2011. 07. 18.
Ha már filmrendező, legyen kövér! (júl. 18-19-20-21.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JÚLIUS 18.:
ÜDÜLÉS, SZÉLÜTÉS

...és akkor felszaladsz a toronyba, leugrasz, én meg elkaplak.
Nem kell félni, nem fog fájni, bízz bennem.
Ajánlott rovat:
Az M2-őn fél kilenckor az LHC-vel kapcsolatos félelmeinket igyekeznek eloszlatni a Mindentudás Egyeteme 2.0 aktuális részében. Engem nem győztek meg, talán veletek több szerencséjük lesz :DD
RTL Klub, 23:20: Amerikában – Tovább folytatódik az értékes műsorok értékelhetetlen időpontban való leadása a kertévéken, most egy ír bevándorlócsalád amerikai hányattatásai vannak soron, ahol a nagyok (apa-anya) a megélhetésért küszködnek helyi gettó mocskában, a kicsik viszont (két kislány) ebben a szellemi sárban is megleli az igazgyöngyöt, azaz az apró csodákat. Most jut eszembe, előtte tíztől ugyancsak mágikus realizmus a Duna 2. Autonómián, ahol egy lovag készül önmaga és belső félelmei legyőzésére az Aranymadárban. Instant fogyasztható filozófia félórában!

Kiemelten ajánlott rovat:
Cinemax, 20:00: Szédülés – Az agorafóbiás Scotty Ferguson egy szuicid hajlamú szőke bombázót követ annak férje megbízásából. A nő öngyilkos lesz (leveti magát egy templomtoronyból ahova Scotty nem tudja követni a betegsége miatt), a férj lelép, Scotty meg ott marad a katatóniában, majd lassan magához tér – ám ekkor újra találkozik a halott nővel. Vagy mégsem? Lehet hogy voltmár, de akkor is ez Hitchcok legjobb filmje, ergo kötelező. Ne tévesszen meg minket a történet, se a red herring-effekt, valójában Hitch legőszintébb (és ezért legzavarbaejtőbb) vallomása pereg előttünk a nők iránti ambivalens rendezői-magánemberi érzéseiről, és bár nem a zajos sikereinek egyike, de meghálálja a befektetett gondolkodást - ha nem Scotty kínlódása, akkor a gyönyörűen megkomponált képek fognak rabul ejteni. Én is meghálálom a Cinemaxnak hogy hetente lead egyet a mesterművekből.

Kis hírek a nagyvilágból:
Nesze: A szépségkirálynő visszavonul: „Nem, ez a lány nem azért mond le a koronáról, mert "dubajozott". Egyszerűen kiégett. Hat éves.”
Visszavonult a hatéves szépségkirálynő: „Több mint 300 versenyt megnyert, úgy érzi, kihozta a szakmából a maximumot, ideje meggazdagodni. Jöhetnek az Eden Wood babák, lemezek, bútorok.”ATOMOT. Hogy kire? Leginkább a szüleire, az ilyen versenyek szervezőire, úgy általában atomot mindazokra, akik egy hatéves gyereket ilyenre sminkelnek és kilökik a kifutóra, atomot mindenkire aki az effajta szépségiparból él. Azoknak pedig akik még mindig nem hiszik hogy ennek lehet rossz vége, ajánlom a figyelmébe az alábbi hírt:
Hivatalból néz gyerekpornót a pedofiiával vádolt washingtoni szatír: „Filmre vette, ahogy kisfiúkkal fajtalankodik, és mivel saját magát védi, nézegetheti a DVD-ket.” – Ennyit arról, hogy a törvény kit véd és kit nem. Hát akkor atomot rá is.
A Google átírja a memóriát: „Már nem a tényekre emlkékszünk, hanem hogy hol találjuk az információt.” - Én már arra se, a múltkor például elfelejtettem a google kezdőlapjának címét, mondjuk ez már az öregkori szenilitás velejárója.
Franciaország nem bír a fájlcserélőkkel: „A lakosság harmada felkerült a fájlcserélőket követő szervezet listájára, de még csak félmillió első figyeleztetést tudtak kiküldeni.” – Tudom a megoldást: rendőrt mindenki mellé!
Feladta magát a baltás rabló: „A 19 éves fiú 15 éves barátnőjével rabolt ki járókelőket Pécs utcáin.” – Mint korábban mondtam: megélhetési bűnözés.
Biciklitolvaj bandát fülelt le a rendőrség: „A VIII. kerületi társaság legalább 10 biciklit lopott el, majd adott át egy orgazdának.” – Ez is.
Megölte volt feleségét, aztán elment a kocsmába: „A gyilkosság a nő szüleinek háza előtt történt. A férfit iszogatás közben fogták el.” – Valahogy az az érzésem hogy nem volt neki olyan nagy ügy ez a gyilkosság. Vagy lehet hogy csak ivott egyet erre a nagy izgalomra.
Kádár a 9 és 1/2 hetet is megnézhette: „Megtalálták azt az ezer kópiából álló filmantológiát, ami Kádár és az MSZMP- funkcionáriusok szórakoztatását szolgálta.” – El se merem képzelni a vén szemét mit csinált amikor Kim Basinger dugták benne, márpedig sokat dugták… :SSSSS Ez egy kemény gondolat, lapozzunk is valami pozitívabb hírre!
Egy év múlva mi is viselhetjük Bódis Boglárka győztes fehérneműjét - NO FUCKING WAY! Ha egy évig hordja, utána nehogy már nekünk kelljen hordani kimosás nélkül :SSSS
David Beckham és Paul McCartney telefonjait is lehallgatták: „Letartóztatták a News of the World főszerkesztőjét.” – Így műxik egy működő demokrácia. Amúgy az egész újságért nem lenne kár.
Száműzik a szórakozást a kínai tévéből - Nagyon helyes, kuss és munka, ennyi jár a birkáknak! - „Még nincs szabályozás, de az adók már önkéntesen levették műsorukról a krimiket, szappanoperákat.”Ez nekem valahonnan ismerős.
Birodalmi rohamosztagos vág át Ausztrálián: „Jótékony célra gyűjt a Star Wars rajongó, aki rohamosztagos páncélban gyalogol 4000 kilométert.” - A jótékony birodalmiakról még mindig ez jut az eszembe.
Lady Gaga ázsiai gyereket szeretne - Vegyen egyet, olcsók. Ja igen, atomot neki is.
Milyen a szexuális életed? Attól függ, milyen az apád! – Már akinek, én szerencsére nem az apámmal élek nemi életet! EGÉSSÉG!


KEDD, JÚLIUS 19.:
TRILOK = GURU!!!!

Dobon és vödrön is verhetetlen. Kép innen.
Nem igazán ajánlott rovat:
Cinemax, 20:00: Campobellói lagzi – Bazi Nagy Olasz Lagzi német kútfőből és ugyanolyan férjjelölttel, akinek természetesen elmegy a kedve a házasodástól amint találkozik arája családjával. A hepiend borítékolható, ahogy az is hogy én jó messzire el fogom kerülni.

Ajánlott rovat:
Story4, 22:10: Anyám, Frank – Címe alapján nemváltós-álmodó váras alkotás is lehetne, pedig nem az, hanem egy jócskán középkorú, konzervatív anya története, aki „sosem késő” alapon elkezd egyetemre járni, ezáltal serdülő fiának is több mozgásteret hagyván. Sam Neillen kívül nincs is benne ismertebb arc, de ez semmit nem jelent, értelmes életbölcsességes filmek minden formában és színészgárdával jöhetnek!

Kiemelten ajánlott rovat:
Elhalmoznak minket a jóval, tegnapra is jut és mára is, most épp az M1-en, és minőségi zene, azaz koncertfilm képében 23:40-től. 2009-ben a Billy Cobham melletti másik nagy doboskedvencem, Trilok Gurtu lépett fel Győrött, az ebből készült koncertfelvétel minden zenekedvelőnek kötelező, Gurtu egy valódi legenda, nem véletlenül dolgozott együtt más, vele egyenrangú legendákkal (Don Cherry, Jan Garbarek és Joe Zawinul, és ez csak három név a hosszú és impozáns névsorból). KÖTELEZŐ.

Kis hírek a nagyvilágból:
Torgyán hawaii ingben menő vagy ciki?: „A Ferenciek terénél fotózta le egy blogger az extralaza politikust.” – Le vagytok maradva, gyerekek! TORGYÁN = CIKI, minden ruhában és mindig is az volt!
Hatvannégyvármegyések a Szigeten: "A nagyszínpad helyére jelentettek be demonstrációt." - NAGY-SZÍN-PAD! NAGY-SZÍN-PAD! Most miért, úgyis ott lesznek!
Élőben adta a tévé a volt horvát kormányfő börtönbe vonulását: "Sanader elsötétített teherautóban érkezett meg a zágrábi börtönbe. Ausztria kiadta Horvátországnak." - APA KEZDŐDIK!!!
Meghekkelték a Sun honlapját: "Rupert Murdoch halálhírét kürtölték világgá." - Ha igaz lenne se feltétlenül gyászolnám.
70 éves nagyit vádolnak pornómegosztással: "Sok a téves vád a tömeges fájlcsereperekben, a kaliforniai nyugdíjast 29 milliós perrel fenyegetik." - Nanana, nem biztos  hogy hamis vádak azok! Lehet hogy a saját seksz-felvételeit terjesztette!!!
Mégis mire jó az EFOTT? - Én asszem tudom. Vagy inkább tudtam de már elfelejtettem, így már nekem semmire se jó :DDD "A szolnoki EFOTT-ot még Alekosz is körbejárta, pedig előtte szétalázták. A Quimby viszont tarolt." - Mi ebben a meglepő? Quimby, Alekosz, tökmindegy, a birkák zabálják!


SZERDA, JÚLIUS 20.:
HAM LETT OHM LETT

Straight Edge Henry és a Sekszy Dög

Ajánlott rovat:
Egyre többször érzem hiányát a Duna 2-őnek, amikor meg olyan félig-doksikat adnak mint a Legenda, akkor meg főleg. A 40-es években tetőző tragédia főhőse két egyetemista színjátszó, akik bár a Hamlet előadása kapcsán ismerték meg egymást, későbbi történetük mégis inkább a Rómeó és Júlia befejezését követte (öngyilkosság). Kezdés nyolc órakor, aki fogja, fogja! Tíz órakor aki a HC-legenda Henry Rollins-t szeretné egy Döggel harcolva elkapni (Jason „Jay” Mewes-szel vállvetve), kapcsoljon a FEM3-ra. Biztonságosan ismétlésgyanús, garantáltan B-kategóriás, önparodizálós-országúticsehós mészárosmunkát kapunk, de legalább korrekt tálalásban. Zárásként éjféltől történelemóra az M1-en az orosz kényszermunkatáborokat (így a Gulagot is) megjárt Rózsás Jánosról a XX. századi történetek aktuális részében.

Nem ajánlott rovat:
A FEM3-on megint a hanyatló Nyugat élvezetekbe menekülése a téma 23:40-től, meg a mások élvezetéből megélők. Lesz nyugdíját női dominaként kiegészítő bácsika, online seksz-shopot fenntartő nő meg mély kapcsolatra (LOL) vágyó LADYBOY partiboy. Segítség! Szex-rabszolga vagyok!, mondják főhőseink, segítség, én meg nem, mondom nekik én.

Kis hírek a nagyvilágból:
Tízmillió dolláros jelenetet dobtak ki a Superman visszatérből: "Az amúgy gyenge film kidobott nyitójelenetében MEZTELEN FÉRFI is volt." - Leszarom. Ha mondjuk tízmillió dolláros meztelen nős jelenetet vágtak volna ki (mondjuk Kelly Brook-kal vagy Gianna Michaels-szel), na azt megkönnyezném. Így meg csak azon tudok sírni hogy nem tudnak leállni a folytatásokkal.
A nyomtatott sajtó halálát érzi Murdoch - Nem a nyomtatott sajtóét érzi, Mördokk bácsi, hanem csak az ÖN nyomtatott sajtótermékeiét! Nagyon nem ugyanaz!
Strauss-Kahn egy vadállat az ágyban: "Az IMF-vezér elleni perben az állítólag megerőszakolt keresztlánya anyja vallott, aki beleegyezett a szexbe." - Hogy lehet valakit "állítólag" megerőszakolni amikor "beleegyezett" a sekszbe? Menetközben eszébe jutott? Innentől akkor seksz közben folyamatosan kérdezgetni kell majd?
A vakond hatodik ujjának szörnyű titka: "A rejtély kulcsa a magas tesztoszteronszint." - Nincs ebben semmi szörnyű amíg nem engem akar megdugni a hatodik ujjával.
Speciális dohány győzheti le az AIDS-et - Most már értem nálunk miért büntetik a dohányosokat!!! ÉBERSÉG!!!!!!!!!!!!!!
Fluor Tomi ismeretlen támfalon baglyozik - Thor Flomi ismeretlen támaszponton bagzik.



CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 21.:
AZ AJÁNL HATÓSÁG NEM TETEM

Hot Gossip Girl!
El kell fogadnunk a tényt: beköszöntött a monszun és vele a minimális ajánlhatóság időszaka, a mai menü rövid lesz és fájdalommentes (a hírolvasásról ugyanezt sajnos már nem tudom elmondani). Fél kilenckor felemás öröm és siker a TV2-őn. Mindig örülök hogyha jó irányba egyengetik az ifjúságot, például ha egy filmben a korai seksz és kicsapongás népszerűsítése helyett azt sugallják nekik hogy a lelki trauma elől evésbe menekülők megalázása (akaratukon kívül szépségversenyre benevezés) NEM MENŐ, még akkor se ha az iskola szépe követi is el, de ugyanakkor az egész nem sikerül, mert egyrészt nem túl valószínű hogy a suli összes geekje kiállna az XXL-es szépségkirálynő mellett. Röviden: a Queen Sized - Tömör a gyönyör lehetett volna filmdráma, vígjáték, toleranciamese, de nem áll össze egy ajánlható egésszé. Kábé ugyanakkor lesz még egy Terence Hill-Bud Spencer ismétlés is a rivális kertévén (csakazértse írom le a nevét), Az ördög jobb és bal kezének második részét nyomják, ebből két dolog következik: 1.: tegnap volt az első, de csakazértse ajánlottam, persze megtehettem volna, de nem tettem, és 2.: igen, ennyire uborkaszezon van, hozzuk előre a tévémentes napot és olvassunk inkább.

Kis hírek a nagyvilágból:
Thürmer barátnője miatt fogy a Munkáspárt – Nem lehet hogy természetes fogyatkozásról van szó? :D -„Mindig mások vitték el a balhét, nem Karacsné. Lemondási hullám a Központi Bizottságban.” – Ez valahonnan ismerős. Ja igen, ez minden politikusnál bevett gyakorlat évezredek óta…
Vastagbőr: Az igazi országimázs: „Egy gond van csak azzal, hogy kőgazdag arab farkakat szopdostok pénzért Dubajban: a sokezer összekurválodott dollár után nem fizettek adót.” – Végre valak másnak is feltűnt. Érdekes hogy a kisembert folyton baszogatja az APEH, de mikor lesz olyan nálunk mint az USÁban, ahol a színészek-rapperek is börtönbe vonulnak ha átverik az adóhivatalt?
Prince jön a Szigetre: "100 millió lemez és hét Grammy-díj után a Sziget nulladik napján lép fel a 80-as évek világsztárja." - Alig harminc év késés. Mindegy, még így is inkább ő mint egy újabb Kosheen vagy Faithless-reunion.
Tüntethetnek a Sziget-nagyszínpadnál: "A rendőrség szerint a fesztivál alatt is lehet tüntetni a benzinárak ellen a koncertek közben." - Ez jó, én menni fogok, csak azt kell kifigyelnem mikor lesz olyan zenekar akire kíváncsi vagyok. Szigetelés idén megoldva, szerintem a rendes látogatók nagy része is a tüntetésre hivatkozva fog belógni ^^
Százával vonultak a feminista ribancok: "Több mint 70 város után Budapesten is kurvásan demonstráltak egy torontói rendőr miatt." - A polkorrektségi idiotizmus újabb állomása. Akartam már róla írni egy szépet, de egyszerűen felesleges, saját magát szúrja tökön (persze csak képletesen!!!!!444 négy) az egész kezdeményezés. Ha jól tudom, a Pszichológus blogon kezdték el ezt az ökörséget nyomatni, ezer dolog merült fel bennem a cikk olvastán, pld. hogy akit megerőszakoltak az miért állna be egy ribancsétába, hova tegyük az egyre korábban nemi életet élő fiatalokat, meddig sekszy egy öltözet és honnantól kurvás, ezeket mind nem fogom kifejteni, megtették már a hozzászólók. Hogy mennyire kell komolyan venni ezt a pszichológusblogot, arra a blog-gazda hozzászólása a legjobb (ellen)érv:

egykata · http://apszichologus.blog.hu 2011.07.13. 19:24:35
Kedves kommentelők! Mindenkinek nagyon köszönöm a hozzászólását! Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy a szövegben ne használjatok káromkodást. Most törölni fogok emiatt néhány kommentet, de ha azt átírjátok szalonképesre, akkor újra kiposztolhatjátok.


Érted: vállaltan ribancozik a címben, de ha a fagyi visszanyal, akkor törli a hozzászólásokat, és írjuk be újra szalonképesre. Most erre mondhatnék valami igazán degradálót, de inkább csak belinkelem azt amit már mások is.
Elhunyt a lemezborító feltalálója: "A papírtok és a művészi forma is Alex Steinweiss ötlete volt. 1939-ben kezdett a Columbia Recordsnál." - Sajnos a jó zene se fogja nála sokkal tovább húzni.
Keressük az ország legszarabb városát: "Nincs egy mozi? Lopják a biciklit? Folyton veszít a focicsapat? Megpusztul az unalomtól? Nevezze lakóhelyét az élhetetlenségi versenybe!" - Teljesen felesleges mindenfajta vetélkedés, úgyis a főváros fog nyerni ebben is...
Beyonce 90 perc alatt 2 millió 800 ezret költött - Hja, annyit én is tudnék, ha lenne miből. Ő meg ha rekordidő alatt akar rekordösszeget elverni, fizesse ki a magyar államadósságot.
Kaincz Pálék 12 milliót követelnek Stohltól - Erről is kell írni, igazából már napok óta kellene, mert ugye mindenki emlékszik milyen bőségesen fikáztam stohlt, most meg kiderült hogy az áldozata vígan kapál és kertimunkálkodik. Lehetne viccesen elütni a dolgot, és akkor azt mondanám hogy mégse stohl legyen a Nemzet Színésze hanem az akibe beleszaladt és csökkent munkaképességet, csak ez sajna nem egy vicces helyzet, mert egyrészt  innentől mindenki bucija is jogosult az álszent jókívánságok eregetésére, másrészt ha nem ítélik letöltendőre stohlt, abban már az áldozata is hibás lesz.





Kulcsszavak: éberség, stohl andrás

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés