2013. 03. 02.
Védd a forrást, írjál kódot! (márc. 2-3.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, MÁRCIUS 2.:
AZ ÉRZÉK TE MAGAD LÉGY!

Motel és bukszus.
Nem ismétlés, kiemelten nem ajánlott:
M1, 20:15: A Dal – Őszintén: nézi ezt valaki azon a pármillió agymosotton kívül? Remélem nem. Komolyan, ki nem szarja le hogy kijutunk-e egyáltalán a dalfesztiválra, amikor a megélhetésért küszködik mindenki akinek még van munkája?!

Ismétlés, kiemelten ajánlott:
M2, 22:05: Ki Mit Tud? – Kapcsolj ide, hogy saját szemeddel győzdhess meg arról hogy 77-ben még igenis kellett tudni valamit ahhoz hogy egyáltalán elindulhass egy ilyen versenyen. Kapcsolj ide hogy lásd az ég és föld-különbséget az akkori felhozatal és a Dal STÁRjai között. De főleg: kapcsolj ide, hogy demonstráld hogy még egy majd’ negyven évvel ezelőtti tehetségkutató is érdekesebb mint a mostani.

Ismétlés, talán érdemes:
Egy időben nagy divat volt halott embereket látni a gyöngyvásznon, olyannyira hogy egy évben kétszer is elsütötték a szellemekkel suttogó gyerekek és nyugtot nem lelt gyilkosság-áldozatok sztoriját. A Hetedik érzék annyival jobb mint a Shyamalan-féle Hatodik, hogy Richard Matheson egy régi novelláját modernizálták a kilencvenes évekre. A hasonló tartalomra a hasonló magyar cím is csak rátesz egy lapáttal, de ne legyünk előítéletesek: itt gyereke után egy családapa tudata nyílik meg arrafele amerre nem kéne, az egyetlen mód hogy megszabaduljon az őt kísértő lánytól az az hogy megoldja eltűnésének és halálának rejtélyét. Stílszerűen éjfél előtt tíz perccel kezdik a Viasat6-on, részemről annyit tennék hozzá, hogy innentől soha nem fogom engedni senkinek hogy hipnotizáljon engem.

Talán érdemes:
Negyed kilenckor újabb humorizálás a Cinemaxon arról a sötét korról ami két diktátort is kitermelt, és persze egyikük se értette a tréfát. Így mikor egy német komikus lába alatt forró kezd lenni a talaj Hitler hatalomra kerülése körül, átlendül a ló túlsó oldalára, meg se áll Moszkváig, ahol viszont egy új Raszputyint látnak benne, így kerül a másik nagy népirtó látókörébe. Hátravan még a cím magyarázata: a Hotel Lux az az orosz szálloda, ahol hősünk szobát bérel.

Kis hírek a nagyvilágból:
Matolcsy mindent visz – Hát, tőlem csak a kocsmákban felhalmozott tartozásaimat tudja, azokat meg szívesen odaadom neki. Látjátok, hát néha van előnye is annak ha az ember egy csóró alkoholista :DDD
Születőben lévő bolygót fotóztak: "A Jupiterhez hasonló gázóriás abból a maradék anyagból alakult ki, ami a fiatal csillag körül kering." – Ó, csak pármilliárd év és élhető lesz, és akkor kivándorolhatunk oda. Annyit már féllábon is kibírunk…
Garantálják, hogy lesz hó: "De most nincs egy gramm se, pedig pont egy év múlva
téli olimpia lesz Szocsiban. Az oroszok 51 milliárd dollárt költenek, ennyibe még
nyári játék sem került soha. Épülő helyszín Nagyképen."
– Most mondom, hogyha Vladimir Vladimirovich™ azt mondja hogy akkor és ott hó lesz, akkor hó lesz. Ez biztos, mint a halál.
Begerjedt bikinis bombázók bankrablása: "A meztelenkedő Vanessa Hudgens és Justin Bieber csaja is a Spring Breakers új trailerében domborít." – Maradok a MILF pornónál, köszönöm, ezt a kvázi-pedofilmet meg meghagyom annak aki erre gerjed. Hol van ilyenkor az erkölcsrendészet amikor ezeket forgatják?!
Recorder: Színes, szőrös magazin: "Megjelent a magyar bloggerek által írt
ingyenes Recorder pucér, mutogatós férfiakkal."
- …és mikor azt hiszem nem jöhet rosszabb, csak megtörténik. Pucér kislányok és mutogatós szőrös bácsik…lassan tényleg ciki lesz simán csak heteró-sekszuálisnak lenni.
Újabb önégetés volt Bulgáriában: "Tíz napon belül ez volt a harmadik, egy ötgyerekes munkanélküli gyújtotta fel magát, kómában van." – Hé-ó, politikusok! MEGÖLTÉTEK A JÖVŐNKET!


VASÁRNAP, MÁRCIUS 3.:
EGY NAP, EGY FIÚ

Az Oneday család
Ajánlott:
Negyed kilenc: ismét kivételes(en ajánlható) romantikus dráma az egyre nyilvánvalóbb tehetségű Anne Hathaway-jel az M1-en! Korábban volt már olyan film melynek főszereplői az év bizonyos szakában összejárnak évtizedeken át, itt is hasonló történik, csak a férfi és nő nincsenek mindig együtt, amikor a húszéves időtartam Egy bizonyos napján (július 15.) találkozunk velük és megnézzük, épp hol tartanak az életben. A dátum azért fontos, mert ekkor diplomáztak, és minden egyes évvel jobban érzik hogy az azóta tartó barátságukból lehet hogy többnek kéne kibontakoznia.

Nem ajánlott:
Úgy tűnik Martin Lawrence is Eddie Murphy nyomába lép, már ami az egyre gyengébb vígjátékok sorát illeti, és erről nyolc órakor aki akar, meggyőződhet. A Vad vakáció nem olyan szar mint a Gagyi Mami összes része, de közhelyesen megvalósított közhelyes történet arról, hogy bár a Pénz csábító, de azért az Értékek a legfontosabbak, esetünkben egy szűkebb pátriájába hazatérő médiamunkás döbben rá arra, hogy tévés karrierje miatt elhanyagolta családját és a gyökereit. Mindez még hihető is lenne akkor ha jól csinálnák, de hát nem csinálják jól, sőt, tehát végülis illik a TV2-re.

Ismétlés, talán érdemes:
Story4, 21:05, Egy fiúról – Bárki aki ismeri Hornby (de főleg Hugh Grant) munkásságát az tudja hogy mire számítson, ennek megfelelően ez az aranyifjú-megkomolyodásos történet amilyen kiszámítható, annyira szerethető, főleg mert az egyedülálló szülők klubjához eredetileg csajozási szándékkal (és nem mellesleg hazugsággal) csatlakozó örök sármőr nem a kiszemelt anya (Rachel Weisz), hanem a gyereke kedvéért komolyodik meg. A mai ismétlések közül ez az egyetlen ami jó, de persze a könyves változat még ennél is jobb. Sokkal.

Kis hírek a nagyvilágból:
Hatalmas citrom fejlődött Szegeden: "A 67,5 dekagrammos gyümölcs ugyanolyan sárga, mint a bolti, de kevésbé savanyú." – Jó-jó, DE LEGALÁBB A MIÉNK!!!!!!!!!!!!!
Rendőrök vitték el a TV2 színészét – Színész, egy fenét. Színész például Cserhalmi György, Koncz Gábor, Básti Juli, Fullajtár Andrea, hogy csak egy párat mondjak! - "A Bűnök és szerelmekben verőembert alakító K. István sportáruházból lopott társaival." – OK, visszavonom az előbbit. Ez a legdurvább method acting amit életemben láttam! Ez igen, ilyen az igazi színész, teljesen a karaktere nőrébe bújik!!44 négy
Pékáruval érkezett, pénztárgéppel távozott: "Bedrogozva törte át a pékség üvegajtaját a tatabányai férfi. Élelmiszert is lopott, elkapták." – Megértem, hát a pénztárgépet csak nem lehet megenni…
Szarvascsordát gázolt a vonat Tatabányánál: "A vonaton nem sérült meg senki, de a szerelvény mozdonya súlyosan károsodott." – Még szerencse hogy senkinek sem esett baja. :D
M: Szarvas gázolta el a kerékpárversenyzőt: "Plassman erdei úton tekert, kamerája felvette saját balesetét, ahogy az állat kirontott a fák közül." – Akkor az állatok egyenlítettek. RESPECT nekik!
Sk: Teheránban a bankárok is emberek – ...akárcsak a nők, mert: "Négy bankárt halálra, a többieket pedig 10-25 évig terjedő börtönbüntetésre ítéltek." – …és ezen örömködik mindenki, pedig nem tudjuk mi volt ellenük a vád, igaz volt-e, stb. Nap kommentje:

doggfather • http://apengeele.blog.hu/ 2013.02.26. 09:53:42
Az az emberszámba vétel, hogy őket is kivégezhetik???

Végül is ez is egy szempont. :D


Csináltam Angelina Jolie-t – Én inkább csak megcsináltam volna :DDD - "Interjú Seffer István plasztikai sebésszel arról, mit lehet kezdeni a nehéz páciensekkel, és miért egyre keresettebb a pénisznagyobbítás." – Ennek egyszerű oka van:
Megfojtotta kisfiát, mert kicsi volt a pénisze: "Az indonéz anya a kádba fojtotta 9 éves gyerekét, aztán feladta magát a rendőrségen." – Elvileg sajnálni kéne aki ennyire primitív, de hát nem tudom sajnálni, csak remélem hogy kap egy ezzel egyenértékű büntetést.
Kaotikusan könyvelt a győri egyházmegye: "A félmilliárdos sikkasztási per vádlottja azt mondta, már elődei is belezavarodtak a papírokba." – Nem kaotikusan, hanem katolikusan! Így mindjárt más a ministránsfiú fekvése!!!444 négy




bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés