2013. 02. 23.
Színész leszek, átnevelek (feb. 23-24.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, FEBRUÁR 23.:
CSAK AZ A BŐR, AZ A BÁRSONYOS BŐR...

...csak az fog hiányozni!
Kiemelten ajánlott:
A Jules és Jim után Truffaut könyvet írt Hitchcockról, nem csoda hogy a hidegvérű mester kezenyoma már az ő következő filmjén is meglátszott, a Bársonyos bőrt akár Alfred bácsi is rendezhette volna. Minden itt van amit Hitch oly szívesen sütögetett el, elsőnek a bűn, ami esetünkben házasságtörés, és egy idilli családban élő férj követi el külföldi útja során. A megcsalásban és az általa elindított lavinában egész a végéig ott a bizonytalanság hogy vajon komédiát vagy tragédiát látunk, az egyes hangulati-érzelmi váltásokat vágóképek – áttűnések jelképezik, amikben a hangsúly a modern világ eszközein van, autók, kapcsolók, miegymás, ebbe persze bele lehet értelmezni a gépessié vált házasságot is, amiből hősünk ki akar törni. Hibátlan mestermunka, amint az a francia újhullámos zsenitől el is várható, és ráadásul megintcsak jó korán (nyolckor) kezdik a Cinemax 2-őn.

Nem ajánlott:
Amennyire értenek a franciák az újat mondáshoz, annyira pofáraesnek hogyha egy az egyben átvesznek stílusokat. A Big City például spagettiwestern próbál lenni, de semmi sincs a helyén, az összes karakter voltmár, kezdve a Lehetőség Földjét benépesíteni akaró telepeseken át az őket lemészároló indiánokig. Ami eredeti ötlet benne (két be,-és kiszámíthatlan embert kivéve gyerekekre marad a város), abban sincs sok köszönet. Abszolút kihagyható, ill. max. kuriózumként érdemes leülni elé, ez esetben a Story 4 adja 22:10-kor.

A seksz, a szipu rovat:
Android: Egy HTC mind felett – Úgy is van, egy THC mind felett…mivaaan? O_O - "A tajvani gyártó bemutatta új csúcstelefonját." – Ja, hogy számtech meg okosteló? LESZAROM.
18+ James Franco dildót kényeztet: "A színész az egyik interjúban elmondta, a Broken Tower című filmben dildón orálozott kollégája helyett." – Mindig is sejtettem hogy tiszta szopás a filmes szakma. Ezért is nem lettem színész.
Ha leszopod Terry Richardsont, ne rinyálj!: "Beszólt a Maybelline arca azoknak a modelleknek, akik a fotós tolakodó stílusára panaszkodtak." – Én szinte irigyeltem is ezt a Richardson bácsit hogy akármit csinál vagy fotóz mindenki bekajálja, aztán egyszer egy olyan képet találtam róla amin két trans-sekszuálissal fog kezet, illetve ő fog a kezével, de nem az ő kezüket. Most persze felmerülhet a kérdés hogy jó katolikus heteró-sekszuálisként hogyan is találtam rá erre a fotóra, de nem ez a lényeg, hanem az hogy innentől kezdve rájöttem hogy a fotós szakma is kemény meló, az irigység meg bűn, tehát én innentől fogva nem irigylem ezt az embert.
Pink sokat mutat magából idei turnéján - MAGYARUL ANGOLUL: Pink shows a lot of pink :D

Kis hírek a nagyvilágból:
Kim Dzsongil születésnapját ünneplik: "A Kedves Vezető születésnapján díszben áll a főváros, koncertek, tömeges tornászbemutatók mindenfelé. Fia mézet és órákat ajándékoz." – Mennyire kell is ez most a népének! Majd mézzel kenik be a gyerekek hulláit mielőtt megennék őket és közben a pontos időt is tudni fogják! Bezzeg az oroszok, azok csak elvették az órákat! :DD
Kuszkusz született a fővárosi állatkertben – Öööö….ez most az a kuszkusz ami iható vagy az amelyik növény? Vagy valami más? - "A kis kúszóerszényes már kikúszott a mama erszényéből és a földön kúszik-mászik." – Ez esetben RUN FOREST RUN kússz, kuszkusz, kússz!
Adolf Hitler és Frankenstein is indul egy indiai választáson: "Hitler háromgyerekes apa, eddig már háromszor beválasztották a tartományi parlamentbe." – Ezek az indiaiak egyre gyanúsabbak nekem. Nem elég hogy a szvasztika is tőlük származik, még egy Hitler is van náluk akit megválaszthatnak, hát ennyi véletlen egybeesés nincs a világon. Mondjuk mindegy, én Frankensteinre szavaznék. Igen, magára a szönyre is, ha indulna.
18+ Kihirdették a pucér Oscar-díjakat: "Nicole Kidman is díjat kapott Zac Efron levizeléséért." – Még mindig LESZAROM.
Lottónyereményüket ünnepelték, felrobbantották a saját házukat: "Két testvér, akik 75000 dollárt nyertek egy sorsjeggyel, marihuánát és metamfetamint vásárolva buliztak, ami olyan jól sikerült, hogy még a ház is felrobbant - írta a news.com. A kirobbanó örömnek köszönhetően az egyik testvér kórházba került, mivel másodfokú égési sérüléseket szenvedett a karján és mellkasán. A másik testvér jelenleg börtönben ünnepelhet tovább, már ha van hozzá még kedve." – Komolyan az az érzésem hogy 2013 a PARTY HARD!!! éve lesz. Még csak az elején járunk, de máris mennyi jelöltünk van ebben a kategóriában!


VASÁRNAP, FEBRUÁR 24.:
A LELEMÉNYES HUHOGÓK

A seksz-bombák földje: Franciaország!
Kiemelten nem ajánlott:
22:25-kor az aktuális trend (idő előtti sekszualitásra nevelés, sátánizmus propagálása) aktuális mesefilmbe ágyazását kapjuk az M2-őn az aktuális, hamarosan a züllés útjára lépő gyerekSTÁRral (Selena Gomez) A Varázslók a Waverly helyből nem csak a Harry Potterből lopott története miatt szemét, hanem tipikusan az az eset amikor már magyarításért is járna a szögekkel kivert, savba mártott FASZKORBÁCS. Waverly hely, az, b+. Mindegy, legalább látszik mennyit dolgoztak a fordításon…

Ismétlés, nem ajánlott:
Aki nagyon akarja, egy héten belül másodszor is átmoshatja az agyát, ezúttal az M1-en és háromnegyed tizenegykor, mert újra leadják Kathryn Bigelow remekművét, amivel megdöntötte egykori férje rekordjait. A Bombák földjén nekem egyetlen tanulsággal szolgált, éspedig hogy Amerikában csak egy dologra buknak jobban a nosztalgikus giccsnél (Titanic) és az öncsalásos sci-fi-giccsnél (Avatar), éspedig a patrióta giccsre, főleg ha háború van (arról meg itt is nagylelkűen hallgatnak hogy tulajdonképp mit keresnek –már megint- Irakban, ha már tömegpusztító fegyvert nem találtak).

Ismétlés, de ajánlott:
Kilenckor történelmi jóság (Huhogók) Balzac művéből és Philippe de Broca rendezésében a Story 4-en, ahol egy nemes "rendes" és örökbefogadott fia vetekszik az ugyancsak örökbefogadott lány (Sophie Marceau) kegyeiért, ám az időközben egyre véresebb fordulatott vett francia forradalomban ellenkező oldalra kerülnek. Sophie Marceau még mindig s+ kategória, ezért is van itt (jó, meg azért is mert szeretem Balzacot).

Kiemelten ajánlott:
Martin Scorsese és a családi film? Fura párosítás kétségtelenül, de a ma esti főműsort talán ebbe lehetne a legegyszerűbben besorolni, és valamennyire az is: a főszereplő egy kisgyerek aki az apja által ráhagyott robotot és egy pályaudvar óráit javítgatja, miközben igyekszik megúszni a nevelőintézetet és a helyi játékbolt-tulajdonos rosszindulatát. A történetben látszólag nincs sok, egy lehetne a ma dívó (és általam lehúzott) okkult mesék közül, azonban nem az: a fantázia-máz mögött egy mozis tisztelgés lapul a film úttörői (leginkább Méliés) előtt. Mondhatnám azt hogy a Leleményes Hugo sokat markol, de nem mondom, örülök annak hogy a mai HD-áradatban néha becsúszik egy-egy ilyen is. Ben Kingsley és Chistopher Lee hozzák a formájukat, és még Sacha Baron Cohen is emberi benne. Nyolckor irány mindenkinek az HBO!

Kis hírek a nagyvilágból:
Cikitáncot lejtett Michelle Obama: "Egy showman kedvéért mutatta be a first lady, hogy hogyan táncolnak a béna anyukák. Még így is dögös." - Hát igen, a mémezés a férjének is jól megy! Meanwhile az államkasszában...
Mégsem drogozott a hummeres gázoló - Basszus, még a végén tényleg a rendőrök lesznek a hibásak...:SS
Vaddisznók portyáznak Salgótarjánban: "Élelem után kutatva merészkedtek be a lakott területre. Túlszaporodott az állomány." - Vagy náluk is beütött a válság.
22 jótanács az al-Kaidától drónok ellen: "A tanácsok nagy része elég profi, álcázási technikákat javasolnak." - Fikázni akartam őket, de aztán belegondoltam, végülis nem indíthat mindenki divat,-meg tévésblogot...ők legalább arról írnak amihez értenek.
Téves riasztásért kapott kitűntetést: "Az egykori szovjet tiszt nem akarta kirobbantani a harmadik világháborút, ezért inkább nem jelzett."MEGÉRTEM. A fickót a Föld minden országnak ki kéne tüntetnie…
Tízezer kitüntetés atomrobbantásért: "Észak-Koreában szórják a Sarló és Kalapács Aranyérmeket és a Nép Tudósa címeket." - NEM ÉRTEM :((( Illetve dehogynem, de a jó édes anyjukat.
Eltűnhet a lengyelből az ł?: "Kampányt indítottak a lengyel nyelvőrök, az internet leforgácsolja a betűiket, egyre több a félreértés." - ...kezdik itt, aztán jönnek a magyar ékezetes betűk és a többi. "A csákány koppan, és lehull nevedről az ékezet."



Kulcsszavak: faszkorbács

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés