2011. 08. 22.
Népes(tesp)edés (aug. 22-23-24-25.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, AUGUSZTUS 22.:
VUK KARAK TEREK SZÓKÖZÖK


Vállvetveküzdelem
Ajánlott rovat:
Duna, 21:00: Egy szerencsés nap – Tudjátok mit mondok az ilyen gyanúsan pozitív című filmekről: szinte biztos hogy a tartalmuk több, mint deprimáló. Nincs ez másként most sem, egy argentin lány hagyja maga mögött a biztosat (fontossági sorrendben: családtagok, barátok, nyomor) a bizonytalanért (ez volna a lassan megtelő Európa, azon belül is Olaszország). És hogy miért másabb ez mint a mi hasonszőrű filmjeink (I Love Budapest, satöbbi)? Hát, mert külföldön még a depresszió is jobb!!4444 négy Hasonló vidámkodás (de tényleg!) háromnegyed tizenkettőkor még magasabb kaliberrel (Nyikita Mihalkov ritkán lő mellé) a Dunán. Fordított Öreg hölgy látogatása: egy vidéki asszony megy városban élő Pereputtyához, és jobbítani kíván életükön, csak két dologról feledkezik el: aki nem akarja elfogadni a segítséget annak nem lehet segíteni, illetve a pokolba vezető út is csupa jószándékkal van kikövezve. Tragikus komikum és vica verza, Mihalkov meg ugye egy Nagy Név, szóval kötelező. Még egy nagy név lesz, igaz csak a karakterek között: tízkor az Allen Ginsberg ellen leghíresebb verse miatt zajlott per ihlette formabontó alkotást adja a Cinemax. A dokumentum, életrajzi és rajzfilm keverékének eredményeként az Üvöltést még véletlenül se lehet összekeverni az azonos című horrorral – illetve lehet, de durva csalódás lesz az eredménye, különösen a megrögzött homofóboknál. Lesz még tizenegy előtt tíz perccel egy kis női pankrátorkodás a Cartoon Network / TCM-en, Peter Falk-kal. Nem Minden márvány, ami fénylik.

Ismétlés, esetleg rovat:
M1, 20:05: Az oroszlán ugrani készül – Magyarország válasza James Bondra, egyben Béla bácsi előzménye. Bujtor István hozza a mindig sármos, beszélő nevű Menő Fejet, Psota Irén meg a proto-Ilsa Helgát (íme, őrült náci katonanőkben is megelőztük a Művelt Nyugatit!), Medveczky Ilona természetesen a várbeli királykisasszony, lesz még szintén náci tudós, aki csúnya baktériumokkal kíván pontot tenni a népesedés végére, egyszóval abszolút karnevál.

Kiemelten nem ajánlott rovat:
Orrba-szájba nyomja a Viasat a még el sem kezdődött szAranypartot. Nem is vesztegetnék rá sok szót: kerüld, de kommentáld (indexen, ofkorsz), és lehetőleg ne dícsérd túl sokat.

Kis hírek a nagyvilágból:
Negyedannyi a fizetésünk, mint egy New York-inak: „Oslóban 85 százalékkal drágább az élet, mint nálunk, Zürichben fizetnek a legjobban.” - Én egész idáig irigyeltem őket. Aztán belegondoltam, hogy nálunk nem robbantgatnak meg tömeggyilkolnak, úgyhogy megtarthatják a gazdagságukat.
Rendőrökre lőttek a rendbontók – Ilyenkor kéne a rendőrnek azonnal éleslőszerrel válaszolni. - „Egy kocsma fosztogatói lövöldöztek Birminghamben, Molotov-koktélt is dobtak rendőrautóra.” – Majmok bolygója reloaded: Back In The UK!
BT: Veszélyeztetjük az idegen civilizációkat: "Megsemmisítenek minket, ha látják, mit műveltünk a bolygónkkal, áll egy NASA-tanulmányban." - Nem marad más, megelőző csapást kell rájuk mérnünk.
Tatár Csilla lehet, hogy ufót látott, pedig a realitások talaján mozog - Találkoztak vele az alienek? Akkor lehet hogy még két-háromszáz évig nyugtunk lesz, megelőző csapás kipipálva.
Nem reméli már a magyar a jobbat: "Az üzleti és fogyasztói várakozások a kormányváltás óta nem voltak a mostanihoz hasonló mélységben." - Már mondtam: lesz ez még lejjebb is.
Szarral dobálták a Schalke-szurkolókat: "A Köln-ultrák emberi ürüléket és vizeletet töltöttek söröspoharakba, majd az ellentáborra dobták." - Nincs ebben semmi meglepő, a csimpánzok is ezt csinálják.
Tűzharcba fulladt a mexikói meccs: "A torreóni stadion mellett egy drogkartell lőtt a rendőrökre. A játékosok és a nézők bepánikoltak." - Arrafele ez tudtommal divat. Lapozzunk.
Tömegverekedés volt a Vidi-meccs előtt: "Botot, vascsövet, üveget is használtak a pécsiekkel vívott harcban. 103 szurkolót állítottak elő." - Á, ez nálunk már megszokott. Sőt, szinte kötelező...
Nem erotikus tánc, hanem versenysport: "A poledance a szertornára épül, rugalmasság, erő kell hozzá. Októberben világbajnokság Budaörsön." - Ezek szerint én kevéske szabadidőmet sporteseményeken töltöm. Jó tudni! ^^


KEDD, AUGUSZTUS 23.:
MAGÁNY IS, MILLIOMOS NEM


"Szóval mégse vagy vámpír. Azért a biztonság kedvéért kapsz egy ezüst pisztolygolyót."
Ajánlott rovat:
A nyockor kezdődő Mississippi szirénjénél a csatorna neve (Cinemax 2.) enged arra következtetni hogy szinte biztosan voltmár, de Truffaut mindig jöhet, Belmondóval és Catherine Deneuve-vel meg főleg. A francia sármherceg Jean-Paul itt egy magányos földesurat alakít, aki postán rendel feleséget magának, ám helyette egy jókora fémfatál érkezik, aki megölte az eredeti menyasszonyjelöltet, és lelép a férfi vagyonával. Bárki más belebolondulna ebbe és véres bosszút forralna az asszony ellen, de nem a főhős, aki itt döbben rá arra hogy mennyire szereti ezt a bohém lelkű nőcit. Lehet hogy mégsem annyira ajánlott, az viszont biztos hogy Dosztojevszkijt minden formában kedvelem, természetes hát hogy a Feljegyzések az egérlyukból 2010-es változatát is ebbe a rovatba teszem. Kamarás Iván amennyire háttérbe szorult a médiából (= szerencsére nem lépett stohl nyomaiba), annyira jobb produkciókhoz adja a nevét (igen, ehhez is). A modernkori remete történetét most a Duna adja le fél tizenegytől, és perszehogy ajánlom az alapjául szolgáló művet is (sőt, a teljes Dosztojevszkíj-életművet is, mert jó). A sokat megélt emberekre mondják, hogy ez is minden volt már, csak akasztott ember nem. A Zsarubőrben drogdílere már ezt a szintet is meglépi kilenckor, a csaját Rutger Hauerre, halálának megoldását pedig annak rendőrkollégáira hagyja. Ha kétségeink lennének afelől hogy minőségi krimit kapunk-e, a választ megadja a csatorna neve (Hálózat TV).
Film+2, 21:00: Öld meg a sógunt: A sógun szamurájai – Ezek a japán kardozós bosszúállások nekem még a Kill Bill-nél és az Emmanuelle-sorozatnál is kevésbé követhetőek, sose tudom melyik voltmár és melyik nem, kit miért hánynak kardélre vagy csak simán le, ennek viszont van itt egy nagy előnye, éspedig az autentikusság, Sonny Chiba személyében.
Cinemax, 22:00: Cím nélkül – A barátja által nem egészen tisztességes jövedelemből kitartott galératulajdonosnő csaj belezúg annak testvérébe, az indusztriál-avantgárd-sznob zeneszerzőbe. Ajdunk ennek is egy esélyt, még akkor is ha jobb címet is választhattak volna neki – de ez legalább hűen tükrözi a sznob festők és még sznobabb zeneszerzők semmiről se szóló alkotásait (tipp: ha egy képnek / zenedarabnak a „Cím nélkül” nevet adják, az általában vagy okkal történik és akkor zseniális, vagy ok nélkül, és akkor öncélú baromság szokott lenni).

Kis hírek a nagyvilágból:
Lusták a Google+-osok: „Nagy részük férfi, diák és programozó; 83 százalékuk inaktív.” – És ami még rosszabb: száz százalékuk faszbúkol is. Kitermelődött legalább egy generáció, aki él a más pénzén (ergo az enyémen is), zenét csak jutúbon meg mp3-formátumban hallgat, könyvet talán egyáltalán nem olvas, viszont egész álló nap lájkol, blogol meg twittel. Szerencsére az én lelkiismeretem tiszta, én általában a Kemény Fizikai Munka utáni Jól Megérdemelt Kocsmázás közben csinálom mindezt ^^)
Kína elhárítja a világvégét: „Egy 46 millió tonnás aszteroida ütközhet a Földnek, de már tudják, hogy úszhatjuk meg az armageddont.” - Aha, szóval erről tárgyaltak az ufonautákkal. Megnyugodtam. Vagy inkább mégsem…
A zavargások előtt is üres volt az angol boltok tizede: „A fogyasztást visszavetette az infláció, a munkanélküliség és az alacsony bérek.”MUHAHA. Ezt a szar, szó szerint szerecsenmosdató dumát van aki egyáltalán beveszi? Hát ha ennek akár csak a fele is igaz lenne, akkor nyereséges lett volna Angliának a zavargás, csakhogy nem volt az, a barmok égettek ugyanis mindent ami a mancsuk ügyébe került, a lemezraktáraktól kezdve a patinás, nagymúltú boltokig. Ja, és luxuscikkeket meg édességeket loptak, ennyit az inflációról, a munkanélküliek jogos dühéről és az alacsony bérekről.
Szuvenírárusok és rendőrök csaptak össze: „A hatóság megelégelte az árusok illegális üzletét Párizsban, az Eiffel-toronynál.” – Majmok bolygója, immár Párizsban is!
Milliókat költött ruhára, 38 kilót fogyott: „Egy brit 4,6 millió forintnyi fontot költött rá kicsi ruhákra, így motiválta magát az életmódváltáshoz” – Jó ötlet. Valaki adjon nekem is négymillió forintot, és akkor én is kitalálok hozzá egy célt (amit persze nem fogok elérni, de addig is a más pénzét költöm).
Riadalmat keltettek Jennifer Lopez fotói – Bennem is, bár nem azért mert bevettem a tüntetéses gerillamarketingjét, hanem mert az új fotók általában új lemezekhez készülnek.
Fejszével támadtak rendőrökre Bagaméron - Itt van megint Bagaméri, a fejszecsapást maga méri! - "Egy zajos családhoz vonultak ki a járőrök, de szúró-vágó eszközökkel fogadták őket." - Biztos nagyon megijedtek a rendőröktől. Bizony, igaza volt az indexnek, nem szabad ám a törvényeket mindenkivel betartatni, mert akkor ezek megriadnak és Óriási Ijedtükben fejszével rohannak nekünk...
Értelmetlen a hajléktalanrazzia: "A hajléktalanok körében is van bűnözés, de nincs jele, hogy ezek száma emelkedett volna." - NINCS hajléktalanbűnözés, ahogy másmilyen bűnözés sincs. Sőt, továbbmegyek: NINCS BŰNÖZÉS!!!!!!44444444 négy négy
Perel a leamputált péniszű kamionsofőr: "A kentucky-i férfi körülmetélésre számított, de ébredéskor nyomát sem találta a becses szervnek." - Lecsekkoltam a fotóját (CSAK AZ ARCÁT!!), két dolgot nem értek. Egy, minek akarta egyáltalán körülmetéltetni magát, kettő, mit kezdene azzal ha visszavarnák neki.


SZERDA, AUGUSZTUS 24.,
BERTALAN NAPJA

Hím vesszőfutás. Férfisport!444444 négy
Akár a szAranypart, akár a hőségriadó miatt, de ma megint csupa ismétlés és hulladékműsor lesz, íme a kiemelt kevés:
Kilenckor egy nem vígjáték Pierre Richard-filmet ad a Hálózat TV. A magas szőke férfi itt papot játszik, aki egy wannabe öngyilkos árvából sakkmestert farag és végigturnézza vele egész Európát, le is győznek mindenkit míg szép lassan eljutnak az aktuális angol világbajnokig, akit szintén le szeretnének győzni. Külön pikantériát ad a dolognak hogy a Sakkjátszma győztese (akár a mostani bajnok, akár a Quasimodo kinézetű árva) végül a meccset szponzoráló márkinő (Catherine Deneuve, egy héten másodszorra!) lányát is megkaphatja. Ugyanabban az időben egy újabb (de attól még múltbeli) Eastwood-rendezés a Cartoon Network / TCM-en, ahol Clint bácsi egy kicsit félrecsúszott tanúvédelmi feladatot lát el (mit tegyen, megy neki a zsaruszerep!): nem elég hogy férfinevű védendő személy valójában nő, de még nagyszájú is, olyannyira hogy ha nem a rá vadászó bérgyilkosok lövik le, akkor az őt védő rendőr fog pontot tenni a Vesszőfutás végére.

Nem ajánlott rovat:
HBO Comedy, 20:25: Vén csontok – A film, melyben az egy Robin Williams-re eső travolták száma kettő, ráadásul az általában bevált sémák (cuki kisgyerek –kettő is!- a Megrögzött Agglegény nyakába sózva) itt nagyon nem működnek. KERÜLD.

Kis hírek a nagyvilágból:
Bellucci pucéron megy Velencébe: Tíz-tizenöt éve még izgatott volna ez a hír. Ma simán csak LESZAROM. - „A 46 éves olasz színésznő az Un été brulant című fimben dobja le a textilt.” – Tud egyáltalán mást is mint vetkőzni? Mondjuk játszani? Tudjátok, amit a tényleges színészek szoktak, akiknek nem elég ha nagy a csöcsük és kívánósan néznek az emberre?
Ötszáz éves vámpírt fogtak TexasbanÖtszáz éves texasi vámpír? Ne röhögtessetek már, hát az egész USA nincs ötszáz éves! - „Egyre többen képzelik magukat vámpírnak. Erről is az Alkonyat-filmek tehetnek.” – ...én meg kitaláltam nekik egy büntetést. Örök életük végéig (merugye a vámpír, az örökké él), szóval örök életükig csak ezeket a kurva Alkonyat-filmeket adják nekik egy börtöncellában.
Az utcára vizelők és a társasházak is büntethetők a pesti húgyszag miatt: „A Velvet megtudta, kinek kellene takarítani a járdákat, hogy ne legyen húgyszag.” – Újabb tétel a Dolgok, amiket nem tudnánk a Velvet nélkül-listámon. Mert azt ugye túl nagy feladat lenne, hogy utcán ne pisáljon senki, ha nem nagyon muszáj. Senkit nem kéne itt megbüntetni azon kívül aki szarik a törvényekre (és ezáltak az utcára is).
18+: Pucér tiltakozás a szexturizmus ellen: Valaki állítsa már le ezeket az orosz feministákat! Nem elég hogy rondák, nem elég hogy éppen a sekszturisták fognak erre a linkre kattintani (tudom, mert én is rákattintottam!), ráadásul még kénytelenek leszünk azt hinni hogy odaát a nők többsége tényleg ennyire hülye és igénytelen.
Winehouse nem fogyasztott drogot halála előtt – ...én meg most éppen nem iszok egy jó pohár hideg sört…NEM.
Tizenkét éves fiú lett a legfiatalabb brit travikirálynő – Ez az igazi toleranciamutató. Én 12 évesen max. a kisautót tologattam, tanultam meg néha kirándultam a szüleimmel. De mi is ez ahhoz képest amikor valaki már ilyen fiatalon rendszeresen az anyja ruháiba öltözik, és ezért díjat is kap! Ja, és PEDOBEAR APPROVES!


CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 25.:
GIGOLA TESLA

Gigolák, elvtársnők egymás között.
Annyira nem lesz semmi, hogy egye fene, megkapjátok egyben a csütörtököt is, legalább nekem is több időm lesz a Lényeges Dolgokkal foglalkozni, tegyétek azt ti is.

Ajánlott rovat:
Mindenki a Boogie Nights-szal jön, hogy azzal emlékezzünk Burt Reynolds-ra. Hát nem! Ezerszer inkább az a vígjáték éljen emlékezetünkben, amit az HBO ad 21:20-kor, és amiben az enyhén George Lucas-külsejű színészóriás egy kifutott akciófilmsztárt játszik, aki abban reménykedik hogy váratlanul elé esett a Nagy Lehetőség: kedvenc Shakespeare-szerepét (Lear király) kellene eljátszania a nagy angol drámaíró szülővárosában. A nagy művészek egyik ismérve az hogy kisnevű helyeken és félház előtt is ugyanolyan lelkesen játszanak mint a dugig tömött Royal Albert Hall közönsége előtt. Ha ez igaz, úgy hősünknek is alkalma nyílik bizonyítani, mivel nem egy profi színház hívta meg, amint ez megérkezésekor viszonylag hamar ki is derül – bár mondjuk én szívesen lennék akár függönyhúzogató is egy olyan Amatőr társulatban amiben egy Imelda Staunton játszik…

...aahhh, Párizs, sőt TRIAN páhhíí, a maga elmosódó sekszuális határaival, a szerelem nyelvével, ami mi más, mint a francia! 21:50-kor a világégések előtti züllött és szabados, egyben ártatlan játszadozások világába visz el minket a Dzsigola, amiben ezen a héten már a második férfinevű lányt (George) kapjuk az arcunkba, ezúttal Lou Doillon alakításában (és a Cinemax 2-őn), aki viszonylag hamar rájön arra hogy saját neméhez vonzódik, és első szerelme (tanárnője) halála után a francia főváros piroslámpás negyedében keresi a boldogságot. Nincs ezzel semmi baj, vagyunk ezzel így egy páran, ő azonban nem elég hogy a nőkre bukik, de felveszi a Férfias Nő stílusát (például: Miss Cissy, Marlene Dietrich, Madonna és még David Bowie is), és sikerül is megcsípnie egy idősebb nő szerelmét, ami ugye ebben az esetben biztos megélhetést is jelent. Dosztojevszkijjel ellentétben itt ne olvasd el a könyv-eredetit (igen, sajnos lefordították).

Kis hírek a nagyvilágból:
Kadhafi üzent: győzelem vagy halál - Én meg üzenem neki, hogy számára már csak az utóbbi maradt.
Nincs vérvétel a váci kórház laborjában: "Az üzemeltető tartozik a veszélyes hulladékokat szállító cégnek, a járóbetegeket nem látják el." - Minek is. A lényeg az esti barátokközt / aranypart. Majd amikor a sok birka egyszerre betegszik meg, az lesz a szép, meg az hogy nem lesz aki ellássa őket, mert akinek esze volt, az nyugatra menekült a minimális fizetések elől.
Lecsaptak a szaloniki fánkmaffiára: "A legrosszabbul a fánkárusnak álcázott nyomozó járt, akit megvertek, mert zavarta a bizniszt." - Az Eiffel-torony után itt is beindult a rendrakás...
18+: Éden Nikit csak megdugták végre: Le…sza…ROOOOM!!
18+: Éden Szandra énekel és csöcsöt villant: "Közben Fluor Mizuját énekli. Tudja, ki készítette a videót, és lehet, hogy be is fogja perelni. Szegény." - Persze. Véletlenül mellet villant. Véletlenül mindezt a Mizura teszi. Véletlenül kiszivárgott. Merő véletlenségből épp a Playboyra. NEM VÉLETLEN HOGY LESZAROM!!!!!!!
Konzervatórium: Londoni zavargások: "Fejlett demokráciák olyan problémahalmazt gyűjtöttek maguknak, amihez képest az itthoni fejletlen viszonyok idillinek számítanak." - Hibái ellenére (méghogy Anglia vagy Magyarország van-e rosszabb helyzetben, LOL) mindenkinek ajánlom elolvasásra.
Rendőri túlerőről beszélnek a bagamériek: "Szerintük érthetetlen, miért nem bilincselték meg a hangoskodókat, egyből a kommandósokat hívták." - Túlerő, ja. Persze hogy jönnek a kommandósok, ha fejszével mennek a rendőrnek. "Rendőri túlerő", édes faszom. Hát az.
C:c: 18+ Éden Szandra nem fér a bőrébe: "Gigantikus műtött csöcseit mutogatja a kamera előtt, tán még nyalogatná is őket, ha tudná." - Voltmár, és még mindig LESZAROM! Nap kommentje:

CJKrisz 2011.08.24. 14:20:29
Gigantikus? LOL Szerintem itt a poszt írója nincs van tisztában a fogalmakkal. :)








bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés