2012. 10. 20.
Miből lesz a csereszelep (okt. 20-21.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, OKTÓBER 20.:
A MI GONOSZ KIRÁLYAINK

Szegény Shrek, szegény Fiona, hogy megöredtek alig pár év alatt!
Talán érdemes:
Nyolckor egy tűrhetően sikerült koppintás az HBO-n Spanyolországból (a görögök mellett a másik mostani fejfájásokozók, ha magunkat nem számoljuk). Az 51-es bolygón látszik a beleölt pénz, az amerikai elődöket majmolása. Én amikor először láttam azt hittem hogy a Shrek / verdák / Pik-SZAR összes teljes stábját elraboltatták az ETA-val, azonban egyrészt a baszkok tudtommal már nem aktívak, másrészt "csak" a forgatókönyvíróig jutottak el (de az legalább mindkét Shrekért felelős volt). A sci-fi ihletés kimerül a kicsi zöld lények és a nagy fehér űrhajós közti találkozásban, ami innentől jön, annak több köze van mindazokhoz a korábbi családbarát animációkhoz amikre utalgatnak is benne. Gyerekeseknek együttnézős program lehet, a többieknek max. egyszernézős vagy még az sem. Negyed kilenckor egy gengszeres-örökséges ökörség az M1-en, melyben két, épp Ausztráliában dekkoló botcsinálta, inkább balfék mint igazi nagymenő tér vissza a hellén haza kebelére, miután egyikükre rászakad nagybátjya öröksége – előbb ennek minden pozitívumával, aztán jön a többi is. Ugyan a görög vígjátékokon mostanában (a válság meg zavargások közepette) kicsit kevesebbet tudunk röhögni, de én csakazértis megnézem a Mikonosz királyait, leginkább hogy eldöntsem, vajon a másik, filmiparba benyomott Coppola-lány (Cosima) is ugyanolyan tehetségtelen-e mint az egyik (Sofia), és ha igen, legalább a filmbeli Miss Olaszország-szerepet rászabták-e (vagyis ha már nem okos, legalább szép-e). Volt egy első része is amit tudtommal nem mutattak be nálunk, ahogy a film mélyebb megértéséhez (LOL) szükséges háttérinfók (az Ausztráliában élő görögökről kialakult sztereotípiák) is valószínüleg kimaradtak a közönség nagyrészének. Mulatni viszont így is lehet rajta.

Ismétlés, de ajánlott:
Tíz előtt tíz perccel a Viasat3-on egy remek Eddie Murphy-vígjáték (Szerepcsere) a Reagan-éra legsötétebb bugyrairól és annak lakóiról, a brókerekről, akik szeretnek dickensi játékot játszani, ergo koldusból királyfit csinálnak és vica verza, így kerül egy jól teljesítő alkalmazottjuk (Dan Aykroyd) életébe és lakásába egy piti bűnöző (Murphy), aki sikeresen ülteti át az utca törvényeit a nagyüzemi pénzcsinálás gyakorlatába míg az eredeti tulaj az utcán kénytelen élni. A trivia-rajongók már biztos felfigyeltek arra, hogy egy cameo erejéig az Amerikába jöttemben is feltűnnek a végül csődbe jutó főgonoszok, és Murphy kölcsön is ad nekik :DD

Ajánlott:
Ferenczi Györgynek és csapatának pont most jelent meg az új lemeze, ennek örömére a Duna leadja a Bognár Szilvia zenekarával közös MüPás koncertjét, mi meg csak jól járhatunk: két nagyon jó bandát láthatunk egy színpadon, vagyis ha már élőben lemaradtunk róla (ahogy én is), 22:50-től pótolhatjuk!

Halál a faszbúkra! rovat:
Egy napra lilára vált a Facebook: "A melegek jogaiért áll ki és az online zaklatás jelenségére hívja fel a figyelmet ezzel az oldal." – Én támogatom a melegjogi és online zaklatás elleni küzdelmet, ennek ellenére azt kell mondjam, hüje aki elolassa BUZI AKI FÉSZBÚKOL!444 négy!

Kis hírek a nagyvilágból:
Győzike kiborult, mert leköpték az utcán: "Retteg a börtöntől, és belenget egy öngyilkosságot." – Na persze! Már a múltkor is megígérte, oszt’ mi lett belőle?!
MusicPress: 18+: A Gossip Girl 19 éves sztárcsaja meztelenül mond verset – Ez a főcím annyira feltűnőskodő, annyira gázos hogy akár a Déri zsolt is írhatta volna. Ja, hogy tényleg ő írta...hát ezért bizony kár volt eljönni a Recordertől. – "Taylor Momsen a My Chemical Romance-, Korn- és Slipknot-frontemberek, és Marilyn Manson mellett szavalja el dalszövegét." – Engem még mindig csak az érdekel hogy ezt a primitív tinipicsát miért nem pofozza fel senki, ha már a szülei nem tudták. Nincs senki akinek hányingere lenne? Nincs egy Travis Bickle sem a környéken? Senkit nem zavar hogy éppencsak nagykorú a csaj, de már vetkőzik, fos zenét csinál, fos zenészekkel mutatkozik, és ami a főbűne: fos verseket is ír? Nem hibáztatom a nyálcsorgató, idősebb újságírókat hogy jailbait-re gerjednek, de a szülő igenis felelős, meg azok is akik teret adnak az önkifejezésének...
Kína: A tömeggyilkos diktátor versei: "Meglepő és érdekes dolog az, hogy Mao irodalmilag is értékes verseket írt." – Az semmi, Néró tehetséges zeneszerző volt, Hitler meg gyönyörű tájképeket festett, Sztálin…nos, neki csak bűnözői ambíciói voltak már ifjúkorában is. Igen, nyilván ha egy tökismeretlen költő versei lennének, akkor is ugyanúgy figyelnének rá. Meggyőződésem, hogy nincs olyan tehetség ami felmentés adhatna köztörvényes bűnök alól, az is egy szégyen hogy a kommunizmus áldozatairól hogy kussolnak, és az ilyen blogbejegyzésekkel is csak kozmetikázzák a gyilkosokat. Ne feledd: MAO MÁR A POKOLBAN ÉG POL POTTAL EGYÜTT!!
Rengeteg magyar iszik mérgezett vizet: "Minden tizenegyedik ember arzénnal mérgezi magát." – Ez annyira így van, hogy én gyerekkorom óta nem is iszok vizet csak alkoholt, az tisztít (fürdeni persze azért néha szoktam, de azt is csak ruhában). Ne feledd: első a biztonság, második az EGÉSSÉG, harmadik az ÉBERSÉG!!!

VASÁRNAP, OKTÓBER 21.:
ELNÉZÉST, ITT LESZ A SOERII & POOLEK KONCERT?

És ha nem, merre van a Mikulás háza?
Ajánlott:
Kevés lesz, de az legalább mind jó. Az első a változatosság kedvéért egy korai műsor 15:20-kor, amiben minden van ami adott egy vasárnapi elérzékenyüléshez: kutya, jólelkű nőszemély, kisgyerek helyett pedig egy kisnövésű felnőtt, vagyis törpe, aki éli a maga Jelentéktelen és eseménytelen életét, mígnem egy szép napon befogad egy kóbor szánhúzó kutyát. Az ebbel jönnek a problémák is (Harvey-nak nincs túl nagy gyakorlata, ráadásul a kutya szinte nagyobb mint ő), ám ahogy az az ilyen kutyás-önmegtalálós művekben lenni szokott, minden összerázódik, ha barátunk testmagasságán nem is, de önértékelésén mindenképp sokat dob a husky – na meg az idomításába besegítő pincércsaj is. Irány a Cinemax! Kilenckor viszont felnőtt mulatság a Film+2-őn egy thaiföldi kalózfilmmel, egy királynő életére törő haláli fejessel, aki kitartóan küzd a trónfosztásért, még az se akadályozza meg hogy az ágyúi a tengerfenéken landolnak. Ám közben felnő az a szigetvilági varázsló is, aki majd keresztbe tesz neki, jól... Egy kicsit Trója, egy kicsit Karib tenger kalózai, a címbeli Óceánok úrnői pedig az úrnő lányai. Utánérzés, OK, de ha kiszórjuk az ismétléseket és a szemetet, kb. ennyi marad mára. :( Nem baj, ha más nem, majd a hírek biztos javítanak valamit a hangulatunkon:

Kis hírek a nagyvilágból:
Büntethető a szűk lakásban nyomorgás: "Hétfő este razzia volt a diósgyőri panelekben." – Az alapötletet támogatom (pontosan tudom hogy hol jellemző az ha két-három család "nyomorog" egy lakásban), de szerintem menjünk tovább azokra is akik egyedül vagy a szüleikkel nyomorognak, és vessünk ki rájuk szegénységadót!!! Így aki szegénynek vallja magát az kénytelen lesz fizetni – ergo senki se fogja bevállalni! Egyetlen szegény se lesz az országban aki annak tartaná magát! Zseniális, tényleg: szegénységadó! Miért is nem jutott ez előbb az eszembe! Ennyi ésszel akár tanácsadó is lehetnék, komolyan.
Felgyújtotta magát egy férfi Rómában: "Családi és pénzügyi problémákkal is küzdött, de tettének pontos oka nem ismert." – B+, a családi és pénzügyi probléma nem elég? Én amúgy tudom miért tette: az ő jövőjét is megölték a politikusok!
Megszívatták a csempészbuktató magyart: "Ő buktatta le az embercsempészeket Kanadában, jutalmul letelepedhetett, de családját kiutasították." – …és gondolom a kiutasított családot majd elkezdi vegzálni a szintén kiutasított banda itt magyarországon. Szép is ám a jogvédelem!!!44 négy
18+: Művészi pornót forgatna Varga Viktor - Azt én is, de nem vele, hanem Giannával. Annyira de annyira művészi lenne hogy még limitált kiadásban se terjeszteném, csak öreg napjaimat aranyoznám be vele és mutogatnám az unokáknak :DDDD
Nem akarnak Szex és New York 3-at: "Miranda és Mr Big sem akar még egyszer belebonyolódni az egyre unalmasabb történetbe." – Végre valamiben egyetértek SJP-vel. A Mr. Big az ha jól tudom egy zenekar, volt is egy jó nyálas számuk. És most hogy végre elmenekültek a pasik, nyugodtan beszélhetünk a hüvelygombáról:
Digitális analfabetizmust jósolnak a tanárok: "Egy pedagóguscsoport az informatikaoktatás tarthatatlan feltételeire hívta fel a figyelmet." – Szerintem meg pont az ellenkezője fenyeget, azaz már meg is valósult: az egy dolog hogy van ahol már nem oktatják a kézírást, de az igazán komoly probléma ott van hogy egy csomó írni-olvasni nem tudó ember simán elboldogul a PC meg az okostelefon billentyűivel, elég csak a ránézni a faszbúk közönségére…
Kiberháborúhoz toboroz a brit hadsereg: "Elsősorban az Xbox-generáció iskolázatlan, de tehetséges fiataljaira hajtanak." – Na mit mondtam. Innentől nem lesz akadály az érvényesülésben, ha valaki iskolázatlan, egész nap Xboxozik vagy a neten lóg. Oké, én is azt teszem, de legalább a nyolc általános megvan!!!
Tapsoltató ember is bejutott a Voice-ba – Érthető, hát valakinek lelkesíteni kell a birka közönséget!!! - "Továbbra is valakik kerülnek be a műsorba, Mező Misi hónalját majdnem harmincszor mutatta a kamera." – Nem bánom hogy kihagyom.
Nézze meg Malek Andreát a Szomszédokban, rettentő rókával! – Jól olvastam, Malek rókázott a Szomszédokban? Kezdem sajnálni hogy nem néztem annak idején… Én eddig nem tiszteltem, de most hogy tudom hogy a party ’till you puke ösvényére lépett, nem mondhatok mást, mint RESPEKT!
Feléledt, és jól van egy brit halott – Aztakurva o_O Tényleg közel lehet a végítélet… Meg jön a nemzeti ünnep is, ideje lesz elbarikádoznom magam a kocsma vécéjében…. - "Az 52 éves nőt 45 percen keresztül próbálták újraéleszteni, nem sikerült. A családja éppen elbúcsúzott tőle, amikor hirtelen feléledt." – Erről mindig eszembe jut Najmányi Lászlónak Halász Péter temetésére összegyűjtött viccei közül az egyik, amikor azon vitatkozik három ember hogy mit szeretnének hallani magukról a temetésükön. Az egyik azt hogy jó munkatárs volt, a másik azt hogy jó apa, a harmadik meg csak ennyit: NÉZD, EZ MÉG MOZOG!!!
Aki nem akar tünteni: "Opera, színház, nyílt nap, koncert. Nem kell mindenképpen demonstrálni október 23-án." –  Ma vasárnap van, a kocsma vécéjébe már bekészítettem egy láda sört meg egy konnektort a laptopnak, záráskor magamra csukom az ajtót, ha eszembe jut valami akkor írok ide, ha nem akkor meg nem. Tessék vigyázni, a vécéajtók záródnak!!




bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés