2012. 03. 26.
ACTA-mezőn szökell, le sem ér a lába (márc. 26-27-28-29.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁRCIUS 26.:
PROFÁN LESZEL ASVA

Ez a Zanzibáros csaj nagyon kemény o_O
Talán érdemes rovat:
A bunyós csajok valamiért vonzzák a férfiembert: Gina Carano költő szépségével és brutális pofonjaival megtestesíti az amazont, akire vágyunk és akitől félünk hogy seksz után elnáspángol. Freud egész könyveket tudna erről a témáról írni, én csak annyit teszek hozzá, hogy bizonyára Michelle Rodriguez nem csak számomra egy Millió dolláros bébi, a rendezők is előszeretettel teszik ilyen akciós-harcolós dolgokba, így ma este nyolckor is a Cinemaxon, ahol az iskola balhés, majd sportban feszültséget levezető csajának szerepébe. És íme, ami egykor mellékvágánynak indult, élete fősodra lesz, és még a szerelmet is megtalálja általa – egészen addig, míg nem csak az ágyban, hanem a ringben öszejön a barátjával. A Film+ úgy tűnik zombinapot tart, és abból is a humorosabb kategóriát részesíti előnyben: előbb a Zombik városát adják le kilenckor, melyben egy zombi százat csinál a vadnyugaton (természetesen egy Ősi Indán Átoknak köszönhetően), majd a Fido: Hasznos a zombi a háznál című hasonlóan könnyed kis vígjátékot háromnegyed tizenegykor, ami a Shaun Of The Dead végén látható világban játszódik, ahol a háziasított zombik az élet mindennapi velejárói, s munkájukkal megkönnyítik az élők életét. A filmbeli családnál dolgozó halott bácsi azonban furán (=zombiszerűen) kezd viselkedni, de ugyanakkor össze is barátkozik az ottani kisfiúval. Szokatlan tanmese a kapcsolatok fontosságáról, voltmár, de jól járunk vele most is.

Kis hírek a nagyvilágból:
Az adóhatóság megcsapolná Nas bevételeit: "Nas 6 millió dolláros adótartozását nem hajlandó magától fizetni, ezért az adóhatóság azt akarja elérni, hogy a rapper jogdíjbevételei rögtön a hátralék csökkentésére menjenek. Többek között készülő új lemezéből származó pénzt is megcsapolnák, ha a bíróság rábólint." – Ha itthon ezt megpróbálnák győzikével, strassbourgig hallatszana a jajgatás hogy mekkora rasszizmus és elnyomás van, és jönnének az amerikai bombázók elhozni nekünk a demokráciát...
A túl sok hosszú hétvége sem jó: "Legalábbis a szállodások szerint: annyi pénzünk nincs, hogy mindig utazzunk, és az év többi időszakában is rosszabb lehet a forgalmuk." – Hülyék ezek a szállodák. Azt hiszik hogy mindenki utazik a szabadnapjain?
A kormány kimondta: megszorítás – Akkor ők lovagok, akik kimondják: MEGSZORÍTÁS. Vagy nem? - "Igaz, csak angolul. Itt a Nagy reformkönyv, 276 oldalnyi nyugtató, angolul ismét kicsit másképp." – Az MSZP-nek is volt ilyen magyarázófüzetkéje, az volt a címe, Miért kell megtenni, ha fáj, vagy valami ilyesmi.
Bódi Guszti infarktusa óta állítólag sokat dug - Az jó, mert ezek szerint már készül a következőre :///
Addict: Facebook vírussal az AIDS ellen: "Az akció 1 millió embert ért el egy nap alatt." - ...sajnos az a népesség amelyik ugyanennyi idő alatt megkapja, mármint az IRL vírust, az még mindig nem faszbúkol, nem is védekezik, viszont legalább fegyvedrrel rohangál és gyerekeket erőszakol meg visz el katonának. Sajnos ezen ezermilliárd lájk se segít.
Dotoho: Beszari jobbos neokonok: "A nemzetiségek és a zsidók után a romákat is kirekesztitek?" – Azért az hihetlen, hogy egy szlovák blogger magyarul, a vezető hírportál címlapján gyűlölködhet és hazudhat, mert nem egészen úgy van ahogy ő a posztban összedobta:

pupak30 2012.03.26. 09:58:56
mondjátok ti, hungarófóbiás, cigány éhséglázadást gumibottal leverő, frusztrált népség. csendesebben...


Schmitt Koreában várja a plágiumbotrányát vizsgáló tényfeltáró bizottság jelentését - Jó, jó, de melyikben, jó Koreában vagy a rosszban?? :DD
Cameron megjárta a Mariana-árok alját: "A kanadai filmrendező három órát töltött a földkéreg legmélyebb részén és mintákat gyűjtött." - Egy szintén Cameron-nevű rendező meg a filmművészet alját járta meg, sőt, definiálta, kétszer is. Egyszer a Titanic-kal, másodszor az Avatárral. Netán rokonok? :DDD
Nézzen élőben turulmadárfészket! – Várjunk csak!!44 négy Ez a turul, ez nem valami szélsőjobbos madár?! Amit el akartak bontatni valami térről? És most még szaporodik is?! Végünk van, tombol a kirekesztés, követelek egy közös kertész ákos / tgm / bartos Népszava-cikket, az állatok határolódjanak el és REKETTYÉK rekesszék ki maguk közül ezeket a kirekesztő szárnyasokat! Veszélyben a demokrácia, segíts, Európa!!!
Az SP ismét síkraszállt a kormány mellett – SP csak ne politizáljon, dolgozzon az új lemezén inkább, a kiscsajok már nedves bugyival várják!
Városban: Kínából nézve Budapest egy elérhetetlen álom - HAHAHAHA. Egy kínainak biztosan, ezért jönnek ide. - "Az Oppo mobilcég a mi fővárosunkkal szemlélteti, hogy milyen a tökéletes élet." – …aztán az újabb reklám hatására újabb kíváncsi emberek jönnek Budapestre, elborzadnak a mocsoktól meg bürokráciától, és nincs az a lefedettség ami itt tarthatná őket. Nem csoda, mivel már az őslakosok is menekülnek…
Még sosem volt ilyen laza Világbank-elnök: "Barack Obama jelöltje, Jim Yong Kim rappelt, táncolt és énekelt egy tavalyi tehetségkutatón." – Majd ők is úgy járnak vele mint mi a saját nagyon laza, nagyon vicces miniszterelnökünkkel. Basszus, lassan már követelmény lesz a hülye előélet, az hogy ért-e a szakmájához meg kb. az utolsó helyre szorul…apropó, szorulások:
Lelkész seggébe szorult egy krumpli – Az elmút hét híreinek ismeretében én aszondom, inkább az ő seggébe szoruljon a burgonyahasáb, minthogy őbelőle szoruljon valami más valaki más seggébe.
LG: 18+: Magyarország, a fasz van veled?: "Káromkodások közepette mutatja be új gitárosát a Tankcsapda. Dal- és klippremier." – Tegyük félre a kecskerímeket, a húsz éve ugyanolyan hangot és hangzást, a (majdnem) húsz évvel ezelőtti mobilszolgáltatók megemlítését a szövegben, koncentráljunk inkább a véletlenekre, mert természetesen merő véletlen, hogy ők is felszálltak erre a millás-dópmenes vonalra, természetesen merő véletlen hogy ők is káromkodnak ehhez a nagy megmondáshoz, és természetesen merő véletlen az is hogy ők is tiszta forrásból merítenek. Ennyi véletlen egy rakáson, ez egyszerűen hihetetlen, de mit tegyünk ha ilyen a Zélet! Ám a Nap kommentje szerint nem csak nekem sok ennyi egybeesés:

Én_vezettem_? 2012.03.26. 10:14:24
na mostmár érhető miért rakták ki a Cseresznyét, ő nem adta volna a nevét ehhez a Milla-Dopeman szintű izéhez...

bár még viccesebb lesz, amikor dope helyett a Lukács mondja meg majd a "tutit", természetesen teljesen elfogulatlanul, minden oldal szar, de főleg a "papok" oldala az, és véletlenül főleg most,

és végre teljesen elfogulatlanul lehet uszítani "a papok" ellen. Köszönjük, a menyország tourist, és többi csúcs-szám mély értelmű, polikától valóban távolálló világképétől ez nagy zuhanás.

(Legalább Cseresznyében nem csalódtunk, ő kapja továbbra is a jó E.gom megyei bort a jó emberek pincéjéből, remélem :))



KEDD, MÁRCIUS 27.:
FURCSA BUBORÉK

"Pofán leszel baszva, fiam"
Ismétlés, de ajánlott:
A mi korosztályunk számára Werner Herzog a depresszív művészfilmeket jelenti, ám a vad német máras már mainstream-kompatibilissá érett: míg a Stroszeket vagy a Fitzcarraldo-t nemigen adná le a TV2, addig a Hajnali mentőakció ellen nincs kifogásuk, miért is lenne: ez egy sima háborús film egy lelkes német srácról, aki nem elég hogy Amerikába költözik, még életét is adná érte, be is zupál a vietnami konfliktus idejére, hogy aztán a sárgák lelőjék repülőgépestül-mindenestül. Emberünk persze nem hátrál meg, addig-addig ügyeskedik, míg pár fogolytársával együtt megszökik. Ennyi is elég ahhoz hogy megértsük, miért adják le és miért pont most (nem, nem a negyed tizes időpontra gondolok). Hogy miért ajánlom mégis? Christian Bale miatt.

Talán érdemes rovat:
Ma két srácmozit is kapunk, melyek leginkább címükben azok, és mindkettőt az HBO Comedy adja, előbb fél kilenckor a Furcsa srácot, aki nem enged új pasit az anyja közelébe, asszem eztet nevezik Sziszifosz-komplexusnak vagy minek (ha bármely gyereknek egy Marisa Tomei-kaliberű nő lenne az anyja, ugyanígy cselekedne, ez nem természetellenes!). A férfi persze nem enged, és a sör-virsli versenyen kívül mindennel próbálják eldönteni a soha fel nem növő gyerekkel, hogy most akkor ki legyen a családban az első. Tűrhető film, amit a kortárs kameramozgások (rángatás, a zoom agyon-vissza használata) jelentősen ront. Ugyanott tíztől egy szó szerint Buborékban élő srác vigasztalan szerelme – ő viszont nem az anyai ragaszkodás miatt kényszerül egy képzelt lombikba, hanem mert túl fogékony a betegségekre, azonban amikor plátói szerelmét egy gyökér akarja elvenni feleségül, összedob magának egy mobilizálható óriáslufit, és világgá megy, hogy pont az esküvőre odaérjen. Road movie és romantikus film keveréke, garantált könnyfakasztás.

Rihonya rovat:
Rihanna Ashton Kutchernél éjszakázott
– Erre csak azt tudom mondani hogy megérdemlik egymást. Két igénytelen, értéktelen ember. Az egyik idősebb nőket dug, a másik visszamegy a pasijához aki hülyére verte...
Rihanna féltékenységből mellet villantott – Kizárt dolog, mert AMI NINCS, AZT NEM LEHET VILLANTANI!!!

Kis hírek a nagyvilágból:
A bunkó fiatalok nem utazhatnak ingyen:
"London polgármestere elvenné az ingyenes utazási jogot azoktól, akik nem adják át helyüket." – Ezt kéne nálunk is, nem a nyugdíjasoktól megvonni a támogatásokat! Egyből mennyi ülőhely lenne!
A Facebook levédette az arcot és a könyvet: "És még 71 kifejezést, olyanokat mint a like, a wall, a poke, az FB és az F8." – Itt kezdődik az erkölcsi bukta, amikor levédetnek mindennapi hülyeségeket, pld. "jó estét, jó szurkolást", de ez a Zukkerberg vagy kicsoda nevű faszkalap egészen extrém eset. Úgy megnézném a száz évvel későbbi világot ahol (ha van igazság!) nem lesz faszbúk, hogy milyen arccal olvassák a mostani újságokat. Mi lesz a következő, betűk letiltása meg ilyenek?
Alföldi Róbert jövőre ismét pályázik a Nemzeti Színház igazgatói posztjára: "A Nemzeti tizenegy bemutatót tart a jövő évadban. Lesz társadalmi musical és cigánymese." - Köszönjük, annyi elég volt Alföldiből, amit eddig mutatott + ez az előzetes is.
Nem izgul a Fidesz Schmitt Pál sorsa miatt - Én sem, mert: "A plágiumügyet vizsgáló bizottság olyan döntést hoz, hogy Schmitt maradhat a posztján, erre számítanak kormánypárti képviselők. A Nemzet őket igazolja." - Ez, hogy is mondjam, szinte biztosra vehető. Ha nem, hát megint lesz szimpátia-békemenet, aztán majd megunják és hazamennek...
Hallgatnak a Schmitt-döntésről: "A magyar egyetemek nem akarják kommentálni a plágiumvád fura feloldását."
Senki sem illetékes Schmitt ügyében: "1157 oldal olvasnivalót adtak a miniszternek, de az ügy nem hozzá tartozik. A plágiumügy ritka, de amikor volt ilyen, az egyetem lépett." - ...így is van, mindig, KIVÉVE A GYEVI BÍRÓT.
Az van odaírva: másolta!: "A tényfeltárók megerősítették az újságok plágiumról szóló állításait. De ez a világon senkit sem hat meg." - Emlékezzünk arra, mit mondott horn gyula, mikor kiderült a múltja: " NA ÉS?" Magyarország, én most leiszom magam!


SZERDA, MÁRCIUS 28.:
KIS VÁROS, KIS
FROCLI SÁRKÁNY

Miért kell megtenni, ha FAY?
TempLOLos lovagok
Ajánlott rovat:
Cinemax, 20:00: Kisvárosi Rock 'n' Roll – Ricky Gervais rendezése (és mellékszereplése) miatt biztos befutó mára ez a komoly témákat boncolgatóál- vígjáték, amiben pár vidéki srác csinálja amit az átlagos vidéki srácok szoktak: ivászat, balhék, csajok. Ám, mint minden tutiban, egy idő után itt is elég lesz nekik a jóból: felmerülnek a Zélet Nagy Kérdései, melyre a fiúk végül megtalálják saját válaszukat, nyilván nem mindenki legnagyobb megelégedésére. Kilenckor egy ugyancsak probléma-film a Dunán, melyben börtönlakók és frissen szabadultak történeteit / életét élvezhetjük, meg azt ahogy összeérnek meséik szálai. A Keresztutak félig-meddig kamaradráma, igazi erőssége a szövegek és azok megvalósítása. Ha komolyságot akartok!

Talán érdemes rovat:
A Gyalog Galoppban van a boszorkány, aki embereket gyíkká változtat (de ez aztán elmúlik). Na, pont ez történik 21:20-kor pár SZABAD KŐMŰVÉSZ templomos lovaggal is a Universal Channelen, amikor egy fekete mágiával foglalkozó sárkány (vagy egy sárkánnyá transzformálódó feketemágus?) megátkozza őket. A Sárkányölő lovagok célja természetesen eredeti emberi állapotuk rekonstrukciója, s egyben a világ megmentése. Ha igazi templomosok lennének, tudnák hogy ez utóbbival már megelőzték őket! Mindegy, Cecily Fay-ről én is szívesen levenném a rontást (seksz-mágiával, mi mással, de seksz-szel egész biztosan).

Napi dzsihád rovat:
Direkte nem foglalkoztam a múlt heti tragédiával, megvártam amíg elülnek a hullámok. Nade most majd olvasom a híreket és kiengedem a gőzt:
Büszke az öccse a toulouse-i merénylőre – Hajjaj, van is mire! Őszinte, mély hit, és szinte már Breivik-szintű bátorság kell iskolás gyerekek halomra gyilkolásához! Erre tényleg csak a legnagyobbak képesek! Éljen a szeretet, a béke és a tolerancia vallása!
Algériában temetnék el Mohamed Merahot: "A toulouse-i merénylőtől Médeában venne végső búcsút a családja. Könnyű eljárásra számítanak." – Ott biztosan könnyű is lesz, még az is lehet hogy hősként fogják tisztelni. Miért is ne, mikor egyes magyar fórumokon már most mudzsahedként emlegetik a hittársai. Végső búcsú, basszus, milyen megható, rögtön elsírom magam. Ha nekem lenne egy rokonom tömeggyilkos, hagynám a faszba, nevet váltanék és igyekezném távolról jóvátenni amit csinált.
A francia elnök engedélyezte az egyik megölt katona posztumusz házasságát – Sajnos ettől nem fog feltámadni szegény, ahogy a gyilkos áldozatai sem : ( De hát ilyen ez a modern világ, a gyilkosnak végső búcsú, nagyobb tisztesség és posztumusz hírnév jár, több mint annak aki megfékezte:
Az al-Dzsazíránál a toulouse-i videók: "A gyilkosságok zenére és a Koránra összevágott felvételeit a rendőrség lefoglalta." – Na mit mondtam. Még a végén szobrot is emelnek neki. Ezért kár hogy rendőrök lelőtték: szépen, törvényesen, nyilvánosan kellett volna elítélni, azután meg ugyancsak nyilvánosan kivégezni. Eh, kurva anyját az ilyennek, erre innom is kell, nézzük a többi hírt:

Országok himnuszai rovat:
MI: A Borat-féle kazah himnuszt játszották le a győztes sportlövőnőnek Kuvaitban – Hát ez nem lehetett semmi, Sacha Baron Cohen talán egyetlen máig ható poénja ez a film…
Szétfütyülték a BL-himnuszt Veszprémben: "A B-közép kivonult, mert nem énekelhetik nemzetközi meccsen a magyar himnuszt."
Himnuszéneklés-ügy: Navracsics levelet ír: "Az EHF-hez fordul, mert elfogadhatatlan, hogy a Veszprém kézimeccsei előtt tilos a magyar himnusz." – Énekeljék ők is a Borat-féle amerikai himnuszt, osztjónapot. Nade komolyra fordítva: létezhet olyan szabály, ami megtiltaná a himnuszéneklést?!

Kis hírek a nagyvilágból:
II. Erzsébet királynő beállított egy lagziba: "Bizonyos John és Frances Canning csak úgy küldtek egy esküvői meghívót a királynőnek, ő meg elment." – Felmerül a kérdés: vajon bármicvót is vállal?
Berlinben tüntettek a magyar demokráciáért: "A német fiatalok a magyar demokrácia minősége miatti aggodalmukat akarták kifejezni szombaton." – …a minap meg szimpátiatüntetés volt. Eldönthetnék már ezek a németek hogy mit akarnak!
Obama bekapcsolva hagyta mikrofonját: "Értem. Továbbítom ezt az információt Vlagyimirnak" – felelte neki Dmitrij Medvegyev orosz elnök." – Én sokáig azt hittemm hogy ez a Vlagyimir Vlagyimirovics-dolog itt jobboldalt csak egy paródia, de be kell látnom, a valóság (ahogy a Hírcsárda esetében is) megintcsak rálicitál a fikcióra.
Hamis emlékeket adtak kísérleti egereknek – …ahogy most is. Replikánsok: már egész közel!
Apple: Perli az Apple-t a tiszta fal miatt: "A 83 éves nő egymilliót követel, amiért az átlátszó kirakaton akart bemenni." – Sajnos az egyén hülyeségéért még mindig nem a vállalat a felelős. Ha így lenne, napjában ezrével rohannánk neki mindenféle üvegajtóknak, és utána követelnénk a kártérítést.
Kelly Brook mellét fogva nosztalgiázik – Az ő mellét fogdgosva én is szívesen nosztalgiáznék…
18+: Minden idők leggusztustalanabb pornófilmje - ...természetesen melegpornó, és ha mindez nem volna elég, még ilyen zombi-nekrofil is ráadásul, és nem az a legrosszabb hogy még így is Index címlap, hanem az hogy van aki megveszi, meg az, hogy nem ez az egyetlen buziság mára:
Nyalták-falták egymást az Éden Hotel játékosai gyümölcsevés közben: "Egymás testéről falatoztak gyümölcsöt, de nem jött be a kéjencek számítása: férfiak is ettek egymásról." – Méghogy nem jött be a számítás! Éppenhogy bejött, éljen a tolerancia, a főműsorban reklámozott másság és a nem nélküliség genderpropagandája!
Éden2 Noémit megint lekurvázták – Nagy ügy! Engem meg rendszeresen alkoholistának neveznek. DEAL WITH IT, ahogy a dakota közmondás tartja!
VV Éva meg fog halni Alekosz szerint – Ez valóban így is lesz (ahogy minden élőlény esetében), a kérdés az mikor. Én azt szeretném ha az összes valóságsós ezt tenné, minél előbb, és lehetőleg adásban, hogy a birka közönségük is felbredjen végre.
VV Kinga megijedt a vetkőzéstől – Aki a médiában dolgozik, ne ijedezzen ha vetkőzni kell. Éden2, VV…bele fogok ebbe hülyülni, érzem. Megasztár 1 Vera featuringol Megasztár 2 Melindával, BigBrother Éva nappalijában. Édes faszom, mi lett a magyar televíziózásból…
Lefűrészelte a lábát, hogy ne kelljen dolgoznia – Látjátok ez egy jó ötlet, még az is lehet hogy kipróbálom…NEM.
Stohl eltompult a börtönben – Mondom én hogy oda is becsempésztek neki valami tudattágítót :DDD
Tasnádi beszéde után szívinfarktust kapott a Jézus-arcú átverő anyja: "Majka és Kótai Mihály pere: ezúttal olyan egzotikus tanúkkal, mint Jáksó László és Tasnádi Péter."Itt kellett volna atomot robbantani, amikor az összes maffiózó meg aljaceleb egy helyen van. "Egzotikus tanúk", ja. Na jó, én elmerültem a követekző korsó sörben, viszlát holnap kábé ilyenkor.


CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 29.:
MIÉRT NEM VAGY MÁR FELE GYEREK?

Kábelezés a rengetegben
Ajánlott rovat:
Kilenckor Christopher Lambertet láthatjuk a Filmmúzeumon egy magát szerencsére nem túl komolyan vevő 94-es vígjátékban (a forgatókönyvíró Stephen Sommers azóta rendesen kinőtte majd leépítette magát). Rajta kívül még Mario Van Peebles valamint Denis Leary lehet ismerős, meg a már említett Sommers. A történet egyébként eléggé hajaz az ő originál Múmia remake-jére, amennyiben egy börtönben lébecoló piti bűnözőt (Lambert) szabadítanak ki cellájából csak azért mert huzzá tudja tenni tudását egy aktuális kincsvadász expedícióhoz, csak itt a fáraók kincse helyett egy hajó aranykincsére pályázik több csapat is. A Fenegyerekek a Trópusi vihar előfutára is lehetne abból a szempontból, hogy kisebb-nagyobb kultfigurák baromkodnak benne, és még jól is áll nekik. A piramisok árnyéka tovább kísért tíztől egy határozottan B-kat. akciófilmben és a Cinemaxon, Dwayne "The Rock" Johnson képében, aki mint frissen szabadult rab (basszus, ma este csak ilyenek lesznek?!), szóval mint frissen szabadult rab sorra felkutatja egy régi, félresikerült akció és egyúttal testvére halálának felelőseit. Eme őrült Rohanásban a törvény oldaláról a jobb szerepekre érdemes Billy Bob Thorton próbálja megfékezni, a másik fél egy noname bérgyilkossal képviselteti magát. Hát, akkor mára ennyit a fegyintézmények javító szerepéről… Nagyon későn, éjfél után tíz perccel kezdik az Itáliai utazásom című doksisorozat negyedik részét a Dunán, de megéri fennmaradni, de legalábbis felvenni valamilyen formátumban, mivel egy ex-pat olasz mester, Martin Scorsese tiszteleg benne hazája klasszikus rendezői és filmjei előtt. Egy normális világban ezt este nyolckor adnák! :(

Napi dzsihád rovat:
Perelni fog a toulouse-i merénylő családja - Azért van bőr a pofájukon, meg kell hagyni. - "Mohamed Merah apja elégtételt követel." - ...ahogy az áldozatok rokonai, meg a közvélemény is. Párszázezer ember szava egy gyilkos apjával szemben.
Zsidó gyereket vertek Toulouse-ban: "Az eset a múlt heti gyilkosság közelében történt." – Asszem erre mondják, hogy a rossz példa ragadós : [
Elhalasztják a merénylő temetését: "Mohamed Meraht Franciaországban temetik el, Algéria megtagadta a holttest befogadását." - Nofene! Akkor most ünnepélyesen visszavonom amit tegnap Algériáról mondtam, és elnézést kérek tőlük.

Kis hírek a nagyvilágból:
18+: Itt a párcserélők új fétise: lisztes szex
- Basszus, ezek beleverik a f***ukat a nullászlisztbe, miközben nálunk HIÁNYCIKK ez a pékek kiváltsága! Arról nem is szólva, hogy az afrikai éhezőket nem kérdezték erről!
Katy Perry a tengerészgyalogságot népszerűsíti: "Erősen kritizálta Katy Perry új klipjét Naomi Wolf feminista írónő, aki szerint a Part Of Me videója valójában egy tengerészgyalogos propagandafilm." – Szegény feminista néni le van maradva pár brossúrával.Rengeteg klip és mozifilm szolgál propagandaként, ez mára egy külön üzletág, a Starship Troopers-től Perry-ig.
Hogyan él túl egy cica 19 emelet zuhanást? – Nem tudom, ki kéne próbálni brit tudósokkal is. – "Egy bostoni macska sérülés nélkül úszta meg a balesetet. Az ilyen esetek nem is olyan ritkák." – Persze, mert hét életük van. Vagy kilenc? Nem, az a farkaik száma…
Cc: David Arquette Budapestről forgat – OK, elég lesz az országimázsból. Mindenki idejön Szigetelni, a közt. elnökön röhögni, etc., ez nagyon jó, csak lassan élni nem lehet normálisan!
Wachowskiék visszatérnek a Mátrixhoz: "Channing Tatum és Mila Kunis főszereplésével scifi trilógiát készítenek a Warner Brosszal." - Köszönjük, ne tegyék. A Mátrix 2-3 se kellett volna, ha már itt tartunk.
18+: A szex igazi lúzerei: "Mielőtt panaszkodna a szexuális életére, nézze meg, mekkorát szívnak az alábbi állatok! Sokuk belehal a szexbe vagy csak spermagyárként végzi." - Nem az a szar, hogy már megint egy cracked.com-os cikket nyúltak le, hanem hogy még annyira se tudnak fordítani mint smittpál, és bennehagytak egészen freudi dolgokat is: "A horgászhal hímje sem a mázlista állatok csoportjába tartozik. Emésztőrendszer nélkül jön a világra, szóval gyorsan nőstényt kell találnia, ha nem akar magányos véget érni. Ha megtalálta anála olykor ötvenszer nagyobb nőt, rácuppan a pikkelyére, és feloldja a bőrét. Lassacskán beleolvad a nősténybe, és gyakorlatilag egy csatolt spermagyárként éli le mélytengeri életét."
Ilyen testet csinál a négyütemű fekvőtámasz - Nem tudom. Nekem olyan testem van, amit a napi négy-öt korsó sör csinál :) Jut is eszembe: EGÉSSÉG, holnap tévémentes nap!



bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés