2013. 02. 11.
Jobb soha, mint későn (feb. 11-12-13-14.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, FEBRUÁR 11.:
AZ AFGÁNOK IS TUDNAK ENNYIRE HÁLÁSAK LENNI

Anya és környezet.
Ismétlés, talán érdemes:
Kilenckor a Rambo-legendárium leggyengébb (3.) epizódja a Film+-on. Úgy tűnik, John bácsit fordított Indiana Jones-átok sújtja, vagyis míg ott az első és a harmadik rész a legjobb, itt pont fordítva történik: a remek második és a korrekt negyedik rész között és előtt elkövetett darabok elég gyengék. OK, az első nem volt annyira rossz, alapozásnak megteszi, de ez a harmadik különösen gyenge (és ha már Indy-párhuzam: az ő jó filmjeiben mindig a nácikok voltak a rossz emberek, a Rambo 3-ban meg az oroszok). A történelemnek van egy olyan tulajdonsága, hogy néha nagyon meg tudja cserélni a sakktáblán a színeket, aki nem hiszi, annak ajánlom a film befejezését: "ezt a filmet Afganisztán gáláns népének ajánljuk". Ha csak egy kicsit is bátrak lennének Stallone-ék, a Rambo 5. a második rész újraforgatása lehetne, a vesztes háború itt is adott, a forgatókönyv egy az egyben maradhatna, csak a helyszínt kell lecserélni Vietnamról Afganisztánra (olvasd el, tanulságos). Ugyanabban az időben a kötelező sporton keresztüli erkölcsi nevelés a FEM3-on, újabb színészi pályára LÉPETT szabadult rapperrel, Xzibittel az élen, aki a Dwayne Johnson néven anyakönyvezett Sziklával fegyőröket alakít, akik igyekeznek jó útra téríteni azokat a Veszélyes kölyköket, akiken Jodie Foster nem tudott – és mivel az ő nevelése nem vált be, barátaink keményebb Erőpróba elé állítják a srácokat azalatt az egy hónap alatt, amennyi egy focicsapat összerázására megadatott nekik.

Kis hírek a nagyvilágból:
Hiba volt hozzámennem Arafathoz: "Jasszer Arafat neje bánja a házasságot. Most havi hárommillió forintból nyomorog Máltán." – Havi hárommillió?! Annyiért még én is hozzámentem volna, pedig katolikus vagyok és heteró-sekszuális!
Alekoszra felugrott pár kilóLESZAROM, majd akkor szóljatok ha pár éhes tigris ugrik fel rá.
Részeg rendőr randalírozott Gödöllőn: "A felesége szeretőjét kereste, de tévedésből rossz lakásba toppant be. Felfüggesztették."PARTY HARD: 2013-ban is a trend része!
Úgy berúgott, hogy nem bírt hazamenni: "A kocsmánál ült Lentiben. Rendőrök vitték haza."PARTY HARD: THE REVERSE EDITION!
Elakadt egy autó a Margit-sziget közepén: "A szerb rendszámú autó a kisállatkert közelében feneklett meg. Nem tudni, hogy került oda."HUMMERING: 2013-ban is MENŐ!
18+ Félmeztelenül tüntettek a szexturizmus ellen Rióban: "A riói karnevál adta a tiltakozás apropóját a Femennek, akik 'lányok eladók' táblákkal tüntettek."ÉDES FASZOM. Ezeknek a femenistáknak semmi se szent? El kell rontani mindenki örömét? Igen, a karnevál a táncról, a sekszről és más ilyenekről szól, na und? Ahelyett hogy elvegyülnének a tömegben, hátha nekik is jut férfi, mert egyébként csak rájuk nézel, és soha többé nem akarsz nőre nézni. Én amúgy azon is sokat gondolkodom, hogy mit dolgozhatnak ezek a femenisták, hogy van pénzük Brazíliába utazni tüntetgetni. Én gürcölök mint az állat, de sose jutok sehovba, max. a kocsméig, nemhogy a riói karneválra! Persze, ha odajutnék, akkor tuti nem pucéran tiltakoznék a seksz-turizmus ellen, hanem jobban tölteném az időm :))))


KEDD, FEBRUÁR 12.:
HAMLET LEMEGY ALFIE-BA

Mondd, János, te mit csinálnál?
Nem tudom ajánlani:
Szögezzük le: Zeffirelli nem akkora kedvencem mint Hitch, Parker vagy épp Fellini, de semmi bajom sincs vele. A Shakespearae-feldolgozásokat is kedvelem, még az övét is, pedig kötelező jelleggel meg kellett néznünk a Rómeó és Júliát (innen üzenem minden leendő reciklálónak: ha mindenképp kell bele meztelenkedés, és meg is akarják szerettetni a kamaszokkal, akkor nagy mellű nővel játszassák Júliát). A Hamletet mindenki ismeri: az apját megbosszuló, magát bolondnak tettető királyfi története alapvetően arról szól hogy az ember néha nem vonhatja ki magát a politikából, főleg ha az a saját családja nevét is bemocskolja. Mel Gibsonnal sincs semmi bajom (helyesebben: nem volt a Passióig és a részeges botrányaiig), szimpla akció-szépfiúnak tartottam. Egy biztos, nem tudom Hamletként elképzelni, mindig az az önparodizálós Schwarzenegger-jelenet jut eszembe. Egyszerűen vannak moziszínészek akik nem tudnak eladni egy alapvetően színházi darabot, és kész. Van persze átjárás a kettő között, az itt szereplő, Pedobear-pozitív Opheliát jéátszó Helena Bonham Carter is közéjük tartozik (helyesebben: tartozott, amíg tartósan nem kapott állást Tim Burton alatt). Miatta érdemes csak kilenckor a Dunára kapcsolni, egyébként nyugodtan kihagyhatod.

Ismétlés, talán érdemes:
FEM3, 21:00: Alfie – Először volt a színdarab, utána az eredeti 1966-os film, az akkori korszaknak megfeleően kicsit sekszista, kicsit nőgyűlölő felhangokkal, 2004-ben újra leporolták, és Michael Caine helyett az aktuális szépfiú, Jude Law csábítgatja benne a nőket. Azt gondolnánk hogy a sofőrködés ilyen rabszolgamunka, és folyton basztatják az embert, de a címbeli főhős ezt nem veszi észre az egyéjszakás kalandok közepette, ahogy azt sem, hogy az élet talán többől is áll (ott van például a SÖR, hogy mást ne is mondjak).

Kis hírek a nagyvilágból:
Beköszöntött a kígyó éve, ünnepelnek Kínában: "Roskadásig telt asztalok, petárda, tűzijáték és persze tömeg. Milliárdnyi utazást bonyolít a tömegközlekedés." - Bezzeg nálunk a BKV...
Eljött a kátyúk hava: "A hó és a fagy megkínozza az utakat, Budapesten napi 500 kátyú keletkezik. Egy jó tömés 5 évig tart." – Aha, értem. A kígyó éve a kátyúk hónapjával kezdődik!!!
A kínaiak elárasztják a fél világot: "A holdújév ünnepi hete alatt több százezren kelnek útra, de Japánba az idén nem mennek." - Akkor gyorsan írjuk át az országhatáron a táblákat! Mondjuk lehet hogy gyanús lesz nekik hogy hogy kerül Japán Európa közepébe, de sebaj, egy próbálkozást megér a dolog!
Börtönbe küldtek több adóellenőrt – FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP.
Lemond a pápa: "A Vatikán megerősítette a hírt. A 85 éves XVI. Benedek február 28-án hagyja ott a hivatalt." - NAIIII!!!! Ki fog minket megvédeni a közelgő sátánista világuralomtól és a megerősödő arab hódítóktól?!
Lebontják a bátszéki toronysisakot: "Az ország egyik legmagasabb katolikus temploma." - Ez nem lehet véletlen egybeesés :(( Ahogy ez sem:
Kívül Tágasabb: Nyugati nők úton az iszlám felé: "Vajon valóban biztonságérzetet ad a nőknek az iszlám? Tényleg túlságosan szexualizált a nyugati kultúra?" – Igen, a nyugatiak öntik le savval a nőket, nyugatiak akarták megerőszakolni az On The Spot csaját…muhaha. Év kommentje-candidate (pedig még a múlt évi győztest se hirdettem ki, basszus!):

genarlot 2013.02.11. 10:53:05
Mindig annyira jókat röhögök ezeken a megtébolyodott nyugati nőkön, amikor hallom, hogy iszlámra tértek át.
Évszázadok alatt elérték, hogy emancipuncik lettek, szavazhatnak, dolgozhatnak kb. bármilyen pozícióban, ihatnak, bulizhatnak (persze ez nem kötelező).
És a végén annyira jó dolguk lesz, hogy visszalépnek a középkorba, önként és dalolva. Ha egy fehér férfi akarná rájuk kényszeríteni azt az életmódot, amit az iszlám megkövetel, akkor bizony kézzel-lábbal kapálóznának, tiltakoznának, hogy mit képzel róluk ez a hímsoviniszta állat.
Ha ugyanezt egy durvább verzióban egy rossz fogú, szőrös fülű vén imám mondja nekik, akkor máris OK, elfogadják, sőt, önként mennek a vágóhídra.
Elképesztő.

Arról már nem is beszélve, hogy ahhoz, hogy valaki ne feküdjön le mindenkivel, ne igya le magát a sárga földig, ne legyen bulihuligán, nem kellene vallást felvenni vagy vallást váltani, egyszerűen nemet kellene mondani ezekre a káros dolgokra a józan ész nevében. Ha meg ehhez gyenge valaki, akkor menjen pszichológushoz. Ilyen indokkal felvenni egy vallást szerintem gáz. Ez a lelki gyengék kihasználása, ha valakit így ugrasztanak be egy vallási közösségbe.

Ha lennének rendes barátaik, családjuk, akkor megmondanák ezeknek a nőknek, hogy "ne igyál", "ne b@sszál félre", "élj normális életet", "tiszteld magad".

Ez a tömeges iszlámra térés lelki problémákkal küzdő, akaratgyenge lányok menekülése a valóság elől, menekülés a felelősségvállalás elől, lázadás a mai trendek ellen, aztán amikor már ez lesz a mainstream, akkor majd tömegesen dobják le a csadort a lányok. Csak akkor már nem hagyják nekik a muszlim férjek.



SZERDA, FEBRUÁR 13.:
JUSS, IDŐ, MINDENRE!

Zorgos népünk győzni fog!
Baromira detényleg ajánlott:
RTL Klub, 21:25: Szulejmán – Meg kell mondjam hogy a kelleténél lassabban csordogál ez a magyarellenes fos a kertévé-kanálisban. Már a hatodik résznél tartunk és még mindig nem történt meg a mohácsi népirtás, bezzeg a háremribi elveszett gyűrűi meg fülbevalói, azok marhára fontosak!

Talán érdemes:
FEM3, 21:00: Az időjós
– Összeomlás Chicagóban, Michael Douglas helyett az egyre inkább önmaga paródiájává züllő Nicholas Cage-dzsel, aki itt fordított helyzetben van, mint D-Fens, vagyis megvan a családja, a munkája és a hobbija is, de egyikben sincs öröme, legkevésbé a legelsőben: a lánya leszarja, a fia lázad, seksz sincs az asszonnyal, ráadásul ott van előtte az apakép is, utolérhetetlen magasságban, mert ő soha nem lesz olyan híres mint az író faterja. Michael Caine miatt talán érdemes, egyébként meg ne dőljünk be az ajánlónak, ez nagyon nem vígjáték.

Ajánlott:
Nyolc húszkor viszont tényleg azt kapunk a Cinemaxon a falomlás utáni Berlinből, ahol másfél étvtized után detonál egy ezer éve megszűnt anarchista banda döglött aknája. Jobb későn, mint soha, hát mit tehetnek a baloldaliak arról hogy közben volt pár rendszerváltás. Az eset azonban a kelleténél nagyobbat szól, és a rendőrség is felfigyel a már megállapodott aktivistákra, akiknek nem marad más mint egy utolsó bevetés, hogy utána remélhetőleg visszatérjenek a korábban annyit bírált polgári létbe. A Tűz esetén Til Schweiger nélkül is szórakoztató volna, vele meg egyenesen kötelező, pláne mert nem a megszokott sablont alkalmázzák, vagyis nem sekszes a humor és nem komor a politikai szál.

Halál a faszbúkra! rovat:
Szexuális forradalom a Facebookon: "A Bang With Friends nevű alkalmazás segít anonim módon megkeresni az egymást kölcsönösen vonzónak tekintő facebookozókat. A teljes ismeretlensége burkolózdó személyek által készített app valóban működik, de megmutatjuk, milyen buktatói vannak a használatának."MAGYARUL: csak hátrányai vannak. Teljes ismeretlenségbe burkolódzó készítők...majd nyilván pont a nekik megadott adat lesz biztonságos helyen tárolva, visszaélésektől mentesen! Nap kommentje:

Odeikei 2013. 02. 12. 10:35
Anonim. Facebook. Ugyanabban a mondtaban... Röhögöm kell.


Nálunk készül a jó szándékú kémszoftver – Hogy folytassam a hozzászóló gondolatmenetét: a "jó szándékú" és a "kémszoftver" egy mondatban, na ez a nem semmi. Duplagondol, anyone? :DD - "Másfél milliárd forint uniós pénzből elemezné egy magyar társulás a mobiltelefonon tárolt személyes adatainkat. Katasztrófák, járványok, balesetek megelőzésére használnák a szoftvert. Ön telepítené?" – Miért, van választásom? :DDD

Kis hírek a nagyvilágból:
Akcióban fotózták le az iráni lopakodót: "Szakértők szerint a vadászgép hamisítvány, és Photoshop emelte a levegőbe, nem a hajtóműve." – Szerintem meg ugyanaz a majom repked vele amelyik a világűrbe is feljutott!!
Autóbalesetet szenvedett Chris Brown: "A világ legjobban gyűlölt popsztárja paparazzók miatt hajtott autójával egy falnak."LÁJK! Remélem egyenlítenek a lesifotósok Bieber múltkorijáért!
Jamaica még nálunk is jobban eladósodott: "Három éven belül másodszor mennek csődbe." – Ja, de ott legaláb van valami, ami féken tartja az embereket és vonzza a turistákat. Eltaláltad, a fűről beszélek.
Cc: Egy ideig nem lesz Bűnök és szerelmek: "A Tv2 szappaoperaszerű reality-je helyett a negyvenmilliós játszma kerül képernyőre." – Nem is tudom, hogy fogom kibírni. Ja de igen: EGYIKET SE NÉZEM!


CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 14.:
ANTI-VALENTIN NAP!

Kérsz tüzet? OK, akkor tüzet nyitok...
Még mielőtt elkezdeném az ajánlást, szeretném felhívni a figyelmet, hogy senki ne ünnepelje meg a mai sátáni, virágkereskedő-összeesküvéses ránkerőltetettséget. A megboldogult Subbacultcha hagyományait követve görényhúgyba mártott, szögekkel kivert FASZKORBÁCSot mindenkinek, aki beszopja a Valentin-napot! Természetesen én is igyekszem messzire kerülni azokat a műsorokat amik kapcsolatba hozhatók ezzel az álhagyománnyal, így maradtak ezek:

Ismétlés, de ajánlott:
Kilenckor az ismétléscsatorna (M2) újra leadja a Dögkeselyűt, amihez ma már fejből soroljuk a párhuzamokat, akkoriban azonban "csak" mindenkinek leesett az álla a kirabolt taxisofőr önjelölt igazságosztó ámokfutása láttán, főleg mert az itt ábrázolt környezet merőben más volt, mint a Kék fényes Szabó László szocreál, fekete-fehér bűnüldözése, és itt nem csak a TV színeire gondoltam, hanem arra hogy egy teljes mozifilmet alapoztak arra, hogy igenis van aki kisiklik a rendőrség kezéből, és van az ennek hatására önbíráskodó kárvallott, aki maga is törvényt szeg azzal hogy érvényesíti a jogait. Ugyanabban az időben ugyancsak egy megunhatatlan ismétlés, de a Dunán, mégpedig az Indul a bakterház képében, ami több generációnak adott állandóan idézhető szövegeket, amellett hogy a régi tanyasi életnek is emléket állított. Olvasztó Imre a mi Catherine Demongeot-őnk: mindketten emblematikus gyerekfigurák voltak egy-egy anarchista vígjátékban, és mindkettejüknek ez volt az egyetlen komolyabb filmes szerepe – de pont így tökéletes az a kép amit őrzünk róluk.

Talán érdemes:
20:25-kor újabb Til Schweiger-vígjáték az HBO Comedy-n, ráadásul a héten már egyszer elsütött Alfie-történettel (egyéjszakás nőcsábász kénytelen-kelletlen megkomolyodása). A Kislány a küszöbön már sajna közelebb van az átlag német komédiákhoz (meg persze a mózeskosaras-egykaptafás ökörködésekhez), a pozitív végkifejlet is ott van már az első percekbe kódolva (régi szerelem újbóli felbukkanása párhuzamosan egy one night stand szabadszájú eredményével), szóval egyszernézős, de annak szódával elmegy.

Kis hírek a nagyvilágból:
Robbie Williams lánya hány az énekes új dalától - ...és nem ő az egyetlen. Legalább dubsptep-gangnam style remix lesz belőle? :DDD
Helen Mirren megőrült: "A 67 éves színésznő rózsaszín hajjal jelent meg a BAFTA díjátadó gáláján." – Korábban meg berúgott, nemkicsit, nagyon. Még a végén elkezdem kedvelni a filmjeit is…NEM.
Villám csapott a Szent Péter-bazilikába: "A villám éppen azon az éjszakán csapott a kupolába, amikor a pápa bejelentette a lemondását."EZ NEM LEHET VÉLETLEN! És ne feledjük, már nincs sok hátra:
Apolo: Lemondott az utolsó előtti pápa?: "A Malaikás-jóslat szerint az utolsó pápa érkezik, aki alatt elesik Róma és a kereszténység." - …sajnos erre meg is van a lehetőség: hívő terroristák és sátánista feministák hozzák el nekünk Európa bukását:
18+ Mellbimbóval ünnepelték a pápa lemondását a FEMEN-aktivisták: "A párizsi Notre Dame előtti téren vetkőztek." - Nem, nem előtte vetkőztek a büdös kurvái, hanem benne. Ilyenkor sajnálom hogy Európában nincs egy Putyin aki kibassza őket a szibériai hóra. Komolyan érdekel már hogy ki finanszírozza ezeket. A hét elején még Brazíliában nyomultak, ma meg Párizsban... Tényleg, a nőket csonkoló-körülmetélő-rabszolgasorban tartó iszlamisták ellen mikor fognak tiltakozni pucéran, mondjuk valamelyik mecsetben? Ja, hogy ott helyben kinyírnák őket? :DD
Terminátorként látnak a kísérleti patkányok: "Egy új agyi implantátum infralátást adott az állatoknak, amivel a sötétben is tájékozódhatnak." – Természetesen ezt csak és kizárólag békés célokra fogják felhasználni.
Gazdagisztán: Eladó a brunei szultán háza: "38 millióért vesztegetik a 8 háló- és 11 fürdőszobás szuperpanorámás villát." – Hé, hát ha ő is eladja a házát, akkor tényleg válság lehet :SSS És tényleg:
Hiába lőtte le Oszamát, nincs állása: "A terroristavezért lelövő kommandósnak nyugdíja sincs, legutóbb kamionsofőrnek mehetett volna el." - MUHAHA. Ezér aztán érdemes volt hősnek lenned haver, miközben a rólad készült filmek sorra kapják a díjakat és termelik a bevételt…
Egy Volvóval közösült a disznó: "Nem bírt neki ellenállni, rájött a vadkangörcs." - Más autóra rá se néz, csak a VULVA Volvó, azt szereti! Vagy lehet hogy őt is megszállta a:
Mára ennyi, viszlát szombaton!



Kulcsszavak: faszkorbács, fap, szulejmán

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés