2013. 01. 21.
Farkasfiók (jan. 21-22-23-24.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JANUÁR 21.:
PRIVATE FILMEK, VÁGATLANUL!

Még egyet ugyanabból, de gyorsan!
Ajánlott:
Ha nagyritkán egy irodalmi doku a műsorra kerül, szinte még az én lelkem is kivirágzik, és nem a bortól. Ez történik ma kilenckor is, mert a Dunán egy egész friss visszaemlékezést adnak Mészöly Miklósról, leginkább már csak a kortársakra támaszkodva. A Privát Mészöly nem csak a kultúrsznoboknak lesz érdekes. Fél tíz előtt öt perccel újabb Eastwood-krimi a Viasat3-on, még mindig Piszkos Harry nyomdokain, de újságíróként, aki véletlenül kapja meg egy halálraítélt fickó esetét. Ez is csak egy újabb napnak indul, ám emberünk -leküzdve leselkedő cinizmusát és nem is annyira lappangó alkoholizmusát- az adatgyűjtés közben kezd meggyőződni a gyanúsított ártatlanságáról, a kérdés az, hogy felvirrad-e Az igazság napja. James Woods, Denis Leary és Sidney Poitier miatt is érdemes emellett dönteni.

Nem ajánlott:
Film+, 21:00: Hősök kora
– Újabb valósághű műalkotás a második világháborúról, ahol a németek jó szokás szerint egytől egyig ördögi gonoszságú, emberevő véglények (na nem mintha az angol hősök sokkal jobban járnának: őket a rendező vágja minden értelemben rövidre). Közhelyes, összecsapott, történelmileg sem hiteles, pedig a valós alap többet érdemelt volna, így azonban sok lába közt elvész a gyerek. Sean Bean ellenére sem ajánlható senkinek.

Kis hírek a nagyvilágból:
Harmadolták Hajós András gázsiját a Heti hetesben: "Bruttó százezer forint jár a zenésznek alkalmanként." – Tudjátok mit, bruttó százért még én is elmennék a hetigenyóba. Szegény, szegény Hajós András! Nem baj, majd bepótolja a hiányzó összeget céges rendezvényekből.
Joe Biden elkövette a legkínosabb bakit: "Büszke vagyok, hogy én lehetek az Egyesült Államok elnöke" – mondta az alelnök." – Lehet hogy nem is baki volt, hanem véletlenül elszólta magát. Mondjuk én nem lennék büszke ilyesmire, főleg hogy már a feketék közül is sokaknak tele van a töke vele:
Lupe Fiasco háborúellenes dallal ünnepelte Obamát: "Az Obamát leterroristázó Lupe Fiasco fél órán át játszott egy dalt. Leküldték a színpadról." – Egy szó: RESPECT.

Ælfgifu • 10 hours ago
Things didn't go wrong. They went very right. Obama said he was going to end these wars, and he's only escalated them. He's another politician. He didn't even TRY to scale it back. His administration ramped it up and sent drones to bomb innocent people. Lupe is one of the few with the cojones to speak up about it. MORE PEOPLE NEED TO DO THIS.

Big props, Lupe. You might be a hero.


Véleményvezér: Van-e keresnivalója az MSZP-nek a határon túl? - MI AZ HOGY, NAGYONIS. Mondjuk a határon túliak bocsánatát!"Sokan azt gondolják, a határon túliak majd egységesen a Fideszre fognak szavazni, ez azonban tévedés." – …így igaz, ennél már csak az nagyobb tévedés ha valaki azt hiszi hogy pár gennyes bocsánatkérés ("rossz kérdésre rossz választ adtunk", lásd még Bajnaitól a "nem értettünk hozzá" kezdetű örökbecsűt), szóval ha ilyen elcsépelt baromságok hatására keblükre ölelik azok akiknek elcsatolására tíz éve pezsgővel koccintott a maszopos miniszterelnök vagy ugyanezen apropóból a Nemzetibe terveztek ünneplést, vagy egyszerűen csak 23 millió románnak nevezték őket, akik az anyaországi magyarok pénzére pályáznak. Nagyon kellhet nekik a szavazat, ha ennyire meg tudnak hunyászkodni... Mindegy, ismét megerősítést nyert hogy a politikusnál tényleg nincs visszataszítóbb állatfaj a világon.
Százezer lájkért vetkőznek a magyar lányok: "Egy kocsma pultosai meztelen munkát vállalnának. Lehet, hogy nem vagányok, csak rossz a humoruk." – Remélem hogy ez nem vicc, mert annak tényleg elég rossz. Bár már egész Európa idejön legénybúcsúzni és pornót forgatni, úgyhogy akár ez is igaz lehet.
Comment:com: 18+ Negyedmilliós prosti lett VV Veronika? – Miért, eddig mi volt? Max. az árát nem tudtuk :DDD - "Nem tudni, ki fizetne egy kisebb vagyont a paplanszájért, de ennyiért lehet elvinni egy körre." – Akárki is árazta be, valamit kurvára elnézhetett. Tudom hogy mindig ezt mondom, de negyedmillió forintért már postáznak egy kínai vagy afrikai feleséget ide, úgy hogy az még főzni is tud. Ha esetleg ő maga kér ennyit a bojlertestéért, akkor csak annyit üzennék neki innen a négyes asztaltól, hogy fogják még meglepetések érni az életben. Nap kommentje:

Porcelán az elefántboltban 2013.01.21. 10:31:37
Ilyen tarifák mellett ez a csaj kevesebbet dug, mint egy átlag tini. Még az is lehet, hogy szűz. :D



KEDD, JANUÁR 22.:
HULLASZTÁR SZÜLETIK

A csaj azért borotválkozhatna néha :SSS
Ismétlés, talán érdemes:
FEM3, 21:00: Hullócsillag – Ma, amikor Warhol (anti)utópiája teljesen megvalósulni látszik (bár a VV / BB /satöbbi előjelő szerencsétlenek aligha hallottak a jóslatát a negyedórás hírnévről), nem árt ha emlékeztetjük minket, mivel járt az ő kérészélető szupersztárjainak gyártása a Factoryban. Andy egy igazi blöffművész, egyben hidegfejű manipulátor volt, attól nem lesz jobb hogy most nagyiparban állítják elő / használják ki azokat a szerencsétleneket akik anno az underground mocsarában rótták a köreiket és szúrták magukat New York dzsuvájában. Edie Sedwick élete tökéletes apropó erre: a jó családból való, jobbra érdemes lány alaposan megrágja és kiköpi az a rendszer aminek egyedüli haszonélvezője a tulajdonos, nem azok a Factory Workerek. És persze ebből következik, hogy halála után Edie teteme fölött is ugyanúgy köröztek a médiakeselyűk.

Kiemelten ajánlott:
Hétkor egy ritkán adott Charles Bronson-spagetti westernt láthatunk a Film+on. A rovott arcú színész itt egy félvér, szabad szellemű lóidomárt és kereskedőt játszik, csakhogy a fehér telepesek ugyanabba a játékba próbálják kényszeríteni őt magát is, mint amit ő játszik a pacikkal. Szerencsére neki több választása van, és mégha mindent elveszít, a gerince akkor is megmarad, nem nehezül rá senki… A Valdez lovai egy remekül elmesélt dráma az emberi szabadságról (bár a ló / ember párhuzam szimbolikája néha kicsit erőltetett), John Sturges értette a dolgát, annyi szent.

Kis hírek a nagyvilágból:
Mutogatják a mellüket - de kinek?: "A PRO4 magyar lányai, topless időjósai két hét alatt nem rengették meg a nézettségi listákat. Az idősebbek inkább elnézik őket." – …de ők is csak azért mert nincs internetük, vagy Gianna Michaels-gyűjteményük a polcon, mint az igényesebbeknek ^^
Meghalt a Bosszúvágy rendezője - Pedig pont most ajánlottam egy másik Bronsont :((( - "Michael Winner akciófilmeket forgatott Delonnal és Brandóval, de rettegett étteremkritikus lett." - Akciófilmesből Lumnitzer nővér? Végülis van némi hasonlóság…
Deutsch Tamás posztot kapott – Ő nem inkább posztolni szokott a tiwiwen vagy hol?...ja igen, twitter.
Harry herceg gyilkolt Afganisztánban: "Helikopterről lőtt tálib lázadókat, katonatársait biztosította ezzel a brit királyi család tagja."Go Harry go! Ne zavarjon hogy már a szülőföldeden van az igazi terrorizmus, bombázd csak hősiesen a csóró sivataglakókat és szórd meg vegyifegyverrel az esküvőket-óvodákat!!!! Szobrot neki, vagy egyből Béke-Nobelt mind Obamának, ez igen, ez  aztán igen, ilyen egy férfi, nem is, ő egy igazi hős, egy igazi hős, A KURVA ÉLETBE, EGY IGAZI HŐS!
Felismeri, ki kit gyaláz?: "Az MSZP és a Fidesz közleményeinek egy-egy kiragadott mondata akár a másik párté is lehetne. Találja ki, hogy az idézetpárok közül melyiket mondta Török Zsolt, és melyiket Selmeczi Gabriella!" – Ez is valami?! Én már vagy ezer éve mondom hogy nincs köztük különbség...ezért is gyalázom mindegyiket! EGÉSSÉG!!!
Ötezermilliárd eurót vittünk külföldre: "Nem mi, magyarok, hanem az európai uniós cégek." - ...pedig már kezdtem reménykedni. Hát igen, ha nekünk (vagy még inkább nekem) volna ötezermilliárd a bankban, akár itt is maradhatnánk mindannyian.


SZERDA, JANUÁR 23.:
BÚCSÚ A MENDÓZÁKTÓL

Man does a medusa.
Kiemelten ajánlott, de baromira:
Asszem tegnap (is) mondtam, hogy mennyire rühellem a politikusokat; az összeset, oldalfüggetlenül. De van valami, amit még ennél is jobban utálok, ez pedig az, hogyha valaki a hazáját gyalázza külföldön, akár úgy hogy kérdezik a véleményét, akár kéretlenül. Mindig azt mondom, hogy az ilyen az pofázzon otthon, vagy tegyen valamit a dolgok javulásáért. Ezt látatlanban meg tudom mondani, ahogy azt is, hogy Magyarországról mindig ugyanazok mondják mindig ugyanazt külföldön. Az M1 levetíti azt a dokut, Amiről Már Hónapok Óta Beszélnek, és amit osztrák tévések forgattak a demokrácia iránti féltésükből kifolyólag. Ez eddig oké is lenne, bár megmondom őszintén, nem emlékszem arra hogy Jörg Haider megválasztása után ezrével rohantak volna a magyar tévések ugyanilyen műsorokat csinálni, hogy aztán szétküldjék a végeredményt a nagyvilágba. Mondom, mivel mindegyik oldalt rühellem, ezért még el is tudnám hinni az őszinte szándékot. Hogy miért nem tudom mégse? Hát a nyilatkozók miatt. Kimásoltam ide a teljes névsort: Bauer Tamás, Csillag Ádám, Dopeman, Gyurcsány Ferenc, Iványi Gábor, Martonyi János, Schiff András, Ungváry Rudolf, Váradi Júlia. Igen, ahogy Bródy János is rájött már, ezek ugyanazok. Ennélfogva, a ma esti kilenc órai főműsort én ki fogom hagyni, akinek még nincs az egekben a vérnyomása, annak a Nemzeti álmok után tutira ott lesz (főleg ha elolvassa az alcímet is: Magyarország búcsúja Európától?). Ilyenkor szoktam bemondani hogy ejrópasegíccs, meg nemzethalál, de ezen igazából már röhögni se lehet. És azt lehet mondani, hogy mint a régi időkben, ismét üllő és kalapács között vagyunk: a retekklubbon a Nagy Hős Magyarirtó, Szulejmán rétestésztává nyújtott életrajzi opusát folytatják fél tíztől, amit sikeresen levittek a seksz és nyújork akkori szintjére, mert ugye egy háremhölgyön keresztül ismerjük meg behatóbban a Nagy Hős Magyarirtót. Aki esetleg azon gondolkodik hogy megnézze, az előbb olvasson egy kicsit, ha már az iskolából kimaradt:

Doktor Kotász | Válasz jan. 16. 22:23 | 141/175

Ez nálunk k*rva nagy bukta lesz. Van egy lófejű paraszt, akit jóképű szultánként akarnak eladni. Van egy jegypénztáros kinézetű átlagos nő, akit a Galaxis szépének akarnak bemutatni.

Ha valaki nem járt általános iskolába akkor számára szpojler következik.

Ez a lófejű paraszt volt az, aki úgy szétkúrta a hazánkat, hogy azóta sem tértünk magunkhoz. Egy regionális nagyhatalomból világcsicskása mindenki gyarmata lettünk.

Hogy lehet valaki akkora f*sz az RTL-ben, hogy ez elkerülte a figyelmét?


Ajánlott:
A mai egyetlen jóságot jól eldugták az M2-re. A Medúzák egy lassú folyású dráma Izraelből, ami a Tel-Aviv valóságát a mágikus realizmussal keveri, így a sokszálú történet nem ér olyan szomorú véget mint amit megszokhattunk. Kicsit Almodóvar (zavaros sorsok összekapcsolódása), kicsit a keleties, belassult látomásfilmek világa, nem lehet kifogás az se hogy tizenegy előtt tíz perccel kezdik.

Kis hírek a nagyvilágból:
Pesti firkász: Nácivadászok: "Ausztria mindig is elítélte a kukába való ideológiákat. Jó lenne nekünk is belehúzni itthon." – Kedves pesti firkász, jó lenne ha nem írkálnál fasságokat. Jörg Haider, does it ring a bell?
Kétszer annyi a kommunizmus áldozatainak: "Megemelték a Szovjetunióba hurcoltak, az 56-osok és a koncepciós perek áldozatainak juttatását."KEVÉS. Utódpártok és funkcik elszámoltatása, vöröscsillag betiltása, csegevara,-és kádár-képek viselésének büntetése.
Egy dolláron verekedett össze két sztripper: "A két amerikai nő egy klubban esett egymásnak, végül a nézők választották szét őket." – Hja kérem, a válság az Amerikában is válság! Minden fillért meg kell fogni!
Ragasztóval nyúzta le a macska bőrét: "Gyorsan lemosták a ragasztót, az állat jól van." - Nem, a macska nem állat, hanem egy érző lény. Az az állat aki ezt csinálja egy macskával. Én kipróbálnám amúgy a tettessel is ugyanezt, csak mondjuk technokolba mártogatnám, és utána nem várnám meg hogy megszárad-e, hanem egy kanna benzint is öntenék rá, aztán meg jöhet a lángszóró. Igen, kegyetlenségnek tűnhet (főleg az ózonréteg felé), de nézd a jó oldalát: egy szadista gecivel kevesebb lenne, a következő meg talán elgondolkodik azon hogy állatkínozzon-e. Ragasztót, macskára, a kurva anyját az ilyennek.
Appleblog: 18+ Az Apple-nél dughatnának már egy jót: "Az Apple betiltott egy képnézegető programot, mert időnként pucér csajokról készült fotók is felbukkannak benne." – Én mindig is mondtam hogy csak a buzik használják!!!
Kemény éven van túl az AMD - NEM. Az AMD Sotár halála után nézett kemény évek elé, de szerencsére visszajöttek! BPHC will never die!!! - "A csipgyártó háromnegyed éve veszteséget termel, alig van készpénze, csökken a forgalma." - Ja hogy számtech? Akkor LESZAROM.
Tóth Orsit holland filmben bántalmazzák: "Ricky Rijneke Silent Ones című filmje a rotterdami fesztiválon egy magyar kísérleti mozival." – Tököm tele a művészfilmekkel és a Világhírű Magyar Színészekkel, mondtam már? Tóth Orsit folyton verik, Gryllus Dorkát folyton dugják, egy normális, életvidám, vagy legalább reményt adó film nem született már ezer év óta! És sírnak hogy nem nézi senki, meg kevés a támogatás. Nap kommentje:

2013.01.23 10:51:11Voodookoop
Készült olyan film vagy színdarab az utóbbi 5 évben amiben Tóth Orsit nem erőszakolták meg/kaparták ki/verték/alázták/égették meg? (Delta, Nehéz istennek lenni, Szégyen, most meg ez, csak ami hirtelen eszembe jutott).

Orsi, megnéznélek már valami más szerepben is, de szerintem ez valami fixáció mind a rendezők mind a te részedről.


A Red Bull lemondott Magyarországról: "A csökkenő fogyasztás és a chipsadó miatt bezárhat a képviselet, leáll a szponzoráció. Az ital marad." - Magyarok milliói vannak úgy, mint a Red Bull: lemondtak a hazájukról, és nekik is csak az ital maradt – de sajnos energia nélkül… :(((
Beyoncé tátogott, Amerika romokban: "Soha ne higgyen a bulvármédiának! Soha! Bemocskolták Beyoncé nevét!" – ...olvassuk mindezt a Velveten, Obama beiktatásának ürügyén. Asszem innom is kell egy sört, szevasztok.



CSÜTÖRTÖK, JANUÁR 24.:
POE RÁZZON!

A lány, aki a Lény volt.
Ismétlés, de érdemes:
Pierre Richard számtalan bohózata közül ma a Négybalkezest adja az M1 negyed kilenckor. Érdekes egybeesés, hogy szinte az összes nagyobb francia színész átesett a maga bankrablás-filmjén, itt egyszerre ketten is: Richard mint a lökött megélhetési bűnöző, és Gérard Depardieu, mint az ő túsza, akinek priusza és ezáltal az elkövetőnél valamivel nagyobb gyakorlata van a széftörésben. Van benne humor, gyerek, érzelmek, szóval biztonsági játék, de sokadjára is szerethető.

Talán ismétlés, talán érdemes:
Fél tízkor egy romantikus vígjáték a TV2-őn Natasha Henstridge és Luke Wilson főszereplésével, ahol a közös kutyasétáltatás közben összegabalyodnak a pórázok és velük a gazdik is – a szerelem most és mindörökké sötét verem, ami az egyik kapcsolatban jó, a másikban nem, és vica verza, a lényeg hogy ne tartsuk magunkat Rövid pórázon. Janeane Garofalo-nak nem ez az első állatos vígjátéka ha jól tudom. Vagy keverem ezzel, és akkor mégiscsak ez az egyetlen? Nem, a Vonzások és állatságok volt a másik ilyesmi.

Ajánlott:
Kilenckor egy örökérvényű tanmese a FEM3-on arról, hogy ahhoz hogy a jelenben éljünk le kell zárni a múltat. Itt a főhős viaskodik elhunyt felesége emlékével, és közben elhanyagolja az élőket, akiknek nagyobb szükségük lenne rá (leginkább a lányát). Minderre egy hétvégi összejövetelen kénytelen ráébredni, ahogy arra is, hogy attól még megőrizhet valakit az emlékeiben, hogy tovább folytatja az életét. A Feleségemnek, 37. születésnapjára természetesen dráma, de nem a közhelyesen csöpögő fajtából, ergo mindenki jól jár vele.

Kis hírek a nagyvilágból:
Rejtélyes fényjelenség Budapest fölött: "Nem villám, nem meteor: egy kísérlet felelős a villanásért, ami a fővárosban látszott kedd este." - Szerintem ez is a HAARP miatt van!!444 négy
Férje királynak képzelte magát, hat nővel osztozott rajta: "Eredetileg rabbi volt, királynak hitte magát és hét feleség tartotta el. Ez nem minden angolnak jön be." – Basszus. Hét nő tart el és elégít ki egy férfit és még csak nem is pogány arabot vagy mormont, hanem egy rabbit? Lehet hogy át kéne térnem o_O
Mi áll jobban Mészáros Dóra szájában? – Hajjajj, ha én azt most leírnám, gyerekek…lapozzunk.
Megkedvelte Észak-Koreát a Google-lány: "Sophie Schmidt három napot tölthetett apjával az elzárt országban. Phenjan furcsán bűbájos volt." – Az biztos hogy neki tetszett, a google és észak-korea ugyanolyan diktatórikus-nagytestvérszerű rémálom. Gondolom nem egy kényszermunkatáborba vitték hanem ilyen kirakatfalvakba, és mindenkit előre befenyítettek aki szóba állt vele. Furcsán bűbájos, az b+.
Férfiak is nyomják a havas aktfotózást: "A brit havazós-fényképezkedős őrületből persze a férfiak is kiveszik a részüket, elég merészen." – Ez a legjobb: működés közben a természetes kiválasztódás. Mert aki a havon veri magát pucéran, annál fennál a veszély, hogy írmagja se marad, és akkor annyi hülyével is kevesebb.
George Clooney kivasaltatta a heréit: "Legalábbis ezt állítja. Indoklás? Mert nem tetszettek neki a ráncok. Reméljük, nincs róla kép." – Remélem ő is impotens lesz. Mennyire hülyék már ezek a gazdagok! Minden ujjára de még a golyóira is annyi nő jut amennyit nem szégyell bevállalni, erre a legnagyobb problémája hogy ráncos a herezacskója. Miért nem egyből a vasalóval ment rá, ha ennyire zavarja?!
Ön kasztrálná a pedofilokat? - MI AZ HOGY, NAGYONIS! - "A Jobbik kémiailag igen, az LMP inkább megfigyelné őket, a kormány a börtönben hisz. A szakértő szerint mindegy, mert az elkövetőket úgysem hajtja belső kényszer a gyógyulás felé." – Ha a szakértő szerint is mindegy, akkor minek vizsgálni őket? Menjünk egyből biztosra, és ne álljunk meg a kasztrálásnál!

Halál a faszbúkra! rovat:
Hello Graph Search, viszlát magánélet!: "A BME-re jár és a Mekiben dolgozik? Nincsenek többé titkok a Facebookon." – Miért, eddig volt? :DDD
Mémeskút: Kifogyhatatlan humorforrás a Facebook új keresője: "Kurvázó férjek, szalonnaevő zsidók, meleg irániak, a Graph Search mindenkit lebuktat." – Igen, ez a forced meme egyik ismertetőjele: fentről indítják el, hogy humorral üssék el a problémákat, és a birkákat hozzászoktassák a kényelmetlenségekhez, esetünkben a maradék magánszférájuk felszámolásához. De hát a birka azért birka, hogy még a vágóhidat is lájkolja, nemigaz? ^^
A Facebook irigységet okoz: "A kutatók szerint túl sok a pozitív üzenet, emiatt sok felhasználó irigy és frusztrált lesz." – Ezt tanusíthatom. Én –a faszbúkkal ellentétben- csupa negatív üzenetet közvetítek, és mire végzek vele, eltűnik belőlem minden frusztráció! A legjobb persze a faszbúk eltűnése volna, és akkor boldogan és frusztráció-mentesen élhetnék, amíg…nem jön egy új gyűlölhető ellenség :DDDD Viszlát szombaton a műsorajánlással!


Kulcsszavak: szulejmán

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés