2012. 03. 31.
Furfangos Vladimir Vladimirovich™ barlangjában várja (márc. 31.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, MÁRCIUS 31.:
FORGÓTINA ÉS AZ AZUTÁNI FOGOLY

(Kép innen)
Ajánlott rovat:
A Film+-on folytatódik a héten megkezdett okkult trend Arn, a templomos lovag kalandjaival, aki a rend tiltása ellenére szerelmes lesz és gyereket is csinál egy nőnek. A srácot száműzik az akkori Afganisztánba, vagyis a Szentföldre, a csajt meg elválasztják gyermekétől. A SZÁZ húsz év magányra ítélt lovag azonban kikupálja magát és mikor hazája a legnagyobb szükségben van (svéd-dán viszály), visszatér mint a Király a Gyűrűk Ura végén, hogy megmentse országát s asszonyát. Hétkor kezdik, ergo nem hiszem hogy túl véres lenne. Nyolckor viszont Clint Eastwood rendezésére (és filmzenéjére) kell odafigyelnünk az HBO-n. Nem hinném hogy sokan megjósolták volna hogy Piszkos Harry megformálója egy filozofálgatós drámát forgat majd a halálról, s az Azutáni lehetőségekről, pedig pontosan ez történt: egy fiatal, s két idősebb ember teszi fel magának a nagy kérdéseket a veszteségek illetve a túlvilág árnyékában. Egyikük kommunikál az odaát lakókkal, a másik túl van egy halálközeli élményen, a harmadik túl van egy szerette elvesztésén. Nem vidám, de garantáltan lélekboncolgatós opus. Tina Turner túlélte egykori zsarnok férjét, a zeneipar változásait, trendeket és filmzenéket, és úgy vonult be a köztudatba, mint szupersekszy rocknagyanyó. Bár mostanában nem hallunk róla, ez nem jelenti azt, hogy teljesen visszavonult volna: pár éve például öt évtizednyi pályafutásából adott visszatekintő-turnét. Bár mi kimaradtunk a jóból, az M1-en bepótolhatjuk, és nem kell ahhoz rajongónak lenni, hogy szeressük a Tonight-ot, a River Deep, Mountain High-t vagy a We Don’t Need Another Hero-t, hogy csak pár ismertebb számát említsem, ahogy ahhoz sem hogy elismerjük Turner legendastátuszát. Hála az égnek ő nem csapta szét magát annyira mint azok akiknél folyton emlékeztetik az embert hogy ekkora meg akkora legenda, és nem is erőlteti az up-to-date-kedést meg a kurvás imidzset mint pld. Madonna: van egy fix közönsége, nem kell átmennie lédigyagyába vagy dábtepbe. Tizenegytől asszem mindenkinek van egy fix programja egy örökifjú hetvenévessel!

Pálgium rovat:
Mi lenne velünk Schmitt Pál nélkül?
- Hát, én először is pezsgőt bontanék, és berúgnék mint a segg :DDD – "Schmitt Pál maga kezdeményezheti a lemondását, de a képviselők még az után is kérlelhetik, hogy gondolja meg magát. Ha távozik, harminc napon belül kell új köztársasági elnököt választani, addig Kövér László, az Országgyűlés elnöke venné át a jogköreit." – Nekem van egy tuti tippem köztársasági elnöki tisztre, a monogramja még mindig G. M.
Orbán: A mai nap az utóbbi idők legjelentősebb sikere: "Megnyílt a Mercedes-gyár, elszállították a Károlyi-szobrot. Ja, és elvették Schmitt Pál doktoriját." - Végre valami, amiben egyetértek, kivéve a Károlyi-szobor elszállítását. A Mercedes-gyár megnyitása és főleg schmitt doktorijának elvétele biztos sokáig benne lesz a Zemberek emlékezetében :DD
Mit vettek el Schmitt Páltól? – Sokat, de nem eleget: "Kisdoktori, kandidátusi, PhD – mit jelentenek ezek, és ki írhatja a neve elé, hogy "dr."?" – Jelenleg semmit nem jelentenek, és bárki odaírhatja a neve elé, után, satöbbi.
Schmitt élete végéig kap állami fizetést: "Lemondás esetén is jár a közpénz, a kocsi, kérhet lakást, és még elnök úrnak is mondhatja magát." - DE DOKTORNAK MÁR NEM!!!!444 négy EGÉSSÉG!
Lemondott a fénynél gyorsabb neutrínókat mérő professzor: "Kábelhiba miatt rossz adatok az OPERA-kísérletben." – Na EZ a különbség schmitt meg azok között, akik tanulással és munkával érték el a doktori / professzori szintet.

Kis hírek a nagyvilágból:
Bűnszervezet működött az MVM-ben: "Kocsis István, Kapolyi és Szász is gyanúsított." – Kizárt dolog, taggyűlés sem volt.
Nyolcvan őstulokból lett az emberiség marhaállománya – Szerintem meg az emberiség IQ-jának összessége állhat nyolcan őstulok összesített intelligenciahányadosából.
Két év börtönre ítélték a berhidai fiúkat: "A három fiatal egy 14 éves lányt erőszakolt meg." – Szerintem meg ki kéne tüntetni őket mint a sekszuális felvilágosítás mai fáklyahordozóit, sőt, lehetne saját tévéműsoruk is, ahol a vendégeket felvilágosítanának, egyszerre akár hárman is, akár akarják az illetők, akár nem. Ilyenek az igazi macsó férfiak: hárman esnek neki egy 14 éves lánynak. Kimaradt valami? Ja igen, A KURVA ANYJUKAT, kasztrálás kéne ezeknek, nem két év nyaralás a mi pénzünkön!
Minden idők: Lefejelte a bírót, majd autóval menekült a lincselés elől a futballista: "Nehezen viselte, hogy az ellenfél egyenlített." – Hát igen, a focistákat még mindig nem az eszükért szeretjük…
18+: Élő adásban villantott puncit a román újságíró – ...az újságírók meg már csak ilyenek, az anyjukat, a ravatalon is, egy kis hírverésért. Lapozzunk is.
Robbie Williams és neje dugtak, működik – Hihetlen! Tényleg beleillik a kuki a nuniba?! Hogy mik vannak!!! Nade komolyra fordítva a szót: végre egy újabb celeb, aki a homó-seksz után visszatért a heteró-sekszualitás egyenes ösvényére, megtenni az első bizonytalan lépéseket! Drukkolok neked, Robbie!444 négy
SP a Barátok közt Alizával csókolózott – …avagy a jó példa ragadós! Respect, SP, gyere te is vissza a fénybe!
MC Hammer ötven lett, Steiner Kristóf ünnepel – Mit? Majd ha ő is ötvenéves (vagy heteró-sekszuális) lesz, akkor koccintson!
18+: Bícses hangulatban tolta le a bugyiját: "VV5 Kinga élt a vetkőzés lehetőségével, le sem lehetett volna róla beszélni. Megérte a fogyózás." – Meglepődtem volna ha NEM élt volna vele, amúgy meg nem bícses, hanem BICCSES. Nagy különbség, persze tudom hogy túl nagy elvárás a velvetesektől az angoltudás…
Raffael magára vállalta a gyilkosságot: "Én vagyok egyedül felelős Marian Cozma haláláért" – mondta az utolsó szó jogán." – Ahogy az várható is volt: egy magára vállalja a balhét, hogy mentse a többit. Bár nem ő van rajta, de ne feledjétek ezt a képet, kedves vádlott(akk)al szimpatizálók.






bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés