2011. 08. 27.
Kifordítom, befordítom, mégis ajánló az ajánló! (aug. 27-28.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, AUGUSZTUS 27.:
TOMMY HORNY

Jinxy, Jinxxyyyyyy
Fél nyolckor egy kicsit Eddie Murphy-utóízű vígjáték Chris Rock-kal a TV2-őn, melyben egy kispályás helyi képviselőt bedobnak a mélyvízbe, hátha jó bábkormányfő lesz belőle. Biztonsági játék számtalan hasonló karikatúrafilm (Bob Roberts, Dave, etc.) összerakásából. A film fő pikantériáját mégiscsak az adja hogy ami az Államfőnökben még csak áloménvagyok-szinten szerepelt, az mára megvalósult, fekete elnöke lett az USA-nak. Az elnökök tevékenysége amúgy még mindig az, ami a Galaxis Útikalauzban mondtak róla (és amit a főhőst kampányba állítók is pontosan tudnak): nem a hatalom gyakorlása, hanem a figyelem elterelése róla. A Duna egy régi jó Steve McQueen-filmet ad kilenckor, amiben a helybeli seriff segítségére siető nemhelyi tökösgyerek, Tom Horn ágyúval kezd el verébre (azaz marhatolvajokra) vadászni, magyarul jócskán túllépi eredeti hatáskörét. Dirty Harry-nek is voltak előzményei, úgy tűnik. Nem ez lesz az egyetlen western a mai napon: tizenegykor újabb Jesse James-életrajz, ezúttal a Universal Channel-en. A Vadnyugat Lovas Manyija (hozzácsapódó haverjaival együtt) háromnál többször verte le a vasúttársaságon, hogy a földjére pályázott, egész addig, amíg egyikük a vérdíj hatására rá nem jött, hogy nem jó a Törvényen kívül élni - illetve jónak jó, csak hosszú távon nem kifizetődő. Maradjunk a duplázásnál: két Michelle Pfeiffer-filmet is kapunk ma, az elsőt mindjárt nyolckor az HBO-n, és ismétlés. A Chéri: Egy kurtizán szerelme az olyannyira divatos romantikus prostituáltképet igyekszik erősíteni, ezúttal Párizsban (ahhh, Párizs), ahol az egyik prosti vezeti be a másik fiát a testi szerelembe, és ahogy várható, a testiséget követi a lelkiség is, pedig a mama már kiszemelte az arát (akinek anyja szintén a legősibb mesterséget űzi, hát ilyen az élet, de legalább egymás közt csinálják). Maradjunk annyiban, hogy nem ez Pfeiffer legjobb filmje (Stephen Frears-é meg főleg nem), a prostitúció meg sokminden lehet a romantikuson kívül, bár lehet hogy ötszáz év múlva a mi mostani celebprostijaink életéből fognak blockbustereket forgatni (szerencsére arról már le fogunk maradni). Kilenckor a Duna 2-őn folytatódik minden, aMi chelle-kedés, ezúttal egy nyomasztó drámával, melyben egy egyedülálló nő és lánya szenvednek hosszan és mélyen az emberi kapcsolatoktól, illetve azok hiányától, míg aktuális szívtipróját meg nem öli a mama a Fehér leander mérgével. Ami neki a könnyebbik út, az a lányának a nehezebbet eredményezi, egyedül felnövés és halmozottan hátrányos gyerekkor. Fekete dália, fehér leander, csak botanikussal ne járjon az ember. Renée Zellweger és Billy Connolly miatt esetleg érdemes lesz.

Meglepődtem volna, ha rovat:
Erotikus fotón szerepel Szorcsik H. Viktória utódja – Meglepődtem volna ha nem vetkőzött volna. Lapozzunk.
Éden Szandra egyik melle nagyobb, mint a másik – Meglepődtem volna ha pont ezt nem kúrták volna el az orvosok. De nézzük a jó oldalát (ne a melleinek, mert azoknak nincs ilyenje): öröm látni, hogy hiába perkál valaki jó sokat a szilikonmellért, ugyanazt a szar ellátást kapja mint az aki komoly betegséggel fekszik be, vagy akivel lúgot itatnak. Mégiscsak van igazság, most már csak azt kéne elintézni hogy azt érje el gyakrabban, aki megérdemli.
Kurt Cobain lánya modell és divatikon lett – Meglepődtem volna ha dolgozna, de legalább addig se énekel. Remélem az apja önsorsrontó génjeiből nem sok jutott neki (hogy az anyjáéból igen, az a foglalkozásából már sejthető).
Keleti Györgyinek orosz milliomos pasija van – Meglepődtem volna, ha egy utcaseprővel járt volna. De tudjátok amíg a milliomosoknak ilyen nők jutnak, addig én megelégszem a hétköznapi csajokkal, akiken mondjuk nem ment át a fél világ, nem pucsítottak orrba-szájba a Playboyban, és nem tartóztatták le őket Olaszban üzletszerű kéjelgésért. Helyreállt a világ rendje, a keleti-félék tényleg a milliomosoknak valók :DDDD

Kis hírek a nagyvilágból:
Veiszer Alinda is eltűnik az MTV-ről: „Süveges Gergővel és Betlen Jánossal együtt a Duna TV-re kerülnek, ahol műsort kap egy püspök is.” – Nincs ebben semmi új: már a Monty Pythonban is volt ilyen!
Alkoholista: Vaynerchuk, a próféta és bohóc: „Elköszönt a net bortérítője, aki 900 ezer követőnek prédikált.” – Nincs mese, színre kell hogy lépjen a SÖR prófétája, vagyis én!
Hogyvolt: 18+: Nikit kicsit megdugták – LESZAROM, és nem kicsit: nagyon!
Vérdíjat tűztek ki Kadhafi fejére: „Amnesztiát és/vagy 1 millió eurót kaphat, aki elfogja vagy megöli. Még mindig zajlanak a harcok.”Amnesztiát kapnak? A forradalmárok?! :D Lehet hogy már a nem oly jövőre készülnek az amnesztia kihirdetői? Vagy egyszerűen csak tudják, milyen a forradalmárok többsége? :DD
Már a NATO is Kadhafi nyomában – Nofene, ennyire kell nekik a zsold mellé az egymila? Vagy ők is az amnesztiára hajtanak? ÉBERSÉG!!!!!!!!!
Csődbe ment a filmtörténelem leghíresebb könyvesboltja: „Ebben a londoni boltban jött össze Julia Roberts és Hugh Grant a Notting Hill című vígjátékban.” – Nem csoda ha tönkrement, ilyen előzménnyel én még vécépapírnakvalót se vettem volna benne.
Bigyó: Mindenki Kubricktól lopott: „A Samsung azzal vágott vissza a bíróságon az Apple-nek, hogy a tabletdizájn már az 1968-as Űrodüsszeában is megjelenik.” – Milyen érdekes, ezt a hasonlóságot már egy filmelemző is felvetette, az általa lementett videókat feltűnő gyorsasággal törölték is a jútúbról (a fenti linken még letölthető). Kubrick próféta volt, a Samsung és az Apple meg még lopni se tud rendesen.
Hülye vitorlásnevek: Clitoris is ázik a Balatonban – Voltmár, ráadásul a Ford Fairlane-ben, csak ott Óriáspénisznek hívták. Clitoris tulajdonosa meg bassza meg a hajóját! :DDD
Kirúgták a melegpornózó amerikai tanárt: „A férfi a CNN legnépszerűbb civil riportere is volt, a csatornát nem zavarta a pornós múlt, az iskolát igen.” – Rettenetes, borzalmas. Ahelyett hogy Mr. Garrison és Mr. Furkó mintájára előadásokat tartattak volna vele a másság tiszteletéről. Az meg hogy ő volt a legnépszerűbb civil riporter, az azért megmutat valamit a CNN közönségéről, nem? :D Komolyra fordítva a szót, ilyenkor kezdem azt hinni hogy ez az eszement polkorrektség-hullám csak megáll valahol…
Leszedette Saudek fotóját egy látogató: „A nő szerint egy kiskorú lány prostituálása látható a képen. Senki nem értette, de féltek a botránytól.” - …és ilyenkor vesztem el a hitemet. Persze badarság volna azt hinni hogy csak külföldön megy ez az idiotizmus:
Nem szállhatott fel a páva Pécsen: „A Pannon Filharmonikusok igazgatója betiltotta Kodály művét, mert az sértheti a polgármestert.” - Nanana, nem kéne ennyire elvetni a sulykot, nem kell azonnal betiltani ezt a Kodályt vagy kicsodát. Nevezzék inkább át :DDDDD
Mit tiltsanak be a fideszes települések? - Mindent, mindent, MINDENT, és követelem hogy vezessék be a gondolatbűn fogalmát is! - „Pécsett indexen a páva, de nem úszhatja meg a kis komcsik kedvence, a Cickom, cickom sem. Öt dal, amit, reméljük, soha többé nem szabad elénekelni.” – Szomorú történet ez. Ahogy az atomenergiát, úgy a cenzúrát is fel lehetne jó célra használni, háttérbe lehetne vele szorítani a Világra, a Fiatalságra és általában az Országra káros mindenfajta stílusú előadók, például a Quimby, a Kispál, Fluor, Geszti, Kozsó (és persze Sasha Grey!) teljes munkásságát, de neeeem: megint a népdalokat meg a klasszikus zeneszerzőket baszogatják! Hát ezért tartunk ott, ahol!
addict: Így lopj ékszert!: „A BMW reklámjában 10 lépésből megtanítanak nyakláncot lopni.” – Gyenge, nagyon gyenge. Győrben mindez élesben ment. Na AZ volt a kemény!
Brad Pitték moszkvai hullái leszünk: „Kókáék helyett a zombik lepték el a III. kerületi SZDSZ-bódét. Statisztákat keres a World War Z.”
Szívlapát: Tömeg a zombicastingon: „Kígyózik a sor az SZDSZ-székház előtt.” – Zombik, SZDSZ-szavazók…hát végülis nincs túl sok különbség, és nem csak szerintem. Nap kommentje:

Anti Anyag 2011.08.25. 14:18:03
Bonyolultan oldották meg.
Annyi kellett volna, hogy azok jöjjenek be, akik SZDSZ-MSZP tagok voltak 2006 és 2010 között..
Maszkírozni sem kell őket, csak azt mondani, hogy nézzenek úgy, ahogy akkor szoktak, amikor pártgyűlésük van.

Fizetnék érte, hogy zombi lehessek - Na, mit mondtam. Fizess érte, szerencsétlen, és ne zavarjon hogy téged kéne megfizetniük... BIRKA NÉP!!!! - "Horrorőrültek és családos anyukák is aszalódtak a napon, hogy bekerülhessenek Brad Pitt filmjébe." - Anyu Brad Pitt fejfájós zombija vagyok.
Ingyenpartiért kuncsorogtak a magyar jónők – Miért kunyeráltak? Simán csak azt kellett volna tenniük amit általában szoktak ilyenkor
Dobó Kata terhes – NEMÉNVÓTAM!!!!
Még újabb lesz a budapesti zászló: „A farkasfogat nemzetiszín díszszegély váltja le.” – Remek, nagyszerű, most már csak a várost / országot kéne lecserélni egy élhetőbbre. Az egy kicsit nehezebb lesz.
A Facebook elérte a havi egybillió oldalletöltést: „A világ internetezőinek fele havonta legalább egyszer ellátogat a közösségi oldalra.” – Ezek szerint én a jobbik feléhez tartozom ^^
De ki az a Tim Cook?: „Steve Jobs utóda, és még nála is rémisztőbb főnök. A világ legértékesebb cégét faraghatja az Apple-ből.”
c:c: Mónika-mentes lesz az ősz: "Kiderült végre: Peller Mariann és Tilla vezeti az ÖsszeEsküvőket, a többi az anyósokon múlik."
Vélemény = MENŐ: „Búcsúzóul: Jó véleményekre mindig szükség lesz, és az is hülye, aki ezekben keresi az igazságot.” – Ne aggódj marci, senki se feltételezte rólad az igazmondást (ahogy azt se hogy engeded kommentálni a néha igen erős csúsztatásaidat). Hej, gyerekek, geszti-bukta a szigeten, mónika-mentes ősz, Steve Jobs és bede márton visszavonul...mindjárt nem is olyan szar ez az év! EGÉSSÉG!!!!!!!



VASÁRNAP, AUGUSZTUS 28.:
MENEKÜLJ VASEMBER, JÖNNEK A FANYŰVŐK!

Ki hajón úszik fölébe, annak térkép e táj
Ajánlott rovat:
Ken Russell leginkább provokatív műveiről híres, és nyilván a Rudolph Valentino életéről szóló drámája is legalább annyira szól sajátmaga nőkhöz való viszonyáról, de mégis érdemes vele próbát tenni, úgy Rudolf Nureyev, mint az általa megformált némafilmsztár miatt, akit bár sokat segítették karrierje kezdetén a nők, végül miattuk (is) érezte börtönben magát. Kezdés nyolckor az MGM-en. Ugyanabban az időpontban az HBO a fémgyűjtőkkel dacolva a Vasember második részét adja, a képregényőrültek imádni fogják, engem még Scarlett Johansson vagy Robert Downey Jr. se tud meggyőzni… Negyed kilenckor egy kissé ismétlésgyanús vígjáték a Filmmúzeumon, egy 91-es darab a Gene Wilder-Richard Pryor-kettős együttbolondozásai közül. A megrögzött hazudozó elmeházi ápolt és szintén rosszcsont kísérőjének kalandjai nem csak azért ajánlottak mert ma már nincsenek hozzájuk hasonló nevettetők (Pryor már nem, de Wilder még velünk van, csak nem sűrűn szerepel filmekben), vagy mert mára erősen zuhant a vígjátékok színvonala, hanem azért is, mert a Folt a zsákját forgatókönyvében a sok poén mögött tartalom és emberi fejlődés is van. A sztori, annak aki nem ismerné: az eddig másokat átverő, most épp megjavulni akaró hazudozót látszólag összetévesztik egy milliomossal, ölébe hull egy látszólag kényelmes élet, ám mindez csak csapda – és hősünk ott lép végleg a javulás útjára, hogy a neki (rövid távon) ideális hazugságról is le tud mondani. 22:10-kor egy korrekt kalandfilm Spanyolországból a Dunán, melyben egy film noir-os férfi és hasonló nőtársa keresik egy elsüllyedt hajó kincseit egy régi Hajózási térkép alapján. Bár kalandfilm, de nem kifejezetten gyerekeknek való, az idősebbek viszont szinte biztos hogy élvezni fogják. Ugyanott éjfél előtt öt perccel kis éji zene a Harcsa Veronika Quartet A38-as koncertjével. Veronikába sokan ugyanazért kötnek bele, mint Diana Krall-ba, vagyis a szép nő és populáris jazztémák sikeres egyesítéséért, mi azonban ne legyünk ennyire sznobok (de ne is csak a youtube-videók alatti „sunáznám”-ok miatt üljünk le elé).

Kis hírek a nagyvilágból:
Lángoló gitárok: Amy Winehouse albuma az évszázad bestsellere lett Angliában – Melyik albuma, és melyik évszázadban, tessenek már megmondani. Szegénynek amúgy nem sok öröme telhet ebben, viszont a kiadója kaszálni fog. Gondolom lesz majd múzeuma is…szánalmas.
Szorcsik H. Viktória bulizik, de nem dolgozik – Meglepődtem volna, ha…de mit várok ezektől.
Szorcsik H. Viki utódja büszke a félaktjaira: „Egy Playboy-fotózásra jó eséllyel nemet mondana Bicskey Zsófia, az egy évvel ezelőtt készült félmeztelen fotói azonban művészi félaktok.” - …akkor én most büszkén és nagyon művészien FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP
Az MSZP az utcára küldi az embereket: „A párt támogatja a szakszervezetek szeptemberi demonstrációit, és részvételre buzdít.” – Érdekes, 2006-ban az elkúrós beszéd után ők is lelkesen tiltakoztak a politika utcára vivése ellen (pedig ott nem állt senki a Zemberek mögé, első körben egy csomó felháborodott tüntető ment ki). Na mindegy, aki még akar, az csak higyjen a politikában. Részemről…LESZAROM.
18+: Az arcán éreztem a micsodája szagát: "Nikolett elmesél és beolvas. Egy virtuális, majd egy igazi hűtlenség valós története, olvasónktól." - Virtuálisan és valóságosan is...LESZAROM. Basszus, lassan ennek is külön rovatot nyithatok.
Delhusa szerint a világ energiái bonyolultak – Ellentétben az ő zenéjével, ami ugye. Lapozzunk,  mai fiatalok minél kevesebbet tudnak róla, annál jobb.
18+: Jaggerként vetkőzik a Maroon 5 énekese – Valaki szóljon már neki hogy sajnos a zenéje ettől nem lesz olyan mint Mick bácsié.
Pucéron rohangálnék az erdőben: „Alan Ball, a True Blood és a Sírhant Művek készítője nem bánja, ha félmeztelen férfiak veszik körbe.” – Ej, ej, ez már felér egy comingouttal…
Kustánczi Lia nekiugrott Iron Klaudiának: „A playmate egy szórakozóhelyen kötött bele az Aktmodell szereplőjébe, aki csak azért nem ütött vissza, mert "baszott intelligens".” – Így igaz. Aki „baszott intelligens”, az legalább nem verekszik, mert tud viselkedni, ha már választékosan beszélni nem is.
Pofozkodás az Aranypart buliján: „Szandra lekevert egy pofont Nikinek.” – Majd ha késelik egymást, akkor szóljatok, addig LESZAROM. Komolyan külön rovat lesz ebből!
Jégkorong: Izzik a csarnok, ég Budapest: "Lesz még jó hoki a magyar fővárosban?" – Hát persze. Zsebhoki. Más sportban lassan már úgysincs értelme labdába rúgnunk...
Janice Dickinson kutyaszarba lépett – képek – Nem tudom ki ő, de ezek szerint a kutyák se, mert ők is leszarják.
Damu Roland mosolyogva jött ki a tárgyalásáról – Majd a rács mögött van, akkor adjatok róla fotót, de ne mosolygósat, hanem olyan szép megtörtet…
Paintball-lövedék durrantotta ki a szilikonmellet – Hát bizony, ezekből a mai műcsöcsökből kispórolják az anyagot, nem bírják a gyűrődést. Bezzeg az én időmben, amikor még Goodyear radiálból készült ez is…
Görények mentették meg a nővé operált exkatona életét: „Kelly Curthoys élete nehéz: a katonaság megkínozta, titkolnia kellett, hogy rossz testbe született, két házassága tönkrement. De jöttek a görények.” – Ezért jók az állatok: feltétel nélkül szeretik gazdájukat. És én ezért nem tartok, mert tartok tőle hogy engem még a görények se szeretnének :DDDD
Muzulmánok vállalták az abujai robbantást: „18-an meghaltak a nigériai ENSZ-képviselet ellen elkövetett merényletben. Autót robbantottak fel.” - Meglepődtem...NEM.
Mégsem állítja le a közösségi oldalakat a brit kormány: „A belügyminiszter a közösségi oldalak képviselőivel együtt vitatja meg az oldalak szerepét.” – MUHAHA. Ugyanaz az impotencia mint amikor sokadik napja tartott a balhé, de nem mertek vízágyúzni, mert hátha lerasszistázzák őket. Bezzeg az írekre egyből ment a locsolókocsi meg a könnygáz :DDD Hiába, szép dolog ez a demokrácia.
A frankhiteleinktől retteg a Raiffeisen: „Az osztrák bank szerint „fenyegetést jelenthet” a magyar, román és lengyel frankhitelesek helyzete.” - Nahh, beletelt vagy kétezer évbe, de újra imába foglalhatják a nevünket: a magyarok frankhitelétől ments meg Uram minket!!!!!
Megtalálták Kadhafi lakókocsiját - Akkor ez az a Breaking, ami Bad-ul sikerült. - „A felkelők másfél milliárd dollárt kapnak a külföldön befagyasztott líbiai javakból.” - …kivéve a svájci bankszámlákat, gondolom.
A bölcsesség a korral érik: „Megfontoltabb döntéseket hoznak, a fiatalok csak a rövid távú hatásokat nézik.” - Mégiscsak jó dolog ez az internet: én eddig aszittem hogy egy vén, begyöpösödött f*** vagyok. Most már tudom, egyszerűen hogy csak BÖLCS.
Gyémántbolygóvá alakult egy csillag: „Nagyobb a sűrűsége, mint bármely más eddig felfedezett bolygónak.” – Huhúúúú, asszem mégse Londonba fogok kivándorolni o_O
Legalább negyven embert megöltek egy mexikói kaszinóban: „A gyilkosok válogatás nélkül lőttek a monterrey-i Casino Royale vendégeire, majd gyújtogattak.” – Gyújtogatás? Akkor oda is elért a Majmok bolygója reklémhadjárata. Amúgy lassan már az lesz a hír amikor Mexikóban NEM ölnek meg senkit…
Ittas sofőrt üldöztek Budapesten: „A rendőrök meg akarták állítani, később felborult.”
Ittasan, hat gyerekkel hátul száguldozott: „Öt rendőrautóval és egy polgárőrkocsival üldözték a sárkeresztúti férfit, amíg le nem fulladt.”
Tömegverekedés volt Kispesten: „A bunyó előzetes szóváltást követően pattant ki két, összesen tizenöt fős társaság között.”
T. Homár: Tömeges lopás a Palatinuson: „A személyzet fél órán át blokkolta a jegyzőkönyv felvételét és a bankkártyák, telefonok letiltását.” – Valami van a levegőben, mostanában mindent csoportosan csinálnak…
c:c: VV5: veteránok versenyben: "Évek óta elfeledett valóságshow-szereplőket ástak elő, jön Laci, aki megdöntötte Debreczeni Zitát." - Francért nem tudták őket a föld alatt hagyni. Hofi szavaival élve, ezek már amikor valakik voltak, akkor voltak senkik...
Díszletvilágítást kapotta Parlament - Az Index viszont még mindig nem tud megfizetni egy jó korrektort. - "Megnéztük az Országház díszkivilágítását, és elemeztük, milyenek Budapest intézményei éjszaka." - Rossz intézményeket látogattok srácok! Az igazi éjszakai élet a piros lámpás intézményekben van! EGÉSSÉG!!!





Kulcsszavak: fap, éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés