2012. 09. 10.
Élőben a Ledér Házból (szept. 10-11-12-13.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, SZEPTEMBER 10.:
EGY MINI MÉTELY.

Porszívófelláció. Elsőre király ötletnek tűnt...
Talán érdemes:
Nyolckor sablon-western az MGM-en, abból az időből amikor még vadászták a bölényeket és nagy üzlet volt kereskedni a bőrükkel – de a jelek szerint nem akkora, hogy az embert ne hagyja ott a felesége a Nagy Riválisért. Jonsa Trapp így járt, de nem nyugszik bele amíg meg nem tudja mi van A NYÚLON   CSÚCSON bosszún túl. Nincsenek nagy nevek, se radikálisan új történet, de hétkezdésnek jó lesz. Kilenctől újabb, az átlagosnál egy milliméterrel mélyebb tinifilm a Film+2-őn, itt is lúzer, de nagy koponya sráccal és buta, bulis csajjal az előtérben, meg mindenféle filozofálgatások meg rejtett utalások (Űrember / Csillaggyermek) eldugásával a háttérben, amik akkor vernek fészket a Buta Csaj agyában, amikor egy buli alkalmával ellopja a Lúzer Srác jegyzettömbjét, amibe a barátnők telefonszámai helyett a saját agymenéseit vési bele. A Királyi ötletek jót akar, de marad az egyszernézős kategóriában. És mára ennyi, a többi ismétlés, meg előrehozott megemlékezés a holnapi évfordulóra...

Kis hírek a nagyvilágból:
Otthagyták a gellértező biztosítót: "Rengeteg ügyfelet veszített a Gellért-fürdőbeli szexbotrányról elhíresült német biztosítótársaság." – Azt remélem is! EGÉSSÉG!
Kevesebbet költünk szerencsejátékra – A válság egyetlen pozitív hozadéka… - "A legkisebb településeken csak minden századik magyar játszana, és csak havi 2000-2500 forintért." – Még ez is sok, én aszondom. Mennyi jóféle piát lehetne még ebből is venni!
A tálibok meg akarják ölni Harry herceget - Hát igen, a háború általában ezzel szokott járni, de úgy látszik nem mondta neki senki hogy lehet hogy felrobbantják az Apache helikoptert, mielőtt biztonságos távolból célbalőhetne vele a lakosságra...
A fingpertu a meghittség eljövetelét jelzi - Fingpertu, fingparti...LESZAROM.
Bevörösödött a Jangce: "Nem először történik ilyen Kínában, de egyelőre nem tudni, mitől vált skarlátvörössé a folyó." - Nyilván kötelezte rá a kommunista vezetés!!! ÉBERSÉG!!!
Gyurcsány szerint MSZP-s politikusok szivárogtatták ki az őszödi beszédet - Az ország többsége ezt már úgy hat éve sejtette...
Gyurcsány Ferenc éhségsztrájkba kezd - Jöjjön akkor a szokásos:
Jöhet még valami ennél is jobb hír?
Rendőrök vitték el Biszku Bélát: "Biszku Bélát hétfő reggel rendőrök vitték el a lakásáról, értesült az Index." - Bár nyilván nem véletlen hogy pont most, és még az is lehet hogy kiengedik mint a romagárdás fickót, de élvezzük ki a pillanatot:

 


KEDD, SZEPTEMBER 11.:
EGY ABLAKBAN A VILÁGGAL

Autóval jött, nem virággal
911 rovat:
Bő egy évtizeddel a WTC-tragédia után már talán túlvagyunk az összes sokkon, több hivatalos és még több nemhivatalos háborún. A máig tisztázatlan terrorcselekmény legfőbb eredménye Orwell 1984-ének földi megvalósulása, különféle ürügyekkel (közbiztonság) és csalikkal (közösségi oldalak, térképek) megvalósítva. Sajnos eljutottunk oda, hogy pont a biztonságra hivatkozva jelentősen csökkenjenek az úgynevezett szabadságjogok. Az is nagyon ironikus hogy ezt leginkább a törvénytisztelő állampolgár érzi a bőrén, miközben az egyértelműen kockázatot jelentő csoportok békésen növekednek és terjednek a polkorrektség védőszárnya alatt. "Boldog" megemlékezést mindenkinek. Addig is:
Ajtók és hullák potyognak az égből: "Amerikában egy 767-es darabja hullott egy ház kertjébe, London mellett pedig egy férfi."
Meghalt egy fogoly Guantánamón: "A cellájában találták eszméletlenül, már nem tudták megmenteni. Ez volt a kilencedik eset 2002 óta."

Mindenki ezt fogja nézni:
Negyed kilenckor élő közvetítés a Magyar-Holland mérkőzésről az M1-en, ami még világbajnoki selejtező is. Általában kerülöm a focit, különösen ha magyar, és most is ezt fogom tenni, azonban az ország 90%-át ugyanúgy oda fogja ültetni mint anno a Dallas, Isaura…vagy az egyéb bármilyen focimeccsek.

Talán érdemes:
Hálózat TV, 21:00: Az éjszaka mestere – Hazánkban többször átnevezett 87-es novelty film, ami az akkori videojáték-mániát lovagolta meg. Egyedül azért van itt, hogy legyen viszonyítási alapunk ahhoz hogy hol is kezdte Nicole Kidman.

Kiemelten ajánlott:
Fél tízkor egy újabb kult-magasságokba emelkedett és fiatalon elhunyt bálvány, James Dean a Duna TV-n azzal a filmmel ami a legendák közé juttatta. A Haragban a világgal pont időben érkezett ahhoz hogy évtizedekre elég gyújtóanyagot adjon a vele egyidőben kibontakozó rock and roll mozgalomnak. A csak látszólag ok nélküli lázadó srác karakterétől tanult mindenki aki menekülni próbált a fárasztó családi környezet, a mindent beőrlő establishment, a környékbeli bunkók és a kilátástalan élet elől autóval, motorral vagy anélkül. Jim Stark alighogy beteszi lábát új iskolájába, máris bizonyítania kell a tökösségét, előbb a suli réme, majd annak barátnője előtt, természetesen az "érett", "felnőtt" társadalom rosszallása és elítélő pillantásai közepette, ő pedig kihozza a legjobbat abból amit dobott neki a gép. Nem az ő hibája hogy szarból még mindig nem lehet várat építeni. James Dean sorsa kísértetiesen emlékeztet Jim Starkéra, de ezt már úgyis mindenki tudja. Alapfilm, legyen elég ennyi.

Halál a faszbúkra! rovat:
Elkészült a Curiosity első profilképe: "A Mars-járó már frissítette is a Facebook-oldalát."ÉDES FASZOM. Halottak, marsjárók, ufók, lassan mindenki fenn van azon a kurva faszbúkon.
Zuckerberg nem adja el a Facebookot: "Egy évig nem ad el részvényt az oldal alapítója, hogy megnyugtassa a befektetőket." – Végre valamiben egyetértünk! Így legyen Mark! Bár adná az ég, hogy minimum egy évig egy darab részvényt ne tudj eladni a túlárazott szarodból!!!

Párhuzamos hírek:
Biciklin lőtték agyon a 18 éves rappert: "Lil JoJo halálának köze lehet a chicagói bandaháborúkhoz, de mást tini rapperekkel való vitájához is." – Ez de kurva szánalmas. Kis 18 éves hugyos, de már fegyverrel pózol meg rapper akar lenni. Az anyja meg a nagyanyja most persze hibáztatnak mindenkit, mintha nekik nem volna közük ahhoz hogy dacára a nyomorban élésnek, a kölyök egész nap a twitteren lóg, füvet szív, bandázik és életében egy könyvet nem olvasott még el. Ők nevelték ilyenné, akkor meg mi a probléma? Azt is ők mondták hogy a kiskölyök "nem akart mást, csak 2Pac és Biggie példáját követni" a karrierépítésben. Nohát, abszolút sikerült neki, csak szerencsére még lemezt se kellett kiadnia ahhoz hogy úgy végezze mint mindkét példaképe, kis különbség csak hogy őt nem egy milliós limuzinban lőtték agyon, hanem egy bicikli csomagtartóján utazva. Muhaha. Tisztára mint a Belga Ovi-rapje, pisisek ölik egymást a homokozóban, csak itt tényleg folyik a vér. Szánalmas idióták, meg az is aki bátorítja őket (50 cent és kiadója). No nem baj, úgy tűnik még nem hullott el elég gyerek ahhoz hogy rájöjjenek mennyire kontraproduktív a bűnözői mentalitás népszerűsítése. Év kommentje-candidate:

vizslaowner 6:40 AM on September 6, 2012
An eighteen year old "Rapper" riding on the back of a bicycle. Where is his Escalade??? HaHaHaHa Loser!!!


Flying Lotus a halottat is feltámasztja: "Egy lenyűgözően szépen fényképezett videóban az is táncra perdül Flying Lotus zenéjére, akit nem sokkal korábban agyonlőttek." – Mégegyszer MUHAHA. Turnézzon Chicagóban és támassza fel Dzsodzsót :DDD Egyre szarabb a fekete zene, gyerekek. Egyre szarabb.
A partnak csapódtak a motorcsónakkal: "Az ismert orosházi vállalkozó a születésnapját ünnepelte a Tiszán, nem élte túl a balesetet."
Subba: Dubstep speedboat: "Az év videója még jobb lett."
A héber horror népszerűbb, mint Stallone: "A testrabló dibbuk meséje 17 millióval nyitott, az Expendables 2 már csak a harmadik a toplistán."Nap (egy héttel ezelőtti) kommentje:

2012.09.03 14:37:20 Régi Péter
Ez hihetetlen! 40 évvel az Ördögűző és 25 évvel a Hellraiser után létrehozták a (hibrid) héber démonűző-Hellraisert! S dől a lé! Csak gratulálni lehet eme fantasztikus produceri találékonyságért.


Zsidó szörny ütötte ki a kis Indiana Jonest: "A gyereksanyargató Démoni doboz 9,5 milliót kaszált, Shia LaBeouf új maffiafilmje csak 6-ot." – Nem, akárhogy promózzátok is, nem fogom megnézni. Egyiket sem.
Fábry Sándornak a Barátok közt nem szórakoztatás – Nekem sem az, de az ő show-ja sem. – "Fábry Sándor "bizonyos csoportok szórakoztatását" már nem tekinti feladatának, derült ki a Közmédia napján. Fábry már nem harcol görcsösen a jobb nézettségi adatokért, ahogy a kereskedelmi tévénél tette. Jól érzi magát a közszolgálati tévében - írta a Bors." – Ennyi pénzért én se görcsölnék azon hogy megfeleljek bármilyen elvárásnak. Mert minek? A zsét úgyis megkapja még egy ideig, lásd a Hacktiont…
Még legalább 26 évig lesz Barátok közt – Szerencsére én azt már nem fogom megérni. – "A sorozat producere, Kalamár Tamás nem szereti, ha szereplői vetkőzéssel futnak be." – Pedig ha valamit, akkor ezt csak azzal lehet eladni. Illetve még azzal sem.

Kis hírek a nagyvilágból:
Így leszünk mi Közép-Európa törpéi – Miért, eddig mik voltunk? – "Olyan alacsony szinten vannak a beruházások, hogy a növekedésnek már a reménye sem maradt meg." – Nem az a baj hogy nem lesz növekedés, hanem hogy minden zuhan lefelé…:(
Jósnőnél jártak az adóellenőrök Hevesben – Ezeknek de jó dolguk van. Szobára járás, nyaralás, jósoltatás... - "Tenyérből és kártyákból elemezte a sorsukat, 25 ezer, majd 40 ezer forintot kért a jóslásért." – It’s official: nincs olyan, hogy jövőbelátás, mert akkor látta volna előre hogy ezek adóellenőrök, és meg fogják bírságolni.
75 milliót tévedett az SZDSZ: "Elfelejtették feltüntetni a kamattartozást. Bevétel már nincs, de a pártvagyon fedezi az MFB-hitelt." – Hogy is mondta szegény Medgyessy Péter? "Az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel".
Molnár Anikó tanulni és hízni ment ki Amerikába – Ebből legalább az egyik sikerülni fog neki, ezt boritékolhatom. Tanulni itthon is tanulhatott volna. Ja, a hízással ugyanez van...
Lakhelyelhagyási tilalom Biszkunak: "A bíróság elsőfokú ítélete szerint Biszku Béla engedély nélkül nem hagyhatja el Budapest területét." – Mit mondtam: elengedték. Nem baj, remélem legalább befosott kicsit, én meg berakhattam az egyik kedvenc GM-gifemet.
Gyurcsánynak most már tényleg vége van: "Két kretén, egy leépült. Néztük az éhségsztrájkot, és nem tudtuk levenni a szemünket Niedermüller lábáról." – Íme a káros mellékhatása annak, ha az ex-miniszterelnök éhezéséről tudósítunk: előtörnek a homó-sekszuális tendenciák! ÉBERSÉG!!!

Mindig csak a seksz, a szipu rovat:
Lassanként megszűntem nőnek lenni: "Olvasónk egyik éjjel arra ébredt, hogy mellette fekvő férje pornót néz és maszturbál." – Ez tényleg megszűnt nőnek lenni, hát miért nem szállt be, vagy legalább verte ki a férjének! EZÉRT FOGY A MAGYAR!!!
Betiltották a pornót a Gázai övezetben: "Az internetes pornográf tartalom veszélyes a társadalomra, blokkolni kell a szolgáltatóknak." – Pedig ha csak egy kicsivel több pornót néznének, mindjárt nem ölnék egymást halomra…
18+: A Hamis a baba Bögyös Macája a heti pornós: "Kopekin Gyöngyi rengeteg művésznév alatt pornózott több mint húsz filmben." – Na végre valami hírértékű az ország vezető hírportálján. Méltó befejezése ez a keddi napnak! Hmmm…várjunk csak. Szidtam a politikusokat, Amerikát, Fábry Sándort, a faszbúkot, voltak csöcsök, megírtam az ajánlót is… Kimaradt valami? Ja igen: SUNÁZNÁM!!! Viszlát holnap!


SZERDA, SZEPTEMBER 12.:
UTOLSÓ MENET

"ÜSS"
Talán érdemes:
22:40-kor egyszernézős deutsche horror a Film+2-őn, a fussazéletedért / éjszakakísértetházban-típú egykaptafára, csak itt különc milliomosok sötét múltú elmegyógyinttézet-kastélya helyett egy sima toronyházat változtatnak lelkes amatőrök pokoli toronnyá egy zártkörő, fiatalokat célzó parti keretében. A Gyilkos játéknak sajnos már a címe is elárulja hogy sima Zs-kategóriás iparosmunkáról van szó. Töltelékfilmnek kitűnő, de semmi több.

Kiemelten ajánlott:
Éjfél előtt tíz perccel Martin Scorsese első zenés dokuja az MGM-en. Az Utolsó Valcer a "világ legjobb zenekara", a The Band búcsúkoncertjét hivatott dokumentálni olyan vendégekkel mint Joni Mitchell vagy Eric Clapton (Bob Dylant csak azért nem sorolom ide, mert ő rendszeresen együtt dolgozott velük). Biztos hogy voltmár, ajánlottammár, de ez az a fajta poszthatvanasévek-zene amit nagyon szeretek. Marty bácsi később is visszatért a koncertfilmhez a Shine A Light-tal, de ahogy az angol mondja, this is the real deal. Fél egykor egy ismétlésgyanús korai Hitchcock-mű az M2-őn, ami 1927-es gyártása ellenére már magán viseli a zseni későbbi fontos kézjegyeit: a nő körül bonyolódó sztorit, a férfi főhősök konkrét és átvitt értelmű közdelmét a Szorítóban illetve az asszony kegyeiért, no meg az újító kameramozgásokat-vágásokat. Ugyancsak jellemző rá a hossza: több mint két órás (dacára annak hogy némafilm), ezért érdemesebb felvenni, mint leülni elé és végignézni.

Kis hírek a nagyvilágból:
Hétmilliárd forintot is kerestek tavaly: "Ehhez a meglévő vagyont kellett ügyesen forgatni, de munkával is összejött valakinek egymilliárd."MAGYARUL: csak annak megy jól, aki nem végez rendes munkát és már eleve kurva sok pénze van.
Kelly Osbourne vodkát hánytAz apja is approválná! PARTY HARD, kicsilány!
Dél-Koreában ébredt fel a piás észak-koreai – Az igen! Nem semmi buli lehetett, szerencsére a határőrök nem csatlakoztak. PARTY HARD – immár a politikai megosztottság ellen is!
Comment: Tíz éve indult el az első Való Világ – LESZAROM. - "Bár Szabolcs nyert, celebkarriert csak a pornóssal és playmate-ekkel szexelő Majka tudott befutni." – Érthető: a legalja hírességkategória eléréséhez ("celeb") a társadalom legalját kell megszólítani, a legaljasabb eszközökkel. ^^ És tényleg:
Majkáék és a szexi lányok: "Majkáék új száma a szexi lányokról szól, a klipben pedig Majkáék és szexi lányok láthatók."LESZAROM.
Majka: Kissé tele a tököm a kereskedelmi tévékkel – Esetleg tetszettek volna nem rajtuk keresztül karriert csinálni. Valóságsók, pornóssal kavarás, Dopemanon való megkapaszkodás majd tőle való megszabadulás, "vagány csajok" vetkőztetése, és végül póker, meg persze közben némi alibi-zenélés.
A Kossuth-szobor mögé jár pisilni Gyurcsány – Ó, a sors iróniája. Szinte napra pontosan hat évvel ezelőtt kiszivárgott egy beszéd, aminek hatására sokan kivonultak a Parlament elé, ugyanilyen célokkal (kormány lemondatása). Mentek is a dolgok, amíg több próbálkozás után végül sikeresen összemosták őket a csak balhézni kivonulókkal, minekutána október 23-án már szabadon lehetett könnygázozni, lovasrohamozni, Pro Urbe-díjat adni, mert megvolt az indok: "szétverték és felgyújtották a várost". Gyengébbek kedvéért: Londont tényleg szétverték és felgyújtották egy éve, ott azonban a balhés kisebbség ellen már csak a polkorrekt agyfasz miatt se mertek komolyabban hozzányúlni (vesd össze az írországi, nemgyújtogató tüntetőkkel való bánásmóddal). 2006-ban a neten a leginkább baloldalhoz köthető hozzászólók pedig lelkesen tapsoltak mindehhez, lehugyosoforradalmározták a változást akarókat, miközben gyurcsány ferenc többször is elmondta hogy nem szabad utcára vinni a politikát. Mondom: szinte napra pontosan hat év telt el, most gy.f. ugyanoda jár pisilni ahova anno az ellene tüntetők (igaz ő kapott saját mobilvécét), és még mindig van aki tapsol mindehhez. Csúnya játék ez a politika, gyerekek.
Nagy zabálással cukkolnák az éhségsztrájkoló Gyurcsányt: "Hatalmas pikniket hirdettek meg a Facebookon az éhségsztrájkba kezdő Gyurcsány Ferenc Kossuth téri sátra mellé. A szervezők a politikus szeme láttára szeretnének bőségesen bevacsorázni, hogy így cikizzék ki a választási törvény tervezett átalakítása miatt tiltakozó Gyurcsányt." – Na végre, talán van remény. Hátha még tényleg civilek szerveznék, akkor mekkora poén volna.
Új zeneblog indult MusicPress néven: "A blogot a Recordertől távozó Déri Zsolt indította el, főként a netre kikerülő videókra, lemezekre és számokra specializálódva." – Minden tiszteletem Déri Zsolté, de nem lesz kicsit sok lassan 5-6 zenei blog, ráadásul ugyanazon az oldalon? Számoljunk utána: Recorder, Lángoló Gitárok, egy másik gitáros, de metálosabb blog… És nem elég hogy ezek mindegyike a blog.hu-n van, de még ugyanazokat a híreket is adják le, ráadásul ugyanúgy. Íme a Recorder legutóbbi címlapos postja:
Miles Davis nejéhez nyúlt Iggy: "Betty Davis a 70-es évek egyik legjobb nője volt, a vén rocker most mindent kihozott a dalából."
Ugyanez a friss hangot képviselő MusicPressen:
Iggy Pop & Zig Zags: If I'm In Luck I Might Get Picked Up (Betty Davis-feldolgozás) – Hát, akkor erről ennyit.


CSÜTÖRTÖK, SZEPTEMBER 13.:
SPOILER KÖVETKEZIK:

Őt fogod ma nézni.
Eme balszerencsés napon nem elég hogy nyakunkba kaptuk az esőzést, de még a tévé előtt is csak mérsékelt menedéket fogunk találni.

Talán érdemes:
Fél tízkor folytatják a Sikersorozatot az M1-en, aminek előnye a könnyen fogyaszthatóság, valamelyest hátránya Matt LeBlanc, aki –a másik Jóbaráthoz, Jennifer Anistonhoz hasonlóan- leginkább önmagát játssza mindenhol, itt is, hőseink meg nem tudják eldönteni, ő lesz-e a megfelelő ember az angol szériájuk amcsi honosítására. Én lehet hogy nézni fogom, már csak azért is mert ilyen elit vacsoracsatákat meg VIP-fogadásokat csak tévén láthatok – sőt, ha így megy tovább, lassan már kaját is csak ott fogok… A retekklubbon majdnem ugyanakkor (21:25) tőle szokatlan (= komoly) szerepben bizonyít A Szikla (a.k.a. Dwayne Johnson) és Johnny Knoxville. Johnson mint leszerelt katona tér vissza szülővárosába ahol egykori haverja rémuralkodik, mint helyi keresztapa. Mit lehet tenni? Összeszedni egy másik régi barátot (Knoxville), és Emelt fővel helyretenni a rendetlenkedőket.

Ismétlés, de kötelező:
…illetve az egyikben nem vagyok biztos, márminthogy ismétlés-e a Hogy volt!? mai része, csak abban hogy mindenkinek néznie kell, mert Latinovits Zoltán benne a téma. Nem sütöm el a szokásos közhelyeket, hogy életében legenda (és néha legendásan rossz természet) volt: csupán a színházi és filmes szerepei miatt mindörökre helye van Magyarország és a világ legjobb színészei között. Az is mindig eszembe jut, hogy a családból nem ő volt az egyetlen tehetség: gyerekként mindig megzavart hogy egyikük Frenreisz, másikuk Bujtor, és persze Makk Károly és mások mellett most ők is itt vannak, hogy Latinovitsra emlékezzenek – és most jut eszembe, hogy már Bujtor István sincs velünk… Nem egyszerűen csak kiemelten ajánlott: kötelező, mindenkinek, kezdés 20:12-kor az M2-őn.

Halál a faszbúkra! rovat:
Újragondolja mobilos terveit a Facebook: "A vezérigazgató Mark Zuckerberg elismerte, hogy rossz volt a közösségi portál stratégiája." – Ne hibáztasd magad, Mark, és főleg ne hallgass mindenféle tanácsadókra! TOVÁBB A CUKKERBERGI ÚTON, ELŐRE AZ ANYAGI CSŐD FELÉ!!

Kis hírek a nagyvilágból:
Lakhelyelhagyási tilalom az unokáját megkéselő nagymamának: "Az 58 éves mezőszilasi nő tagadta, hogy hasba szúrta 16 éves unokáját." – Sőt, meglehet ottsevót.
Adóellenőrök lepték el a magyar szexóriást – Asszem erre mondják a fiatalok, hogy így kezdődik egy gangbang :DDD Nap kommentje:

poet34 2012. 09. 12. 17:35
A NAV mindenképpen jól jár... ha nem is tudja meg sz...tni a céget... a végén így is úgy is elmegy mindegyik dolgozója... :)


Emberi maradványok III. Richárd sírjában – Mily' meglepő!!!! Ezek szerint az angol király nem volt földöntúli lény! Big respekt, brit tudósok!!!
Brad Pitt David Beckham alsógatyáját hordja – Itt mutatkozik meg, hogy a homó-sekszuálisok is a heterókhoz hasonlóan mutatják meg érzelmeik tisztaságát, mert a szeretők ugye előszeretettel hordják egymás ruháját. Remélem összeházasodnak!
Thatcher halálán kárörvendene a szélsőbal: "Egy brit szakszervezeti kongresszuson "Hejhó, a boszorkány halott" pólókat árulnak." – Bár én nem vagyok szélsőbalos, sőt, de simán vennék belőle több darabot is: még élénken emlékszem hogyan verte le a bányászok és egyéb fizikai munkások érdekvédelmi próbálkozásait. Lám, milyen hasonló aranyévek jutottak az összes "reformpolitikusnak" kádártól horn gyuláig – és immár Thatcherig. Nem, egyiket se tudom nagyon sajnálni. Nem érdekel akárhány filmben mossák tisztára a Vaslédit, nem érdekel hogy már lassan senki se akar emlékezni hogy hány családot kergetett az éhhalál szélére a döntéseivel – ÉN emlékszem az akkori hírekre és pánikra, miazhogy, nagyonis. És ha már pánik és annak keltése:
Rabosítják a BME-ről elhurcolt jedit: "Játékpisztollyal hozott frászt egy hallgatótársára, aki titokban hívatta a rendőröket. Elvitte a TEK. Videó."
Már a magyar mémgyár is a TEK-en röhög – Igen, könnyű most sünözni meg nagyokat kacagni azon hogy haha, milyen hülyék ezek a kommandósok, igen, nem először futnak lukra (sőt, Luke-ra, ahogy az egyik szóvicces cím is mondja). De abba is gondoljunk bele, hogyha az illető esetleg tényleg bepörgött és éleslőszerrel lövöldözött volna, és nem jött volna senki mert nem veszik komolyan a bejelentést, akkor kire mutogatnának ugyanezek az újságírók, bloggerek, tumbászok, satöbbi. Annyi idióta ámokfutó van mostanában, legutóbb asszem pont a moziban kezdett el gyilkolni valamelyik, meg ott van Breivik is, aki rendőrnek öltözve hívta közelebb az áldozatait, szóval bármennyire is unszimpatikus a TEK, én aszondom, jobb félni mint megijedni. Amerikában egyébként már azért célzott lövést kapott volna, ha játékfegyverrel hadonászik, és valahol meg lehet érteni: száz méterről nem lehet megkülönböztetni a valódi fegyvert a műanyagtól, és sajnos már itthon is külön iwiw / faszbúk kategória a "pózolj fegyverrel". Mára ennyi, holnap élvezzétek a tévémentes nap csöndjét!!!





bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés