2011. 08. 29.
Dudva TV (aug. 29-30-31.-szept. 1.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, AUGUSZTUS 29.:
HÁ' A DÉL...

...még ennyiért se?
Előre szólok, hogy mai is kevés jóság lesz, az se a magyar csatornákon (azok viszont gyenge ismétlésekkel büntetnek minket, Miniszter félrelép meg ilyenek).

Ajánlott rovat:
A Cinemax egyik kedvenc íróm (Victor Hugo) lányának szomorú történetét vetíti nyolckor, egyik kedvenc színésznőmmel (Isabelle Adjani) a főszerepben. Adele H. történetének fő eseménye hogy szerelmét követve elutazik Skóciába majd Barbadosra, hiába, akkoriban ennyire ráértek az emberek. Érzései bár őszinték de zavartak, épp ezért szívének rendíthetetlen katonája részéről viszonzatlanok maradnak, ami szép lassan a nő megtébolyodásához vezet. A szelek Barbadoson is ugyanazt üvöltik. Kilenckor fiatalok melodrámába hajló sekszuális kalandozásai a Cartoon Network / TCM műsorán, legyen nekik meg a képernyőn Az utolsó nyár, ha már nekünk kimaradt idén. Tízkor egy, a Wu-Tang Clant is megihlető jó régi akciófilm az MGM-en, melyben a szokásos legkisebb fiú bosszúját követhetjük végig szülőfaluja lerohanásától A Shaolin 36 próbatételének kiállásáig, majd a győzedelmes visszatérésig. És nem ez az egyetlen Bosszú mindhalálig  a mai napon: a Film+-on Van Damme adja 21:10-től a garantáltan rossz fiút (drogfüggő zsaru), aki egy fejlövés hatására kerüli el az aranylövést, és ered egykori kollégája nyomába. A változatosság kedvéért most innen lesz a Nap kommentje:

NANU..! NANU..! | Válasz 2010. aug. 01. 22:26 | 14/18
Szeretem Van Damme-ot, de szerintem csak közepes erősségű, Én jobban szeretem, ha karatézik, mint lövöldözik, azt mindenki tud. :(
7. -nál nem jobb Film sajnos. :(
Amikor beakaszt a biliárdon a csajnak, az elég rövidre sikerült jelenet... ;)
Kár, hogy olyan kicsi volt a cickoi... :(
Jobb csajt is tehettek volna be. :(


Kis hírek a nagyvilágból:
Rengeteget dolgozik a magyar: „Európában a harmadikak vagyunk évi 1848 órával, az új munka törvénykönyve ezt 300 órával növelheti.” – Nagyon helyes, most már csak a fizetéseknek kéne követniük ezt a növekedést! 1848 óra, ez olyan forradalmi...
Hazudós kém miatt tört ki az iraki háború - NEM, hanem még mindig a nyersanyagok miatt. - „A német hírszerzésnek dolgozó iraki mérnök találta ki Szaddam mozgó biológiai fegyverlaborját.” – Ez esetben kötelezzék Irak háborús kárainak megtérítésére. Az egész családja törleszthetne, évezredeken át...
Julian Assange az új David Bowie: „A WikiLeaks-akták jobb bármelyik James Bondnál. És még igaz is.” – Mi köze a Sovány Fehér Hercegnek a főszivárogtatóhoz vagy James Bondhoz?! Mindegy, nem tudom, nem érdekel. Bowie visszatérhetne, Assange meg csinálhatna valami tényleg hasznosat.
Rose McGowan szexszektából szökött el: „A Children of God tagsága szexrabszolgának használt nőket és gyerekeket, akikkel pedofil képregényt akartak rajzoltatni.” - …és ezért rohant Marilyn Manson karjaiba? Cseberből vederbe esett ő is...
Brad Pitt után Milla Jovovich is itt forgat: „Angelina Jolie háborús filmje és Keanu Reeves szamurájai után orosz thriller és zombimészárlás készül Magyarországon. Melyiket várja legjobban?” – A forgatások végét (a filmek közül egyiket se).
Nemzeti hitvallást kapnának a diákok: „Megy az ötletelés, hogyan kellene megismertetni a fiatalokkal a januárban hatályba lépő alaptörvényt.” – Frissítsék ezt is, mint a Windows-t, ilyen bőr alá ültetett csipekkel….:DDD
Titkolják, kik a gyorshajtó állami vezetők: „A rendőrök tavaly tizenkétszer, idén már 25-ször értek szabálysértésen szolgálati kocsikat.” - Titkosítsák ezt is 2000 évre.
Lángoló gitárok: Tényleg feloszlik a Bëlga?: „Kaptunk egy fura hírt valami búcsúkoncertről, de nem világos, mi lesz a vége ennek a bohóckodásnak.” – Akármi, de sajnos biztos hogy nem az, ami kellene hogy legyen.
Lándoló: Adele négy asztronautát vitt haza - Lándoló. Édes faszom. Egymás után két főcímben nem tudják leírni. Lándoló, az. Lándoló Kálrisszán, a devla álljon belé, dik he.
Dubaji útja miatt kihallgatták Éden Szandrát – Nem megyek dubajozni. Viszont LESZAROM.
Korábbi nőjével áztatta magát Alekosz – Én meg jacuzziba ülök, és LESZAROM.
Kimondták Dundika válását - Nekem is ki kell mondanom, hogy LESZAROM.
Recorder: Rock Around The Balaton: "Tengernyi dal szól a magyar tengerről: Cseh Tamástól Pajor Tamásig sokan csobbantak ihletért." – Ó, a magyar tenger. Kicsit drága, kicsit büdös, kicsit turistákkal elárasztott, de legalább a miénk azé aki meg tudja fizetni. Rock Around The LESZAROM.
Nem tudnak mivel visszajönni az űrhajósok: "Elhalasztották a nemzetközi űrállomás legénységének hazahozatalát." – Lehet hogy mégse kellett volna Béla bácsinak elvinni azt az ufót…
Negyedmillió hívás érkezik a lelkisegély szolgálatokhoz évente: "A vonalban egyre elkeseredettebb emberek vannak." – Ez még nem az igazi Nagy Elkeseredés. Az akkor lesz, amikor már telefonálni se fognak…
30 fokos melegben kezdődhet a tanév: "Hétfőtől sok napsütés lesz, északon kis záporral. Péntektől viszont felhős, hűvös idő is lehet." - Nagyon helyes, izzadjanak csak a fiatalok!


KEDD, AUGUSZTUS 30.:
BERLIN NYÍLT PARADICSOM

WTF did I just read?!
Kilenckor egy folytatásos krimi első része a Hálózat TV-n, ahol a hetvenes évekbeli Bahamákra tehetünk rövid látogatást, ahol egymásnak feszül két hatalom: az angol királyi család és egy helyi vállalkozó, akinek egyetlen lánya persze hogy olyan hapsit választ, akitől a kedves papa a falra mászik, egész addig, amíg valaki meg nem öli, és itt a nagy kérdés, mármint hogy ki lehetett az, mert ahogy Johnny „Teitelbaum” Crunch, úgy a kőgazdag vállalkozó is számtalan ember és érdekcsoport útjában állt. A Gyilkosság a paradicsomban nem egy Agatha Christie-szint, de azért adjunk neki egy esélyt, legföljebb a második részt már kihagyjuk – vagy még menetközben tíz órakor átkapcsolunk a Viasat3-ra, ahol Meg Ryan és Jennifer Jason Leigh próbálja elkerülni a feldarabolódást, de legalábbis a Nyílt sebeket egy erotikus thrillerben. Akinek nem elég hogy magyar származású a jelmezes (Beatrix Aruna Pásztor), annak csak megemlíteném hogy az egyik legelborultabb izlandi zeneszerző felel a hangokért: Hilmar Örn Hilmarsson (leginkább a Current 93, a Psychic TV és HÖH néven [is] jegyzett szólómunkássága miatt népszerű főleg underground szinteken – de persze az onnan a mainstream zeneszerzésbe ugrásra rajta kívül is számtalan példa van Clint Manselltől Graeme Rewell-ig). Háromnegyed tizenegykor egy izgalmas, ismétlésgyanús doksi a Dunán a 89-es berlini változásokról, Mikor a Fal leomlott. Hihetetlen, de egy véletlenül felolvasott irat okozta az egészet, melyet előzetes elolvasás nélkül vitt magával egy Politbürós az aktuális sajtótájákoztatójára, és ott szépen nyilvánosságra is hozta a tartalmát (már ez a cselekedet, mármint hogy azt se tudja mit olvas fel, jó sokat elmond a kommunista hivatalok vízfej-működéséről). Tanulság nekünk, egyszerű népnek nincs, a vezető országoknak és az országok vezetőinek is csak annyi hogy ezután mégjobban megválogatták a munkatársakat és mindent többször is elolvastattak. Mindenesetre ezt a tévedést, vagyis A Schabowski-iratok felolvasását előbb is megejthették volna, jópár dezertőt életét kímélhették volna meg. Végezetül hajnali negyed kettőkor egy vegyes összképet nyújtó western a Cartoon Network / TCM-en, mely egy elszökött feleséget rabol el pár bűnöző, és az asszony bele is zúg az egyikbe. Egy rész western, egy rész melodráma, talán még a címe a legizgalmasabb belőle: A férfi, aki szerette a táncoló macskát – bár ahhoz meg az állatvédőknek lesz egy-két keresetlen szava.

Kis hírek a nagyvilágból:
Lucas megint átírta a Csillagok háborúját: "Kidobta a Yoda bábut az első részből, CGI Jedi mester került a Complete Saga bluray-kiadásába." - Édes faszom, ez tényleg olyan lesz lassan mint egy elcseszett South Park-rész. Itt a lényeg, rövden:

2011.08.29 19:48:28 SanX
Nem kell, nem kell.... le se fogom tölteni. Az Episode 1-3 DVDimet is eladtam, annyira allergiás vagyok már az "új" Star Wars-ra. Nálam már egy ideje csak az eredeti trilógia létezik, minden mást elfelejtettem. ;)


...és egy Év kommentje-candidate:

2011.08.29 23:51:05 alien
engem nem húz le többé, még a vhs-t megmentem azóta meg a southparkos poénon röhögök, ahogy a rohamosztagost erőszakolták meg.


Nem pótolják a vizet a kiszáradt madárrezervátumban: "„Talán a jóisten döntött úgy, hogy ez legyen a terület sorsa.” Hamarosan megegyeznek az állammal, de nem készült természetvédelmi hatásvizsgálat." - Minek is. Hagyjunk mindent úgy ahogy van, pusztuljon ez is...
Gyógyfűtermesztésre is tanítják a rabokat - MINEK? Füvet termeszteni már így is tud a nagy részük! - "Ősztől tizenegy börtönben képeznek rabokat ingatlanfenntartásra és takarításra is." - Persze, majd egy volt betörővel fogom a lakásomat takaríttatni. Álmodj, királylány. Ezek után az első amit csekkolni fogok, az a büntetlen előélet lesz.
Lángoló: Lou Reed megríkatta a Metallicát: "Annyira felzaklatta a metálzenekar mindkét gitárosát Reed szövege, hogy a konyhában zokogva találták magukat." - Meghallgattam, most már én is sírok. Egyik nagy kedvencem túlélte a heroint, az időnkénti sikertelenséget, most azzal a Metallicával dolgozik együtt, akik túlélték a drogot, a sikert, viszont a Death Magnetic-kel végleg a koporsóba szállt a kreativitásuk. Hát így megy ez.
Recorder: 18+: Meztelen seggek a zuhanyzóban: "Közösen tusoló tahó kamionosok incselkednek a Foo Fighters új, cenzurázatlan videójában." - Újabb ok a sírásra. Nincs sok hátra, és Dave Grohl is comingoutol...
Éden Niki, Éden Pitta és Ada kínai piacon jártak - Kb. ez az ő színvonaluk.
Aranypart Beki is pornózott, őrület - Madness? This is SPART her színvonal.
Cher nemet váltott lánya szakállat eresztett - Olyan régi hír ez, hogy már szakálla van. Van amúgy akinek jól áll az ilyesmi, Salma Hayeknek például ilyen latinos bajsza van, de őt sunáznám. Ezt szakállas nőt meg nagyon nem.
Saját boncolásán dalol az ex-t.A.t.u.-s Lena Katina - Doing it wrong! Ha én boncolnám tuti nem énekelne többet.
Lady Gaga mellei csúnyán bebukták a ceruzapróbát: "Újabb divatbaki: lógós cicit villantott az énekesnő." - De legalább nem pumpálta tele magát szilikonnal. Ez is valami!
18+: Pucér fotókat twitelt a díjazatlan rappercsaj: "Kreayshawn a világon semmit sem nyert a VMA-n, valami mással kellett előrukkolni. Cicivel. Sokkal." - Nem, nem sokkal, mert szerencsére csak kettő van neki, azok viszont legalább rondák. Viszont innentől mondhatom rá, hogy szánalmas kurva. Ez is valami.
Tupacot csak elszívták a haverok: "Évek óta kering az a pletyka, hogy Tupac Shakur egykori zenésztársai a legendás rapper halála után annak hamvaival töltötték meg a spanglit és frankón elszívták a kollégát jó nagy röhögés közepette, mára a pletykából tény lett: elszívták." - Ha én kommentálnám abból nem sok jó sülne ki, így hát év kommentje után legyen Nap (azóta sajnos törölt) kommentje is:

ebedli 2011.08.30. 12:17:09
Sokkal jobb, mintha megették volna részben vagy egészben. Az sem ritka pedig.




SZERDA, AUGUSZTUS 31.:
DUNAI ÁMOK

...de a dubajozók élete nem csak játék és mese!!44 négy
Ajánlott rovat:
Nem csak hazánk lányai kergetnek Dubai álmokat: olyan ez az ország vagy város vagy tökömtudja mi, mint egy hatalmas földi paradicsom, persze csak annak aki meg tudja fizetni, és amilyen fura az élet, aki dolgozik, az nem tudja, aki meg életében nem fogott ásót a kezébe, az gyönyörűen él ott. Nyolckor azonban kiderül, hogy nem annyira mennyország, mint az új Los Angeles ez a csodás hely, és van egy árnyoldala is, ugyanis itt se jön össze minden mindenkinek – még a gazdagoknak, a taxisoknak és a román stewardesseknek sem. Felvilágosítás a Cinemaxon: a túl sok dubajozás ártalmas az ön és környezete egészségére. Ugyanabban az időben egy ismétlésgyanús Billy Wilder-film az MGM-en, ami még az ide kicsit túlkoros Gary Cooper ellenére is garantált kikapcsolódás: egy magándetektív lánya szeretné megmenteni az egyik ügyféltől azt a férfit, akivel annak felesége megcsalja, de természetesen ő is a sármőr áldozatául esik. A Délutáni szerelem ezúttal este talál ránk, kicsit hosszú, de a mai felhozatalban üdítő kivétel. Végül hajnali fél egy előtt tíz perccel Magyarország egyik legolvasottabb és legkalandosabb életű szerzőjének szentel egy félórát a Duna 2., cseppet sem túlzás a cím, miszerint Volt egyszer egy regényhős, akit P. Howardnak hívtak: Rejtő Jenő akár a saját műveinek is lehetne a szereplője (OK, a befejezés nem olyan vidám). Az idegenlégiótól a haláltáborig vezető életutat lehetetlen harminc percbe sűríteni (ahogy P. Howard legjobb műveit is lehetetlen jól feldolgozni), mi azonban értékeljük az igyekezetet, és maradjunk ébren, de legalábbis vegyük fel.

Kis hírek a nagyvilágból:
Letakart stoptábla miatt halt meg a 85 éves ohiói nő: „Gyerekcsíny miatt halt meg egy 85 éves asszony az ohiói Circleville-ben, egy 18 és egy 19 éves fiú ugyanis jó mókának gondolta, ha letakarnak egy útkereszteződéstől nem messze elhelyezett stoptáblát. 80 éves húgát még kórházban ápolják, neki az egyik lábát kellett amputálni.” - Hogy is mondják itt nálunk? "Gyerekcsíny, majd kinövik." Hihetetlen hogy a primitívség és a rosszindulat az ennyire országok felett áll, és ugyanolyan tüneteket produkál.
A világ legnagyobb tárolóját építi az IBM: „A kapacitása 120 millió gigabájt, a vevő és az ár ismeretlen, a sebesség elképesztő.” – Dehogy ismeretlen a vevő! Nem titkolom tovább: az én Gianna Michaels-archívumom lesz rajta ^^
18+: Kovi: Egyvalami nem változik, a nézők utálják a kotonos szexet – Egyvalami nem változik: a celebek szereplési vágya. Amúgy nem a kotonos sekszet utáljuk, hanem a magyar pornóipart. Nagy különbség!
Mindenkit elbocsátottak a Hollóházitól: "A porcelángyár még májusban vált fizetésképtelenné, az MNV jogutód nélkül megszünteti." - Úgy a jó, minek is nekünk ilyen hungarikum! Elviszi a hírünket a világba A FOCINK hazánk lányai...
Huszonnégy autót rongált meg egy amerikai: "A férfi az V. kerületben duhajkodott hajnalban." - ...meg az ide kikapcsolódni vágyva érkező külföldiek. Országimázs FTW!
Újra mer nagyot álmodni a kormány - Gondolom ez azt jelenti hogy nekünk meg jönnek az álmatlan éjszakák...:DDD
Egész nap iskolába járhatnának még a nyolcadikosok is - Én megértem, mert azok helyett is tanulniuk kell, akik életükben nem láttak még iskolát belülről, vagy egy osztályt járnak életük végéig. Egyenlő teherviselés már a gyerekkorban is, ez itten a lényeg.
Neszeszer: A Szex és New York sztárjának sikerült borzasztóan felöltöznie - Ebben mi a hír? Az összes szereplő állandóan borzasztóul néz ki benne!
Titokzatos kémrepülő zuhant le Pakisztánban: "Madárra emlékeztet, kamerája van, és egyetlen ország sem vállalja, hogy az övé lenne." - Is it a bird, is it a plane, ez csak Béla bácsi lehet. Kicsit összement, kicsit eltévesztette a címet, de hamarosan hazaér kis hazájába és azok kocsmáiba.
Cc: Árpa forgathatja a szerencsekereket: "A vetélkedő feltámasztásában Klausmann is segít." - Most gondolom azt hiszitek hogy cinikusan beszólok. Nos, nem fogok, mert amíg ezt forgatja, legalább addig se az Argo 2-őt.
Veséjükért ölt szerbeket a koszovói kormányfő?: "A gyanú évek óta felmerült, eljárás csak most indult Hashim Thaci ellen. Az egészséges foglyok szerveit Törökországba és Szaúd-Arábiába csempészhették." - Immáron bizonyított tény: van ahol szó szerint  a nép vérét szívják a politikusok.
Gyilkolt a volt Lakers-kosaras: "Crittenton autóból lőtt le egy négygyerekes anyát." - Mi ebben a meglepő? Ilyen egy originál gangszta...
Új mellei miatt nem szexelhet Győzike - Ez jó hír, mármint hogy nem sekszel. Remélem hamarosan befejezik rajta a nemváltó műtétet, addig is jobbulást neki!
Pénz: Hová tűnt az szja-megtakarítás?: "Utánaszámoltunk.Előkerült, szinte hiánytalanul a teljes 200 milliárdos összeg." - Király! Akkor utalhatjátok is nekem. EGÉSSÉG!


CSÜTÖRTÖK, SZEPTEMBER 1.:
ÁRA CSAK EGY VAN,
DE AZ LEGALÁBB MEGFIZETHETETLEN

Már egy hete csak Aragondolok.
Kezdtem volna örülni hogy az iskolai év kezdetével visszaáll a rend, kevesebb lesz a magával semmit se kezdő fiatal a zuccákon, de mint mindig, amikor egy dolog helyreáll, a másik fejreáll: szeptember iszonyat gyenge műsorral lép be az ajtónkon.

Ajánlott rovat:
Kilenc óra húszkor egy valós eseményeken alapuló filmdráma fojt bele minket az előítéleteinkbe az HBO-n, mivel hőse, Ben Carson bebizonyította, hogy egy halmozottan hátrányos helyzetből érkező fekete srácból is lehet Aranykezű sebész. A fő tanulság (azonkívül hogy ne ítéljünk bőrszín alapján) az az hogy aki akar, az ki tud törni a mélyszegénységből és a gettóból, minden nehézség ellenére is. Utána az M1-en egyik híres modern festőnk, Kondor Béla előtt tisztelegnek tizenegy előtt öt perccel, mégpedig a 2006-os a Kogart galériás, teljes életműves kiállításra épülő Jelet hagyni című műsorral. Amilyen rövid (alig félóra), olyan tartalmas.

Nem ajánlott rovat:
Duna TV, 21:00: Ara csak egy van – Egy testvérpár idilli kapcsolatának egyikük házassága vet véget. És amilyen az élet, a nem házasodó fél is elkezd sekszuális terveket forgatni a fejében – kár hogy épp a tesója feleségére gerjedt rá, és kár hogy ő is nőből van. Így kezdődik egy édeshármas, és ha nem volna elég a tartalom, Heather Graham egész biztos el fog rettenteni minket, az eredeti címéből (Gray Matters) meg simán ki lehetne hagyni az egyik R betűt. Nap kommentje:

adamnagysweetmovie | Válasz | Előzmény (rajongólány) ma 11:36 | 16/16
Keresem a szép szavakat, ahogy az Örökmozgó Filmmúzeum, úgy a Duna TV is valami rózsaszín ámokfutásba kezdett. Kérdem én naívan, erre a kultúrára lenne szükség?


Tizenegy előtt öt perccel újabb súlyosan kerülendő gyengélkedés a Film+-on. A Madarak: A hollók támadása csak a magyar keresztségben kapott ilyen hitchocki címet, az alaptörténet teljes ellopásán kívül semmi köze nincs a kopasz mester remekművéhez (vagyis az eredeti címe sem The Birds 2.), annál több a b-kategóriás felejtőkhöz: az egyszeri seriff épp befejezné szolgálatát amikor jönnek a hollók, ezúttal a Fekete Sereg és Szilágyi Erzsébet levele nélkül, és letarolják álmos amerikai kisvárost. Ha a valóságban is történne ilyen, én a forgatókönyvíróra és a rendezőre küldeném rá őket.

Kis hírek a nagyvilágból:
18+: Csak ékszereket viselnek a Playboy címlaplányai: „A sztriptíztáncosból lett modell a barátnőjét öleli.” – AZ IGEN! Sztriptízáncosnőből modell! Kemény munkahelyváltás lehetett…
Neszeszer: Exkluzív távirat Steiner Kristóftól a Velencei Filmfesztivál elejéről – Exkluzívan LESZAROM. Minden egyes hírre amiben épp csinál valami értelmeset, jut tíz ilyen celebeskedés, és akkor még a honlapjáról nem is beszéltem. Nem is fogok, lapozzunk.
LeAnn Rimes három bikiniben is megmutatta születésnapi alakját – Három réteg bikini alatt már tökmindegy hogy mi van, szerintem. Ettől függetlenül SUNÁZNÁM boldog születésnapot nekije.
Apple: Steve Jobs apja szeretné látni fiát
Twica: Kibaszott medál:
„Steve Jobs a Newsweek címlapján.” – Steve Jobs korunk Leninje: mindenre van vele egy példabeszéd, és általában mindegyik urban legend, ahogy gondolom ez a címlapra kitett sztori is az. Mindegy, Leninnel ellentétben (aki ugye Marx és Engelsz gontolataiból ugrott elő teljes fegyverzetben) neki legalább van apja.
Pszichikai zavarokat okoz a klímaváltozás: „A szélsőséges időjárás depressziót és traumákat okoz, 8 százalékkal emeli az öngyilkossági rátát.” – Az semmi, de én is kénytelen voltam emelni a söradagomat is ebben a rohadt melegben. Mondjuk az én pszichikai zavaraim éppenhogy csökkentek ennek hatására...ki érti ezt?
A frankfurti merénylő nem érti, miért ölt - Ő nem érti?! Akkor mit mondjak én?! - „A koszovói Arid Uka bedőlt a szélsőséges propagandának, de másokat óva int ettől.” – Jókor mondja, a saját áldozatait már nem támasztja fel vele, a leendő terroristák meg nem hiszem hogy nagyon elgondolkodnának a hatására.




bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés