2012. 11. 10.
Tizenkettőtizenegytizenegy (nov. 10-11.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, NOVEMBER 10.:
SODORJELTÖRVÉNY

Monte Carlóban
(is) csalok.
Ismétlés, talán érdemes:
FEM3, 23:30: Sliver – Joe Eszterhasnak mindenről AZ jut az eszébe, főleg ha Sharon Stone-t is megkapja a szereposztásba, tehát hiába Ira Levin novellája, Zsigmond Vilmos operatőrködése, Stone vetkőzik, dug, azzal akivel nem kéne, az élete veszélyben forog (ez egy állandó téma Eszterhasnál: sekszualitás a halál árnyékában, a nő vagy nimfomán gyilkos, vagy őt üldözi egy nimfomán gyilkos). A Showgirls óta tudjuk hogy magában a meztelenséggel nem lehet eladni egy (nempornó)filmet, a Sliver meg azt is bizonyítja hogy még ha "okos" történetet kerítünk a seksz is és a voyeurködés köré, attól még fogyaszthatatlan lesz az áru, amit nem ment még a Hitchcockra (egész konkrétan a Hátsó Ablakra) való utalgatás sem. Mindettől függetlenül aki ezredszerre is kíváncsi Sharon Stone mélyterpeszére, az úgyis nézni fogja.

Nem ismétlés, kiemelten nem ajánlott:
Nagy igazság hogy ha valamiben részt vesz hazánk, az általában (de legalábbis nem mindig) sikerül jól. A Csajok Monte Carlóban is ez a kategória, főleg mert a városra való utalgatás már Koltai Róbertnek se jött be. Európa Las Vegasát most pár amerikai kamaszlány szállja meg, amikor tévedésből egyiküket a brit korona várományosával tévesztik össze, de minket ne tévesszen meg a tévedéses-vígjátékos történet, ha a közelmúltbeli ugyanilyen alkotások legrosszabb pillanatait mind egybegyúrnánk (igen, az Álmok útjánt is), akkor kapnánk valami hasonló rettenetet. Gyermekeink (ha vannak) talán Selena Gomez miatt még így is bírni fogják, de igazából nagyon ki kell hozzá kapcsolni az agyukat még nekik is ahhoz hogy nyolckor az HBO-ra kapcsoljanak. Kis jó benne hogy Miley Cyrus és Taylor Momsen nem szerepel benne (Árpa Attila viszont sajnos igen).

Ajánlott:
Kilenckor jön a legutóbb beígért nézhető Bryce Dallas Howard-ság a Film+2-őn a Gyémánt könnyek képében, ami egy romantikus dráma Tennessee Williams művéből. Sokkal jobb mint a Lány a vízben, főleg mert kultúrák igazi összeütközését kapjuk: a Howard alakította nő előbb alsóbb osztályba tartozó szerelme miatt kerül szembe szüleivel, majd párjával lopás gyanújába keverednek, amikor együtt mennek el egy zártkörű elit buliba. Ugyanígy problémás kapcsolat a témája az Örvénynek (Cinemax, nyolc óra), ugyanígy labilis nő keresi a boldogságot, olyan helyen ahol nem EGÉSSÉG!ges, például egy ex-katona környékén. Ha eddigi férje és a vele járó nyugis élet mellett is összejött neki egy öngyilok-próbálkozás, akkor mi lesz most, egy ennyire zavaros kapcsolatban?

PARTY HARD! rovat:
Feltörhették Juhász Péter Facebook-oldalát: "A Milla vezetőjének gyanús lett, hogy Orbán Viktor mellett voksolt egy szavazáson." – Lehet hogy nem is törték fel csak kicsit kirúgott a hámból és elvétette az arányokat a spangliban. Megesik az ilyen, végülis ma is szombat este van!
Droggal üzletelt a milliárdos pókerbajnok: "A sokszoros dollármilliomos Anthony Spinellánál rengeteg LSD-t, ecstasyt, nevetőgázt találtak." – Ugyan, csak egy kicsit bulizni akart a srác! Ha milliárdos a pókerből, minek kereskedne droggal, nemigaz?
Carrey exe bedrogozva fával akart dugni: "A most 40 éves modell egyszer annyi ecstasyt tolt be, hogy a végén már egy fának kellette magát." – Hát igen, jó volt az anyag! Bizony, akkoriban még nem spórolták ki a spuriból a hatóanyagot. Vagy az is lehet hogy azért csinálta mert ő is látta az Evil Dead-et :DDD

Kis hírek a nagyvilágból:
Az ír kormányfő nem talál megoldást a kapcsolatainkat borzoló Tobin-ügyreSZEGÉNY ÍR KORMÁNYFŐ! Pedig biztos kurva keményen próbálkozik!!444 négy
Könyves: Már Britney Spears is könyvet ír: "Az énekesnő saját sztorijaiból ír fikciót." – MUHAHA. Tegyük fel hogy ő írja. Benne lesz a mikiegérklubbos agyátmosása is? :DDD
Rádőlt a feszület, beperelte a templomot: "270 kilós volt a kereszt, az amerikai elvesztette lábát." – Szerintem nem ok nélkül történt a dolog, biztos elkövetett valamit, csalta a feleségét, torrentezett vagy ilyesmi. Ne mondja nekem senki hogy nem egy égi jel ha valakire rádől a kereszt! Én -hívő létemre- ezért se járok templomba. Mindegy, most már neki is van keresztje, hivatalosan is :DDDD
Serbia Insajd: Szlavóniai rapper hájpolja Magyarországot: "Szerinte itt minden nő szép, minden férfi izmos, és a csődbe jutott gazdaságunk ellenére mi vagyunk az élet császárai." - …ennek ellenére mégis Németországból, Nagy-Britanniából, Amerikából, Hollandiából és most már Szerbiából járnak hozzánk szétcsapatni magukat Európa szubhumán létformái. Ez vajon mitől lehet????
VV Fecó máris megelégelte Londont: "A mulatóstól a dinnyeárusításon át mindennel próbálkozó VV Fecó hamar megunta Londont." – Szegény. Kanadát próbálta már? :DDDD
Az olaszoknál kötelező tudni a Himnuszt: "A parlament megszavazta, hogy mostantól minden olasznak kötelessége ismernie a Fratelli d'Italiát."EZT KÉNE NÁLUNK IS, mert jelenleg még az első verszakát se tudja mindenki.
Homár: Galambot tuti sütnek a kínaiban: "Ezúttal fénykép is készült a Józsefvárosi piacon." – TÁMOGATOM! Bárcsak a kínaiak felzabálnák az összes galambot, mindjárt nem lenne teleszarva a város!
Lehet szavazni, hogy melyik városban tartsák jövőre az EFOTT-ot: "Idén először lehetősége nyílik mindenkinek, hogy megszavazza melyik településen tartsák jövőre az EFOTT fesztivált. Voksolással lehet dönteni arról, hogy jövőre Abádszalók, Zalaegerszeg vagy Zánka adjon otthont a legnagyobb egyetemi fesztiválnak 2013-ban. Erre a linkre kattintva lehet szavazni a jövőévi helyszínre." – Én inkább Karacsájra szavaznék, vihetnék magukkal a Balaton Soundot is. KARACSÁJ SOUND FTW!!!


VASÁRNAP, NOVEMBER 11.:
MUSSOLINI SZIRÉNÁJA

Há’ mer' arcoskodott.
Mára csak két esetleges program jut, viszont cserébe egyik jobb mint a másik:

Ajánlott:

Csak egy napot kellett várnunk arra hogy negyed tizenegykor megcáfolják a tegnapi okosságomat, mely szerint amiben mi, magyarok benne vagyunk, az nem sülhet el jól: a Harcos (egyik) forgatókonyvíróját Paul Tamasy-nak hívják, és mégis jó. A Pankrátor mellett a másik olyan film ami a kemény küzdősport (itt: boksz) lelki részét kapargatja, esetünkben egy testvérpárral, akik az életben és a ringben is egymás ellenfelei, ám ahogy lenni szokott, itt is győz az összefogás. Csak növeli a respektjét hogy valós történetből forgatták, illetve hogy a színészi bokszmeccset a féltestvért alakító (mellék)szereplő, Christan Bale nyerte. Irány az M1 mindenkinek!

Kiemelten ajánlott:
Újabb Truffaut-film tízkor az MGM-en, amely a távházasság-feleségrendelés látszólag egyszerű helyzetéből indul (gazdag cigigyáros [Belmondo] asszonyt keres), ám hamar átvált Hitchcock-i személycserére (a nő [Catherine Deneuve] valójában megölte az eredeti feleséget), majd krimire (az álfeleség lelép a férje vagyonával), csak hogy újra visszaugorjon a romantikába (a hapsi rájön hogy szerelmes, és a titokzatos nő után ered). A Mississippi szirénje nem kizárt hogy volt már, de a legjobb lehetőség mára (sajnos kortárs feldolgozás is készült belőle, azt kerüljük messzire). Mint ilyenkor mindig, most is jön a hiánypótlás a hírekkel:

Halál a faszbúkra! rovat:
Főnix: Az élhető közösségi médiáért: "Hiánypótló lenne, ha a Facebookon a hide mintájára, lehetne elrejteni a falról bizonyos kifejezéseket." – Ne aprózzuk el a létező problémát, ragadjuk meg inkább a gyökerénél, rejtsük el az egész faszbúkot, lehetőleg a Lomtárban! Tegyünk a valódi, élhető közösségekért!!!

Kis hírek a nagyvilágból:
Bűnösnek vallotta magát a természetkedvelőt meggyilkoló orvvadász – Gondolom az ügyvédje tanácsára tette a vallomást, és nyilván beteg édesanyjának orvvadászott ő is. – "P. Márió úgy látta, késsel közelednek felé." – Ez de jó: "úgy látta". Hány méterről nem egyértelmű hogy valakinek van-e kés a kezében? És ha rátámadt akkor miért nem tűnt fel neki hogy nincs kés a kezében? Bár mondjuk szerencse hogy nem látott a természetjárón gárdamellényt meg mellette egy fekete terepjárót…
A magyar emberek elhanyagoltak - interjú Lakatos Márkkal – Kedves Lakatos Márk, ha te is annyiból élnél mint a magyar emberek nagy többsége, neked se az volna a fő gondod hogy a lila vagy a rózsaszín sál áll-e jobban a gondosan gondozatlan borostádhoz.
Nem kurva, de 13000 Ft vele egy összebújás: "Egy amerikai nő (szexmentes) szolgáltatása: jó pénzért össze lehet vele bújni egy ágyon. És kész." – Jól olvastam? Tizenháromezer forint a semmiért?! Basszus, ennyi pénzért nem prostit, de saját feleséget is kaphatsz egyes helyeken!!
Az Apple föltalálta a kerek sarkú négyszöget – A kör négyszögesítése, basszus. Esküszöm nem hittem volna hogy valaki megelőzi Bill Gates-t. – "Az amerikai szabadalmi hivatal engedélyezte az iPad alakú geometriai forma bejegyzését." – …és még ezt is lehet fokozni: az iPad, mint geometriai forma. Gondolom majd tanítani is fogják,miközben a kézírást már hanyagolják. Hülye amerikaiak, amerikai hülyék!!!
Tóth Gabi tényleg óriásmellű lett: "A 350 köbcentis, új implantátumokat végre szabadon engedte és megmutatta az énekesnő." – ÉDES FASZOM. Úgy néz ki mint egy amerikaifoci-játékos, vagy egy félresikerült Christina Aguilera :SSSS Hiába no, a műmell se áll jól mindenkinek!
Együtt éli ki vágyait az amerikai swingerpár: "Dolgoznak, gyerekeket nevelnek és szexpartikra járnak. És reality készül róluk. Exkluzív interjú." – Muhaha. Viszik majd a gyereket is a klubba? :DD
Gazdag: Hatalmasat bukott Sharon Stone – Igen, már egy ideje csak szar filmekben szerepel, például tegnap is. Vagy nem arra célzott a poszt-toló?
Megint egy hét múlva jöhet a görög csőd: "Még több kölcsönre van szüksége Görögországnak, újra kifuthatnak az időből." – Heti egy csőd ott, heti egy csomag itt, és végül mégis a maják fognak utoljára nevetni.
Szétrohadtak a csövek a kollégiumban: "Háromszáz szombathelyi egyetemistának kellett átmeneti szállást találni, mert nincs fűtés." – Szerintem az fontosabb hogy rendesen épüljenek a stadionok, meg gerillapromót gyártsanak a négyesmetrónak.
Subba: Fame Whore Norbi: "Megértem, hogy miért húznak el ebből az országból a sikeres értelmiségiek, befektetők, de még olimpiai bajnokok is." – Aszondod megérted őket, Norbi? De hát pár hónapja még pont hogy fikáztad őket! :DD

Princess of Lana Bel Air rovat:
MusicPress: A puncimnak Pepsi íze van: "Az év nőjének választott Lana Del Rey új dala." – Egyrészt FOGADJUNK HOGY NEM OLYAN AZ ÍZE, másrészt a Pepsit már a komcsik idején is csak azok itták akik nem bírták a Coke-ot (nem mintha én már akkor nem az Unicomot választottam volna mindkettő helyett). Mindegy, mint mondottam volt a tinik és a hipsterek most biztos elélveznek hogy milyen bátor volt apuci kicsi lánya, a kritikusok meg ugye alapból buknak erre, lám Déri Zsolt egyből ki is tette az originált meg az egysoros, de cserébe tízórás verziót is, és akkor én is ezzel büntetnék most mindenkit, mert aki képes ezért pénzt adni, az tíz órán keresztül hallgassa is ezt az alva énekő csajt. Komolyan, cirkuszban kéne fellépnie: alva énekel és alvásba kergeti a hallgatóit is, miközben milliónyi izgalmas zenekar ennek a figyelemnek a tizedét se kapja, igaz, ők tudnak zenélni meg énekelni is. Szegény, szegény Lana Del Rey! A nagylemezén a Mountain Dew-nek szentelt egy dalt, utána a GQ-ban fogdosták a mellét, még később a H&M ruháit reklámozta, most meg a Pepsit (vagy ami még rosszabb: a puncités rajta keresztül magát a Női Nemet) utáltatja meg egy egész nemzedékkel, és még mindig nem lehet komolyan venni amit csinál, bárhogy is próbálkozik. Kemény dolog ez, nagyon kemény, innom is kell rá egy sört kurva sürgősen, viszlát holnap!




Kulcsszavak: lana del rey

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés