2012. 03. 03.
Örömében csakrát ugrok (márc. 3-4.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, MÁRCIUS 3.:
L’ONDINER, MERT MEGÉRDEMLEM

Kis halacska Szőke KAPIT Tisza vizén,
Örömében akrát ugrok biz én!
Ismétlés, nem ajánlott:
TV2, 19:35: Az Angyal – A régi sorozatok halála a modern megfilmesítés, a Supercsapattól a Hazárd megye lordjaiig. Ez a valamivel korábbra (1996) datált alkotás is ugyanabba a hibába esik, sok akció közt elvész a humor és a karakter. Sajnos Val Kilmer még mindig nem egy Roger Moore.

Ajánlott rovat:
Negyed nyolckor a mai rendezők közül egyik kedvencem, Neil Jordan 2009-es, az ír hagyományok előtti misztikus-romantikus főhajtását adják az HBO 2-őn. Minden országban külön mondaköre van a hableányoknak, akár tengerből, akár hegyi tavakból halásszák ki őket, miért pint Írország lenne a kivétel? Itt egy Szirakúzáról elnevezett halászember hálójába bonyolódik bele egy elsőre vízihullának tű Nő, aki viszont a saját érzelmi hálójába vonja be a férfit. Az Ondine-nak távoli rokona az alpesi tavas Undine, a másik nyilvánvalóság meg az hogynincs Jordan-film Stephen Rea nélkül, és valóban, a barázdált arcú férfi most papként tűnik fel. Miatta, és ne elsősorban Colin Farrell miatt nézzük ezt a lassan kibontakozó mese-drámát. Travis Bickle helyett Samuel Bicke, de az ellenérzés az establishment-tel ugyanaz: ez a Richard Nixon-merénylet főhősének alaphelyzete, és persze hogy tenni akar ellene, lehetőleg fegyverrel. Az ide vezető út hosszú volt, és meghiúsult Nagy Tervek szegélyezték, meg az hogy Bicke nyerni akar az életben, mindenáron, csak hogy ebben a játszmában neki nem osztottak lapot, és ebbe nem tud belenyugodni. Egy kicsit Összeomlás, egy kicsit Taxisofőr, de érdemes lesz éjfélkor a retekklubra kapcsolni miatta, főleg mert Naomi Watts is szerepel benne.

Trending 2012 rovat:
18+: 16 éves modell meztelen pornósokkal és fojtogatós szexszel: "A kiskorú lány nyakát egy férfi fojtogatja, továbbá egy félmeztelen pornószínésznővel pózol kézenfogva." – Mi ebben a baj?! Tolerálni kell a sekszuális másságot, sőt, népszerűsíteni! Az meg hogy kiskorú, lassan már nem jelent semmit, a világ 14 évesen gyereket csináló / """vállaló""" fele már csak röhög ezeken a meghatározásokon. Haladni kell a korral, gyerekek! : (((
Együtt sztriptízel irodista anya és lánya: "Mia Robinson együtt vetkőzik pornófilmes lányával, de a jó ízlés határain belül." – …nyilván, határozottan. Szép is ez a családon belüli jó ízlésű összedolgozás! Trending 2012: vérfertő! :(

Kis hírek a nagyvilágból:
Hat nap után ébredt a halottnak hitt matróna: "A rokonok halálra rémültek, amikor a koporsót üresen találták. A 95 éves kínai asszony éppen főzött." – Én eddig azt hittem ezek a pogány sárgák nem tudnak feltámadni, de ezek szerint mégis. Egy kicsit megnyugtat hogy ott azért még nem tartanak hogy három nap alatt tegyék meg mindezt, bár már valahol biztos dolgoznak rajta. ÉBERSÉG!!!
Süllyed a Szőke Tisza, a volt diszkóhajó: "A 95 éves gőzhajó oldalát benyomta az olvadó jég." – Szégyen, hogy egy százéves csodát csak mint "volt diszkóhajót" emlegetnek, de végülis a birkák max. így emlékezhetnek rá. Ha "csak" mint védendő régiséget, múzeumi tárgyat emlegetnék, senki se kapná fel a fejét, Magyarországon már régóta pusztul minden ami érték, csak a talmira, az ízléstelenre jut valahogy mindig támogatás, és ez nagyonis jól van, a birka amúgy se járna múzeumba, de minek is: ott van minden a Tévébe meg a Zinterneten, osztjónapot. Pár év, és olvasni se fog tudni, persze szavazati joga azért lesz. Jó is az, amikor a Google előbb emlékezik meg Arany János születéséről mint a kultúrcsatornák!
Az ügyészség eljárást indított Biszku ellen: "A volt belügyminiszter ellen az 56-os forradalom megtorlásában vállalt szerepe miatt vizsgálódnak." – Muhaha, ez jó, aszongya: "vizsgálódik". Tessék mondani, a (még élő) áldozatait megkérdezték már? Esetleg olvasták a történelemkönyveket hogy mit írnak erről a (még) élő anti-legendáról és 56 utáni szerepéről?
Filmdroid: Kemény Piranha 3DD előzetes Hasselhoffal – Csak akkor érdekel, ha szerepel benne Kelly Brook vagy Gianna Michaels (ő biztos nem fog, mert még az originálban megették a halak : ( )
Terhességfüggő a tizedik gyerekét kihordó béranya: "Jill Hawkins 47 éves, és még két gyereket szeretne." – Nem az a baj, hogy terhességfüggő, az se hogy béranya (ha így haladunk, száz év múlva nem lesz fehér ember egész Európában, szóval szaporodás FTW), a baj az hogy ronda, és nagyon. Remélem hogy beültetéssel kelnek ki benne az embriók, mert nem tudok elképzelni olyan helyzetet hogy ezt valaki megdugja.
Felpuffadt Lindsay Lohan feje
Medveczky Ilona lába piskótává püffedt
– Ez valami új betegség lehet, ami a szénné fiatalított celebeket sújtja, vagyis engem nem érint, és ez duplapluszjó, mert ők csúnyulnak, én meg nem. Illetve de, csakhát ez nálam természetes, ők meg örökké fiatalok akartak maradni.
Dobrády Ákos cége ellen végrehajtás indult – Az álmoskönyv szerint ez önmegsegítő TNT-nagykoncerteket jelent.
Templomkertben szexelt Éden Máté - Hát akkor az nemhogy az Édenről, de már a mennyországról is valószínüleg lecsúszott :DD Na mindegy, ne ítélkezzünk, satöbbi, viszlát holnap ugyanekkor!


VASÁRNAP, MÁRCIUS 4.:
KELLÉK-FÉLESÉGEK

Talán érdemes rovat:
Nyolckor egy echte csajos film a retekklubbon, melyben két öri-barátnő tér át az öri-harira, amikor véletlenül egy napra és helyre szervezik az esküvőjüket. Cinikus férfiaknak is érdemes, ma úgy látszik a csillagok helyett csak a Csajok háborúja jut nekünk! Ugyanabban az időben hasonló romantikus vígjáték az HBO-n, a stílus két legnagyobb nevével (Jennifer Aniston és Adam Sandler) és Walther Matthau (A kaktusz virága) árnyékában. A Sandler játszotta pinabubus kitalált családdal és álca-jegygyűrűvel (na meg óvszerrel) kerüli el az egyéjszakás kalandok komollyá válását – egészen addig amíg Ámor nyila el nem találja. Tipikus férfimegoldást választ: tovább hazudik, és bevonja titkárnőjét is, hogy játssza el a Kellékfeleség szerepét. Az átlagos Sandler-vígjátékoknál valamivel jobb, főleg mert Nicole Kidman is ott van benne, úgyhogy adjunk neki egy esélyt.

Kiemelten über-ajánlott rovat!
Új magyar sorozat az M1-en! Up-to-date kúlság egy internetes portál mindennapjaiból! A hekció után újabb ígéret! Vajon sikerül-e megszólítani az Ipszilon Generációt egy róluk szóló Műsorral! Huncut, akinek a Marslakókról beugrik a Hetes csatorna, vagy az Emberek a Holdon, az egyik a szerkesztőségi munka, a másik a modern humorral / beszéddel való lépéstartás miatt! Még arra is figyeltek, hogy a színészek által játszott karakterek keresztneve egyezzen a sajátjukéval!! És végül!!! A minőségre garancia a producer: JÁKSÓ LÁSZLÓ neve!!!!4444 négy Úgyhogy! Negyed kilenckor mindenki kapcsolódjon bele!4444 négy

Kis hírek a nagyvilágból:
MT: Kirúgtak, mert énekeltem munka közben – Panaszkodsz, köcsög?! Én is kirúgtalak volna, ha az én fülembe nyivákoltál volna. Tessék már megtanulni hogy a munkahely az munkahely, ha olyan rohadt nagy tehetséged van, irány a megaszar, az iksztraktor meg a többi.
Bárkit elhallgattat a japán kusspisztoly: "A szerkezet fizikai ártalom nélkül, saját szavait használva fojtja bele a szót áldozatába." – Douglas Adams ezt is megírta előre a szempontpuskával (igaz hogy csak a film kedvéért).
Kizavarták a csókolózó leszbikus párt: "Két nő megismerkedése évfordulóját ünnepelte a phoenixi Sheratonban." – Van egy olyan érzésem, hogy átlagos külsejű nők voltak, és ezért baszogatták őket (persze nem úgy), ha ilyen modellkülsejű nők csókolóztak volna, még talán pénzt is kaptak volna a szállodától. Ilyen ez a kettősmére.
18+: Börtönbe juthat a peches punciszagolgató – Ide jutottunk! Már a heteró-sekszualitást is büntetik, nem csak a ronda leszbikusok csókolódzását!!!
Jennifer Lopez szűk polóból villantotta ki melle alját – Nagyon ravasz ez a Dzséló, de a lemezét csakazértse veszem meg.
Emberfejeket találtak Észak-Mexikóban: "A fejekhez tartozó testek nem voltak ott, és nem is tudni, hogy hol vannak." – Milyen kiműveltek ezek a drogbárók, nem hittem volna hogy olvasták Thomas Mann Elcserélt fejek című könyvét, de ezek szerint mégis!
Cc: Bradshaw-nak nem mindig volt lófeje: "A Szex és New York előzménysorozata például azt idézi majd fel, hogyan talált rá Carrie a G-pontjára." – OK, eddig tartott az optimizmusom, mostantól elhiszem, hogy még idén vége lesz a világnak, a kulturált világnak mindenképp, ha már egy G-pontról is sorozatot lehet gyártani. Mi lesz a következő? Bebizonyítják hogy létezik női orgazmus?! De tegyük fel hogy nem mítosz ez az egész (Borat a megmondhatója hogy igenis az), ez esetben feltétlenül meg kellett ezt osztaniuk a világgal?! Mára ennyi, viszlát hétfőn!



Kulcsszavak: éberség, biszku béla

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés