett Japán hogy ilyen rövid idő alatt ennyi minden sújtja! :( Az meg külön szégyen hogy a legutóbbi hírek szerint nem jött össze elég STÁR egy Japánt segítő szuperkoncerthez.
Éden Szöszit megviselte saját aljassága: "Abudapesti biztonságtechnikai mérnök az első párválasztó után fordult ki önmagából. Ki is esett." - Benne hagytam a helyesírási hibát. A hír maga valamelyest reményre ad okot, hisz' ezek szerint még egy ilyen félrekúrós show versenyzőjében is valamelyest pislákol az erkölcs lángja. De persze nem kell ettől még elbíznunk magunkat!
Nemzetközi melltartómentes nap van - ÉS ÉN EBBŐL SEMMIT NEM VETTEM ÉSZRE?! Hol marad a sokat emlegetett éberség?!!  - "A Szabad Csöcsök Pártja melltartómentes napot hirdetett április 8-ára. Nézegessen képeket celebekről, akik gyakran mellőzik ezt a ruhadarabot." - Én nem tudtam hogy van ilyen párt is, de innentől rájuk fogok szavazni!! Még akkor is ha nem indulnak a választáson!!!!4 négy
Amerika ellopta a Perczel Mór utcát: "Lassan egy éve épül az amerikai nagykövetség védőzónája, a lakók szűk ösvényen közlekednek." - De legalább nem bombáznak minket meg nem is hoztak létre itt fogolytábort, és ez jó!
Százszor gyorsabb a wifinél: "Az Index kísérleti, szerves alapú adatátviteli technológiája 1,28 Gbit/s sebességre képes." - Nagyszerű, most már csak azt a rohadt Indavideót kéne lecserélni valamire. Youtube, anyone?
Ötezer éves transzvesztitát találtak - Hát erre is ráférne egy kis botoxkezelés, azt hiszem. Mondjuk én így se sunáznám, de biztos van aki ennyire extrém MILF...vagy...nem is tudom ez milyen kategória már :SSSS
Dolce és Gabbana imádja Justin Biebert: "A divattervezők bulit szerveznek a hétvégén az énekesnek, aki egyben a múzsájuk is - írja a Female First. "Justin testesíti meg a fiatal zenei tehetségek új generációját. Elkápráztat minket, milyen széles közönséghez ér el a zenéjével" - mondta Stefano Gabbana. "Imádjuk Justin zenéjét" - tette hozzá Domenico Dolce. "Az ő albumát hallgatjuk a szabadidőnkben, és hallgattuk akkor is, amikor felkészültünk a bemutatóra. Az új generációhoz tartozik, aki foglalkozik a divattal. Nagyon boldogok vagyunk, hogy mi öltöztetjük, és nagyon csodáljuk."Nap kommentje:
 
2011.04.08 09:57:29 hijarna
Lehet meg is farkalnák, hisz 17 évesen még őszintén sikolt :))))
 
Stohl bármit megtenne, hogy elkerülje a börtönt - Azt meghiszem, bucikám. Többet kellett volna gondolkodni és kevesebbet drogozni meg gyorshajtani! MÉG EGY SÖRT!!! EGÉSSÉG!!!
 
2011.04.08 08:59:39 Hang Loose
Kezdje itt:
Ne igyon, narkózzon, mikor vezet és ne hajtson gyorsan.
 
…és akkor az Év kommentje candidate:
 
2011.04.08 10:12:06 ORGASMUSFORSCHER 
Szerinten szuperenyhe a büntetése, s szigorítani kellene. 10 évet kellebe kapnia, minimum. 
Miért? Mert nem egy nevenincs, ismeretlen bádogosról, szerelőről, akárkiről van szó, hanem egy agyba-főbe sztárolt színészről, aki abból él leginkább, hogy "közszereplő", hogy ismert, hogy állandóan szerepel/t a TV-ben. 
Azaz teljesen más a helyzete, más a szerepe a társadalomban, mint egy átlagembernek. 
A viselkedése így sokak számára lehet követendő példa. 
Azaz az általa okozott kár többszöröse annak, mint ami csak a balesethez kötődik fizikailag, eltört láb, autóroncs, stb. 
Egy szavát sem hiszem el, amikor megbánásról, büntetésről beszél. 
Ez a közszereplő a rendszerváltás utáni időszak negatív terméke, egy értéktelen szemét, amire semmi szüksége nincs a társadalomnak, mert határtalanul pusztítja. 
Drogok, alkoholizálás, száguldozás, lövöldözés vadászat címszóval, szeretők, kurvák, stb. Ez mind arról szól, hogy Ő, Ő, Ő, Ő, és megint csak Ő azt csinál, amit akar.
A maga primitív módján úgymond élvezi az életet, miközben csak pusztít. Önmagát is persze, meg a környezetét.

...magam se mondhattam volna szebben. Viszlát holnap!


 
SZOMBAT, ÁPRILIS 9.:
A TACSKÓM, JÓASSZONYOM ÉS A TRÉMENS DELÍRIUM

Kéne. A kocsi is.
Valamivel jobban el vagyunk látva mint tegnap, de még mindig nem az igazi… M1, 21:05: Jóasszony: akiről egy város beszél – Itt Helen Hunt az a bizonyos „jóasszony”, aki kifejezetten rosszlány, ergo mindenkinek bejön, mindenkit levesz anyagilag és mindenki a szájára veszi (na nem úgy, azt csak a férfiak teszik vele :DDD), emiatt pedig sűrűn kell költöznie. A vér nem válik vízzé, és az ipart minden helyen ugyanúgy űzi, új lakhelyén (ami gazdagok nyaralóhelye, minő meglepetés) is nekiáll mételyezni egy fiatal pár kapcsolatát és lenullázni a férj anyagi kereteit - de nem azért mert sekszuális kapcsolatba kerültek... Hunt-on kívül még Scarlett Johansson nevét érdemes megjegyezni ebből a korrekt, de kicsit felejthető Oscar Wilde-feldolgozásból (eredeti címe: Lady Windermere legyezője). Negyed tizenegykor hasonló Csalás és ámítás, de mai környezetben a retekklubbon: gazdag üzletember geci (Michael Keaton szegény idáig jutott) egész addig leszarja ifjú munkatársát, amíg meg nem ismeri annak feleségét. Az ifjú munkatársat Brendan Fraser játssza, és ebből ki lehet találni a műfaját is, igen, romantikus komédia, és részemről ez kimarad, pedig el vagyunk ma este látva ilyenekkel, fél nyolckor például a TV2-őn is lesz egy, amivel csak a címe miatt vagyok kíméletesebb (A macskám, a családom és a fiúk), és azért is mivel csupa új név van benne, ráadásul gyerekek, és azoknak még törékeny a lelkivilága. Rövid kivonat: ha nem is szerelmi, de egész biztos érzelmi sokszög bogozódik a suliban a frissen érkezett testvérek és a rájuk pályázó lányok között, akik közül az egyik a macskáját veti be csaléteknek, ám a dolog balul sül el, és mindenki másba habarodik bele, mint akibe tervezte. Mérsékelten ajánlott családiasság. Ha már itt vagyunk:
 
Kis crap-ekok rovat:
Negyed nyolckor egy zűrös gyerek búcsúajándéka az addig őt baszogatóknak családja költözése alkalmából. Természetesen bezavar a Zélet: miután mindenkinek megadja ami szerinte jár neki, apu lefújja a költözést, így A kiskrapek visszavágása végül visszaüt, nemkicsit, nagyon. Ártalmatlan családi vígjáték a Viasat3-on, én persze kihagyom. Filmmúzeum, 21:00: A kispapa – Szerepcserés vígjáték újfent Michael Keatonnal, aki női szerepbe kényszerül mikor kirúgják és felesége kezdi hordani a nadrágot a házban (= ő lesz a családfenntartó, leginkább anyagilag, a férjnek meg irány a konyha). Ez is családi vígjáték, ezt is kihagyom.
 
Nem ajánlott rovat:
Universal Channel, 21:00: A nagy csapat 3. – Igen, készült belőle harmadik rész is. Szerencsére Charlie Sheen ebben már nincs benne, de még így is simán kerülendő.
 
Ajánlott rovat:
Ahogy tegnap a Viasat History-n, úgy ma az M1-en vár minket kellemes meglepetés, és ez is zenei, bár kicsit későn (0:40-kor) adják. Rövöden: a Koncertek az A38 hajón sorozatban a Delerium fellépése van soron. A szintetizátoros és nyúédzses zenék fikázóinak külön ajánlott, itt a bizonyíték hogy lehet ezt jól is csinálni, az meg hogy mások aratták le Fulberék munkájának gyümölcseit, semmit nem von le az élvezeti értékből, sőt. Aki képben van az nézni fogja, aki ismeretlenül is belekezd, az meg képben lesz a végére.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Gödöllőn dőlhet el Portugália sorsa – Nagyon helyes, végre megint mi döntünk az ilyen provinciák sorsáról! Lesz még Moszkva magyar falu!!!44 négy
Daniel Cohn-Bendit = MENŐ: "Provokátornak lenni tiszteletre méltó európai hagyomány. Hamisítani és hazudozni nem az." – Tudom hogy erről áll most a bál mindenhol, én ahelyett amit eredetileg írtam ide inkább belinkelem a Vastagbőr cikkét. Mert attól függetlenül hogy az összevágásoknak nem vagyok híve, annak alapján amit ott olvastam, Benditet nem engedném gyerekek közelébe.
Véletlenül vágta le Grúziát a netről: "A 75 éves néni hulladéknak nézte a grúzokat az örményekkel összekötő optikai kábelt." - ...és véletlenül volt nála egy akkora olló amivel véletlenül át tudott vágni egy ekkora adatforgalmat bonyolító kábelt. Hát ilyen ez a vasazás-szakma! Nap kommentje, nem innen, és nem értek vele egyet 100%-ig, de jó:
 
Dr.Pizza 2011. 04. 07. 09:04
Aszondom, azt kéne nem három, hanem harminc évre lecsukni aki az egész internetet kitalálta. Jóval többet árt, mint használ. Tönkretette a zeneipart, a mozikat, senki sem vesz könyveket, nyolcéves gyerekek pornót néznek, az utcán csatangoló tinik nem egymással beszélgetnek, hanem sosemlátott fészbuk haverokat látogatnak, kíváló bombareceptek, ömlik a mocsok és a mindenféle ordas eszmék, függővé tesz, mindezt alig tíz év alatt. A néninek szobrot kéne állítani.
 
Lovas és kutyás rendőrök lesznek a budapesti temetőkben: "Az idős embereket gyakran sírgondozás, virágültetés közben fosztják ki tolvajok." – Asszem erre mondják hogy megélhetési bűnözés, vagy azt hogy survival of the fittest. Persze ettől még gyomorforgató a dolog. >:(
Műholdas tévézéshez pisztoly: "Montana és Idaho lakosai egylövetű puskát kapnak Doktor House mellé." - Így legalább szétlőhetik a tévét ha nem tetszik a műsor. Kicsit redneck megoldás, de érthető! Ha a Nagy Duettet kéne néznem, én is pisztoly után nyúlnék, csak lehet hogy nem a tévét lőném szét vele :DDD
18+: Heti póz: gubóban - HOGY EZEK A HERNYÓK MEKKORA DISZNÓK!!! Ki se keltek, át se alakultak, de már csinálják!! Betiltani mindet!!
Az amerikai külügy kifogásolta az emberi jogok állapotát Magyarországon: "A gyanúsítottakkal, főleg a romákkal szembeni rendőri túlkapásokat is bírálták jelentésükben." - Vonuljanak ki mindenhonnan ahol haderővel vannak jelen, utána költözzenek le a Durándára vagy az Avasra (de haderő nélkül), és csak azután kifogásolgassanak :SS
Védett madarak vadászhatóságáért lobbizik Semjén: "A miniszterelnök-helyettes fővadászként levelet írt a szakminiszternek, amiben a a kilőhető állatok listájának bővítését kérte." - Benne hagytam a helyesírási hibát. A hírben meg az a hír, hogy mindezt a vadászok közérzetének javítása érdekében szeretnék megcsinálni. Én nem tudtam hogy ilyet is lehet, de akkor benyújtanék egy petíciót arról hogy az ÉN közérzetemet konkrétan mivel lehetne „javítani”. Neki is állok a listakészítésnek, viszlát holnap!
 

 
VASÁRNAP, ÁPRILIS 10.:
KOLDUS-SZAPPANOPERA

Csajok egymás közt. És az egyikük nem az.
Nyolckor új sorozat indul az M1-en, amiben egy régi családi lap élére tér vissza az alapító atya egyik lánya, hogy kiderítse, ki ölte meg a húgát. Nem sűrűn kapunk mostanában francia sorozatokat, A karvaly csendje ezért is ajánlott. Ugyanabban az időpontban egy számítógépes játék feldolgozása az HBO-n, szerencsére nem Uwe Boll kezéből, vagyis az adaptáció nem egyértelmű katasztrófa, ellenben ugyanattól a gyerekbetegségtől szenved, amitől sorstársai (Silent Hill, Alone In The Dark): az ami működik a játékban (szintről szintre haladás, pontgyűjtés) az nem áll meg önálló sztoriként, ennek tükrében a Perzsia hercege: Az idő homokja erősen egyszernézhető lett. 23:25-kor ismét bebizonyosodik a Drogkirály képében az amit mindig mondok, éspedig hogy a rapperek problémás életük miatt hiába „autentikusak” (ahogy a címszereplő DMX is), attól még nem lesznek jó színészek, sőt, a saját életüket se tudják eljátszani. Viszont a való életben is megtörténhet az, ami itt, vagyis hogy egy vétlen újságíró is belekerül a szórásba (maffialeszámolás), csak azért mert rövid időre a főbűnös közelébe került. Akik szeretik a mostani rapet, azok nyugodtan kapcsoljanak a Film+-ra, a többiek csak óvatosan. Nagyon gyanús hogy a háromnegyed tizenegykor adott Szappanopera voltmár, de mivel nem egy átlagos toleranciamese, adjunk neki még egy lehetőséget. A furcsa pár itt egy visszahúzódó életet élő transzvesztita és egy biztonságos kapcsolatból a szabadfogású pasizásba átugró nő, akik a szomszédságon túl is rászorulnak egymásra, mindez az M2-őn, és aki bírja az ilyeneket (lásd még: Síró játék, Hedvig és a mérges csonk, Priscilla), annak mindenképp ajánlott.
 
Kishírek a nagyvilágból:
Elfogtak egy magyar drogfutárt Peruban: "Az ötvenéves nőnél több mint 9 kiló kokain volt." - Remélem a maximumot kapja, már csak az országimázsunk miatt is.
Állásukért vették le melltartójukat a mexikói stewardessek – És mind bombanő! Micsoda véletlen!!! - "Azért vetkőzöztek le a Playboyban, hogy visszakapják munkahelyüket becsődölt cégüktől." - Hát csőd az van nálunk is, jöjjenek hozzám dolgozni, fizetni én se tudnék, max. természetben! :DDD
Renato szerint nagyon kínos a ValóVilág4: "Megy a műmájerkedés és a hiszti, megjátszott az egész - vélekedik a Big Brother olasz csődöre." - ...mert a BB az a minőség magasfoka volt :DDD
Meghalt Sidney Lumet: "A Gyilkosság az Orient-expresszen, a Kánikulai délután és a 12 dühös ember rendezője 86 éves volt." - FEKETE NAP EZ. Mindenki nézzen meg tőle valamit vagy ma vagy a közeljövőben...: ((( R.I.P.
 




bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés