2011. 11. 19.
Dr. Sőder válogatott rémtettei, negyedik rész (nov. 19-20.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, NOVEMBER 19.:
AZ ÖRDÖGI DR. SŐDER NAPLÓJÁBÓL I.

Eseménytelenség és újabb eseménytelenség, ez jut nekünk, vámpíroknak, meg az örök élet. Életekkel ezelőtt tőlem rettegett egész Erdély, utána meg a magyar könnyűzene prominensei. Kijutott mindenből ami jó. Az adrenalin, a pénz, a nők. Elég volt. Úgy döntöttem, ideje újabb pár évtizedre visszahúzódni, mielőtt újult erővel jönne el az én időm. Sokadjára megrendeztem a halálomat (ezúttal Magyarországon), majd lopva családom kastélyába vonultam, innen figyeltem a rendszerváltást. Ahogy általában, úgy most is összeesett mindaz amit addig felépítettem: a virágzó Kelet-európai poppiac végleg a múlté! Hova lettek a világhódító álmok, a térnyerés Japánban… De mindig ez van, ha egy meló végetér. A múltam azonban itt kísertett, mint a nem kiadott Európa Kiadó-lemezek, pedig utáltam az újhullámot, egész életemet a családbarát zenének szenteltem, én szeretem a családokat, minél több ember, annál több lefejhető vér és megfejhető pénztárca, ne terheljük az embereket tartalommal és szövegekkel, a politikát meg végképp hanyagoljuk, ez az én modus operandim. Sikerült az underground mozgolódásokat taccsra tennem, és nem volt kár értük. Kár hogy az elátkozott felfedettjeimet magammal kellett vinnem, de még mindig jobb mintha tartásíjat fizethetnék most és mindörökké!
 
 
TéVérszívó-ajánló:
M1, 20:15: Anyám! – Nekünk, vérszívóknak nincs anyánk. Valamikor lehet, de az régen volt, és akkor se Diane Keaton. Az Ödipusz-komplexus ellen nincs kifogásom, de ez a fordított ragaszkodás ami ebben a filmben van, az több mint beteges: gyenge.
M2, 20:35: Mackómentő akció – Erdélyben is élnek medvék, de nem őket kell megmenteni, hanem azokat akikkel összeakadnak. Amerikában persze ez is máshogy van, ott még a plüssmackók sem olyan keménykötésűek mint nálunk.
TV2, 23:35: Fénysebességen – A kritikusok és a nézők gyűlölik, de én szeretem ezt a filmet, mert a múltra emlékeztet: a nyolcvanas évek legszebb pillanatait idézi vissza, a fénykoromat, a hangalámondásos gagyi horrorokat meg a másolt VICO-kazettákat, és mindezt most, a képregényfeldolgozások korában. Itt a bizonyíték hogy gagyi stílben is lehet és érdemes hozzányúlni a szuperhősökhöz, Uwe Boll innentől csak a második lehet.
 
 
Amiről a kriptában fecsegnek:
Megtalálták az őskontinens Gondwanát: „Az Indiai-óceán alatt leltek rá a kutatók az egymilliárd éves kőzetekre.” – Mindegy, a Gondwánában elkövetett vámpírkodásaim már elévültek.
 
Kenyeret és akciós tévét!: "Megrohamozták a Saturn ma nyílt üzletét: szinte mindenki az akciós tévéért kelt hajnalban." - Hihetetlen bazmeg hogy mennyi embernek nem kell dolgoznia és mennyinek van pénze luxuscikkekre. Két hét múlva meg mennek a híd alá, mert nem győzik a plazmatévé részleteit. BIRKA NÉP!!!!!
Az utasokkal fizetették ki a kerozint: „A Comtel Air pilótái a repülő 180 utasától húszezer fontot zsaroltak ki.” – Ez nem zsarolás. Magyarországon is úgy van, hogy ha például kórházba mész, neked kell a gyógyszert fizetni, épp ideje volt hogy a külföld is példát vegyen!
Akinek megvolt Madonna és Cameron Diaz – …az én vagyok. Mi, vámpírok minden celebbel lefekszünk és mindet megharapjuk! Egyébként egyikük se volt egy nagy szám, és ha valakit érdekel Madonna akkor még nem borotválta magát. Természetesen én adtam neki a tanácsokat a sikerhez, sőt én produceráltam a lemezét is, de a tanítványok a vámpírok között is igencsak hálátlanok!
Férje véletlenül kiposztolta Tori Spelling mellét – Ugye én mondtam hogy celebek közt nem nagy szám egyik sem, ez meg még ronda is. Még ha fizetne, se harapnám meg, az ilyennek minek az öröklét?!
 

 
VASÁRNAP, NOVEMBER 20.:
AZ ÖRDÖGI DR. SŐDER NAPLÓJÁBÓL II.

 
Kedves naplóm!
A végtelen élet nem olyan vidám mint amilyennek gondolnák többen. Legutóbb azt írtam hogy nem kell gyerektartást fizetnem – nos, adót meg mindenféle, házakkal és birtokokkal járó költségeket viszont igen, és sajnos ettől még az időről időre eljászott halálok sem mentesítenek, mert mindig közékporú emberként kezdek új életet, véletlenül sem gyerekként.
Az Internettől lehetőség szerint távol tartom magam, még oly sok idő után is előkerülnek mindenféle emberek akik csupa rosszat mondanak rólam, mintha nem én tettem volna őket is valakivé. Náluk csak azok szánalmasabbak, akik a facebookon vagy az iwiwen postolnak temetős-vámpíros beállításokban. Mondanám hogy büntetésből megharapom őket, de nagy részük még erre se méltó, meg amilyen hülyék, még azt hinnék hogy csak a bitefight miatt csinálom. Persze nem csak rossz dolgokra emlékeztet a net, hanem a múlt szép eseményeire is. Mindig öröm olvasni arról, hogy még most is hat a varázserőm. Nem titok, hogy a Harry Potter Teszlek Süvege is az én szerencsekalapom leszármazottja. Perelhetném Rowlingot, de én nagylelkű vagyok, bár hivatalosan már rég nincs lelkem.
TéVérszívó-ajánló:
Viasat6, 21:00: A pokol kapui – Ez állítólag egy férfias sport, szerintem nem az. Erről a képről például konkrétan egy melegpornó-gang-bang jut eszembe:
 
Még egy poklozós film lesz ma, éspedig a Filmmúzeuomon, viszont az a Depp-es hasfelmetszés annyiszor volt már, hogy még elriasztani is felesleges tőle a népeket.
Cinemax 2., 21:45: Adni jó – Gyűlölöm a karácsonyt. Ennek semmi köze ehhez a vígjátékhoz, ahol egy lakásbővítésre pályázó férj és feleség próbál összehaverkodni annak a lakásnak a tulajával és unokájával, amire pályáznak. A karácsonyt azért utálom, mert köze van a kereszténységhez, és én nem szeretem a kereszteket, annál jobban talán csak a hagymát és a karót utálom, úgyhogy nincs se szőlőbányám, se zöldségeskertem, és a vegetáriánus kaját se nekem találták ki. Viszont adni tényleg jó. Főleg vért. Nekem.
HBO, 23:55: True Blood: Inni és élni hagyni – Az egyszeri ember azt hinné hogy a magamfajta mizantróp vérszipoly örül ha filmet forgatnak a népéről, pedig dehogy. Az ilyen, populáris formába öntött vérevés leginkább azért nem jó, mert nemkívánt figyelmet terel ránk, ráadásul az idióta rajongók elkezdik majmolni. Nem az össze-vissza dugással van a baj (persze azzal is ha nem húznak óvszert), hanem hogy elhiszik magukról hogy közénk tartoznak. Én nem akarok kirekeszteni senkit, de el kell mondjam nektek, hogy a nézők és rajongók többsége maximum táplálékként helyezkedhetne el a mi köreinkben, és ez így is van rendjén, képzeljétek csak el, mi lenne ha mindenki örökéletű lenne, hát így is túl van népesedve a bolygó. Sokan odáig merészkednek, hogy népszámláláskor is beírják a vallás rovatba a vámpírságot. Néha komolyan azt hiszem hogy jobb lett volna idejekorán (még az Interjú… előtt) megenni Neil Jordant. Ezen kívül a True Blood (ahogy az összes többi társa) még szar is, mármint technikailag, de ez annyira nyilvánvaló hogy meg se kell említenem.
 
Amiről a sír jeges szele mesél:
Nesze: A magyar csajok tényleg kelendőek! – Bizony azok, és nem csak az olcsóságuk miatt. Azaz dehogynem, tisztelet a kivételnek.
18+: Heti pornós: Piros Ákos, aki széket is vállal – Ha a szék is beleegyezett, miért is ne! Sőt, szervezzenek felvonulásokat azoknak akik székeket meg asztalokat dugnak…
Rég láttunk ilyen szép nőt, aki férfi – Basszus, hát ennek se szívnám ki a nyakát. Még félreértené…
SP víz alatt lélegzik, Sarka Kata menekül álmában – Kíváncsi vagyok, meg tudják-e tenni ezeket a valóságban is! – „Celebeket kérdeztünk visszatérő álmaikról, aztán egy pszichológus segítségével megfejtettük jelentésüket.” – Nekem nincsenek ilyen álmaim, igaz hogy én nappal alszom, az éjszakákat a KOCSMÁ koporsómban töltöm, amit rendszeresen feltöltök ólommentes vérrel.
Megfejtették a keresztesek egyetlen arab nyelvű írását: „A 800 éves leletet évekkel ezelőtt találták Jaffában.” – Mint tegnap Gondwánában: szerencsére mind a háromezer, mind a nyolcszáz évvel ezelőtti tetteim elévültek rég.
52 ezren látták a tinivámpír nászéjszakát: „A forgalmazó szerint vasárnapig 120 ezer magyar Alkonyat-rajongó nézi meg a Hajnalhasadás 1-et.” – Régi, de igaz:
 


 




bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés