2012. 08. 13.
A gusztus idusa (aug. 13-14-15-16.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, AUGUSZTUS 13.:
-MA ODA VIGYÉL EL, AHOL MÉG NEM VOLTAM.

A konyha megfelel?
Nem ajánlott:
Story4, 19:05: Miért nősültem meg? – A hollywoodi filmek többségében mindig kell lennie legalább egy fekete és nagyon intelligens, nagyon pozitív szereplőnek, az érem másik oldala meg a BET, és az ilyesfajta vígjátékok mint ez is, amiben szinte 100%-ig csak feketék vannak, az egy közös a két világgal a látszat(=pár)problémák özöne. Itt négy viszonylag jómódú fekete házaspár rándul ki a természet és a párterápia lágy ölébe. Nem nem tetszik, de én ugye egyik potenciális célközönségbe se tartozom. Ráadásul csupa ismeretlen arc is van benne, Janet Jackson kivételével, és ebből levonhatjuk a szomorú végkövetkeztetést mind a film minősége, mind a Jackson-lány zenei karrierjének hogyléte felől.

Talán érdemes:
Negyed kilenckor fordított Száll a kakukk-történet az M1-en, a Wilson família több tagjával a fontosabb posztokon (rendező, forgatókönyves, színész), akik sajnos így együttesen sikeresen háttérbe szorítják jópár többre érdemes színész alakítását (Harry Dean Stanton, Seymour Cassel és Eva Mendes). A Wendell Baker balhé erőssége a humánus alaptötlet (piti bűnöző nyugdíjasotthonban talál munkát és segít legyőzni az otthon rémes gondozóját, cserébe az öregek elhidegült barátnője visszahódításában nyújtanak neki kezet), gyengéje mindennek a szirupos és szövegileg elég átlagos megvalósítása.

Ismétlés, de ajánlott:
M2, 20:12, Az asszony beleszól
– Korrekt tévéjáték Móricz Zsigmond kivételesen Pesttel foglalkozó művéből, lánya forgatókönyvével és az akkori színészek legjobbjaival megtámogatva, a magyar tévézés fénykorából, amikor még voltak műsoraink. Keserűen humoros dolgozat a pesti "szegény gazdagokról", vagyis a látszatra adó, de valójában tök csóró polgárokról, ma is ugyanilyen aktuális, bár lassan már mindenki egyformán szegény…

Erősen ajánlott:
Nyolckor Christopher Lambert és Sophie Marceau régóta esedékes találkozása a Cinemaxon, amire egész a kétezres évekig kellett várnunk és vele egy olyan alkotásra (Cartagena) ami közelebb áll a Pankrátorhoz mint a Hegylakóhoz vagy a Házibulihoz. Lambert sikerrel hozza az analfabéta, alkoholista ex-boxolót akit a véletlen vet el egy szintén börtönbe zárt asszonyhoz, aki nem az ital, hanem lebénult testének foglya. A két embernek kölcsönösen szüksége van egymásra: a boxoló megtanul olvasni, cserébe a férfi elvégzi a házimunkát, én pedig respektálom mindkettejükben hogy bevállalnak néha ilyeneket is, mármint a színészek, filmet.

Halál a faszbúkra! rovat:
Kipukkad a Farmville-lufi: "Pár éve úgy tűnt, a Zynga gyökeresen megváltoztatja a játékipart facebookos játékaival. Tőzsdére ment, milliárdokat keresett, és úgy néz ki, összeomlik."EGÉSSÉG! Remélem a faszbúk is követi még idén!

Sziget, fesztivál, rovat:
A Sziget Magyarország legjobb reklámja:
"Bár a pornó és a lehúzás is sokaknak komoly élmény. Közel egyéves kutatás Dél-Amerikában." – Ott is vannak ezek szerint brit tudósok…
Fiatal lányok fogdossák a fenekem: "Hatvankét éves, kávéval pörög, és mindenki utána fordul a Szigeten. Kicsoda ő?"NEM TUDOM ÉS NEM IS AKAROM TUDNI, viszont atomot neki.
Átlag 48 perc kell egy szigetes numerához – Huhh, ez kemény, az én koromban ezt már lehet hogy nem bírnám, főleg a beszélgetős részét... Tényleg, előjátékkal vagy anélkül ennyi az annyi, és fizetni kell-e utána? Hát csak mert nem mindegy…
Kevesebb látogatóval is nyereséges volt a Sziget fesztivál: "A legnagyobb zsúfoltság vasárnap volt." – Ugyanez a Quarton:
Kevesebben mentek idén a Szigetre, mint tavaly: "A rendezvény előreláthatólag nyereséges lesz, de ennek mértékét még nem tudni - mondta Gerendai Károly főszervező vasárnap este."MAGYARUL: most számolja ki hogy egy vagy két Lamborghini jön ki a befolyt összegből.
Régen volt ilyen jó Prodigy-koncert: "Simán felülmúlta a 2006-os és a 2009-es koncertet, már-már az 1995-ös szintjét is elérte." – Ritkán dicsérem az Indexet, de most két napon belül másodszor is megteszem, még akkor is ha én is elsütöttem már hasonló poént úgy két éve. A lényeg hogy eddig simán ez a koncertbeszámoló AZ ÉV CIKKE.
Hasist találtak két Ozorán fesztiválozónál – Hú, most aztán meglepődtem…NEM. - "A holland stoppos a tusfürdő mellé, a svájci autó utasa a nadrágjába rejtette a drogot a hazaúton." – Ezek nem is igazi hippik: nem elég hogy lebuknak a droggal, de még fürdenek és váltják az alsóruháikat is!
Balavány: Négy dílert vettek őrizetbe: "Egy résztvevő ellen alkalmaztak testi kényszert, akit pszichiátriai osztályra szállítottak. – ne tudjuk meg, milyennek látta a kommandósokat."LE-SZA-ROM.

Az olimpia utórezgései:
Olimpiai Park: mindent megmutatunk: "Öt perc a vasárnap este bezárt Parkból."MAGYARUL: most hogy már nincs benne a lényeg (=sátánista termékenység-orgiák) megmutatják nektek a díszleteket.
A baba nyugodt, csak párszor rúgott meg: ""Legenda vagyok, csodáljatok, különben nem nyilatkozom" – kié az olimpia legjobb nyilatkozata?" – Jellemző módon egy olyan emberé, akinek köze nincs az olimpiához: schobert norbié, aki állítása szerint letett már annyit az asztalra mint az olimpikonok.
Cc: Britpoporgiával búcsúzott az olimpia – Ezt a szót, hogy britpop, már a megszületésekpr be kellett volna tiltani. A legcikibb az hogy tizenvalahány év múltán már nálunk is szaporodnak a britpop-bandák…szánalmas.
A magyarokat nem érdekelte a záróbuliMAGYARUL: HUNGARIANS ARE NOT IMPRESSED!!! - "Míg a britek 81 százaléka nézte a Spice Girlst, a magyarok A múmia visszatér c. filmett választották." – Most miért? Mindkettő ezer éve döglött dolgok visszatéréséről szól, és akkor már ezerszer inkább Imhotep jöjjön vissza mint a Spice Girls! :DD

Kis hírek a nagyvilágból:
Budai: Kartelleztünk, és akkor mi van? – Szó ami szó, a fiúk elég hamar utolérték horn "NA ÉS?" gyulát. - "Az államtitkár elismerte a bűncselekményt, de szerinte a hatóság semmit sem tehet a kormánnyal."MAGYARUL: a törvényhozóra nem vonatkozik a törvény. És nem is idegesítene fel, ha pár éve nem pont ők támadták volna az MSZP-t hasonló okok miatt.
A turisták szeme láttára lőttek agyon egy férfit a New York-i rendőrök: "A férfi késsel fenyegetőzött a Times Square-en."NAGYON HELYES, ezt kéne nálunk is: kilőni mindenkit aki utcán késsel hadonászik. Persze a TASZnak és a Millának ez nem tetszene, de hát ki nem szarja le mi tetszik nekik? – "A késes fenyegető, az 51 éves Darrius Kennedy a jelentések szerint marihuánát szívott, a rendőrök ezért igazoltatták. A rendőrség közleménye szerint Kennedy fenyegetőzni kezdett. A rendőrök könnygázzal próbálták megfékezni, de ez nem hatott." – Nocsak, akkor mégsem a marihuána a legpíszebb drog? :D - "Kennedy nagynénje szerint a rendőrök aránytalan erőszakot alkalmaztak. "Semmi szükség nincsen arra, hogy valakibe 12 golyót eresszenek" - mondta Margaret Johnson a New York Daily Newsnak. "Azt hiszem, hogy ezt másképp is meg lehetett volna oldani."" – Ja, egyetlen fejre leadott célzott lövéssel. Idióta. Késsel rohangált a Times Square-n miután már rámentek egyszer könnygázzal…komolyan, az ilyen berzerkerekbe még száz golyó se volna elég.
Az eltaposhatatlan féregként mászó robot: "A rugalmas anyagokból megépített szerkezet úgy néz ki, mint egy kúszó kutyagumi." – Újabb ok hogy kiemelt figyelmet fordítsunk a kutyaszar eltakarítására: sose lehet tudni melyik a kémrobot! ÉBERSÉG!!!
Comment:com: Aszongyák, újratöltve: "A Hacktion 3. évadáról szóló sajtóközleményt elolvasva keserves sírás fogott el minket." – Engem nem, mert nekem – ellentétben az indexesekkel – nem kell róla írnom a hogyvoltban vagy a comment blogban :DDD
Majdnem belehalt a Call of Dutyba: "Az amerikai tinédzser öt napig játszott folyamatosan, kiszáradás miatt kórházba vitték." – Miért?! A természetes kiválasztódást nem illik akadályozni!!!
Toronyház tetején sétáltatta óriási melleit – Lásd eggyel fentebb. – "Az oroszok új mániája: tornyok tetején egyensúlyoznak, gyúrnak vagy leugranak onnan." – Jól teszik, az oroszok még így is annyian vannak mint a…kínaiak. Meg még meg is szálltak minket.
Amy Winehouse sms-e lökte a kómába exférjét – Aztakurva o_O Ezek szerint mégiscsak létezik halál utáni élet, vagy ennyire közelít a végítélet hogy már SMS-eznek a hullák? Sürgősen meg kell szüntetnem a vonalas telefonomat melőtt telefonálni is elkezdenének…megyek is, viszlát holnap!

KEDD, AUGUSZTUS 14.:
A PHOENIX-FOLYÓ SZELE

Dead Girls Don't Say No
Sajnos ma jóval kevesebb jóság vagy akár tűrhetőség lesz mint tegnap, például tíz óra előtt tíz perccel a TV2-őn ismétlik egyik kedvenc filmemet, amiben Lambert után egy másik B-sztár, Van Damme is megmutatja az érzelmesebb énjét (aki egyben macsó is persze, és néha két nővel csinálja egyszerre). A Hiába futsz főszála mégis a családvédelem, amit az igaztalanul elítélt szökevény hibátlanul meg is valósít: megvédi az egyedülálló, gyermekes anyát a birtokára pályázó bunkóktól. Ugyanabban az időben ugyanúgy ismétlés a Duna World-ön: a Két hét pihenő egy református lelkész családjáról és a hozzájuk került, sok rosszban és kevés jóban is mellettük maradó árva kislányról szól, meg a közben eltelt két emberöltőnyi időről, és főleg a férj mondvacsinált okokkal történt letartóztatásáról (aki elfelejtette volna: Csau bácsi idejében nem volt főnyeremény erdélyi magyarnak, általában magyarnak lenni Romániában). A sok celeb közt elfelejtjük mit is jelent embernek maradni – Deme Márika története talán visszahozza egy-két jó tulajdonságunkat. Ajánlom mindenkinek aki anno bevette az MSZP huszonvalahánymillió romános rémkampányát, meg a megrögzött kereszténység-elleneseknek is. És végül jöjjön az egyetlen nem ismétlés, talán érdemes film mára, még mindig ugyanakkor, de az MGM-en, még nagyon Keanu Reeves karrierjének elejéről és egy kisvárosi gyilkosságról és az elkövető kilétéről, amit bár tud pár kölyök, de inkább hagyják hogy a mindig jókor jövő, tájidegen bűnbakra kenjék. A Féktelen folyóban Dennis Hopper a legjobb, Reeves a leghíresebb, és Ione Skye a legszebb, szóval ha se múltidézni, se akcióhősködni nem akarunk, válasszuk ezt.

Kis hírek a nagyvilágból:
Ön hamarosan levelet kap Orbántól: "Tárgy: a tízpontos munkahelyvédelmi akcióterv." – Én örülök ennek, gondolom az a pármillió minimálbérből élő többi lakos is, akit folyton fenyeget a munkahely-megszűnés veszélye…
Hitelből vásárolja vissza magát a Sziget: "Ha elég lesz a fesztivál idei nyeresége, a Sziget vissza tudja vásárolni 49 százalékos tulajdonrészét az Est Médiától. Ha nem, kölcsönkérnek." - Hozzám ne jöjjenek mert nem adok nekik!!!444
Fáj a razzia után Ozora feje: "A polgármester nem érti, hogyan nem tűnt ez fel eddig a hatóságoknak. A helyiek szerint a fesztiválozók bárgyúk, de bajt nem csináltak." - Ez a legszebb az egészben: a polgármester nem érti. Érted, minimum tíz éve ott dübörög a goa meg a psy, száll a vadkenderillat, de valahogy nem tűnik fel senkinek, most meg egyszerre minden kiderül, sőt:
Beperli a fesztivált Ozora: "Ozora községe jogtalan névhasználat miatt perre készül a szervezők ellen. – A kétes drogügyletek bicskanyitogató módon tépázzák meg községünk hírnevét – mondta a Blikknek Schranz Istvánné polgármester." - Nem is tudom miért, de erről valahogy ez jut az eszembe :DDD
Nyakon szúrtak egy nőt a váci vonaton: "Nem tudni, miért szúrt a tettes, aki leugrott a vonatról. A sértett nő sérülései nem súlyosak." – Én már tudom miért szúrt, nyilván csak be volt indulva, mint Bándy Kata gyilkosa. Megesik az ilyesmi, és hát végülis nem súlyosak a sebei, örüljünk inkább annak hogy Ozorán milyen keményen fel tudtak lépni a bűnözés ellen!!!
Motoros lőtt autósra a XV. Kerületben: "Megállt mellette egy kereszteződésben, és lőtt." – Logikus, mert ugye mozgó motoron nehezebb lőni. Mondom hogy be vannak indulva a gyerekek….
Lövöldözés egy amerikai egyetemnél: "Többen megsérültek, legalább két houstoni rendőr is. Halálos áldozatokról viszont egyelőre nincs hír." - …és igen, külföldön is.
Kire hasonlít Miley Cyrus az új hajával?: "Az énekesnő nagyon rövidre vágatta a haját, így állatokra, férfiakra és más híres nőkre hasonlít. De kire leginkább?" – Sajnos még mindig leginkább saját magára, megyek is hányni egyet, sziasztok.


SZERDA, AUGUSZTUS 15.:
MY BLUEBERRY NIGHTS

Lovakkal suttog, és túl van a Boratságon.
Ismétlés, az egész ország ezt nézi:
Nyolctól a kilencvenes évek-revivalt meglovagolva újra leadják a retekklubbon a Dallas 1996-os folytatását, a Jockey visszatér-t. Vannak örökérvényű történetek, és az amerikai olajfamília áskálódásai az alkoholista (LÁJK!) riválissal bizony ide tartozik: akárhányszor adják, akármilyen fárasztó volt néha már az eredeti sorozat is, az emberek rá lesznek kattanva, ahogy Isaurára, Sandokanra, a Korona ékköveire meg a többire, főleg hogy mindenki kedvenc rosszfiúja itt eljátssza a saját halálát, hogy utána még nagyobbat üssön a riválisokon.

Talán érdemes:
Éjfél előtt fél órával egy igazi öszvér film a Film+-on, nagy nevekkel és jóval kisebb történettel. Mike Blueberry-t (Vincent Cassel) az indiánok nevelték, később azonban a törvény szolgája lesz, ami nem kifizetődő, mert nehéz igazságot tenni ott ahol eleve nem is volt. A városban ahol seriffkedik ugyanis egy kocsmai verekedésből gyilkossági ügy lesz és neki kéne megvédenie a gyanúsítottat az önbíráskodástól, és egyben a szökését és megakadályozni. Az egyik sikerül, a másik nem annyira, de így legalább lovas üldözés is lesz benne.

A Sziget utóhatásai, sőt még rosszabb:
Még mindig kell egy hét: "Húsz év után is maradtak még lengén öltözött lányok Magyarország legnagyobb fesztiválján." – Sőt, elsősorban csak ők vannak. Ez érthető, ők könnyebben megdolgoznak a hetijegyért!!4
Hírcsárda: Jövőre is a Közgép szállítja a port a Szigetre: "A por lesz az egyik központi téma is: lesz kóstolósátor, de Temesi Ferenc is dedikál majd." – Basszus, NE ADJATOK NEKIK ÖTLETEKET!!
Több mázsa sikítófrász borult ki a Szigeten: "A LMFAO-nak egy száma van, de ez 40 percig senkit sem érdekelt. Fiatalok ezreiből csináltak partiállatot." – Na itt kellett volna atomot robbantani, egy füst, illetve felhő alatt megszabadultunk volna egy fos zenekartól és ugyanolyan közönségétől. Nem, az nem mentség hogy ez annyira ciki hogy jó, meg hogy ez ironikus, a fasz kivan már a sok ironikusan primitív zenekarral meg side projecttel, ennyi erővel lehetett volna Soeri és Poolek, Uhrin Benedek, a Kelemen Kabátban vagy Dr. Magic is, egy számuk nekik is van… Emlékeztek amikor még rang volt a Nagyszínpadra lépni, emlékeztek amikor Ian Andersonék zenéltek ott vagy Iggy, a Sonic Youth, a Cure, egyáltalán, amikor zene volt a Nagyszínpadon, nem playback-haknisztárok? Az is mennyire kozsói már hogy csak a LMFAO egyik fele jött el, a másik gondolom valahol máshol nyomja a fesztiválhaknit, de a sok kreténnek ennyi is elég. Ha egy végtelenített dobloopot játszottak volna be LMFAO címén, azt is visszatapsolták volna, miközben mennyi tehetséges zenekar meg zenész hal éhen…

Kis hírek a nagyvilágból:
Schwarzenegger örül a visszatérésnek: "Élvezte a politikusi pályát is, de akkor van igazában elemében, ha gépfegyvert adnak a kezébe." – Miért nem kombinálta a kettőt és ment harcolni AZ OLAJÉRT a hazájáért Irakba? :DDD Mindjárt kevesebb háború lenne, ha a politikusoknak kéne megvívniuk a háborúkat a népük helyett!
Kim Dotcom zeneszolgáltatót indít: "Dotcomot nem zavarja, hogy hatvan év börtönt is kaphat, lehet, hogy a Megaupload is újraindul." – Megértem. Végülis mit tudnak vele csinálni ha meghal a börtönben, ott őrzik a hamvait amíg lejár a büntetés? :DDD
Hatalmas botrány Mandela családjában: "Politikai örököse és unokája, az egyszerre sok nőt szerető Mandla gyermekének apja a fivére." – Dehogy botrány, sőt, tökéletesen mutatja Dél-Afrika mostani állapotát. A nagy emberjogi harcos famíliájában családtagról családtagra száll a hatalom, hát még jó hogy egymás közt kefélnek meg házasodnak, nehogymár ebbe az idillbe belerondítsanak olyan nyugati fogalmak mint vérfertőzés meg pedofília! A lényeg az hogy elűzték az apartheidet és demokrácia van, az kit érdekel hogy teljesen élhetetlen az ország :DDD
Tizenegy megkéselt holttestet találtak egy kazahsztáni nemzeti parkban: "A holttestek több kilométeres körzetben voltak szétszórva, egyelőre senki sem tudja, mi történt." – Hát ha a Szigony utcában találták volna meg őket, akkor lenne egy tippem. De még az is lehet hogy eredetileg ott voltak, csak a gyanú elterelése miatt szállították őket Boratékhoz…
Jemenben már egymást lövik a katonák: "A fővárosban csaptak össze az elnöki gárda tagjai a honvédelmi minisztérium őreivel." – Két erőszakszervezet öli egymást?





CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 16.:
A CHE TÖRLEY SZERELŐJE

Becsöngetett valaki?
Erre fenik az indexesek a fogukat:
M1, 20:15: Fábry – Tisztán emlékszem hogy volt egy időszak amikor Fábry Sándor ellenzéki, humoros, kemény, odamondó is intelligens volt. Igen, volt ilyen időszaka…úgy tizenöt-húsz évvel ezelőtt. Egy élmény volt hallani élőben, a Rádiókabaréban, egyáltalán bárhol (akkor még néha az utcán is lehetett). Ahogy minden zenekar, műsor és irányzat kifullad, úgy esett bele ő is ugyanabba a csapdába amibe a Heti Hetes: kormánybíráló humorforrásból jól fizetett szelep lett, sajnos kevesebb jó megmozdulással mint például a hasonló szerepet beöltő Hofi Géza, akit – Fábryval ellentétben – még ma is meg lehet hallgatni, úgy is hogy tisztában vagyunk az akkor betöltött tisztségével. Fentiekből következik hogy a kritikusok, sőt az ország nagy része csalódni akar amikor leül a műsor elé, mert hogy le fognak ülni, afelől ne legyenek kétségeink, ahogy afelől se hogy még ha jó is lesz a műsor, akkor is fikázni fogják. Túl sok mindent tudtunk meg túl rövid idő alatt (például hogy mennyiért csinálnak egy-egy adást), ahhoz hogy úgy nézzük mintha még mindig a kilencvenes években lennénk. És hát legyünk őszinték, az nem kifogás hogy a Heti Hetesben heten voltak a gonoszok, főleg ha itt meg egyetlen sómen visz el majdnem ugyanannyi pénzt. Segítek: mégha a fele lenne a 7i7 költségvetésének, még az is akkora összeg amitől az átlagpolgár legszívesebben leinná magát amikor elképzeli mi minden másra lehetett volna költeni. Én például pontosan ezt fogom csinálni ahelyett hogy nézném, vagyis leiszom magam…

Talán érdemes:
Universal Channel, 21:20: Őrület
– Szép-szép ez a thrillerbe oltott nyomozósdi, meg a sebész férj aki a hatóságok ellenében nyomoz az eltűnt felesége után, de van ebben a stílusban más is, jobb is, és ahogy Woody Allennél, úgy Polanskinál sem lehet elvonatkoztatni a nem filmes karrierjétől meg attól hogy rendszeresen a csaját teszi meg főszereplőnek (OK, Emmanuelle Seigner azért jobban néz ki mint Allen bármelyik nője, és a Keserű mézben asszem meg is dugják meg le is lövik, szóval valami igazságot csak szolgáltatnak azoknak akik a mozikba még mindig SZNOBULNI filmet nézni járnak). Harrison Ford miatt talán, ő tényleg a tehetsége miatt van itt és nem azért mert lefeküdt a rendezővel, bár ki tudja, Romanból még ezt is kinézem…

Ismétlés, de úgyis megnézed:
Éjfél előtt öt perccel az eredeti Lady Chatterley szeretője, nem biztos hogy az eredeti szinkronnal, és az MGM-en. Lawrence botránykönyvére ma már nosztalgiával gondolunk a mostani mamipornó-áradatban, de ne felejtsük, a főszereplő Sylvia Kristel nem érhette meg a nagymamakort, és nem nagyon tudott kitörni az Emmanuelle-burokból. Igazából ez a film is ezt az arcát "zsákmányolja ki", jóval finomabban mint a mítoszt megalapozó hetvenes évekbeli szoftpornók, nem véletlenül a rendező is ugyanaz: Just Jaeckin, akiről még azt érdemes megjegyeznünk, hogy ügyesen kisemmizte Krystelt abból a pénzből amit igazából ő keresett. Ha már mindenképp az impotens férje helyett a vadorzóval vigasztalódó jómódú nő története kell, nézd meg emellett a 92-es Ken Russel-félét is, az visszaad valamit a könyv pogány érzékiségéből.

Ajánlott (és emiatt szeretem az Indexet) rovat:
Még mindig mondom: amíg lehet, nézd meg az Indavideón az Idő vant, mert már csak egy napig lehet. Ja, és még valami: Komolyan kéne venni a kurva időt! Aki hallja, adja át, hogy nagyon hamar meg fogunk öregedni!

(Kép forrása: Index.hu)

Halál a faszbúkra! rovat:
Megint zuhan a Facebook: "Új mélypontra kalapálták a részvényt." - Na, úgy tűnik még az idén kinyithatom azt a pezsgőt :) Die faszbúk, DIE!!!

Kis hírek a nagyvilágból:
Börtönt is kaphatnak a francia focisták a kiskorú kurvájuk miatt: "Sem a luxusprosti, sem a francia focisták nem akarnak pert, de nem rajtuk múlik a dolog." – Kizárt dolog, a sportolókra nem vonatkoznak a törvények:
Nőt vertek, randalíroztak a nyári szünetben: "Megártott a nyár az NFL-játékosoknak. Harminc játékos került szembe a hatóságokkal." - Hogy micsoda rasszista egy oldal lett ez az Index :DDD
Pataky Attila megkapta a lovagkeresztet: "Póka Egon gitárost és Révész Sándort, a Piramis énekesét is kitüntették augusztus 20. alkalmából." - Dividing by zero: augusztus 20-a még kicsit arrébb van. A hírhez csak annyit hogy Pókának gratulálok, a többi néma csend.
18+: Hiába divat, ne tetováltassa ánuszát! - Nyugi srácok (?), nem fogom :DDD - "A seggvarrás nem lesz az új kis fekete. Bár Amerikában terjedni látszik, a hazai szakértő szerint veszélyes, és még értelmetlen is." - ...mint minden testmódosítás. De nem baj, aki hülye, fizessen...
Vicces vagy kurvás a Nike aranyásó pólója? - Szeretném azt mondani hogy mindkettő mert kurva vicces, de sajnos nem az: "Csak a pénzre megyek - hirdeti a Nike felsője, pedig az olimpiát kéne reklámoznia. Menő, vagy ciki kiírni magunkra, hogy ribancok vagyunk?" - Mivel ilyen pólót csak az vesz fel akinek pénze is van rá, ezért az utóbbi, de pozitívum hogy legalább őszinte, és eléri a célközönséget, és a normális ember is tudja majd hogy akin ilyen póló van attól menekülni kell.
Megtalálták a Szigeten eltűnt edzőt: "Szerdán a Szigeten látták utoljára, egy salzburgi kórházban került elő. Nem emlékszik semmire." – Az igen, pár nap alatt a Szigetről Salzburgba, ez jó kemény buli lehetett 8) De még mindig jobb minta feláldozták volna a vérszomjas, emberevő hollandok vagy olaszok!!44 PARTY HARD!!!
18+: Charlie Sheen egykori pornós nője pornózenekart menedzsel – Ilyenkor mindig eszembe jut hogy mennyivel is egyszerűbb volna a világ ha mindenki annál maradna amihez ért! Sajnos egyre többen hiszik azt hogy mindenben jók, de a szomorú igazság az hogy még az eredeti szakmájukban is szarok, mit keresnek akkor máshol? Ilyenkor mindig felemlegetem azt az idióta Sasha Grey-t aki a leggusztustalanabb videókban dugatta magát, aztán "zenélt", aztán "könyvet" adott ki, végül már gyerekeknek olvasott fel, mert ő ennyire a hírnév kurvája - és ennyire tehetségtelen, mert még ennek ellenére se jött össze neki semmi, egy kiadós chlamydián leszámítva!!!
Kerek feneket posztolt Kim Kardashian – LESZAROM.
Sokat tanult Lindsay Lohantől a pornósztár – Az azért durva hogy Lohan tud újat mutatni egy melegpornósnak. Nem is akarom tudni, miket! :SSSS
Nehéz lesz munkát találniuk a Neo FM-eseknek – AZT REMÉLEM IS! EGÉSSÉG!
Bobby Brown megint elvonón van – Lásd fentebb. Nem tudom sajnálni, tönkrevágta Whitney Houston életét :(((
Közveszélyes késelőt üldöz a rendőrség: "A 31 éves férfi Monoron szurkálta össze volt barátnőjét, majd egy Mercedesszel menekült el." – 31 éves, Mercedesszel menekül...gondolom csak be volt indulva.
Mindenkit megfigyelhet egy rejtélyes cég: "Kiderült egy összeesküvés-elméletről, hogy igaz. A Wikileaks szerint volt CIA-sek a Trapwire céggel figyelhetnek meg mindenkit arcfelismerő szoftverrel." – Ugyan már, ez kizárt dolog, a CIA köztudottan képtelen ilyesmire, ők a Világ Jobbításáért küzdenek, meg a bébifókák megmentéséért. Ugyan mire kéne nekik egy mindenkit megfigyelő szoftver? LÁJK!!!!!!!!!!!!!!444444 négy négy

Eddig ismeretlen piramisokat találtak: "A Google Earthön vették észre őket." – …és ismét próféta voltam, de nem csak én hanem Magyarország értelmesebbik része, aki az Olimpia sátánista záróünnepélye helyett a Múmia visszatér-t nézték – és íme, nem telt el egy hét, és áradnak a jó hírek a sivatagból! Remélem hogy találnak valamit ezekben a tégla-gúlákban, múmiát, szfinxeket, de a legjobb mégis egy élő fáraó lenne, nagy szükség volna most rá nem csak Egyiptomban de nálunk is. Nem a levegőbe beszélek, ismertem egy fáraót személyesen, nem mást mint az öreg Tutenkáment. Úgy emlékszek rá mintha tegnap lett volna, pedig nemhogy a komcsik, de jóval a tatárok ideje előtt volt hogy utoljára találkoztunk, és az bizony nem tegnap volt! Az öreg Tut nagyon SKINHE   KOPASZ jó fej volt, SOKAT SÖRÖZTÜNK és sokat tett Egyiptomért. Persze nem volt demokrácia, úgy értem nem voltak jogvédők meg szakszervezetisek meg más ilyesmik, és ha lettek volna, nyilvánosan zabáltatták volna fel őket a krokodilokkal, de basszus, azok a rohadt piramisok azért csak felépültek valahogy, sőt annyi épült belőlük hogy még most is találnak egyet-egyet a sivatag közepén. Csak azért írom le nektek mindezt, hogy össze tudjátok vetni 2012-vel, amikoris a maják, egy másik régi IVÓCIMBORÁIM ismerőseim szerint vége lesz a világnak, és mi még nem csináltunk semmi érdemlegeset, mert ugye mit tettünk mi le az asztalra a lehetőségeinkhez képest. Tutenkámen idejében nem volt demokrácia, csúcstechnológia meg internet, mégis építettek ezt-azt a sivatag közepén a halál faszán, mindenfajta infrastruktúra nélkül. Ellenben nálunk adott minden, és vagy ezer éve nem tudják azt a kurva négyesmetrót befejezni! Az öreg Tut nem szarozna vele ennyit az már egyszer biztos, és azzal kezdené hogy a krokodilok elé dobálná azokat akik eddig elszabotálták a munkát. De hát ez már csak így működik! EGÉSSÉG, holnap tévémentes nap!



Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés