2011. 10. 10.
Rock 2 Beer (okt. 10-11-12-13.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, OKTÓBER 10.:
TIZEDIK HÓ TÍZ

Itt a kávé, keserédes!
Ajánlott rovat:
Fél kilenc előtt öt perccel kultúrák találkozása Thaiföldön (és az HBO Comedy-n), az összekötő kapocs a Keserédes ital, a kávé. Ezzel kereskedik a házasság küszöbén álló főhős, akit az egzotikus országba szólít a kötelesség, ám jön mellé az érzelem is, amikor megismeri a leányzót, akitől fel kéne a kávébabot vásárolnia. Romantikus, de egzotikus, szóval talán érdemes.
Cinemax, 22:00: Az alvilág mélyén – Egy piti bűnöző gyereke rendőrnek megy amikor apját az aktuális akció közben lelövik a fakabátok, és a srác gettós indíttatása jól beválik, amikor a felettesek parancsára be kell épülnie a helyi drogmaffiába. Ha Laurence Fishburne és Jeff Goldblum nem volna elég: Snoop Dogg ennek a filmnek egyik betétdalával (Deep Cover) robbant be annak idején a pop-palettára.
M1, 22:35: Átok – A második rész Mátyássy Áron családi tűzfészkéből. FIGYELEM: a rosszul teljesítő Hacktiont átrakták hétfőre, ez egyrészt jó, másrészt nem, mert megkavarták a műsorrendet.

Kis hírek a nagyvilágból:
18+: Mihalik Enikő dekoltázsa ragyogott Kanye West első divatbemutatóján: „Összefoglalónk a párizsi divathétről magyar mellekkel indul, és aztán maradunk is ennél a testrésznél.” – Kezd elegem lenni Mihalik Enikőből, Kanye Westet meg mindig is utáltam, és mindkettejüket…LESZAROM.
Lady Gaga lehet a Queen új énekese – Most mondanám hogy inkább ő mint a Chuck Norris-fejű Paul Rodgers, de nem mondom, csak a Mai Fiataloknak üzenem, hogy a Queen nem Queen Freddie Mercury és John Deacon nélkül. Egyikük a basszusgitáros, akinek nincs gyomra mindahhoz amit zenésztársai mostanában csinálnak, a másik meg az énekes, aki meghalt AIDS-ben. És, mint a sok vitát kiváltott Index-cikk írója, én is az ilyen hírek olvasásakor sajnálom kurvára, hogy Freddie nem a biztonságos sekszet választotta."Brian May megerősítette, hogy a tagok azt szeretnék, ha a következő turnéjukon az énekesnő helyettesítené Freddie Mercuryt." – Érdekes trend kezd mostanában kialakulni: egyszeriben mindenki együtt akar dolgozni ezzel a valaha tehetséges, most már csak simán kaszasikerre utazó „nővel” (igen, idézőjel, a hírben se énekesnőt, hanem énekest írtak!). Mindenki felismeri a zsenijét ÉS MINDENKI VISSZA AKAR KAPASZKODNI A HÁTÁN A SLÁGERLISTÁKRA. Ott volt Springsteen szaxofonosa (aki meghalt nem sokkal a Gagával elkövetett együttzenélés után), ott van Tony Bennett, aki a Lady Is a Trampet gyalázta meg a kedvéért, és ott van Brian May, aki jelenleg egymaga a Queen, és a 5ive-val való "együttzenélés" után újabb durva erőszakot kíván elkövetni Freddy Mercury oszladozó emlékén. Basszus, a Led Zeppelinből „csak” a dobos ment el, és mégse folytatták!
Feloszlik a Black Eyed Peas? – Ilyenkor érzem hogy a világ kicsit helyrebillen néha.
Csurka Gyurcsányról íratna drámát – Mivaaan? Csurka még él? És főleg, van még beleszólása bármibe is? o_O - „Dörner Új Színházának frissen kijelölt intendánsa politikusabb darabokat akar. Nem érdekli őt, mihez kezd a társulat. Eperjes marad.” – Tessék mondani, és kommentálni még szabad? :DDD
Egy riglin vesztek össze a migránsok: „A győri őrzött szállás lakhatatlanná vált a verekedés után, mindenkit Kiskunhalasra vittek.” – Migráns, micsoda szép, polkorrekt szó! Szóval a migránsok szétverték a menekültszállót, erre átvitték őket egy másikba?! Miért nem toloncolták mindet haza, hadd verjék szét a saját hazájukat!
Előkerült Tupac Shakur szexvideója – Á, ez uncsi. Aszittem csak az élő celebeket kívánják ezzel eladni, de nem, egyszeriben előkerül minden nagy (Jimi Hendrix) és sokak által nagyra tartott (Tupac) zenész meg ÉNEKES rapper sekszvideója. Én aszondom megvárom amíg valahol felbukkan egy olyan orgia felvétele, ahol Hendrix és Tupac egyszerre kényezteti Amy Winehouse-t. Ha már bulvármocsok, legyen kövér!


KEDD, OKTÓBER 11.:
MÉGIS, KIKNEK AZ ÉLETEIN ÁT?!

A mai országleültető program a retekklubbon a XXI. század aktuális része háromnegyed tizenegykor, amiben Magyarország örök kedvence, Bud Spencer, alias Piedone élete lesz a főtéma. Tudom hogy divat szidni, de gyerekkorom meghatározó élménye (ahogy sokan másoknak is), még akkor is ha újabban naponta ismétlik a filmjeit. Két klasszikus zene köré felépített filmet is kapunk ma este, előbb fél tízkor egy kiemelten ajánlott drámát a Duna TV-n Németországból. Az Ez a te életed főhőse egy súlyos baleset következtében kénytelen a versenyzongora székét a kerekesszékre, s a koncerttermeket a kórházra majd egy bentlakásos intézetre cserélni, ahol viszont -egy új barátnak hála- visszatér az életkedve, s mikor szobatársa meghal, az ő kedvéért és emlékére újra összeszedi zongoratudását. Mindenkinek kötelező, aki szeret az önsajnálatba merülni. Tíz óra tízkor szintén dráma, de a FEM3-on, itt két zenész kapcsolatából született, de egyedül felnőtt gyerek indul a papa-mama felkutatására. A szeretet szimfóniája Robin Williams mellékszerepe miatt esetleg többeket érdekelhet, de szerintem az Ez a te életed az, ami ma este nektek kell.

Kis hírek a nagyvilágból:
Az internet kinyírja a kábeltévét – NEM. A kábeltévé nyírta ki önmagát, Amerikában is.
Jobs négyéves tervet hagyott az Apple-re: „Kidolgozta termékeik következő generációját.” – Előre a négyéves tervért, tovább a Steve Jobs-i úton!
Kétezer éves gyilkosságot derítettek fel: „Egy olasz ásatáson bukkantak az ókori gyilkosság nyomaira, a helyszínelők elkezdték a vizsgálatot.” – Ahogy az érsek rekonstruált fejénél is mondtam már, annyi ez, mint halottnak a csók.
Bérgyilkossal akarta megöletni apját: „A balatonlellei fiú négymilliót és apja autóját ajánlotta fel a gyilkosságért.” – Acch, a bohó gyermeki lélek érzelmei! Ugyan melyikünknek nem volt akár csak egyszer is elege a szüleiből? Hogy le kell feküdni kilenckor, nem maradhatunk sokáig a Kaláka koncerten… Ez a fiú kicsit messzebb ment, de ez attól még mindig csak egy gyerekcsíny.
Az iskola udvarán zaklatta a gyerekeket: „A kállósemjéni férfi részegen mutogatta a nemi szervét az általános iskolásoknak és önkielégített.” – Dehogy zaklatott bárkit is. Ő csak egy kicsit más. És különben is, nem lehet a gyerekeket örökösen védőüveg alatt tartani, még az iskolában se, szokjanak csak hozzá hogy milyen ocsmány a környező világ!
Pert nyert egy LMP-s a Centrum ellen – Jó-jó, Centrum, de most párt vagy parkolótársaság? Mert nem mindegy ám! :DD
Windows fog futni a B52-es bombázókon – Bármelyik verziót telepítik is, nekünk mindenképp lőttek, ha máskor nem, akkor a kékhalál beálltakor… :SSSS
Jelentősen nőne a képviselők illetménye – Kell is, hisz’ olyan jó munkát végeznek. - „Benzinkártya, hotelszoba és három munkatárs járna a havi bruttó 750 ezer forintos illetmény mellé.” – Szerintem megérdemlik, sőt, a többszörösét is, akár aranyban is. ^^
Rabokat kínoztak afgán börtönökben: „Volt, akinek ájulásig csavarták a nemi szervét, másokat csuklójuknál fogva fellógattak.” – Mennyivel másabb most, hogy elvitték oda a demokráciát: már a békefenntartók kínozzák őket…:DDDD
Lefoglalták Brad Pitt fegyvereit: „A terrorelhárítás száz rosszul hatástalanított gépfegyvert, pisztolyt és puskát talált Vecsésen.” – Közeleg október 23., lehet hogy Pittnek valami sanda tervei voltak! ÉBERSÉG!!!!!!!!!44 négy


SZERDA, OKTÓBER 12.:
SZELLEMNAPLÓ

Nem ajánlott rovat:
Viasat3, 21:15: A szellemhajó – Nem elég hogy ismétlés, de egy időben szinte egyidőben mutattak be kábé három ilyesmi elhagyott hajós filmet, ebből kettő a tengeren hánykolódott, egy az űrben, kettőben a természetfeletti munkálkodott, egyben tengeri szörny, és amilyen a szerencsénk, még a címük is hasonló volt, egy biztos: egyikből se emlékezünk sokra. Óvakodjunk a felcserélhető filmektől, ettől is meg a Vámpírnaplók című szartól is a retekklubbon. Most hogy átpörgettem a galériát, ledöbbentem azon hogy mennyire nem tudom megkülönböztetni a Twilight-tól, és azon is hogy a hármas-seksz mennyire a mindennapok részévé vált. Ha így haladunk, pár év és a töksima sorozatokban is kötelező lesz az arcraélvezés. Szánalom, de akinek ez kell, az 22:40-kor készítse a vazelint.

Esetleg érdemes rovat:
Duna 2. Autonómia, 20:40: Napraforgók – Rövidke doksi egy elzárt világban és Van Gogh bűvöletében élő, testben felnőtt, lélekben örök gyerek nőről és őt búra alatt tartó anyjáról.
Filmmúzeum, 21:00: Kitúr-lak – Friss házasok küzdelme lakásukért az agyukra menő rokonsággal, még később a „csak úgy” életükbe lépő emberi és állati állatokkal. Kiszámítható futottak még-vígjáték Kirstie Alley-vel. Hát, ez egy ilyen nap.

A nemzetközi helyzet egyre fokozódik rovat:
A Fidesz alatt a válság is más: "Forradalmi javaslat Szekeres Imrétől: elszegényedés helyett csináljunk munkahelyeket." – Hát igen, ideje volna. Sajnos a munkahelyek még mindig nem maguktól teremnek.
A Parlamentben menő a lézerblokkoló: "A parkolóban egymást érik a lézerblokkolós autók, pedig volt már olyan minisztériumi alkalmazott, akinek emiatt kellett lemondania. Azt nem tudni, hogy ki fizeti a több százezerbe kerülő kütyüket." - A kérdés költői, hát dehogynem tudjuk, le se kell írnom…
Lenyúlta a minisztérium az új korszak jelvényét - Ezzel csak azt akarták mutatni, hogy nekik is új korszak kezdődött: a lenyúlás korszaka. - "Beperelte a Nemzeti Erőforrás Minisztériumot az a grafikus, aki a tárca megbízásából tavaly elkészítette az I. Nemzeti Tanévnyitó arculattervét. Majoros Árpád grafikáját felhasználták a 2010-es hódmezővásárhelyi eseményen, majd átdolgozva az idén újra része lett az ünnepélyes állami tanévkezdésnek. A minisztérium sem az eredeti, sem az újrahasznosított logóért nem fizet." – Akkor innentől ezt is átnevezhetik, mégpedig a Nemzeti Lenyúlás Minisztériumává :DDDD
Regisztrációhoz köthetik a választójogot: „A kormánypárt elnöksége egyöntetűen támogatná, hogy csak azok szavazhassanak, akik hónapokkal a választások előtt bejelentkeznek a névjegyzékbe.”
Hírcsárda: Betiltaná a bizonytalan szavazókat a Fidesz-MPSZ: „Automatikusan ahhoz számítanának ezek a szavazók, aki egy adott választáson a legtöbb szavazatot kapja.” – Na jó. Nem tudom mi volt előbb, a Fidesz közleménye vagy a Hírcsárda álhíre, de innentől lehetőleg nem foglalkozom a (bel)politikával :SSS

Kis hírek a nagyvilágból:
Óriástorony magasodik egy kínai falu fölé: „A 328 méteres szálloda magasabb az Eiffel-toronynál, turistacsalogatónak szánják Huahsziban.” – Úgy látszik nem tudják hogy az ilyesmi nem turista,- hanem terroristacsalogató.
18+: Leszbizés, szerelem és sztriptíz pornósoktól a klipekben: "Charlie Sheen exnője, Ginger Lynn prostit alakít a Metallica klipjében. Sasha Greyt Eminem fojtogatja." - Majd akkor szóljatok ha teljesen kiszorította belőle a szuszt. SASHA GREY TAKARODJ, VIDD AZ ÖSSZES HAVEROD!
18+: Egy nő ment el Alekosz pornócastingjára – De Alekosz már ettől az egytől is elment, gondolom. Kommentáltam, hánytam, lapozzunk.
LG: A XXI. század legjobb Björk-lemeze: „A Biophilia nem is annyira forradalmi, mint ahogy beharangozták, de az izlandi énekesnő csinálhat bármit, százezrek esnek tőle seggre.” – Igen, ez sajnos így van. A legjobb lemezeit ettől függetlenül a múlt században csinálta.
Sikkasztott a pénztisztító jósnő?: "Rontás volt a huszonnyolcmillión, elvitte egy szent helyre, mégis perbe fogták." – Bizony mondom néktek feleim, a pénz imé felette bűnös dolog, úgyhogy ha van valakinek felesleges huszonnyolcmilliója, adja nekem, én is elviszem ama összeget egy szent helyre (kocsma), és úgy, de úgy leveszem róla a rontást…hogy ki se jövök onnan életem hátralevő részéig. EGÉSSÉG!
Kirabolta a nagyanyját egy tizennégy éves fiú Miskolcon: „Az unoka súlyosan bántalmazta a 91 éves asszonyt.” – Ez is csak egy gyerekcsíny. Valami fontosra kellhetett a fiúnak a pénz, ennyi. Hát nehogymár egy új ruha vagy egy kis játékgépezés ne érjen annyit mint a nagyanyja élete! Még csak tizennégy éves, ne ítélkezzünk már!!!4 négy
16 év a szatymazi gyilkosnak: „Bitó László megfojtotta, majd megerőszakolta nyolcvanhárom éves áldozatát.” – Durva az ítélet, lehet hogy az áldozat volt a hibás, kihívóan viselkedett és öltözött. Komolyra fordítva: részemről a nevében található helyre küldeném.
Sebestyén Balázs: Hazudik Stohl András: „A színész úgy véli, Sebestyén tette tönkre a karrierjét akkor, amikor az egyik VV4-es adásban a szájára vette a bal heréjét.” – Basszus, mindenhova kiteszik a 18-as karikát csak pont oda nem ahova kéne. Hát kit érdekel hogy két celeb hogyan kényezteti egymást homo-sekszuálisan?! Undorító, hova fajult a világ! Nem sajnálom hogy kihagyom ezeket. Élő adásban a másik heréjét a „szájára venni”! FÚJ!!!44 négy

 
CSÜTÖRTÖK, OKTÓBER 13.:
A PÁPA NÖVÉSBEN

Dacsessz
Ma csupa törpénelmi (és azon belül két női) személyiség szerepel a felhozatalban. Elsőként negyed tízkor Georgiana Spencer, a 18. század vad csajának meséje, aki falta a férfiakat, érdekesen vagy inkább érdekből házasodott. A devonshire-i hercegnőt szokás a nőjogi és seksztuális szabadságért küzdő mozgalmak előfutárának is tekinteni (férjét többek közt egy nővel is csalta), a róla szóló film korrekt munkadarab, igazából Charlotte Rampling és Kaira Knightley viszik el a hátukon. Fél tíz előtt tíz perccel az ugyancsak kalandos életű Johanna nőpápa őrlődését kaphatjuk el az HBO-n, aki az önmegvalósítás és az akkor elfogadott nőszerep közötti döntésképtelenség miatt bújt férfiruhába (ráadásul reverendába!), hogy aztán végül túl magasra másszon a vallási ranglétrán. Végezetül 23:40-kor a közelmúltban kasszát robbantott film, "A király beszéde" mögött álló igaz történet teszi fel a koronát a mai napra az M2-őn. De ma tizenharmadika van és csütörtök, úgyhogy akár ma is elkezdhetitek a tévémentes pénteket…
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Felhagy a kislemezekkel a Manic Street Preachers - A zenéléssel kéne már felhagyni, srácok!
Lézerrel működik a kvantumhűtő: "Bécsi és kaliforniai kutatóknak először sikerült
kvantum-alapállapotába hűteni egy tárgyat." – Lézer? SUNÁZ Blokkolnám!!
Az MSZP utolsó csatája? – Remélem hogy az, így végre aktuális lesz a régi nóta refrénje: ez a harc lesz a véééégsőőő….:DDDD
Tarlós a BKV leállásával riogat: "Októberben hatmilliárdos tőkeinjekcióra van szükség, különben "aremízben maradnak a villamosok"." - Észre se vennénk a különbséget,így is össze-vissza jár minden! Hoppá, hát én tegnap megfogadtam valamit, lapozzunk.
Stohl András raktáros lett a börtönben - FOTÓKAT PLZ!
Bódi Sylvi megint fétises szadomazót akart - Hát az ő fétise nemtommi, de ha szadó kell neki én megverhetem!
Lázár megemelné Gyurcsány fizetését: „A képviselők többsége készpénzt bukik a fizetési reformmal, kevesebblehet a trükközés a számlákkal.” – Most már csak a mi a fizetésünket kéne emelni…
Az Avatar 2-ben feltámad Sigourney Weaver: "James Cameron szerint csak az hal meg, akit ő kiír vagy akinekeltüntetik a DNS-ét az univerzumból." - James Cameronnak a jó édes
anyját. Ja, és George Lucasnak is. Az Avatar egynek se volt jó, a Star Wars-ból meg csak az eredeti trilógia jó.
Don Johnsont is feltámasztja Tarantino: "A Leonardo DiCaprio és Jamie Foxx főszereplésével készülő westernbenkap szerepet." -…és ide is ugyanezt mint fentebb, bőségesen.
 
 
 



Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés