2012. 03. 10.
Inkább aludj (márc. 10-11.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, MÁRCIUS 10.:
ELLŐTTE

Ez most John Candy, Mariel Hemingway vagy Cicciolina?
Tök mindegy, SÜNÖZNÉM.
Elhalmoznak minket mostanában Roger Michell-komédiákkal. Az Ébredj velünk! mellett szól Rachel McAdams, akivel mindannyian szívesen ébrednénk, és aki itt médiageci híradósként próbálja visszarángatni a nézettzségi indexet, valamint Harrison Ford mint kiállhatatlan tévés, akinek elvileg segítenie kellene ebben, de inkább keresztbe tesz neki. A mérleg másik serpenyőjében ott van a film hossza (túllépi az elviselhetőség határát jelentő másfél órát). Mindegy, a mai romantikát (Igazából szerelem, stb.) kedvelők nyolckor úgyis az HBO-ra kapcsolnak, részemről kihagyom, ahogy előtte negyed nyolckor egy hasonló célközönségű ökörködést a Filmmúzeumon, amiben egy kirándulás közben érkező fejrecsapás után egy idióta szappanopera írója az általa megálmodott pleasant ville-ben találja magát a kirándulásra őt elkísérő főhősnővel, és perszehogy minden átírható, az abszolút interaktivitás nevében. Nem egy Idétlen időkig, és a címe ellenére sem egy Ínyencfalat, de John Candy miatt esetleg érdemes lesz.

Nem ajánlott rovat:
Nem bírom idegekkel a magyar filmeket, akár vígjátékok, akár művészkedések. Számomra nincs különbség Mundruczó Kornél, Fliegauf Benedek vagy Hajdu Szabolcs között: túl hosszú, túl elvont filmeket csinálnak, ráadásul kettejüknek vannak ún. favorit színésznői is, mindkettőt Orsolyának hívják, az egyik Tóth, a másik Török-Illyés, itt az utóbbi foglalkozik macerás ügyekkel, hol itthon, de leginkább külföldön. A Bibliothéque Pascal azt meséli el hogy még a szegények is dubajozni kényszerülnek ahhoz (persze nem Dubaiban), hogy az otthon hagyott gyereküket etetni tudják, mindezt szimbolikus képi világgal, sok látomással, ami érdekes, de nem annyira, hogy újra meg újra (ma épp 23:10-kor, az M1-en) kíváncsi legyek a ronda munkákat elvállaló, gyerekét egyedül nevelő anya kálváriájára. Újra meg újra azt érzem, hogy leginkább hazug és önsorsrontó filmeket csinálnak nálunk mostanában. Szintén kerülendő a retekklubbon fél tizenegykor kezdődő Mindhalálig buli, ami annyira gyenge, hogy akár Kevin Smith egy rosszul sikerült alkotása is lehetne, pedig nem az, csak Jason Mewes miatt ugorhat be a neve. Az underground / amatőr színészek leginkább magukat játsszák, néha magas fokon, de inkább gyengébben, és ide kettő is jut belőlük. Adott Mewes, aki mint csóró legkisebb fiú, egy kocsma-versenyen szeretne indulni mert pénzre van szüksége, és adott Paris Hilton, aki egy, a srác útjába eső, elkényeztetett luvnyát alakít. És itt mutatkozik meg a különbség: mindketten magukat adják, de Hiltonhoz a gazdagság és a burkokban leélt élet nem tesz annyit hozzá mint Meweshez a maga rögös-regés életútja – viszont csak miatta nem érdemes megnézni. Bár Stevie megaszondta hogy addig nem buli a buli amíg valaki meg nem hal, ezt a filmet még az se tudná feldobni.

Nemteccik! rovat:
Van 2-3 politikai hírmagyarázásom amit nem tettem ki és asszem nem is fogok, de ugye a Milla és a vácpávör kiemelt helyet foglal el a szívemben. Legutóbb ott hagytuk abba, hogy már azon tanakodtam a szervezők behívásának hatására hogy csakazértis kimegyek, dacára annak hogy utólag kiderült, egyikük ugyan fizetett adót, de bevallást nem nyújtott be. Ez még belefért volna, a mostani kis akciójuk viszont nem. Internet-mentes olvasóknak a lényeg: a Millások alter-köztársasági elnökválasztási kampányában két jelölt maradt: egy hiteltelen rapper, Dopeman, és egy hiteles (és netes körökben kultikus) kocsmafilozófus, Bartos Cs. István. A választási adatok alapján bőven Bartos vezetett, ám a Millások gyönyörűen beleszartak a zászlóra tűzött sajtószabadságba, amikor egy elég egyszerű és aljas túszjátszmával kigolyózták a nekik kényelmetlen jelöltet. Tele van a net véleményekkel (döntően elítélik az Egycsilliárdezren a Sajt, ó, szabaccség húzását), úgyhogy én csak összefoglalom ami az első kurvaanyázások után eszembe jutott.
Nem tetszik, hogy nem vagytok demokratikusak.
Nem tetszik, hogy AKEzitek (LOL!) a Fideszt, de azért felszállnátok az ingyenbuszaira.
Nem tetszik, hogy habzó szájjal ugattok a sajtószabadságról, számon kéritek mindenkitől, de ti magatok nem gyakoroljátok, látványosan szartok még a saját követőitek szavára is.
Nem tetszik, hogy össze-vissza hazudoztok disszidálásról, elnyomásról, agyonhallgatásról, aztán ti vagytok az elsők, akik moderáltok, kitiltattok és hamisítotok.
Nem tetszik, hogy még egy részeges, nem teljesen beszámítható csóróval se vagytok korrektek, még egy ilyen pitiáner ügyben sem, mint az alternatív köztársasági elnök megválasztása. Mi múlik ezen a "tisztségen"? Semmi! Oké, Bartos egy kezelésre szoruló, reménytelen alkoholista (akárcsak én ^^), de legalább őszintén az, ellentétben Dopemannel, aki (akárcsak Gangxsta Zolee) minden volt már: strici, Magyarország rémálma, az Országház fantomja és a telep csicskája is, és csupán földbeállt "zenei" karrierjét próbálja újraindítani, elég cinikusan, az ország egyre növekvő elégedetlenségeit meglovagolva (elfelejti, hogy az esetleges új lemezét még a rá szavazók se vennék meg).
Nem tetszik, hogy az egészről a boldog(talan) emlékű szadesz és Orwell Állatfarmja jut az eszébe az egyszeri embernek: minden állat egyenlő, de bizonyos állatok egyenlőbbek, úgyhogy részemről a sajtószabaccságos, egymilliárdos tüntetés kimarad, mert annyira se vagytok hihetőek mint egy tehetségkutató vagy realityshow.
Nem tetszik, hogy továbbra sincs kire szavazni, úgyhogy részemről ismét Gianna Michaels-re fogok, és nektek is ezt ajánlom. Ki tudja, ha elég sokan szavazunk rá, talán ideköltözik, de legalábbis visszatér a pornóiparba. Szóval Gianna 4 Prez, viszont az egymillió FONTOS karsay dorottyák és sasha grey-ek azok kurva sürgősen takarodjanak, lehetőleg mint az oroszok! Mindenki haza és mindenki igyon egy sört! Év kommentje-candidate:

Lavor509 2012.03.09. 21:24:21
Éljen a demokratikus úton megválasztott Dopeman elnök úr!

Tökéletes példáját láttuk a demokrácia és a népszuverenitás megnyilvánulásának. Így kell ezt!

Nem az elefántcsonttornyokban dőlt el, a nép kizárásával, hogy ki lesz az első számú méltóság (ahogy eddig) hanem bevontátok a lakosságot.
Nagyon szép gesztus volt ez.

Ez a virtuális cucc nagyon bejött, végre a szobámban érezhetem a demokráciát, mintha itt ült volna mellettem. Ha jól emlékszem, vmelyik Millás cikk foglalkozott már ezzel a virtuális demokrácia izével, hát most láthattuk, tökéletesen működik.

Köszönjük Milla!!!!!!! Éljen DOPE!!!!!!!!man elnök úr!
Keep it real motherf*ckers!



VASÁRNAP, MÁRCIUS 11.:
FEL, CARUSO!

Forrás: köd.
Ajánlott rovat:
Nyolckor útelágazodáshoz érkezünk. Ha a Cinemaxot választjuk, akkor egy keleti Rómeó és Júlia-történetet kapunk: egy rendszeridegen fiú és egy katonatiszt lánya zúg egymásba A galagonyafa alatt, amit a hősök vére táplál. Úgy látszik Kínában is eljött az enyhülés és a múlttal való szembenézés ideje, ha ilyen filmeket is bemutathatnak! Ha ugyanakkor az HBO-ra ugrunk, ott David Bowie gyerekének thrillerét, a Forráskódot csíphetjük el, melyben a steven seagal-i alaphelyzeten (robbantásos merénylet megakadályozása egy vonat ellen) csavarnak egyet: nem egy nap és hatvan, hanem nyolc perc alatt kell ártalmatlanítani az elkövetőt, szerelmesnek lenni és megmenteni a világot, újra és újra, amíg nem sikerül. Lé meg a Lola és Idétlen időkig-fíling, annak idején a hírek között már megemlékeztem róla, most végre tévén is itt van, Clint Mansell zenéje (is) garancia a jóra, na meg Michelle Monaghan, akibe még mindig szerelmes vagyok. Végezetül tízkor egy kivételesen jól sikerült manga vagy hogyhíjják rajzfilm a Viast6-on, amiben ismétcsak a vámpírokra vadászanak. A Blood legszebb hagyományait viszi tovább a D, a vámpírvadász. Lehet hogy voltmár, de ajánlom, mert míg a Penge és a többi szép lassan önparódiába süllyed, addig animáltan valahogy hihető ez a felkarózás.

Kiemelten ajánlott rovat:
Biztos sokakat meg Téveszt a Juniverzál Csanell legújabb STÁR-sorozat-műsorának címe: Mit gondolsz, ki vagy? Azt hinnénk hogy Ricky Gervais vagy Sacha Baron Cohen küldi el benne a főhősöket az anyjukba, pedig De*/hogy!!! A STÁRok előttünk fedik fel legmélyebb Titkaikat, mindig az aktuális Részhez igazítva! Most a világ legjobb, Fellinit is Űberelő FILM-jének, a Seksz és Nyú-jorknak a hőse, Sarah Jessica Parkoló hívogat minket egy érzelmes Utazásra, melyben meg Próbálja ki Deríteni, kik lehetnek az ősei, akik állítólag németek!!!!4 négy Nyolc órakor odakapcs! Nem bírom elégszer elmondani: Hajdú Péter a tévézés megreformálója, a mai kor Friderikusza. Az ő Frizbije mindig célbatalál, és mindig visszatér hozzá, és mindig értékes embereket talál el és meg. Ma este se lesz ez másként: asszonyaink és gyermekeink Példa-képe, Kelemen (!!!) Anna lesz a TV2-őn a Só-men vendége. Kelemen Anna világraszóló Tehetségéről több millárd internetező és ugyanannyi netmentes értelmiségi tett már Hit wallást. Kelemen Anna a Modern NŐ mintapéldánya: kemény munkával és rengeteg tanulással keresi meg a napi betevőt, többezer könyvet írt, és emellett még szépsége is állandó, immár több mint 9000 éve, de tényleg. Azt lehessen mondani, ha Hajdú a mi Fridink, Kannácska a mi Spéter Erzsébetünk: sose alázta meg magát nőiességében, a világ összes nyelven beszél folyamatosan (most tanulja a naprendszer-beli többi Bolygók összes nyelveit), legalább annyira hazánk Utazó NAGHY-követe, mint a gulyás, a cifra Szűr vagy még inkább, egy hason Lattal élve, mint a Kilenc-LYUKú híd!!! Ne riasszon el minket a háromnegyed tíz órai kezdés, ha a női nem egy tiszta Élet-ű, szűzies és szuperintelligens Képvisel ÖÖÖÖjével akarunk Találkozni!

Kis hírek a nagyvilágból:
Fico heccpártok gyűrűjében tarolhat – Most miért? Az övé is az, sőt, ő maga is csak egy heccpolitikus, akár csak Slota. - "A Smer győzelme egyértelmű, a kérdés az, hogy lesz-e elég többsége az alkotmánymódosításhoz." – Mi az hogy, nagyonis, remélem ott is kétharmados fülkeforradalom lesz!!44 négy
Gyerekek okozhatták a krasznahorkai tüzet - Nem tudom melyik a "jobb" verzió: az a suttogó propaganda hogy szándékos gyújtogatás történt, vagy az, hogy "Egy 12 és egy 13 éves fiút gyanúsít a rendőrség, de a koruk miatt nem büntethetők." Óriási veszteség, akárhogy is történt : (((
Madonna elharapta a száját próba közben – Nem eléggé, mert még tudja használni.
Depardieu nem sajnálja, hogy bepisilt - Vagyis leszarja! És jól teszi, Komár Lacit se érdekelt amikor becsinált! Tökösek ezek a sztárok, na!
VV Vera pornója miatt elvesztette munkáját – Szerintem ma Magyarországon a pornó zavarta volna a legkevésbé a csaj munkaadóját. Inkább a VV miatt bocsáthatta el, és jól tette ha így: aki valóságsókban szerepel, az egyéb disznóságokra is képes!
VV Verát és VV Csabát nem hívják haknizni: "Attilát hétköznapokra is felkérik haknizni, de több szereplőnek alig van felkérése. Eszter és Fecó direkt nem megy. Béciéket pedig még mindig hívják." – Rettenetesek ezek a magyarok, de dényleg! Nem hajlandók az összes ingyenélő valóságsóst meghívni a falunapokra, csak a legnagyobb gyökereket közülük! Nade komolyan: ha rajtam múlna, a nézőikkel tartatnám el az összes show összes versenyzőjét, még a legkisebb és a kiesett neveket is, és amikor már a barom néző utolsó fillére is ezekre ment el, akkor talán, esetleg elgondolkodna, érdemes-e ezt a mocskot választania, persze lehet hogy még akkor sem.
18+: Heti póz: így szexelhet Tom Cruise és neje – HELYESEN: ha a nőkre gerjedne és nem lenne szcientológus, így szexelnének. Mi azonban ne kövessük az ő példájukat, még a Velvet buzdítása ellenére sem!!! EGÉSSÉG! ÉBERSÉG!!!

Nemteccik!!! négynégy44 rovat:
Milla: Hibát elismerni szexi: "Nem félünk, hogy tanuljunk a hibáinkból. Bárcsak ugyanezt elvárhatnánk választott politikusainktól!" - Tegyük helyre a dolgokat, srácok: ugyanúgy hazudtatok mint azok akiket kritizáltok, és ugyanúgy kenegetitek a szart. Emlegetitek az öszödi beszédet, és közben ugyanazt az igazságbeszédes érvelést alkalmazzátok. Itt van nektek egy dal, itt meg egy másik, a végére meg egy Nap kommentje:

TCrown 2012.03.11. 13:57:25
"Bocsánatot kérünk, bár nem a mi hibánk volt, és különben is, még így is mi vagyunk a legeslegjobbak."

Elmentek ti a 3,14csába.








bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés