2012. 04. 21.
I am there (ápr. 21-22.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, ÁPRILIS 21.:
FOLYTATJUK A SIKOLTOZÁST

Add csak ide a borotvát...
Ismétlés, talán érdemes rovat:
Fél tizenkettőkor rendhagyó Bob Dylan-tisztelgés a Dunán, a Palindrómákhoz hasonlóan itt is más-más ember játssza a főszereplőt, ami esetünkben nem túl szerencsés. A végeredmény olyan lett, mint a film címe (I’m not there), ami nem árul zsákbamacskát: Bob Dylan valóban not included, egy biztos, nem ebből fogjuk megérteni a kultuszát. Ma két, szerencsére szerethető toleranciafilmet is kapunk, az elsőt fél nyolckor a TV2-őn, és az iskola túlsúlyos lánya győzedelmeskedik benne az előítéletek ellen és a helyi királynő-választáson, amire egy sötét lelkű rosszakarója nevezte be – és közben persze felzárkózik mögé az összes lúzer is. A Queen Sized-nak nem sok köze van a Super Size Me-hoz, max. annyi hogy a főszereplő itt is mindent megeszik csak épp bánatában, az alcím (Tömör a gyönyör) a szokásos szóvicces baromkodás annak ellenére hogy sajnos létező és komoly problémát tolmácsolnak humoros formában. A másik hasonló alkotás a Muriel esküvője kicsit később (20:10), amiben egy ugyanilyen csúnyácska (bár nem kövér), ABBA-fanatikus csaj álmodozik a menyegzőről, amiben élete csúcspontját látja. Mi meg az M1-en azt, hogy a valóságnak nincs sok köze a filmekhez, legyenek bármennyire szerethetők. És végül RTL Klub, 22:25: Halálra jelölve – Sima Steven Seagal-akciózás a drogterjesztők ellen, ami miatt itt van, az a Nap kommentje:

jólenne | Válasz ápr. 10. 23:00 | 32/33
Hát nem is tudom, talán azt hiszem, hogy kibasszottul odabaszottt ez a filmje is bazzeg, bár még nem láttam, de ugye Ö játszik benne. Szeretnék amúgy egy olyan kisujjat, mint amiyen ennek a Sztegál Istvánnak van, mer le tud verni vele 4 golyószórós ügynököt vagy akár gengsztert.


Ajánlott rovat:
Este hétkor és a Filmmúzeumon lesz a mai fő-jóság: a Folytassa-sorozat 1966-os datálású epizódjában ugyan nem szerepel az emblematikus Sid James, de attól még kellemesen kétértelmű szórakozást fog nekünk nyújtani. A Folytassa a sikoltozást! a horror,-és detektívfilmek szaftos paródiája, amiben egy őrült tudós nőket változtat próbababákká, ám az ügyet felderíteni hivatott rendőr még az orra előtt heverő nyomokat se veszi észre. Szinte egy más világot kapunk, pedig csak három-négy évtizednyi idő telt el az elkészülte óta, az akkor merésznek számító húzások ma már senkit sem izgatnak fel. Nézzük és nosztalgiázzunk!

Magyarul! rovat:
Majdnem jó az Amerikai pite 4. - Én meg majdnem nem szarom le. De várjunk csak, inkább mégiscsak LESZAROM. - "Ha össze tudjuk szedni az eddigi összes morzsát, amit a pitekufircoló Biggs elszórt, nem is vészes."MAGYARUL: Ugyanolyan szar mint az összes többi.
Kosaras a világ legbefolyásosabb embere: "A Time listája élén Jeremy Lin áll, Obama csak a 62."MAGYARUL: Világ = Amerika. Mutatja is rendesen az ottani átlag IQ-t ^^

Kis hírek a nagyvilágból:
LG: Szikora Robi nélkül maradt Amerika
– Idáig hallatszik Amerika jajveszékelése, hogy egy ekkora világSTÁR nem teszi náluk tiszteletét. - "Eddig szívességből lépett fel az R-Go New Yorkban, most már nem akarnak törvényt sérteni." - …és ismét egy mondat, aminek csak a fele igaz. A második fele. Mert ugye azt senki se hiszi, hogy van aki szívességből vesz repjegyet Amerikába hogy ott szívességből FELLÉP playbackeljen. Nagyon kemény zenekar lehet ez az R-Go, hogy szinte kockáztatták a törvénysértést!
Eleven csirkét tojt egy tyúk: "A csibe az állat testében kelt ki Srí Lankán, a tyúk belepusztult a szokatlan reprodukcióba." – Ahogy a nők is, hogyha embernyi tojásban kéne megszülniük a gyereküket.
Agyműtét-szimulátort építettek Japánban: "Az orvostanhallgatók a Cybram 001 névre keresztelt roboton gyakorolhatják a műtéteket." – Nagyszerű. Most már csak agyszimulátor kéne azon embereknek, akiknek bizonyítottan nincs agya. Persze van akinek mindenből több is van:
Három vaginája van a kengurunak: "Az erszényes hímnek pedig kétágú pénisze lehet. Csoda, ha az anyaállat örökké terhes?" - …és ez csak az egyik ok, amiért ezt a felállást még a dupla pénisz ellenére sem vállalnám be. Mert gondoljunk csak bele: a természet itt is igazságtalan. Az egy dolog hogy orgazmust könnyebb színlelni mint erekciót, abba is beletörődik így ötvenéves korára az ember hogy egy nőnek egy alkalommal több orgazmusa lehet mint erekciója egy férfinak, de az emberben azért él a remény, erre tessék: azt hinnéd hogy a két pénisszel valamit kompenzálnak a hímnem javára, de nem, még itt is a nők részesülnek előnyben: csakazértis kaptak egy harmadik vaginát. Tiszta szerencse hogy a kenguruk nem tudnak ebbe belegondolni, mert már rég kihaltak volna, mivel a hímek ki se jönnének a kocsmából bánatukban. Én csak tudom mert ugyanezt csinálom és még dupla péniszem sincs. EGÉSSÉG!
115 éves lett a világ legidősebb férfija: "A japán matuzsálem szerint a hosszú életének titka, hogy minden nap felnéz az égre." – Akkor én nem fogok 115 évig élni, mivel én max. a pohár fenekét nézem minden nap :DDD
Halálos betegségeket gyógyíthat a magyar kutatók felfedezése: "A cukorbetegség kezelésében mutat új irányt, és az izomsorvadás gyógyításában is segíthet." – Nem baj, majd ellehetetlenítik őket is mint az összes többi magyar feltalálót, külföldön meg lelopják ezt is.
Excel-táblán vezette 12 potenciális barátnőjét – Mi itt a baj?! Rend a lelke mindennek!
18+: Éden Anikó pucsít és cicit villant – Nem lep meg. Az lepne meg ha dolgozna!
18+: Kiszivárgott Christina Ricci melle – Amilyen kevés van neki, nem csoda hogy csak szivárog. Nem is értem minek ide a 18+as korhatár. Illetve dehogynem, hátha egy kamaszkölyök valaki ezt a mellet látja életében először, onnantól nem lesz heteró-sekszuális…
Milla: Inkább kussolunk – mondják az On The Spot készítői - Inkább ti kussolnátok már el, váccpávörök. - "Miért nem csinálnak filmet Magyarországról?" – Szerintem két valódi oka lehet ennek: vagy azért mert itt keményebb a Zélet mint a poszt-apartheid Afrikában vagy ugyanazért az okért, amiért tudtak filmezni Afrikáról meg a többi helyről: nem ott élnek, nyugodtan verhetik az ott lakók faszával a csalánt. Itt viszont egyből betámadnák őket. Például a Millások, akik betiltatták Pesty filmjét:

jozicsenko 2012.04.19. 07:43:49
"A kérdésre, hogy miért nem forgatnak Magyarországon,"

a választ már egyszer megadtátok: hoztok egy aláírt kérvényt és
betiltatjátok, ha nem megfelelő nektek :-)

igen, százezren a sajtócenzúráért! :-))

(a srácok meg szimplán ki akarnak maradni ebből: jön egy politikai
oldal és rájuk telepszik, hogy magukat igazolja...)


Elhiszem rovat:
Állt a pultnál, halálra verték: "Húsvét szombaton Nagy József berzéki szobafestő elment inni egy sört. A kocsmában minden ok nélkül agyonverték. A borsodi községet sokkolta az eset." – Azért mennyire bebarnult már az Index! Pár éve ezt még úgy hozták volna le (már ha egyáltalán lehozták volna), hogy a szélsőjobbos szobafestő (aki nyilván a kisbajuszos miatt választotta ezt a szakmát) "elütött egy kislányt", "szóváltásba keveredett", vagy "biztos cigányozott" (á la mohácsiviki), amiért megkapta a jogos büntetést, miközben A TÁVOLBAN VALAHOL FELSÍR EGY GYEREK. Most meg két héttel az eset után egy egész cikket szentelnek neki, és az ő oldalára állnak!!!! Nem értem, egyszerűen nem értem, azt se hogy minek kell megemlíteni hogy a LINCSELŐK akarom mondani jogos elégtételt vevők vezetője börtönben volt és kijövetele óta (másfél évtized) senki se látta dolgozni. Visszataszító ez az újságírói manipuláció, de azért írjuk a javukra hogy az érdi kapitányság ostromáról szóló hír még így, egy év után se jutott el hozzájuk. Bizony, Érdről hosszú idő alatt érnek be a hírek a Fő Város vezető hírportáljába, és még akkor se biztos hogy kikerülnek. Tudomásul kell venni, hogy flígauf bence filmje, a sperma lenyelése vagy a Hét Pornósa sokkal nagyobb hírértékkel bír, mint rendőrök megtámadása vagy egy épp csak arra járó ember halálra verése. Ne is gondolkodjunk ezeken, sőt, általában ne gondolkodjunk.

"Nagy József kerti munkákkal töltötte a húsvét szombatját. A berzéki szobafestő és családja, felesége és lánya nem terveztek komoly ünneplést, már évek óta nem tartottak nagy húsvétot. Nagy fél hatkor befejezte a kertészkedést, és azt mondta feleségének, elmegy egy sörre a Hernád kocsmába még vacsora előtt. Gyakran csinált ilyet, általában nem ivott többet egy sörnél, le sem ült, csak a pultnál beszélgetett ismerőseivel a kert körüli munkákról. Azt ígérte, hatra újra otthon lesz. Nem sokkal Nagy után érkezett a kocsmába id. L. Zoltán három rokonával. Látható volt, hogy a balhé miatt érkeztek, részegek voltak, azonnal bele is kötöttek a csendesen álldogáló Nagy Józsefbe. Ekkor még nem történt komolyabb baj, Nagy Emese, a mindössze pár napja ott dolgozó pultos kitessékelte a kötekedőket. Nem sokkal később azonban visszatérek, husángokkal, botokkal felfegyverkezve. Azonnal rátámadtak Nagyra, ütni kezdték a fegyvereikkel. Bár többen is voltak rajtuk kívül a kocsmában, senki sem lépett közbe, kivéve Nagy Emesét, ekkor azonban őt is megtámadták. Az ütésektől a pultos eszméletét veszítette. Mikor felébredt, nem volt senki a kocsmában és azt látta, Nagy véresen fekszik a földön.Ő hívta ekkor a rendőröket és a mentőket. Nagy a helyszínen meghalt."

Gondolom, bódis kriszta, fabricius gábor meg flígauf beléndek már biztos megvette a férfi életének jogait hogy forgassanak róla egy olyan igazi tényfeltáró, géppuskaropogásos, éjjel felriadós filmet, amiben csak a szél sóhajtozik a kocsma asztalai között… Illetve nem is tudom, benedek biztos hogy nem ér most rá, ha a legutóbbi interjújának hinni lehet, jelenleg épp kipiheni világhírű Block-Busterének forgatását az óceánon szörfölve. Bizony nehéz dolog ám közönség-sikerfilmeket forgatni!

"A gyilkosok egyenesen Józsira rohantak, ütötték a botokkal, ahol csak érték. Az áldozat meg sem próbált visszaütni, felemelt kezével védekezett, de hiába. A földre rogyott, de fekvő helyzetében is záporoztak rá az ütések. (...) Amikor felém fordultak és mondták, tudják, hol lakom és kinyírnak, már világos volt, hogy most én kerülök sorra. Az idősebb férfitől kapott pofonok után közösen kezdtek ütni a karókkal. Az arcomat igyekeztem védeni a kezemmel, így hátráltam a terasz felé, ahol ott voltak a vendégek. Miközben nekiestem az ajtónak, megfordult a fejemben, talán segítenek, de senki sem tett semmit. Bámultak. A kisebbik nő által a nyakamra mért ütés után térdre rogytam és eszméletemet vesztettem. Amikor magamhoz tértem a teraszon, fogalmam sem volt, hol vagyok. Addigra mindenki elpárolgott, csak Józsi feküdt odabent mozdulatlanul, véresen. Próbáltam kitapintani a pulzusát, de nem éreztem semmit. Felhívtam a rendőröket, kértem, küldjenek mentőt is. A kedves vendégek, akik tétlenül nézték végig a gyilkosságot, utóbb a rendőröknek azt vallották: nem láttak semmit."

Egyszerűen hihetlen, hogy vannak még olyan rasszista, szélsőséges emberek mint ez a pultosasszony, aki megpróbálta megakadályozni hogy ezt az embert halálra verjék. Hát miért nem csinálta azt amit a többi, toleránsabb férfivendég, akik "nem látták" ahogy a fickót karókkal ütlegelik, még akkor sem amikor már holtan feküdt a padlón. Így kell ezt csinálni, birkák: igyátok meg szépen a söröcskét miközben egy családapát éppen botokkal vernek halálra a szomszéd asztalnál, azután menjetek szépen haza tévézni és valljátok azt hogy nem láttatok semmit.
Visszatérve a pultosnőhoz: remélem az anonímusz őt is megbünteti valahogyan, mert ugye ez most Magyarországon a legnagyobb probléma, az intolerancia, a kirekesztés, no meg a más kultúrák semmibe vétele. Most komolyan! Miért nem képesek egyesek elfogadni, hogy vannak akiknek az jelenti a szombat esti szórakozást hogy bemennek a kocsmába, csak úgy halálra vernek egy embert, utána átmennek a szomszédjukhoz és őt is meg a családját is összeverik! Ha rajtam múlna, én kötelezővé tenném ezeket a szombat esti LINCSELÉSEKET viselkedésmodifikációs programokat, hogy a Zemberekből teljesen kineveljék a rasszizmust. Abszulút siker lenne. Lehet hogy a végén senki sem élne ezekben a falvakban csak a LINCS  POGROM akarom mondani átnevelőprogram-menedzserek, de az tuti hogy eltűnne a kirekesztés örökre, és nem kéne holmi pultosnők agresziójától tartani, akik meggátolják őket a laza esti gyilkolászásban.
Egyenruhások támadnak a lógós diákokra: "A rendőr a diákot vihetné az igazgatóhoz, és jön a testi kényszer alkalmazására is jogosult iskolaőr." – Nagyon helyes, legalább a gyerekekkel szemben lépjenek fel brutálisan ha már a felnőtteket nem tudják megvédeni a lincses bácsiktól! Viszlát holnap ugyanebben a nagyon pozitív szemléletben!


VASÁRNAP, ÁPRILIS 22.:
VADIÚJ VADDISZNÓ

Két kezdő alkesz és egy profi harmadik
Ismétlés, nem ajánlott:
Mit vétettünk, hogy egy nap két Brendan Fraser-filmmel is büntetnek minket, és mindkettő ilyen halálgyenge?! A Távkapcs azzal a nagyon fárasztó ötlettel játszik el nyockor, hogy mi lenne ha a Zélet HD-tv lenne, vagyis megállítható meg visszatekerhető. A végeredmény természetesen függőség, ám mi ne függjünk a TV2-től még Kate Beckinsale kedvéért se. Gyenge, akárcsak a Minden6ó, de legalább Christopher Walken keresett vele egy keveset. Ha még ezután is bírjuk szusszal (nem fogjuk), még mindig ott van fél kettőkor a Csalás és ámítás az M2-őn, csak ebben Mchael Keaton a kakukktojás. Kihagyható, sőt kihagyandó.

Nem ismétlés, nem ajánlott:
Hálózat TV, 21:00: Gyomok között – Garantált depresszió: Meryl Streep és Jack Nicholson mint hajléktalanok küzdenek a be nem teljesült életcéljaikkal és az alkoholizmussal New York utcáin. Nem szeretem az ilyeneket, mert mintha magamat látnám tíz-húsz év múlva, csak nekem majd nem jut ivócimbinek egy Tom Waits...

Ismétlés, de ajánlott:
Viasat 6, 22:00: A három amigó – John Landis kis késéssel, de kapcsolt 1986-ban: Mel Brooks után szabadon ő is leforgatta a maga vadirégi vadnyugat-verzióját, leginkább a Hét mesterlövész ihletésére: itt egy rablóktól szorongatott kis falu népe elhiszi a moziban látott három szuperhős kalandjait, és meghívják őket rendet tenni. Steve Martinnak volt még pár családbarát filmje ezután is, ám Chevy Chase nagyjából itt volt utoljára jó. A mai napi felhozatal meg még itt sem.

Kis hírek a nagyvilágból:
Elszívták a levegőt a sok trockista elől – Végre valami jó hír! Trockisták takaroggy!!! – "Szélsőjobbos Le Pen lány, kommunista felfedezett, autógyári munkás, és még egy sor szórakoztató jelölt a francia elnökválasztás első fordulójában. Sok céljuk nem lehet, csak a szép halál." – Na jó, de legalább megpróbálták.
Bárki vacsorázhat Clooneyval és Obamával negyvenezer dollárért – Muhaha! MÉG INGYEN SEM. Hogy ÉN fizessek negyvenezret azért hogy egy lejárt szavatosságú színészt vagy egy egyre cikibb ország egyre cikibb elnökét elviseljem? Még ha ŐK fizetnének nekem akkor esetleg egy óráig eltűröm a társaságukat. Persze ha nőből volnának és G.M. lenne a monogramjuk, akkor talán, de negyvenezer dollárt még őérte se adnék, csak ha egy életre megvásárolnám ^^
Gazdaságpolitikai fordulat jöhet - Na végre! Az csak jó lesz nekünk! Vagy nem? - "A kormány eddig főleg úgy adóztatott, hogy az a lakosságnak kevésbé tűnjön fel. Most nem lesz más választás: megszorít vagy bukjuk az uniós pénzeket." - ..de, csak előbb lágyan tönkremegyünk. Ha eddig úgy adoztattak hogy a lakosságnak ne tűnjön föl, akkor rosszul csinálták...
A nyílt utcán lőtte agyon haragosait a győri Vadkan presszó tulajdonosa - Nomen est omen, erre mondják. Nem árult a fickó zsákbamacskát, tényleg egy igazi vadkan volt. Valami van a levegőben hogy ennyi gyilkosság van mostanában :(((
Kerékagy: Egy bjutiful nap a városban: "A Critical Mass és a tilt shift technika barátságos, napsütötte terepasztallá varázsolja Budapestet." - ...ellentétben a Critical Mass-vonulásokkal, amik céltalanok és kaotikusak.
Supermoon Made Me Want To Pee - Nagyon beteg klipet készített a Record Store Dayre a Flaming Lips (18+): "Úgy látszik a Flaming Lips nagyon rápörgött az idei, konkrétan ma megrendezett Record Store Dayre. (...) Most (...) ismét klippel rukkoltak elő (...). Az egészen bizarr animációs videóban a Földet eléri az apokalipszis, farkasok tépnek szét embereket és még egy űrhajós koponyáját is levizelik benne. A tovább után meg is lehet nézni a korhatáros alkotást (plusz bónuszként Wayne Coyne bemutatja a kiadványt)." - Mintha nem haldokolna így is épp eléggé a zeneipar, ezek a rohadt hippik verik bele az utolsó szöget: hallgathatatlan zene, LSD-tripbe hajló klip...sikerült egy életre megutáltatniuk mindenkivel a lemezvásárlást. Mára ennyi, viszlát holnap!






bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés