2012. 03. 05.
LOLokrácia (márc. 5-6-7-8.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁRCIUS 5.:
FEL IS CSUTKA, LE IS...

Vén kecske is tud graffitizni
Ajánlott rovat:
21:30-kor jóság a Duna TV-n: a nagyonkortárs Hanif Kureishi írásából született Vénuszban két együtt megöregedett színész biztos rutinját forgatja fel egyikük unokahúga, akibe másikuk beleszeret, miközben a brit főváros szépségeit igyekszik megmutatni neki (amellett hogy hullának álcázza magát egy szerep erejéig), közben rájön hogy ő sem fiatal már, vagyis a Zélet minden okosságával és saját érzelmeivel is megajándékozza az eddig elhanyagolt kiscsajt. Mindez lehetne rossz is (a rendező a Notting Hill-lel egyszer már belecsúszott a zselébe), de hogy mégsem az, azt a közhelytelenített forgatókönyv mellett Vanessa Redgrave-nek és egy bizonyos Peter O'Toole-nak köszönhetjük, és hogy hazai vonatkozása is legyen a dolognak, levonom a tanulságot: egyedül Londonban sem megy! Nyolckor egy nagyon friss és egész szerethető Tizenhárom-parafrázis Dániából a Cinemaxon, melynek alapigazsága, hogy a Tökéletes Anya néha a legrosszabb. Itt például egy börtönviselt party animal az, aki a kóterből való Visszatérése után először lánya példaképe lesz, ám eljön az idő, hogy elgondolkozzon azon, akar-e ő is a testéből élni a partik népe között, ilyen szempontból jóval felnőttebb a saját anyjánál is, mert megfordul a fejében, hogy esetleg nem csak a léha életmód létezik.

Ismétlés, de ajánlott:
Fél tízkor magyar proto-akciófilm a Duna World-ön. Mit nekünk Nic Cage motoros baromkodása, van nekünk saját Ördöglovasunk Benyovszky Móric képében, pláne hogy lóval nehezebb figurázni mint egy Harley-val. A hintókon átugráló, nőket bolondítót zsokézsenit Benkő Gyula alakítja, mellette Fényes Alice, Sulyok Mária és Kiss Manyi – szóval a régi gárda krémje. A történet, a megvalósítás is családbarát, és sokadjára is élvezhető, nem járunk rosszul vele.

Kiemelten Über-nagyon ajánlott rovat, de mostaztántényleg!
Én sokszor, sok helyen el szoktam mondani, mennyire elítélem a mai, sekszualitástól és pénztől túlfűtött médiát, éppen ezért örülök, ha olyan, hagyományos Értékeket közvetítő Műsor kerül elém, mint a méltán világsikeres Éden Hotel, ami - nem is hinnénk! - már bizony a nagykorúságba, vagyis a második évadba lépett. Végre egy valódi szülőpótló műsor, melyből gyermekeink pozitív példát tanulhatnak! Végre megálljt parancsolnak a kis hazánkban amúgy is honos furkálódásoknak, végre az igaz barátságok és még igazabb szerelmek nyomába léphetünk a főhősökkel! Végre humoros módon ismertetik meg gyermekeinkkel a magyar történelmet és irodalmat, finoman beszélő Versenyzőkön keresztül! Végre nem a törtetés, a bunkóság, a trágárság az ami teret kap a képernyőn, végre viselkedni és beszélni tudó Férfiakat és Nőket adnak nekünk, és a mi a legfontosabb: mindehhez horváth éva személyében egy Hiteles Műsorvezető is társul!!4 négy 21:20-tól nem is kérdés, hogy a lassan királyi tévévé előlépő Viasat3 előtt a helyünk!

Kis hírek a nagyvilágból:
Stohl András újra szabad - FREE stólandrás FREE! Szeretünk, buci! Győzött a Zigasság!%!!! - "152 napot töltött börtönben, menyasszonya várta hajnalban. Nyilatkozni csak később akar." - Nyilatkozni, ugyan. Majd ő is ír egy könyvet, mint Tasnádi: 152 nap a Fidesz börtönében. Jaj, hát elfelejtettem hogy ezt már meglépte egyszer!
Csak a hárfa után találták fel a kereket: "Annyira összetett szerkezet a tengely és a kerék összekapcsolása, hogy csak 5500 éve találták fel." - Nem azért találták fel olyan későn mert olyan rohadt összetett, hanem mert a zene fontosabb mint a közlekedés!!
Városban: Gyönyörűen haldokló lépcsőház Budapesten - Épp a minap mondtam hogy nálunk minden rohad ami értékes, és tessék: "Andrássy út 83-85 címmel katasztrófafilmet is forgathatnának." - ...ahogy az egész városban is, mert egyetlen végtelen romkocsma vagyunk. De nem baj, a lényeg a szigetfesztivál meg a mislencsillag és hogy a külföldiek szeretnek idejárni, az meg kit érdekel, hogy az adófizetőnek már élhetetlen az egész.
Eltűnhettek a 2006-os túlkapások felvételei: "A rendőrségi videókat még a kormányváltás eltűntették megsemmisítették, mivel a kirívó törvénytelenségeket bizonyították volna" - …és ez így logikus! Ami terhelő, aztat el kell tüntetni!!! A bizonyítékok eltüntetésével a tények nem alátámaszthatóak, ergo, mivel túlkapások nem voltak, ezért róluk említés se tétessék!
Comment: Ezek tényleg a Marsról jöttek: "A köztévé szappanoperája azt sem tudja, hogy mi szeretne lenni. Celebek, bakik és logikai bukfencek a sorozatban, amiből nem sajnálták a pénzt." - Na mit mondtam tegnap? Nehéz volt felülmúlni a Hacciót, de azért végül csak sikerült! Nap kommentje egy hibátlan nicktől:

teljesen idióta agresszívan eszement troll 2012.03.05. 07:23:29
Az volt a legnagyobb, amikor a gengszterfőnök közölte, hogy a fotókat FUTÁRRAL küldi be a szerkesztőségbe! 2012-ben, futárral, a fotókat! És látszott, ahogy a NYOMTATOTT fotókat kiveszi a szerkesztő!!!
E-mail
ftp
Ha már futár, akkor: USB, CD, DVD
vagy toldacuccot.hu, vagy mamutmail.hu vagy akármi, de nem futárral a papírt basszátok meg!



KEDD, MÁRCIUS 6.:
YOUNG ARI

Minden rendben van, szerelmem
Ajánlott rovat:
Nyolckor egy Jákob RABBI lajtorjáján realitás és valóság között lépdelő északi thriller a Cinemaxon, melyben egy határidőktől szorított forgatókönyves cserbenhagyásosan elgázol egy fickót. Annyi becsülete azért van hogy névtelenül bejelentse, ám a hapsinál kompromittáló fotókat talál hazája (Dánia) afganisztáni békefenntartásáról, á la Abu Ghraib. Emberünk természetesen nyomozni kezd, mi meg "megnyugodhatunk", mert ha valaminek az a címe, hogy Minden rendben lesz, akkor jobb, ha felkészülünk az ellenkezőjére. Kemény lesz, de érdemes.

Kiemelten ajánlott rovat:
Ellentétben az északiakkal, a Dél-koreaiaknak van Nyugat-kompatibilis filmgyártásuk, és ennek este hétkor bizonyságát is adják némi amerikai karöltéssel. A leadó csatorna (Film+) nevéből már sejthető, hogy nem éppen bergmani hangvételű mozgóképhez lesz szerencsénk, és valóban: A Yonggary: Az űrbéli szörny bizarr, de szórakoztató elegye a Jurassic Parknak, a Cloverfield-nek, a Godzillának és minden beteg lelkű őslények ülapjának, Barney-nak. Azt már a Múmia óta tudjuk hogy lehet baj abból ha illetéktelen könyvekből olvasunk, ezt támasztja alá a (sok helyről összeollózott) történet is: egy régi hieroglifa megfejtésével életre kel egy über-dinó, a címbeli, és cimborája, CEKKER Cykker is követi, hogy Transzformerekként változtassák csatatérré a világot. Ez lehetne katasztrófafilm is, de nem az: a gagyi grafikák, a pontatlanságok az utóbbi idők egyik legjobb vígjátékává avatják. Ne hagyd ki!

Kis hírek a nagyvilágból:
Mégsem tűntek el a 2006-os videók: "Az ORFK szerint Völgyesi Miklós rosszul tudta." - ...és ők csak tudják! Sőt, ha elvesztek, majd felveszik újra! :DDD
Összeírják a 2006-os jogsértő rendőröket - Hogyan, basszus, hogyan, ha legtöbbjükről véletlenül leesett az azonosító amikor a disznóságokat csinálták?!
Trolival vitték a rendőröket a tüntetésekre - Békemenetelni vagy verni az ellenzéket? Csak mert az utóbbira külön csapatszállító járművek vannak!
Tömegesen buknak el az őrző-védő cégek: "Egymást jelentgetik fel. 472 cég ellen indult felszámolási eljárás, 414 végelszámolásról döntöttek." - A legtöbbjéért nem kár, pláne hogy
egymást nyomják fel. Szép régi szokás ez nálunk!
Belehalt az élve eltemetésbe - Hát igen, abba általában bele szoktak. Ezért szokás csak a halálozás után eltemetni az embereket, kivéve maffióták és idióták. A hírbeli szerencsétlen vajon melyik csoportba tartozik? - "A Srí Lanka-i férfi meg akarta dönteni a rekordot." - Hol
itt a baj, hát végülis sikerült neki :DD Basszus, ezekkel a sárgákkal csak a gond van! Az egyik nem tud meghalni és feltámad, a másik meg eltemetteti magát, pedig él.
Állítólag lenyúlták Banderas tárcáját Budapesten - Állítólag ezt nevezik megélhetési bűnözésnek.
Szabó Zsófi az új Zimány Linda - ...és egyes körökben az ánusz az új vagina. Egyéb hírek?
Comment:com Barátok közt: 6000 - Egyszerűen csodálatos hogy egy ilyen magas színvonalú műsor eljusson a hatezredik részig, szinte visszatér az emberekbe vetett hitem...NEM. - "Egy órás extra epizóddal ünnepelnek a Rózsa presszó jelenlegi rezidensei." - Ez pont egy órával hosszabb a kelleténél, lapozzunk is.
A bölcsődésekre se vigyáznak ingyen: "A bölcsődék többségében várhatóan bevezetik a havi néhány ezer forintos gondozási díjat, több vidéki városban már döntöttek is erről. A szakszervezet szerint a három év alattiakat diszkriminálják." - Szerintem a három évesek is jobb ha megtanulják, hogy nincs ingyenebéd! Dolgozzanak ők is, teremtsék elő a költségeiket!!444 ! négy
Maga látott már oligarchát? - Mi az hogy, nagyonis, úgy 8 évvel ezelőtt késő éjszaka a TV-n, egész ismeret erjesztő sorozat ment róluk: Párizsi Oligarchák 1-10., Olajos Oligarcha Budapesten, Transzszexuális Oligarchák az Alcatraz Zuhanyzójában, A Vad Harlemi Oligarcha, Az Iskoláslány Oligarcha és a kedvencem, az Anális Szopóálarc-Oligarcha . Ja nem, ezek orgiák voltak. - "Ügyesek és rejtőzködnek, nehéz leszámolni velük. A kormányfő szerint már 2010-ben leváltották az oligarchák rendszerét, egy államtitkára most mégis miattuk ment. A képviselők nem aggódnak." - Én se aggódnék a helyükben az oligarchák miatt :D
Kard és kasza: huntechno Anima-tagoktól: "Az Anima Sound System két tagja, Prieger Zsolt és Gergácz Gábor megalkotta a huntechnót, harci dobokkal, démonokkal, bátor férfiakkal és egy jó hangú csajjal - retrós acidből, miami bassból és egyebekből. A Sword And Scythe egyórás mixtape-je itt a Quarton végighallgatható." - Lassan kapcsoltok, srácok, a Nemzeti Hip Hoppal indult magyar vonalat mára már szárazra fejte a Belga, Sub Bass Monster és aki csak tudta. De hát mit is lehetne várni egy zenekartól, aminek annyi köze van az igazi sound system kultúrához, mint a Hip Hop Boys-nak Afrika Bambaata-hoz. Sika, kasza, kardozás :DDD Természetesen eszünkbe juthat geszti péter nemzeti vágtás pálfordulása is, ez a mostani magyarkodás prieger "Állami Kitüntetés" zsolt első CD-je borítójának ismeretében különösen mulatságos. De végülis, ha jáksó is megtérhetett a hetihetes öleléséből az állami kebelre a Marslakók erejéig, miért pont az Anima zenei agya ne tehetné? :DD Nap kommentje:

continuous mode 2012.03.06. 15:32
ha egy hollywood fantasy sound fx nevű sample cd mintáival turbózott, parasztosra kevert/hangszerelt stadiontechnohouse-t értenek miami bass meg acid house alatt akkor ok. ha nem, akkor nagy a kérdőjel.



SZERDA, MÁRCIUS 7.:
KI LENNE MÁS A SZERECSEN VADÁSZ

TITS or GTFO!
Hűdenagyon kiemelten ajánlott kultúrrovat:
Bizony, a magyar népdalkincs se mentes a bűnös Sekszualitástól! Sőt, gyermekeink megrontása már a bölcsiben elkezdődik bizonyos Túlfűtött gyerekdalokkal, amikor körtéfáról énekeltetik őket, átmennek a nyitva álló aranykapun, és ezekkel, meg ezer más szabadkőmüves tudatalatti motívummal nevelik őket az idő előtti, ráadásul heteró-sekszuális nemi életre! A retekklubb kivételesen a remélhetőleg elkészülő új tanrend mellé áll a XXI. századdal, ezzel is nagy lépéseket téve a Zemberiség számára. Éppen ideje volt rendet tenni a bölcsödékben, melynek első lépése a gyerekek önfenntartásra nevelése, a következő a mondókák átírása lesz, hogy a következő nemzedekék egy szebb, boldogabb és gender-free társadalomban élhessenek. Iszonyatos, erotikus tartalma miatt csak 23:20-tól, és akkor is csak (!!!) felnőtteknek!!!

Ajánlott rovat:
Kilenctől jakuzák a jacuzziban a Filmúzeumon, de csak addig amíg egy rejtélyes sorozatgyilkos el nem kezdi ritkítani őket, a helyszínen mindig csak egy kis origami-virágot hagyva (ez alapján lehetne a Szárnyas Fejvadász replikáns-vadász, bajuszos rendőre is). Az Amerikai sárkányoknak semmi köze nincs Neil Gaiman-hez, ettől függetlenül érdemes: sima nyomozósdi, de egy unalmas szerda estére kiváló, ahogy az MGM-en negyed tizenegykor adott western, a Szerencsevadászok is, ami meg egy szimpla feleségszabadítós western…nek látszik, ám a végére tartogat némi csavart a négy mesterlövész számára, akik egy olajfaló asszonyáért mennek Mexikó felé, őt Claudia Cardinale alakítja, és a többi színész se kiskutya: Lee Marvin, Burt Lancaster, valamint a túszejtő haramia szerepében Jack Palance.

Kis hírek a nagyvilágból:
Óriásrókát lőttek ki Skóciában: "A vad tizenhét kilót nyom, azaz háromszor akkora, mint egy normális méretű róka." – Biztos egy straight edge badibilder-róka volt! A sünök meg kilőtték! Nem baj, jön helyette ezer másik!! SXE 4 TEH WIN!!
Áprilistól mozikban a Nyócker 3d: "A technika 3d, de a nők melle kiemelt térhatásban látható az animációs filmben. Új jelenetek és zenék." – Minek? Lassan már egész Budapesten 3D-ben "élvezhetjük" a Nyóckert :DDDD
Brit: A férfiak szívesebben olvasnak a WC-n: "Egy német kutatás alapján minden második férfi és minden negyedik nő olvasgat a toaletten."LESZAROM. Illetve dehogy, hát legalább ott művelődnek!
Maiorum: A feminizmus elárulta a nőket!?: "Ha nincsenek nemi szerepek, akkor nincs nő sem, tehát a mozgalom elveszíti jelentőségét." – Bizony, ez így van, sajnos a feministák nem mindegyike jött erre rá. Majd, amikor egy férfi se lesz a világon, még az se, aki elvileg annak születik…
Serbia Insajd: Meghalt a Jugoszláv Néphadsereg utolsó vezérkari főnöke: "Sokan a Szlovéniában és Horvátországban elkövetett háborús bűncselekmények egyik fő felelősének tartják." - Ha valóban háborús bűncselekmények kötődnek hozzá, akkor nem "meghalt", hanem: megdöglött, kifingott, kipurcant, satöbbi...
18+: Éden Péter méretes farkat villantott – Na őt viszont tényleg LESZAROM.
Mulatós sztár lesz VV Fecóból – MAGYARUL: énekelni nem tud, dolgozni nem akar, így marad a tátogás a haknibulikon.
Katy Perry felismerhetetlenül ronda lett: "Az ezerarcúvá vált Katy Perry legújabb sorozatszerepében rettenetesen néz ki." - Hogy felismerhetetlen, az kifejezetten jót tesz neki, ugyanis eddig is rettenetesen nézett ki, ráadásul mindemellé még hülye is, és szar zenét csinál. Az igazat megvallva még a rajongói is csak a csöcsei miatt viselik el. Igen, a melegek is. :)
Felszámolnak egy milliárdos borkereskedőt: "Az imrehegyi Domro Kft. raktárában tavaly százezer palack ismeretlen eredetű bort találtak." - Jó pénzért szívesen beazonosítom!
Továbbra sem nyilvánosak a Margit híd pénzügyi adatai – Minek?! Nem elég hogy a híd az, és járhatunk rajta Pestről Budára és vissza??!! - "A Kúria szerint ha a főváros elfogadja a számlákat, az a főváros baja. Megyünk az Alkotmánybíróságra." – Muhaha. A Kúria el-kúria!
Body Shop üzlet nyílik Budapesten: "A L’Oréal kozmetikai cégének ez lesz az első itthoni boltja, de már idén jöhet a második is." – Body Shop??? Tessék mondani, itt lehet akkor majd testeket is venni? És ha igen, akkor másokét (nőit), használatra, vagy magamnak egy jobbat? Loréál, mert megérdemlem!
180 ezer forintért vásároltak meg egy nőt: "Heten álltak bíróság elé Nyíregyházán, akik egy prostituált futtatásából akartak megélni." – Magyaros ócsított loréál badisop.
Danny Trejo véresre veri a neonácikat: "Kedvenc sittes mexikói színészóriásunk nyugger igazságosztót alakít a Bad Ass című akciófilmben." – Ennek lehetne az is az alcíme, hogy ÍGY HAZUDIK HOLLYWOOD, ugyanis az eredeti szituban pont fordítva volt: pár bunkó fekete kötött bele egy idős fickóba, aki leverte őket. De persze az álomgyár még ebbe is bele tudja keverni a nácikat, nehogymár köze legyen bárminek is az eredetihez. Ja, és Tré Danny meg szopjon lovat, amiért elvállalta ezt a történelemhamisítást. Nap kommentje:

2012.03.07 14:58:44 bartleby80
Az igaz történet alapján egy feketét vert meg a fehér szakállas tag egy buszon, ahol lényegében a fekete bőrű mellékszereplők illették rasszista kifejezésekkel az öreget. Persze ez nem volt túl polkorrekt, ezért lett mexikói a szakállas öreg, és a véresre vertek pedig neonácik.
Ha valakit érdekel a sztori google-ben keressen rá az 'epic beard man', vagy 'I am a motherfucker' vagy az 'amber lamps' kifejezésekre.


...és egy Év kommentje-candidate:

2012.03.07 16:42:14 RowiwClub
Olyat nem lehetne, hogy nyugdíjas bajor hidegburkoló egy nyolc órás filmben egyenként veri orrba az üzletét felgyújtó ezer fős szélsőbalos antiglobalista, antifasiszta, környezet- és állatvédő csürhét? A fogak kiverése lassított felvételen, ismételve látszana.



CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 8.:
A NŐK = ALIENEK!!444 négy

"I missed the bus"
A rettenetesen hülye címadásom ellenére is a lényeg: nőnap alkalmából kezeket a paplan FELÉ éljenek a nők (igen, még a feministák is)! Se velük, se nélkülük nem élhetünk, de ahogy a dakoták is mondták, inkább velük, mint nélkülük, úgyhogy iszok is egyet mindegyikük egészségére egy pohárral, és ez egy egész estés program lesz. :)

Nagyon, de nagyon ajánlott és szívszorítóan őszinte rovat:
Fél kilenckor a Magyar Televíziózás Álló Csillaga, Jakupcsek Gabriella vadi Új só-Műsorát CSAP csíphetjük el a Story 4-en, de egyedül. A Jakupcsek... mert érdekel vendége nem más mint egy ugyancsak (be)álló csillag, Bajor "kicsihuszár" Imre, akivel keresztül a világ tragédiájába és a Zélet küzdelmébe nyerhetünk be Lépést. Én már összetörtem az összes Gianna Michaels-DVD-met, és körmömet rágva, zsebkendőket előkészítve várom ezt a megindító Történetet, de tényleg.

Ajánlott rovat:
Annyi, de annyi csereberélős vígjátékot kaptunk már, a Lelkes testcsere Samaire Armstrong miatt elviselhetőbb az átlagnál, mert a sztori egy kicsit se csavar az ilyenkor szokásosakon: egymást ki nem álló, egyazon iskolába járó fiú és lány a Sors tréfája folytán lelket vagy testet cserél, a lényeg hogy belső ellenségként élhetik meg az ellenkező nemű létet, ám végül nem lesznek egymás ellenségei. Egy komoly ellenérv lehet az ellen hogy kilenckor a Filmmúzeumra kapcsoljunk, éspedig az, hogy Sharon Osbourne is feltűnik. Ugyanabban az időben egy francia csábítós az HBO-n Vanessa Paradis-szal, aki itt kapcsolat-tönkretevő irodát üzemeltet, neki még meg is engedném hogy kihasználjon és tönkretegye az életemet, akár több éjszakán át is, a testvérét és munkatársát játszó pasinak nem. De nem is kell, elintézi magának, amikor belezúg az egyik szétválasztandó pár hölgytagjába. Ami a Szívrablók gyengéje, az éppen ő: nemhogy nem egy Adoniosz, hanem határozottan taszító, normális nő aligha hagyná érte ott a barátját. Persze, a filmekben minden megtörténhet! És meg is történik! A főműsor viszont hajnali fél egykor lesz az általában ismétléseket adó M2-őn egy Phil Karlson-akciózással. Az Egymillió dolláros zsákmány legismertebb arca talán Lee Van Cleef, a többiek megmaradtak a rendező B-filmes kultstátuszánál, a történet is arra a hagyományra épül, vagyis egy megszokottan korrupt ex-rendőr néhány nehézfiút fogad fel egy kis bűnelkövetésre, és egy ezúttal kivételesen vétlen, ugyancsak börtönviselt fickóra kenné az egészet, aki ezt annyira nehezen viseli, hogy egymaga felderíti az egész ügyet. Kis érdekesség, hogy ez azon alkotások egyike, melyek ugyan megihlették Quentin Tarantinót, de nem lopta el őket tokkal-vonóval. Mindent összevetve korrekt darab, ha nem tudsz fennmaradni ilyen sokáig, legalább vedd fel.

Kis hírek a nagyvilágból:
Comment:com Csak Facebookot olvas a Z-generáció: "Az 1992 után születettek nem olvasnak sem nyomtatott, sem online lapokat." – ...sőt, könyveket se nagyon. Én amúgy azon röhögök mindig amikor lefagy az imádott faszbúkjuk, és életkortól függően rohannak az indexre vagy a myvipre kisírni a bánatukat. Máshol már többször is belinkeltem Palotai Zsolt interjúját, és a belőle kivonatolt lényeget: "Azt is látni, hogy a '89 után született korosztály nemhogy zenére nem költ, de semmilyen kultúrára. Az egy dolog, hogy zenét, dvd-t, könyvet nem vesznek, de már a bulikért sem szeretnének fizetni."
Órákig elérhetetlen volt a Facebook – HALLELÚJA TESTVÉREIM, HALLELÚJA! - "A közösségi oldal ismét működik. Hivatalos magyarázat egyelőre nincs." – Hát igen, minden jónak vége szakad egyszer, viszont imádkozzunk hogy egyszer egy hétig ne működjön. Olyan nagy kérés ez?
Sokat költöttek fegyverre a görögök: "A válságban egymilliárd euróért vettek hadianyagokat." – Ajjaj. Asszem hamarosan az Unió kap egy falovat a kapuja elé. Vagy egy lófejet az ágyába?...
18+: Nem hagyta magát csöcsörészni, lelökték - Úgy is kell! TITS OR GTFO!
Az utolsó leosztásnál toppant be a NAV: "Egy illegális minikaszinót lepleztek le az ellenőrök Budapesten. Öt asztalon játszottak pókert." - Terence Hill a megmondhatója: A JÁTÉK NEM JÁTÉK!
Woody Allen dzsigolót játszik: "A 77 éves rendező 12 éve nem játszott más rendező filmjében, de John Turturro meggyőzte." - Azt lehetne mondani, hogy gyakorlata van a sugar daddy-ségben, vétek lenne ezt a tehetségét elpazarolnia.
Putyint május 7-én iktatják be elnöknek: "Beiktatása a Győzelem napja előtt két nappal lesz." – Szerintem meg ez legyen az új Győzelem Napja! Vagy legalább igazítsák Őhozzá a naptárat! Szeretünk Vladimir Vladimirovich™ (moszkvai idő szerint)!
Hestyle: Megvan Mihalik férfi verziója!: "Patinszki Misát egy BKV megállóban fedezték fel, azóta világhírű tervezők és fotósok ostromolják!" - Én aszittem elsőre ez a hírcsárda (ált. isk. címadás blognak-postnak), de nem, a HESTYE sajnos nem az. Nőnap alkalmából kapunk egy újabb nőies férfit.
Pénzhiány miatt bezárják az uszodát, leeresztik a vizet Kazincbarcikán: "Egymás után zárhatnak be az önkormányzati fenntartású sportlétesítmények, amikre nincs pénz." - Szerintem legyen a helyén focipálya, akár a medencében vagy a víz alatt is. Focira mindig van pénz, még akkor is, amikor nincs!!!
A laptopok Hummere: "Az Alienware M18X-szel embert lehet ölni. De mi kerül egy notebookon egymillió forintba?" - Egyszerű: ugyanaz ami Hummeren, vagyis nem a puncimágnes, hanem a farokpótlás.
Rasszista fotóval üzent Chris Brown csajának Rihanna, aki Annie Lennox szerint beszélhetne a nők elleni erőszakról - Ez az a rihonya, aki állandóan sír hogy őt báncsák a bőre színe miatt? Ez az a rihonya, aki ennek ellenére felveszi az N-betűs szót ruhaként? Menjen a büdös francba ez a kétszínű ribanc.
Hallgatói Hálózat: Miénk az egyetem!: "Szerveződni kell, vissza kell foglalni az egyetemeinket. Nem ez a harc lesz a végső!" – Ennyire nem ismeritek a történelmet, egyetemisták, vagy ennyire szimpatizáltok a Nagy Októberivel? Na mindegy, ne feledjétek a holnapi tévémentes napot!








Kulcsszavak: stohl andrás

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés