2011. 07. 11.
Haza és hasadás (júl. 11-12-13-14.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Béla bácsi egyre gyanúsabb távolléte miatt ebben az évben elmaradt a Balaton Sound-os beszámoló, de nyugi, nem vesztettetek semmit, sajnos a BS alig pár év alatt egy olyan eseménnyé vált amit még parodizálni sem érdemes, annyira gáz (BS, mint BullShit, viszont hírként fogok még vele foglalkozni). És hogy mit csináltam helyette? Magamnak egy saját, egyszemélyes fesztivált, otthon ültem a jégbehűtött sörömmel a hőségriasztás kellős közepén, és sorra feltettem a kedvenc "Elektronikus Zenéimet". Na EZ az igazi víájpí-prémiumfesztivál, ahol az egyik percben Nitzer Ebb és Cypress Hill, a másikban David Bowie, Beach Boys, Aphex Twin vagy Daft Punk szól, és még a sok tiesztóra élvező, closet gay guidót meg az általuk kitartott, bekatizott szeletelős plázapicsát se kell kerülgetni. Röviden: megúsztam a napszúrást, a százszoros árakat, a csúnya nemibetegségeket, az idióta embereket, nem kellett egyik színpadtól a másikig rohangálniom, a körülöttem lakókat is ugyanúgy idegesítettem a stabilan magas (és minőségi) zajszinttel, vegyetek példát rólam! :DDD


HÉTFŐ, JÚLIUS 11.:
HŰSÉGRIASZTÁS

Ne erőlködjetek, srácok, Pete Dohertynek már úgyis mindegy...

Ajánlott rovat:
Igen, igen, néha a TV2 is letesz valamit az asztalra, most például egy iskolájában kívülálló kiskölyök sztoriját, akiből bombajó boxolót nevel egyetlen barátja, aki meg az élet iskoláját járta ki, így a gyerek mindjárt nem lesz Egyedül az élet ringben. Még mielőtt az egekbe menesztenénk a kertévéseket hogy százévente egyszer tűrhető műsort is adnak, véssük az eszünkbe (és a videómagnóéba is) hogy csak hajnali 1:20-kor mernek ilyesmit bekockáztatni. Bezzeg a Duna TV nem tököl sokat, egyből betettek kilencre egy francia filmdrámát, ami nem a tököli, hanem egy még annál is keményebb francia börtönben játszódik, ahol a Beszélőn találkozik össze három ember és a hozzájuk kapcsolódó sorsok. Az egyik egy fiatal csaj aki természetesen a helyi bukó rosszfiúra bukik és őt látogatja, a másik egy asszony aki a fia gyilkosát keresi, a harmadik helyet cserél egy szökni készülő rabbal. Elsőfilm, de annak legalább kellemesen feszült.

Kiemelten ajánlott rovat:
Cinemax, 20:00: Az ember, aki túl sokat tudott
– A pont egy hete leadott Hátsó Ablakról azt hírtam, hogy „nem A mester legjobb filmje, hanem „csak” az egyik legjobb.” A Man Who Knew Too Much viszont már a legjobbak közül az egyik, ebbe is jut James Stewart, és itt is kapunk egy elég másfajta filmekhez és zenéhez kötött női lead-et Doris Day személyében (ennél szokatlanabb csak a zenéje, [Que Sera Sera]). A pörgős történet főhőse egy házaspár, akik épp körutazáson vannak, amikor egy idegen egy készülő merénylet részleteit árulja el nekik – a tettesek viszont elrabolják a pár gyerekét, hogy rávegyék őket a hallgatásra, ezt természetesen nem hagyja annyiban se a férj, se a feleség, és mivel a rendőrökhöz nem fordulhatnak, ők maguk kezdenek nyomozni.

Kis hírek a nagyvilágból:
Katy Perry hányt, mint a lakodalmas kutya – Remélem lesz róla videó is :) Énekelni nem tud, talán mikor színeset énekel az jobban áll neki ^^
Tűz miatt maradt el Rihanna koncertje – Erről viszont van videó. Íme a bizonyíték arra hogy a természet néha besokall az embertől - viszont a Greenpeace és a többi természetvédő összes érve innentől semmis: nem a fakivágás, nem a környezetszennyezés, nem is a bébifókák megnyúzása hanem egy Rihanna-koncert az, amire már Természet Anyánk is azt mondja, hogy eddig bazmeg és ne tovább. És igaza van!
Tananyag lehet a KRESZ: „A készülő alaptanterv szerint a diákok az életvitel órákon szerezhetnek közlekedési ismereteket.” – Ezzel kivételesen egyetértek, nagy szükség volna ilyesmire.
Hírcsárda: Engedélyezik a svájcifrank-hitelesek aktív eutanáziáját: „Az árfolyamgát, a nemzeti eszközkezelő és más félmegoldások után október 1-től végre engedélyezik a svájci frank hitelesek aktív eutanáziáját – jelentette be Matolcsy György.” – Már régóta feltűnt, hogy a Hírcsárda hírei lassan kevésbé vadabbak, mint a valóság. Ezt is simán el tudom képzelni hogy meglépik…
Szoftpornós műsort nyomott a szigszalagos mellbimbójú Taylor Momsen - It's official: tehetségtelen zenész, énekelni nem tud, segg hülye, ÉS MÉG A MELLEI IS OCSMÁNYAK. Siouxsie is csinált hasonlót, meg Grace Slick is, mondjuk ők muzsikáltak is mellette, és idejekorán rájöttek hogy jó bornak nem kell cégér, jó zenéhez nem kell villantás. Persze ettől még sunáznám mindkettüjet (Grace Slicket mondjuk kevésbé). - „A 18-at még be sem töltött, az utóbbi időben tinikurvát játszó Taylor Momsen most Barcelonában verte ki a biztosítékot, jó szokása szerint ugyanis ismét szigszalaggal leragasztott mellbimbókkal állt színpadra, majd melltartóra vetkőzött tinikorú rajongóival csapott szoftpornós leszbishow-t. Ha így folytatja, hamarosan lecsap az egykori Gossip Girlre az Aggódó és Dühödt Szülők Internacionáléja.” – Ilyen amikor viccelődni próbálnak a velvetesek: erőltetett és szájszagú élcelődés az „erkölcsös kevesek” rovására. Nem kéne amúgy ide semmilyen betiltás meg bizottság, elég lenne egy hét elzárás és pár atyai pofon. Még nem késő!
Damu Roland reméli, hogy idővel ismét kap majd munkát - Nyugi haver, egész biztosan fogsz. A börtönben tudtommal kötelező dolgozni! :DDD Legyen ez egy intő példa nekünk: bár van ahol mindig van munka, nem biztos hogy szívesen bekerülnénk oda.


KEDD, JÚLIUS 12.:
NO, ÉS BÁRKA-E A BARKASZÍNHÁZ?

...ez se megy egyedül. Köszönjük a segítséget, M.S.E.!
Ajánlott rovat:
Duna TV, 21:00: Noé bárkája – Stock Ede egyedül nem menő története 2006-ban egy tévévetélkedővel folytatódik. Budapesten 1990 óta megállt az idő, a Bárka még mindig egy IRL színház (értsd: bérház), a lakókat ugyanúgy (sőt még jobban) érdekli a tévé és általában a saját kicsinyes dolgaik mint mindaz ami a gangon túl történik – és ez érthető is. Mint oly sok minden, a magyar filmgyártás (az ún. alternatív zenével együtt) kábé a rendszerváltás idején halt meg, amikor már lehetett pofázni – és ezzel el is vették az énekelt szavak és a celluloid élét. Sándor Pál és Bacsó Péter is remek korrajzokat csináltak annak idején – de ahogy a Megint Tanú, úgy a Noé Bárkája is inkább egy út keresése, mint annak magabiztos kijelölése ebben az újfajta, a szocializmusnál is bonyolultabb labirintusban. És mégis: a kötelezően becastingolt Mai Nagy Nevek (Zana "Ganxsta" Zolee, Alföldi Róbert és főképp a Badár-Szőke kettős) ellenére is adjunk Sándor Pálnak egy esélyt, nem is szólva a zeneszerző Yonderboi-ról.

Nem ajánlott rovat:
Két romantikus vígjáték-ismétlést is kapunk, szerencsére kábé egyidőben, így könnyen ki tudjuk hagyni mindkettőt. A FEM3 kerek tíz órakor szabadítja ránk a Dilis randit, ahol az extrém sportokat és a nővadászatot köti össze pár fiatal hülyegyerek először egy sípályán majd egyre szorítóbb helyzetekben. Még Meat Loaf miatt sem érdemes csak kerülni, messzire. 22:10-kor az HBO Comedy az übernyálas Ashton Kutchert és a szomorú sorsú Brittany Murphy-t teszi Szakítópróba alá. Kutcher neve a garancia a kihagyhatóságra.

Kis hírek a nagyvilágból:
Falanszter: Múmiák és partizánok: még ma is gyilkol az odesszai Katakombarendszer: „A járatokban kétévente mumifikálódott hullákat, ötévente, II. világháborús fegyvereket találnak.” – Nem lepődnék meg, ha még pár munkásőr is bujkálna ott lent, akik terveznék a hatalomátvételt. ÉBERSÉG mindenkor, elvtársak!!!!!444444444 négy
Nem szívesen utazunk Európán kívülre – Már aki! Én speciel szívesen utaznék bárhova, ha lenne miből. - „Egy netes felmérés szerint az elmúlt egy évben a magyarok 84%-a a kontinens országaiban üdült.”Micsodaaaaaa?! A lakosság 84%-a külföldön üdül?! Nincs még eléggé válság a hitelből élő birkáknak, én aszondom.
Kajakozó házaspárt öltek a perui indiánok: "Bennszülött falu mellett táborozott két lengyel, egy helybéli lelőtte, madj a folyóba dobta őket." – A helyesírási hibát most is bennehagytam, térjünk rá a hírre. Lehet hogy hirtelen felindulásból öltek, mert a lengyelek a kenujukkal elsodortak egy indián gyereket, vagy megsebesítették a falu kabalakrokodilját. Hiába, ilyen vicces fiúk ezek az indiánok, halálra rémülnek a rettenetes lengyelektől. Viszont örömmel olvasom, hogy a puskát már ők is feltalálták, hát jobb későn mint soha, mondjuk ha nem turistákra lődöznének le vele az még ennél is jobb lenne ^^
Nicolas Cage fia egyre ijesztőbb: már haja sincs - …de legalább bizonyítottan az apja fia: bűnronda és mellé még kopasz is :DDD
Alekosz a csakráival, mások szorzással vagy focimeccsel tartják vissza a magömlést - B+, nem szép dolog így este megröhötetni az embert! Mondjuk a magyar foci az én magömlésemet is megállítaná - egy egész életre... :DDD - "Alekosz akár nyolc órán át is vissza tudja tartani az orgazmust a csakrákban való jártasságával." - Én ismertem egy embert aki szintén képes volt ilyesmire, mondjuk ő elköttette magának :SSSS Csakrák meg kámaszutra, hát persze. Kemény dolgok ezek, gyerekek, váltsunk is valami vidámabb témára!
Betiltották a nemeket a svéd oviban – Üdvözlendő és kurvára korszerű lépés!!!! Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy ezt a se fiú, se lány-faszságot például az ottani muszlim bevándorlókra is rá fogják-e erőltetni. Mert ugye ha nem, az kirekesztés és kivételezés, aminek egy felvilágosult országban helye nincs. Mindegy, a lényeg az hogy szerintem nem kéne itt megállni, az újszülötteket is át kéne operálni valami semleges nemű és típusú biomasszává, amiket, ha felnőtt korukra eldöntik milyen élőlények és milyen neműek akarnak lenni, csak akkor szabadna megfelelő külső jegyekkel felruházni. Így lehetne egyedül korszerű és hasznos elemekből álló társadalmat kiépíteni. Ja, és persze homloklebenyműtétet mindegyiknek a születése pillanatában, a homlokára meg vonalkódot. EGÉSSÉG!!!

Balaton Sound rovat:
Palácsik Andy Vajnával bulizott a Soundon – Plusz egy ok hogy örüljek annak hogy kihagytam.
Heti trend: Tetovált mangalány és vicces egyenpóló a Balaton Soundon - …és még egy ok. A manga nem menő, a „vicces egyenpóló” meg már másfél évtizede is szar poén volt.
Xnews: Könnyű csókolózni a Balaton Soundon - Sőt, sekszelni is könnyű. Csúnya nemi betegségeket elkapni meg még könnyebb. Három null ide.
Van fülünk, de nincs füvünk: "A Balaton Sound legjobb hangjait kerestük. Kiderült, a dúdolás és az elektronikus zene nem paradoxon." - Pont fordítva: füvük van, de nincs fülük a jó zenéhez. Nem is értem, miért nem engedik kommentelni ^^
Csajozás: Ukrán lányok a Balatonsoundon: "Miután megbizonyosodtunk arról, hogy ezek egyedül vannak és eltévedtek, Gáborral nagy mosollyal mentünk oda hozzájuk." - ...és ezt se lehet kommentelni! Eszem megáll, mára ennyi volt, szevasztok! >:(


SZERDA, JÚLIUS 13.:
EGY-EGY TAJGA

Átkozott Coimbrák!
Ajánlott rovat:
Duna, 21:00: Kezdjétek a forradalmat, de nélkülem! – Nincsen kettő négy, pontosabban Gene Wilder és Donald Sutherland nélkül, akik dupla szerepben brillíroznak mint két, egymástól elszakított ikerpár egy-egy tagja ebben a kicsit túlbonyolított mesében, mely a forradalom előtt álló Franciaországban játszódik. Tekintsünk el attól hogy mekkora a valószínűsége annak hogy két ikerpár szülessen, és mindkettőből az egyik a korabeli elit, a másik a későbbi lázadók közé kerüljön, vegyük ezt a filmet annak, ami: könnyű kis történelmi bohózat a hetvenes évek nagyjaival és gasztronómikus utalásokkal (az egyik karaktert d'Escargot hercegnek hívják). A kuzinok természetesen az események középpontjában és a forradalom kirobbanásakor találkoznak. Az ismétlések közül a negyed egykor sugárzott Szexfüggő az ami esetleg érdeklődésre tarthat számot, mind sztorija (kettős életet élő, csúnyán meghaló amerikai közönségkedvenc STÁR és árnyéka, John Carpenter, aki csak névrokona a híres rendezőnek, és aki videóra vette Crane kalandjait), mind a színészek (Greg Kinnear és Willem Dafoe), meg persze a rendező miatt is (Paul Schrader). Mindezért nem is kell olyan messzire menni, csak a Cinemaxig.

Nem ajánlott rovat:
HBO2, 0:00: Alulképző
– Oké, pont elég züllöttiskolás filmet kaptunk már Amerikából, hadd ne soroljam föl mindet a Veszélyes kölyköktől a Higher Learning-ig (aminek a címet az Alulképző angol eredetije parodizálja), elhiszem hogy minden iskolában korrupt az igazgató, össze-vissza kúrnak a tanárok meg a diákok. Na de hogy pont Eva Longoria Parker segítsen az erkölcsi fellendülésben és pont Jason Biggs-nek? Ezt már én se hiszem el!

Kis hírek a nagyvilágból:
Hatszázezer milliárd forinton Kína tartalékai: "600 000 000 000 000 -számjegyekkel leírva így néz ki forintban a kínai devizatartalékok összege." - Ennyi pénz szerintem nincs is. Hatezer forint viszont már volt a kezemben, tehát annyi egész biztosan létezik!
Gondterhelten nyaraltak Stohl Andrásék - Hát igen, most kell lebarnulni, a börtönben már nem lesz erre alkalom ^^ Ne feledd a NAPOLAJAT vazelint, András! : ))
18+: Hitler parancsára találták fel a guminőt: "Hitler rendelte meg katonáinak feltehetően a világ legelső gumibabáit, a szifilisz miatt." - ...és még mondja valaki hogy a Harmadik Birodalomnak nem köszönhetünk dolgokat is.
Prostibotrányba keveredtek a szépségkirálynősök - Hetek óta mentek a cikkek a vúdmennel találkozó csajsziról meg hasonlókról, évek óta köztudott az is hogy hazánk lányai dubajozni járnak, évtizedek óta vannak példák arra hogy a szépségkirálynők / modellek átmennek pornósba meg prostiba, mi ebben a meglepő? A birkák így is úgy is kajálják ezt a mocskot! :DDD
Megtörtént eset: Első randi éjszakai műszak után - NAHÁT! Van aki dolgozik és nőzik is! Hogy mik vannak! Hihetetlen!
Kate Moss húgát kiszúrták nővére esküvőjén – Ez is milyen hihetetlen! Elment a tesója esküvőjére! Rendkívüli hír!
Alekosz harmincötéves, tanárszerű nőt dugna - Csak nem van már referenciója hasonlóról? Esetleg nem csak nőről? :DDDDDD
Szíj Melinda fiatal musicalszínésznő lenne - Ó, hát az én is szívesen lennék, sajnos már lekéstem róla. Bár a keddi hír alapján ha Svédországba születtem volna, talán lett volna esélyem. Hát, ez van!


CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 14.:
MA LÉNA ÉS DIMITRIJ MEDVEGYEV

Előre, kamionosok és kurvák.
Hiába, ez már egy ilyen veszett világ :)
…ma meg az hogy megint nincs semmi, nem baj, extra adag hírolvasást kaptok, addig is a lényeg: a Dunán háromnegyed tizenkettőkor folytatják a Magyarok a Balkáni Háborúban-t, most az utójáték van terítéken, annak is a szomorúbbik része, mert például a Szentlászlót védő magyarok után sírkő se nagyon maradt.
Cinemax, 21:00: ÖrvényIsmétlésgyanús tanítómese arról hogy mibe kerül az ember lánya, ha rossz társaságba. Itt egy szépírói vénával megvert bűnözőbe zúg bele egy ígéretes karrier előtt álló csaj. A szokásos szitu: minél bunkóbb és lepatintóbb a fickó, annál jobban lohol utána a nő.

Ismétlés rovat:
Filmbox, 23:55: Álmatlanul – Egyik kedvenc besorolhatatlan stílusú filmem egy inszonmiás yuppie-ról, aki gyilkossági ügybe keveredik, és végül mi se tudjuk megállapítani mi az álom és mi a valóság. Bizarr karakterek, váratlan tragédiák és még váratlanabb humorforrások, ajánlott. A Filmbox HD-n lesz még 23:10-kor a Maléna, de azt úgyis mindenki csak Monica Bellucci csöcsei miatt kapcsolná be, szóval kihagyható.

Kis hírek a nagyvilágból:
Baltával támadtak járókelőkre Pécsen - MEGÉLHETÉSI BŰNÖZÉS!!444 NÉGY - „A két rabló egy spanyol orvostanhallgatót és egy kutatóorvost is megtámadott pünkösdkor.” – Hejj, de lassan terjednek a hírek még a Zinternet korában is! Pünkösdkor történt, de csak most ír róla Magyarország Vezető Hírportája! Gondolom akkor az érdi kapitányságnál történtekről csak télen lesz valami beszámoló…:DDD
Hatszor lőtt rá a vendégre a menyasszony: „A jászboldogházi eljegyzésen a 16 éves nő összeveszett egy vendéggel, és légpuskát ragadott.”Hirtelenfelindultsági kiskorúbűnözés, mert hisz’ csak 16 éves. Tényleg, HA KISKORÚ AKKOR HOGY A VÉRBE HÁZASODHAT?!
Féltékenységből majdnem halálra vertek egy mindszenti nőt: "A 31 éves nő életveszélyes sérüléseket szenvedett." -Ez is hirtelenfelindultsági bűnözés. Szerintem.
Flexszel vágták szét az USA-nagykövet rezidenciájának korlátját:
"A XII. kerület saját embereit küldte a kisajátított parkoló visszafoglalására." - Nem baj, majd jönnek a békefenntartók és visszafoglalják ^^
Személyvonat robogott át egy kislány fölött
- "Mint aki a sínek közé esett."
QLtúra: Hogyan kapcsoljuk ki a Caps Lock billentyűt? - SEHOGY!!444444 NÉGY
Kenderzsupp: A magyar fiatalok nem füvet szívnak:
"Szégyen és gyalázat! A múltkori megtévesztő infografika után a szörnyű valóság a Galluptól, hogy fiataljaink (15-24) Európában utolsó helyen végeztek a füvezők listáján. Magyarul nálunk szívnak a legkevesebben." - Ne aggódjatok kedves drogbloggerek, pótolják ezt mással a fiatalok: mefedronnal, technokollal, ekivel, egyebekkel. De alapvetően igazatok van, nyilván kurva nagy szégyen és még nagyobb gyalázat hogy még nem mindenki teljesen drogos a fiatalok közül. Idióták.
Kocogó nőre támadt a bukósisakos szatír:
„Hódmezővásárhely és Szeged között próbálta a bokrok közé rántani áldozatát a támadó.” – Újbeszélre lefordítva: a túl gyorsan futó előítéletesista nő megakadályozta egy más sekszális irányultságú polgártársunk kielégülését.
18+: Mező, hőség és két pár csupasz mell: „Térdig érő fűben és rekkenő hőségben fotózták a CKM augusztusi számához Metzker Viktóriát és Daniludisz Nikolettet.”LESZAROM.
18+: Mihalik Enikő megint vetkőzött: „A híres magyar modell narancsokkal takarja el a muffját, miközben villantja elbűvölő mosolyát.”EZT IS.
Iszak Eszter elmenekült Abu-Dzabiból:
"A VIVA műsorvezetője modellkarrierje miatt került az Emirátusokba, de nem vállalt erotikus munkát." - ...ÉS EZT IS.
Karsai Zita nem tudott a dubajozó lányokról
-Szerintem sejted mit akarok mondani :)
VV Gigi tagadja, hogy a németeknél kurválkodott
- Na jó, ebből elég. Vissza a Velvet kommentelési lehetőségét!
Stohl András nincsteleneknek osztott ételt -
...és megmosta vala az ő lábukat, halottakat lőn támasztott fel, majd' eztán a hajléktalanszálló csapjainak vizét is mind mézes kannás tablettásborrá változtatta vala. Bizony mondom néktek, valaki nagyon el akarja kerülni a börtönbekerülést! :DDDDDDDD
Rehabilitálhatják a katyni áldozatokat: „A strasbourgi bíróság befogadta az impotens orosz vizsgálatok miatt benyújtott lengyel panaszokat.” – Gondolom emlékeztek még mit írtam a srebrenicai ítélet kapcsán, nos erről kb. ugyanaz jut az eszembe. Nem is értem az oroszok miért nem folytattak részletes vizsgálatot...



bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés