2011. 05. 23.
Ne várd a május végét (máj. 23-24-25-26.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁJUS 23.:
INFERNIS, ÁLL IS

Carrie de Carroda (varroda)
Miután mindannyiunk kedvenc Béla bácsija kreatívan kitombolta magát mindenféle sci-fi-írók életművén, ideje van a rendes tévéajánlásnak…amiben ma megint kevés jóság lesz.

Ajánlott rovat:
FEM3, 22:00: Pénzcsinálók
– Doku a hihpop marketinges vonaláról, felgöngyölítve a kezdetektől (Def Jam, Russel Simmons és társaik) egész mostanáig. Nem a Wu-Tang vagy Puffy volt az első akik átrándultak a zenéből a társiparágaba, de nyilván ők csinálják a legjobban. Én a régiek miatt fogok leülni elé.
Filmmúzeum, 23:25: Carrie – A Ginger Snaps (egyik) előfutára, amennyiben a nővé érés és a természetfeletti lépességek egybeesését vesszük. Minőségi horror, voltmár, de itt a helye. Mindig is gerjedtem az ilyen para-csajokra...

Mérsékelten ajánlott rovat:
M1, 21:40: New York-i szerenád – ...megint a zenei vonalon. Egy dobos és egy wannabe médiageci hihetetlen kalandjai Kansasben, ahol addig élvezhetik a jólétet, amíg a szobaszervíz rá nem jön hogy nem azok akiknek kiadják magukat. Mi nyugodtan kihagyhatjuk, Freddie Prinze Jr. rajongói úgyis bekapcsolják majd.
Filmmúzeum, 1:40: Privát rocktörténet: Az Európa Kiadó – Amennyire bírtam őket valamikor, annyira fárasztó volt a többszörös visszatérés. Talán ez a visszaemlékezősdi majd helyreálíltja bennem a nagyságukat!

Kis hírek a nagyvilágból:
Tóta W.: Télapó nem jött el: "Kereszténynek lenni állati kaland lehet, még akkor is, ha Jézus sose jön el a randira." – Kezdem sajnálni ezt az embert. Valami eltörhetett benne, egy héten belül ez már a második vallásgyalázása. Nap kommentje:

marlington 2011.05.23. 09:16:19
Oké. Van egy - még a bejegyzés szerint is, még a karizmatikusok között is kisebbségben lévő törpegyülekezet, ami figyelmen kívül hagyta azt az igét, hogy "Azt a NAPOT viszont, vagy azt az ÓRÁT SENKI nem tudja: sem az ég angyalai, sem a Fiú, csak az Atya egyedül." /Máté evangéliuma:24:29-3/

ellenben félremagyarázott egy ószövetségi félmondatot. ebből hol következik az, hogy "Lehetnek ebben a szövegben pontatlanságok, nem, fater? "

egyfelől TWÁ-t száőjon kéne vágni viszsakézből, metrt ilyen hagnemben egy szenilis vénemberrel sem beszélünk, akkor sem, ha nemértünk vele egyet.
Másfelől az, hogy ezt a szöveget annyian annyifelé értelmezétk félre, nem a szöveg, hanem a mi tökéletlenségünket bizonyítja.
Mert az ember tökéletlen, még Mr Camping is, és TWÁ is, meg mi mindannyian.

Érdekes, a hülye keresztényeket egyből kiszúrja a média, a hülye ateistákra meg immunis.
Hol van már a 'nem értek egyet veled, de mindent megteszek, hogy véleményed elmondhasd' elegáns liberalizmusa? az nekem tetszene.
De ez a 'megszívtátok, fater'-liberalizmus nem, ebben semmi elegancia.


Leköpték Gyurcsány Ferencet Egerben: „A volt kormányfő szerint a polgárok egyre keserűbb szájízzel szemlélik a Fidesz tevékenységét.”
Leköpték egy nyíregyházi képviselő gyermekét az iskolabezárás miatt – Ez úgy látszik valami új népi sport lesz, mint a punkhőskorszakban ^^
A VV4 belerondított Ágica kapcsolatába - Én meg leszarom.
Keresik, ki szart a pécsi városháza elé - Biztos ezért is a VV a hibás!!!!n444 négy - „Az Inferno Clubból érkező tettes még jól szét is kente az ürüléket az épület lépcsőjén.” – …na neee, eddig azért a punkok se mentek el…:SSS
Magánzsebeket dagaszt a végbél?:A Teva gyógyszergyár és egy magánrendelő bulijának néz ki az bejárható végbélsátor.” – Méghogy ÉN fizessek azért hogy egy óriási végbélcsatornában mászkálhassak?! Inkább leszarom. Ezt is.
Alekosz fülcsontig nyalt Veronikának
- ...és az övé lehet az a jó sok zsír amit a nyelvével kikanalazott a hallójárataiból. ^^
Betiltanák, hogy a válófélben levők szexeljenek - Szerintem a sekszet magát kéne Be Tiltani, mivel erkölcstelen meg minden. Vagy valami ilyesmi :DDDDDD
A Gellértben rendezett szexpartit egy német biztosító: „Húsz prostituált várta a vendégeket a fürdőben lefüggönyözött ágyakon, írja a Handelsblatt.” – Két dolog fáj nekem ebben. Az egyik, hogy a művelt Nyugaton egyre inkább Európa segge lyukának néznek minket (és joggal, ha a jónevű fürdőinkben és a nyílt utcán is pornót forgatnak, a legelitebb szállodánkban meg kubrickista-pénzösszeesküvéses seksz-orgiát rendeznek). A másik, hogy az ilyen bulikból engem mindig kihagynak!
Lars von Trier: Náci vagyok – Nem, kedves lars, nem vagy az, csak egy kibaszottul elkényeztetett sznob, drogos idióta. - "Hosszú pornófilmet forgatna a dán rendező, aki Hitlerrel szimpatizál.” – Könyörgöm ne pornózzon, még egy olyan tök egyszerű műfaj is magas neki mint a horror, lásd Antikrisztus. - ”Charlotte Gainsburg szerinte csak maszturbálni jött a forgatásra." – Amit meg trier csinál az merő mentális faszverés. Melyik a jobb? Gainsbourg legalább jól néz ki (és a provokátor apja is büszke lehetne rá). Mindegy, remélem ezzel a végére értünk Lars bácsi karrierjének, bár előbb kellett volna, de talán még most sem késő.
Lars von Triert kitiltották Cannes-ból: „Hiába kért közleményben bocsánatot, szerdai nácizása miatt távoznia kell a filmfesztiválról.”HALLELÚJA, TESTVÉREIM!!! Végre megőrizhetjük emlékezetünkben úgy mint a Hullámtörés meg a Birodalom rendezőjét, nem kell pironkodnunk az egyre szarabb alkotásai és az egyre szerencsétlenebb provokációi miatt (bár, ha Lengyelországban hangoztatta volna mindezt vagy akár az oroszoknál, ott még hülyére is verték volna. Jogosan.).

KEDD, MÁJUS 24.:
VÍZBEN FŐTT SVINDLI


Aki megelőzte a korát. Szó szerint is. De csak filmen!
Ma is csak négy pogram lesz ami kiemelhető.

Ismértlés, de talán érdemes rovat:
Duna, 21:00: Fotó Háber – Szocreál James Bond, kiváló színészekkel: Csákányi László, na meg persze a mindig zseniális Ruttkay-Latinovits páros, utóbbi mint a fotóműteremnek álcázott kémközpontba beépülő elhárító, aki ráadásul a cégtulajdonos feleségével (Ruttkai) is kavar.
Film+, 21:15: A bájkeverő – Múlt héten volt az az indexre magyarított cikk, amiben a legrosszabb színészeket vették sorra. Nos Brendan Frasernek legalább egy tűrhető szerepe van, éspedig ez, ahol a szerelem érdekében eladja a lelkét az ördögnek (Elizabeth Hurley, S+), hogy valóban olyan férfi lehessen, aki után döglenek a nők, és úgy kis híján úgy jár mint a viccbeli szerencsétlen, bár nem AIDS-es lesz, hanem „csak” egy nagymenő kábszerkereskedőben születik újjá.

Nem ismétlés, talán érdemes:
Cinemax, 20:00: Időről időre – Kicsit kaotikus krimi/sci-fi, amiben Hasfelmetsző Jack H.G Wells (Malcolm McDowell) időgépével (!) menekül a Scotland Yard elől, amire az író a maga módján válaszol: utánamegy a jövő Amerikájába (hetvenes évek, a szerelmi szál mellett remélem lesz benne diszkózene is). A Svindliben meg a Fotó Háberhez hasonló történet vár minket a FEM3-on tíztől, ahol egy rendőr Latinovits karakteréhez hasonló feladatot kap, ám az elvegyülés végül szinte túl jól sikerül: a pandúrból szép lassan rabló lesz.

Kis hírek a nagyvilágból:
Gond lehet a nyugdíjvagyon átadásával: "Még azt sem tudni, milyen vagyon lehet az államé, és mit adnak el a nyugdíjkasszák." - Pedig ez nagyon egyszerű! MINDEN az államé ^^
Tigris rémített halálra egy brit falut: "Helikopterrel és hőkamerákkal indultak a mezőn pihenő, életnagyságú játékállat ellen." – Hiába, első a biztonság, második a SÜN!!!!!
Jerzy visszatért a szexiparba - Miért, mikor hagyta el valaha is? o_O
LG: Beyoncé az apokalipszis után – NEM! Beyoncé maga az apokalipszis! - „A rángatózó énekesnő csatlakozott Britney Spearshez és Katy Perryhez, és ő is a végső pusztulás utáni homokban fetreng.” – …de legalább láthatjuk a klipjében mennyi maradt a popvilágból. Régóta nem csekkoltam a Lángolókat, de úgy tűnik nem maradtam le semmiről.
Vádat emeltek a tescós lövöldöző ellen: „A 24 éves férfi fegyvert rántott, miután csokilopáson érték tavaly augusztusban a pesti Váci úti Tescóban.” - Mehet műsort vezetni bakács mellé. Bár ha csokiért pisztolyt rántott, képzelem mi lett volna ha ő is szalámit lop…
Budai Zsuzsa az análpápánál járt castingon: „A Pierre Woodmannél tett látogatás akkor lenne botrány, ha mindenki láthatná, hogyan dugtak kamera előtt. Ha valóban dugtak volna.” – Ravasz vagy Velvet, nagyon ravasz, de én megfejtem a rejtvényt! A cikket nem lehet kommentálni, tehát dugtak!
Szabadon lebegő bolygókkal teli a világűr: „Több magányos bolygó van, mint amennyi csillag.” - Ez nem jó, azonnal rögzíteni kell őket valamivel. Vagy párt keresni nekik, hogy ne legyenek magányosak.



SZERDA, MÁJUS 25.:
TISZTA KÖD AZ ÉGI BOLT!

Top Gun, Oroszországból szeretettel

Ajánlott rovat:
Duna, 21:00: Tiszta égbolt - 1960-ban már lehetett kritizálni Sztálint (másokat viszont még nem), így eljött az ideje annak hogy a hadifogságból hazatért, de szülőhazája által megbélyegzett pilóta, Alekszej történetét is bemutathassák a SPRICKOLÓ néptömegeknek. Az ifjú repülőst a II. VH szakítja el várandós asszonyától, aki ura halálhíre ellenére is kitartóan vár, ám amikor amaz megérkezik a fogságból, csak a nő fogadja tárt karokkal, mivel a mindenhol ellenséget látó kommunista hatalom nem engedi innentől gép közelébe. A gyártás időpontja, mint mondtam, fontos: ekkor már be lehetett fejezni hepienddel (rehabilitáció), így legalább a filmbeli embereknek igazságot szolgáltattak – ha máshogy nem, hát a művészettel. Úgy tűnik ahogy a való világban beköszönt a nyár, a tévében beborul az idő. Tízkor immár a sokadik ködösítő filmet kapjuk, ezúttal a FEM3-on. Volt már sima meg elektromos köd, most viszont házastársi (v)iszonyok várnak ránk A köd mögött, egyenest Hollandiából. Egy házaspár egy barátjával autókázni indul, azonban a címbeli természeti jelenség miatt kénytelenek megállni és lelkizni egy sort, felszínre is kerülnek az ilyen-olyan ellentétek, ahogy kell, még a reinkarnáció is felmerül… A New York-i szerenádhoz hasonlóan ebben is van egy bájgúnár aki a sznobokon kívül a női szíveknek is eladja: Luke Perry.

Ismétlés, de ajánlott:
MGM, 20:30: Gyilkosság a hajón / Szalmaasszony – Gina Lollobrigida és Sir Sean Connery együtt egy thrillerben, az egyik mint érző keblű ápolónő aki egy gazdag, háklis és ráadásul vidéki angol uraságot ápol, a másik mint ennek unokaöccse, aki eltenné az öregurat láb alól. Két ekkora ember egy filmben, ezt nem hagyhatom ki…

Ismétlés, nem ajánlott rovat:
HBO Comedy, 20:25: Ő a megoldás – Ezt viszont igen, pedig ez is a kettősségre épít, de milyenre! Sandra Bullock egyszerre főszerepben (mint túlsúlyos stalker rajongó) és a produceri székben. Ebből sok jó nem sülhet ki (legalábbis nekem). Stephen King Rajongója valósághűbben fogta meg ezt a témát.

Kis hírek a nagyvilágból:
18+:Kovi: Nyomjon egy masztit, majd egy gombot! – A lónak a …át, 1 rész. Index címlap 2011, gratula. Nap kommentje:

2011.05.24 18:02:52 Turk Hava Yollari
Ha egy hölgyismerősöm veri ki, nyomhatok gombot?


Pajkos Póni: A farkukat verték a videómra – A lónak a ….-át 2.! Pajkos Póni, mi ez valami animálseksz?! - „Szandika kicsit kihozta a sodrából azzal a váddal, hogy gusztustalanul viselkedik, de leszarja a véleményét. Vigyázat, libaperpatvar!” - B+ most akkor ló vagy libaseksz lesz amit kihagyok?! Nem mintha nem lenne tökmindegy…

2011.05.24 17:35:58 pukancs
Normális országban bilincsbe verve vinnék el Alekoszt, azt a sok ribancot, a FŐszerkeztőt! a PROGRAM igazgatót! és a többit aki a műsorra tűzte vagy felel ezekért a szenny műsorokért.


Szandika összehaknizta egy új autó árát – Hakni, persze…még a csavargyárat is előbb elhiszem…
Kinek a DNS-e folyt a szobalány blúzára? – Leszarom. A blúzát is.
Válasszon ön is díszpolgárt!: „A közgyűlés szerdán dönt arról, ki legyen idén kitüntetett. Válasszon ön is pártsemleges listánkról!” – Átpörgettem. Egy pártsemleges név hiányzik nekem róla. Igen, eltaláltad, ő:
De most miért? Ha sztálin lehet(ett) díszpolgár, Gianna Michaels miért nem?!
Nem kerültek politikusok a városligeti tóba - :(((( Pedig de sok elférne ott, lehetőleg betoncsizmában, a fejével épphogy a vízszint felett… - „Négyfelé menő autó, kordonrénszarvas és zenélő tojtoj a ligeti vízen nyílt különleges szoborparkban” – Ja, hogy valakik megint művészkedtek egyet? Hát, köszönjük.
Öngyilkossági kísérlet a Kossuth téren: "Egy hatvankét éves férfi felakasztotta magát a Parlamentnél, csak könnyebben sérült meg." - Egy mondat ami eszembe jutott: MEGÖLTÉTEK A JÖVŐNKET.
Mindenkit megerőszakoltak Cannes-ban: „Ahhoz, hogy díjat is kapjon egy film, pedofília és állatok bántalmazása is kell. Művészet táblázatban.” – Ilyenkor azért örülök hogy nem vagyok „művész”, akár színészt akár rendezőt értünk alatta. Se forgatnom, se elviselnem nem kell a napi nemi erőszakot ^^ EGÉSSÉG!
Comment: Divat lett Jimmy Jumpokat bérelni: „A Tv2 után az RTL is botrányos berohanót szerződtetett élő showműsorába.” – Szánalmas. Az eredeti is.
Cicciolina volt a meglepetés a budai lagzinMeglepetés?! Ha bevallotta volna hogy anno a férjjel együtt pornófilmezett, vagy nyíltszíni sekszuális aktusba kezdett volna vele, na az lett volna a meglepetés!
83 ezer euró volt a Gellértben tartott orgia: „A német cég mostani vezetője szerint súlyos hiba volt szexpartit rendezni az ügynököknek.” - FOTÓT, ha már kimaradtam belőle!!!! Bár ha mind ilyen, akkor inkább ne!
16 évesek is szavaznak ma Brémában: „A német tartományban tavaly szállították le a választójog korhatárát, a tizenhat-tizenhét éveseknek most van először lehetősége szavazni.” – Hát akkor ég veled, Európa, innentől Justin Bieber vagy Dolly Buster fogja Brémát irányítani, a fiúk vagy a lányok részvételi arányától függően. Igyunk is egyet erre a nagy szomorúságra! EGÉSSÉG!



CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 26.:
ILLATOS ÚT,
HAÉNEGYSZERVÉGMIGMEGYEKRAJTAD!

Az ultiban ma nincs ráció
Ajánlott rovat:
Cinemax, 21:40: Ultima Ratio – rövidfilm a béketűrő kisemberről, akinek addig tart a türelme amíg őt, a gyár utolsó dolgozóját is ki nem rúgják a totális automatizálás jegyében. Innen egyenes út vezet a ludditamozgalomba. Ajánlom, mert bár lehet hogy voltmár, de ahogy elnézem lassan nálunk is aktuális lesz, ráadásul a főszereplő rajfilmfigurának egy bizonyos Ivy Pop adja a hangját (német szóvicc az Iggy-re). Ugyanabban az időben egy kevéssé ismert magyar filmszatírát adnak az M1-en, Eörsi István tollából a szocialista időkből, a szocialista időkről. Már akkor is vezető helyen voltunk a korrupcióban, itt három fejes bukik le és próbálja kimosni magát, ám semmi nem jön össze, marad az öngyilkosság egy igen hülye szerrel, melynek neve Illatos út a semmibe. Igen, ez a címe is. Ugye hogy mennyivel egyszerűbb lenne a cián nekik is, nekünk is? :D Dehát nálunk sose az egyszerű megoldásokat választották, az átkosban meg főleg…

Női veszély rovat:
FEM3, 22:00: Makrancos csajok – Shakespeare forogna a sírjában ettől a címdástól (annyira azért nem mint Madách az aktuális Alföldi-rendezéstől, ha egyáltalán), a lényeg a lényeg: bár tinivígjáték és még német is, itt hátrébb kerülnek a hormonok és előtérbe az állatok iránti érzékenység, ami összefogásra kényszeríti az egymással fasírtban levő iskolai lány,-és fiúbandát. Nekem a megmentendő állatok a legszimpatikusabbak, annak ellenére hogy csirkékről van szó, az egyiket ugyanis Kokoschkáról keresztelték el. Egész másfajta csajbanda működött Texasban, ahol pár hülye vezérszurkoló liba erkölcstelen, kihívő viselkedésével kivívta egy egész iskola ellenszenvét, és persze hogy azért nem baszogatták őket (mármint úgy értve, nem ÚGY értve), mert egyikük anyja a suli igazgatója volt. Gyenge sztori, a címe se sokkal jobb (Botrányos pomponlányok), mi meg sóhajtozhatunk hogy bezzeg 2008-ban erről még filmet forgattak (!!!VALÓS TÖRTÉNET ALAPJÁN!!!44 négy), ma meg már azt terrorizálják aki nem ezt csinálja. Változnak az idők, megállíthatatlan a fejlődés, na, ma ezzel már csak az HBO-ig lehet eljutni, bár ott még a főműsoridőbe (21:20). Nem egészen a női vonalak, de ugyancsak iskolai balhé áll a Félelmetes folyó hátterében, egész pontosan egy rosszul (gy.k.: halállal) végződött beavatási ceremónia. A vezetés persze itt is eltussolná az ügyet, de a szemfüles külsős nyomozó (és segítője, a bennfentes tanárnő) életüket kockáztatva is tovább dolgoznak az ügyön, a helyi (lefizetett) zsaruság szíves kérése ellenére is. Mindez egy másik, nem annyira félelmetes folyóról (Duna) elnevezett csatornán, kilenctől.

Kis hírek a nagyvilágból:
A magyarnál nincs boldogtalanabb az egész fejlett világban: "Az is jobban örül az életnek, akire naponta lőnek." - Persze hogy örül b+, már ha túléli! - "A magyarok most már hivatalosan is savanyújóskák." - Amíg nem jár mellé gazdasági leminősítés, addig leszarom.
A legrosszabb minősítést kaptuk a TI-től - Na, erről beszéltem. És akkor emiatt még szomorúbbak leszünk. Ördögi kör ez! :((((
Medvék közelítették meg Magyarországot - Warning, warning, Pedoebar attack!
Leesett az oszlopról, és megbénult egy kábeltolvaj: "Azt hitte, nincs már áram a vezetékben." - Éljen a természetes kiválasztódás, és akkor ne járjon neki rokkantsági segély se. Mégis, mire kapjon segélyt? Hogy lopás közben lebénult? :DDD Szánalmas barom.
Szellő villantotta meg Lindsay Lohan mellét - Nem lehet túl nagy ha már egy szellő is leleplezi. Meg asszem ez az a közmunkás-kokós csaj, szóval nem sunáznám.
Európa rajong DSK utodjáért: "A Financial Times Deutschland szerint nem az a legjobb Lagarde-ban, hogy nő, hanem, hogy felkészült." - Kell is a felkészültség ott az IMF-nél, különösen egy nőnek, különösen DSK sekszuális szokásait ismerve :DDD A helyesírási hibát bennehagytam.
Lady Gaga idősebb szeretőt akar - Fiatalokkal sekszel? És akkor csodálkozik ha nem élvezi... :DDD
Kendra Wilkinson megint jól néz ki, és a szexuális élete csodálatos - Vagy nem, és ezzel kompenzálja.
Visszaéltek Kim Kardashian mellével: "Az örmény realityceleb egy hip-hop mixlemez borítóján szembesült saját melleivel." - Ki kell mondani: én is szívesen találkoznék a melleivel, főleg mert azok nem énekelnek!

2011.05.25 21:13:42 kommentfelület
Klasszikusokat idézve, én is visszaélnék vele. Nem részletezem...


Marilyn Manson kiposztolta exmenyasszonya pucér képeit: "A zenész a honlapján található fotók közé olyan pikáns képeket is felrakott, amelyeken volt csaja, Evan Rachel Wood látható." - Mi van Blájen, ennyire nem fogynak a lemezek? Ex-suna kipostolós színvonal, muhaha.
Britney Spears és Rihanna csókját nem mutatta a tévé: "A Billboard díjkiosztóján vasárnap este Rihanna S&M című slágerében Britney Spears is színpadra lépett, egy barátságos párnacsatát követően még csókolóztak is. Ezt azonban kevesen vették észre, mert a tévés közvetítésbe nem került bele - még az is lehet, hogy nem direkt." - Próbálkoznak, próbálkoznak, de nem fog menni Madonna duplasmárjának megismétlése / felülmúlása ^^
Álló taps a Nemzetiben az Ember tragédiájának - Ne feledjük, ugyanitt stohl andrást is állva tapsolták a birkák, szóval ez nem jelent semmit! És hogy ráéreztem: ebben is játszik a Nemzet Szynésze!!! Nap kommentje:

2011.05.26 07:31:23 baliquez
Buci a színpadon protest a felelősségvállalás és a társadalmi normák ellen. Az a szopás, nem a római szín.

Egy jó rendezőnek NEM KELL - pláne nem folyamatosan - botrányos eszközökhöz nyúlnia ahhoz hogy a darabjáról beszéljenek. A botránykeltés csak arra jó hogy a sírni valóan szánalmas középszerűséget eltakarja. Alföldi esetében totál szükségtelen mert amúgy szerintem jó rendező.

Értem én a marketinget mögötte, értem azt is hogy többen nézik alkehoszt és a többi minősíthetetlen értékválságot mint ahányan nem. De tényleg csak a fos felé közelítéssel lehet a fos ellen küzdeni? Tényleg csak úgy lehet témára kerülni ha hergeljük a hülyebigottbaromállatokat? Bebaszna.

Nem vagyok ultranemzetieskedő de elvárnék némi eleganciát szépirodalmunk kincseinek színpadra állításánál, szerintem mást sem zavarna ha nem pont Madáchról lenne szó.












bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés