2012. 06. 09.
A legrosszabb nyálfesztivál (jún. 9-10.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, JÚNIUS 9.:
NEM-HORNY MATTHAU

Nem enged a női praktikáknak!!
Nem ajánlott:
Film+, 18:35: Speed Racer: Totál turbó – Mint oly sokan, a Wachowski testvérek is beleestek az örök művészhibába: minél híresebbek és excentrikusabbak, annál kevésbé törődnek azzal amiért végülis megszerettük őket. Valamikor (úgy egy vagy max. két film erejéig) tudtak rendezni, azonban a Mátrix-kultusz ugyanúgy börtönbe zárta őket mint Lucast a Star Wars, csak náluk még a második-harmadik résznél kifogyott a szufla (nem mintha az első epizód olyan nagyon eredeti lett volna). Hiába hogy Larryből Lana lett (de legalább nem Del Rey), hiába a kortárs trendekhez való mániákus igazodás (PC-s játék feldolgozása), a végeredmény tipikusan az egyszer sem érdemes kategóriába tartozik még Susan Sarandon és John Goodman ellenére is, és még van ennél is rosszabb: a kötelező vetélkedő. Miután már az összes fellelhető, magát tehetségesnek tartó embert nagy nyilvánosság előtt megalázták, jöhet a következő, legősibb kiesősdi, az egyetlen, amit még a szocializmus is tolerált (hát hogyne, hát innen válogatták az elvtársak a szeretőket). Korszakok jönnek, megszállók mennek, de a Szépségkirálynőválasztások valahogy maradnak. Mindenki tudja hogy kamu az egész ahogy mindenki rühelli a kertévéket (esetünkben a TV2-őt), de mégis mindenki odaül elé (ma például fél nyolckor), én meg megértem őket: mégis mit nézzenek, az aktuális foci EB / VB-t? (Lesz még a Maci Laci is, ami az a Hanna-Barbera klasszikusnak, mint a Vuknak a Kis Vuk, úgyhogy még a csatornát / időpontot se írom ide, igen, annyira szar.)

Ismétlés, de talán:
Egy időben szinte az összes fontosabb színésznő alá raktak egy-egy westernfilmet. Ilyen volt a Gyorsabb a halálnál (Sharon Stone), vagy a közelmúltból a Bandidas. A Maverick Jodie Foster-t dobja be a vadirégi vadnyugatra, igazi húzóneve azonban nem ő, hanem az akkor még normális Mel Gibson, akinek itt a hazárdőr, nagy játékra és még nagyobb nyereményre gyúró imázsát kapjuk, és pont emiatt van az hogy bár a kötelező westernek ideje lejárt, azért a mostani (lassan már lecsengő) pókerhullámba tökéletesen illeszkedik, nem mellesleg vígjátéknak is hibátlan, és a szüleidet-gyerekeidet is leültetheted elé, úgyhogy fél nyolckor irány a retekklub! Még egy western lesz ma, mégpedig a Dunán háromnegyed tizenkettőkor, szintén egy nagy névvel, Steve McQueen-nel, aki itt Tom Horn, a rendcsinálásra szerződtetett, ám a város helyzetét tovább rontó pisztolyhős bőrébe bújik. Intő példa arra, hogy a tolvajoknál néha az a veszélyesebb, akit arra fogadnak fel hogy tűzzel-vassal véget vessen a bűnözésnek… A Filmmúzeum meg úgy tűnik Johnny Depp-napot tart, háromnegyed héttől egymás után leadják a jobb, csak sajnos agyonismételt filmjeit (Gilbert Grape, A pokolból, Ollókezű Edward). Hagyjuk ki.

Kiemelten ajánlott:
Cinemax 2., 20:00: Hotel Plaza – Ismerős helyszín: elit hotel, tele az elit bűneivel. Négy szoba helyett csak egy, akárcsak a főszerepet játszó színész (Walter Matthau), aki viszont az itt látható három kis szkeccsben mindig valaki mást játszik: az elsőben csapodár férjet, a másodikban kivételesen nem a díványon castingoló, hanem komoly érzelmeket tápláló filmest, végül pedig leendő apóst, aki megpróbálja a mosdóba zárkózott leendő menyasszonyt (a lányát) kicsalogatni. Ha még azt is hozzáteszem hogy mindez Neil Simon színdarabjából készült akkor mindenkinek világos lesz hogy ez a legjobb ma estére.

Kis hírek a nagyvilágból:
Külföldre megy tüntetni a kalinyingrádi orosz ellenzék - Jöjjenek hozzánk, tüntessenek a mi politikusaink ellen is!!44 négy - "Jobb Lengyelországba utazni, mint otthon bírságot fizetni esetleges szabálysértésekért." - Abszolút demokrácia. Gondolom az Amnesty International már követeli Putyin fejét :DD
100 évre betiltották a melegfelvonulást: "Döntött egy moszkvai bíróság. Az orosz melegközösség fellebez és azért vonulni is fog." – Abszolút demokrácia 2. Mindegy, vonuljanak ők is nálunk, még egy felvonulás ide vagy oda…
Egyházi esküvő a dán melegeknek: "Törvényben írták elő az evangélikus egyháznak, hogy adják össze a melegeket." – Asszem ezt nevezik toleranciaterrornak. A végén még az átlagembernek is kötelezővé fogják tenni a havi egyszeri homó-sekszuális aktust!
Herére mennek az Eb rendőrkutyái – OK, akkor innentől kezdve még a kocsmákat is kerülni fogom ahol közvetítik o_O A seggem szüzességénél jobban csak a családi ékszereket féltem!!44 négy
18+: Micaela Schaefer focilabdának festette pucér mellét: "A német modell tudja, nem az esze miatt szeretik." – Az egy dolog hogy ő segg hülye, a modelleknek nem is kell okosnak lenni. De ez a cselekedet is egy újabb érv a foci betiltása mellett, mert megmutatja, hogy még a nőt is csak akkor veszik észre az EB alatt, ha el van maszkírozva, és ki az az elmebeteg aki csak akkor izgul egy egészséges, teleszilikonozott csöcsre csak akkor gerjed ha bőrlabdának van kifestve?! EZÉRT FOGY A MAGYAR!
Lars Ulrich szerint az Arctic Monkeys egy heavy metal zenekar – A mostani Metallicához képest már Justin Bieber is metál, maradjunk annyiban.
Felfedezte szexualitását a nyolcasikrek anyja - …milyen kár hogy csak azután miután világra hozott nyolc gyereket. Tíz év múlva gondolom az anyaság gondolatával fog majd barátkozni…idióta ribanc.


VASÁRNAP, JÚNIUS 10.:
KRAJCÁR-SZONÁTA

Ese Mese Már akkor is voltak mobilok?!
Mindenki ezt fogja nézni:
M1, 19:55: Forma-1 Kanadai Nagydíj: Futam – Nahhh, ezen gyorsan túlvagyunk, nézzük akkor amit érdemes ma este:

Mértékkel ajánlott:
HBO, 20:00: Éjfélkor Párizsban – Woody Allen rendületlenül próbálkozik, és bár ebben a 2011-es filmjében nem szerepel csak rendezi, azért a legjobb ötlet még mindig az benne, hogy a francia fővárosba érkező házaspár férfitagja (Owen Wilson) éjfélkor egy lovaskocsi segítségével visszautazik az időben, de ez csak azt mutatja, hogy Allen már ezer éve nem járt semelyik város utcáján éjfél után, mert akkor tudná hogy az ilyen kirándulások általában megélhetési bűnözéssel végződnek még Párizsban is, ami már régóta nem az a Bakony aminek Ady lefestette. Ettől eltekintve a sokadik egzisztencialista, íróiválságos-művészproblémás-házasságos csetlés-botlás a (régóta nem) mestertől. Attól meg hadd ne kelljen elájulnom hogy sikerült megnyerni a szerepekre Carla Brunit, Martin Sheen-t vagy Rachel McAdams-et.
Cinemax, 21:50: Kinn a bárány... – Woody filmjéhez hasonlóan felemás vígjáték, de Írországból, egy ottani white trash farmergyerek életéből, aki a birkákat igazi nőre cseréli, csak az a baj hogy az illető hölgy a legősibb mesterséget űzi, és emberünket is ráveszi a pályamódosításra. 19:20-kor viszont az előbbi történet fordítottját kapjuk az HBO2-őn, még akkor is ha a katalizáló esemény az apához köthető itt is, bár nem hal meg, csak gyengélkedik. Ez billenti ki lánya, egy addig csak házimunkával foglalatoskodó nő (Diane Lane) életét annyira, hogy kénytelen lesz átvenni a papa istállóját. Ám a kényszerűségből hamarosan öröm lesz, amikor megszereti a tanyasi létet és különösen az egyik Paripát, olyannyira hogy versenylóvá teszi egy szakértő lovász (John Malkovich) segítségével.

Ismétlés, de ajánlott:
Nem lehet betelni Bergmannal, most épp az M2-őn adják az egyik alapművét, nem is későn (kilenckor). Az Őszi szonáta minden művész (így a rendező) nagy dilemmájáról szól: aki a világnak adja magát, az mihez kezd a nélküle zajló családi élettel, a felnövő gyerekekkel? A főhős zongoraművésznő is csak annyit tud, hogy elismeri: nem volt tökéletes szülő, de lányának, aki az asszony másik (ráadásul fogyatékos) gyerekét neveli, mindez túl kevés és túl későn jön. Mindenki megy a maga útjára: a lányt várják a szürke hétköznapok és húga gondozása, anyját meg a lekötött koncertek. És végülis nem is tehetnek mást.

Kis hírek a nagyvilágból:
Csak Charlize Theron jó a Hófehérkében – Nem, még ő sem. – "Dark fantasy helyett Twilight-folytatás a Hófehér és a vadász. A törpék bunkók, de néha viccesek." – ...és ez újdonság? Látszik hogy a cikkírónak kimaradt az életéből a Hófehér.
Rablók késeltek meg egy férfit Budapesten – Milyen késelés?! Megélhetési bűnözés! - "A ház tulajdonosa rajtakapta a tolvajokat." – Milyen szerencse hogy pont most fogadtak el egy törvényt, ami szerint nem védheti meg magát és tulajdonát az ember minden eszközzel!!44 négy
Prodi: Jöjjön az Európai Egyesült Államok: "Az Európai Bizottság volt elnöke szerint vagy ez lesz, vagy Európa kilép a történelemből."PONT FORDÍTVA! Ha Európa az Amerikai Egyesült Államok mintájára alakul áz, az fogja a végét jelenteni…
Jövőjükért aggódnak a fideszes képviselők – Már ők is? Tényleg itt a válság… - "Többeknek hiányzik a járási vezetőknek az utolsó pillanatban előírt ötéves közigazgatási gyakorlata."MAGYARUL: gyakorlat nélkül kaptak meg olyan állásokat amiket elvileg nem kaphattak volna meg nélküle.
Webkamerás chat közben lőtte fejbe magát az amerikai fiú: "Töltetlennek hitt puskával vagánykodott."
Véletlenül agyonlőtte magát az MPP-jelölt: "Rendőr barátja pisztolyát akarta megnézni a romániai magyar párt nagybaconi listavezetője." - Újabb adalék a TRENDING 2012-höz :((((




bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés