2011. 10. 08.
ólnájA (okt. 8-9.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, OKTÓBER 8.:
SAKÁLPRÓBA

Spináról lett elnevezve
Ajánlott rovat:
HBO Comedy, 20:25: Barátságpróba – Erotikus-filozoofikus film egy élete virágjába érkező, sekszuálisan öntudatra érő fiatalemberről, akinek el kell döntenie, régi ismerősei közül ki marad vele, immár a barátságon is túl. Merész, főleg hogy tőle szokatlan módon az HBO Comedy adja!
M2, 22:50: Assunta Spina –Erotikus horror Olaszországból a Delicatessen nyomdokain. Az érzéki vasalónő egy hasonlóan érzéki hentes karjai között találja meg a boldogságot – amit beárnyékol, hogy férje a nem szimpatikus városlakókat tölti a virslibe. Mindez a szokásos olasz temperamentummal és egy kis musicallel nyakonöntve.

Nem ismétlés, ajánlott rovat:
Cool TV, 21:05: Sakáltanya – David Lynch erotikus táncdrámája arról hogy bármilyen vonzó is a könnyű pénz, a tanulással érdemesebb érvényesülni. A címbeli pornóbárban dolgozó lányok kilátástalan életüket élik a gyorsan megkeresett és még gyorsabban elköltött pénz bűvkörében, ám amikor egyiküket megerőszakolja és megöli a Visszafele Beszélő Zodiákus Törpe, mindannyian pálfordulatot vesznek, és együtt jelentkeznek a Harvardra, mellette pedig AIDS-betegeket gyógyítanak a gettóban, a lapdance-t pedig mozgásszínházra cserélik. Cool!

Kiemelten ajánlott rovat:
Reflektor TV, 20:10: Őszintén Szily Nórával - A mai epizódban a többdiplomás örökifjú zseni, Gáspár Bea zenei és irodalmi munkásságát ismerhetjük meg. Nem elég hogy ez az ifjú titán(nő) már többkötetes bestsellerszerző aki anélkül ér el könyveivel sikereket, hogy engedne a bulvár „minőségének” vagy a feminista szélsőségeknek, de ha mindez még nem volna elég, hárfajátékával rendszeresen többórás szólóesteket tart a kultúra fellegvárában, a Magyar Állami Operaházban. Ajánlom mindenkinek akit érdekel a kortárs magyar irodalom és a klasszikus zene!

Kis hírek a nagyvilágból:
Pete Doherty túl részeg volt ahhoz, hogy elítéljék: „Ejtették a németországi lemezbolt-rablás vádját Dohertyvel szemben, mert a rendőrség szerint annyira részeg volt, hogy nem tudta, mit
csinál.”
Amy meghalt, és ez a féreg még él?! Ilyenkor amúgy az lenne a megoldás hogy a rendőr átvedlik civilbe, majd ő is berúg annyira hogy nem tudja mit csinál (addigra Pete barátunk is kijózanodik), és akkor nekiáll a delikvenst ütni-vágni, utána pedig őt is felmentik, mert nem tudta, mit csinál. Doherty meg igazán túladagolhatná már magát, semmit nem csinál évek óta csak drogozik, a sok marha meg reménykedik abban hogy egyszer lesz megint olyan jó mint az eredeti (amúgy nem túl eredeti) zenekarában.
Apró melleket villant Ashton Kutcher talán-csaja – Nem talán, hanem egészen biztosan LESZAROM. A csaját is.
Balkánt varázsolt a Ferihegyre a BKV: „A bőröndjeire rogyott idős zsidó utas, a középkorú japán turistapár az ájulás szélén nem értette, hogy miért Bukarestben van, amikor Budapestre indult.” – Úgy is kell, majd leszoknak ezek a külföldiek arról hogy idejárogassanak!
JZS: Elgurult a feje, de rekonstruálták: „Elkészítették a fejrekonstrukcióját annak a Canterbury érseknek, akit a 14. században feldühödött parasztok fejeztek le.” – Hát ezzel elkéstek párszáz évet. Még ugyanennyi év, és talán már a teljes fejét fogják tudni pótolni. A testének ez már nem nyújt sok vigaszt...
Berlusconi a pináról nevezné el pártját: „Az olasz kormányfőnek azt javasolták, hogy a Forza Gnocca névvel lehetne a legnagyobb sikert elérni.” – Nem, ő sajnos már ezzel a névvel se érne el „nagyobb sikereket”. Sőt, talán azzal se hogyha magára operáltatna egyet.
Nem lesz reálbéremelés jövőre - Minek is, hiszen semminek nem megy feljebb az ára! – „Van ahol semmit, van ahol hét százalékos emelést ígérnek, az átlag négy százalék alatt lesz.” – Még mindig jobb, mintha negatív emelést kapnánk, nemigaz? : )
Óriási heréjű mókus zavarta meg a brit főzőműsort – Szerintem egy főzőműsorban a mogyoróknak is helye van, és ne rekesszük ki a hozzájuk tartozó mókust se!
Palackpostával levelez egy kanadai férfi: „Majdnem ötezer palackot indított már útnak. Több mint háromezerre válasz is érkezett.” – Egy alkoholista levelezik alkoholistákkal. Én maradok az emailnél, annak az elküldéséhez nem kell meginni a borítékban talállható folyadékot!
Parádés napkeltét hozott a front – És a fronttal járó csapadékkal együtt esett a forint is. Ezt nevezem én egybe-esésnek! ÉBERSÉG!!!
Tagadnak a milliárdos visszaéléssel vádolt vasúti vezetők - Érthető, a helyükben én is azt tenném. -  „Ócskavasként adtak el javítható vagonokat, a volt vezetők a maradi viszonyokat okolták.” – Erről ez a kép jutott eszembe, meg a hozzátartozó cikk. Magyarország, én most leiszom magam!

VASÁRNAP, OKTÓBER 9.:
NARANCSRA TETTEM!

Tejelj nekem!
Ajánlott rovat:
Filmmúzeum, 0:00: Mechanikus narancs – Stanley Kubrick erotikus tinivígjátéka, amit az amerikai piacra való betörés reményében forgatott. Általában elég felemás végeredménye szokott lenni annak ha egy nagy rendező erőszakot tesz magán a pénz kedvéért, hát ilyen a Mechanikus Narancs is: kicsit csavaros (több értelemben is), kicsit gépolajízű, de a miénk. HAL, a mesterséges intelligenciával felszerelt, narancs alakú seksz-kellék monologizál benne, akinek visszaemlékezéseiből kibontakozik mindazok párkapcsolata, akiknek unalmas sekszuális életét ő dobta fel. Vigyázat, a gépesített zöldségvibrátor kalandjait nem véletlenül tették éjfélre, Kubrick ezúttal többször is átlépi a korhatárkarikát!!44 négy
HBO2, 20:25: A cél szerelmesíti az eszközt... – …nem csak a segédeszközt. Ebben a sci-fi-ben egy android zúg bele házigazdája feleségébe. A Szívélyes Fahrenheit című remek novella feszültségteljes feldolgozása, a magyar címért ettől függetlenül FASZKORBÁCS jár.
FEM3, 21:30: Hét év Tibetben – Nem a Mechanikus Narancs az egyetlen elhajlás ma este! 1997-ben Martin Scorsese is beállt a sikerhajhászat sorába, amikor elkészítette a maga Indiana Jones-át, és nem is akármilyet. A Hét év Tibetben a Harmadik Birodalom kalandor bodymod-bloggerista tudósának, Karl Ruprecht Kroenen-nek Tibetbe indított, sok éven át tartó expedícióját dolgozza fel. Az ilyen-olyan beültetésekkel együtt élő, egyszerre könyörtelen katona és lexikon-agyú tudós bonyolult jelleme folyamatosan edződik úton a hegyi országba – a Das Boot-hoz hasonlóan azonban a hazatérés itt is szomorú: az expedíciót visszatértekor lebombázzák a győztes szövetségesek. Scorsese a bemutató során kapott hideget-meleget hogy a „rossz” oldalról választott hőst, de mindez ne rettentsen el minket.
Cinemax, 22:00: A keménymag – Éppen ideje volt, hogy a Cinemax is előrukkoljon egy mezőgazdasági műsorral. De hogy miért tízkor adják! Mi lesz a következő, főzőcske hajnali négykor?!
M1, 20:15: Magyarország, szeretlek! – Ennek kivételesen nem lesz fordított ajánlója, mert még az én szívem is ellágyul, ha két orbitálisan denagyonhatalmas kedvencem, Csiszár „Apukám” Jenő és Jakupcsek Gabriella győzedelmes visszatéréséhez kell asszisztálnom egy eleve sikerre ítélt kvízsorozattal.

Kis hírek a nagyvilágból:
Egyenlítő: 22 éves az MSZP - Nem, nem 22, hanem 55! Az előző harminchárom évről valahogy meg tetszettek feledkezni, pedig csak a Wikipédiáig kellett volna elmenni! - "Sokszor temették már az MSZP-t, s úgy tűnik, igaz rá: akinek gyakran költik halálhírét, az sokáig él." - Sajnos igen, ez általában így van, de az SzDSz-nek is vége lett egyszer, vagyis mindig a remény hal meg utoljára! :))))
Arcon döfte a bika, túlélte: "A spanyol matadort csodálják, hogy a legveszélyesebb bikával sem félt megküzdeni." - Csodálom a bika birkatürelmét, hogy nem csinálta ki jobban ezt a marhát.
Betörők jelentették fel a gyerekpornógyűjtőt Kaliforniában: „Két tizenéves betörő feljelentése alapján tartóztatott le a rendőrség egy gyerekpornót gyűjtő férfit a kaliforniai Delhiben(…) A betörőpáros annak ellenére is Stockard feljelentése mellett döntött, hogy ezzel önmagát is leleplezte.” – Ilyenkor jut eszembe mindig hogy milyen jó hogy még a bűnözők számára is van egy határ ami után inkább szólnak a rendőrnek, még akkor is ha belebuknak. És érdemes is: „Kraig Stockard 25 ezer dollárnyi óvadék fejében szabadlábon védekezhet.” – Úgy is kell. A betörőket rács mögé, a pedó meg szabadlábon védekezhet. ÉLJEN A DEMOKRÁCIA!!!!!!44 négy
A miniszter megerősítette, kávéra és ízesített sörökre is jönne a chipsadó: "Fazekas Sándor "a színesített üdítőszerű kutyulmányokat" és a lekvárutánzatokat is vizsgálná." - Sunáz SÖRADÓ???!!!! Ideje csomagolnom.

Kulcsszavak: faszkorbács, éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés