2012. 09. 03.
AristocRATS (szept. 3-4-5-6.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, SZEPTEMBER 3.:
CSALÁRD F***

Megette a labdát.

Ismétlés, de ajánlott:
Negyed tízkor egyik kedvenc rendezőmről (Krzysztof Kieslowski) adnak egy dokut a Duna TV-n, aminek címe (Még élek) sajnos már nem igaz, Kieslowski ugyanis már itthagyott bennünket, de megmaradtak az emberi döntéseket boncolgató és az embert is döntésre kényszerítő művei. Biztosan voltmár és ajánlottammár, de a lengyel mester rendszereken átívelő pályája a példa arra, milyen is fehérek közt egy európainak maradni. Más. Aki sznob mint én és velem ellentétben emellett még a sorozatokat is kedveli, annak a Dallas feladta a leckét, mert ugye azt egy egész ország nézi, mi meg nem. De most visszavághatunk a birka tömegnek, mert fél egykor egy angol nemesi család tévéfilmmé rendezett krónikáit ismétli az M1. Az Arisztokratákban minden megvan ami a rétestésztává nyújtott amcsi sorozatban: hatalom, párkapcsolatok és még (az angolokhoz képest) szép nők is, a kései időpont pedig újabb pontot nyer nekünk a HIPSZTER akarom mondani sznobskálán.

Nem ismétlés, talán érdemes:
Nyolckor az HBO Comedy-n dél-amerikai Hatalomátvétel Panamából (hát igen, nekik gyakorlatuk van az ilyesmiben!), avagy mi történik ha a személyzetnek tele a töke az alacsony fizetéssel és a munkaadóik egzecíroztatásaival: elrabolják őket. Ez mind szép meg jó, csak ki fog fizetni a családi kasszából, ha meg van kötve a a kezük? Ugyanabban az időben ugyancsak Családfakutatás a Cinemaxon, egy ugyancsak elborult família hétköznapjaiból, a minap adott Kenjétek csak anyátokra párja, bár vígjátéki formában és eléggé túlbonyolítva, a lényeg hogy a vérfertőtől eltekintve mindenki mindenkivel, ám a feleség amnéziája mindent még jobban összezavar, ráadásul épp a szomszéddal hetyeg, amikor mindez megtörténik.

Kis hírek a nagyvilágból:
Beszólt a szegényeknek a világ leggazdagabb nője – Akkor én is neki: KURVA ANYÁD, RIBANC!!! - "Gina Rinehart, az ausztrál milliárdos megdorgálta a szegényeket, mondván, dolgozzanak többet, piáljanak és cigizzenek kevesebbet, és akkor sikeresek lesznek. Az 56 éves nő bányászati céget vezet, pontosabban az 1992-ben elhunyt apjától örökölt céget vezeti. Májusban kiáltották ki a világ leggazdagabb nőjének, 19 milliárd fontos (6815.376.000.000 Ft) vagyonával." – Hmmm, ez a szöveg nekem valahonnan ismerős.
Willisné megint összemosta a pirosat a fehérrel – Hova jutott a világ, hogy egyes részein a nők már mosni se tudnak! Mert ha legalább piros-fehéR-zöldet csinált volna, akkor aszondanám átveszem a mostani férjétől, de így?
Nem kaphattak vizet, kidőltek a hallgatók: "A Nemzeti Közszolgálati Egyetem első tanévnyitóján tucatjával hullottak az Orbán-beszéd alatt." - Lehet hogy nem a vízhiány tette? :DDD
Mindegy mit eszik, úgyis beledöglik!: "Most kiderül, hogy szinte mindegy, mit eszik, valamibe úgyis belehal, de ha kávét vedel, legalább nem lesz gyomorrákos." - Maradok az alkoholnál, az lazít és még férfias is. Állítólag!
Önállóan címkéz majd a Youtube: "A Google új szabadalma a videókon látható apró tárgyakat is képes lesz felismerni. Az egyetlen kérdés az, hogy vajon mire használja majd a Google a minden eddiginél potensebb videókategorizáló alkalmazást. A legbékésebb megoldás természetesen az, ha azt gondoljuk, hogy a keresés lesz hatékonyabb, illetve a feltöltés is egyszerűbbé válik, ha a gép adja meg a kötelező kulcsszavakat a száztizedik ugyanolyan háziállatos feltöltésünk esetén." - HÁT PERSZE.
Heroint vittek Schmuck Andor bulijába: "Drogkereső kutyák, elektromos moped, 150 liter ingyenbor és Balázs Pali Schmuck születésnapján." - Hejj, ezekből engem mindig kihagynak. Nem, nem a heroin izgat, hanem az a 150 liter ingyenbor...
Mire visszamentem, álmaim nője az ágyamon volt – Én akkor valamit rosszul csinálhatok, mert bárhova "megyek vissza", álmaim nője nincs ott. :( Mindegy, aki látja, küldje hozzám.
Milla: Az örmény nép és a világ bocsánatát kérjük: "Tüntetés szeptember 4-én este 6-kor a Kossuth téren."ÉDES FASZOM, CSAK EZT NE. Ozoránál kussoltatok, 2006 őszén még egy gondolat se voltatok, most meg a világ bocsánatát kéritek, és gondolom megint ott lesz véletlenül az a sok lejárt szavatosságú politikus meg megélhetési zenész. Ennyire kell a balhé meg az öt százalék? Ha ennyire tiszták a szándékaitok, faszért nem egyből az azeri követség elé mentek? Nap kommentje:

Gáborom 2012.09.02. 22:37:17
Az a hiszti amit műveltek itt ebben ez ügyben nemcsak álszent, hanem komikus is, nekem mindig a Monty Python filmeket juttatja eszembe.
A világ már százszor eladta a demokráciát a pénzért, egyszer például minket magyarokat, ha rémlik még ötvenhat....

De elég ha a líbiai merénylőt említem: az olajos pénz kellett a briteknek, és pénz beszél,milla ugat...

Kár,hogy komikusokra nem lehet rábízni egy országot, szóval most is csak azt látom, hogy a Milla + 4K + Szolidaritás együtt sem ér többet egy erősebb úttörő őrsnél - hogy a megfelelő oldalról hozzak példát.
Így viszont kár a gőzért, pénzkidobás ez is.



KEDD, SZEPTEMBER 4.:
HÁROMSZOR IS HÁREM...

...sem nyíl.
Pfff, ma mindent kilencre tettek. Na nem baj, vegyük sorra az egy időben adottakat az érdemességi sorrend alapján:

Nem ajánlott:
Film+2, 21:00: A hős 93-as járat – Még egy hét van az évfordulóig, de már most elkezdik nyomatni azt ami lassan amúgyis a könyökünkön jön ki. Egy film értéket az is mutatja hogy hányszor lopják el vagy dolgozzák fel, illetve hogy mennyire nem kell senkinek, azt meg abból lehet kitalálni hogy folyton átnevezik vagy ugyanazt a témát többször is megfilmesítik rövid időn belül. Azt tudom hogy a 93-as járatról voltmár egy film, de csakazértse veszem a fáradságot kideríteni hogy azonos-e ezzel vagy sem (szerk.: vettem: nem ugyanaz, ez egy low budget verzió). A lényeg a lényeg: egy téma pár éven belül többször is eladásra kínálva, nekem elég ennyit tudni. Meg annyit hogy magáról a 9/11-ről máig nem tudunk szinte semmit.

Talán érdemes:
Ugyanabban az időben családbarát vígjáték a Hálózat TV-n az ugyancsak családbarát Bill Cosbyval aki itt mint egy visszavonult kémpáros egyik fele segíti régi haverjával a melót továbbvivő két gyereket, a kollégáét meg a sajátját. A védendő célpont egy ruszki tudósházaspár, és mivel az ifjú kémek fiúból meg lányból vannak, még az érzelmek sincsenek kizárva. A Kémek visszatérnek jóval jobb mint a hasonló angol címmel bíró Én, a kém, és ráadásul még Budapestet se alázzák benne ha jól tudom.

Ajánlott:
Még mindig ugyanekkor egy vígjátékba csomagolt tanítás a Story 4-en arról hogy sose késő elkezdeni a tanulást, még akkor sem ha már túl vagyunk életünk javán. A fiát majomszeretettel fojtogató anya is erre jön rá, amikor látván hogy a gyerek érését már inkább hátráltatja mint segíti, úgy dönt hogy belevág abba amiből a családfenntartás (főleg a férje halála után) kizárta. Az Anyám neve Frank nagyon kedves darab, tényleg nyugodt szívvel nézheti bárki, nem prédikál és nem tolja az arcunkba az okosságot, inkább csak rávezet. Sam Neill is telitalálat a keményvonalas prof. szerepében.

Kis hírek a nagyvilágból:
Két éven belül gyógyítható lesz a kopaszság: "Megtalálták az enzimet, ami a kopaszodásért felelős, készül az ellenszer." – Marha jó, mondhatom. Addig ötször meg fogok őszülni…
Bruce Willis beperelné az Apple-t: "Rádöbbent, hogy az Itunesból ő csak kölcsönzi a dalokat, és nem rendelkezik tulajdonjoggal." – Na mi van, dájhárd papa? Nem olvastad el az apróbetűs részt? :DDD - "A Gigwise információi szerint Bruce Willis pert fontolgat az Apple ellen. A színész baja egész pontosan az, hogy az élete során összevásárolt dalokat nem hagyhatja majd rá a gyerekeire halála után. A színész azon döbbent meg, hogy a jelenlegi rendszer szerint a vásárlók csak kölcsönzik a dalokat, de a fájlok felett nem rendelkeznek semmilyen tulajdonjoggal. Willis viszont szeretné, ha halála után három lánya örökölné meg a több ezer dollárra taksált digitális zenei gyűjteményét, ez azonban a mostani jogi helyzet szerint törvénybe ütköző lenne. Egy jogtanácsos szerint sokan meglepődnének azon, ha tudnák, hogy minden, az iTunesban vásárolt zene vagy könyv igazából nem a saját tulajdonuk, így azt nem is ruházhatják át később másra." – De szép is lesz, amikor erre a többi balfaszbirka is rájön, és kitör a parasztlázadás! Dehát a fogyasztókat sose az eszükért szerettük. Mondjuk Willis se százas: többezer dollár értékben vesz digitális zenét (ennyiért már valódi CD-t is vehetne, ő aztán végképp nem csóró), utána meg sír hogy nem tudja a kölykeire hagyni. Mégis, min hagyná rájuk? Egy hordozható merevlemezen? NOOORMÁÁÁLIIIS?
Azerbajdzsán nem vesz magyar állampapírt: "Az azeri olajalap hivatalos közelményt adott ki." - Asszem erre mondják, hogy HÁT IGEN, EZÉRT ÉRDEMES VOLT.
Más a gazdaság és más a nemzetközi jog: "Magyarország és Azerbajdzsán a jövőben is egyeztetni fog gazdasági kérdésekben." - Most akkor mi van? o_O
Ezer hangyát követnek AngliábanÉDES FASZOM. Már a hangyáknak is saját twitter-accountjaik meg követőik vannak? Minek? Mondjuk a királynőt tömögető heréket még megérteném, de ősztől ugye kibasszák őket a bolyból mint macskát szarni, de egy átlagos katona mégis mi a frászról tudna pötyögni ami követésre érdemes? Hogy menetel az eső elől meg kihordja napozni a petéket? - "Brit tudósok milliméter szélességű jeladót raktak a vöröshangyák testére." – Ja, hogy így. Szóval már a hangyákat is megfigyelik! ÉBERSÉG!!!!!!
Steiner Kristóf heti útjelzője: "Anélkül, hogy bármiféle politizálásba, vagy szitkozódásba mennénk bele… nehéz hét van mögöttünk." NO SHIT, SHERLOCK! Nincs annál szánalmasabb amikor az udvari bolond a király vagy inkább a püspük helyébe képzeli magát és magasztos szavakat puffogtat. Nap kommentje (linkkel megtámogatva, hogy érthetőbb legyen):

-nyuszi- • http://globalicum.blog.hu/ 2012.09.03. 09:35:04
na hála Istennek, hogy Kristófka is megszólalt az örmény kérdésben.
az
első képen egyébként Ő van?


SZERDA, SZEPTEMBER 5.:
BAKER MAMA IS MAKING DEAD.

Született bűnözők kutyaszaratóban.
Oké, kirostáltam a fontosabb ismétléseket, a mostani mozibemutatókhoz kapcsolódó emlékeztető ismétléseket, a táncfilmeket, ami maradt az kb. ennyi:

Talán érdemes:
20:25-kor korunk egyik népbetegségéről, a Virtuális szexfüggőségről lesz szó. A kíber-seksz nem igazi seksz, mert nincs benne testi érintkezés (de az is igaz hogy legalább nem kell beszélgetni utána – nem a fenét, basszus, hát seksz helyett is csak a duma van!!444). Engem amúgy nem zavarnak a kíber-sekszek amíg NEM ENGEM SEKSZUALIZÁLNAK nem érintkeznek ténylegesen is, mert abból már valós kapcsolat, sőt, akár gyerek is lehet. Egyszóval, ez most a fejlett világ legnagyobb gondja, ehhez méltóan komoly pofával nézze mindenki, egyedül azt nem értem hogy ezzel a komoly, nemzeteken átívelő problémával miért pont az HBO Comedy foglalkozik, de hát what do I know? Megyek is vissza Gianna Michaels-képeket vadászni…

Ajánlott:
Háromnegyed éjfélkor egy elég ritkán adott De Niro-film az MGM-en, sajna a hozzá (mármint a csatornához) tartozó szinkronnal, de ennek ellenére is az Átkozott mama lesz a mai legjobb: a Boney M által is megénekelt Baker mamáról és különös gyerekeiből álló bandájáról: van köztük drogos, meleg, született gyilkos és még egy echte madafaker is. Nem maradhat ki persze a filozofálgatás meg a bűnözői létre való ürügykeresés sem, szerencsére a csapatból a való életben sem maradt írmag sem, Robert GID bácsinak meg nem ez volt az utolsó kirándulása a maffia világába – Scorsese egyébként jobban oldotta meg ugyanezt a témát, mint a Bloody Mamát rendező Roger Corman.

Halál a faszbúkra! rovat:
Ilyen sokat tud rólunk a Facebook: "A Wolfram Alpha nevű kereső sokkoló mennyiségű adatot képes összeszedni." – Nyilván nem fognak vele visszaélni! Mert már miért is tennék!!!
Hadat üzen a Facebook a kamu lájkoknak – Én már évekkel ezelőtt a probléma gyökerét ragadtam meg, amikor magának a faszbúknak üzentem hadat. Járulj hozzá te is a kultúrharchoz:

Kis hírek a nagyvilágból:
Kevésbé fogja megérni a szlovák rendszám: "Szlovákia a magyar hatóságok segítségére siet, megadóztatnák a legtöbb autót." – Végre valamiben egyetértenek a szlovák és magyar hatóságok. Akkor most valaki mondjon egy országot ahol nyugodtan lehetek magyar :(
Magyarország nem akar több nőt – Sőt, én is csak egyet. Nade komolyan: előbb a baltás affér, most meg ez…kötelező lesz a homó-sekszualitás?! ÉBERSÉG!!!!!!!
Ilyen anyag nem is létezhetne: "Magyar kutatók akkora áttörést értek el a grafén nanomembránoknál, hogy új elméletet kellett kidolgozniuk a magyarázatához. A felfedezés forradalmasíthatja az elektronikát." – Nem baj, majd megvesszük ezt is Amerikából, mert ugye vagy átveszik a tudósainkat, vagy csak a projektet.
Kerékagy: Önkritika miatt marad el a CM – Na végre valami jó hír. Éveken át kritizálta őket mindenki, végül csak eljutott hozzájuk is a vonal. Már csak a faszbúknak kéne még idén bedőlnie és akkor én is hátradőlhetnék!
Robotlányok a tokiói vöröslámpás negyedben – Kösz nem, maradok az igazinál. Ha már itt tartunk:
18+: Újraindulnak a pornóforgatások – Jé, Magyarországon még megéri pornót forgatni? :D
18+: Potencianövelőtől tört el a pénisze szex közben – Döntöttem: ha eljön az ideje, inkább leszek impotens :SSS Sok öröm persze nem lesz abban se, de legalább pisálni tudok majd.
Mit keres egy államtitkár az állatkertben? – Mit, mit...banánt, nyilván. – "A kérdésre nem kaptunk választ, de megtudtuk, hogy egy vérengző gyilkos példája is lehet példaértékű. ." – Ja. Elrettentő példa biztosan…
Önbarnítótól foltos Kelly Osbourne gatyája – HÁT PERSZE, KISLÁNY :)
C:c 18+ VV Cristofel az anyjánál szexel: "Feláll az árboc, kancás a fater! Így csábítja szülei házába női rajongóit a kubai. Hármasszex is volt." – Persze, nyilván. És ha igen, remélem vírusoknak átadása is :DDD Év kommentje-candidate:

JonC • http://raktalicska.hu/ 2012.09.05. 13:42:54
az anyjánál? elsőre úgy olvastam az anyjával.


Roma gárda alakul Pécsett – ÉDES FASZOM. Nem tudtam mivel lehetne még jobban elbaszni ezt a robbanásveszélyes helyzetet, de végül csak kitalálták ezt is. És minő véletlen, egy büntetett előéletű, félanalfabéta, ránézésre Lombroso-díjas fazon döntött úgy hogy neki ezt sürgősen meg kell alapítania: "A magát Daflics ezredesnek nevező Bagó Ferenc szabadságharcról, zsidók, romák védelméről beszél."Nap kommentje Index Polidiliből:

én12 válasz | megnéz | könyvjelző 2012.09.05 15:41:12 © (113)
Ezt az ezredest nem úgy kell érteni ám, mint katonáéknál.
Minden ezredik szava igaz, azért ezredes.
Előzmény: robbie_taylor (85)



CSÜTÖRTÖK, SZEPTEMBER 6.:
NEM ÉLHETEK AC/DC NÉLKÜL

Ellőtte kilenckor.
Talán érdemes:
Annyit szidom a tengerentúli remake-eket, hogy Amerika és Anglia végre összefogott, és csinált egy vígjátéksorozatot egy angol sorozat amerikai feldolgozása körüli bonyodalmakból. Főhőse egy angol házaspár, akiket Los Angelesbe csábít egy amcsi tévésgeci, hogy ott készítsék el közös Sikersorozatuk update-elt változatát, csakhogy párnak csak az átköltözés után esik le, hogy nemhogy egy percet nem láttak a műsorukból, de azzal kezdenék hogy a színészeket is lecserélnék. Fél tízkor adják és bár 2011-es széria, de az M1 egyik legközönségcsalogatóbb dobása az utóbbi időkben. Előtte kilenckor ugyancsak tévés szerencsétlenkedés az HBO-n, kicsit mélyebb kérdések felvetésével: az itteni főszereplő családapa seksz-műsorokat készít, de tele van vele a töke, meg általában az élettel is: az egyik fia meleg, a másik túlérzékeny, a felesége pedig magukhoz veszi beteg apját, vagyis jönnek a Nagy Kérdések félig drámai, félig humoros, de végig emberi módon. A Minden nap már a témája miatt sem igazi családi vígjáték, de fontos dolgokról szól korrektül.

Ajánlott:
21:25-kor vissza a magyar film és tévé aranykorába, a hetvenes évekbe a Duna TV segítségével, egy remek Móricz-adaptáció alkalmából, amit a rendező Sík Sándor emlékére adnak le. Emlékezhetnének rá és a többiekre kicsit gyakrabban is: a Nem élhetek muzsikaszó nélkül egy folyton mulatozó dzsentriről és feleségéről szól, aki a folyamatos PARTY HARD elől inkább hazaköltözik, a férje persze vinné haza, pechjére megint rossz módszerrel: utána utazik és beveszi magát a kocsmába, ahol éjjel-nappal a nő kedvenc számait húzatja a prímással. Lehet hogy voltmár, de a jóságból meg a régi magyar színészekből sosem elég.

Kis hírek a nagyvilágból:
Több kerületet kicsinált a hangos buli: "Misztikus, hogy engedélyezhettek reggel 5-ig tartó, különösen hangos partit a város közepén." – Ó, Magyarországon csak úgy hemzsegnek az ilyen misztikus események. Azt lehet mondani, hogyha szórakozóhelyek illegális fenntartásáról és szabályok be nem tartásáról van szsó, mi a természetfeletti események központja vagyunk!
35 éve indult a Voyager-1 űrszonda: "Az űrszonda néhány év múlva kijut a Naprendszerből, az első ember alkotta eszközként." – Majd örülnek neki a földönkívüli vas,-és rézgyűjtők.
Nézzen hazai trash videoklipeket!: "Cristofel és Pákó is megosztotta velünk új számát, ezért összeszedtünk pár hasonlóan színvonalas alkotást. Kattintson és hallgasson rosszat!"Köszöntem!
A vamzerek fénykora az elmúlt két évtized?: "A teljes magyar bűnözői elit, köztük a nemrég letartóztatott keresztapák hivatalos vagy félhivatalos beszervezett besúgói voltak a bűnüldöző szerveknek. Így lehetett kimenteni őket." – Tegyük a kezünket a szívünkre? Meglepődött valaki? És: megnyugodott valaki is?
Rámegy a Fidesz a halottakra – Hát, eddig se irigyeltem azt aki már nem él, ezután még annyira se fogom. Nade miről is van szó? "Sokan csak spórolásból viszik el halottaik urnáját, ezért megnehezítenék a hamvak kiadását. A dögkeselyűként viselkedő temetkezési vállalkozókat is megszorongatnák. A síron túl is törődnek velünk." – Ennek úgy örülök, hogy holtamban is gondolnak rám! Mindjárt sírok a meghatottságtól. Majd biztos lesz valami adó a halottaknak is cserébe ezért a törődésért, csak az vigasztal hogy egy kiló hamun aligha fogják behajtani. Nem lehetne megfordítani a dolgot, mondjuk hogy még életében törődjenek az emberrel (kevesebb adók, normális bánásmód és közbiztonság), és csak a halála után jöjjön a számla? Most komolyan, mi lehet a legdurvább amit akkor csinálhatnak velem? Rámtöri a TEK az urna fedelét és kiszór a földre, meg Martens bakancsban ugrálnak a maradványokon? :DDD Öreg, hát én akkor már rég máshol leszek! Nade komolyan: hogy is mondta a Suicidal Tendencies: How Will I Laugh Tomorrow... Ne feledjétek: HOLNAP TÉVÉMENTES NAP!


Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés