2012. 07. 28.
London, 2012: The Hunger Games (júl. 28-29-30-31.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, JÚLIUS 28.
A Világválság 2012. évében, nem sokkal a globális NEMZETHALÁL előtt amit már előre megjósoltak a maják, rómaiak, görögök, Nostradamus és még előttük jóval a magyar sámánok, egyszóval mindenki aki velünk van és még jó fej is, szóval 2012-ben a fejlett világot ellenőrző másvilági ufonauta gyíkemberek összegyűltek a fejlett világ fővárosában, Londonban, hogy rettenetes, kakodémonikus, pánördögi rituálékkal szenteltessék meg az eljövendő új kort, amihez képest a terminátori gépek lázadása kismiska, a Mátrix filozófiája képes kifestőkönyv, a Mein Kampf pedig az előjáték előjátéka. A megtévesztett tömegek százezrével zarándokoltak a sportnak álcázott génmanipulációs genderpropaganda oltárai elé, a Bibliát sportújságokra cserélték – a Gonosz imperialista hatalmának csúcspontjához érkezett, hiába hogy a Brit Birodalom elvesztette gyarmatait a problémásabb lakók kivételével. Egyedül a hozzám hasonló ALKOHOLIST straight edge PARANO sorok közt olvasó zsenik tudták, mi történik valójában!4444 négy, és kötelességüknek érzik hogy tudatára ébresszék a sprickoló tömegeket a világméretű manipulációra amit elszenvednek!!!!!

Amit az olimpiai faluban néznek okkultista orgiák közben - kiemelten nem ajánlott a tudatos fogyasztóknak:
Viasat3, 19:10: Kém a szomszédban – Nem véletlenül ismétlik pont most. Nem, nem azért mert uborkaszezon van és nem akarnak a sportközvetítéssel versenyezni. Eme Jackie Chan-vígjáték újbóli leadása azt szimbolizálja hogy a sportolók, a nézők, egész London totális megfigyelés alatt van, még az se kizárt hogy az előző olimpia-rendező Kína által, és hogy a szocialista munkásőr-uralom már a SPÁJZB szomszédban van, mi pedig naivan megbízunk benne! ÉBERSÉG bajtársak, a vörös-sárga fenevad már a nyakunkon ül, mi pedig vígan vesszük a termékeit a Sárkány piacokon – ez se véletlen amúgy hogy a Gonosz mesebeli megtestesüléséről nevezik el ezeket a lélekvadász konzumközpontokat!
M1, 20:20: Olimpia 2012: London – Ne tévesszen meg minket a program ami a sporteseményekre fókuszál, a megnyitót nézzük meg újra, amit nem véletlenül a szipu meg a seksz filmes népszerűsítője, Danny Boyle rendezett, és amin nem véletlenül tartott beszédet gyermekeink tiszta fantáziájának fő megfertőzője, a sátánista meseíró J. K. Rowling. Nem mellesleg, ez a 30. olimpia, ami római számmal leírva XXX., ez pedig a tisztátalan sekszualitást szimbolizálja. Ha már itt tartunk, azt se felejtsük hogy az olimpia hagyománya a görögöktől indult, akik mindent, így a sportot is kifogásként használták arra hogy egymásnak feszülő, izzadt férfitesteket bámulhassanak. Ne engedjünk az agymosásnak!!44
Film+2, 21:35: Heidi Fleiss síkos karrierje – Francois Villon gyönyörűen megrajzolta a Cédát egyik versében. Íme Heidi-Hoe, a filmvilág bábeli szajhája, aki előbb a saját testét, később sok más lányét bocsátotta áruba a perverz mozgókép-mogulok összes beteges vágyának. Hollywood elsőszámú kurvaközvetítője végül azon bukott meg amin a mi dubajozó lányaink sose fognak: az adóhivatal kijátszásán. Ez a látszólag elrettentő életrajzi produkció számtalan nehéz körülmények között élő, szűzies Lánynak adna végső Lökést hogy a prostitúciót válassza – de szerencsére itt vagyok én, itt meg egy kép a "főhősnőről":

Így néz ki egy kiélt kurva a karrierje végén.
M2, 0:00: Mianyánk kivan – Ördögi másságpropaganda a másságpropaganda ördögi hazájából, az ördögi Spanyolországból! Nem véletlen hogy pontban éjfélkor kezdik: csoportosan vérfertőző okkultista orgiába torkolló tömeges melegházasságról szól ez a látszólag vígjáték film, amiben a fő viccforrás az Egészséges Heteró-Sekszualitás. A névtelen rendező sokat lopott a meleg-sátánista stílus vitathatlan adeptusától, Almodóvartól. Ne igyunk előtte csak szenteltvizet, hátha úgy csökkenteni tudjuk az elménk átprogramozására elrejtett tudatalatti meleg szimbólumkat!!!

Fokozottan ügyelnek a sportolók testi épségére.
 
Amiről az olimpiai faluban beszélnek:
Egyre hangosabb és egyszerűbb a popzene - …és ezzel egyenes arányban egyre kevésbé jobb és népszerűbb. - "Spanyol tudósok kimutatták, hogy folyamatosan csökken a könnyűzene változatossága."TÉNYLEG? Ne beszéljetek már…hogy mik vannak…Nap kommentje 1.:

Dr.Pizza 2012. 07. 28. 01:45
Ha megkérdeztek volna, én ezt spanyol tudósok nélkül is elmondtam volna. Mindegy, a mai fostalicska, uncsi, zenének már szinte nem is nevezhető electropopnál és annál a vartyogós xarnál lejjeb már nehéz menni. Nem is az a célja, mint a normál zenének, nem akar gondolatokat, érzéseket közvetíteni. Nem cél, hogy húsz évvel később, az első taktusra felismerjék, nem cél, hogy lemezként gyűjtsék, a dallamát az utcán fütyüljék. Instant, filteres zene, rapid agyelzsongításra.


…magam se mondhattam volna szebben. Maradjunk is a zenénél:
Recorder: Nézd Madonnát Párizsban!: "Itt az egész tegnapi koncert a francia nácik által beperelt, horogkereszttel sokkoló szupersztártól."TÉVEDÉS, Madonna már nem sokkol senkit vagy húsz éve. Amúgy micsoda egybeesés: az okkult világsztár az olimpia előestéjén a párizsi Olympiában celebrált feketemisét. Szerencsére már a követői is kezdenek felébredni (= nem tűrik hogy egy 45 perces koncertért horribilis összegeket kellett kifizetniük). Ciccone kisasszonyra (Steiner Kristóf jövendöléseivel ellentétben) lassú agonizálás vár, megújulni nem tud, nem akar vagy nem mer, a zeneipar (sőt: a közönség) meg szép lassan megkoronázta az új Madonnát, őt Lady Gagának hívják. Nap kommentje 2. a youtube-videolink alól:

Thank god someone actually kicked the illuminati bitch, best wishes from the land of the lilies, Bosnia !
ProductionLG 2 órával ezelőtt


Tinik rajongtak a pedofil YouTube-sztárért – Hol itt a probléma? Elérte a célközönségét, annyira hogy a sok idióta tinipicsa még most is lájkolja jútúbon meg faszbúkon… :SSS
Szobára mentek az adóellenőrök: "De nyugtát nem kaptak, büntettek." - A rohadt életbe, tényleg pályát téveszthettem valahol. Ezek szobára mehetnek munkaidőben, visszanyerik a pénzt is amit kifizettek, és még a tulajt is leveszik a büntetéssel.
Olimpia: pénzt kér a kivetítőkért a IX. ker.: - Micsoda hülyeség. Hát ha nekem fizetnének, még akkor se nézném!
A Dokk biztonsági őrei ölhették meg a fiút: "Megverték és a Dunába dobták a 21 éves, részeg fiút tavaly decemberben. Csütörtökön fogták el őket." – Fél év alatt azért csak meglettek, nyilván nem azért mert most rászálltak az összes fontosabb éjszakai mulatóra…
Indul a Google internetszolgáltatása: "Hét év ingyen nettel, ajándék Nexus 7 tablettel, és ezer megabites sávszélességgel jön a Fiber." – Ingyen se kéne, és nem szabadna ennyire előre tervezniük. Semmi se garantálja hogy hét év múlva még mindig akkora üzlet lesz a gugli…:DD
Selmeczit törölték a kormany.hu-ról – Ez nekem olyan ismerős valahonnan…nem, biztos csak rosszul emlékszem.
Felakasztotta magát egy gorilla: "A prágai állatkertben történt a tragikus baleset. Tatu mászkötelekbe gabalyodott bele." – Szerintem meg protestálni akart mint a tibeti szerzetesek. Nyilván nem véletlenül ölte meg magát pont most!
Nincs értelme még jobban berúgni – Már hogy a fenébe ne lenne, hiszen nyár van, hőség, akkor meg ugye inni kell! EGÉSSÉG!
Két tömegverekedéshez riasztották a fővárosi rendőröket – Milyen jó hogy két hét alatt rend lett nemcsak a borsodi falvakban de a fővárosban is!!!! – "Két tömegverekedés tört ki csütörtök éjszaka a fővárosban: a Blaha Lujza térről nyolc embert, a VIII. kerületi Diószeghy Sámuel utcából öt embert állítottak elő."PARTY HARD, coming to a THEATER street near to you soon! - "A Diószeghy Sámuel utcában két család verekedett össze, onnan öt embert állított elő a rendőrség. A verekedésben egy ember könnyebben megsérült, őt combon szúrták. Éppen a Diószeghy Sámuel utca és a Korányi Sándor utca sarkán adták át a múlt héten az ország első mobil rendőrőrsét; a konténerépületben a rendőrök éjjel-nappal jelen vannak." – Mit mondtam: hamarosan viszik a mobil őrsöt is a fémkereskedőkhöz :DDD Ha már itt tartunk:

Én megmondtam! rovat:
Lasztovicza Jenő: Rendszerhiba lehetett:
"A fideszes képviselő szerint etikátlan, gusztustalan, hogy politikai célokra akarják felhasználni a fiát." – Látjátok?! Én megmondtam előre hogy véletlen volt!!
Biztonságtechnikai céget vett az Apple: "Az AuthenTec ujjlenyomat-olvasókkal foglalkozik, 356 millió dollárt fizetett érte az Apple." – Merő véletlen egybeesés, hogy a faszbúk meg pont nemrég vett egy arcfelismerőt. Ezek csupán véletlenek. Nyilván!


VASÁRNAP, JÚLIUS 29.

Erre edzenek az olimpikonok:
Hálózat TV, 21:00: Tökös ötös – Összeesküvéselméletista film, ami vígjátéki köntösben beszél az embereltüntetési procedúrákról, lásd a szórakozóhelyeken rituális emberáldozatként megölt fiatalok százezreit, immár nálunk is. Mindenki a bohócokat tartja ijesztőnek, pedig a kukás sokkal hétköznapibb és sokkal több galádságra van lehetősége! Nem véletlenül a két drogos rosszfiú, Emilio Estevez és Charlie Sheen játssza a főszerepet!
MGM, 21:50: Utolsó tangó Párizsban – Nem azért ismétlik mintha akkora sznobok lennének az olimpiádok, nem. Hanem az erkölcstelen sekszualitást és anális sekszet népszerűsítő jelenetei miatt. Sokan pozitívumnak fogják fel hogy ma már ez egy visszafogott filmnek minősül, annyira bedurvult a világ és vele a filmgyártás – pedig épp ellenkezőleg. Ha emellett döntesz, egy hétig vaj nélkül fogsz élni utána. A sportolók azonban ugye elsősorban perverzkedni mentek ki
TV2, 20:00: Lopakodó – Én azt hittem hogy a hidegháborúval lejárt a megbolondult hadigépezetekről szóló filmek sora, de nem, ez egy egész friss (nyeretlen, hétéves) eresztés és valamelyest előrevetíti a 21. század félelemforrását, vagyis hogy jön egy meghibásodott drón és nekünk csöngettek. Talán még leginkább BT zenéje és Jessica Biel bájai miatt érdemes. Év kommentje-candidate:

wrossi | Válasz máj. 23. 23:09 | 57/57
A történet végére ez az egoista gép vágyat érzett,hogy hősként haljon meg,azt hiszem erre mondaná Sarah Connor,hogy van még remény.


Ugyanabban az időben (nyolckor) szokatlan western a Story4-en, ahol egy Kisváros lakosságát egy rosszul sikerült mentőakció során kiirtják a helyi rézbőrűek, így a gyerekre ruházódik az összes munka és tisztség, beleeértve a honvédelmet is. Ha rajtam múlt volna, én ilyen Legyek ura-parafrázist csináltam volna belőle, de hát nem rajtam múlt. Ugyanott tíztől egy nem szokványos poszt-holokausztfilm Alan J. Pakulától (Sophie választása), fő mondanivalója talán az lehetne hogy nem mindig érdemes megbolygatni a múltat, márpedig itt pont azt teszi a frissen New Yorkba költöző író, aki előbb terápiás, később érzelmi indíttatásból próbálja megoldani szomszédai problémáit, főleg a nőét, aki így többször is választásra kényszerül: először amikor gyermekei sorsáról kellett döntenie Auschwitzban, másodszor pedig most, amikor az író és tábort megjárt szerelme között őrlődik. A tragédia borítékolható… Meryl Streep és Kevin Kline miatt mindenképp érdemes még nekünk is, addig se virtuál-sportolunk.
Az olimpiai faluban azt beszélik hogy:
Lángoló: Pályát módosított a Neo:
"Új klipjükben felcsapnak számítástechnika-, biológia-, illetve tesitanárnak. Premier." – …továbbra is szaladnak Neóék a trendek után: techno, bigbeat, Ladytron-hangzás és imázs – mind-mind kis késéssel, kicsit sárgán, kicsit savanyúan, de legalább egyformán jellegtelenül. Egyre inkább kitűnik hogy ez is csak olyan megélhetési elektronikuszene mint az Anima, de itt legalább a körítés profi (nem, pénzt adni érte még így se fogok). Nap kommentje:

KKKKKKK 2012.07.28. 12:24:01
Gyerekek, dubstep. Kutya?


Hamiltonnak mindegy, ha magyar: "Kaja, pálya, nők, szurkolók, mind a kedvencei. Interjú." – Basszus, hagyjátok már abba. Idejön a sok hülye világsztár, azt se tudják hol vannak, de persze hogy szeretnek itt, nekik minden ingyen van a kokótól kezdve a sekszig. Kérdezzétek inkább az átlagmagyart, aki lassan a saját életét is megutálja…
Cigánynak lenni bűn és szégyen: "Jobb lenne a cigányságnak, ha a vajdák ülnének a parlamentben, derült ki a nemzetközi vajdatalálkozón." - Az elmúlt hetek eseményei azt mondatják velem, hogy ettől óvjon minket az ég. Amúgy ugyanez a hír a Stop.hu-n így néz ki:
Éhséglázadást vizionál az országos fővajda (galériával) - és ha kattintgatunk a galériára, megvan a megoldás az éhséglázadásra:
Hát ezt a sok finom ételt meg italt kellene odaadniuk a szegényebbeknek. Éhséglázadás, az, közben meg dől a Ballantines és jönnek a bőségtálak...eszem megáll.
11-szeres gyilkost ítéltek halálra Kínában: "A fojtogatós gyilkos feldarabolta, vagy elégette a holttesteket. Először 1979-ben ítélték halálra." – Ha jól értem akkor egyszer már kivégezték, de visszajött és folytatta? Mégiscsak lehet valami a reinkarnációban meg az örök életben, akárhogy is pattognak ellene a kínaiak!

HÉTFŐ, JÚLIUS 30.

Folytatódik a nemzetekfeletti ufó-hatalom sátáni dőzsölése Londonban, a kontroll alatt tartott tömegek bámuló birkatekintete előtt, a kis, hátrányos helyzetű nemzetekbe való jól időzített belerúgásokkal!! A megnyitó körül a két Koreát igyekeztek egymásnak ugrasztani a zászlóik összecserélésével, most meg a magyar himnuszt gyalázták meg látszólag véletlenül. Ugyanígy a műsorválasztásban is a véletlen egybeesések dominálnak.

Propaganda a plebsnek:
Viasat6: 21:30: UFC: A ketrecharc – Betekintés a birkák számára a jövőbe. Mint minden hamarosan megvalósuló projektnél, úgy először itt is a médiában adják le a szoftverziót, hadd szokták a népek. A Big Brother elfogadtatta a csürhével a magánélet felszámolását, ma már mindenki postolja mekkorát szart vagy élvezett az ágyban, az UFC pedig a jövő kataklizmáit túlélő szuperemberek, börtönben edződött pirézek meg génmódosított sportolók rémuralmát önti látszólag ártalmatlan formába. Úgy nézzük, hogy pár év múlva már a mi a fejünket csapkodják szét az ucán, és nem lesz ott a bíró hogy lefújja a mérkőzést!!!!!44444
M1, 23:05: Sasfészek – Eredeti címe (Black Moon Rising) már magában egy utalás az Antikrisztus közelgő uralmára, a története pedig a Peak Oil-válság csúcsát vetíti előre, amikor nagy szükség lesz (lenne) egy alternatív energiahordozóra, az azzal működő autót azonban ellopják feltalálóitól. Sok bába közt elvész a gyerek, itt is ez történik az prototípussal meg a film történetével is, csak azt (a géppel ellentétben) nem vadássza még a titkosszolgálat is.

Amit nekünk kell nézni:
Filmbox, 21:00: 9-es terv az űrből – Halhatatlan filmeposz, amit a mozi minden szerelmesének látnia kell életében minimum egyszer, ha másért nem hát azért hogy elvegye a kedvünket attól hogy magunk is megpróbálkozzunk a rendezéssel. Igen, a színészek gyengék, a speciális effektektől a falra lehet mászni, a történet a címtől kezdődően önmagának mond ellent, és bár nem vígjátéknak készült, hangosan lehet rajta röhögni (vagy sírni és tíz perc után kikapcsolni), viszont van egy nagy előnye a mai, hasonlóan siralmas mainstream filmekkel szemben, éspedig az hogy őszinte és ezáltal szerethető. Úgy a jó, hogyha hozzákapcsolod Tim Burton (és Johnny Depp) utolsó valóban bátor kísérletezését, a Plan 9 rendezőjéről, Ed Wood-ról szóló, nevével megegyező című életrajzi filmet.

Elhiszem rovat:
66 milliós spórolás miatt van sötét Budapesten: "Nem hiba, hanem fejlesztés: szürkületkor megszűnt a közvilágítás Budapesten. Mindössze Vitézy BKK-vezér fizetésének háromszorosát spórolják meg azzal, hogy homályban tartják a lakosságot." - Dacára annak hogy a Zindex igyekszik a hangulatot kelteni, én aszondom hogy ez igenis NAGYON HELYES, hadd tanulja meg mindenki hogy hol van a helye. Remélem olyan is lesz hogy egyáltalán nem lesz világítás, és ezért még külön adó is lesz majd, mert "nem hiba hanem fejlesztés", és not a bug: it's a feature! Aki meg sötétedés után így is kimegy a zuccára, az meg lesz ölve, erőszakolva meg még késelve is, esetleg mindhármat megkapja egyben, így aztán sikeresen le leszünk szoktatva mindenről ami nem a munkával kapcsolatos.

Ördögi emberáldozat-ceremóniák Mordor tüzében!!!
 
Erről fecsegnek seksz-orgia közben a sportolók!!4:
Késelés Jack Black zenekarának koncertjén - TRENDING 2012!!! És mi ebben is vezetünk, nálunk rekordszámú késelés történik, a fejlett Nyugat csak kullog utánunk!
Petőfi utca: Üres lakások a kilakoltatások árnyékában: "Liberális és a szélsőjobboldali civilek is védik a kilakoltatottakat. " - Hogy mik vannak! Ez felháborító hogy végre egyszer egyetért valamiben a szélsőjobb meg a szélsőbal. Hát hogy fog így működni az oszd meg és uralkodj? :D
16 éve nem tud lejönni a fűről - A függőség bizony nagyon veszélyes addikció, a fű meg aztán főleg! Én nem akarok függni semmi ilyesmitől, ezért is maradtam az alkoholnál harminc éven át! - "A német Natascha Kellernek London az 5. olimpiája, a nyitóünnepségen ő vezette országa delegációját." - Jahogy a pálya füve! Én arról öt perc alatt lejönnék, nem vagyok egy sportember :DDD
Drága muri Siófokon a köztéri vizelés - Szerintem meg tök olcsó, mert még a prémium-fesztivál látogatói is a tóba hugyoztak. Igen, a nők is.
Völgyi Zsuzsi szemétégetőben dolgozik - Aki nem tudná: ő az egyik csaj a kettő közül akinek volt hangja a Romanticban. Basszus, egy jó hangú csaj (tökmindegy hogy a zenéjét konkrétan kedvelem-e) szemétégetőben melózik, egykori, tehetségtelen munkaadója (győzike) meg minden bukta és megszégyenülés után is a birkák kedvence, hát tényleg nincs igazság a földön, viszont ide kell másolnom amit V. Zs. mondott, annak bizonyítékaként hogy néha a velveten is vannak értelmes megnyilvánulások, illetve hogy milyen az akinek származástól függetlenül sem büdös a munka (kiemelések tőlem):

"Egyáltalán nem szégyellem a munkám. Közben a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolára járok, intézményi kommunikáció szakra, mellesleg pedig egy internetes lapnak is írok esküvői témákban. Itt, az FKF-nél az a feladatom, hogy amikor kezdődik az iskola, akkor megszervezzem, hogy a gyermekek megnézhessék az erőművet. (...) Vannak olyan, komoly zenei múlttal büszkélkedő családok, amelyek a megélhetésért harcolnak. Csak külföldön lehet boldogulni a zeneiparban, most csak az újak keresnek jól. Én is mehettem volna külföldre, de ennyi idősen inkább úgy döntöttem, hogy itthon szeretnék családot alapítani. Én ide tartozom."


...és ennyi. RESPECT.

KEDD, JÚLIUS 31.
Nem tudom feltűnt-e nektek a köztévé új logója, ami kenterbe veri az összes korábbi logóbotrányt is. Az M1, az M2 és a Duna logója egyenletesem három kör, áthúzva egy vagy két függőleges, illetve a Duna esetében egy fekvő hullámvonallal. Akár az Olimpia tiszteletére tették akár innentől ez lesz az új logó, a tartalmat tökéletesen mutatja, ami esetünkben egy szép kerek NULLA:

Amivel a sátánista sportolókat fanatizálják:
M2, 20:04: Abszolút London – Abszolút LESZAROM, tedd azt te is.
Duna, 21:35: Hannah és nővérei – LESZAROM hogy ezt woody allennek még a normális időszakából van, egyedül Michael Caine, Carrie Fisher vagy Max von Sydow miatt nézném, ha egyáltalán, és persze mint minden ismétléskor, most is el kell mondnaom, hogy az élet végül pont a rendezővel produkált hasonlót mint amit itt Caine-mel eljátszat (családon belüli sekszuális vonzalmak).

Amit a jóarcok néznek:
Tizenegykor egy újabb, mára szinte feledésbe merült francia-olasz krimi az M1-en, ami ugyanolyan friss mint elkészültekor, vagyis több mint ötven éve volt. Mindig azt mondom hogy az ilyenek értéke utólag mutatkozik meg, a Menekülésre ítélve esetében sincs másként: Sandra Milo bájai mellett a legemlékezetesebb mögöttes esemény az ahogy Lino Ventura szinte átadja a stafétát a fiatal, de kirobbanó formában levő Belmondónak. A sztori maga az azóta is számtalanszor megénekelt betyárbecsület, illetve a bosszú ami annak megszegéséért jár. Feszült krimi és egyben erkölcsrajz is: a beteljesített büntetés-küldetés után nem vár megnyugvás az üldözött főhősre. Előtte 22:40-kor hasonló sztori a Film+-on, melyben Kim Basinger és Alec Baldwin mint született bűnözők ugyanúgy menekülnek mind a rendőrség, mind a többi bűnöző elől, mint a korábban ajánlott film magányos hőse. Hogy miért azt tettem előre? Egyszerű: a Szökésben egy régi Peckinpah-mű modernizált változata, és mint a Menekülésre ítélve, az egyik zavaros ügyből a másikba tántorgó, erkölcs és gát nélkül élő pár sztorija is rengeteg feldolgozást megért már, gyakorlatilag minden országnak megvan a maga Bonne-ja és Clyde-ja. Érdekesség: bár itt (is) még leginkább a teste miatt castingolták, Basingernek sikerült túllépnie a buta cicababa szerepén, viszont a párját játszó Baldwin (családja többi színésztagjához hasonlóan) ezzel pont ellentétes karriert futott be.

Erre vetik a gerelyvetők:
Ötvenmillió éves halszörnyet találtak Coloradoban: "A 6 méteres Xiphactinus audax igazi csúcsragadozó volt, 60 km/h sebességgel úszott." – Ilyenkor azért valahol sajnálom hogy ezek az állatok már kihaltak: indulhatnának az olimpián ők is, ha másért nem hát azért hogy a rendes versenyzőket jobb teljesítményre ösztökéljék :DDD
Őrjöngtek a kieső spanyol focisták: "Második vereségük után a spanyol olimpiai válogatottnál elszakadt a cérna, a bíróra támadtak." – Jóhogy meg nem lincselték. Nem elég nekik hogy megnyerték a VB-t?
LG: Dr. Magic betör a popszakmába: "Szavak nincsenek arra a klipre, ami ebben a posztban látható." – De igenhogy van, sőt több is, én mindenesetre azt mondom ami először az eszembe jutott: ANYÁTOK. Nap kommentje, ami magyarázatot ad arra is hogy miért kísértetiesen ugyanaz ennek a bejegyzésnek a címe mint ami a Kelemen Kabátban nevű, erőltetetten vicces fos blogja meg slágerének egyik sora volt:

Nils. H 2012.07.30. 21:57:40
Van olyan mint a Kelemen Kabátban. Ja, naná, azt is Horváth Gáspárnak, az Irie Maffia billentyűsének köszönhetjük......


Albert herceg is megnézte a csajokat – Ravasz ez a herceg, nagyon ravasz, de én tudom hogy álcázás alatt egy konzervatív homokos rejtőzik! Biztos nem véletlenül nevezték el pont róla a farokgyűrűket!444444444444
100 millióért világították ki Londont: "A General Electric 2005 óta egymilliárd dollárt keresett az olimpiákon, 2020-ig van szerződésük." – Mi meg itt botladozunk a félhomályban. Na fasza!
A troll mindig troll marad – Tegyük hozzá: IGEN, SZERENCSÉRE."A hozzászólások színvonalán az sem változtat, ha a felhasználónak saját névvel kell kommentelnie."MAGYARUL (és ezt kőbe is vésheted akár): troll nem vész el, csak átalakul.
A Hungaroringtől vezettek a nyomok a húscsomagolóhoz: "Három tonna élelmiszert foglalt le az egészségügyi hatóság az elborzasztó körülmények miatt." – Mi az, már a kajának is jogai vannak?! Mindegy, gondolom az autóverseny ennek ellenére se marad el!
Aki Nirvanát énekel, gondoljon a vaginára: "Courtney Love szerint a Heart-Shaped Box az ő vaginájáról szól, aki énekli, annak erre kell gondolnia. Lana Del Rey jobb, ha ezt szem előtt tartja." - Egyre jobban megértem Kurt Cobaint, aki lassan már semmilyen vaginára nem tudott emiatt a nő miatt gondolni.
Eltűnt egy amerikai zászló a Holdról: "Mind a hat holdraszállásakor kitűztek egy-egy zászlót, az Apollo 11-ét nem találják az űrszondák." - Erről nem is tudom miért pont ez jutott eszembe:






bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés